#pujaanhatikandaraya Instagram Photos & Videos

pujaanhatikandaraya - 23.9k posts

Hashtag Popularity

8.9
average comments
1.4k
average likes

Latest #pujaanhatikandaraya Posts

  • '“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF

LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan.

Dengan pengambilan, LUNA DAY pada waktu siang, ia berfungsi untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dr sinar UV, mengekalkan keanjalan kulit dan memberikan tenaga luar biasa sepanjang hari. 

Sementara itu, pengambilan LUNA NIGHT pada waktu malam yang berfungsi untuk memberi anda tidur yg lena dan nyenyak secara langsung nya membenarkan kulit kita melalui proses baik pulih termasuklah menghilangkan masalah jerawat dan parut degil. 

Cara pengambilan LUNA

Satu kotak mengandungi 10 sachet LUNA DAY dan 10 sachet LUNA NIGHT. Disarankan untuk ambil 1 sachet LUNA DAY pada waktu siang dan 1 sachet LUNA NIGHT sebelum tidur.

Stocks are limited so place your order now!!
Whatsapp NAJWA 0108081944 or klik link kat bio Najwa 
@lunaskinzkedah.bynajwa💜
@lunaskinzkedah.bynajwa💜
#lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzalorsetar #lunaskinzaor #surerichteam #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #adelleasofea #cintasiweddingplanner #diabidadariku #bidadarikirimantuhan #sangkarmovie #meletop 
#ungku #noradanish #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzselangor #lunaskinzshahalam #lunaskinzkualalumpur  #lunaskinzjohor #lunaskinzpahang #lunaskinzmelaka #lunaskinzkedah #lunaskinzperlis #lunaskinzalorsetar #LunaDay #LunaNight #LunaC
  • '“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF

    LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan.

    Dengan pengambilan, LUNA DAY pada waktu siang, ia berfungsi untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dr sinar UV, mengekalkan keanjalan kulit dan memberikan tenaga luar biasa sepanjang hari.

    Sementara itu, pengambilan LUNA NIGHT pada waktu malam yang berfungsi untuk memberi anda tidur yg lena dan nyenyak secara langsung nya membenarkan kulit kita melalui proses baik pulih termasuklah menghilangkan masalah jerawat dan parut degil.

    Cara pengambilan LUNA

    Satu kotak mengandungi 10 sachet LUNA DAY dan 10 sachet LUNA NIGHT. Disarankan untuk ambil 1 sachet LUNA DAY pada waktu siang dan 1 sachet LUNA NIGHT sebelum tidur.

    Stocks are limited so place your order now!!
    Whatsapp NAJWA 0108081944 or klik link kat bio Najwa
    @lunaskinzkedah.bynajwa💜
    @lunaskinzkedah.bynajwa💜
    #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzalorsetar #lunaskinzaor #surerichteam #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #adelleasofea #cintasiweddingplanner #diabidadariku #bidadarikirimantuhan #sangkarmovie #meletop
    #ungku #noradanish #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzselangor #lunaskinzshahalam #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzjohor #lunaskinzpahang #lunaskinzmelaka #lunaskinzkedah #lunaskinzperlis #lunaskinzalorsetar #LunaDay #LunaNight #LunaC

  •  3  0  10 hours ago
  • Rata-2 rakyat malaysia Kalau memasak mesti nak letak bahan-2 ni dalam masakan nak bagi sedap & marbelessss gitu . Kan ? 
.

Tapi, sedar tak? Ini lah punca sebenarnya berat susah nak turun & kadang2 membuatkan berat makin bertambah . 
.

So, jangan pelik lah Kenapa uols pernah diet Tapi berat tak turun .. mybe ni punca nya .. buat ayam bakar tapi perap sos 😅😂
.

Takpe, no problem kalau Belum tahu . Now dah tahu kan ? Just apply this to your lifestyle.. elakkan sos sos 💪🏻
  • Rata-2 rakyat malaysia Kalau memasak mesti nak letak bahan-2 ni dalam masakan nak bagi sedap & marbelessss gitu . Kan ?
    .

    Tapi, sedar tak? Ini lah punca sebenarnya berat susah nak turun & kadang2 membuatkan berat makin bertambah .
    .

    So, jangan pelik lah Kenapa uols pernah diet Tapi berat tak turun .. mybe ni punca nya .. buat ayam bakar tapi perap sos 😅😂
    .

