#produkputih Instagram Photos & Videos

produkputih - 147.9k posts

Hashtag Popularity

5.2
average comments
43
average likes

Latest #produkputih Posts

  • Yuhhuu testimoni reall dari kita 

Malam kaka 🥰🥰
Mau ngasih tau produk yang lagi booming banget nih buat atasin berbagai masalah kulit wajah ataupun badan 
😍

Kalau mau order bisa via Shopee yaa. Linknya ada di sorotan cerita 
❤

7 Khasiat Tzuki Beauty Soap. . 
1. Mencerahkan Kulit
2. Mengatasi Jerawat
3. Mencegah Penuaan Dini
4. Mengecilkan Pori-pori Wajah dan Kulit
5. Menangkal Radikal Bebas & Sinar UV
6. Menyamarkan Garis Halus, Bekas Luka & Kerutan
7. Menghilangkan Flek & Membuat Kulit Makin Glowing

Makin maksimal dengan perpaduan Sabun Tzuki dan Cream Tzuki sebagai Pencerah kulit dan Anti aging jugaa lohh
😘

#tzukisoap  #tzukibeauty #krimtzuki #creamtzuki #tzukiglowing  #sabuntzukisurabaya #sabuntzukibpom #tzukioriginal  #tzukicosmetics #sabuntzukiasli  #tzuki #tzukibeautysoap #tzukibodysoap  #tzukibodycare #sabuntzuki #sabuntzukioriginal #krimtzukisiangmalam #sabuntzukioriginal #pemutihbadan #pemutihwajah #pencerahwajah #penghilangjerawat #jerawat #produkputih #pemutih #pemutihkulit #pemutihalami #pemutihbadanampuh #pengilangbekasjerawat #penghilangbekasluka
  • Yuhhuu testimoni reall dari kita

    Malam kaka 🥰🥰
    Mau ngasih tau produk yang lagi booming banget nih buat atasin berbagai masalah kulit wajah ataupun badan
    😍

    Kalau mau order bisa via Shopee yaa. Linknya ada di sorotan cerita


    7 Khasiat Tzuki Beauty Soap. .
    1. Mencerahkan Kulit
    2. Mengatasi Jerawat
    3. Mencegah Penuaan Dini
    4. Mengecilkan Pori-pori Wajah dan Kulit
    5. Menangkal Radikal Bebas & Sinar UV
    6. Menyamarkan Garis Halus, Bekas Luka & Kerutan
    7. Menghilangkan Flek & Membuat Kulit Makin Glowing

    Makin maksimal dengan perpaduan Sabun Tzuki dan Cream Tzuki sebagai Pencerah kulit dan Anti aging jugaa lohh
    😘

    #tzukisoap #tzukibeauty #krimtzuki #creamtzuki #tzukiglowing #sabuntzukisurabaya #sabuntzukibpom #tzukioriginal #tzukicosmetics #sabuntzukiasli #tzuki #tzukibeautysoap #tzukibodysoap #tzukibodycare #sabuntzuki #sabuntzukioriginal #krimtzukisiangmalam #sabuntzukioriginal #pemutihbadan #pemutihwajah #pencerahwajah #penghilangjerawat #jerawat #produkputih #pemutih #pemutihkulit #pemutihalami #pemutihbadanampuh #pengilangbekasjerawat #penghilangbekasluka

  •  0  0  7 minutes ago
  • Selamat petang semua. Sebelum lunch tadi, ada minum susu maaez tak? Kalau belum, nak minum sekarang pon boleh 😍😍😍
.
Susu maaez boleh minum bila2 masa tau tapi untuk kesan optimum kena minum sebelum breakfast atau sebelum tidur 😘😘😘
.
ADA MASALAH KEWANGAN? NAK KAMI BANTU UNTUK DUIT LEBIH? Boleh klik link di bio okayy
.

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
  • Selamat petang semua. Sebelum lunch tadi, ada minum susu maaez tak? Kalau belum, nak minum sekarang pon boleh 😍😍😍
    .
    Susu maaez boleh minum bila2 masa tau tapi untuk kesan optimum kena minum sebelum breakfast atau sebelum tidur 😘😘😘
    .
    ADA MASALAH KEWANGAN? NAK KAMI BANTU UNTUK DUIT LEBIH? Boleh klik link di bio okayy
    .

