#princesswhiteenzyme Instagram Photos & Videos

princesswhiteenzyme - 3.7k posts

Hashtag Popularity

2.8
average comments
398.1
average likes

Latest #princesswhiteenzyme Posts

  • BODYDREAM SUNGAI PETANI

BODYDREAM LA MOCHA ☕️ La Mocha  adalah satu minuman tambahan berperisa kopi campuran dan coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. Bodydream La Mocha ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif
.

Kelebihan BodyDream La Mocha *KAWAL SELERA MAKAN
*KENYANG LEBIH LAMA
*BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT * LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI

So u guys yg da jd Peminat tegar coffee bole try La mocha 😋 
Paling penting bole dapatkan Harga Promo  yg sgt Berbaloi ..

Jangan Lupa CUN FIT WOW HEMPAS  MELETOPSS dgn Bodydream💖✨✨ 📱013-4878434 ➡ 
Instagram : @bodydream_zura
.
📱013-4878434 ➡ 
Instagram : @bodydream_zura
.
📱013-4878434 ➡ 
Instagram : @bodydream_zura
.
 #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020  #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #tv3
#7harimencintaiku2 
#AgentBodydreamSungaiPetani
  • BODYDREAM SUNGAI PETANI

    BODYDREAM LA MOCHA ☕️ La Mocha adalah satu minuman tambahan berperisa kopi campuran dan coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. Bodydream La Mocha ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif
    .

    Kelebihan BodyDream La Mocha *KAWAL SELERA MAKAN
    *KENYANG LEBIH LAMA
    *BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT * LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI

    So u guys yg da jd Peminat tegar coffee bole try La mocha 😋
    Paling penting bole dapatkan Harga Promo yg sgt Berbaloi ..

    Jangan Lupa CUN FIT WOW HEMPAS MELETOPSS dgn Bodydream💖✨✨ 📱013-4878434 ➡
    Instagram : @bodydream_zura
    .
    📱013-4878434 ➡
    Instagram : @bodydream_zura
    .
    📱013-4878434 ➡
    Instagram : @bodydream_zura
    .
    #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #tv3
    #7harimencintaiku2
    #AgentBodydreamSungaiPetani

  •  0  0  21 hours ago
  • 3 Langkah mudah untuk Dapatkan BERAT badan IDEAL 😘
.
.
1 - TAKE #cocohotz selepas Sarapan
2- DRINK #PlainWater 3L sehari
3- DTOX dengan #BellaSqueez sebelum tidur 😘😘😘
.
.
JOM KURUS & SIHAT TANPA PANTANG🔥🔥🔥
.
Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!
. 
Whatsapp 0194953286 
Click link ini ATAU di profile IG http://www.wasap.my/60194953286/RayaHajiPromo
@
📱 https://bodydreamrangers.wasap.my
.
Follow IG
IG: @bodydreammelaka_nuorcanteq 
IG: @bodydream_terengganu 
( https://www.instagram.com/bodydreammelaka_nuorcanteq/?hl=en) 

FB : @Bodydream-Legacy Sarra Ashley Terengganu ( https://www.facebook.com/BodyDreamTerengganu/ ) 
💜💜💜 DELIVERY sekitar Terengganu, Melaka & Subang/Saujana 
Postage seluruh Malaysia
.
New Agent Promo sgt rendah.
Dgn 5box dah boleh jd agent (31/8/2020) 😍
#BodydreamKebayaGang
.
💜💜💜💜
#KitaBelumMenang #KitaJagaKita 
#KitaMestiMenang #NewNormRaya 
#WashWearWarn 
#BodydreamKebayaChallange
#PrincessWhiteEnzyme #princesswhitelotion 
#cocohotz #cocoS #bellashake #LaMochaDrink #bellasqueez #KerveShapewear #BodydreamLaMocha #SalamEidFitri2020 #KKM #LetsBeatCOVID19 
#BodydreamCunFitWow
#WeightLossJourney
#StaySafeAtHome #AidilAdha #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #gambartakeditya
  • 3 Langkah mudah untuk Dapatkan BERAT badan IDEAL 😘
    .
    .
    1 - TAKE #cocohotz selepas Sarapan
    2- DRINK #PlainWater 3L sehari
    3- DTOX dengan #BellaSqueez sebelum tidur 😘😘😘
    .
    .
    JOM KURUS & SIHAT TANPA PANTANG🔥🔥🔥
    .
    Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!
    .
    Whatsapp 0194953286
    Click link ini ATAU di profile IG http://www.wasap.my/60194953286/RayaHajiPromo
    @
    📱 https://bodydreamrangers.wasap.my
    .
    Follow IG
    IG: @bodydreammelaka_nuorcanteq
    IG: @bodydream_terengganu
    ( https://www.instagram.com/bodydreammelaka_nuorcanteq/?hl=en)

    FB : @Bodydream-Legacy Sarra Ashley Terengganu ( https://www.facebook.com/BodyDreamTerengganu/ )
    💜💜💜 DELIVERY sekitar Terengganu, Melaka & Subang/Saujana
    Postage seluruh Malaysia
    .
    New Agent Promo sgt rendah.
    Dgn 5box dah boleh jd agent (31/8/2020) 😍
    #BodydreamKebayaGang
    .
    💜💜💜💜
    #KitaBelumMenang #KitaJagaKita
    #KitaMestiMenang #NewNormRaya
    #WashWearWarn
    #BodydreamKebayaChallange
    #PrincessWhiteEnzyme #princesswhitelotion
    #cocohotz #cocoS #bellashake #LaMochaDrink #bellasqueez #KerveShapewear #BodydreamLaMocha #SalamEidFitri2020 #KKM #LetsBeatCOVID19
    #BodydreamCunFitWow
    #WeightLossJourney
    #StaySafeAtHome #AidilAdha #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #gambartakeditya

