#premiumrayakit Instagram Photos & Videos

premiumrayakit - 1.8k posts

Hashtag Popularity

1.9
average comments
8.1
average likes

Latest #premiumrayakit Posts

  • DUA DUA JENIS SET MASJID TU COLOUR LIPMATTE SAMA KE?
.
Ade yang tanya Ayu soalan kat atas tu. Jawapannya adalah TAK SAMA 
.
Awak beli 1 box awak akan dapat 2 lipmatte colour berbeza dan kalau awak beli 2 box, dapat 4 lipmatte colour berbeza 💞
.
Perfume pun kalau beli 1 box masjid dapat 2 bau berbeza dan kalau awak beli 2 box masjid terus dapat 4 bau berbeza ✨
.
Jadi ape yg sama?
.
Blusher, Eyeshadow, Shimmer je yg sama. Awak beli Muslim dapat juga macam Bukhary (set makeup sahaja- blusher, eyeshadow, shimmer)
.

#teamayu #agentwawacosmeticsjb  #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
#wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens  #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner  #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru
  • DUA DUA JENIS SET MASJID TU COLOUR LIPMATTE SAMA KE?
    .
    Ade yang tanya Ayu soalan kat atas tu. Jawapannya adalah TAK SAMA
    .
    Awak beli 1 box awak akan dapat 2 lipmatte colour berbeza dan kalau awak beli 2 box, dapat 4 lipmatte colour berbeza 💞
    .
    Perfume pun kalau beli 1 box masjid dapat 2 bau berbeza dan kalau awak beli 2 box masjid terus dapat 4 bau berbeza ✨
    .
    Jadi ape yg sama?
    .
    Blusher, Eyeshadow, Shimmer je yg sama. Awak beli Muslim dapat juga macam Bukhary (set makeup sahaja- blusher, eyeshadow, shimmer)
    .

    #teamayu #agentwawacosmeticsjb #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru

  •  4  0  2 August, 2020
  • NAK CANTIK SAMBIL BERAMAL❓

Hai Ladies, Wawa Zainal ada keluarkan satu produk exclusive iaitu #WAWAGLAMRAYA khas buat semua kaum wanita. Set lengkap berbentuk masjid yang exclusive didatangi dengan dua set iaitu MUSLIM & BUKHARI..

APA YANG ADA DALAM SET TU❓

7 item dalam setiap box :
💄2 x Lipmatte (warna berbeza) 
🌺2 x Perfume (Bauan yang berbeza) 
💠1 x Blusher
🌟1 x Highlighter
🔶1 x Eyeshadow

Dengan setiap pembelian set #WAWAGLAMRAYA ini juga secara tidak langsung anda turut menyumbang dalam pembinaan sebuah masjid. Jadi apa tunggu lagi, Jom beli dan kumpul saham Akhirat ❗

Hah ada lagi berita baik ❗ Jangan lupa dapatkan set #WAWAGLAMRAYA ini dengan #teamzazabeauty dan anda berpeluang untuk menyertai CABUTAN BERTUAH ❗❗❗ Hadiah berupa CHARM PANDORA EMAS 916 mungkin menjadi milik ANDA ❗❗❗

Harga satu set hanya Rm 79.90 Sahaja❗
Bagi pembelian secara combo hanya Rm 155 dan percuma 1 botol hand sanitizer.

Nak Tampil Cantik, Wangi dan Berseri-seri Sepanjang Hari ❓
Apa tunggu lagi? Jom dapatkan Set Muslim & Bukhari SEKARANG ❗❗❗ Whatsapp ayu 017-7744591
.

#teamayu #agentwawacosmeticsjb  #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
#wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens  #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner  #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru
  • NAK CANTIK SAMBIL BERAMAL❓

    Hai Ladies, Wawa Zainal ada keluarkan satu produk exclusive iaitu #WAWAGLAMRAYA khas buat semua kaum wanita. Set lengkap berbentuk masjid yang exclusive didatangi dengan dua set iaitu MUSLIM & BUKHARI..

