#produkkuruscepat Instagram Photos & Videos

produkkuruscepat - 10.6k posts

Hashtag Popularity

8.1
average comments
847.8
average likes

Latest #produkkuruscepat Posts

  • Buncit kita tak sama
Buncit kita, kita je boleh rasaa gitteww. Berat naik kita je yg dapat rasa ๐Ÿ˜“
.
Agak agak perut makin naik tak boleh bawak bincang ? Biar kami share tips untuk laju-laju kempiskan perut tuu ๐Ÿคญ
.
KenyeBuwe ni bagus sebab bahan-bahan yg ada dalam KenyeBuwe dapat membantu mencairkan kolestrol yg ada dalam badan kita.
.
So korang boleh minum KenyeBuwe setiap hari jangan tinggal!
Amalkan tiap pagi & tiap malam ya!
Inshaa Allah lagi laju kempis perut tu tauu, berat pun laju turunnn.
.
Cuba dulu baru anda akan repeat setiap bulan ๐Ÿคญ

#kenyebuwe 
#produkkurus #produkkurusmurah 
#produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #produkkurusmalaysia #produkkurusviral #produkkurusselamat #produkkuruscepat
  • Buncit kita tak sama
    Buncit kita, kita je boleh rasaa gitteww. Berat naik kita je yg dapat rasa ๐Ÿ˜“
    .
    Agak agak perut makin naik tak boleh bawak bincang ? Biar kami share tips untuk laju-laju kempiskan perut tuu ๐Ÿคญ
    .
    KenyeBuwe ni bagus sebab bahan-bahan yg ada dalam KenyeBuwe dapat membantu mencairkan kolestrol yg ada dalam badan kita.
    .
    So korang boleh minum KenyeBuwe setiap hari jangan tinggal!
    Amalkan tiap pagi & tiap malam ya!
    Inshaa Allah lagi laju kempis perut tu tauu, berat pun laju turunnn.
    .
    Cuba dulu baru anda akan repeat setiap bulan ๐Ÿคญ

    #kenyebuwe
    #produkkurus #produkkurusmurah
    #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #produkkurusmalaysia #produkkurusviral #produkkurusselamat #produkkuruscepat

  •  2  0  8 July, 2020
  • ๐Ÿ’  FRESH TESTIMONI GUYS..!๐Ÿ’  Nin dia, panglima gunung kriang dh susut badan dh.. Angpa bila lagi? SM kita ni baru abiskn sekotak (15sachet) ja. Pastu danยฒ smlm gak repeat 2 kotak truih.. Tudia, SF punya penangan.. Sluaq lama dia pun dh blh pakai tp terlebih longgaq. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ Hat tu hakak x nk tanggung.. Pi deraih beli kt Levi's. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #snowfitz๐Ÿซ๐Ÿ“ #produkkuruscepat  #kurus15hari  #teamcantikmira
  • ๐Ÿ’  FRESH TESTIMONI GUYS..!๐Ÿ’  Nin dia, panglima gunung kriang dh susut badan dh.. Angpa bila lagi? SM kita ni baru abiskn sekotak (15sachet) ja. Pastu danยฒ smlm gak repeat 2 kotak truih.. Tudia, SF punya penangan.. Sluaq lama dia pun dh blh pakai tp terlebih longgaq. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ Hat tu hakak x nk tanggung.. Pi deraih beli kt Levi's. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #snowfitz๐Ÿซ๐Ÿ“ #produkkuruscepat #kurus15hari #teamcantikmira

  •  3  0  29 June, 2020
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy LOOK FIIT .
.
โœŒ๐Ÿป Khasiat & Kelebihan Look Fiit .
.
๐Ÿ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
๐Ÿ‘ mengatasi masalah sembelit
๐Ÿ‘ menurunkan kadar kolestrol
๐Ÿ‘ mengawal selera makan
๐Ÿ‘membantu mencantikkan kulit
๐Ÿ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
๐Ÿ‘ mengurangkan masalah obesiti
๐Ÿ‘ membantu memberikan tenaga .
.
.
โœŒ๐Ÿป Cara Penggunaan .
.
๐Ÿ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
๐Ÿ‘ Kacau hingga rata & minum
๐Ÿ‘ Ambil selepas sarapan .
.
.
โœŒ๐Ÿป Harga
WM RM 79.90
EM  RM 84.90
SGD/BND $30
IDR 350,000

