#promococos Instagram Photos & Videos

promococos - 17 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
5.5
average likes

Latest #promococos Posts

  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
.
TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos
  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
    Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
    .
    TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
    So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
    Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos

  •  1  0  4 August, 2019
  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
.
TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos
  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
    Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
    .
    TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
    So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
    Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos

  •  3  0  4 August, 2019
  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
.
TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos
  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
    Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
    .
    TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
    So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
    Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos

  •  3  0  4 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
.
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60173592573/combo
.
#agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley  #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    .
    ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60173592573/combo
    .
    #agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  0  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
.
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60173592573/combo
.
#agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley  #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    .
    ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60173592573/combo
    .
    #agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  0  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
.
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60173592573/combo
.
#agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley  #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    .
    ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60173592573/combo
    .
    #agencocosbodydream #agenselangor #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #COklang #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  1  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  2  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  2  0  2 August, 2019
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
.
Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
.
Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
.
Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
.
Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos
  • COCO S & BELLA SQUEEZ MENGGILA KAN!!!
    .
    Skang ni x kire lah kan.. Semua org nk kurus nak cantik.. Yg muda yang tua.. Yang lepas pantang x payah citer lah kan... Confirm2 mmg nk cantik selimelim..
    .
    Mane taknye.. Dah mengandong ๐Ÿ’ƒ 9 bln 10 hari, mestilah saiz badan berubah.. Tgk customer ni, dia mmg bijak buat keputusan. Baru lps bersalin..lepas pantang.. Terus je consume set combo. Terus cantik nko!!!
    .
    Nak tunggu lama2 nk buat ape?? Nanti lemak makin menepu. Baik skang ni haaa.. Lagipon coco s xde effect pada susu badan. Tu yg syok tu.. Siap susu meriah melimpah tau...erkkk kenyang ๐Ÿ‘ถ tau.
    .
    Sama2 dapat kebaikan coco s ni. Baby kenyang..mak baby kurus cantik. .
    Meh pm hakak.. Klik je link ni okey..
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agencocosbodydream #agentmuar #COCOSORIGINAL #bellasqueeezdetoxoriginal #bellashake #testimonicocos #fedbackcocos #legacysaraashley #teameyzah #jomkurus #nakkurus #gemok #codcocos #CODmuar #poskeseluruhmalaysia #poslajucocos #SETCOMBO #promococos

  •  4  1  2 August, 2019
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
.
Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
.
#agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .
    Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
    .
    Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    .
    Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
    .
    #agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah

  •  4  0  14 June, 2019
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
.
Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
.
#agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .
    Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
    .
    Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    .
    Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
    .
    #agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah

  •  3  0  14 June, 2019
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
.
Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
.
#agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .
    Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
    .
    Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    .
    Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
    .
    #agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah

  •  3  1  14 June, 2019
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
.
Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
.
#agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .
    Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
    .
    Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    .
    Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
    .
    #agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah

  •  1  0  14 June, 2019
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
.
Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
.
#agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .
    Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
    .
    Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    .
    Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
    .
    #agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah

  •  6  3  14 June, 2019
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
.
.
Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
.
.
Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
.
4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
.
.
1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
.
2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
.
3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
.
.
And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah ! 
Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS  ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
.
.
Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
.
.
.
.
#bodydreamcocoslimming 
#bodydreamcocos 
#cocos 
#cocosagentkl 
#cocosagentselangor 
#kuruscepat 
#kurussihat
#kurustanpaberpantang 
#jumkurus
#jumkurusraya
#bodygoals
#bodyslimming
#cabaran15harikurus
#feedbackcocos 
#meletops
#workout
#workoutroutine
#kulitcantik
#malaysia
#ramadhan2019
#raya2019
#promococos
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
    .
    .
    Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
    .
    .
    Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
    .
    4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
    .
    .
    1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
    .
    2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
    .
    3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
    .
    .
    And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah !
    Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
    .
    .
    Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
    .
    .
    .
    .
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamcocos
    #cocos
    #cocosagentkl
    #cocosagentselangor
    #kuruscepat
    #kurussihat
    #kurustanpaberpantang
    #jumkurus
    #jumkurusraya
    #bodygoals
    #bodyslimming
    #cabaran15harikurus
    #feedbackcocos
    #meletops
    #workout
    #workoutroutine
    #kulitcantik
    #malaysia
    #ramadhan2019
    #raya2019
    #promococos