    APA YANG ADA DALAM SET TU❓

    7 item dalam setiap box :
    💄2 x Lipmatte (warna berbeza)
    🌺2 x Perfume (Bauan yang berbeza)
    💠1 x Blusher
    🌟1 x Highlighter
    🔶1 x Eyeshadow

    Dengan setiap pembelian set #WAWAGLAMRAYA ini juga secara tidak langsung anda turut menyumbang dalam pembinaan sebuah masjid. Jadi apa tunggu lagi, Jom beli dan kumpul saham Akhirat ❗

    Hah ada lagi berita baik ❗ Jangan lupa dapatkan set #WAWAGLAMRAYA ini dengan #teamzazabeauty dan anda berpeluang untuk menyertai CABUTAN BERTUAH ❗❗❗ Hadiah berupa CHARM PANDORA EMAS 916 mungkin menjadi milik ANDA ❗❗❗

    Harga satu set hanya Rm 79.90 Sahaja❗
    Bagi pembelian secara combo hanya Rm 155 dan percuma 1 botol hand sanitizer.

    Nak Tampil Cantik, Wangi dan Berseri-seri Sepanjang Hari ❓
    Apa tunggu lagi? Jom dapatkan Set Muslim & Bukhari SEKARANG ❗❗❗ Whatsapp ayu 017-7744591
    .

    #teamayu #agentwawacosmeticsjb #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru

  •  8  2  2 August, 2020
  • VIRAL! REPLIKA MASJID PERTAMA DI MALAYSIA HEBOH DAN MENJADI BUAH MULUT RAKYAT MALAYSIA HARI INI😱

Since semalam pelancaran #wawaglamraya, ramai yg nak sangat tau apa yg ada dlm replika masjid ni. Ada sejadah ke? Telekung ke? Quran ke? Banyak sangat tanda tanya 🙊

Sebenarnya dalam set replika masjid ni ada 7 item yg mmg semua wanita dan gegadis kat Malaysia ni dah lama ternanti-nanti taw😆

💄 2 x Lipmatte
🌸 2 x Perfume
🎀 1 x Blusher
🎍1 x Highlighter
👀 1 x Eyeshadow

Dengan hanya RM79.90 sahaja, mmg sgt lengkap set masjid #bukharymuslim ni untuk uolss bersiap sepantas 5 minit 😋

Dan yang bestnya sbb replika masjid ni uolss boleh simpan dalam rak/almari sebagai hiasan. Sesuai juga nak dibuat hadiah tau 😘
⁣
Jom grab yours now as a gift to diri sendiri atau orang tersayang❣️

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Nak order boleh WhatsApp +60109025998 atau korang boleh tekan link kat bio okay 😘

 #wawacosmeticbesut #wawacosmeticjerteh #wawacosmetickualabesut #wawacosmeticterengganu
#wawaloveedition #mysteriousromance #stayathomesale⁣⁣⁣ #wawakirimkadraya #premiumrayakit #looselipmatte⁣⁣ #wawasexyandsweet #wawaglamraya #muslimbukhary
  • VIRAL! REPLIKA MASJID PERTAMA DI MALAYSIA HEBOH DAN MENJADI BUAH MULUT RAKYAT MALAYSIA HARI INI😱

    Since semalam pelancaran #wawaglamraya, ramai yg nak sangat tau apa yg ada dlm replika masjid ni. Ada sejadah ke? Telekung ke? Quran ke? Banyak sangat tanda tanya 🙊

    Sebenarnya dalam set replika masjid ni ada 7 item yg mmg semua wanita dan gegadis kat Malaysia ni dah lama ternanti-nanti taw😆

    💄 2 x Lipmatte
    🌸 2 x Perfume
    🎀 1 x Blusher
    🎍1 x Highlighter
    👀 1 x Eyeshadow

    Dengan hanya RM79.90 sahaja, mmg sgt lengkap set masjid #bukharymuslim ni untuk uolss bersiap sepantas 5 minit 😋

    Dan yang bestnya sbb replika masjid ni uolss boleh simpan dalam rak/almari sebagai hiasan. Sesuai juga nak dibuat hadiah tau 😘

    Jom grab yours now as a gift to diri sendiri atau orang tersayang❣️

    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Nak order boleh WhatsApp +60109025998 atau korang boleh tekan link kat bio okay 😘

    #wawacosmeticbesut #wawacosmeticjerteh #wawacosmetickualabesut #wawacosmeticterengganu
    #wawaloveedition #mysteriousromance #stayathomesale⁣⁣⁣ #wawakirimkadraya #premiumrayakit #looselipmatte⁣⁣ #wawasexyandsweet #wawaglamraya #muslimbukhary

  •  5  0  28 July, 2020
  • VIRAL! REPLIKA MASJID PERTAMA DI MALAYSIA HEBOH DAN MENJADI BUAH MULUT RAKYAT MALAYSIA HARI INI😱