  •  5  0  12 August, 2020
  • JOM KURUS & SIHAT TANPA PANTANG🔥🔥🔥
.
Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!
. 
Whatsapp 0194953286 
Click link ini ATAU di profile IG http://www.wasap.my/60194953286/RayaHajiPromo
@
📱 https://bodydreamrangers.wasap.my
.
Follow IG
IG: @bodydreammelaka_nuorcanteq 
IG: @bodydream_terengganu 
( https://www.instagram.com/bodydreammelaka_nuorcanteq/?hl=en) 

FB : @Bodydream-Legacy Sarra Ashley Terengganu ( https://www.facebook.com/BodyDreamTerengganu/ ) 
💜💜💜 DELIVERY sekitar Terengganu, Melaka & Subang/Saujana 
Postage seluruh Malaysia
.
New Agent Promo sgt rendah.
Dgn 5box dah boleh jd agent (31/8/2020) 😍
#BodydreamKebayaGang
.
💜💜💜💜
#KitaBelumMenang #KitaJagaKita 
#KitaMestiMenang #NewNormRaya 
#WashWearWarn 
#BodydreamKebayaChallange
#PrincessWhiteEnzyme #princesswhitelotion 
#cocohotz #cocoS #bellashake #LaMochaDrink #bellasqueez #KerveShapewear #BodydreamLaMocha #SalamEidFitri2020 #KKM #LetsBeatCOVID19 
#BodydreamCunFitWow
#WeightLossJourney
#StaySafeAtHome #AidilAdha #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #gambartakeditya
  • JOM KURUS & SIHAT TANPA PANTANG🔥🔥🔥
    .
    Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!
    .
    Whatsapp 0194953286
    Click link ini ATAU di profile IG http://www.wasap.my/60194953286/RayaHajiPromo
    @
    📱 https://bodydreamrangers.wasap.my
    .
    Follow IG
    IG: @bodydreammelaka_nuorcanteq
    IG: @bodydream_terengganu
    ( https://www.instagram.com/bodydreammelaka_nuorcanteq/?hl=en)

    FB : @Bodydream-Legacy Sarra Ashley Terengganu ( https://www.facebook.com/BodyDreamTerengganu/ )
    💜💜💜 DELIVERY sekitar Terengganu, Melaka & Subang/Saujana
    Postage seluruh Malaysia
    .
    New Agent Promo sgt rendah.
    Dgn 5box dah boleh jd agent (31/8/2020) 😍
    #BodydreamKebayaGang
    .
    💜💜💜💜
    #KitaBelumMenang #KitaJagaKita
    #KitaMestiMenang #NewNormRaya
    #WashWearWarn
    #BodydreamKebayaChallange
    #PrincessWhiteEnzyme #princesswhitelotion
    #cocohotz #cocoS #bellashake #LaMochaDrink #bellasqueez #KerveShapewear #BodydreamLaMocha #SalamEidFitri2020 #KKM #LetsBeatCOVID19
    #BodydreamCunFitWow
    #WeightLossJourney
    #StaySafeAtHome #AidilAdha #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #gambartakeditya

  •  7  1  12 August, 2020
  • ✨Aaaaaaaaa...SEMUA MENGECIL DAH KENAPAAAAA?!!✨

Dah lama tak try test  pakaian yang dah lama tergantung jerrr kat dalam almari tuuu, dan tiba-tiba bila nak try, rasa semua baju seluar semua kat dalam tu dah mengecil aaaaaa😭😭😭
Ilya sure, bukan Ilya sorang je macam ni. Mesti ramai jugak kan pernah rasa macam ni, especially perempuan kannnn!!!🤫

Tapiiii,,, tu semua duluuu jerr sebabbb after Ilya dah consume COCOHOTZ, tiba-tiba eh, perut Ilya yang mengecil sebabb COCOHOTZ ni memang sangat membantu Ilya untuk rasa kenyang lebih lama than before this. Bestnyaaa dapat pakai mana-mana baju yang kita suka kannn😍
Anddd, paling best sebab Ilya dah tak kisah nak posing dari depan, tepi, belakang semua boleh!🔥Kalau tak sebelum ni, ada jugak, nak cover lemak-lemak tersembunyi yang tersembul kalau salah posing. Eh terbocor rahsia pulak eh eh 😅🤣
Siapa yang nak tengok jarum penimbang dia makin ke kiri jugak, jangan tunggu-tunggu lagiii😎
.
JOM KURUS & SIHAT TANPA PANTANG🔥🔥🔥
.
Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!
. 
Whatsapp 0194953286 
Click link ini ATAU di profile IG http://www.wasap.my/60194953286/RayaHajiPromo
@
📱 https://bodydreamrangers.wasap.my
.
Follow IG
IG: @bodydreammelaka_nuorcanteq 
IG: @bodydream_terengganu 
( https://www.instagram.com/bodydreammelaka_nuorcanteq/?hl=en) 

FB : @Bodydream-Legacy Sarra Ashley Terengganu ( https://www.facebook.com/BodyDreamTerengganu/ ) 
💜💜💜 DELIVERY sekitar Terengganu, Melaka & Subang/Saujana 
Postage seluruh Malaysia
.
New Agent Promo sgt rendah.
Dgn 5box dah boleh jd agent (31/8/2020) 😍
#BodydreamKebayaGang
.
💜💜💜💜
#KitaBelumMenang #KitaJagaKita 
#KitaMestiMenang #NewNormRaya 
#WashWearWarn 
#BodydreamKebayaChallange
#PrincessWhiteEnzyme #princesswhitelotion 
#cocohotz #cocoS #bellashake #LaMochaDrink #bellasqueez #KerveShapewear #BodydreamLaMocha #SalamEidFitri2020 #KKM #LetsBeatCOVID19 
#BodydreamCunFitWow
#WeightLossJourney
#StaySafeAtHome #AidilAdha #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #gambartakeditya
  • ✨Aaaaaaaaa...SEMUA MENGECIL DAH KENAPAAAAA?!!✨

