#promosijrm Instagram Photos & Videos

promosijrm - 7.8k posts

Hashtag Popularity

2.3
average comments
63.6
average likes

Latest #promosijrm Posts

  • Semalam dah start promosi untuk Sutra Lamuni dan Cenderai Putih.

Sangat berkesan utk kecantikkan kulit 🤗

Wanita zaman sekarang memang obses untuk memiliki kecantikan jangka masa panjang.

Ini lah produk yang Bonda promosikan dan ia merupakan signature untuk Spa Seri Inai Perindu yang sangat femesssss di rumah hutan 🥰

PROMOSI SAH SEHINGA 10/8/2020

https://wa.me/60139283562

#promosijrm 
#bodyscrub 
#bodylotion
  • Semalam dah start promosi untuk Sutra Lamuni dan Cenderai Putih.

    Sangat berkesan utk kecantikkan kulit 🤗

    Wanita zaman sekarang memang obses untuk memiliki kecantikan jangka masa panjang.

    Ini lah produk yang Bonda promosikan dan ia merupakan signature untuk Spa Seri Inai Perindu yang sangat femesssss di rumah hutan 🥰

    PROMOSI SAH SEHINGA 10/8/2020

    https://wa.me/60139283562

    #promosijrm
    #bodyscrub
    #bodylotion

  •  0  0  27 minutes ago
  • KENAPA UOLLS HARUS MILIKI SET INI DAN JADIKAN SEBAGAI SPA SENDIRI DI RUMAH? 
.
Kebaikan Sutra Lamuni adalah formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar. 
.
Tekstur #SutraLamuniBodyScrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan. 
.
Cenderai Putih pula pelembap yang membekalkan nutrisi pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan. antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit
.
Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur #CenderaiPutihBodyButter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks. 
.
MENARIK BUKAN? TUNGGU APA LAGI JOM DAPATKAN SEGERA PADA HARGA PROMOSI. SEMENTARA STOK MASIH ADA.. BERBALOI-BALOI 💃💃
.
Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
🚘COD SEKITAR DAERAH MUALLIM DAN HULU SELANGOR
🛍SELF PICKUP: GESIR TENGAH @ PEKAN BEHRANG STESEN
.
#jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmhuluselangor #jrmmuallim #jrmtgmalim #jrmslimriver #jrmcod #promosijrm #cintasuamiisteri #kulitkusam #spamewah #scrubs #rawatankulit #kulitputih #losyen #ctdk #supplements #jrmlovers #highrecommended #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim
  • KENAPA UOLLS HARUS MILIKI SET INI DAN JADIKAN SEBAGAI SPA SENDIRI DI RUMAH?
    .
    Kebaikan Sutra Lamuni adalah formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.
    .
    Tekstur #SutraLamuniBodyScrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.
    .
    Cenderai Putih pula pelembap yang membekalkan nutrisi pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan. antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit
    .
    Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur #CenderaiPutihBodyButter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks.
    .
    MENARIK BUKAN? TUNGGU APA LAGI JOM DAPATKAN SEGERA PADA HARGA PROMOSI. SEMENTARA STOK MASIH ADA.. BERBALOI-BALOI 💃💃
    .
    Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie
    .
    📮POS SELURUH MALAYSIA
    🚘COD SEKITAR DAERAH MUALLIM DAN HULU SELANGOR
    🛍SELF PICKUP: GESIR TENGAH @ PEKAN BEHRANG STESEN
    .
    #jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmhuluselangor #jrmmuallim #jrmtgmalim #jrmslimriver #jrmcod #promosijrm #cintasuamiisteri #kulitkusam #spamewah #scrubs #rawatankulit #kulitputih #losyen #ctdk #supplements #jrmlovers #highrecommended #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim

  •  1  0  4 hours ago
  • Mustanir  Kurma Dhuha 
Produk mustanir dn kurma dhuha menggunakan madu organic akasia asli dr gunung yg harga hampir RM200 sekilo
.
Perbezaan doa dlm produk mustanir dn kurma dhuha ialah doa2nya..Jika mustanir suami sy yg mbacakan doa2 ruqyah utk ketenangan jiwa.. kenteteraman plg fokus utk halau  makhluk halus..
.
Bagi org yg ada masalah gangguan akan merasai healing crisis yg mana makhluk halus atau gangguan akan menyerang kembali badannya setiap kali mengamalkn produk mustanir..(masa awalan je..ada customer keluar jarum dr tangan..batuk keluar rambut dn mcm2 lagi..lembaga gangu masa tidur dlm bilik..atau benda berjalan2 atas kulit sbb makhluk tu xselesa)
.
Dn kesembuhan akan dirasai dlm masa tertentu bergantung pd amal dn zikir pesakit ..sy kasi buku perubatan rantaian doa sufi juga utk pesakit amalkan , yg mana makhluk itu xtahan duduk dalam bdn pesakit krana doa ruqyah tersebut berada di dalam darah pesakit..
.
Dlm rawatan islam penyakit stroke atau angin ahmar.. kanser.. emosi yg xmenentu disebabkan oleh gangguan saka dn makhluk halus yg juga blh menyebabkan kerosakan saraf.. dn juga organ..fikiran dn susah hamil ..rumahtangga xaman ganguan haid dn lain2
.
Sbb itu didalam perubatan mustanir bonda masukkan 2 element iaitu herba utk mbantu baik pulih saraf dn juga doa ruqyah utk menghalau gangguan makhluk halus..
.
Berbeza dgn kurma dhuha.. bonda memasukkan doa2 perubatan kerana doa perubatan yg sering sy bacakan ialah utk menguatkn sendi dn ia xkan bagi kesan huru hara atau meracau mcm org yg ada masalah gangguan saka atau jin bila memakan produk kurma dhuha/sbb bukan doa rukyah yg sy baca..!!
.
Beli dengan agent sah sahaja.. 🛑
Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
. 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
.
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline 
#JamuRatuMalaya 
#bondarozita 
,#JRM_Singapura
  • Mustanir Kurma Dhuha
    Produk mustanir dn kurma dhuha menggunakan madu organic akasia asli dr gunung yg harga hampir RM200 sekilo
    .
    Perbezaan doa dlm produk mustanir dn kurma dhuha ialah doa2nya..Jika mustanir suami sy yg mbacakan doa2 ruqyah utk ketenangan jiwa.. kenteteraman plg fokus utk halau makhluk halus..
    .
    Bagi org yg ada masalah gangguan akan merasai healing crisis yg mana makhluk halus atau gangguan akan menyerang kembali badannya setiap kali mengamalkn produk mustanir..(masa awalan je..ada customer keluar jarum dr tangan..batuk keluar rambut dn mcm2 lagi..lembaga gangu masa tidur dlm bilik..atau benda berjalan2 atas kulit sbb makhluk tu xselesa)
    .
    Dn kesembuhan akan dirasai dlm masa tertentu bergantung pd amal dn zikir pesakit ..sy kasi buku perubatan rantaian doa sufi juga utk pesakit amalkan , yg mana makhluk itu xtahan duduk dalam bdn pesakit krana doa ruqyah tersebut berada di dalam darah pesakit..
    .
    Dlm rawatan islam penyakit stroke atau angin ahmar.. kanser.. emosi yg xmenentu disebabkan oleh gangguan saka dn makhluk halus yg juga blh menyebabkan kerosakan saraf.. dn juga organ..fikiran dn susah hamil ..rumahtangga xaman ganguan haid dn lain2
    .
    Sbb itu didalam perubatan mustanir bonda masukkan 2 element iaitu herba utk mbantu baik pulih saraf dn juga doa ruqyah utk menghalau gangguan makhluk halus..
    .
    Berbeza dgn kurma dhuha.. bonda memasukkan doa2 perubatan kerana doa perubatan yg sering sy bacakan ialah utk menguatkn sendi dn ia xkan bagi kesan huru hara atau meracau mcm org yg ada masalah gangguan saka atau jin bila memakan produk kurma dhuha/sbb bukan doa rukyah yg sy baca..!!
    .
    Beli dengan agent sah sahaja.. 🛑
    Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    . 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
    .
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline
    #JamuRatuMalaya
    #bondarozita
    ,#JRM_Singapura

