#produkdetoks Instagram Photos & Videos

produkdetoks - 10.5k posts

Hashtag Popularity

18.1
average comments
61.5
average likes

Latest #produkdetoks Posts

  • NO diet!
NO pantang!
NO senaman!
NO extra money!

Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
.
.

CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

Antara MAGIC yang tersenarai : 
7hari turun 5KG
14hari turun 7KG
3bulan turun 15KG

Saya tiada RAHSIA jadi slim, 
selain  #BERKlubnaLaleh

Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang. 
BETUL TAK ?😬
.
🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
🌺LALEH (JUS) RM39
🌸SATU SET :RM78
🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

FREE TOTE BAG
FREE SHAKER
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • NO diet!
    NO pantang!
    NO senaman!
    NO extra money!

    Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

    Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
    .
    .

    CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

    Antara MAGIC yang tersenarai :
    7hari turun 5KG
    14hari turun 7KG
    3bulan turun 15KG

    Saya tiada RAHSIA jadi slim,
    selain #BERKlubnaLaleh

    Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang.
    BETUL TAK ?😬
    .
    🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
    🌺LALEH (JUS) RM39
    🌸SATU SET :RM78
    🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    FREE TOTE BAG
    FREE SHAKER
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  2  1  6 hours ago
  • Amazing nature ☘️
  • Amazing nature ☘️

  •  120  36  8 hours ago
  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja.  Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu  BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
.
Jom jadi isteri hebat luarbisa.
.
Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
.
join AGENT RM290
join DROPSHIP TANPA MODAL
.
Kakak lorongkan jalannya
Klik link ni untuk info lanjut
Www.wasap.my/60173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja. Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
    .
    Jom jadi isteri hebat luarbisa.
    .
    Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
    .
    join AGENT RM290
    join DROPSHIP TANPA MODAL
    .
    Kakak lorongkan jalannya
    Klik link ni untuk info lanjut
    Www.wasap.my/60173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  96  27  9 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
014-5257148
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    014-5257148
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  11 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
011-25770842
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    011-25770842
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  11 hours ago
  • "PERGH, AKU TENGOK KAU NI MAKAN JE, TAPI KENAPA MAKIN KURUS? AKU YANG DIET NI PUN TAK KURUS2."
.
Bila diet dengan cara yang betul, makan 6-7 kali sehari pun boleh turun berat tau. Jangan terkejut kalau orang yang selalu ajak anda makan tu yg dalam program turun berat.
.
FULL PAKEJ UNTUK MISI KURUS‼
✅Pembuangan lawas
✅Sentiasa rasa kenyang
✅Selera makan berkurang
.
Bila kita sentiasa rasa kenyang...selera makan akan berkurang...
Sbb tu bila mnum set klubna laleh ni.. inchiloss cepat,dan yang paling best!!!
Rasa Klubna n laleh sangat sedap😋😋😋

Hebatkan KLUBNA LALEH  ni 😍😍
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • "PERGH, AKU TENGOK KAU NI MAKAN JE, TAPI KENAPA MAKIN KURUS? AKU YANG DIET NI PUN TAK KURUS2."
    .
    Bila diet dengan cara yang betul, makan 6-7 kali sehari pun boleh turun berat tau. Jangan terkejut kalau orang yang selalu ajak anda makan tu yg dalam program turun berat.
    .
    FULL PAKEJ UNTUK MISI KURUS‼
    ✅Pembuangan lawas
    ✅Sentiasa rasa kenyang
    ✅Selera makan berkurang
    .
    Bila kita sentiasa rasa kenyang...selera makan akan berkurang...
    Sbb tu bila mnum set klubna laleh ni.. inchiloss cepat,dan yang paling best!!!
    Rasa Klubna n laleh sangat sedap😋😋😋

    Hebatkan KLUBNA LALEH ni 😍😍
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  2  0  14 hours ago
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
.
Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.

Whatsapp : 0173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .

    Whatsapp : 0173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  0  0  14 hours ago
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
.
.

Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ? 
Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni. 
Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear . 
Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
👏👏👏
.
 #klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
    .
    .

    Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ?
    Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

    Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
    Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
    korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

    Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni.
    Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear .
    Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

    Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
    👏👏👏
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  148  40  17 hours ago
  • Sebenarnya lelaki lagi senang nak kurus ni..
Macam bro nih sbln je minum Klubna laleh berat turun 21kg..sblm minum berat 98kg.. Skrg dh tinggal 77kg😄

Sebab metabolisme badan dah tinggi. Tinggal nak cepatkan lagi ambik booster klubna laleh ni.

