#produksihatcantik Instagram Photos & Videos

produksihatcantik - 293 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
9.4
average likes

Latest #produksihatcantik Posts

  • Bougas Beauty adalah produk skincare yang menggunakan bahan semulajadi dalam merawat masalah muka yang dihadapai oleh para wanita dan lelaki. Jangan risau produk ini telah mendapat kelulusan KKM🥰
 
Jangan tunggu lagi tau!! Kalau nak muka SIHAT, CANTIK dan BERSERI, mulakan dari sekarang!
.
Boleh terus tekan link dibawah segera 
👇👇
www.wasap.my/601115086030
#bougasbeauty
#produksihatcantik
  • Bougas Beauty adalah produk skincare yang menggunakan bahan semulajadi dalam merawat masalah muka yang dihadapai oleh para wanita dan lelaki. Jangan risau produk ini telah mendapat kelulusan KKM🥰

    Jangan tunggu lagi tau!! Kalau nak muka SIHAT, CANTIK dan BERSERI, mulakan dari sekarang!
    .
    Boleh terus tekan link dibawah segera
    👇👇
    www.wasap.my/601115086030
    #bougasbeauty
    #produksihatcantik

  •  2  0  13 August, 2020
  • Cantik luaran bila dalaman pun di jaga.
Nak jaga kecantikan biarlah selari, cantik luar dan cantik dalam.
Jadi apa cara kita boleh lakukan??
Minumla Glow&Go.
Senang je koyak boleh terus minum.
Bahan-bahan terbaik seperti mulberi, kunyit, aloevera, kolagen, astaxanthin, kuning telur, dan vitamin E dapat membantu cantik luar dan dalam...jom cuba..tak rugi mencuba.
#1sacheteverymorning 
#beautesure_beautyjuice 
#beautesure_glowandgo 
#produksihatcantik
  • Cantik luaran bila dalaman pun di jaga.
    Nak jaga kecantikan biarlah selari, cantik luar dan cantik dalam.
    Jadi apa cara kita boleh lakukan??
    Minumla Glow&Go.
    Senang je koyak boleh terus minum.
    Bahan-bahan terbaik seperti mulberi, kunyit, aloevera, kolagen, astaxanthin, kuning telur, dan vitamin E dapat membantu cantik luar dan dalam...jom cuba..tak rugi mencuba.
    #1sacheteverymorning
    #beautesure_beautyjuice
    #beautesure_glowandgo
    #produksihatcantik

  •  10  1  23 July, 2020
  • 🍫 Korang mesti tertanya-tanya kan, APA KANDUNGAN COCOTRIM DAN COFFEETRIM ni ? ☕
.
.
.
Kandungan Cocotrim/Coffeetrim ni adalah :

▪️CHIA SEED
▪️DATES/KURMA
▪️GREEN COFFEE
▪️PAPAYA
▪️GARCINIA
▪️POMEGRANATE 
▪️DARK CHOCOLATE 
.
.
.

Haa bukan beshe2 tau ingredients dalam produk Naddrybeaute ni😜 

NO CHEMICAL❗NO DRUG❗💯 ORGANIC 

Setiap bahan tu ada fungsi dan kelebihan yang tersendiri🌻📖
.
.
.

Nak tahu lebih lanjut boleh ws Diana atau dm shj IG, okay👌🏻😚

WS 📲 0124444975 ✨

#teamjanna #dropship #agentwanted #naddrybeaute #produkviral #produksihatcantik ##kurussihat #naddrybeautekualalumpur #slimriver #slimriverperak #perak #tg.malim #jomkurus #kitajagakita
  • 🍫 Korang mesti tertanya-tanya kan, APA KANDUNGAN COCOTRIM DAN COFFEETRIM ni ? ☕
    .
    .
    .
    Kandungan Cocotrim/Coffeetrim ni adalah :

    ▪️CHIA SEED
    ▪️DATES/KURMA
    ▪️GREEN COFFEE
    ▪️PAPAYA
    ▪️GARCINIA
    ▪️POMEGRANATE
    ▪️DARK CHOCOLATE
    .
    .
    .

    Haa bukan beshe2 tau ingredients dalam produk Naddrybeaute ni😜

    NO CHEMICAL❗NO DRUG❗💯 ORGANIC

    Setiap bahan tu ada fungsi dan kelebihan yang tersendiri🌻📖
    .
    .
    .

    Nak tahu lebih lanjut boleh ws Diana atau dm shj IG, okay👌🏻😚

    WS 📲 0124444975 ✨

    #teamjanna #dropship #agentwanted #naddrybeaute #produkviral #produksihatcantik # #kurussihat #naddrybeautekualalumpur #slimriver #slimriverperak #perak #tg.malim #jomkurus #kitajagakita

  •  8  0  21 July, 2020
  • A sachet of Glow&Go every morning is a must.....WHY WHY WHY??
Kerana kandungan bahan2 terbaik dalam Glow&Go seperti:

❤️Buah Mulberi yang merupakan keluarga beri dipercayai mempunyai banyak khasiat dalam keperluan tubuh badan manusia. 
Walaupun saiz buah ini kecil dan comel, namun ia mengandungi asid sitrik, gula dan Vitamin C. Secara tidak langsung, dengan pengambilan buah Mulberi ini akan membantu kulit kita sihat berseri.
 