    Takpe, no problem kalau Belum tahu . Now dah tahu kan ? Just apply this to your lifestyle.. elakkan sos sos 💪🏻

  •  25  1  13 August, 2020
  • Haaa buat apa tu Mira👀👀
ayokkk kantoiiiii🤣🤣🤣
.
.
cantik kan Mira?? korang teringin tak nak kulit cantik mulus macam Mira⁉️
Rahsianyaa mestilah dengan adanya Lunaskinz😍
.
Lunaskinz mampu merawat kulit korang dari dalaman tau💝
.

.
#lunaskinz #mirafilzah #lunaskinzhq #lunaskinzbymirafilzah #lunamirafilzah #lunaskinzpendang #lunaskinzkedah #lunaskinzkl #lunaskinzjohor #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #funnyvideos #sweetdreams #bukangadisbiasa #miraclegacy #itsdonebyeinaazman #dramasangat #pujaanhatikandaraya #malaysia #miracle #raya2020 #pendang #surerichteam #pujaanhatikanda
  • Haaa buat apa tu Mira👀👀
    ayokkk kantoiiiii🤣🤣🤣
    .
    .
    cantik kan Mira?? korang teringin tak nak kulit cantik mulus macam Mira⁉️
    Rahsianyaa mestilah dengan adanya Lunaskinz😍
    .
    Lunaskinz mampu merawat kulit korang dari dalaman tau💝
    .

    .
    #lunaskinz  #mirafilzah  #lunaskinzhq  #lunaskinzbymirafilzah  #lunamirafilzah  #lunaskinzpendang  #lunaskinzkedah  #lunaskinzkl  #lunaskinzjohor  #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #funnyvideos #sweetdreams #bukangadisbiasa #miraclegacy #itsdonebyeinaazman #dramasangat #pujaanhatikandaraya #malaysia #miracle #raya2020 #pendang #surerichteam #pujaanhatikanda

  •  28  1  13 August, 2020
  • nak pegi mana tu Mira segak segak tu🥰🥰
.
.
nak cantik cerah berseri macam Mira? @mfmirafilzah
rahsianya tak lain tak bukan semestinya dengan adanya Lunaskinz😍
.
Lunaskinz adalah satu makanan kesihatan untuk kekal cantik dan bertenaga sepanjang hari.
Nak cantik? Nak hilangkan semua masalah kulit wajah? Jom dapatkan Lunaskinz sekarang😍✨
.
"All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin,darling!" -MF
.
.
#lunaskinz #mirafilzah #lunaskinzhq #lunaskinzbymirafilzah #lunamirafilzah #lunaskinzpendang #lunaskinzkedah #lunaskinzkl #lunaskinzjohor #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #7harimencintaiku #sweetdreams #bukangadisbiasa #miraclegacy #itsdonebyeinaazman #dramasangat #pujaanhatikandaraya #malaysia #miracle #7harimencintaiku2 #pendang #surerichteam #pujaanhatikanda
  • nak pegi mana tu Mira segak segak tu🥰🥰
    .
    .
    nak cantik cerah berseri macam Mira? @mfmirafilzah
    rahsianya tak lain tak bukan semestinya dengan adanya Lunaskinz😍
    .
    Lunaskinz adalah satu makanan kesihatan untuk kekal cantik dan bertenaga sepanjang hari.
    Nak cantik? Nak hilangkan semua masalah kulit wajah? Jom dapatkan Lunaskinz sekarang😍✨
    .
    "All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin,darling!" -MF
    .
    .
    #lunaskinz #mirafilzah #lunaskinzhq #lunaskinzbymirafilzah #lunamirafilzah #lunaskinzpendang #lunaskinzkedah #lunaskinzkl #lunaskinzjohor #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #7harimencintaiku #sweetdreams #bukangadisbiasa #miraclegacy #itsdonebyeinaazman #dramasangat #pujaanhatikandaraya #malaysia #miracle #7harimencintaiku2 #pendang #surerichteam #pujaanhatikanda