  •  13  0  2 June, 2019
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
.
.
Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
.
.
Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
.
4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
.
.
1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
.
2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
.
3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
.
.
And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah ! 
Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS  ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
.
.
Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
.
.
.
.
#bodydreamcocoslimming 
#bodydreamcocos 
#cocos 
#cocosagentkl 
#cocosagentselangor 
#kuruscepat 
#kurussihat
#kurustanpaberpantang 
#jumkurus
#jumkurusraya
#bodygoals
#bodyslimming
#cabaran15harikurus
#feedbackcocos 
#meletops
#workout
#workoutroutine
#kulitcantik
#malaysia
#ramadhan2019
#raya2019
#promococos
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
    .
    .
    Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
    .
    .
    Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
    .
    4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
    .
    .
    1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
    .
    2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
    .
    3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
    .
    .
    And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah !
    Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
    .
    .
    Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
    .
    .
    .
    .
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamcocos
    #cocos
    #cocosagentkl
    #cocosagentselangor
    #kuruscepat
    #kurussihat
    #kurustanpaberpantang
    #jumkurus
    #jumkurusraya
    #bodygoals
    #bodyslimming
    #cabaran15harikurus
    #feedbackcocos
    #meletops
    #workout
    #workoutroutine
    #kulitcantik
    #malaysia
    #ramadhan2019
    #raya2019
    #promococos

  •  12  0  2 June, 2019
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
.
.
Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
.
.
Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
.
4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
.
.
1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
.
2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
.
3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
.
.
And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah ! 
Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS  ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
.
.
Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
.
.
.
.
#bodydreamcocoslimming 
#bodydreamcocos 
#cocos 
#cocosagentkl 
#cocosagentselangor 
#kuruscepat 
#kurussihat
#kurustanpaberpantang 
#jumkurus
#jumkurusraya
#bodygoals
#bodyslimming
#cabaran15harikurus
#feedbackcocos 
#meletops
#workout
#workoutroutine
#kulitcantik
#malaysia
#ramadhan2019
#raya2019
#promococos
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
    .
    .
    Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
    .
    .
    Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
    .
    4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
    .
    .
    1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
    .
    2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
    .
    3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
    .
    .
    And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah !
    Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
    .
    .
    Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
    .
    .
    .
    .
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamcocos
    #cocos
    #cocosagentkl
    #cocosagentselangor
    #kuruscepat
    #kurussihat
    #kurustanpaberpantang
    #jumkurus
    #jumkurusraya
    #bodygoals
    #bodyslimming
    #cabaran15harikurus
    #feedbackcocos
    #meletops
    #workout
    #workoutroutine
    #kulitcantik
    #malaysia
    #ramadhan2019
    #raya2019
    #promococos

  •  20  1  2 June, 2019

Top #promococos Posts

  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
.
.
Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
.
.
Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
.
4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
.
.
1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
.
2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
.
3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
.
.
And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah ! 
Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS  ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
.
.
Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
.
.
.
.
#bodydreamcocoslimming 
#bodydreamcocos 
#cocos 
#cocosagentkl 
#cocosagentselangor 
#kuruscepat 
#kurussihat
#kurustanpaberpantang 
#jumkurus
#jumkurusraya
#bodygoals
#bodyslimming
#cabaran15harikurus
#feedbackcocos 
#meletops
#workout
#workoutroutine
#kulitcantik
#malaysia
#ramadhan2019
#raya2019
#promococos
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
    .
    .
    Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
    .
    .
    Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
    .
    4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
    .
    .
    1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
    .
    2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
    .
    3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
    .
    .
    And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah !
    Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
    .
    .
    Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
    .
    .
    .
    .
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamcocos
    #cocos
    #cocosagentkl
    #cocosagentselangor
    #kuruscepat
    #kurussihat
    #kurustanpaberpantang
    #jumkurus
    #jumkurusraya
    #bodygoals
    #bodyslimming
    #cabaran15harikurus
    #feedbackcocos
    #meletops
    #workout
    #workoutroutine
    #kulitcantik
    #malaysia
    #ramadhan2019
    #raya2019
    #promococos