Kandungan
15 paket x 15 gram
.
.
.
#lookfiit #lookfitshaham #lookfiitaslegacy #lookfiitshahalam #lookfiitselangor #lookfiitklang #lookfiitmurah #lookfiitcodshahalam #aslegacyshahalam #codshahalam #shahalam #bizzybodyshahalam #bidarashowergelshahalam #produkkurus #produkkurusviral #produkkurusmalaysia #produkkurusselamat #ubatkurus #perutbuncit #detoxbadan #menurunkanberatbadan #produkdiet #chocofitshahalam #cococuvshahalam #juzfitshahalam #ezylozshahalam #harumnitashahalam #dherbsshahalam #produkkuruscepat #kurussebelumraya
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy LOOK FIIT .
    .
    โœŒ๐Ÿป Khasiat & Kelebihan Look Fiit .
    .
    ๐Ÿ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
    ๐Ÿ‘ mengatasi masalah sembelit
    ๐Ÿ‘ menurunkan kadar kolestrol
    ๐Ÿ‘ mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘membantu mencantikkan kulit
    ๐Ÿ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    ๐Ÿ‘ mengurangkan masalah obesiti
    ๐Ÿ‘ membantu memberikan tenaga .
    .
    .
    โœŒ๐Ÿป Cara Penggunaan .
    .
    ๐Ÿ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    ๐Ÿ‘ Kacau hingga rata & minum
    ๐Ÿ‘ Ambil selepas sarapan .
    .
    .
    โœŒ๐Ÿป Harga
    WM RM 79.90
    EM RM 84.90
    SGD/BND $30
    IDR 350,000

    Kandungan
    15 paket x 15 gram
    .
    .
    .
    #lookfiit #lookfitshaham #lookfiitaslegacy #lookfiitshahalam #lookfiitselangor #lookfiitklang #lookfiitmurah #lookfiitcodshahalam #aslegacyshahalam #codshahalam #shahalam #bizzybodyshahalam #bidarashowergelshahalam #produkkurus #produkkurusviral #produkkurusmalaysia #produkkurusselamat #ubatkurus #perutbuncit #detoxbadan #menurunkanberatbadan #produkdiet #chocofitshahalam #cococuvshahalam #juzfitshahalam #ezylozshahalam #harumnitashahalam #dherbsshahalam #produkkuruscepat #kurussebelumraya

  •  0  0  24 June, 2020
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy LOOK FIIT .
.
โœŒ๐Ÿป Khasiat & Kelebihan Look Fiit .
.
๐Ÿ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
๐Ÿ‘ mengatasi masalah sembelit
๐Ÿ‘ menurunkan kadar kolestrol
๐Ÿ‘ mengawal selera makan
๐Ÿ‘membantu mencantikkan kulit
๐Ÿ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
๐Ÿ‘ mengurangkan masalah obesiti
๐Ÿ‘ membantu memberikan tenaga .
.
.
โœŒ๐Ÿป Cara Penggunaan .
.
๐Ÿ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
๐Ÿ‘ Kacau hingga rata & minum
๐Ÿ‘ Ambil selepas sarapan .
.
.
โœŒ๐Ÿป Harga
WM RM 79.90
EM  RM 84.90
SGD/BND $30
IDR 350,000