    Dah lama tak try test pakaian yang dah lama tergantung jerrr kat dalam almari tuuu, dan tiba-tiba bila nak try, rasa semua baju seluar semua kat dalam tu dah mengecil aaaaaa😭😭😭
    Ilya sure, bukan Ilya sorang je macam ni. Mesti ramai jugak kan pernah rasa macam ni, especially perempuan kannnn!!!🤫

    Tapiiii,,, tu semua duluuu jerr sebabbb after Ilya dah consume COCOHOTZ, tiba-tiba eh, perut Ilya yang mengecil sebabb COCOHOTZ ni memang sangat membantu Ilya untuk rasa kenyang lebih lama than before this. Bestnyaaa dapat pakai mana-mana baju yang kita suka kannn😍
    Anddd, paling best sebab Ilya dah tak kisah nak posing dari depan, tepi, belakang semua boleh!🔥Kalau tak sebelum ni, ada jugak, nak cover lemak-lemak tersembunyi yang tersembul kalau salah posing. Eh terbocor rahsia pulak eh eh 😅🤣
    Siapa yang nak tengok jarum penimbang dia makin ke kiri jugak, jangan tunggu-tunggu lagiii😎
    .
    JOM KURUS & SIHAT TANPA PANTANG🔥🔥🔥
    .
    Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!
    .
    Whatsapp 0194953286
    Click link ini ATAU di profile IG http://www.wasap.my/60194953286/RayaHajiPromo
    @
    📱 https://bodydreamrangers.wasap.my
    .
    Follow IG
    IG: @bodydreammelaka_nuorcanteq
    IG: @bodydream_terengganu
    ( https://www.instagram.com/bodydreammelaka_nuorcanteq/?hl=en)

    FB : @Bodydream-Legacy Sarra Ashley Terengganu ( https://www.facebook.com/BodyDreamTerengganu/ )
    💜💜💜 DELIVERY sekitar Terengganu, Melaka & Subang/Saujana
    Postage seluruh Malaysia
    .
    New Agent Promo sgt rendah.
    Dgn 5box dah boleh jd agent (31/8/2020) 😍
    #BodydreamKebayaGang
    .
    💜💜💜💜
    #KitaBelumMenang #KitaJagaKita
    #KitaMestiMenang #NewNormRaya
    #WashWearWarn
    #BodydreamKebayaChallange
    #PrincessWhiteEnzyme #princesswhitelotion
    #cocohotz #cocoS #bellashake #LaMochaDrink #bellasqueez #KerveShapewear #BodydreamLaMocha #SalamEidFitri2020 #KKM #LetsBeatCOVID19
    #BodydreamCunFitWow
    #WeightLossJourney
    #StaySafeAtHome #AidilAdha #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #gambartakeditya

  •  6  0  12 August, 2020
  • Shhhh, Bunga nak share macam mana nak dapatkan kulit glowing, cerah, flawless dan pinkish macam Bunga ni. Walaupun Bunga busy dan penat dengan assignments, test dan kelas, kulit Bunga haruslah maintaiiinn👍🏻
.
Semuanya sebab Princess White Enzyme 👑✨ lah. Bunga boleh dapat kesan FLAWLESS TANPA PANTANG seawal 7 HARI💖 This skinfood memang best sebab from latest Japan technology yang hanya menggunakan Fruits-based dan tanpa collagen dah boleh bagi efek GLOWING, BRIGHTENING, DIMINISHED PORES / SCARS & PREVENT FROM SUN DAMAGED. Itulah sebab utama actually kenapa Bunga pilih nak consume Princess White Enzyme compared to other skin food🙊
.
Jangan risau, Princess White Enzyme tak ada collagen, tak perlu pantang kafein. Tapi, kena minum air masak banyak-banyak jugak tau untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tunggu apa lagi? Jom cantik sama-sama dengan Bunga dan guna purchasing code : #bungaisme 🌸
.
📲 0169537749 IG: @princesswhiteofficial.hq 
📲 0169537749 IG: @princesswhiteofficial.hq 
.
#FeedbackBungaisme
#princesswhitebeauty
#putihflawless
#fruitsenzyme
#nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE
  • Shhhh, Bunga nak share macam mana nak dapatkan kulit glowing, cerah, flawless dan pinkish macam Bunga ni. Walaupun Bunga busy dan penat dengan assignments, test dan kelas, kulit Bunga haruslah maintaiiinn👍🏻
    .
    Semuanya sebab Princess White Enzyme 👑✨ lah. Bunga boleh dapat kesan FLAWLESS TANPA PANTANG seawal 7 HARI💖 This skinfood memang best sebab from latest Japan technology yang hanya menggunakan Fruits-based dan tanpa collagen dah boleh bagi efek GLOWING, BRIGHTENING, DIMINISHED PORES / SCARS & PREVENT FROM SUN DAMAGED. Itulah sebab utama actually kenapa Bunga pilih nak consume Princess White Enzyme compared to other skin food🙊
    .
    Jangan risau, Princess White Enzyme tak ada collagen, tak perlu pantang kafein. Tapi, kena minum air masak banyak-banyak jugak tau untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tunggu apa lagi? Jom cantik sama-sama dengan Bunga dan guna purchasing code : #bungaisme 🌸
    .
    📲 0169537749 IG: @princesswhiteofficial.hq
    📲 0169537749 IG: @princesswhiteofficial.hq
    .
    #FeedbackBungaisme
    #princesswhitebeauty
    #putihflawless
    #fruitsenzyme
    #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE

  •  3  1  12 August, 2020
  • GEMUK AIR VS GEMUK DAGING..ullos suma dalam kategori yang mana satu? Haaa kena ambil tahu jenis badan dalam kategori yang mana supaya dapat maintain body shape dan berat badan🥰🥰🥰

GEMUK AIR: Kalau awal2 1- 3 bulan... jenis yang cepat dan senang turun berat badan denagn banyak..uolls dalam Kategori LEMAK AIR. After sometimes, berat x turun banyak..Lebih FOCUS kepada pengurangan inchi.. SHAPINGKAN body lagi cantik mcm Glass hour. 