    #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

  •  1  0  8 minutes ago
  • Ada tak kat sini yang nak buat bisnes ? Tapi tak tahu nak jual apa, tak tahu macam mana nak mula.

Nak tak linda bantu korang jana pendapatan 5k hingga 10k sebulan ? Nak tak ? Linda bantu korang tunjukkan jalan macam mana nak buat bisnes dari rumah ! Tak kira lah lelaki atau perempuan semua boleh join okey ? 😘

Sebarang pertanyaan/ order WhatsApp linda ke +6011-11969209 atau klik link di bio 💕
_
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezkotabharu #ladiessquad
  • Ada tak kat sini yang nak buat bisnes ? Tapi tak tahu nak jual apa, tak tahu macam mana nak mula.

    Nak tak linda bantu korang jana pendapatan 5k hingga 10k sebulan ? Nak tak ? Linda bantu korang tunjukkan jalan macam mana nak buat bisnes dari rumah ! Tak kira lah lelaki atau perempuan semua boleh join okey ? 😘

    Sebarang pertanyaan/ order WhatsApp linda ke +6011-11969209 atau klik link di bio 💕
    _
    #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezkotabharu #ladiessquad

  •  2  0  1 hour ago
  • Alhamdulillah luka cepat sembuh dengan amalkan susu maaez. Banyak sangat bahan dalam susu maaez yg dpt bantu cepatkan proses penyembuhan luka 😍 .

Yang paling penting ada susu kambing dan sarang burung walet. Korang boleh dapat bahan premium tu dengan harga mampu milik tau 😄 .
.

Haa tak tahu lagi cara nak minum susu maaez boleh tgk dkt atas ni. Senang je tau. Bancuh sebelum pergi kerja sempat je. Kalau x sempat, boleh bawak 1 sachet pergi office 😉😉😉

.

NAK CARI DUIT LEBIH?? JOM KLIK LINK DI BIO ATAU DM JE 😘😘😘

.

#maaezwarriors #teammaaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit  #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #agentwanted #codkluang #codsrilalang #codayeritam #codbatupahat #codparitraja #maaez_beautykokojarshakeklg #teamazilicious
  • Alhamdulillah luka cepat sembuh dengan amalkan susu maaez. Banyak sangat bahan dalam susu maaez yg dpt bantu cepatkan proses penyembuhan luka 😍 .

    Yang paling penting ada susu kambing dan sarang burung walet. Korang boleh dapat bahan premium tu dengan harga mampu milik tau 😄 .
    .

    Haa tak tahu lagi cara nak minum susu maaez boleh tgk dkt atas ni. Senang je tau. Bancuh sebelum pergi kerja sempat je. Kalau x sempat, boleh bawak 1 sachet pergi office 😉😉😉

    .

    NAK CARI DUIT LEBIH?? JOM KLIK LINK DI BIO ATAU DM JE 😘😘😘

    .

    #maaezwarriors #teammaaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #agentwanted #codkluang #codsrilalang #codayeritam #codbatupahat #codparitraja #maaez_beautykokojarshakeklg #teamazilicious

  •  1  0  2 hours ago
  • Sayang nak buang kotak Maaez Collagen sebab cantik sangat 😍😍😍 .

Haa yg dah beli banyak2 tu boleh buat decoration. Letak dkt rak buku pon boleh. Dan jangan lupa join contest tau. Scan je qr code dkt box tu ye 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik  #whitecoffeemaaez #sabunmaaezmurah #susumaaezjohorbharu #codmaaez #agentstokiswanted🌹  #dropshipwanted‼️ #postageseluruhmsia
  • Sayang nak buang kotak Maaez Collagen sebab cantik sangat 😍😍😍 .

    Haa yg dah beli banyak2 tu boleh buat decoration. Letak dkt rak buku pon boleh. Dan jangan lupa join contest tau. Scan je qr code dkt box tu ye 😘😘😘 .