  •  52  0  13 August, 2020
  • Afternoon from your fav acne killer! 💕 tau tak apa yang membuatkan detox mask Temyracle different from any other honey-based mask?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fun fact: we use MANUKA HONEY as our main ingredient! 🍯🐝
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kalau regular honey pun dah sangat sangat bagus untuk kulit, manuka honey lagiiiiiiilah power. Manuka honey mempunyai anti bacterial property thanks to hydrogen peroxide & methylglyoxal , two microbial compounds 😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sebab tu temy sangat suggest untuk sesiapa je yang ada masalah jerawat, please try detox mask ni. It’s safe & tak payah pening pening pikir dia detox mask ni ada hydroquinone ke mercury ke tak eh? 😂 sebab detox mask Temyracle is made in our inhouse production! 😘
.
.
#temyracle #temyraclemalaysia #temyraclehq #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclepekan #temyracletribes #parutjerawat #hilangkanjerawat #glowingskinz #bodyscrub #lipscrub #temyraclepekankuantan #temyraclecodkuantan #temyracleperamujaya #temyraclebandarkuantan #ramadhan #glowskin #skincare #serumparut #mask #temyraclekuantanpahang #lipsbalm #sweetdreams #pujaanhatikandaraya #teamnabilaa #stayathome #stayhome #teammimileefighters
  • Afternoon from your fav acne killer! 💕 tau tak apa yang membuatkan detox mask Temyracle different from any other honey-based mask?
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Fun fact: we use MANUKA HONEY as our main ingredient! 🍯🐝
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Kalau regular honey pun dah sangat sangat bagus untuk kulit, manuka honey lagiiiiiiilah power. Manuka honey mempunyai anti bacterial property thanks to hydrogen peroxide & methylglyoxal , two microbial compounds 😘
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Sebab tu temy sangat suggest untuk sesiapa je yang ada masalah jerawat, please try detox mask ni. It’s safe & tak payah pening pening pikir dia detox mask ni ada hydroquinone ke mercury ke tak eh? 😂 sebab detox mask Temyracle is made in our inhouse production! 😘
    .
    .
    #temyracle #temyraclemalaysia #temyraclehq #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclepekan #temyracletribes #parutjerawat #hilangkanjerawat #glowingskinz #bodyscrub #lipscrub #temyraclepekankuantan #temyraclecodkuantan #temyracleperamujaya #temyraclebandarkuantan #ramadhan #glowskin #skincare #serumparut #mask #temyraclekuantanpahang #lipsbalm #sweetdreams #pujaanhatikandaraya #teamnabilaa #stayathome #stayhome #teammimileefighters

  •  4  0  13 August, 2020
  • Afternoon! 🌈✨mesti ramai followers baru yang still confuse nak pakai produk Temyracle yang mana for your skin problems kan? Fret not, i’m here to help!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Combo set yang i’m about to explain ni focus on masalah jerawat. Cuma orang yang ada masalah jerawat ni ada dua.1 lagi korang boleh tgk post sebelah okiess.

Satu jerawat yang biasa biasa. Tak sakit, tak severe. Your main focus is to get rid of the acne & dalam masa yang sama nak pudarkan parut as well. Okay yang ni korang blh pakai
🐝set detox mask + coffee scrub RM71
• detox mask bertindak membunuh kuman jerawat & coffee scrub bertindak memudarkan parut
.
.
#temyracle #temyraclemalaysia #temyraclehq #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclepekan #temyracletribes #parutjerawat #hilangkanjerawat #glowingskinz #bodyscrub #lipscrub #temyraclepekankuantan #temyraclecodkuantan #temyracleperamujaya #temyraclebandarkuantan #ramadhan #glowskin #skincare #serumparut #mask #temyraclekuantanpahang #lipsbalm #sweetdreams #pujaanhatikandaraya #teamnabilaa #stayathome #stayhome #teammimileefighters
  • Afternoon! 🌈✨mesti ramai followers baru yang still confuse nak pakai produk Temyracle yang mana for your skin problems kan? Fret not, i’m here to help!
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Combo set yang i’m about to explain ni focus on masalah jerawat. Cuma orang yang ada masalah jerawat ni ada dua.1 lagi korang boleh tgk post sebelah okiess.

    Satu jerawat yang biasa biasa. Tak sakit, tak severe. Your main focus is to get rid of the acne & dalam masa yang sama nak pudarkan parut as well. Okay yang ni korang blh pakai
    🐝set detox mask + coffee scrub RM71
    • detox mask bertindak membunuh kuman jerawat & coffee scrub bertindak memudarkan parut
    .
    .
    #temyracle #temyraclemalaysia #temyraclehq #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclepekan #temyracletribes #parutjerawat #hilangkanjerawat #glowingskinz #bodyscrub #lipscrub #temyraclepekankuantan #temyraclecodkuantan #temyracleperamujaya #temyraclebandarkuantan #ramadhan #glowskin #skincare #serumparut #mask #temyraclekuantanpahang #lipsbalm #sweetdreams #pujaanhatikandaraya #teamnabilaa #stayathome #stayhome #teammimileefighters