GEMUK DAGING: Untuk bulan 1 - 3, Berat badan tiada penurunan / turun berat sikit je...Tapi baju da longgar , LOSS INCHES banyak..contohnya Drp size XL change to L...Masuk bulan ke 4-5, penurunan berat badan laju...dan Ambil masa utk pecahkan lemak2...
.
* So uolls sendiri kena ambil tahu jenis badan sendiri dalam kategori yang mana..Jangan bandingkan badan anda dengan orang lain sebab stp org tubuh badan tak sama( badan & kadar metabolisma org berbeza2)*😉😎😘
.
Boleh Wassap/ DM/ Klik link bio↩️
.
📱010-8943630 ➡ Instagram : @cocohotz.official
.
📱010-8943630 ➡ Instagram : @cocohotz.official

📱010-8943630 ➡ Instagram : @cocohotz.official

.
 #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #PKP #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #TV3
  • GEMUK AIR VS GEMUK DAGING..ullos suma dalam kategori yang mana satu? Haaa kena ambil tahu jenis badan dalam kategori yang mana supaya dapat maintain body shape dan berat badan🥰🥰🥰

    GEMUK AIR: Kalau awal2 1- 3 bulan... jenis yang cepat dan senang turun berat badan denagn banyak..uolls dalam Kategori LEMAK AIR. After sometimes, berat x turun banyak..Lebih FOCUS kepada pengurangan inchi.. SHAPINGKAN body lagi cantik mcm Glass hour.

    GEMUK DAGING: Untuk bulan 1 - 3, Berat badan tiada penurunan / turun berat sikit je...Tapi baju da longgar , LOSS INCHES banyak..contohnya Drp size XL change to L...Masuk bulan ke 4-5, penurunan berat badan laju...dan Ambil masa utk pecahkan lemak2...
    .
    * So uolls sendiri kena ambil tahu jenis badan sendiri dalam kategori yang mana..Jangan bandingkan badan anda dengan orang lain sebab stp org tubuh badan tak sama( badan & kadar metabolisma org berbeza2)*😉😎😘
    .
    Boleh Wassap/ DM/ Klik link bio↩️
    .
    📱010-8943630 ➡ Instagram : @cocohotz.official
    .
    📱010-8943630 ➡ Instagram : @cocohotz.official

    📱010-8943630 ➡ Instagram : @cocohotz.official

    .
    #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #PKP #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #TV3

  •  7  2  11 August, 2020
  • COCO HOTZ DOUBLE CHOCOLATE with Advance formulation 100% BURN FAT + DETOX YOUR BODY with BELLA SQUEEZ... COMBO SET sesuai untuk uollss yang ingin turunkan berat badan secara SIHAT dan CEPAT!! ..STAY HEALTHY FOR LIFE !!😘 Yang ada masalah perut buncit boleh try Bella Squeez , yang ada masalah susah membuang juga boleh ambil Bella Squeez , Confirm uollss takkan Menyesal kalau cuba .. haa senang kan .. jom la cuba sekarang...🥰

.
.
.
 #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #PKP #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #tv3
  • COCO HOTZ DOUBLE CHOCOLATE with Advance formulation 100% BURN FAT + DETOX YOUR BODY with BELLA SQUEEZ... COMBO SET sesuai untuk uollss yang ingin turunkan berat badan secara SIHAT dan CEPAT!! ..STAY HEALTHY FOR LIFE !!😘 Yang ada masalah perut buncit boleh try Bella Squeez , yang ada masalah susah membuang juga boleh ambil Bella Squeez , Confirm uollss takkan Menyesal kalau cuba .. haa senang kan .. jom la cuba sekarang...🥰

    .
    .
    .
    #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #PKP #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #tv3

  •  3  0  11 August, 2020
  • " DAH LAMA NAK CUBA, TAPI TUNGGU PROMO"

Psssssttttt, gais inilah masanya kalau uols nak grab harga promo lebih murah dan jimat. Belian 2 box lebih berbaloi. Korang boleh fokus sebulan dua utk turunkan berat badan.  Time ni lahhh kena start fokus turunkan berat badan 😍

Jom korang dapatkan penjimatan lebih dan berbaloi ini dengan pembelian #BodydreamCocos #Bellasqueez #Bellashake #princesswhiteenzyme dan juga #cocohotz 📞 RARA 011 1122 9489

#fitnessmotivation  #nakkurus #kurusmudah #dietplan #dietfood #kevinzahari #fitnessjourney #intermittentfasting #dietIF #Dietcaramudah #mudahnyadiet #seksyen7shahalam #icityshahalam #cocoslimmingdrink
  • " DAH LAMA NAK CUBA, TAPI TUNGGU PROMO"

    Psssssttttt, gais inilah masanya kalau uols nak grab harga promo lebih murah dan jimat. Belian 2 box lebih berbaloi. Korang boleh fokus sebulan dua utk turunkan berat badan. Time ni lahhh kena start fokus turunkan berat badan 😍

    Jom korang dapatkan penjimatan lebih dan berbaloi ini dengan pembelian #BodydreamCocos #Bellasqueez #Bellashake #princesswhiteenzyme dan juga #cocohotz 📞 RARA 011 1122 9489