  •  6  0  10 hours ago
  • Mustanir  Kurma Dhuha
Produk mustanir dn kurma dhuha menggunakan madu organic akasia asli dr gunung yg harga hampir RM200 sekilo
.
Perbezaan doa dlm produk mustanir dn kurma dhuha ialah doa2nya..Jika mustanir suami sy yg mbacakan doa2 ruqyah utk ketenangan jiwa.. kenteteraman plg fokus utk halau  makhluk halus..
.
Bagi org yg ada masalah gangguan akan merasai healing crisis yg mana makhluk halus atau gangguan akan menyerang kembali badannya setiap kali mengamalkn produk mustanir..(masa awalan je..ada customer keluar jarum dr tangan..batuk keluar rambut dn mcm2 lagi..lembaga gangu masa tidur dlm bilik..atau benda berjalan2 atas kulit sbb makhluk tu xselesa)
.
Dn kesembuhan akan dirasai dlm masa tertentu bergantung pd amal dn zikir pesakit ..sy kasi buku perubatan rantaian doa sufi juga utk pesakit amalkan , yg mana makhluk itu xtahan duduk dalam bdn pesakit krana doa ruqyah tersebut berada di dalam darah pesakit..
.
Dlm rawatan islam penyakit stroke atau angin ahmar.. kanser.. emosi yg xmenentu disebabkan oleh gangguan saka dn makhluk halus yg juga blh menyebabkan kerosakan saraf.. dn juga organ..fikiran dn susah hamil ..rumahtangga xaman ganguan haid dn lain2
.
Sbb itu didalam perubatan mustanir bonda masukkan 2 element iaitu herba utk mbantu baik pulih saraf dn juga doa ruqyah utk menghalau gangguan makhluk halus..
.
Berbeza dgn kurma dhuha.. bonda memasukkan doa2 perubatan kerana doa perubatan yg sering sy bacakan ialah utk menguatkn sendi dn ia xkan bagi kesan huru hara atau meracau mcm org yg ada masalah gangguan saka atau jin bila memakan produk kurma dhuha/sbb bukan doa rukyah yg sy baca..!!
.
Beli dengan agent sah sahaja.. 🛑
Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
. 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
.
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm#bondarozitajrm
#jamuratumalaya_singapura #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonli
  • Mustanir Kurma Dhuha
    Produk mustanir dn kurma dhuha menggunakan madu organic akasia asli dr gunung yg harga hampir RM200 sekilo
    .
    Perbezaan doa dlm produk mustanir dn kurma dhuha ialah doa2nya..Jika mustanir suami sy yg mbacakan doa2 ruqyah utk ketenangan jiwa.. kenteteraman plg fokus utk halau makhluk halus..
    .
    Bagi org yg ada masalah gangguan akan merasai healing crisis yg mana makhluk halus atau gangguan akan menyerang kembali badannya setiap kali mengamalkn produk mustanir..(masa awalan je..ada customer keluar jarum dr tangan..batuk keluar rambut dn mcm2 lagi..lembaga gangu masa tidur dlm bilik..atau benda berjalan2 atas kulit sbb makhluk tu xselesa)
    .
    Dn kesembuhan akan dirasai dlm masa tertentu bergantung pd amal dn zikir pesakit ..sy kasi buku perubatan rantaian doa sufi juga utk pesakit amalkan , yg mana makhluk itu xtahan duduk dalam bdn pesakit krana doa ruqyah tersebut berada di dalam darah pesakit..
    .
    Dlm rawatan islam penyakit stroke atau angin ahmar.. kanser.. emosi yg xmenentu disebabkan oleh gangguan saka dn makhluk halus yg juga blh menyebabkan kerosakan saraf.. dn juga organ..fikiran dn susah hamil ..rumahtangga xaman ganguan haid dn lain2
    .
    Sbb itu didalam perubatan mustanir bonda masukkan 2 element iaitu herba utk mbantu baik pulih saraf dn juga doa ruqyah utk menghalau gangguan makhluk halus..
    .
    Berbeza dgn kurma dhuha.. bonda memasukkan doa2 perubatan kerana doa perubatan yg sering sy bacakan ialah utk menguatkn sendi dn ia xkan bagi kesan huru hara atau meracau mcm org yg ada masalah gangguan saka atau jin bila memakan produk kurma dhuha/sbb bukan doa rukyah yg sy baca..!!
    .
    Beli dengan agent sah sahaja.. 🛑
    Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    . 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
    .
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm#bondarozitajrm
    #jamuratumalaya_singapura #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonli

  •  3  0  12 hours ago
  • PROMOSI JRM MINGGU INI‼️BELI 2 RM65 😱 BOLEH PILIH MANA 1 PILIHAN HATI.. BODY BUTTER ATAU SCRUB 😍
. 
Kalau yang baru nak mencuba boleh ambik dua². Bagus sangat utk kecantikan kulit. Semerbak baunya. 
. 
Sah daripada 7/8/2020 - 10/8/2020 sahaja 🎉
. 
READY STOCK‼️GRAB YOURS NOW 💃💃
. 
Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
🚘COD SEKITAR DAERAH MUALLIM DAN HULU SELANGOR
🛍SELF PICKUP: GESIR TENGAH @ PEKAN BEHRANG STESEN
.
#jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmhuluselangor #jrmmuallim #jrmtgmalim #jrmslimriver #jrmcod #promosijrm #cintasuamiisteri #kulitkusam #spamewah #scrubs #rawatankulit #terapialami #kulitputih #losyen #ctdk #rawatanalternatif #supplements #jrmlovers #highrecommended #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim
  • PROMOSI JRM MINGGU INI‼️BELI 2 RM65 😱 BOLEH PILIH MANA 1 PILIHAN HATI.. BODY BUTTER ATAU SCRUB 😍
    .
    Kalau yang baru nak mencuba boleh ambik dua². Bagus sangat utk kecantikan kulit. Semerbak baunya.
    .
    Sah daripada 7/8/2020 - 10/8/2020 sahaja 🎉
    .
    READY STOCK‼️GRAB YOURS NOW 💃💃
    .
    Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie
    .
    📮POS SELURUH MALAYSIA
    🚘COD SEKITAR DAERAH MUALLIM DAN HULU SELANGOR
    🛍SELF PICKUP: GESIR TENGAH @ PEKAN BEHRANG STESEN
    .
    #jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmhuluselangor #jrmmuallim #jrmtgmalim #jrmslimriver #jrmcod #promosijrm #cintasuamiisteri #kulitkusam #spamewah #scrubs #rawatankulit #terapialami #kulitputih #losyen #ctdk #rawatanalternatif #supplements #jrmlovers #highrecommended #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim

  •  2  0  14 hours ago
  • 🎈MIX & MATCH PROMOTION🎈
.
Beli mana- mana 2 items mewangi bak bunga ini dengan harga RM65 saja..❗️❗❗
.
‼️CENDERAI PUTIH + SUTRA LAMUNI = JIMAT RM8
.
‼️CENDERAI PUTIH + CENDERAI PUTIH = JIMAT RM11
.
‼️SUTRA LAMUNI + SUTRA LAMUNI = JIMAT RM5
.
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada & sebelum tamat 😁 klik bio @jrm.agentjb_maksuzie
.
📲 Wasap.my/60177101150
💯 Pengedar Sah JRM (JB2289S)
🏡 Self Pick-Up #KgKangkarTebrauBaru
🚗 #CODSELURUHJOHORBAHRU
📦 #POSSELURUHMALAYSIA
.
.
PENTING❗❗❗
❎ Untuk keselamatan pengguna, pastikan yg ORIGINAL dgn membeli daripada pengedar sah JRM sahaja. Bukan di toko jamu, Lazada atau Shoppe atau seumpamanya.
.
✔ Saya UTAMAKAN KEBERSIHAN & KESELAMATAN semasa proses penghantaran dibuat sepanjang tempoh PERINTAH KAWALAN KESELAMATAN
.
. .
#cenderaiputih #sutralamuni #promosiJRM #bodybutter #bodyscrub #patuhiSOP #7harimencintaimu #JRM #bondarozitaibrahim
  • 🎈MIX & MATCH PROMOTION🎈
    .
    Beli mana- mana 2 items mewangi bak bunga ini dengan harga RM65 saja..❗️❗❗
    .
    ‼️CENDERAI PUTIH + SUTRA LAMUNI = JIMAT RM8
    .
    ‼️CENDERAI PUTIH + CENDERAI PUTIH = JIMAT RM11
    .
    ‼️SUTRA LAMUNI + SUTRA LAMUNI = JIMAT RM5
    .
    .
    Dapatkan segera sementara stok masih ada & sebelum tamat 😁 klik bio @jrm.agentjb_maksuzie
    .
    📲 Wasap.my/60177101150
    💯 Pengedar Sah JRM (JB2289S)
    🏡 Self Pick-Up #KgKangkarTebrauBaru
    🚗 #CODSELURUHJOHORBAHRU
    📦 #POSSELURUHMALAYSIA
    .
    .
    PENTING❗❗❗
    ❎ Untuk keselamatan pengguna, pastikan yg ORIGINAL dgn membeli daripada pengedar sah JRM sahaja. Bukan di toko jamu, Lazada atau Shoppe atau seumpamanya.
    .
    ✔ Saya UTAMAKAN KEBERSIHAN & KESELAMATAN semasa proses penghantaran dibuat sepanjang tempoh PERINTAH KAWALAN KESELAMATAN
    .
    . .
    #cenderaiputih #sutralamuni #promosiJRM #bodybutter #bodyscrub #patuhiSOP #7harimencintaimu #JRM #bondarozitaibrahim