  •  3  0  13 August, 2020
  • Afternoon! 🌈✨mesti ramai followers baru yang still confuse nak pakai produk Temyracle yang mana for your skin problems kan? Fret not, i’m here to help!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Combo set yang i’m about to explain ni focus on masalah jerawat. Cuma orang yang ada masalah jerawat ni ada dua.1 lagi miss Mimi akan terangkn next post.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For severe acne. Yang sakit, yang merah merah. Korang tak boleh pakai scrub yang kasar. Your main focus is to get rid of acne & calm inflammation dulu. So korang boleh try
🍑 set combo detox mask + peach face scrub RM83
• detox mask bertindak membunuh jerawat & peach face scrub pulak with its soothing ingredients, will reduce inflammation. Particle dia pun sgt halus. Kulit korang takkan rasa sakit.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Panjang explanation harini. Hehehehe hope it helps!
.
.
#temyracle #temyraclemalaysia #temyraclehq #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclepekan #temyracletribes #parutjerawat #hilangkanjerawat #glowingskinz #bodyscrub #lipscrub #temyraclepekankuantan #temyraclecodkuantan #temyracleperamujaya #temyraclebandarkuantan #ramadhan #glowskin #skincare #serumparut #mask #temyraclekuantanpahang #lipsbalm #sweetdreams #pujaanhatikandaraya #teamnabilaa #stayathome #stayhome #teammimileefighters
  • Afternoon! 🌈✨mesti ramai followers baru yang still confuse nak pakai produk Temyracle yang mana for your skin problems kan? Fret not, i’m here to help!
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Combo set yang i’m about to explain ni focus on masalah jerawat. Cuma orang yang ada masalah jerawat ni ada dua.1 lagi miss Mimi akan terangkn next post.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    For severe acne. Yang sakit, yang merah merah. Korang tak boleh pakai scrub yang kasar. Your main focus is to get rid of acne & calm inflammation dulu. So korang boleh try
    🍑 set combo detox mask + peach face scrub RM83
    • detox mask bertindak membunuh jerawat & peach face scrub pulak with its soothing ingredients, will reduce inflammation. Particle dia pun sgt halus. Kulit korang takkan rasa sakit.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Panjang explanation harini. Hehehehe hope it helps!
    .
    .
    #temyracle #temyraclemalaysia #temyraclehq #temyraclepahang #temyraclekuantan #temyraclepekan #temyracletribes #parutjerawat #hilangkanjerawat #glowingskinz #bodyscrub #lipscrub #temyraclepekankuantan #temyraclecodkuantan #temyracleperamujaya #temyraclebandarkuantan #ramadhan #glowskin #skincare #serumparut #mask #temyraclekuantanpahang #lipsbalm #sweetdreams #pujaanhatikandaraya #teamnabilaa #stayathome #stayhome #teammimileefighters