    #fitnessmotivation #nakkurus #kurusmudah #dietplan #dietfood #kevinzahari #fitnessjourney #intermittentfasting #dietIF #Dietcaramudah #mudahnyadiet #seksyen7shahalam #icityshahalam #cocoslimmingdrink

  •  0  0  11 August, 2020
  • " DAH LAMA NAK CUBA, TAPI TUNGGU PROMO"

Psssssttttt, gais inilah masanya kalau uols nak grab harga promo lebih murah dan jimat. Belian 2 box lebih berbaloi. Korang boleh fokus sebulan dua utk turunkan berat badan.  Time ni lahhh kena start fokus turunkan berat badan 😍

Jom korang dapatkan penjimatan lebih dan berbaloi ini dengan pembelian #BodydreamCocos #Bellasqueez #Bellashake #princesswhiteenzyme dan juga #cocohotz 📞 RARA 011 1122 9489

#fitnessmotivation  #nakkurus #kurusmudah #dietplan #dietfood #kevinzahari #fitnessjourney #intermittentfasting #dietIF #Dietcaramudah #mudahnyadiet #seksyen7shahalam #icityshahalam #cocoslimmingdrink
  • " DAH LAMA NAK CUBA, TAPI TUNGGU PROMO"

    Psssssttttt, gais inilah masanya kalau uols nak grab harga promo lebih murah dan jimat. Belian 2 box lebih berbaloi. Korang boleh fokus sebulan dua utk turunkan berat badan. Time ni lahhh kena start fokus turunkan berat badan 😍

    Jom korang dapatkan penjimatan lebih dan berbaloi ini dengan pembelian #BodydreamCocos #Bellasqueez #Bellashake #princesswhiteenzyme dan juga #cocohotz 📞 RARA 011 1122 9489

    #fitnessmotivation #nakkurus #kurusmudah #dietplan #dietfood #kevinzahari #fitnessjourney #intermittentfasting #dietIF #Dietcaramudah #mudahnyadiet #seksyen7shahalam #icityshahalam #cocoslimmingdrink

  •  0  0  11 August, 2020
  • " DAH LAMA NAK CUBA, TAPI TUNGGU PROMO"

Psssssttttt, gais inilah masanya kalau uols nak grab harga promo lebih murah dan jimat. Belian 2 box lebih berbaloi. Korang boleh fokus sebulan dua utk turunkan berat badan.  Time ni lahhh kena start fokus turunkan berat badan 😍

Jom korang dapatkan penjimatan lebih dan berbaloi ini dengan pembelian #BodydreamCocos #Bellasqueez #Bellashake #princesswhiteenzyme dan juga #cocohotz 📞 RARA 011 1122 9489

#fitnessmotivation  #nakkurus #kurusmudah #dietplan #dietfood #kevinzahari #fitnessjourney #intermittentfasting #dietIF #Dietcaramudah #mudahnyadiet #seksyen7shahalam #icityshahalam #cocoslimmingdrink
  • " DAH LAMA NAK CUBA, TAPI TUNGGU PROMO"

    Psssssttttt, gais inilah masanya kalau uols nak grab harga promo lebih murah dan jimat. Belian 2 box lebih berbaloi. Korang boleh fokus sebulan dua utk turunkan berat badan. Time ni lahhh kena start fokus turunkan berat badan 😍

    Jom korang dapatkan penjimatan lebih dan berbaloi ini dengan pembelian #BodydreamCocos #Bellasqueez #Bellashake #princesswhiteenzyme dan juga #cocohotz 📞 RARA 011 1122 9489

    #fitnessmotivation #nakkurus #kurusmudah #dietplan #dietfood #kevinzahari #fitnessjourney #intermittentfasting #dietIF #Dietcaramudah #mudahnyadiet #seksyen7shahalam #icityshahalam #cocoslimmingdrink

  •  0  0  11 August, 2020
  • BODYDREAM SUNGAI PETANI

BODYDREAM LA MOCHA ☕️ La Mocha  adalah satu minuman tambahan berperisa kopi campuran dan coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. Bodydream La Mocha ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif
.

Kelebihan BodyDream La Mocha *KAWAL SELERA MAKAN
*KENYANG LEBIH LAMA
*BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT * LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI

So u guys yg da jd Peminat tegar coffee bole try La mocha 😋 
Paling penting bole dapatkan Harga Promo  yg sgt Berbaloi ..

Jangan Lupa CUN FIT WOW HEMPAS  MELETOPSS dgn Bodydream💖✨✨ 📱013-4878434 ➡ 
Instagram : @bodydream_zura
.
📱013-4878434 ➡ 
Instagram : @bodydream_zura
.
📱013-4878434 ➡ 
Instagram : @bodydream_zura
.
 #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020  #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #tv3
#7harimencintaiku2 
#AgentBodydreamSungaiPetani
  • BODYDREAM SUNGAI PETANI

    BODYDREAM LA MOCHA ☕️ La Mocha adalah satu minuman tambahan berperisa kopi campuran dan coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. Bodydream La Mocha ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif
    .

    Kelebihan BodyDream La Mocha *KAWAL SELERA MAKAN
    *KENYANG LEBIH LAMA
    *BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT * LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI

    So u guys yg da jd Peminat tegar coffee bole try La mocha 😋
    Paling penting bole dapatkan Harga Promo yg sgt Berbaloi ..

    Jangan Lupa CUN FIT WOW HEMPAS MELETOPSS dgn Bodydream💖✨✨ 📱013-4878434 ➡
    Instagram : @bodydream_zura
    .
    📱013-4878434 ➡
    Instagram : @bodydream_zura
    .
    📱013-4878434 ➡
    Instagram : @bodydream_zura
    .
    #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #tv3
    #7harimencintaiku2
    #AgentBodydreamSungaiPetani

  •  0  0  11 August, 2020
  • BODYDREAM SUNGAI PETANI

BODYDREAM LA MOCHA ☕️ La Mocha  adalah satu minuman tambahan berperisa kopi campuran dan coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. Bodydream La Mocha ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif
.