  •  2  0  16 hours ago
  • Antara fungsi Body Scrub & Body Butter.
.
.
Body scrub ni pakai 3 kali seminggu je untuk hilangkan sel2 kulit mati.
.
Akak memamg guna scrub dari JRM je. Bau sangat wangi dan kulit badan jadi lembut😘
.
.
Lepas dah apply body scrub, akak akan apply body butter pulak. Baru lah kulit badan rasa fresh.
.
.
-------------------------
.
📱Klik link di bawah untuk FAST RESPOND 🔥🔥 
•ADMIN JRM MELAKA⬇️
https://wa.me/60162840202 .
.
• SENARAI DEALER SAH SEKITAR MELAKA⬇️
http://linktr.ee/jrmmelaka
.
💖 Instagram : @jrmMelaka
https://www.instagram.com/jrmmelaka/
.
💖 FB Pages :
https://www.facebook.com/JamuRatuMalayaMelaka/
.
🏘 Lokasi Kedai :
No 8,Jln Lagenda 1,Tmn 1 Lagenda, 75400,Melaka
.
#jamuratumalaya 
#teammelakaku
#jrmmelakagempakz
#teamgempakzmelaka
#jrmmelakakugempakz
#jrm #jrmmelaka 
#bondarozita 
#jrmpengedarsah 
#promosijrm 
#jrmpastiboleh 
#jrmteammelaka 
#wajargunajrm
  • Antara fungsi Body Scrub & Body Butter.
    .
    .
    Body scrub ni pakai 3 kali seminggu je untuk hilangkan sel2 kulit mati.
    .
    Akak memamg guna scrub dari JRM je. Bau sangat wangi dan kulit badan jadi lembut😘
    .
    .
    Lepas dah apply body scrub, akak akan apply body butter pulak. Baru lah kulit badan rasa fresh.
    .
    .
    -------------------------
    .
    📱Klik link di bawah untuk FAST RESPOND 🔥🔥
    •ADMIN JRM MELAKA⬇️
    https://wa.me/60162840202 .
    .
    • SENARAI DEALER SAH SEKITAR MELAKA⬇️
    http://linktr.ee/jrmmelaka
    .
    💖 Instagram : @jrmMelaka
    https://www.instagram.com/jrmmelaka/
    .
    💖 FB Pages :
    https://www.facebook.com/JamuRatuMalayaMelaka/
    .
    🏘 Lokasi Kedai :
    No 8,Jln Lagenda 1,Tmn 1 Lagenda, 75400,Melaka
    .
    #jamuratumalaya
    #teammelakaku
    #jrmmelakagempakz
    #teamgempakzmelaka
    #jrmmelakakugempakz
    #jrm #jrmmelaka
    #bondarozita
    #jrmpengedarsah
    #promosijrm
    #jrmpastiboleh
    #jrmteammelaka
    #wajargunajrm

  •  8  0  17 hours ago
  • .
====================
READY STOCK PROMOSI 
====================
.
🌼MINYAK FLORAL 
Harga Promo : RM50.00
Harga Asal : RM70.00

✔️Jangan lepaskan peluang anda untuk rebut promosi kalini akan berakhir pada 8/8/2020 (sabtu) 
.
•••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .
Dapatkan segera whatsapp fiza :
☎️012 - 914 8189
☎️012 - 914 8189
☎️012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
•••••••••••••••••••••••••••••
.
Minyak Floral Aromaterapi merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus. .Adunannya sy masukan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman..Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka. •	Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
.
Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya..memberikan rasa tenang dan relaks...Kulit halus dn buang sel kulit mati..membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot...membantu memperbaiki mood...mengurangkan rasa berdebar-debar...mengurangkan stres dan masalah emosi...meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga....membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur)...menghilangkan senak perut.
..masalah angin dalam badan....Melancarkan darah haid.. Mengelakan trombosis..Minyak Floral Aromatherapy rangsangan secara teraputik terbaik melalui bau2an bunga dn herba .
Minyak ni xmelekit ia sangat lembut halus baunya istimewa sy gunakannya di rumah  hutan untuk mengurut tetamu yang datang untuk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi
.
📍PROMOSI HARGA RUNTUH!!! sehingga 8/8/2020 (sabtu) 

MINYAK FLORAL AROMATHERAPY 
PROMOSI RM50.00
.
#promosiJRM 
#jrmrawang
#Jamuratumalaya 
#jamuratumalayarawang 
#codrawang
#agensahjamuratumalaya
  • .
    ====================
    READY STOCK PROMOSI
    ====================
    .
    🌼MINYAK FLORAL
    Harga Promo : RM50.00
    Harga Asal : RM70.00

    ✔️Jangan lepaskan peluang anda untuk rebut promosi kalini akan berakhir pada 8/8/2020 (sabtu)
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .
    Dapatkan segera whatsapp fiza :
    ☎️012 - 914 8189
    ☎️012 - 914 8189
    ☎️012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    Minyak Floral Aromaterapi merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus. .Adunannya sy masukan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman..Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka. • Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
    .
    Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya..memberikan rasa tenang dan relaks...Kulit halus dn buang sel kulit mati..membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot...membantu memperbaiki mood...mengurangkan rasa berdebar-debar...mengurangkan stres dan masalah emosi...meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga....membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur)...menghilangkan senak perut.
    ..masalah angin dalam badan....Melancarkan darah haid.. Mengelakan trombosis..Minyak Floral Aromatherapy rangsangan secara teraputik terbaik melalui bau2an bunga dn herba .
    Minyak ni xmelekit ia sangat lembut halus baunya istimewa sy gunakannya di rumah hutan untuk mengurut tetamu yang datang untuk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi
    .
    📍PROMOSI HARGA RUNTUH!!! sehingga 8/8/2020 (sabtu)

    MINYAK FLORAL AROMATHERAPY
    PROMOSI RM50.00
    .
    #promosiJRM
    #jrmrawang
    #Jamuratumalaya
    #jamuratumalayarawang
    #codrawang
    #agensahjamuratumalaya

  •  6  0  17 hours ago
  • .
====================
READY STOCK PROMOSI 
====================
.
🌼MINYAK FLORAL 
Harga Promo : RM50.00
Harga Asal : RM70.00

✔️Jangan lepaskan peluang anda untuk rebut promosi kalini akan berakhir pada 8/8/2020 (sabtu) 
.
•••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .
Dapatkan segera whatsapp fiza :
☎️012 - 914 8189
☎️012 - 914 8189
☎️012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
•••••••••••••••••••••••••••••
.
Minyak Floral Aromaterapi merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus. .Adunannya sy masukan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman..Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka. •	Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
.
Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya..memberikan rasa tenang dan relaks...Kulit halus dn buang sel kulit mati..membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot...membantu memperbaiki mood...mengurangkan rasa berdebar-debar...mengurangkan stres dan masalah emosi...meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga....membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur)...menghilangkan senak perut.
..masalah angin dalam badan....Melancarkan darah haid.. Mengelakan trombosis..Minyak Floral Aromatherapy rangsangan secara teraputik terbaik melalui bau2an bunga dn herba .
Minyak ni xmelekit ia sangat lembut halus baunya istimewa sy gunakannya di rumah  hutan untuk mengurut tetamu yang datang untuk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi
.
📍PROMOSI HARGA RUNTUH!!! sehingga 8/8/2020 (sabtu) 