Kandungan
15 paket x 15 gram
.
.
.
#lookfiit #lookfitshaham #lookfiitaslegacy #lookfiitshahalam #lookfiitselangor #lookfiitklang #lookfiitmurah #lookfiitcodshahalam #aslegacyshahalam #codshahalam #shahalam #bizzybodyshahalam #bidarashowergelshahalam #produkkurus #produkkurusviral #produkkurusmalaysia #produkkurusselamat #ubatkurus #perutbuncit #detoxbadan #menurunkanberatbadan #produkdiet #chocofitshahalam #cococuvshahalam #juzfitshahalam #ezylozshahalam #harumnitashahalam #dherbsshahalam #produkkuruscepat #kurussebelumraya
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy LOOK FIIT .
    .
    โœŒ๐Ÿป Khasiat & Kelebihan Look Fiit .
    .
    ๐Ÿ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
    ๐Ÿ‘ mengatasi masalah sembelit
    ๐Ÿ‘ menurunkan kadar kolestrol
    ๐Ÿ‘ mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘membantu mencantikkan kulit
    ๐Ÿ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    ๐Ÿ‘ mengurangkan masalah obesiti
    ๐Ÿ‘ membantu memberikan tenaga .
    .
    .
    โœŒ๐Ÿป Cara Penggunaan .
    .
    ๐Ÿ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    ๐Ÿ‘ Kacau hingga rata & minum
    ๐Ÿ‘ Ambil selepas sarapan .
    .
    .
    โœŒ๐Ÿป Harga
    WM RM 79.90
    EM RM 84.90
    SGD/BND $30
    IDR 350,000

    Kandungan
    15 paket x 15 gram
    .
    .
    .
    #lookfiit #lookfitshaham #lookfiitaslegacy #lookfiitshahalam #lookfiitselangor #lookfiitklang #lookfiitmurah #lookfiitcodshahalam #aslegacyshahalam #codshahalam #shahalam #bizzybodyshahalam #bidarashowergelshahalam #produkkurus #produkkurusviral #produkkurusmalaysia #produkkurusselamat #ubatkurus #perutbuncit #detoxbadan #menurunkanberatbadan #produkdiet #chocofitshahalam #cococuvshahalam #juzfitshahalam #ezylozshahalam #harumnitashahalam #dherbsshahalam #produkkuruscepat #kurussebelumraya

  •  1  0  24 June, 2020
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy LOOK FIIT .
.
โœŒ๐Ÿป Khasiat & Kelebihan Look Fiit .
.
๐Ÿ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
๐Ÿ‘ mengatasi masalah sembelit
๐Ÿ‘ menurunkan kadar kolestrol
๐Ÿ‘ mengawal selera makan
๐Ÿ‘membantu mencantikkan kulit
๐Ÿ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
๐Ÿ‘ mengurangkan masalah obesiti
๐Ÿ‘ membantu memberikan tenaga .
.
.
โœŒ๐Ÿป Cara Penggunaan .
.
๐Ÿ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
๐Ÿ‘ Kacau hingga rata & minum
๐Ÿ‘ Ambil selepas sarapan .
.
.
โœŒ๐Ÿป Harga
WM RM 79.90
EM  RM 84.90
SGD/BND $30
IDR 350,000

Kandungan
15 paket x 15 gram
.
.
.
#lookfiit #lookfitshaham #lookfiitaslegacy #lookfiitshahalam #lookfiitselangor #lookfiitklang #lookfiitmurah #lookfiitcodshahalam #aslegacyshahalam #codshahalam #shahalam #bizzybodyshahalam #bidarashowergelshahalam #produkkurus #produkkurusviral #produkkurusmalaysia #produkkurusselamat #ubatkurus #perutbuncit #detoxbadan #menurunkanberatbadan #produkdiet #chocofitshahalam #cococuvshahalam #juzfitshahalam #ezylozshahalam #harumnitashahalam #dherbsshahalam #produkkuruscepat #kurussebelumraya
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy LOOK FIIT .
    .
    โœŒ๐Ÿป Khasiat & Kelebihan Look Fiit .
    .
    ๐Ÿ‘ menjaga keseimbangan metabolisme badan
    ๐Ÿ‘ mengatasi masalah sembelit
    ๐Ÿ‘ menurunkan kadar kolestrol
    ๐Ÿ‘ mengawal selera makan
    ๐Ÿ‘membantu mencantikkan kulit
    ๐Ÿ‘ membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    ๐Ÿ‘ mengurangkan masalah obesiti
    ๐Ÿ‘ membantu memberikan tenaga .
    .
    .
    โœŒ๐Ÿป Cara Penggunaan .
    .
    ๐Ÿ‘ Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    ๐Ÿ‘ Kacau hingga rata & minum
    ๐Ÿ‘ Ambil selepas sarapan .
    .
    .
    โœŒ๐Ÿป Harga
    WM RM 79.90
    EM RM 84.90
    SGD/BND $30
    IDR 350,000