    #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #whitecoffeemaaez #sabunmaaezmurah #susumaaezjohorbharu #codmaaez #agentstokiswanted🌹 #dropshipwanted‼️ #postageseluruhmsia

  •  3  0  2 hours ago
  • Kulit burn lepas berjemur tengah panas mmg annoying kan? Jom cerahkan balik kulit dengan maaez white coffee 😘
.
Alhamdulillah customer dkt ats ni dpt cerahkan balik kulit dlm masa sebulan 😍
.
Nak tahu apa ingredients yg ada dalam maaez white coffee? Jom klik link di bio atau pm okay!!
.
wasap.my/60192596563
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #susumaaezkelantan #susumaaezwakafbharu #susumaaezkubangkerian #codsusumaaez #codsusumaaezkotabharu #codmaaezwhitecoffee
  • Kulit burn lepas berjemur tengah panas mmg annoying kan? Jom cerahkan balik kulit dengan maaez white coffee 😘
    .
    Alhamdulillah customer dkt ats ni dpt cerahkan balik kulit dlm masa sebulan 😍
    .
    Nak tahu apa ingredients yg ada dalam maaez white coffee? Jom klik link di bio atau pm okay!!
    .
    wasap.my/60192596563
    .
    #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #susumaaezkelantan #susumaaezwakafbharu #susumaaezkubangkerian #codsusumaaez #codsusumaaezkotabharu #codmaaezwhitecoffee

  •  0  0  2 hours ago
  • PROMO FREE POSTAGE MIXBERRY POWDER😍limited stock mixberry advance. Lepasni x keluar dh kotak putih ni😭
.

Glowee15 rm55 exc pos🧚🏻
Mixberry advance RM125 sahaja syg2🥳
tahan 2 bulan, sebulan bajet rm60 shj🤩
Limited edition mixberry advance formula🤩😍🥳
Sempena anniversary shalicious YG KE 6 TAHUN
Habis yg ni HQ X KELUAR DAH BOX PUTIH NI😭

Beli combo dpt Free pos,Free gift,free guide🤩
.
CLICK LINK BIRU IN BIO @shaliciousoriginal untuk whatsapp sis😘 
#trustedseller .

MIXBERRY TAHAN 2 BULAN🤩
CONSUME DGN SUSU GLOWEE OAT UNTUK CEPATKAN KESAN😍🌹
.
Kelebihan & Khasiat MIXBERRY & GLOWEE OAT SHALICIOUS . .
✏️mencerah kulit seawal 1 minggu
✏️menggebukan kulit
✏️memberikan tenaga serta merta
✏️memperbaiki sel kulit dan membuatkan kulit bersinar
✏️mengecutkan jerawat
✏️menghilangkan jeragat
✏️memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah flawless .

Cara Pengunaan:
2 sudu teh sebelum sarapan & sebelum tidur. sedia diambil terus dgn diletakkan di atas lidah. minum 2Liter air kosong setiap hari & kena pantang kafein untuk cepat berkesan. .

Postage isnin-khamis🤩poslaju & j&t ambil masa 1-3 hari delivery pada hari bekerja😍🧚🏻POSTAGE WITHIN 🇲🇾 ONLY😊ORIGINAL OR MONEYBACK GUARANTEE💞
.
#mixberrypowder #mixberrypowderoriginal
#mixberryshalicious #mixberryshahasan #nakputih #putihkorea #nakflawless #produkputih #tipsputihgebu #cshineskincare #cshineshalicious #shaliciousbbcushion #bbcushionshalicious #shaliciousbb #gloweeoat #gloweeoatshalicious #gloweeoatbyshalicious #gloweeot #gloweeoatoriginal #trustedseller #hargapromo #mixberry #cshine #serum #booster
  • PROMO FREE POSTAGE MIXBERRY POWDER😍limited stock mixberry advance. Lepasni x keluar dh kotak putih ni😭
    .

    Glowee15 rm55 exc pos🧚🏻
    Mixberry advance RM125 sahaja syg2🥳
    tahan 2 bulan, sebulan bajet rm60 shj🤩
    Limited edition mixberry advance formula🤩😍🥳
    Sempena anniversary shalicious YG KE 6 TAHUN
    Habis yg ni HQ X KELUAR DAH BOX PUTIH NI😭

    Beli combo dpt Free pos,Free gift,free guide🤩
    .
    CLICK LINK BIRU IN BIO @shaliciousoriginal untuk whatsapp sis😘
    #trustedseller .