Kelebihan BodyDream La Mocha *KAWAL SELERA MAKAN
*KENYANG LEBIH LAMA
*BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT * LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI

So u guys yg da jd Peminat tegar coffee bole try La mocha 😋 
Paling penting bole dapatkan Harga Promo  yg sgt Berbaloi ..

Jangan Lupa CUN FIT WOW HEMPAS  MELETOPSS dgn Bodydream💖✨✨ 📱013-4878434 ➡ 
Instagram : @bodydream_zura
.
📱013-4878434 ➡ 
Instagram : @bodydream_zura
.
📱013-4878434 ➡ 
Instagram : @bodydream_zura
.
 #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020  #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #tv3
#7harimencintaiku2 
#AgentBodydreamSungaiPetani
  • BODYDREAM SUNGAI PETANI

    BODYDREAM LA MOCHA ☕️ La Mocha adalah satu minuman tambahan berperisa kopi campuran dan coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. Bodydream La Mocha ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif
    .

    Kelebihan BodyDream La Mocha *KAWAL SELERA MAKAN
    *KENYANG LEBIH LAMA
    *BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT * LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI

    So u guys yg da jd Peminat tegar coffee bole try La mocha 😋
    Paling penting bole dapatkan Harga Promo yg sgt Berbaloi ..

    Jangan Lupa CUN FIT WOW HEMPAS MELETOPSS dgn Bodydream💖✨✨ 📱013-4878434 ➡
    Instagram : @bodydream_zura
    .
    📱013-4878434 ➡
    Instagram : @bodydream_zura
    .
    📱013-4878434 ➡
    Instagram : @bodydream_zura
    .
    #BodydreamLuarBiasa #ArtistBodydream #LegacySarraAshley #LSA #LSASkuad #LSASquad #BodydreamIncomeKencang #IncomeKencangBodydream2020 #BodydreamCocoS #BellaShake #BellaSqueeze #PrincessWhiteEnzyme #PrincessWhiteBeauty #CabaranKurusBodydream2020 #MakcikKiah #WanitaHariIni #WHI #tv3
    #7harimencintaiku2
    #AgentBodydreamSungaiPetani

  •  1  0  10 August, 2020
  • 3 SEBAB KENAPA SUSAH SANGAT TURUN BERAT BADAN? 
. 
😔Mudah stress?
😜Suka minum air manis?
😝Suka makan makanan segera? 
. 
Korang yang mana satu? Stress pun punca susah turun berat badan tau.
Lepas ni jangan stress-stress okay. Nanti semakin membesar. Bila semakin besar, semakin stress 😝
. 
Princess dah share 3 sebab kenapa berat susah turun. Jom guyss, kita audit diri kita ada tak 1 of the point merujuk kepada kita. 

Kalau ada, kita kena change habit kita. Barulah berat badan cepat turun, kalau dah kurus tu, sentiasa maintain. 

Then, perbanyakkan minum air kosong. Sebab air kosong memang sangat² bagus untuk badan & kesihatan. 

Semua nak kurus di tahun 2020 kan? Jom kita start amalkan pemakanan yg baik mulai sekarang.

It's now or never gaissss! 
.
🎉OH BODYDREAM AIDIL ADHA PROMO EXTENDED🎉
.
Valid till 1️⃣5️⃣ AUGUST 2020
.
Lepasni tak ada extend lagi ye. Cepat kumpul stok dekat rumah banyak-banyak🤭🔥 
👇👇👇 (Bella Squeeze Dtox Drink) 
📲 https://Goodbyeperutbuncit.wasap.my
. 
IG: @bodydreammelaka_nuorcanteq 
IG: @bodydream_terengganu 
FB : @Bodydream-Legacy Sarra Ashley Terengganu 💜💜💜
. 
DELIVERY sekitar Terengganu, Melaka & Subang 
Postage seluruh Malaysia
. 
#KitaBelumMenang #KitaJagaKita 
#KitaMestiMenang #NewNormRaya 
#WashWearWarn 
#BodydreamKebayaChallange
#cocohotz #cocoS #bellashake #LaMochaDrink #bellasqueez #KerveShapewear #BodydreamLaMocha #PrincessWhiteEnzyme #princesswhitelotion  #SalamEidAdha2020 2020 #KKM #LetsBeatCOVID19 
#BodydreamCunFitWow #WHI #TV3
#WeightLossJourney
#StaySafeAtHome
  • 3 SEBAB KENAPA SUSAH SANGAT TURUN BERAT BADAN?
    .
    😔Mudah stress?
    😜Suka minum air manis?
    😝Suka makan makanan segera?
    .
    Korang yang mana satu? Stress pun punca susah turun berat badan tau.
    Lepas ni jangan stress-stress okay. Nanti semakin membesar. Bila semakin besar, semakin stress 😝
    .
    Princess dah share 3 sebab kenapa berat susah turun. Jom guyss, kita audit diri kita ada tak 1 of the point merujuk kepada kita.

    Kalau ada, kita kena change habit kita. Barulah berat badan cepat turun, kalau dah kurus tu, sentiasa maintain.

    Then, perbanyakkan minum air kosong. Sebab air kosong memang sangat² bagus untuk badan & kesihatan.

    Semua nak kurus di tahun 2020 kan? Jom kita start amalkan pemakanan yg baik mulai sekarang.