    Kandungan
    15 paket x 15 gram
    .
    .
    .
    #lookfiit #lookfitshaham #lookfiitaslegacy #lookfiitshahalam #lookfiitselangor #lookfiitklang #lookfiitmurah #lookfiitcodshahalam #aslegacyshahalam #codshahalam #shahalam #bizzybodyshahalam #bidarashowergelshahalam #produkkurus #produkkurusviral #produkkurusmalaysia #produkkurusselamat #ubatkurus #perutbuncit #detoxbadan #menurunkanberatbadan #produkdiet #chocofitshahalam #cococuvshahalam #juzfitshahalam #ezylozshahalam #harumnitashahalam #dherbsshahalam #produkkuruscepat #kurussebelumraya

  •  0  0  24 June, 2020
  • ๐Ÿ’ž TURUN 12KG DENGAN SEKOTAK SNOWFITZ!? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Halah3x dik.. Untung dpt bdn cmni, mudah sgt nk turun.. Adik ni baru minum 15 peket SF.. Tp tgk lah hasilnya.. ๐Ÿคค๐Ÿคค
Meghechikkkkkk!

Best la bila dpt bantu org turunkn brt badan cmni.. ๐Ÿ˜
Pd siapa yg nk tahu psl SF ni leh je PM akk k.. ๐Ÿ˜˜

#produkkuruscepat #snowfitz๐Ÿซ๐Ÿ“
  • ๐Ÿ’ž TURUN 12KG DENGAN SEKOTAK SNOWFITZ!? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Halah3x dik.. Untung dpt bdn cmni, mudah sgt nk turun.. Adik ni baru minum 15 peket SF.. Tp tgk lah hasilnya.. ๐Ÿคค๐Ÿคค
    Meghechikkkkkk!

    Best la bila dpt bantu org turunkn brt badan cmni.. ๐Ÿ˜
    Pd siapa yg nk tahu psl SF ni leh je PM akk k.. ๐Ÿ˜˜

    #produkkuruscepat #snowfitz๐Ÿซ๐Ÿ“

  •  5  0  20 June, 2020
  • SIAPA PUN ANDA, LELAKI ATAU PEREMPUAN.. SEMUA BOLEH GUNA. SEMUA BOLEH PAKAI ๐Ÿ’ข
!!!. ๐Ÿ˜ฑ
.
Teknologi ni khas untuk mereka yang ๐Ÿ‘‡
.
โ™จ๏ธ tak cukup masa nak workout
โ™จ๏ธ makan sehari tak beragak
โ™จ๏ธ nak buat senaman tapi sibuk dengan kerja
โ™จ๏ธ faktor keturunan

Teknologi nano yang membakar semua lebihan lemak yang ada.
.
๐ŸŽ‰ Harga ISTIMEWA untuk 20 yang terawal pm/mesej kami.

Promosi diskaun 50% - 60% untuk terawal.
PM sekarang !!! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ป
@fitgunmobile.malaysia

017-9430502.
Atau klik link direct wasap di bio.

#mobilefitness #fitgunmalaysia #fitgun #produkfitgun #produkfitness #produkkuruscepat #kurusmalaysia #ubat6pack #6pack #kuruscepat #produkbadansado #ubatsado #fitgunmobilemalaysia #belidanmenang #alatpembakarlemak
  • SIAPA PUN ANDA, LELAKI ATAU PEREMPUAN.. SEMUA BOLEH GUNA. SEMUA BOLEH PAKAI ๐Ÿ’ข
    !!!. ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Teknologi ni khas untuk mereka yang ๐Ÿ‘‡
    .
    โ™จ๏ธ tak cukup masa nak workout
    โ™จ๏ธ makan sehari tak beragak
    โ™จ๏ธ nak buat senaman tapi sibuk dengan kerja
    โ™จ๏ธ faktor keturunan

    Teknologi nano yang membakar semua lebihan lemak yang ada.
    .
    ๐ŸŽ‰ Harga ISTIMEWA untuk 20 yang terawal pm/mesej kami.

    Promosi diskaun 50% - 60% untuk terawal.
    PM sekarang !!! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ป
    @fitgunmobile.malaysia

    017-9430502.
    Atau klik link direct wasap di bio.