    MIXBERRY TAHAN 2 BULAN🤩
    CONSUME DGN SUSU GLOWEE OAT UNTUK CEPATKAN KESAN😍🌹
    .
    Kelebihan & Khasiat MIXBERRY & GLOWEE OAT SHALICIOUS . .
    ✏️mencerah kulit seawal 1 minggu
    ✏️menggebukan kulit
    ✏️memberikan tenaga serta merta
    ✏️memperbaiki sel kulit dan membuatkan kulit bersinar
    ✏️mengecutkan jerawat
    ✏️menghilangkan jeragat
    ✏️memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah flawless .

    Cara Pengunaan:
    2 sudu teh sebelum sarapan & sebelum tidur. sedia diambil terus dgn diletakkan di atas lidah. minum 2Liter air kosong setiap hari & kena pantang kafein untuk cepat berkesan. .

    Postage isnin-khamis🤩poslaju & j&t ambil masa 1-3 hari delivery pada hari bekerja😍🧚🏻POSTAGE WITHIN 🇲🇾 ONLY😊ORIGINAL OR MONEYBACK GUARANTEE💞
    .
    #mixberrypowder #mixberrypowderoriginal
    #mixberryshalicious #mixberryshahasan #nakputih #putihkorea #nakflawless #produkputih #tipsputihgebu #cshineskincare #cshineshalicious #shaliciousbbcushion #bbcushionshalicious #shaliciousbb #gloweeoat #gloweeoatshalicious #gloweeoatbyshalicious #gloweeot #gloweeoatoriginal #trustedseller #hargapromo #mixberry #cshine #serum #booster

  •  0  0  2 hours ago
  • Jom cerah tanpa collagen dengan maaez white coffee. Minum segelas sebelum breakfast untuk dapatkan tenaga lebih and kulit pon cerah tanpa sengaja 😍

.

ADA MASALAH KEWANGAN?? Berminat nak join #maaezwarriors ? Boleh klik link di bio atau dm je tau 😘😘😘

.

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
  • Jom cerah tanpa collagen dengan maaez white coffee. Minum segelas sebelum breakfast untuk dapatkan tenaga lebih and kulit pon cerah tanpa sengaja 😍

    .

    ADA MASALAH KEWANGAN?? Berminat nak join #maaezwarriors ? Boleh klik link di bio atau dm je tau 😘😘😘

    .

    #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

  •  4  0  2 hours ago

Top #produkputih Posts

  • Peluang hanya datang satu kali sahaja ! whatsapp now +
.
BEST COMBO PALING HOT !
.
Muteh harga COMBO memang jimat gila guys! 🤗
.
Semua ada guys! Untuk putihkan kulit! Untuk cantikkan bibir! Untuk naikkan seri makeup! Semua boleh didapati hanya dengan produk Muteh
.
.
Jom order🛍
Jom order🛍
Jom order🛍
.
.
Www.wasap.my/60199592569

#teammuteh #mutehlipmatte #mutehlimitededition #spraymuteh #teammuteh #cerahkankukit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikankulit #susuuntukkulitcantik #maezkotabharu #sprayputih #putihgebu #putihcepat #putihkekal #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #mexwawhiteningspray #spraymuka #losyenputih #babydemica #demicawhiteninglotion #whitelotion #sunblockspf50 #demica #boosterwhitening #injectputih
  • Peluang hanya datang satu kali sahaja ! whatsapp now +
    .
    BEST COMBO PALING HOT !
    .
    Muteh harga COMBO memang jimat gila guys! 🤗
    .
    Semua ada guys! Untuk putihkan kulit! Untuk cantikkan bibir! Untuk naikkan seri makeup! Semua boleh didapati hanya dengan produk Muteh
    .
    .
    Jom order🛍
    Jom order🛍
    Jom order🛍
    .
    .
    Www.wasap.my/60199592569