  •  4  0  13 August, 2020
  • Sweet nyaaaaaaa 😭😭😭
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktok .
.
.
#curicuricinta #tiktok #tiktokindo #tiktokindonesia #30pesanansuara #seadanyaaku #camelia #kampungpeople #sharifahrose .
.
.
.
#tiktokindo #tiktokindonesia #tiktok #alifaziz #doorgiftmurah  #demirindumu #gegarvaganza2019 #huajaisila2019 #huajaisilaindonesia #adelleasofea #kuihbulanyaya .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktok .
.
.
#curicuricinta #tiktok #tiktokindo #tiktokindonesia #30pesanansuara #seadanyaaku #camelia #kampungpeople #sharifahrose .
.
.
.
#tiktokindo #tiktokindonesia #tiktok #alifaziz #doorgiftmurah  #demirindumu #gegarvaganza2019 #huajaisila2019 #huajaisilaindonesia #adelleasofea #kuihbulanyaya .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktokindonesia #alifaziz #curicuricinta #meletop #producex101 #pujaanhatikandaraya #ashrafsinclair #bungacintalestari .
.
.
#curicuricinta #tiktok #tiktokindo #tiktokindonesia #30pesanansuara #seadanyaaku #camelia #kampungpeople #sharifahrose .
.
.
.
#tiktokindo #tiktokindonesia #tiktok #alifaziz #doorgiftmurah  #demirindumu #gegarvaganza2019 #huajaisila2019 #huajaisilaindonesia #adelleasofea #kuihbulanyaya #cindai # #ellymazlein #cindai #kampungpeople #sumpah #ajl34 #kitabaikramaisayang♥️ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktokindonesia #alifaziz #curicuricinta #meletop #producex101 #pujaanhatikandaraya #ashrafsinclair #bungacintalestari .
.
.
#curicuricinta #tiktok #tiktokindo #tiktokindonesia #30pesanansuara #seadanyaaku #camelia #kampungpeople #sharifahrose .
.
.
.
#tiktokindo #tiktokindonesia #tiktok #alifaziz #doorgiftmurah  #demirindumu #gegarvaganza2019 #huajaisila2019 #huajaisilaindonesia #adelleasofea #kuihbulanyaya #cindai # #ellymazlein #cindai #kampungpeople #sumpah #ajl34 #kitabaikramaisayang
  • Sweet nyaaaaaaa 😭😭😭
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktok .
    .
    .
    #curicuricinta #tiktok #tiktokindo #tiktokindonesia #30pesanansuara #seadanyaaku #camelia #kampungpeople #sharifahrose .
    .
    .
    .
    #tiktokindo #tiktokindonesia #tiktok #alifaziz #doorgiftmurah #demirindumu #gegarvaganza2019 #huajaisila2019 #huajaisilaindonesia #adelleasofea #kuihbulanyaya .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktok .
    .
    .
    #curicuricinta #tiktok #tiktokindo #tiktokindonesia #30pesanansuara #seadanyaaku #camelia #kampungpeople #sharifahrose .
    .
    .
    .
    #tiktokindo #tiktokindonesia #tiktok #alifaziz #doorgiftmurah #demirindumu #gegarvaganza2019 #huajaisila2019 #huajaisilaindonesia #adelleasofea #kuihbulanyaya .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktokindonesia #alifaziz #curicuricinta #meletop #producex101 #pujaanhatikandaraya #ashrafsinclair #bungacintalestari .
    .
    .
    #curicuricinta #tiktok #tiktokindo #tiktokindonesia #30pesanansuara #seadanyaaku #camelia #kampungpeople #sharifahrose .
    .
    .
    .
    #tiktokindo #tiktokindonesia #tiktok #alifaziz #doorgiftmurah #demirindumu #gegarvaganza2019 #huajaisila2019 #huajaisilaindonesia #adelleasofea #kuihbulanyaya #cindai # #ellymazlein #cindai #kampungpeople #sumpah #ajl34 #kitabaikramaisayang♥️ .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokindo #tiktokindonesia #alifaziz #curicuricinta #meletop #producex101 #pujaanhatikandaraya #ashrafsinclair #bungacintalestari .
    .
    .
    #curicuricinta #tiktok #tiktokindo #tiktokindonesia #30pesanansuara #seadanyaaku #camelia #kampungpeople #sharifahrose .
    .
    .
    .
    #tiktokindo #tiktokindonesia #tiktok #alifaziz #doorgiftmurah #demirindumu #gegarvaganza2019 #huajaisila2019 #huajaisilaindonesia #adelleasofea #kuihbulanyaya #cindai # #ellymazlein #cindai #kampungpeople #sumpah #ajl34 #kitabaikramaisayang

  •  790  10  12 August, 2020
  • BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Jom pm skrg 📲+60 11-6424 4012 or click link di bio
.

#whiteningsecret #putih #glowing #bleaching #usm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpp #duck #fashionvalet #stayathome #vivyyusof #whiteningsecretpenang #whiteningsecretkedah #whiteningsecretmelaka #whiteningsecretkelantan
#whiteningsecret #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #remyishak #benamir #nur2 #adelleasofea #cintasiweddingplanner #rahsiahatiperempuan
#putihkekal #wipeitdownchallenge #agentmalaysia #dropshipmalaysiawanted
  • BUKAN CERITA DONGENG
    .
    MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
    .
    ❌Supplement mahal kesan bapak lama
    ❌Penat jaga pantang larang
    ❌Penat nak jaga masa pakai
    .
    Sekarang jgn risau kami ada solution dia
    .
    ✅PANTAS
    ✅BERKESAN
    ✅MUDAH
    ✅SELAMAT
    .
    Jom pm skrg 📲+60 11-6424 4012 or click link di bio
    .

    #whiteningsecret  #putih  #glowing  #bleaching  #usm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpp  #duck  #fashionvalet #stayathome #vivyyusof #whiteningsecretpenang #whiteningsecretkedah #whiteningsecretmelaka #whiteningsecretkelantan
    #whiteningsecret #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #remyishak #benamir #nur2 #adelleasofea #cintasiweddingplanner #rahsiahatiperempuan
    #putihkekal #wipeitdownchallenge #agentmalaysia #dropshipmalaysiawanted

  •  12  0  12 August, 2020
  • BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Jom pm skrg 📲+60 11-6424 4012 or click link di bio
.

#whiteningsecret #putih #glowing #bleaching #usm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpp #duck #fashionvalet #stayathome #vivyyusof #whiteningsecretpenang #whiteningsecretkedah #whiteningsecretmelaka #whiteningsecretkelantan
#whiteningsecret #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #remyishak #benamir #nur2 #adelleasofea #cintasiweddingplanner #rahsiahatiperempuan
#putihkekal #wipeitdownchallenge #agentmalaysia #dropshipmalaysiawanted
  • BUKAN CERITA DONGENG
    .
    MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
    .
    ❌Supplement mahal kesan bapak lama
    ❌Penat jaga pantang larang
    ❌Penat nak jaga masa pakai
    .
    Sekarang jgn risau kami ada solution dia
    .
    ✅PANTAS
    ✅BERKESAN
    ✅MUDAH
    ✅SELAMAT
    .
    Jom pm skrg 📲+60 11-6424 4012 or click link di bio
    .