    It's now or never gaissss!
    .
    🎉OH BODYDREAM AIDIL ADHA PROMO EXTENDED🎉
    .
    Valid till 1️⃣5️⃣ AUGUST 2020
    .
    Lepasni tak ada extend lagi ye. Cepat kumpul stok dekat rumah banyak-banyak🤭🔥
    👇👇👇 (Bella Squeeze Dtox Drink)
    📲 https://Goodbyeperutbuncit.wasap.my
    .
    IG: @bodydreammelaka_nuorcanteq
    IG: @bodydream_terengganu
    FB : @Bodydream-Legacy Sarra Ashley Terengganu 💜💜💜
    .
    DELIVERY sekitar Terengganu, Melaka & Subang
    Postage seluruh Malaysia
    .
    #KitaBelumMenang #KitaJagaKita
    #KitaMestiMenang #NewNormRaya
    #WashWearWarn
    #BodydreamKebayaChallange
    #cocohotz #cocoS #bellashake #LaMochaDrink #bellasqueez #KerveShapewear #BodydreamLaMocha #PrincessWhiteEnzyme #princesswhitelotion #SalamEidAdha2020 2020 #KKM #LetsBeatCOVID19
    #BodydreamCunFitWow #WHI #TV3
    #WeightLossJourney
    #StaySafeAtHome

  •  3  0  8 August, 2020

Top #princesswhiteenzyme Posts

  • Lama Lady Boss tak masuk kerja, sekali masuk, GARANGNYAAA🦁😂
.
Lady boss lately ni busy dengan macam-macam meeting dekat luar. So, office dah lama tak masuk. Bila first day nak masuk office balik, SEMANGAT Princess fuhhh HEMPASSSS🌊🌊🌊
.
Currently Princess planning nak make-over bilik simpan stok di HQ LSA untuk tukar jadi Training Room and Business Presentation Room. So lepas ni, untuk wave 2020 Princess betul-betul nak recruit semua #LSASquad jadi Millionare💪🏻
.
Tengok video sampai habis, siapa tak sabar nak HEMPAS? Komen HEMPASSS🌊🌊🌊
.
#FounderBodydream #Bodydream #LSA #PrincessWhiteEnzyme #LSASquad #legacysarraashley
#cashreward
#goldcharms
#successbeyonddreams
  • Lama Lady Boss tak masuk kerja, sekali masuk, GARANGNYAAA🦁😂
    .
    Lady boss lately ni busy dengan macam-macam meeting dekat luar. So, office dah lama tak masuk. Bila first day nak masuk office balik, SEMANGAT Princess fuhhh HEMPASSSS🌊🌊🌊
    .
    Currently Princess planning nak make-over bilik simpan stok di HQ LSA untuk tukar jadi Training Room and Business Presentation Room. So lepas ni, untuk wave 2020 Princess betul-betul nak recruit semua #LSASquad jadi Millionare💪🏻
    .
    Tengok video sampai habis, siapa tak sabar nak HEMPAS? Komen HEMPASSS🌊🌊🌊
    .
    #FounderBodydream #Bodydream #LSA #PrincessWhiteEnzyme #LSASquad #legacysarraashley
    #cashreward
    #goldcharms
    #successbeyonddreams

  •  2,208  2  21 October, 2019
  • Bukan senang nak dapat complete vitamins untuk kulit kita. Setiap hari, at least, kita memang wajib ambil orange untuk vit C, Apple untuk Vit A , Strawberry untuk Vit E & Grapes untuk antioksidan. Masalahnya, sempat ke kita nak amek semua one by one?
.
nasib baik ada Princess White Enzyme👑 Ini la supplement tambahan untuk kulit yg memang tengah IN skrg. latest Japan Technologi yang boleh kasi efek FLAWLESS TANPA PANTANG. And, dalam ni bukan collagen, ingredients are mostly from Plant and fruit-based. So tak payah risau, boleh minum coffee & tea. Takde pantang 💖
.
So korang yg  nak kulit SIHAT & FLAWLESS TANPA PANTANG KAFFEIN, nak MAKE UP ON POINT, GLOWING, PORES mengecil & prevent UV Ray / Sun damanged Princess White Enzyme sangat recommended @princesswhitebeauty👍🏻
.
Cepat klik link ni untuk korang dapat KULIT FLAWLESS TANPA PANTANG dalam masa 7 HARI sahaja & guna CODE : TGSYARAFANA untuk purchase !⤵️
.
@princesswhitebeauty
@princesswhitebeauty
@princesswhitebeauty
.
#FeedbackPrincessWhite #FeedbackTgSyarafana #FeedbackPWE #TestimoniPrincessWhite #TetimoniPW #princesswhitebeauty #putihflawless #fruitsenzyme #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE #kulitflawless #Tipskulitflawless #kulitglowing #tipskulitglowing
  • Bukan senang nak dapat complete vitamins untuk kulit kita. Setiap hari, at least, kita memang wajib ambil orange untuk vit C, Apple untuk Vit A , Strawberry untuk Vit E & Grapes untuk antioksidan. Masalahnya, sempat ke kita nak amek semua one by one?
    .
    nasib baik ada Princess White Enzyme👑 Ini la supplement tambahan untuk kulit yg memang tengah IN skrg. latest Japan Technologi yang boleh kasi efek FLAWLESS TANPA PANTANG. And, dalam ni bukan collagen, ingredients are mostly from Plant and fruit-based. So tak payah risau, boleh minum coffee & tea. Takde pantang 💖
    .
    So korang yg nak kulit SIHAT & FLAWLESS TANPA PANTANG KAFFEIN, nak MAKE UP ON POINT, GLOWING, PORES mengecil & prevent UV Ray / Sun damanged Princess White Enzyme sangat recommended @princesswhitebeauty👍🏻
    .
    Cepat klik link ni untuk korang dapat KULIT FLAWLESS TANPA PANTANG dalam masa 7 HARI sahaja & guna CODE : TGSYARAFANA untuk purchase !⤵️
    .
    @princesswhitebeauty
    @princesswhitebeauty
    @princesswhitebeauty
    .
    #FeedbackPrincessWhite #FeedbackTgSyarafana #FeedbackPWE #TestimoniPrincessWhite #TetimoniPW #princesswhitebeauty #putihflawless #fruitsenzyme #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE #kulitflawless #Tipskulitflawless #kulitglowing #tipskulitglowing