MINYAK FLORAL AROMATHERAPY 
PROMOSI RM50.00
.
#promosiJRM 
#jrmrawang
#Jamuratumalaya 
#jamuratumalayarawang 
#codrawang
#agensahjamuratumalaya
  • .
    ====================
    READY STOCK PROMOSI
    ====================
    .
    🌼MINYAK FLORAL
    Harga Promo : RM50.00
    Harga Asal : RM70.00

    ✔️Jangan lepaskan peluang anda untuk rebut promosi kalini akan berakhir pada 8/8/2020 (sabtu)
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .
    Dapatkan segera whatsapp fiza :
    ☎️012 - 914 8189
    ☎️012 - 914 8189
    ☎️012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    Minyak Floral Aromaterapi merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus. .Adunannya sy masukan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman..Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka. • Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
    .
    Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya..memberikan rasa tenang dan relaks...Kulit halus dn buang sel kulit mati..membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot...membantu memperbaiki mood...mengurangkan rasa berdebar-debar...mengurangkan stres dan masalah emosi...meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga....membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur)...menghilangkan senak perut.
    ..masalah angin dalam badan....Melancarkan darah haid.. Mengelakan trombosis..Minyak Floral Aromatherapy rangsangan secara teraputik terbaik melalui bau2an bunga dn herba .
    Minyak ni xmelekit ia sangat lembut halus baunya istimewa sy gunakannya di rumah hutan untuk mengurut tetamu yang datang untuk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi
    .
    📍PROMOSI HARGA RUNTUH!!! sehingga 8/8/2020 (sabtu)

    MINYAK FLORAL AROMATHERAPY
    PROMOSI RM50.00
    .
    #promosiJRM
    #jrmrawang
    #Jamuratumalaya
    #jamuratumalayarawang
    #codrawang
    #agensahjamuratumalaya

  •  11  0  17 hours ago
  • Assalamualaikum w.b.t.

Saya Farhana 💖pengedar sah JRM Jb.  Mencari produk JRM sekitar JOHOR BAHRU boleh call or Whatsapp 

📱http://www.wasap.my/+60167767315/jrm
Cod 🚗 : Kawasan-kawasan Johor Baharu
 
Pos 🛫 : Seluruh Malaysia 

Ape tunggu lagi?  Jom, Whatsapp 📲Farhana💋 sekarang! Klik je kat sini 👇🏻 :
☎️www.wasap.my/60167767315
☎️www.wasap.my/60167767315
☎️www.wasap.my/60167767315

💎Like fb page : Jrm.jb.cikpana

💎Follow ig : jrm.jb.cikpana

.
"Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!" 
.
#mudajelita
#pengedarsahjrm #hotoiljavanica #promosijrm #bondarozitaibrahim #promosiikim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya#BioMiracleAction #ZinniaMagentaSoap #MarjaneOil #ViniferaBlemishCcCover
*Rumah hutan* #Kurmadhuha #Theoils ( #NARIAROMASTYOIL, #KHELINMYRHAOIL, #FLORALAROMATHERAPYOIL, and #JATROPHORAOIL) #jamuratumalaya #rozitaibrahim #jamuratumalayaonline #rangkaianjrmjohor#jrmjb#jamuratumalayajb
  • Assalamualaikum w.b.t.

    Saya Farhana 💖pengedar sah JRM Jb. Mencari produk JRM sekitar JOHOR BAHRU boleh call or Whatsapp

    📱http://www.wasap.my/+60167767315/jrm
    Cod 🚗 : Kawasan-kawasan Johor Baharu

    Pos 🛫 : Seluruh Malaysia

    Ape tunggu lagi? Jom, Whatsapp 📲Farhana💋 sekarang! Klik je kat sini 👇🏻 :
    ☎️www.wasap.my/60167767315
    ☎️www.wasap.my/60167767315
    ☎️www.wasap.my/60167767315

    💎Like fb page : Jrm.jb.cikpana

    💎Follow ig : jrm.jb.cikpana

    .
    "Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!"
    .
    #mudajelita
    #pengedarsahjrm #hotoiljavanica #promosijrm #bondarozitaibrahim #promosiikim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya#BioMiracleAction #ZinniaMagentaSoap #MarjaneOil #ViniferaBlemishCcCover
    *Rumah hutan* #Kurmadhuha #Theoils ( #NARIAROMASTYOIL, #KHELINMYRHAOIL, #FLORALAROMATHERAPYOIL, and #JATROPHORAOIL) #jamuratumalaya #rozitaibrahim #jamuratumalayaonline #rangkaianjrmjohor#jrmjb#jamuratumalayajb

  •  0  0  18 hours ago
  • .
====================
READY STOCK PROMOSI 
====================
.
🌼MINYAK FLORAL 
Harga Promo : RM50.00
Harga Asal : RM70.00

✔️Jangan lepaskan peluang anda untuk rebut promosi kalini akan berakhir pada 8/8/2020 (sabtu) 
.
•••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .
Dapatkan segera whatsapp fiza :
☎️012 - 914 8189
☎️012 - 914 8189
☎️012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
•••••••••••••••••••••••••••••
.
Minyak Floral Aromaterapi merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus. .Adunannya sy masukan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman..Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka. •	Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
.
Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya..memberikan rasa tenang dan relaks...Kulit halus dn buang sel kulit mati..membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot...membantu memperbaiki mood...mengurangkan rasa berdebar-debar...mengurangkan stres dan masalah emosi...meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga....membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur)...menghilangkan senak perut.
..masalah angin dalam badan....Melancarkan darah haid.. Mengelakan trombosis..Minyak Floral Aromatherapy rangsangan secara teraputik terbaik melalui bau2an bunga dn herba .
Minyak ni xmelekit ia sangat lembut halus baunya istimewa sy gunakannya di rumah  hutan untuk mengurut tetamu yang datang untuk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi
.
📍PROMOSI HARGA RUNTUH!!! sehingga 8/8/2020 (sabtu) 

MINYAK FLORAL AROMATHERAPY 
PROMOSI RM50.00
.
#promosiJRM 
#jrmrawang
#Jamuratumalaya 
#jamuratumalayarawang 
#codrawang
#agensahjamuratumalaya
  • .
    ====================
    READY STOCK PROMOSI
    ====================
    .
    🌼MINYAK FLORAL
    Harga Promo : RM50.00
    Harga Asal : RM70.00

    ✔️Jangan lepaskan peluang anda untuk rebut promosi kalini akan berakhir pada 8/8/2020 (sabtu)
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .
    Dapatkan segera whatsapp fiza :
    ☎️012 - 914 8189
    ☎️012 - 914 8189
    ☎️012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    Minyak Floral Aromaterapi merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus. .Adunannya sy masukan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman..Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka. • Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
    .
    Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya..memberikan rasa tenang dan relaks...Kulit halus dn buang sel kulit mati..membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot...membantu memperbaiki mood...mengurangkan rasa berdebar-debar...mengurangkan stres dan masalah emosi...meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga....membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur)...menghilangkan senak perut.
    ..masalah angin dalam badan....Melancarkan darah haid.. Mengelakan trombosis..Minyak Floral Aromatherapy rangsangan secara teraputik terbaik melalui bau2an bunga dn herba .
    Minyak ni xmelekit ia sangat lembut halus baunya istimewa sy gunakannya di rumah hutan untuk mengurut tetamu yang datang untuk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi
    .
    📍PROMOSI HARGA RUNTUH!!! sehingga 8/8/2020 (sabtu)

    MINYAK FLORAL AROMATHERAPY
    PROMOSI RM50.00
    .
    #promosiJRM
    #jrmrawang
    #Jamuratumalaya
    #jamuratumalayarawang
    #codrawang
    #agensahjamuratumalaya