❤️Kunyit sebagai energy booster, dan mempunyai 1001 khasiat untuk kecantikan luaran dan dalaman.
~ Mengandungi pelbagai zat dan vitamin, kunyit diperkaya dengan vitamin C selain bahan antiseptik yang dapat mencegah radang kulit akibat jerawat atau luka.
 
❤️Aloe Vera mengandungi  komponen mineral aktif seperti air, pelbagai vitamin (A, C, E, B1, B2, B3, B6 dan B12) dan mineral (kalsium, magnesium, zink, kromium, selenium, sodium dan zat besi), enzim serta asid amino.
 
❤️Kolagen mampu memperbaiki penampilan kulit dengan meminimumkan garisan dan kedutan, menganjalkan tekstur kulit
 
❤️ Vitamin E, ramai orang hanya mengetahui manfaat vitamin E hanya menghaluskan kulit, padahal, masih banyak kegunaan vitamin E untuk kesihatan tubuh, di antaranya:
~ Antioksidan untuk melindungi tubuh dari radikal bebas
~ Menjaga Keseimbangan hormon

❤️Astaxanthin mendapat jolokan  'raja antioksidan', kerana ia 6,000 kali lebih baik berbanding vitamin C
~ menjadikan kulit lebih cantik dan awet muda
~ mampu melindungi sel dalam badan serta meningkatkan fungsi dan sistem imunisasi tubuh manusia

❤️ Kuning telur bagusnya untuk kesihatan tubuh kerana mengandungi protein, pelbagai vitamin, dan mineral. Salah satu khasiatnya meningkatkan kekebalan system imunisasi tubuh.

#1sacheteverymorning
#beautesure_glowandgo 
#beautesure_beautyjuice 
#produksihatcantik
  • A sachet of Glow&Go every morning is a must.....WHY WHY WHY??
    Kerana kandungan bahan2 terbaik dalam Glow&Go seperti:

    ❤️Buah Mulberi yang merupakan keluarga beri dipercayai mempunyai banyak khasiat dalam keperluan tubuh badan manusia.
    Walaupun saiz buah ini kecil dan comel, namun ia mengandungi asid sitrik, gula dan Vitamin C. Secara tidak langsung, dengan pengambilan buah Mulberi ini akan membantu kulit kita sihat berseri.
     
    ❤️Kunyit sebagai energy booster, dan mempunyai 1001 khasiat untuk kecantikan luaran dan dalaman.
    ~ Mengandungi pelbagai zat dan vitamin, kunyit diperkaya dengan vitamin C selain bahan antiseptik yang dapat mencegah radang kulit akibat jerawat atau luka.
     
    ❤️Aloe Vera mengandungi  komponen mineral aktif seperti air, pelbagai vitamin (A, C, E, B1, B2, B3, B6 dan B12) dan mineral (kalsium, magnesium, zink, kromium, selenium, sodium dan zat besi), enzim serta asid amino.
     
    ❤️Kolagen mampu memperbaiki penampilan kulit dengan meminimumkan garisan dan kedutan, menganjalkan tekstur kulit
     
    ❤️ Vitamin E, ramai orang hanya mengetahui manfaat vitamin E hanya menghaluskan kulit, padahal, masih banyak kegunaan vitamin E untuk kesihatan tubuh, di antaranya:
    ~ Antioksidan untuk melindungi tubuh dari radikal bebas
    ~ Menjaga Keseimbangan hormon

    ❤️Astaxanthin mendapat jolokan  'raja antioksidan', kerana ia 6,000 kali lebih baik berbanding vitamin C
    ~ menjadikan kulit lebih cantik dan awet muda
    ~ mampu melindungi sel dalam badan serta meningkatkan fungsi dan sistem imunisasi tubuh manusia

    ❤️ Kuning telur bagusnya untuk kesihatan tubuh kerana mengandungi protein, pelbagai vitamin, dan mineral. Salah satu khasiatnya meningkatkan kekebalan system imunisasi tubuh.

    #1sacheteverymorning
    #beautesure_glowandgo
    #beautesure_beautyjuice
    #produksihatcantik