    #mobilefitness #fitgunmalaysia #fitgun #produkfitgun #produkfitness #produkkuruscepat #kurusmalaysia #ubat6pack #6pack #kuruscepat #produkbadansado #ubatsado #fitgunmobilemalaysia #belidanmenang #alatpembakarlemak

  •  1  0  19 June, 2020
  • .
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
โšก5 BAHAN UTAMA TRUFITZโšก
.
๐Ÿ”ฅGREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
๐Ÿ”ฅL-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
๐Ÿ”ฅRASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
๐Ÿ”ฅBEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
๐Ÿ”ฅHOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
.
โšกKESAN POSITIF TRUFITZโšก
โœ…Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
โœ…Membantu menurunkan berat badan
โœ…Mengawal selera makan
โœ…Melawaskan sistem pencernaan
โœ…Meningkatkan kadar metabolism
.
.
.
โ€ผCara Pengambilanโ€ผ. .
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
. .
.
.
PRICE
1 for RM59 
2 for RM110 
4 for RM220 free gift pouch bag
.
.
.
.๐Ÿ“ฎPostage Seluruh Malaysia Setiap Hari!!
.
. .
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP๐Ÿ‘‰๐Ÿป 0137595059
.
.

#trufitzmelaka  #trufitzalorgajah #trufitz #trufitzsimpangampat #trufitzmasjidtanah #trufitzayerkeroh #trufitzcheng #trufitzbatuberendam #trufitzjasin #trufitzmerlimau #trudollykl #fazura #fattzura #uitmlendu #kuim#utem #produkkecantikan #kurus #sayanakkurus #kuruscepat 
#trufitzseluruhmelaka #produkkuruscepat #trufitzmuar #trufitzjohor #trufitzbatupahat #trufitzsegamat #trufitzpasirgudang #trufitzmasai
  • .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
    .
    โšก5 BAHAN UTAMA TRUFITZโšก
    .
    ๐Ÿ”ฅGREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
    .
    ๐Ÿ”ฅL-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
    .
    ๐Ÿ”ฅRASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
    .
    ๐Ÿ”ฅBEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
    .
    ๐Ÿ”ฅHOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
    .
    .
    โšกKESAN POSITIF TRUFITZโšก
    โœ…Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
    โœ…Membantu menurunkan berat badan
    โœ…Mengawal selera makan
    โœ…Melawaskan sistem pencernaan
    โœ…Meningkatkan kadar metabolism
    .
    .
    .
    โ€ผCara Pengambilanโ€ผ. .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
    . .
    .
    .
    PRICE
    1 for RM59
    2 for RM110
    4 for RM220 free gift pouch bag
    .
    .
    .
    .๐Ÿ“ฎPostage Seluruh Malaysia Setiap Hari!!
    .
    . .
    .
    ๐Ÿ“ฒWHATSAPP๐Ÿ‘‰๐Ÿป 0137595059
    .
    .

    #trufitzmelaka #trufitzalorgajah #trufitz #trufitzsimpangampat #trufitzmasjidtanah #trufitzayerkeroh #trufitzcheng #trufitzbatuberendam #trufitzjasin #trufitzmerlimau #trudollykl #fazura #fattzura #uitmlendu #kuim#utem #produkkecantikan #kurus #sayanakkurus #kuruscepat
    #trufitzseluruhmelaka #produkkuruscepat #trufitzmuar #trufitzjohor #trufitzbatupahat #trufitzsegamat #trufitzpasirgudang #trufitzmasai

  •  11  0  19 June, 2020
  • .
๐Ÿ”ฅ GETAR2 BUANG LOMAXKK ๐Ÿ”ฅ
.
Hidup kita ni sebenarnya banyak masalah. Asik makan, kuat tido, takde masa nak pergi bersenam, Tapi jangan gelabah sebab kita ada cara untuk atasi masalah korang ๐Ÿ˜‹
.
SET A, SET B, SET COMBO AB, dan SET COMBO BB untuk dipilih dan bestnya semua ada potongan harga ๐Ÿ˜
.
Wasap sekarang untuk harga promosi giler giler tak masuk akal.
017-9430502.
Atau klik link direct wasap di bio.