    #whiteningsecret  #putih  #glowing  #bleaching  #usm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpp  #duck  #fashionvalet #stayathome #vivyyusof #whiteningsecretpenang #whiteningsecretkedah #whiteningsecretmelaka #whiteningsecretkelantan
    #whiteningsecret #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #remyishak #benamir #nur2 #adelleasofea #cintasiweddingplanner #rahsiahatiperempuan
    #putihkekal #wipeitdownchallenge #agentmalaysia #dropshipmalaysiawanted

  •  2  0  12 August, 2020
  • BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Jom pm skrg 📲+60 11-6424 4012 or click link di bio
.

#whiteningsecret #putih #glowing #bleaching #usm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmpp #duck #fashionvalet #stayathome #vivyyusof #whiteningsecretpenang #whiteningsecretkedah #whiteningsecretmelaka #whiteningsecretkelantan
#whiteningsecret #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #remyishak #benamir #nur2 #adelleasofea #cintasiweddingplanner #rahsiahatiperempuan
#putihkekal #wipeitdownchallenge #agentmalaysia #dropshipmalaysiawanted
  • BUKAN CERITA DONGENG
    .
    MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
    .
    ❌Supplement mahal kesan bapak lama
    ❌Penat jaga pantang larang
    ❌Penat nak jaga masa pakai
    .
    Sekarang jgn risau kami ada solution dia
    .
    ✅PANTAS
    ✅BERKESAN
    ✅MUDAH
    ✅SELAMAT
    .
    Jom pm skrg 📲+60 11-6424 4012 or click link di bio
    .

    #whiteningsecret  #putih  #glowing  #bleaching  #usm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmpp  #duck  #fashionvalet #stayathome #vivyyusof #whiteningsecretpenang #whiteningsecretkedah #whiteningsecretmelaka #whiteningsecretkelantan
    #whiteningsecret #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #remyishak #benamir #nur2 #adelleasofea #cintasiweddingplanner #rahsiahatiperempuan
    #putihkekal #wipeitdownchallenge #agentmalaysia #dropshipmalaysiawanted

  •  4  0  12 August, 2020
  • KURUNG MODEN EXCLUSIVE - KOD EX
.
.
📍100% English Cotton
📍Cutting longgar
📍Dart dan zip belakang baju
📍Span nipis di bahu
📍Pinggang kain getah penuh
📍Kain selisih depan @ lipat batik
📍Saiz XS - 4XL
.
CIRI² ENGLISH COTTON EXCLUSIVE
.
📍Permukaan kain lebih lembut sedikit berkilat. Kelihatan lebih mewah
📍Susunan benang lebih rapat, boleh beza kan dengan melihat dibahagian belakang kain
📍Kain lebih lembut
📍Kurang renyuk
📍Sedap dipakai
📍Serap peluh. Sejuk. Dingin
📍Tidak berbulu dan tidak kecut selepas dibasuh
.
Warna kemungkinan tidak sama 5% atas faktor pencahayaan
.
HARGA

RM60 FREE POSTAGE (hingga 13 Ogos 2020)
.
.
Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927
.
#kurungmuslimah #kurungcotton #kurungmurah#bajukurungcotton #englishcotton #englishcottonmurah #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmurah #minimoden #sayajualbajukurungcotton #codeEXbycottonkurungs #ctdk #nona2020 #nonainspirasisemua #babysayang #pujaanhatikandaraya #kurungmoden #kurungmodencotton #kurungmodenraya #kurungmodenterkini #kurungmodenbatik #kurungmodenmurah #kurungmodenraya #kurungmodenriau #bajukurungdarkblue
  • KURUNG MODEN EXCLUSIVE - KOD EX
    .
    .
    📍100% English Cotton
    📍Cutting longgar
    📍Dart dan zip belakang baju
    📍Span nipis di bahu
    📍Pinggang kain getah penuh
    📍Kain selisih depan @ lipat batik
    📍Saiz XS - 4XL
    .
    CIRI² ENGLISH COTTON EXCLUSIVE
    .
    📍Permukaan kain lebih lembut sedikit berkilat. Kelihatan lebih mewah
    📍Susunan benang lebih rapat, boleh beza kan dengan melihat dibahagian belakang kain
    📍Kain lebih lembut
    📍Kurang renyuk
    📍Sedap dipakai
    📍Serap peluh. Sejuk. Dingin
    📍Tidak berbulu dan tidak kecut selepas dibasuh
    .
    Warna kemungkinan tidak sama 5% atas faktor pencahayaan
    .
    HARGA