  •  11  0  16 July, 2020

Top #produksihatcantik Posts

  • #EzRepost @delovera.aina with @ezrepostapp
• • •
🌸 2 Tahun Setia dgn Lovera 🌸
#teamadillalovera
.
Aina pernah mengalami masalah kulit, jerawat batu dan pasir di bahagian dagu & dah. Bersyukur sgt aina jumpa #LoveraMalaysia ni tahun 2016.
.
Aina share tips mcm mana aina ikhtiar rawat kulit dgn menggunakan #LoveraMalaysia 😘
.
🌸 #loveracompletecleanser 
Cuci muka dgn menggunakan #loveracompletecleanser 2 kali sehari pagi dan malam sebelum tidur. 3 atau 4 titis dah mncukupi & biarkan skjap dlm 5 saat di muka kemudian bilas. biar ia kering sendiri
Harga : RM40 (without postage).
.
🌸 #magicjelly 
Selepas cuci muka, apply multipurpose aloe vera gel iaitu #magicjelly di muka, kawasan brmasalah di muka & badan. Aina apply satu muka sambila selawat & picitkan sedikit di tempat brmasalah sprti jerawat, kulit kering, kulit kusam dan parut jerawat. InsyaaAllah dgn konsisten, masalah kulit akan sembuh
Harga : RM70 (without postage).
.
🌸 #loveradaycream & #loverabbjelly 
Kemudian, apply #loveradaycream yg beri effect matte dan #loverabbjelly yg beri effect glowy. #loverabbjelly ni aina akan pakai sebelum apply makeup or bedak di muka. Kedua2 ni boleh mencerahkan kulit, ada spf 20 yg boleh melindungi dari chaya matahari yg bahaya, boleh merawat jerawat
Harga : RM45 (without postage).
.
🌸 #loveraglowmist
Yg terakhir, sembur #loveraglowmist sedikit di muka utk bagi effect glowy & buatkan makeup tahan lama. boleh jugak dijadikan toner selepas cuci muka. baunya wangi & boleh merawat jerawat dgn pemakaian yg konsisten
Harga : RM45 (without postage).
.
Setiap pembelian set promo skrg ada free gift & voucher RM10! 😘
.
Jom sama2 jadi cantik sambil merawat kulit utk jadi lebih sihat 😘
.
Cantik2 semua boleh ws aina & aina akan guide mcm mana nak merawat kulit dgn #LoveraMalaysia 😘
.
Whatsapp
+60196184393
.
Follow Pengedar Sah 
@delovera.aina
@delovera.aina
@delovera.aina
.
.
#loveramerawatkulit #LoveraMalaysia #loveracompletecleanser #loveradaycream #loveramagicjelly #MagicJellyNegeriSembilan #magicjellyviral #testimoniberjaya #LulusKKM #halalskincare #naturalskincare #skincaremurah #kualapilah #seremban #produksihatcantik #produkhalal #produknatural #teamadillalovera
  • #EzRepost @delovera.aina with @ezrepostapp
    • • •
    🌸 2 Tahun Setia dgn Lovera 🌸
    #teamadillalovera
    .
    Aina pernah mengalami masalah kulit, jerawat batu dan pasir di bahagian dagu & dah. Bersyukur sgt aina jumpa #LoveraMalaysia ni tahun 2016.
    .
    Aina share tips mcm mana aina ikhtiar rawat kulit dgn menggunakan #LoveraMalaysia 😘
    .
    🌸 #loveracompletecleanser
    Cuci muka dgn menggunakan #loveracompletecleanser 2 kali sehari pagi dan malam sebelum tidur. 3 atau 4 titis dah mncukupi & biarkan skjap dlm 5 saat di muka kemudian bilas. biar ia kering sendiri
    Harga : RM40 (without postage).
    .
    🌸 #magicjelly
    Selepas cuci muka, apply multipurpose aloe vera gel iaitu #magicjelly di muka, kawasan brmasalah di muka & badan. Aina apply satu muka sambila selawat & picitkan sedikit di tempat brmasalah sprti jerawat, kulit kering, kulit kusam dan parut jerawat. InsyaaAllah dgn konsisten, masalah kulit akan sembuh
    Harga : RM70 (without postage).
    .
    🌸 #loveradaycream & #loverabbjelly
    Kemudian, apply #loveradaycream yg beri effect matte dan #loverabbjelly yg beri effect glowy. #loverabbjelly ni aina akan pakai sebelum apply makeup or bedak di muka. Kedua2 ni boleh mencerahkan kulit, ada spf 20 yg boleh melindungi dari chaya matahari yg bahaya, boleh merawat jerawat
    Harga : RM45 (without postage).
    .
    🌸 #loveraglowmist
    Yg terakhir, sembur #loveraglowmist sedikit di muka utk bagi effect glowy & buatkan makeup tahan lama. boleh jugak dijadikan toner selepas cuci muka. baunya wangi & boleh merawat jerawat dgn pemakaian yg konsisten
    Harga : RM45 (without postage).
    .
    Setiap pembelian set promo skrg ada free gift & voucher RM10! 😘
    .
    Jom sama2 jadi cantik sambil merawat kulit utk jadi lebih sihat 😘
    .
    Cantik2 semua boleh ws aina & aina akan guide mcm mana nak merawat kulit dgn #LoveraMalaysia 😘
    .
    Whatsapp
    +60196184393
    .
    Follow Pengedar Sah
    @delovera.aina
    @delovera.aina
    @delovera.aina
    .
    .
    #loveramerawatkulit #LoveraMalaysia #loveracompletecleanser #loveradaycream #loveramagicjelly #MagicJellyNegeriSembilan #magicjellyviral #testimoniberjaya #LulusKKM #halalskincare #naturalskincare #skincaremurah #kualapilah #seremban #produksihatcantik #produkhalal #produknatural #teamadillalovera

  •  11  3  25 January, 2018