  •  20  1  2 June, 2019
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
.
.
Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
.
.
Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
.
4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
.
.
1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
.
2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
.
3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
.
.
And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah ! 
Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS  ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
.
.
Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
.
.
.
.
#bodydreamcocoslimming 
#bodydreamcocos 
#cocos 
#cocosagentkl 
#cocosagentselangor 
#kuruscepat 
#kurussihat
#kurustanpaberpantang 
#jumkurus
#jumkurusraya
#bodygoals
#bodyslimming
#cabaran15harikurus
#feedbackcocos 
#meletops
#workout
#workoutroutine
#kulitcantik
#malaysia
#ramadhan2019
#raya2019
#promococos
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
    .
    .
    Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
    .
    .
    Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
    .
    4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
    .
    .
    1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
    .
    2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
    .
    3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
    .
    .
    And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah !
    Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
    .
    .
    Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
    .
    .
    .
    .
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamcocos
    #cocos
    #cocosagentkl
    #cocosagentselangor
    #kuruscepat
    #kurussihat
    #kurustanpaberpantang
    #jumkurus
    #jumkurusraya
    #bodygoals
    #bodyslimming
    #cabaran15harikurus
    #feedbackcocos
    #meletops
    #workout
    #workoutroutine
    #kulitcantik
    #malaysia
    #ramadhan2019
    #raya2019
    #promococos

  •  12  0  2 June, 2019
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
.
.
Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
.
.
Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
.
4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
.
.
1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
.
2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
.
3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
.
.
And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah ! 
Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS  ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
.
.
Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
.
.
.
.
#bodydreamcocoslimming 
#bodydreamcocos 
#cocos 
#cocosagentkl 
#cocosagentselangor 
#kuruscepat 
#kurussihat
#kurustanpaberpantang 
#jumkurus
#jumkurusraya
#bodygoals
#bodyslimming
#cabaran15harikurus
#feedbackcocos 
#meletops
#workout
#workoutroutine
#kulitcantik
#malaysia
#ramadhan2019
#raya2019
#promococos
  • Pejam celik , pejam celik, dah nak raya dah rabu ni! Kejapnya masa berlaluโ™ฅ๏ธ.
    .
    .
    Jadi, korang yang target nak kurus masa bulan puasa ni dah tercapai ke target korang tu? Berat badan makin naik, ataupun makin turun tu uolss๐Ÿค”.
    .
    .
    Jadi hari ni we all nak share dengan korang , .
    .
    4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN EFEKTIF UNTUK 3HARI TERAKHIR SEBELUM MUSIM PERAYAAN :
    .
    .
    1๏ธโƒฃ TERUS SKIP MINUMAN MANIS & BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.
    .
    2๏ธโƒฃ KURANGKAN PENGAMBILAN NASI SEMASA BERBUKA.
    .
    3๏ธโƒฃ BANYAKKAN PERGERAKKAN TUBUH BADAN UNTUK BANTU BADAN KELUARKAN PELUH.
    .
    .
    And ofkoss yang last sekali ni, paling ramai suka & mudah !
    Amalkan je COCOS untuk make sure korang punya selera makan tak naik masa raya nanti , and paling best COCOS ni sangat efektif untuk membakar lemak secara daily tau!.
    .
    .
    Promotion FREE POSTAGE onzzzz naww. Apa tunggu lagi, klik link di BIO untuk dapatkan sekarang
    .
    .
    .
    .
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamcocos
    #cocos
    #cocosagentkl
    #cocosagentselangor
    #kuruscepat
    #kurussihat
    #kurustanpaberpantang
    #jumkurus
    #jumkurusraya
    #bodygoals
    #bodyslimming
    #cabaran15harikurus
    #feedbackcocos
    #meletops
    #workout
    #workoutroutine
    #kulitcantik
    #malaysia
    #ramadhan2019
    #raya2019
    #promococos