  •  164  2  2 November, 2019
  • The reason why Ilya sangat confident consuming Princess White Enzyme✨ ni sebab the only skinfood yang tak ada kandungan collagen. As an artist ni, one thing yang kami kena sentiasa jaga adalah figure badan dan kulit. Nak ke tak nak, memang kena jaga sebab itu periuk nasi kami.
.
So Princess White Enzyme✨ is the only skinfood yang Ilya jumpa and it works wonders on me. My skin improvement memang sangat ketara with and without Princess White Enzyme dulu. My skin sentiasa ada protection from sunlight. So Ilya tak perlu risau untuk berjemur under sunlight dan insecure takut sun burn🌚 And most of my friends especially my lovely husband perasan dengan my skin condition; lebih lembab, lebih lembut, lebih cerah pinkish and lebih glowing✨
.
To those yang memang ada bad skin condition dan sedang cari produk untuk repair balik your bad skin condition, boleh sertai contest @princesswhitebeauty ⤵
.
📲 ‪ 0169537749 ‬ IG: @princesswhitebeauty
📲 ‪ 0169537749 ‬ IG: @princesswhitebeauty
📲 ‪ 0169537749 ‬ IG: @princesswhitebeauty
.
#FeedbackRajaIlya #7DaysPrincessWhiteChallenge
#princesswhitebeauty
#putihflawless
#fruitsenzyme
#nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE
  • The reason why Ilya sangat confident consuming Princess White Enzyme✨ ni sebab the only skinfood yang tak ada kandungan collagen. As an artist ni, one thing yang kami kena sentiasa jaga adalah figure badan dan kulit. Nak ke tak nak, memang kena jaga sebab itu periuk nasi kami.
    .
    So Princess White Enzyme✨ is the only skinfood yang Ilya jumpa and it works wonders on me. My skin improvement memang sangat ketara with and without Princess White Enzyme dulu. My skin sentiasa ada protection from sunlight. So Ilya tak perlu risau untuk berjemur under sunlight dan insecure takut sun burn🌚 And most of my friends especially my lovely husband perasan dengan my skin condition; lebih lembab, lebih lembut, lebih cerah pinkish and lebih glowing✨
    .
    To those yang memang ada bad skin condition dan sedang cari produk untuk repair balik your bad skin condition, boleh sertai contest @princesswhitebeauty
    .
    📲 ‪ 0169537749 ‬ IG: @princesswhitebeauty
    📲 ‪ 0169537749 ‬ IG: @princesswhitebeauty
    📲 ‪ 0169537749 ‬ IG: @princesswhitebeauty
    .
    #FeedbackRajaIlya #7DaysPrincessWhiteChallenge
    #princesswhitebeauty
    #putihflawless
    #fruitsenzyme
    #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE

  •  102  26  21 January, 2020
  • Shhhh, Bunga nak share macam mana nak dapatkan kulit glowing, cerah, flawless dan pinkish macam Bunga ni. Walaupun Bunga busy dan penat dengan assignments, test dan kelas, kulit Bunga haruslah maintaiiinn👍🏻
.
Semuanya sebab Princess White Enzyme 👑✨ lah. Bunga boleh dapat kesan FLAWLESS TANPA PANTANG seawal 7 HARI💖 This skinfood memang best sebab from latest Japan technology yang hanya menggunakan Fruits-based dan tanpa collagen dah boleh bagi efek GLOWING, BRIGHTENING, DIMINISHED PORES / SCARS & PREVENT FROM SUN DAMAGED. Itulah sebab utama actually kenapa Bunga pilih nak consume Princess White Enzyme compared to other skin food🙊
.
Jangan risau, Princess White Enzyme tak ada collagen, tak perlu pantang kafein. Tapi, kena minum air masak banyak-banyak jugak tau untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tunggu apa lagi? Jom cantik sama-sama dengan Bunga dan guna purchasing code : #bungaisme 🌸
.
📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
.
#FeedbackBungaisme
#princesswhitebeauty
#putihflawless
#fruitsenzyme
#nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE
  • Shhhh, Bunga nak share macam mana nak dapatkan kulit glowing, cerah, flawless dan pinkish macam Bunga ni. Walaupun Bunga busy dan penat dengan assignments, test dan kelas, kulit Bunga haruslah maintaiiinn👍🏻
    .
    Semuanya sebab Princess White Enzyme 👑✨ lah. Bunga boleh dapat kesan FLAWLESS TANPA PANTANG seawal 7 HARI💖 This skinfood memang best sebab from latest Japan technology yang hanya menggunakan Fruits-based dan tanpa collagen dah boleh bagi efek GLOWING, BRIGHTENING, DIMINISHED PORES / SCARS & PREVENT FROM SUN DAMAGED. Itulah sebab utama actually kenapa Bunga pilih nak consume Princess White Enzyme compared to other skin food🙊
    .
    Jangan risau, Princess White Enzyme tak ada collagen, tak perlu pantang kafein. Tapi, kena minum air masak banyak-banyak jugak tau untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tunggu apa lagi? Jom cantik sama-sama dengan Bunga dan guna purchasing code : #bungaisme 🌸
    .
    📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
    📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
    📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
    .
    #FeedbackBungaisme
    #princesswhitebeauty
    #putihflawless
    #fruitsenzyme
    #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE

  •  12,367  52  28 November, 2019