  •  8  0  18 hours ago
  • 🎈MIX & MATCH PROMOTION🎈
.
Beli mana- mana 2 items mewangi bak bunga ini dengan harga RM65 saja..❗️❗❗
.
‼️CENDERAI PUTIH + SUTRA LAMUNI = JIMAT RM8
.
‼️CENDERAI PUTIH + CENDERAI PUTIH = JIMAT RM11
.
‼️SUTRA LAMUNI + SUTRA LAMUNI = JIMAT RM5
.
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada & sebelum tamat 😁 klik bio @jrm.agentjb_maksuzie
.
📲 Wasap.my/60177101150
💯 Pengedar Sah JRM (JB2289S)
🏡 Self Pick-Up #KgKangkarTebrauBaru
🚗 #CODSELURUHJOHORBAHRU
📦 #POSSELURUHMALAYSIA
.
.
PENTING❗❗❗
❎ Untuk keselamatan pengguna, pastikan yg ORIGINAL dgn membeli daripada pengedar sah JRM sahaja. Bukan di toko jamu, Lazada atau Shoppe atau seumpamanya.
.
✔ Saya UTAMAKAN KEBERSIHAN & KESELAMATAN semasa proses penghantaran dibuat sepanjang tempoh PERINTAH KAWALAN KESELAMATAN
.
. .
#cenderaiputih #sutralamuni #promosiJRM #bodybutter #bodyscrub #patuhiSOP #7harimencintaimu #JRM #bondarozitaibrahim
  • 🎈MIX & MATCH PROMOTION🎈
    .
    Beli mana- mana 2 items mewangi bak bunga ini dengan harga RM65 saja..❗️❗❗
    .
    ‼️CENDERAI PUTIH + SUTRA LAMUNI = JIMAT RM8
    .
    ‼️CENDERAI PUTIH + CENDERAI PUTIH = JIMAT RM11
    .
    ‼️SUTRA LAMUNI + SUTRA LAMUNI = JIMAT RM5
    .
    .
    Dapatkan segera sementara stok masih ada & sebelum tamat 😁 klik bio @jrm.agentjb_maksuzie
    .
    📲 Wasap.my/60177101150
    💯 Pengedar Sah JRM (JB2289S)
    🏡 Self Pick-Up #KgKangkarTebrauBaru
    🚗 #CODSELURUHJOHORBAHRU
    📦 #POSSELURUHMALAYSIA
    .
    .
    PENTING❗❗❗
    ❎ Untuk keselamatan pengguna, pastikan yg ORIGINAL dgn membeli daripada pengedar sah JRM sahaja. Bukan di toko jamu, Lazada atau Shoppe atau seumpamanya.
    .
    ✔ Saya UTAMAKAN KEBERSIHAN & KESELAMATAN semasa proses penghantaran dibuat sepanjang tempoh PERINTAH KAWALAN KESELAMATAN
    .
    . .
    #cenderaiputih #sutralamuni #promosiJRM #bodybutter #bodyscrub #patuhiSOP #7harimencintaimu #JRM #bondarozitaibrahim

  •  0  0  18 hours ago
  • 🌹PROMOSI MINGGU INI 🌹

Beli mana-mana 2 unit produk Promosi JRM mewangi bak bunga ini dengan harga RM65 saja 😊

❤️ Cenderai Putih + Sutra Lamuni

❤️ Cenderai Putih Beli 2 unit

❤️ Sutra Lamuni Beli 2 unit

Pengedar Sah JRM
www.wasap.my/60199870418/PromosiJRM

#PromosiJRM
#CenderaiPutih
#SutraLamuni
  • 🌹PROMOSI MINGGU INI 🌹

    Beli mana-mana 2 unit produk Promosi JRM mewangi bak bunga ini dengan harga RM65 saja 😊

    ❤️ Cenderai Putih + Sutra Lamuni

    ❤️ Cenderai Putih Beli 2 unit

    ❤️ Sutra Lamuni Beli 2 unit

    Pengedar Sah JRM
    www.wasap.my/60199870418/PromosiJRM

    #PromosiJRM
    #CenderaiPutih
    #SutraLamuni

  •  2  0  21 hours ago
  • 🌹PROMOSI MINGGU INI 🌹

Beli mana-mana 2 unit produk Promosi JRM mewangi bak bunga ini dengan harga RM65 saja 😊

❤️ Cenderai Putih + Sutra Lamuni

❤️ Cenderai Putih Beli 2 unit

❤️ Sutra Lamuni Beli 2 unit

Pengedar Sah JRM
www.wasap.my/60199870418/PromosiJRM

#PromosiJRM
#CenderaiPutih
#SutraLamuni
  • 🌹PROMOSI MINGGU INI 🌹

    Beli mana-mana 2 unit produk Promosi JRM mewangi bak bunga ini dengan harga RM65 saja 😊

    ❤️ Cenderai Putih + Sutra Lamuni

    ❤️ Cenderai Putih Beli 2 unit

    ❤️ Sutra Lamuni Beli 2 unit

    Pengedar Sah JRM
    www.wasap.my/60199870418/PromosiJRM

    #PromosiJRM
    #CenderaiPutih
    #SutraLamuni

  •  3  0  21 hours ago
  • Cenderai Putih Body Butter, seindah namanya, seharum wangiannya. Produk terbaik dan formulasi eksklusif ilham dari @bondarozitaibrahim untuk kesihatan dan kecantikkan kulit secara luaran.
.
Body Butter yang memberikan nutrisi tambahan pada kulit untuk menyihatkan kulit & paling penting merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat.
.
Rangsangan sel kulit baru dan sihat sangat penting untuk menguatkan struktur kulit, melembapkan, kulit lebih tegang dan bersinar. Paling penting ialah mengelakkan penuaan pra-matang atau kedutan jelas kelihatan sebelum usia !!!
.
Apa lagi manfaat Cenderai Putih Body Butter? .
- Menghaluskan kulit.
- Melembutkan kulit.
- Menghindarkan bau badan.
- Merangsang kolagen.
- Mengelakkan kedutan kulit sebelum usia.
- Menghilangkan strech marks.
- Meratakan tona kulit.
- Wangiannya merangsang rasa tenang dan relaks.
.
Golongan lelaki dan wanita perlu jaga kesihatan & kecantikkan kulit. Kulit yang lembap dan sihat, memberi aura positif pada diri kita sendiri dan mata yang memandang.
.
Cenderai Putih Body Butter, merupakan Body Butter yang digunakan dalam pakej spa eksklusif Seri Inai Perindu di Rumah Hutan.

www.wasap.my/+601116178480

#jamuratumalaya #agenjrmulutiram #agenjrmsungaitiram #bondarozitaibrahim #cenderaiputihbodybutter #promosijrm
  • Cenderai Putih Body Butter, seindah namanya, seharum wangiannya. Produk terbaik dan formulasi eksklusif ilham dari @bondarozitaibrahim untuk kesihatan dan kecantikkan kulit secara luaran.
    .
    Body Butter yang memberikan nutrisi tambahan pada kulit untuk menyihatkan kulit & paling penting merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat.
    .
    Rangsangan sel kulit baru dan sihat sangat penting untuk menguatkan struktur kulit, melembapkan, kulit lebih tegang dan bersinar. Paling penting ialah mengelakkan penuaan pra-matang atau kedutan jelas kelihatan sebelum usia !!!
    .
    Apa lagi manfaat Cenderai Putih Body Butter? .
    - Menghaluskan kulit.
    - Melembutkan kulit.
    - Menghindarkan bau badan.
    - Merangsang kolagen.
    - Mengelakkan kedutan kulit sebelum usia.
    - Menghilangkan strech marks.
    - Meratakan tona kulit.
    - Wangiannya merangsang rasa tenang dan relaks.
    .
    Golongan lelaki dan wanita perlu jaga kesihatan & kecantikkan kulit. Kulit yang lembap dan sihat, memberi aura positif pada diri kita sendiri dan mata yang memandang.
    .
    Cenderai Putih Body Butter, merupakan Body Butter yang digunakan dalam pakej spa eksklusif Seri Inai Perindu di Rumah Hutan.

    www.wasap.my/+601116178480

    #jamuratumalaya #agenjrmulutiram #agenjrmsungaitiram #bondarozitaibrahim #cenderaiputihbodybutter #promosijrm

  •  0  0  21 hours ago
  • Promosi  bermula hari ini!!!
.
Uols boleh beli sama ada:-
.
1️⃣ 2 body butter 
atau 
2️⃣ 2 body scrub 
atau 
3️⃣ 1 body butter 1 body scrub
.
Mix and match ikut pada keperluan uils iyea... 😘😘😘
.
Whatsapp +60178266938
.
#tqAllah #jrmpontian #iqajamuratumalaya #promosijrm
  • Promosi bermula hari ini!!!
    .
    Uols boleh beli sama ada:-
    .
    1️⃣ 2 body butter
    atau
    2️⃣ 2 body scrub
    atau
    3️⃣ 1 body butter 1 body scrub
    .
    Mix and match ikut pada keperluan uils iyea... 😘😘😘
    .
    Whatsapp +60178266938
    .
    #tqAllah #jrmpontian #iqajamuratumalaya #promosijrm