#mobilefitness #fitgunmalaysia #fitgun #produkfitgun #produkfitness #produkkuruscepat #kurusmalaysia #ubat6pack #6pack #kuruscepat #produkbadansado #ubatsado
  • .
    ๐Ÿ”ฅ GETAR2 BUANG LOMAXKK ๐Ÿ”ฅ
    .
    Hidup kita ni sebenarnya banyak masalah. Asik makan, kuat tido, takde masa nak pergi bersenam, Tapi jangan gelabah sebab kita ada cara untuk atasi masalah korang ๐Ÿ˜‹
    .
    SET A, SET B, SET COMBO AB, dan SET COMBO BB untuk dipilih dan bestnya semua ada potongan harga ๐Ÿ˜
    .
    Wasap sekarang untuk harga promosi giler giler tak masuk akal.
    017-9430502.
    Atau klik link direct wasap di bio.

    #mobilefitness #fitgunmalaysia #fitgun #produkfitgun #produkfitness #produkkuruscepat #kurusmalaysia #ubat6pack #6pack #kuruscepat #produkbadansado #ubatsado

  •  1  0  13 June, 2020
  • Yeke? Macam tak percaya je!
.
KENA PERCAYA GAIS!! Benda tak buat main. Bukan kaleng kaleng punya produk.
Sebab .::
.
โคต๏ธโคต๏ธ
.
'FIT GUN ยฎ'
๐Ÿ’ฏ Teknologi Jepun ๐Ÿ’ฏ IC pad dari pu, pvc, silver coating dan Hydrogel patch tahan lasak
๐Ÿ’ฏ 6 mode rangsangan nano dan 10 tahap kekuatan intensiti
๐Ÿ’ฏ Bateri recharge long-lasting dan Safety auto-off habis mode sesi
๐Ÿ’ฏ Penggunaan 1 minit seperti 30x sit up. ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€
๐Ÿ’ฏ Warranty mesin 1 tahun.
.
Klik link wasap untuk order. 
017-9430502
#mobilefitness #fitgunmalaysia #fitgun #produkfitgun #produkfitness #produkkuruscepat #kurusmalaysia #ubat6pack #6pack #kuruscepat #produkbadansado #ubatsado
  • Yeke? Macam tak percaya je!
    .
    KENA PERCAYA GAIS!! Benda tak buat main. Bukan kaleng kaleng punya produk.
    Sebab .::
    .
    โคต๏ธโคต๏ธ
    .
    'FIT GUN ยฎ'
    ๐Ÿ’ฏ Teknologi Jepun ๐Ÿ’ฏ IC pad dari pu, pvc, silver coating dan Hydrogel patch tahan lasak
    ๐Ÿ’ฏ 6 mode rangsangan nano dan 10 tahap kekuatan intensiti
    ๐Ÿ’ฏ Bateri recharge long-lasting dan Safety auto-off habis mode sesi
    ๐Ÿ’ฏ Penggunaan 1 minit seperti 30x sit up. ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€
    ๐Ÿ’ฏ Warranty mesin 1 tahun.
    .
    Klik link wasap untuk order.
    017-9430502
    #mobilefitness #fitgunmalaysia #fitgun #produkfitgun #produkfitness #produkkuruscepat #kurusmalaysia #ubat6pack #6pack #kuruscepat #produkbadansado #ubatsado

  •  0  0  9 June, 2020

Top #produkkuruscepat Posts

  • |Siapa makan macam ๐Ÿ‘†ni ?| ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ
.
Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
.
Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
.
Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
.
Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
.
lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
.
Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
.
Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
.
Jom cuba๐Ÿ’ช๐Ÿ˜„
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
  • |Siapa makan macam ๐Ÿ‘†ni ?| ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ
    .
    Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
    .
    Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
    .
    Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
    .
    Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
    .
    lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
    .
    Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
    .
    Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
    .
    Jom cuba๐Ÿ’ช๐Ÿ˜„
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teambestnyekurus

  •  4,483  35  21 October, 2019
  • |SALAM JUMAAT SEMUA!|โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š
.
Semoge hari ni kita lebih baik dari yg semalam k!
.
.
.
SAPE RASA BEST HARI NI?๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#teambestnyekurus
  • |SALAM JUMAAT SEMUA!|โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š
    .
    Semoge hari ni kita lebih baik dari yg semalam k!
    .
    .
    .
    SAPE RASA BEST HARI NI?๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ
    .
    .
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .

    #teambestnyekurus

  •  4,361  7  18 October, 2019
  • |100 kalori vs 44 kalori.
Mana yang lebih kenyang?|๐Ÿค”
.
100 kalori: karbo ringkas dan trans lemak
44 kalori: karbo kompleks dan serat
.
.
YANG MANA SATU PILIHAN U OLS? Cer KOMEN...โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
  • |100 kalori vs 44 kalori.
    Mana yang lebih kenyang?|๐Ÿค”
    .
    100 kalori: karbo ringkas dan trans lemak
    44 kalori: karbo kompleks dan serat
    .
    .
    YANG MANA SATU PILIHAN U OLS? Cer KOMEN...โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜
    .
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teambestnyekurus

  •  4,139  49  4 October, 2019
  • |Siapa makan macam ๐Ÿ‘†ni ?| ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ
.
Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
.
Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
.
Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
.
Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
.
lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
.
Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
.
Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
.
Jom cuba๐Ÿ’ช๐Ÿ˜„
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
  • |Siapa makan macam ๐Ÿ‘†ni ?| ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ
    .
    Makan ikut emosi ni bahaya sebab kita selalu makan di luar kawalan dan tak dapat berfikir dengan logik.
    .
    Makan ikut perasaan, bole sampai terlebih 500-1000 kalori kalau tak dikawal.
    .
    Lepas tu kita stress, bila stress makan lagi, lepas tu menyesal. lepas tu stress. lepas tu makan lagi, sedar-sedar naik 10 kg!
    .
    Tips nak kawal makan ikut emosi: kawal emosi uolls. Tak senang tapi bole praktis. Kenal pasti punca emosi uolls.
    .
    lepas tu bila rasa nak makan terus tanya, aku betul-betul lapar atau emosi je?
    .
    Cuba makan epal atau minum air kosong. Kalau tak rasa nak makan epal atau minum air, betul la tu emosi.
    .
    Cuba distract emosi tu dengan buat perkara-perkara selain makan, contohnya exercise, window shopping, berborak dengan kawan baik, atau apa-apa je selain makan.
    .
    Jom cuba๐Ÿ’ช๐Ÿ˜„
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teambestnyekurus

  •  3,087  27  19 September, 2019
  • |Jom tidur!๐Ÿ˜ดMana tau esok kurus!|
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#TeamBestnyeKurus
  • |Jom tidur!๐Ÿ˜ดMana tau esok kurus!|
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .

    #TeamBestnyeKurus

  •  2,562  71  19 October, 2019
  • Waktu makan antara perkara penting yang  perlu uolls fokus bila nak turun berat badan dalam keadaan tak berlapar
.
Especially waktu sarapan, lunch dan dinner. Bonus kalo dapat snacking pagi dan petang ikut waktu
.
Kebaikan ikut waktu makan secara konsisten:
๐Ÿ‘‰ Badan dapat membakar kalori secara konsisten setiap hari
๐Ÿ‘‰ Tak berlapar dan enjoy makan 5 kali sehari
๐Ÿ‘‰ Ada masa untuk plan setiap waktu makan, dan tak mudah miss atau skip waktu makan
.
InsyaAllah uolls juga akan lebih mudah nak turun berat badan secara konsisten
.
Dalam mealplan #teambestnyekurus, kami sangat galakkan coachee untuk ikut waktu yang kami suggest supaya lebih mudah konsisten dengan tabiat makan sihat
.
๐ŸŒŸPROJEK KURUS SESI SEPTEMBER 2019๐ŸŒŸ
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
โœ…Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
โœ…100% Online & worldwide
โœ…Daily meal checking
โœ…Mealplan Mudah Untuk Kurus
โœ…Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
  • Waktu makan antara perkara penting yang perlu uolls fokus bila nak turun berat badan dalam keadaan tak berlapar
    .
    Especially waktu sarapan, lunch dan dinner. Bonus kalo dapat snacking pagi dan petang ikut waktu
    .
    Kebaikan ikut waktu makan secara konsisten:
    ๐Ÿ‘‰ Badan dapat membakar kalori secara konsisten setiap hari
    ๐Ÿ‘‰ Tak berlapar dan enjoy makan 5 kali sehari
    ๐Ÿ‘‰ Ada masa untuk plan setiap waktu makan, dan tak mudah miss atau skip waktu makan
    .
    InsyaAllah uolls juga akan lebih mudah nak turun berat badan secara konsisten
    .
    Dalam mealplan #teambestnyekurus, kami sangat galakkan coachee untuk ikut waktu yang kami suggest supaya lebih mudah konsisten dengan tabiat makan sihat
    .
    ๐ŸŒŸPROJEK KURUS SESI SEPTEMBER 2019๐ŸŒŸ
    -----------------------------------------
    KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
    โœ…Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
    โœ…100% Online & worldwide
    โœ…Daily meal checking
    โœ…Mealplan Mudah Untuk Kurus
    โœ…Support group yang sentiasa bagi semangat
    .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
    .
    Coach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    Coach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