Dengan hanya minum kopi kurus beras perang jer

BOLEH turun 10kg?
BOLEH turun 20kg?
BOLEH turun 30kg?
Tiada masalah lagi. 
100% SELAMAT & HALAL
100% ...ada KELULUSAN KKM tau

Berminat nak Sis bantu ??? Respon segera WhatsApp 0173272743 
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnabanting#klubnabantingbaru#agentklubnalalehbanting#agentklubnalalehmorib#agentklubnalalehbandarbarubanting#agentklubnalalehbandarmahkota#klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Sebenarnya lelaki lagi senang nak kurus ni..
    Macam bro nih sbln je minum Klubna laleh berat turun 21kg..sblm minum berat 98kg.. Skrg dh tinggal 77kg😄

    Sebab metabolisme badan dah tinggi. Tinggal nak cepatkan lagi ambik booster klubna laleh ni.

    Dengan hanya minum kopi kurus beras perang jer

    BOLEH turun 10kg?
    BOLEH turun 20kg?
    BOLEH turun 30kg?
    Tiada masalah lagi.
    100% SELAMAT & HALAL
    100% ...ada KELULUSAN KKM tau

    Berminat nak Sis bantu ??? Respon segera WhatsApp 0173272743
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnabanting #klubnabantingbaru #agentklubnalalehbanting #agentklubnalalehmorib #agentklubnalalehbandarbarubanting #agentklubnalalehbandarmahkota #klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  150  36  17 hours ago
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
.
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  6  0  19 hours ago
  • BADAN MENGECIL LEPAS 10HARI KUNYAH LEPTOS
.
Leptos Tablet dah Bantu Bakar Kalori Seawal 10 Hari dah nampak Kesannya.
.
Memang berbaloi, satu hari Leptos Tablet mampu membakar 300-900 Kalori.

✔️ Ada HALAL JAKIM
✔️ KKM No. Rujukan : 130116/11/340

Info boleh wasap ke 011-27392799 atau tekan Di link bio.

#leptosflush #eliss #produkkurus #produkdetoks #ubatkurusberkesan #ubatkurussangatberkesan #detoxwater #supplemenkurus #leptosflushseremban #leptosflushperak #lemakperut #sembelit #kolestrol #pehabesar #makan #jomkurus #sakitkaki #buncit #kuruspantas #kuruskanbadan #perutkempis #badancantik #kuruscantik #kuruslangsing #testimonikurus #perutbuncithilang #beratbadanturun #lemaktiada #instaboomakademi #dietsihat
  • BADAN MENGECIL LEPAS 10HARI KUNYAH LEPTOS
    .
    Leptos Tablet dah Bantu Bakar Kalori Seawal 10 Hari dah nampak Kesannya.
    .
    Memang berbaloi, satu hari Leptos Tablet mampu membakar 300-900 Kalori.

    ✔️ Ada HALAL JAKIM
    ✔️ KKM No. Rujukan : 130116/11/340

    Info boleh wasap ke 011-27392799 atau tekan Di link bio.

    #leptosflush #eliss #produkkurus #produkdetoks #ubatkurusberkesan #ubatkurussangatberkesan #detoxwater #supplemenkurus #leptosflushseremban #leptosflushperak #lemakperut #sembelit #kolestrol #pehabesar #makan #jomkurus #sakitkaki #buncit #kuruspantas #kuruskanbadan #perutkempis #badancantik #kuruscantik #kuruslangsing #testimonikurus #perutbuncithilang #beratbadanturun #lemaktiada #instaboomakademi #dietsihat

  •  1  0  19 hours ago
  • BADAN MENGECIL LEPAS 10HARI KUNYAH LEPTOS
.
Leptos Tablet dah Bantu Bakar Kalori Seawal 10 Hari dah nampak Kesannya.
.
Memang berbaloi, satu hari Leptos Tablet mampu membakar 300-900 Kalori.

✔️ Ada HALAL JAKIM
✔️ KKM No. Rujukan : 130116/11/340

Info boleh wasap ke 011-27392799 atau tekan Di link bio.