  •  1  0  23 hours ago
  • PROMO KEMBALI LAGI ‼️
.
7/8/20 - 10/8/20
.
.
Korang kena rebut peluang kalini sebab dua-dua ni pebret hakak 🥰🥰 And part palng best sebab body scrub dan body butter ni memang bonda gunakan di RUMAH HUTAN BONDA tau. Jadi kalau nak feeling2 spa baik korang grab sementara tengah promo ni.
.
.
▪️ Promosi Beli 2 BODY BUTTER/BODY SCRUB atau boleh MIX & MATCH
RM65 sm  RM69 ss 🔥🔥
.
.
-------------------------
.
📱Klik link di bawah untuk FAST RESPOND 🔥🔥 
•ADMIN JRM MELAKA⬇️
https://wa.me/60162840202 .
.
• SENARAI DEALER SAH SEKITAR MELAKA⬇️
http://linktr.ee/jrmmelaka
.
💖 Instagram : @jrmMelaka
https://www.instagram.com/jrmmelaka/
.
💖 FB Pages :
https://www.facebook.com/JamuRatuMalayaMelaka/
.
🏘 Lokasi Kedai :
No 8,Jln Lagenda 1,Tmn 1 Lagenda, 75400,Melaka
.
#jamuratumalaya 
#teammelakaku
#jrmmelakagempakz
#teamgempakzmelaka
#jrmmelakakugempakz
#jrm #jrmmelaka 
#bondarozita 
#jrmpengedarsah 
#promosijrm 
#jrmpastiboleh 
#jrmteammelaka 
#wajargunajrm❤
  • PROMO KEMBALI LAGI ‼️
    .
    7/8/20 - 10/8/20
    .
    .
    Korang kena rebut peluang kalini sebab dua-dua ni pebret hakak 🥰🥰 And part palng best sebab body scrub dan body butter ni memang bonda gunakan di RUMAH HUTAN BONDA tau. Jadi kalau nak feeling2 spa baik korang grab sementara tengah promo ni.
    .
    .
    ▪️ Promosi Beli 2 BODY BUTTER/BODY SCRUB atau boleh MIX & MATCH
    RM65 sm RM69 ss 🔥🔥
    .
    .
    -------------------------
    .
    📱Klik link di bawah untuk FAST RESPOND 🔥🔥
    •ADMIN JRM MELAKA⬇️
    https://wa.me/60162840202 .
    .
    • SENARAI DEALER SAH SEKITAR MELAKA⬇️
    http://linktr.ee/jrmmelaka
    .
    💖 Instagram : @jrmMelaka
    https://www.instagram.com/jrmmelaka/
    .
    💖 FB Pages :
    https://www.facebook.com/JamuRatuMalayaMelaka/
    .
    🏘 Lokasi Kedai :
    No 8,Jln Lagenda 1,Tmn 1 Lagenda, 75400,Melaka
    .
    #jamuratumalaya
    #teammelakaku
    #jrmmelakagempakz
    #teamgempakzmelaka
    #jrmmelakakugempakz
    #jrm #jrmmelaka
    #bondarozita
    #jrmpengedarsah
    #promosijrm
    #jrmpastiboleh
    #jrmteammelaka
    #wajargunajrm❤

  •  5  1  23 hours ago
  • Ramai yang tanya apa fungsi minyak Rumah Hutan ni?
Meh kita senaraikan satu satu.

Promo masih berlangsung sampai 8/8 ye. Sempat lagi nak ngoder!

📱http://www.wasap.my/+60167767315/jrm
Cod 🚗 : Kawasan-kawasan Johor Baharu
 
Pos 🛫 : Seluruh Malaysia 

Ape tunggu lagi?  Jom, Whatsapp 📲Farhana💋 sekarang! Klik je kat sini 👇🏻 :
☎️www.wasap.my/60167767315
☎️www.wasap.my/60167767315
☎️www.wasap.my/60167767315

💎Like fb page : Jrm.jb.cikpana

💎Follow ig : jrm.jb.cikpana

.
"Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!" 
.
#mudajelita
#pengedarsahjrm #hotoiljavanica #promosijrm #bondarozitaibrahim #promosiikim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya #demarco
#Mustanir #MegaRatu #RoyalV #RomagellaCoffee ( Kopi Strawberry ) #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #MarjaneOil 
*Rumah hutan* #Kurmadhuha #Theoils ( #NARIAROMASTYOIL, #KHELINMYRHAOIL, #FLORALAROMATHERAPYOIL, and #JATROPHORAOIL) #jamuratumalaya
  • Ramai yang tanya apa fungsi minyak Rumah Hutan ni?
    Meh kita senaraikan satu satu.

    Promo masih berlangsung sampai 8/8 ye. Sempat lagi nak ngoder!

    📱http://www.wasap.my/+60167767315/jrm
    Cod 🚗 : Kawasan-kawasan Johor Baharu

    Pos 🛫 : Seluruh Malaysia

    Ape tunggu lagi? Jom, Whatsapp 📲Farhana💋 sekarang! Klik je kat sini 👇🏻 :
    ☎️www.wasap.my/60167767315
    ☎️www.wasap.my/60167767315
    ☎️www.wasap.my/60167767315

    💎Like fb page : Jrm.jb.cikpana

    💎Follow ig : jrm.jb.cikpana

    .
    "Alami Kenyataan dan Kesempurnaan yang Luar Biasa Hebat dengan Jamu Ratu Malaya, Nyata Muda Jelita!!!"
    .
    #mudajelita
    #pengedarsahjrm #hotoiljavanica #promosijrm #bondarozitaibrahim #promosiikim #royalv #kurmadhuha #jrm #jamuratumalaya #demarco
    #Mustanir #MegaRatu #RoyalV #RomagellaCoffee ( Kopi Strawberry ) #ChocolateFiberlife #ColonisDMestica #MicellarWater (Make-Up Remover ) #MarjaneOil
    *Rumah hutan* #Kurmadhuha #Theoils ( #NARIAROMASTYOIL, #KHELINMYRHAOIL, #FLORALAROMATHERAPYOIL, and #JATROPHORAOIL) #jamuratumalaya

  •  4  0  6 August, 2020
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir  berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
.
Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
.
Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
.
Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
.
Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
.

jangan Ketinggalan ⁉️klik link di bio @jrm.kelantan untuk order🛍
.
Beli dengan agent sah sahaja.✅
Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
. 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
.
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake 
#jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik 
#mustanir
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
    .
    Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
    .
    Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
    .
    Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
    .
    Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
    .

    jangan Ketinggalan ⁉️klik link di bio @jrm.kelantan untuk order🛍
    .
    Beli dengan agent sah sahaja.✅
    Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    . 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
    .
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake
    #jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik
    #mustanir

  •  4  1  5 August, 2020

Top #promosijrm Posts

  • .
🌈READY STOCK..!! READY STOCK..!! PROMOSI ROYAL V🌈
.
🌹ROYAL V = 250ml (1botol)
🌹PROMOSI HINGGA 7 OKT 19
.
🛍️HARGA PROMOSI : RM52.00
🛍️HARGA AHLI : RM54.00 (JIMAT RM2)
🛍️HARGA ASAL : RM60.00(JIMAT RM8)
.
✅ADA GUIDE DARI KAMI
📮POS SELURUH MALAYSIA
🚘NAK COD PUN BOLEH
.
💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
----------------------------------------------------------------------------
Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

Royal V RM60.00 (RM63.00)
.
#jamuratumalaya #royalv #kopiratu #Rduse #promosijrm  #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang  #jamuratumalayarawang
  • .
    🌈READY STOCK..!! READY STOCK..!! PROMOSI ROYAL V🌈
    .
    🌹ROYAL V = 250ml (1botol)
    🌹PROMOSI HINGGA 7 OKT 19
    .
    🛍️HARGA PROMOSI : RM52.00
    🛍️HARGA AHLI : RM54.00 (JIMAT RM2)
    🛍️HARGA ASAL : RM60.00(JIMAT RM8)
    .
    ✅ADA GUIDE DARI KAMI
    📮POS SELURUH MALAYSIA
    🚘NAK COD PUN BOLEH
    .
    💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ----------------------------------------------------------------------------
    Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

    Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

    Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

    Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

    Royal V RM60.00 (RM63.00)
    .
    #jamuratumalaya #royalv #kopiratu #Rduse #promosijrm #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang #jamuratumalayarawang