    #teammuteh #mutehlipmatte #mutehlimitededition #spraymuteh #teammuteh #cerahkankukit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikankulit #susuuntukkulitcantik #maezkotabharu #sprayputih #putihgebu #putihcepat #putihkekal #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #mexwawhiteningspray #spraymuka #losyenputih #babydemica #demicawhiteninglotion #whitelotion #sunblockspf50 #demica #boosterwhitening #injectputih

  •  166  2  30 April, 2020
  • .
GADIS VIT-C GLOW 🍓🍇🍒
KULIT SEMAKIN CERAH & PINKISH 🥰
BEBAS JERAWAT & JERAGAT ❌
.
RAWAT DARI DALAM ‼️
Vitamin C untuk CANTIK 🥰

🍓 Vitamin C sangat popular untuk kecantikan kulit sebab ia berfungsi dalam penghasilan kolagen. 

🍒Kolagen sangat penting untuk kulit kerana ia membuatkan kulit kita menjadi anjal dan halus. 

🍇 Vitamin C penting untuk membuatkan kulit kita kelihatan lebih cerah.

Kalau rasa tak mampu atau tak mahu beli kolagen⁉️ 

Cuba la amalkan Vitamin C secara konsisten dan berdisiplin dari usia muda. 

🍒 InsyaAllah kulit akan cantik dan kelihatan muda kerana diberi nutrisi sedari awal 👍
.
RM49.00 sahaja
20 sticks
.
Whatsapp 0175923799
.
.
#agenkopigadis #kopigadis #kopigadiskl #kopigadisgombak #kopigadisglutawhite #thrgegar #thrgegarpantaitimur #wawabeauty #wawabeautyandherbs #detox #detoxtea #healthy #natural #malaysia #jamu #kopi #coffee #coffeelover #coffeetime #cappuccino #food #glutathione #gluta #putih #produkputih #produkkecantikan #produkkurus 
#berminatmaiorder
#coffeegadis
  • .
    GADIS VIT-C GLOW 🍓🍇🍒
    KULIT SEMAKIN CERAH & PINKISH 🥰
    BEBAS JERAWAT & JERAGAT ❌
    .
    RAWAT DARI DALAM ‼️
    Vitamin C untuk CANTIK 🥰

    🍓 Vitamin C sangat popular untuk kecantikan kulit sebab ia berfungsi dalam penghasilan kolagen.

    🍒Kolagen sangat penting untuk kulit kerana ia membuatkan kulit kita menjadi anjal dan halus.

    🍇 Vitamin C penting untuk membuatkan kulit kita kelihatan lebih cerah.

    Kalau rasa tak mampu atau tak mahu beli kolagen⁉️

    Cuba la amalkan Vitamin C secara konsisten dan berdisiplin dari usia muda.

    🍒 InsyaAllah kulit akan cantik dan kelihatan muda kerana diberi nutrisi sedari awal 👍
    .
    RM49.00 sahaja
    20 sticks
    .
    Whatsapp 0175923799
    .
    .
    #agenkopigadis #kopigadis #kopigadiskl #kopigadisgombak #kopigadisglutawhite #thrgegar #thrgegarpantaitimur #wawabeauty #wawabeautyandherbs #detox #detoxtea #healthy #natural #malaysia #jamu #kopi #coffee #coffeelover #coffeetime #cappuccino #food #glutathione #gluta #putih #produkputih #produkkecantikan #produkkurus
    #berminatmaiorder
    #coffeegadis

  •  143  3  2 July, 2020
  • Alhamdulillah
Regular Customer Repeat Order..
Tq support kak ruby 😘
.
.
A whitening and energy booster consist of 15 ingredients imported from Swiss and Brazil. Rich in Vitamin A, B, C and E.