#leptosflush #eliss #produkkurus #produkdetoks #ubatkurusberkesan #ubatkurussangatberkesan #detoxwater #supplemenkurus #leptosflushseremban #leptosflushperak #lemakperut #sembelit #kolestrol #pehabesar #makan #jomkurus #sakitkaki #buncit #kuruspantas #kuruskanbadan #perutkempis #badancantik #kuruscantik #kuruslangsing #testimonikurus #perutbuncithilang #beratbadanturun #lemaktiada #instaboomakademi #dietsihat
  • BADAN MENGECIL LEPAS 10HARI KUNYAH LEPTOS
    .
    Leptos Tablet dah Bantu Bakar Kalori Seawal 10 Hari dah nampak Kesannya.
    .
    Memang berbaloi, satu hari Leptos Tablet mampu membakar 300-900 Kalori.

    ✔️ Ada HALAL JAKIM
    ✔️ KKM No. Rujukan : 130116/11/340

    Info boleh wasap ke 011-27392799 atau tekan Di link bio.

    #leptosflush #eliss #produkkurus #produkdetoks #ubatkurusberkesan #ubatkurussangatberkesan #detoxwater #supplemenkurus #leptosflushseremban #leptosflushperak #lemakperut #sembelit #kolestrol #pehabesar #makan #jomkurus #sakitkaki #buncit #kuruspantas #kuruskanbadan #perutkempis #badancantik #kuruscantik #kuruslangsing #testimonikurus #perutbuncithilang #beratbadanturun #lemaktiada #instaboomakademi #dietsihat

  •  2  0  20 hours ago
  • Antara penyebab kepada sukar turun berat ataupun gagal ketika berdiet adalah gula. Susah betul nak kawal craving terhadap mende manis, kan? .
Jangan riso, once korang dah pekena klubna laleh, otomatik dia tolong sekat selera korang
.
Tengok makanan pun sekali lalu jerr.. Tak caya? Kena cuba laaa 😋
.
#klubnalalehputrajaya

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajay#klubnalalehsenawang#klubnalalehparoi#klubnalalehampangan#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Antara penyebab kepada sukar turun berat ataupun gagal ketika berdiet adalah gula. Susah betul nak kawal craving terhadap mende manis, kan? .
    Jangan riso, once korang dah pekena klubna laleh, otomatik dia tolong sekat selera korang
    .
    Tengok makanan pun sekali lalu jerr.. Tak caya? Kena cuba laaa 😋
    .
    #klubnalalehputrajaya

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajay #klubnalalehsenawang #klubnalalehparoi #klubnalalehampangan #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#produkdetoks#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  5  0  23 hours ago

Top #produkdetoks Posts

  • Alhamdulillah rezeki Ramadhan 🥰🥰🥰🥰
Fafa baru lepas settle segala postage n pickup
.

Syukur Alhamdulillahhhh
Buat dulu baru percaya,
Buat dulu baru berjaya,

Jangan ambik enteng setiap kata2 guru,
Hormat ilmu,

Pada yang nak mula 1st step,
Fafa alu-alukan untuk korang buat dropship,

Info lanjut boleh hubungi fafa 😉🌹
.
.
FARHAN FAFA
LEADER KLUBNALALEH PUTRAJAYA

#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
  • Alhamdulillah rezeki Ramadhan 🥰🥰🥰🥰
    Fafa baru lepas settle segala postage n pickup
    .

    Syukur Alhamdulillahhhh
    Buat dulu baru percaya,
    Buat dulu baru berjaya,

    Jangan ambik enteng setiap kata2 guru,
    Hormat ilmu,

    Pada yang nak mula 1st step,
    Fafa alu-alukan untuk korang buat dropship,

    Info lanjut boleh hubungi fafa 😉🌹
    .
    .
    FARHAN FAFA
    LEADER KLUBNALALEH PUTRAJAYA

    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya

  •  148  66  25 April, 2020
  • Ini mata pencarian fafa
Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
.
Online platform masih boleh operasi macam biasa..
Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
.
Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
.
Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
.
Nak join fafa masih belum terlambat
Jom korang 👍🏻 .
#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#leaderklubnalalehputrajaya
  • Ini mata pencarian fafa
    Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
    .
    Online platform masih boleh operasi macam biasa..
    Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
    .
    Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
    Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
    Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
    .
    Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
    Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
    .
    Nak join fafa masih belum terlambat
    Jom korang 👍🏻 .
    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #leaderklubnalalehputrajaya

  •  156  46  31 March, 2020
  • "NAK KURUS INGAT KLUBNA LALEH"
.
.