  •  299  2  7 October, 2019
  • .
🇲🇾🇲🇾PROMOSI MERDEKA (29 OGOS - 1 SEPT) 🇲🇾🇲🇾
💗💗READY STOCK..!! READY STOCK..!!
.
💥HARGA PROMOSI COMBO :
💐ROYAL V & KOPI RATU RM83.00
(JIMAT RM20)
.
✅ADA GUIDE DARI KAMI
📮POS SELURUH MALAYSIA
🚘NAK COD PUN BOLEH
.
💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
----------------------------------------------------------------------------
Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

Royal V RM60.00 (RM63.00)
.
#jamuratumalaya #royalv #kopiratu #Rduse #promosijrm  #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang  #jamuratumalayarawang
  • .
    🇲🇾🇲🇾PROMOSI MERDEKA (29 OGOS - 1 SEPT) 🇲🇾🇲🇾
    💗💗READY STOCK..!! READY STOCK..!!
    .
    💥HARGA PROMOSI COMBO :
    💐ROYAL V & KOPI RATU RM83.00
    (JIMAT RM20)
    .
    ✅ADA GUIDE DARI KAMI
    📮POS SELURUH MALAYSIA
    🚘NAK COD PUN BOLEH
    .
    💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ----------------------------------------------------------------------------
    Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

    Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

    Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

    Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

    Royal V RM60.00 (RM63.00)
    .
    #jamuratumalaya #royalv #kopiratu #Rduse #promosijrm #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang #jamuratumalayarawang

  •  339  29  31 August, 2019
  • .
SALAM SAYANG SEMUA💞
.
📣 📣 S  A  L  E sampai 30 Sept 2019 (Isnin)
.
💰 MEGA RATU : RM89 (JIMAT RM11)
.
✔️SAH HINGGA 30 SEPT 2019 - ISNIN
✔️ADA GUIDE DARI KAMI☺️
📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💥Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
.
Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
.
Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
.
Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
.
Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
.
#jamuratumalaya #royalv #kopiratu #Rduse #promosijrm  #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #megaratu #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang  #jamuratumalayarawang
  • .
    SALAM SAYANG SEMUA💞
    .
    📣 📣 S A L E sampai 30 Sept 2019 (Isnin)
    .
    💰 MEGA RATU : RM89 (JIMAT RM11)
    .
    ✔️SAH HINGGA 30 SEPT 2019 - ISNIN
    ✔️ADA GUIDE DARI KAMI☺️
    📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
    .
    💥Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
    .
    Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
    .
    Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
    .
    Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
    .
    Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
    .
    #jamuratumalaya #royalv #kopiratu #Rduse #promosijrm #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #megaratu #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang #jamuratumalayarawang

  •  381  6  29 September, 2019
  • .
SALAM SAYANG SEMUA💞
.
📣 📣 S  A  L  E sampai 30 Sept 2019 (Isnin)
.
💰 MUSHTANIR : RM105 (JIMAT RM15) + FREE Buku Doa Sufi
.
✔️SAH HINGGA 30 SEPT 2019 - ISNIN
✔️ADA GUIDE DARI KAMI☺️
📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💥Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Selama 3 tahun dalam kajian, Mushtanir memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya.
•
Produk mustanir merupakan pemakanan suplemen alternatif mengandungi 71 ramuan herba. Antaranya ialah cendawan susu harimau, habbatus sauda, hempedu bumi, misai kucing, ubi jaga merah dan putih, limau purut, cuka kurma dan epal hijau.
•
Ia juga merangkumi dua konsep perubatan iaitu secara oral dan doa ruqyah untuk tujuan merawat penyakit Zahir Dan juga penyakit gangguan dari makhluk halus.
•
Minuman kesihatan ini sangat bagus dijadikan ikhtiar bagi kebanyakan penyakit kronik seperti alzheimer, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, cancer, dan banyak lagi.
•
⚠️PERHATIAN: Ibu hamil DILARANG KERAS daripada amalkan mustanir kerana dikhuatiri bakal mengakibatkan keguguran. Kanak-kanak dibawah 5 tahun juga tidak digalakkan untuk mengambil mushtanir.
•
#Mushtanir #jamuratumalaya #kurmadhuha
#megaratu #bondarozitaibrahim
#wajargunaJRM #bandarcountryhome ⠀
#promosijrm #rawang #aeonrawang #jamuratumalayarawang ⠀
#jrm #megaratu #rukyah
  • .
    SALAM SAYANG SEMUA💞
    .
    📣 📣 S A L E sampai 30 Sept 2019 (Isnin)
    .
    💰 MUSHTANIR : RM105 (JIMAT RM15) + FREE Buku Doa Sufi
    .
    ✔️SAH HINGGA 30 SEPT 2019 - ISNIN
    ✔️ADA GUIDE DARI KAMI☺️
    📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
    .
    💥Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Selama 3 tahun dalam kajian, Mushtanir memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya.

    Produk mustanir merupakan pemakanan suplemen alternatif mengandungi 71 ramuan herba. Antaranya ialah cendawan susu harimau, habbatus sauda, hempedu bumi, misai kucing, ubi jaga merah dan putih, limau purut, cuka kurma dan epal hijau.

    Ia juga merangkumi dua konsep perubatan iaitu secara oral dan doa ruqyah untuk tujuan merawat penyakit Zahir Dan juga penyakit gangguan dari makhluk halus.

    Minuman kesihatan ini sangat bagus dijadikan ikhtiar bagi kebanyakan penyakit kronik seperti alzheimer, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, cancer, dan banyak lagi.

    ⚠️PERHATIAN: Ibu hamil DILARANG KERAS daripada amalkan mustanir kerana dikhuatiri bakal mengakibatkan keguguran. Kanak-kanak dibawah 5 tahun juga tidak digalakkan untuk mengambil mushtanir.

    #Mushtanir #jamuratumalaya #kurmadhuha
    #megaratu #bondarozitaibrahim
    #wajargunaJRM #bandarcountryhome
    #promosijrm #rawang #aeonrawang #jamuratumalayarawang ⠀
    #jrm #megaratu #rukyah

  •  315  16  28 September, 2019
  • .
SALAM SAYANG SEMUA💞
.
📣 📣 S  A  L  E sampai 28 OKT 2019 (Isnin)
.
💰 MUSHTANIR : RM105 (JIMAT RM15) + FREE Buku Doa Sufi
.
✔️SAH HINGGA 28 OKT 2019 - ISNIN
✔️ADA GUIDE DARI KAMI☺️
📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💥Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Selama 3 tahun dalam kajian, Mushtanir memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya.
•
Produk mustanir merupakan pemakanan suplemen alternatif mengandungi 71 ramuan herba. Antaranya ialah cendawan susu harimau, habbatus sauda, hempedu bumi, misai kucing, ubi jaga merah dan putih, limau purut, cuka kurma dan epal hijau.
•
Ia juga merangkumi dua konsep perubatan iaitu secara oral dan doa ruqyah untuk tujuan merawat penyakit Zahir Dan juga penyakit gangguan dari makhluk halus.
•
Minuman kesihatan ini sangat bagus dijadikan ikhtiar bagi kebanyakan penyakit kronik seperti alzheimer, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, cancer, dan banyak lagi.
•
⚠️PERHATIAN: Ibu hamil DILARANG KERAS daripada amalkan mustanir kerana dikhuatiri bakal mengakibatkan keguguran. Kanak-kanak dibawah 5 tahun juga tidak digalakkan untuk mengambil mushtanir.
•
#Mushtanir #jamuratumalaya #kurmadhuha
#megaratu #bondarozitaibrahim
#wajargunaJRM⠀
#promosijrm #viral #jamuratumalayarawang ⠀
#jrm #jamuratumalaya #rukyahsyariah
  • .
    SALAM SAYANG SEMUA💞
    .
    📣 📣 S A L E sampai 28 OKT 2019 (Isnin)
    .
    💰 MUSHTANIR : RM105 (JIMAT RM15) + FREE Buku Doa Sufi
    .
    ✔️SAH HINGGA 28 OKT 2019 - ISNIN
    ✔️ADA GUIDE DARI KAMI☺️
    📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
    .
    💥Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Selama 3 tahun dalam kajian, Mushtanir memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya.

    Produk mustanir merupakan pemakanan suplemen alternatif mengandungi 71 ramuan herba. Antaranya ialah cendawan susu harimau, habbatus sauda, hempedu bumi, misai kucing, ubi jaga merah dan putih, limau purut, cuka kurma dan epal hijau.

    Ia juga merangkumi dua konsep perubatan iaitu secara oral dan doa ruqyah untuk tujuan merawat penyakit Zahir Dan juga penyakit gangguan dari makhluk halus.