    RM60 FREE POSTAGE (hingga 13 Ogos 2020)
    .
    .
    Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927
    .
    #kurungmuslimah #kurungcotton #kurungmurah #bajukurungcotton #englishcotton #englishcottonmurah #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmurah #minimoden #sayajualbajukurungcotton #codeEXbycottonkurungs #ctdk #nona2020 #nonainspirasisemua #babysayang #pujaanhatikandaraya #kurungmoden #kurungmodencotton #kurungmodenraya #kurungmodenterkini #kurungmodenbatik #kurungmodenmurah #kurungmodenraya #kurungmodenriau #bajukurungdarkblue

  •  6  0  11 August, 2020
  • Lunaskinz,luna-c,lunalips🧡💜💚💄

Yg mana 1 pilihan hati?

Lunaskinz
💚luna day
Mencantikkan kulit
Menyihatkan kulit
Memberikan tenaga
Menghilangkan jerawat
Mencerahkan
💜Luna night
Memberikan tidur yg lena
Mengurangkan stress
Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
🧡Luna c
Menguatkan imunisasi badan
Mengurangkan jerawat
Menyihatkan badan
💄Lunalips
Melembabkan bibir
Mengurangkan bibir merekah

Sapa yg nk dptkn LunaSkinz & LunaC by MiraFilzah, boleh Whatsapp NAJWA 0108081944 or klik link kat bio Najwa 
@lunaskinzkedah.bynajwa💜
@lunaskinzkedah.bynajwa💜
@lunaskinzkedah.bynajwa💜
Cod SELURUH ALOR SETAR & JITRA
Dapat FREE GIFT ğŸŽ

#lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzalorsetar #lunaskinzaor #surerichteam #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #adelleasofea #cintasiweddingplanner #diabidadariku #bidadarikirimantuhan #sangkarmovie #meletop 
#ungku #noradanish #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzselangor #lunaskinzshahalam #lunaskinzkualalumpur  #lunaskinzjohor #lunaskinzpahang #lunaskinzmelaka #lunaskinzkedah #lunaskinzperlis #lunaskinzalorsetar #LunaDay #LunaNight #LunaC
  • Lunaskinz,luna-c,lunalips🧡💜💚💄

    Yg mana 1 pilihan hati?

    Lunaskinz
    💚luna day
    Mencantikkan kulit
    Menyihatkan kulit
    Memberikan tenaga
    Menghilangkan jerawat
    Mencerahkan
    💜Luna night
    Memberikan tidur yg lena
    Mengurangkan stress
    Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
    🧡Luna c
    Menguatkan imunisasi badan
    Mengurangkan jerawat
    Menyihatkan badan
    💄Lunalips
    Melembabkan bibir
    Mengurangkan bibir merekah

    Sapa yg nk dptkn LunaSkinz & LunaC by MiraFilzah, boleh Whatsapp NAJWA 0108081944 or klik link kat bio Najwa
    @lunaskinzkedah.bynajwa💜
    @lunaskinzkedah.bynajwa💜
    @lunaskinzkedah.bynajwa💜
    Cod SELURUH ALOR SETAR & JITRA
    Dapat FREE GIFT ğŸŽ

    #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzalorsetar #lunaskinzaor #surerichteam #pujaanhatikandaraya #mirafilzah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #adelleasofea #cintasiweddingplanner #diabidadariku #bidadarikirimantuhan #sangkarmovie #meletop
    #ungku #noradanish #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzselangor #lunaskinzshahalam #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzjohor #lunaskinzpahang #lunaskinzmelaka #lunaskinzkedah #lunaskinzperlis #lunaskinzalorsetar #LunaDay #LunaNight #LunaC