BENEFITS
– 10x whitening & glowing
– Boosting & Gaining energy
– Balance hormone
– Anti wrinkle
– Oil conrol
– Hydration& moisturization
– Treat acne & pigmentation
– Reduce scars
– Restore collagen
– Heals damage skin cells
– Help diminish dark circlses
– Reduce belly fats
– Reduce cellulite

ACTIVE INGREDIENTS
Hydolyzed Marine Collagen. Mixed Berries Extract. Ascorbic Acid. Beta Glucan. Maltodextrin. Malus Domestica Extract. Prune Extract. Apricot Extrat. Guarana Extract. Acai Berry Extract. Grape Seed Extract. L-Arginine. L-Glutathione. Sucralose

DIRECTIONS
Mix 1 scoop with a glass of cold water/room temperature water and drink once a day before sleep

CONSUMERS
– 13 years and above
– Men and women
– Pregnant (120 days and above)
– Period
– Breastfeeding

@officialpeche
@rubyzahabeautyshoppe

Wasap 0126744707 @ Tekan link 👇
https://DiamondGlowOriginal.wasap.my
https://DiamondGlowOriginal.wasap.my
https://DiamondGlowOriginal.wasap.my

#collagenprotein #collagensupplements #collagenforskin #collagendrink #collagensupplement #collagenproteinpowder #collagenpowder #collagen
#diamondglow #diamondglowpowder #officialpeche #diamondglow_peche #diamondglow_official_hq #diamondglowkl #diamondglowkualalumpur
#diamondglowhq #diamondglowmalaysia #diamondgloworiginal #produkputihgebu #produkputih #rubyzahabeautyshoppe
  • Alhamdulillah
    Regular Customer Repeat Order..
    Tq support kak ruby 😘
    .
    .
    A whitening and energy booster consist of 15 ingredients imported from Swiss and Brazil. Rich in Vitamin A, B, C and E.

    BENEFITS
    – 10x whitening & glowing
    – Boosting & Gaining energy
    – Balance hormone
    – Anti wrinkle
    – Oil conrol
    – Hydration& moisturization
    – Treat acne & pigmentation
    – Reduce scars
    – Restore collagen
    – Heals damage skin cells
    – Help diminish dark circlses
    – Reduce belly fats
    – Reduce cellulite

    ACTIVE INGREDIENTS
    Hydolyzed Marine Collagen. Mixed Berries Extract. Ascorbic Acid. Beta Glucan. Maltodextrin. Malus Domestica Extract. Prune Extract. Apricot Extrat. Guarana Extract. Acai Berry Extract. Grape Seed Extract. L-Arginine. L-Glutathione. Sucralose

    DIRECTIONS
    Mix 1 scoop with a glass of cold water/room temperature water and drink once a day before sleep

    CONSUMERS
    – 13 years and above
    – Men and women
    – Pregnant (120 days and above)
    – Period
    – Breastfeeding

    @officialpeche
    @rubyzahabeautyshoppe

    Wasap 0126744707 @ Tekan link 👇
    https://DiamondGlowOriginal.wasap.my
    https://DiamondGlowOriginal.wasap.my
    https://DiamondGlowOriginal.wasap.my

    #collagenprotein #collagensupplements #collagenforskin #collagendrink #collagensupplement #collagenproteinpowder #collagenpowder #collagen
    #diamondglow #diamondglowpowder #officialpeche #diamondglow_peche #diamondglow_official_hq #diamondglowkl #diamondglowkualalumpur
    #diamondglowhq #diamondglowmalaysia #diamondgloworiginal #produkputihgebu #produkputih #rubyzahabeautyshoppe

  •  153  55  25 June, 2020
  • KENAPA RAMAI SANGAT SUKA MAAEZ WHITE COFFEE?? 😍
💜rasa kopi yang sedap dan tak terlalu pahit
💜berkesan untuk rawat sunburn dan cerahkan kulit
💜boleh nampak perubahan warna kulit dalam masa 2 minggu sahaja 

.

JOM JANA PENDAPATAN DENGAN MAAEZ. NAK JOIN TEAM MAAEZ WARRIOR? BOLEH DM ATAU KLIK LINK DI BIO 😘

.

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
  • KENAPA RAMAI SANGAT SUKA MAAEZ WHITE COFFEE?? 😍
    💜rasa kopi yang sedap dan tak terlalu pahit
    💜berkesan untuk rawat sunburn dan cerahkan kulit
    💜boleh nampak perubahan warna kulit dalam masa 2 minggu sahaja

    .

    JOM JANA PENDAPATAN DENGAN MAAEZ. NAK JOIN TEAM MAAEZ WARRIOR? BOLEH DM ATAU KLIK LINK DI BIO 😘

    .

    #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

  •  156  25  11 August, 2020