    Minuman kesihatan ini sangat bagus dijadikan ikhtiar bagi kebanyakan penyakit kronik seperti alzheimer, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, cancer, dan banyak lagi.

    ⚠️PERHATIAN: Ibu hamil DILARANG KERAS daripada amalkan mustanir kerana dikhuatiri bakal mengakibatkan keguguran. Kanak-kanak dibawah 5 tahun juga tidak digalakkan untuk mengambil mushtanir.

    #Mushtanir #jamuratumalaya #kurmadhuha
    #megaratu #bondarozitaibrahim
    #wajargunaJRM
    #promosijrm #viral #jamuratumalayarawang
    #jrm #jamuratumalaya #rukyahsyariah

  •  195  5  25 October, 2019
  • .
💗💗READY STOCK..!! READY STOCK..!!
🛍️PROMOSI ROSE WATER + ZINNIA 🌈
.
💥HARGA PROMOSI COMBO :
💐ROSE SPRING WATER & ZINNIA MAGENTA RM63.00 (JIMAT RM10)
.
✅ADA GUIDE DARI KAMI☺️
📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
🚘NAK COD PUN BOLEH
.
💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
☎️☎️012 - 914 8189
☎️☎️012 - 914 8189
☎️☎️012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00
. 
#jamuratumalaya #rosespringwater #zinniamagenta #Rduse #promosijrm #JamuRatuMalayaRawang #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang  #jamuratumalayarawang
  • .
    💗💗READY STOCK..!! READY STOCK..!!
    🛍️PROMOSI ROSE WATER + ZINNIA 🌈
    .
    💥HARGA PROMOSI COMBO :
    💐ROSE SPRING WATER & ZINNIA MAGENTA RM63.00 (JIMAT RM10)
    .
    ✅ADA GUIDE DARI KAMI☺️
    📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
    🚘NAK COD PUN BOLEH
    .
    💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
    ☎️☎️012 - 914 8189
    ☎️☎️012 - 914 8189
    ☎️☎️012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
    Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00
    .
    #jamuratumalaya #rosespringwater #zinniamagenta #Rduse #promosijrm #JamuRatuMalayaRawang #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang #jamuratumalayarawang

  •  274  9  25 August, 2019
  • .
💗💗READY STOCK..!! READY STOCK..!!
🛍️PROMOSI ROSE WATER + ZINNIA 🌈
.
💥HARGA PROMOSI COMBO :
💐ROSE SPRING WATER & ZINNIA MAGENTA RM63.00 (JIMAT RM10)
.
✅ADA GUIDE DARI KAMI☺️
📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
🚘NAK COD PUN BOLEH
.
💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
☎️☎️012 - 914 8189
☎️☎️012 - 914 8189
☎️☎️012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ZINNIA MAGENTA PENCUCI MUKA DENGAN FORMULASI PALING TERBAIK SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah

Sesuai untuk semua jenis kulit!

Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat

Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit

Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang

Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam

Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik

Zinnia Magenta RM35.00

#jamuratumalaya #rosespringwater
#zinniamagenta #Rduse #pencucimuka #promosijrm #JamuRatuMalayaRawang #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang  #jamuratumalayarawang
  • .
    💗💗READY STOCK..!! READY STOCK..!!
    🛍️PROMOSI ROSE WATER + ZINNIA 🌈
    .
    💥HARGA PROMOSI COMBO :
    💐ROSE SPRING WATER & ZINNIA MAGENTA RM63.00 (JIMAT RM10)
    .
    ✅ADA GUIDE DARI KAMI☺️
    📮POS SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
    🚘NAK COD PUN BOLEH
    .
    💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
    ☎️☎️012 - 914 8189
    ☎️☎️012 - 914 8189
    ☎️☎️012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    ZINNIA MAGENTA PENCUCI MUKA DENGAN FORMULASI PALING TERBAIK SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

    Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah

    Sesuai untuk semua jenis kulit!

    Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat

    Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit

    Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang

    Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam

    Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik

    Zinnia Magenta RM35.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater
    #zinniamagenta #Rduse #pencucimuka #promosijrm #JamuRatuMalayaRawang #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang #jamuratumalayarawang

  •  176  1  24 August, 2019
  • .
🌹SALAM SAYANG JRMLOVER❤️.
.
🌈DALAMAN DIRI MEMBENTUK KECANTIKAN LUARAN ANDA

𝐑𝐄𝐀𝐃𝐘 𝐒𝐓𝐎𝐂𝐊 𝐑𝐎𝐘𝐀𝐋 𝐕
=====================
🛍️HARGA AHLI = RM54.00
🛍️HARGA ASAL = RM60.00
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
🚘NAK COD PUN BOLEH
💥HARGA PALING JIMAT UNTUK POS DAN PENGHANTARAN DENGAN FIZA💃💃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

Royal V RM60.00
.
#jamuratumalaya #royalv #kopiratu #Rduse #promosijrm  #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #kelanajaya #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang  #jamuratumalayarawang
  • .
    🌹SALAM SAYANG JRMLOVER❤️.
    .
    🌈DALAMAN DIRI MEMBENTUK KECANTIKAN LUARAN ANDA

    𝐑𝐄𝐀𝐃𝐘 𝐒𝐓𝐎𝐂𝐊 𝐑𝐎𝐘𝐀𝐋 𝐕
    =====================
    🛍️HARGA AHLI = RM54.00
    🛍️HARGA ASAL = RM60.00
    .
    📮POS SELURUH MALAYSIA
    🚘NAK COD PUN BOLEH
    💥HARGA PALING JIMAT UNTUK POS DAN PENGHANTARAN DENGAN FIZA💃💃
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya whatsapp fiza :
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

    Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

    Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

    Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

    Royal V RM60.00
    .
    #jamuratumalaya #royalv #kopiratu #Rduse #promosijrm #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #teamcikgusu #oilofjavanica #promosi #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #kelanajaya #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang #jamuratumalayarawang

  •  258  13  29 December, 2019
  • . 
Banyak feedback yang positif tentang Gel Mandian Bidara Arab, antaranya memberikan kelembapan  pada kulit, semakin cerah & boleh tidur lena (kurangkan insomnia). 

Kulit memerlukan 60-70% kelembapan untuk menjadikannya anjal & lembut. Ekstrak daun bidara & buah zaitun sangat tinggi dengan nilai pelembap semulajadi untuk membantu melembapkan kulit yang kering bersisik & kusam.

Formulasi Gel Mandian Bidara Arab, iaitu gabungan herba & perubatan Islam melalui doa ruqyah, haruman & tekstur mewah, sangat memberikan manfaat yang berlainan dengan produk-produk gel mandian lain.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
.
‼️𝗥𝗘𝗔𝗗𝗬 𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗦𝗜
🌸 1Botol Mandian Bidara : RM40 (Jimat RM10) 
.
✔️Jangan lepaskan peluang anda untuk rebut promosi kalini akan berakhir pada 20/7/2020 (isnin) 
.
•••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .
Dapatkan segera whatsapp fiza :
☎️012 - 914 8189
☎️012 - 914 8189
☎️012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
•••••••••••••••••••••••••••••⠀
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
#jamuratumalaya #mandianbidara #promosijrm
  • .
    Banyak feedback yang positif tentang Gel Mandian Bidara Arab, antaranya memberikan kelembapan pada kulit, semakin cerah & boleh tidur lena (kurangkan insomnia).

    Kulit memerlukan 60-70% kelembapan untuk menjadikannya anjal & lembut. Ekstrak daun bidara & buah zaitun sangat tinggi dengan nilai pelembap semulajadi untuk membantu melembapkan kulit yang kering bersisik & kusam.

    Formulasi Gel Mandian Bidara Arab, iaitu gabungan herba & perubatan Islam melalui doa ruqyah, haruman & tekstur mewah, sangat memberikan manfaat yang berlainan dengan produk-produk gel mandian lain.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    .
    ‼️𝗥𝗘𝗔𝗗𝗬 𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗦𝗜
    🌸 1Botol Mandian Bidara : RM40 (Jimat RM10)
    .
    ✔️Jangan lepaskan peluang anda untuk rebut promosi kalini akan berakhir pada 20/7/2020 (isnin)
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .
    Dapatkan segera whatsapp fiza :
    ☎️012 - 914 8189
    ☎️012 - 914 8189
    ☎️012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    •••••••••••••••••••••••••••••⠀
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    #jamuratumalaya #mandianbidara #promosijrm

  •  147  6  19 July, 2020