  •  5  0  11 August, 2020
  • Pandainyaaa Umar kacau aunty Mia😚💗.
.
.
.
.
nak cantik cerah berseri macam Mira? @mfmirafilzah
rahsianya tak lain tak bukan semestinya dengan adanya Lunaskinz😍
.
Lunaskinz adalah satu makanan kesihatan untuk kekal cantik dan bertenaga sepanjang hari.
Nak cantik? Nak hilangkan semua masalah kulit wajah? Jom dapatkan Lunaskinz sekarang😍✨
.
"All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin,darling!" -MF
.
.
#7harimencintaiku2 #lunaskinz  #lunaskinzhq #lunaskinzbymirafilzah #lunamirafilzah #lunaskinzpendang #lunaskinzkedah #lunaskinzkl #lunaskinzjohor #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #funnyvideos #sweetdreams #bukangadisbiasa #miraclegacy #itsdonebyeinaazman #dramasangat #pujaanhatikandaraya #malaysia #miracle #raya2020 #pendang #surerichteam #pujaanhatikanda
  • Pandainyaaa Umar kacau aunty Mia😚💗.
    .
    .
    .
    .
    nak cantik cerah berseri macam Mira? @mfmirafilzah
    rahsianya tak lain tak bukan semestinya dengan adanya Lunaskinz😍
    .
    Lunaskinz adalah satu makanan kesihatan untuk kekal cantik dan bertenaga sepanjang hari.
    Nak cantik? Nak hilangkan semua masalah kulit wajah? Jom dapatkan Lunaskinz sekarang😍✨
    .
    "All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin,darling!" -MF
    .
    .
    #7harimencintaiku2 #lunaskinz   #lunaskinzhq  #lunaskinzbymirafilzah  #lunamirafilzah  #lunaskinzpendang  #lunaskinzkedah  #lunaskinzkl  #lunaskinzjohor  #lunaskinzselangor #lunaskinzampang #lunaskinzperak #lunaskinzperlis #cantikdenganluna #cantiksihat #sihatbertenaga #tipscantik #funnyvideos #sweetdreams #bukangadisbiasa #miraclegacy #itsdonebyeinaazman #dramasangat #pujaanhatikandaraya #malaysia #miracle #raya2020 #pendang #surerichteam #pujaanhatikanda

  •  20  0  11 August, 2020

Top #pujaanhatikandaraya Posts

  • Ramai throwback...Kita Pon nk jugak..esok ye drama #pujaanhatikandaraya jam 2ptg🤭🤭🤭🤭🤭
  • Ramai throwback...Kita Pon nk jugak..esok ye drama #pujaanhatikandaraya jam 2ptg🤭🤭🤭🤭🤭

  •  2,765  19  29 May, 2020
  • Behind The Scenes #pujaanhatikandaraya 😍. Cute laa Mira walaupun pregnant ❤️✨
.
" Halahh halaahh heloknyaa laki kauu " - Kak Su 😂😂😂
.
Wahhh😱yg ditunggu2 selama ini telah tiba😍rahsia kecantikan Mira filzah kini dikongsi bersama dgn anda semua🌟Lunaskinz by mirafilzah utk semua kesayangan yg nak kulit cantik sepanjang hari😍
.
Lunaskinz mempunyai 20 sachet for DAY and NIGHT. 1 sachet siang dan 1 sachet malam setiap hari.
.
Minum air putih secukupnya utk kesan yg maksima.✨
.
'“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF
.
#lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzklang #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzshahalam #lunaskinzkl #bajurayamuslimah #mirafilzah #neelofa #surerichteam #adelleasofea #skingoals #itsdonebyeinaazman #tv3malaysia #lunaskinzselangor #meletop #bukangadisbiasa #muslimah #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #lunaskinzkualalumpur #rayatetapraya #dramasangat #bts #miraclegacy #stayathome #stayathomechallenge #noradanish #akasiatv3
  • Behind The Scenes #pujaanhatikandaraya 😍. Cute laa Mira walaupun pregnant ❤️✨
    .
    " Halahh halaahh heloknyaa laki kauu " - Kak Su 😂😂😂
    .
    Wahhh😱yg ditunggu2 selama ini telah tiba😍rahsia kecantikan Mira filzah kini dikongsi bersama dgn anda semua🌟Lunaskinz by mirafilzah utk semua kesayangan yg nak kulit cantik sepanjang hari😍
    .
    Lunaskinz mempunyai 20 sachet for DAY and NIGHT. 1 sachet siang dan 1 sachet malam setiap hari.
    .
    Minum air putih secukupnya utk kesan yg maksima.✨
    .
    '“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF
    .
    #lunaskinz #lunaskinzhq #lunaskinzklang #lunaskinzbymirafilzah #lunaskinzshahalam #lunaskinzkl #bajurayamuslimah #mirafilzah #neelofa #surerichteam #adelleasofea #skingoals #itsdonebyeinaazman #tv3malaysia #lunaskinzselangor #meletop #bukangadisbiasa #muslimah #lunaMFAsia #lunaMFMalaysia #lunaskinzkualalumpur #rayatetapraya #dramasangat #bts #miraclegacy #stayathome #stayathomechallenge #noradanish #akasiatv3

  •  6,319  29  2 June, 2020