  •  1,418  24  14 August, 2019
  • |NAK TIDUR TAPI RASA LAPAR!| ๐Ÿ˜…
.
.
.
Ada yang pergi dapur ke tu? buka peti ais? 
APE YG KORANG MKN MLM2 NI? KOMEN sikittttttttt... ๐Ÿ˜‹๐Ÿคค
.
.
.
Jom kita tengok makanan di atas๐Ÿ‘† yang tak bagus di ambil sebelum tidur.
.
Cuba elakkan ya! โ˜๐Ÿป๐Ÿ˜‘
.
Cuba makan dinner sihat dan cukup kalori tuk elak lapar sebelum tidur.
.
.
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teamcoachingnurulami
#teambestnyekurus
  • |NAK TIDUR TAPI RASA LAPAR!| ๐Ÿ˜…
    .
    .
    .
    Ada yang pergi dapur ke tu? buka peti ais?
    APE YG KORANG MKN MLM2 NI? KOMEN sikittttttttt... ๐Ÿ˜‹๐Ÿคค
    .
    .
    .
    Jom kita tengok makanan di atas๐Ÿ‘† yang tak bagus di ambil sebelum tidur.
    .
    Cuba elakkan ya! โ˜๐Ÿป๐Ÿ˜‘
    .
    Cuba makan dinner sihat dan cukup kalori tuk elak lapar sebelum tidur.
    .
    .
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #teamcoachingnurulami
    #teambestnyekurus

  •  2,001  12  13 August, 2019
  • ๐Ÿ˜‡VS๐Ÿ˜ˆ
.
๐Ÿ˜‡: Yes, aku akan konsisten diet!
๐Ÿ˜ˆ: Ala, enjoy je makan! esok boleh start balik!
.
Siapa selalu ada si baik n si nakai ni dalam diri dia especially bila berdiet!Uolls selalu bagi siapa yang menang?๐Ÿค”
.
.
.
๐Ÿ˜‡ atau ๐Ÿ˜ˆ?
.
Jom komen kat bawah siapa yang selalu menang๐Ÿ‘‡
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 10 tahun)
.  #teambestnyekurus
  • ๐Ÿ˜‡VS๐Ÿ˜ˆ
    .
    ๐Ÿ˜‡: Yes, aku akan konsisten diet!
    ๐Ÿ˜ˆ: Ala, enjoy je makan! esok boleh start balik!
    .
    Siapa selalu ada si baik n si nakai ni dalam diri dia especially bila berdiet!Uolls selalu bagi siapa yang menang?๐Ÿค”
    .
    .
    .
    ๐Ÿ˜‡ atau ๐Ÿ˜ˆ?
    .
    Jom komen kat bawah siapa yang selalu menang๐Ÿ‘‡
    .
    .
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 10 tahun)
    . #teambestnyekurus

  •  1,747  13  17 October, 2019
  • |BETUL ke BETUL?|โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜
.
.
.
If betul komen "YES BETUL TU!"
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
#TeamBestnyeKurus
  • |BETUL ke BETUL?|โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜
    .
    .
    .
    If betul komen "YES BETUL TU!"
    .
    .
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Nurul 013-3116180
    (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
    .
    ๐Ÿ“ฒCoach Ami 017-2656673
    (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
    .
    #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
    #TeamBestnyeKurus

  •  2,450  14  23 August, 2019