  •  13  0  2 June, 2019
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
.
Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
.
#agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .
    Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
    .
    Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    .
    Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
    .
    #agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah

  •  6  3  14 June, 2019
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
.
Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
.
#agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .
    Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
    .
    Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    .
    Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
    .
    #agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah

  •  1  0  14 June, 2019
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
.
Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
.
#agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .
    Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
    .
    Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    .
    Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
    .
    #agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah

  •  3  1  14 June, 2019
  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
.
TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos
  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
    Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
    .
    TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
    So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
    Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos

  •  3  0  4 August, 2019
  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
.
TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos
  • Alhamdulillah.. Sampai pon rumah. Baru lepas COD COCO S 3 BOXES. .
    Macam ni laa klu produk memberi kesan yg baik kpd pelanggan.. Dapat membantu kurangkan berat badan dan reshape bhgn2 yg x fit tu.. Mmg akan repeat order!!
    .
    TQ adik comeyy.. Regular customer dah repeat 3 kali dan 2 kali grab terus 3 boxes. Jimattt!!!! Tq ye kerana percaya kt hakak as a trusted seller. .
    So, esok ade yg nk selit postage?? Hakak jalan sekali. Esok akn pos 3 boxes lagi ke JB. Jom2 cepat grab PROMO RAYA HAJI!! .
    Just call or wassap hakak hokey.. ๐Ÿ“ฒ miza 010-7765032
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #agentcocos #cocosoriginal #bellasqueez #bellashake #teameyzah #testimonicocos #kuruscocos #jomkuruscocos #CODmuar #poslaju #promococos

  •  3  0  4 August, 2019
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
.
Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
.
#agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah
  • Fewittt!!! Tengok tu simptom orang dah kurus. Asik lah nak bergambar x kire tempat, turun askelator pon jadik kan!! I is jeles hokey!!๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .
    Ni lah jadinye bile sahabat hakak ni consume COCO S BODY DREAM ๐Ÿซ+ BELLA SQUEEZ = KURUS SELIM MELIM.. Hakak sangat teruja tau dengan dia ni, mane taknye.. Lost sampai 16kg. Semudah sediakan hot coklat je..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ sedap pulak tu!!
    .
    Haritu jumpa dia, hakak pegang pinggang dia tau. Mak aiihh Secekak je.. Geram plus jeles plus membara terbakar jiwa. Alahaiii... Bile lah nak jadik camtu ek. Hakak yg baru hilang 6 kg pon dah seronok, apatah lagi sahabat hakak ni, beronok2 lah kan??!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    .
    Lepas ni akak follow u eyzah. Tq kenalkan hakak dengan body dream dan bella squeez ni tau. Akak nekad nk lost lagi 10kg, eh cukup ke tu? Hahahah.. Eyzah boleh, mesti hakak pon boleh kan?!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Jom sape2 nak join cabaran kurus 10kg dengan mudah, meh follow hakak. Wassap sekarang. Dapatkan harga promo
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765932
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107765032
    ๐Ÿ“ฒMIZA 0107775032
    .
    #agentMuar #cocos #bodydream #bellasqueez #CODmuar #posseluruhMalaysia #nakkurus #cabarankurus #testimonibodydream #promococos #promobodydream #promobellasqueez # #teameyzah

  •  3  0  14 June, 2019