#KLUBNA KAWAL SELERA MAKAN
#LALEH DETOKS TOKSIN DALAM BADAN

HASILNYA 👉 #KURUS #SIHAT #CANTIK ! 👈

PAKEJ LENGKAP TAK PERLU CARI LAIN LAGI. 
HARGA RM78 SAHAJA KORANG
.
🆓🆓🆓
🎁🎁🎁
.
☑ Shaker
☑ 5 SACHET KLUBNA ☑ E-book diet plan
.

Halal dan diiktiraf KKM & SIRIM
(Swipe tepi 👉)
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • "NAK KURUS INGAT KLUBNA LALEH"
    .
    .

    #KLUBNA KAWAL SELERA MAKAN
    #LALEH DETOKS TOKSIN DALAM BADAN

    HASILNYA 👉 #KURUS #SIHAT #CANTIK ! 👈

    PAKEJ LENGKAP TAK PERLU CARI LAIN LAGI.
    HARGA RM78 SAHAJA KORANG
    .
    🆓🆓🆓
    🎁🎁🎁
    .
    ☑ Shaker
    ☑ 5 SACHET KLUBNA ☑ E-book diet plan
    .

    Halal dan diiktiraf KKM & SIRIM
    (Swipe tepi 👉)
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  143  69  18 April, 2020
  • Antara menu sahur dalam mealplan sahur klubnalaleh 😍
.
.

Bagi korang yang nak turunkan berat badan sepanjang bulan puasa ni boleh follow @klubnalaleh_by.fafa .
.
Kita tengah ada PROMO nak bagi hadiah best untuk korang..meal plan dan ebook diet sihat pun ada nak bagi PERCUMA je..
.
Jom lekaihhh follow @klubnalaleh_by.fafa
  • Antara menu sahur dalam mealplan sahur klubnalaleh 😍
    .
    .

    Bagi korang yang nak turunkan berat badan sepanjang bulan puasa ni boleh follow @klubnalaleh_by.fafa .
    .
    Kita tengah ada PROMO nak bagi hadiah best untuk korang..meal plan dan ebook diet sihat pun ada nak bagi PERCUMA je..
    .
    Jom lekaihhh follow @klubnalaleh_by.fafa

  •  168  55  26 April, 2020
  • Susah kan nak jumpa orang boleh bagi semangat untuk kurus ?

Yang banyak kita jumpa, asyik kritik, negatif, perli tentang berat badan.

Baru jer semangat 3 minggu, 3 bulan terus down benti segala bagai diet senaman. Dek kerana mulut orang😂

Sebenarnya simple jer, nak kurus kalau tahu caranya.

Bancuh-bancuh, minum pagi minum malam. Diam-diam nanti dah feeling ringan badan, 5KG turun.

Nie lah orang cakap, diam-diam ubi berisi. Dalam diam boleh bunuh KILO dan lemak-lemak ISI. 
Tak perlu story, atau tanya orang nampak kurus tak? Nampak ramping tak?

BIAR orang yang tanya kita ? Orang yang tegur perubahan kita ?

Masa tulahh, baru kau BOCOR RAHSIA ! Gituuu.

#teamAFCV200212
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • Susah kan nak jumpa orang boleh bagi semangat untuk kurus ?

    Yang banyak kita jumpa, asyik kritik, negatif, perli tentang berat badan.

    Baru jer semangat 3 minggu, 3 bulan terus down benti segala bagai diet senaman. Dek kerana mulut orang😂

    Sebenarnya simple jer, nak kurus kalau tahu caranya.

    Bancuh-bancuh, minum pagi minum malam. Diam-diam nanti dah feeling ringan badan, 5KG turun.

    Nie lah orang cakap, diam-diam ubi berisi. Dalam diam boleh bunuh KILO dan lemak-lemak ISI.
    Tak perlu story, atau tanya orang nampak kurus tak? Nampak ramping tak?

    BIAR orang yang tanya kita ? Orang yang tegur perubahan kita ?

    Masa tulahh, baru kau BOCOR RAHSIA ! Gituuu.

    #teamAFCV200212
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  142  36  14 February, 2020