Since semalam pelancaran #wawaglamraya, ramai yg nak sangat tau apa yg ada dlm replika masjid ni. Ada sejadah ke? Telekung ke? Quran ke? Banyak sangat tanda tanya 🙊

Sebenarnya dalam set replika masjid ni ada 7 item yg mmg semua wanita dan gegadis kat Malaysia ni dah lama ternanti-nanti taw😆

💄 2 x Lipmatte
🌸 2 x Perfume
🎀 1 x Blusher
🎍1 x Highlighter
👀 1 x Eyeshadow

Dengan hanya RM79.90 sahaja, mmg sgt lengkap set masjid #bukharymuslim ni untuk uolss bersiap sepantas 5 minit 😋

Dan yang bestnya sbb replika masjid ni uolss boleh simpan dalam rak/almari sebagai hiasan. Sesuai juga nak dibuat hadiah tau 😘
⁣
Jom grab yours now as a gift to diri sendiri atau orang tersayang❣️

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Nak order boleh WhatsApp +60109025998 atau korang boleh tekan link kat bio okay 😘

 #wawacosmeticbesut #wawacosmeticjerteh #wawacosmetickualabesut #wawacosmeticterengganu
#wawaloveedition #mysteriousromance #stayathomesale⁣⁣⁣ #wawakirimkadraya #premiumrayakit #looselipmatte⁣⁣ #wawasexyandsweet #wawaglamraya #muslimbukhary
  • VIRAL! REPLIKA MASJID PERTAMA DI MALAYSIA HEBOH DAN MENJADI BUAH MULUT RAKYAT MALAYSIA HARI INI😱

    Since semalam pelancaran #wawaglamraya, ramai yg nak sangat tau apa yg ada dlm replika masjid ni. Ada sejadah ke? Telekung ke? Quran ke? Banyak sangat tanda tanya 🙊

    Sebenarnya dalam set replika masjid ni ada 7 item yg mmg semua wanita dan gegadis kat Malaysia ni dah lama ternanti-nanti taw😆

    💄 2 x Lipmatte
    🌸 2 x Perfume
    🎀 1 x Blusher
    🎍1 x Highlighter
    👀 1 x Eyeshadow

    Dengan hanya RM79.90 sahaja, mmg sgt lengkap set masjid #bukharymuslim ni untuk uolss bersiap sepantas 5 minit 😋

    Dan yang bestnya sbb replika masjid ni uolss boleh simpan dalam rak/almari sebagai hiasan. Sesuai juga nak dibuat hadiah tau 😘

    Jom grab yours now as a gift to diri sendiri atau orang tersayang❣️

    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Nak order boleh WhatsApp +60109025998 atau korang boleh tekan link kat bio okay 😘

    #wawacosmeticbesut #wawacosmeticjerteh #wawacosmetickualabesut #wawacosmeticterengganu
    #wawaloveedition #mysteriousromance #stayathomesale⁣⁣⁣ #wawakirimkadraya #premiumrayakit #looselipmatte⁣⁣ #wawasexyandsweet #wawaglamraya #muslimbukhary

  •  3  0  28 July, 2020
  • Mua famous kita pun pakai set glam raya memang onzz sangat sis!!
-

Set Muslim : 
👉🏻 Lipmatte (tart & mazola)
👉🏻 Perfume (honeydew & baby johnson blossom)
👉🏻 1 pallete (eyeshadow & highlighter & blusher)
⁣
Set Bukhari :
👉🏻 Lipmatte (bahulu & semperit)
👉🏻 Perfume (romance love & issey miyake)
👉🏻 1 pallete (eyeshadow & highlighter & blusher)

-⁣
Yaa betul 7in1 dalam satu set!! Murah ke murah???!!! Jimat ke jimat???!!! Harga serendah RM79.90 SAHAJA WEI ‼️‼️‼️ 

#miniagentwawacosmetics #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticsjb #wawacosmeticspermasjaya #wawacosmeticspasirgudang #wawatroopers #byaisyahhusairy #wawacosmeticspasirgudang #wawatroopers #byaisyahhusairy ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#wawaloveedition #mysteriousromance #stayathomesale⁣⁣⁣ #wawakirimkadraya #premiumrayakit #looselipmatte⁣⁣ #wawasexyandsweet #wawaglamraya #muslimbukhary
  • Mua famous kita pun pakai set glam raya memang onzz sangat sis!!
    -

    Set Muslim :
    👉🏻 Lipmatte (tart & mazola)
    👉🏻 Perfume (honeydew & baby johnson blossom)
    👉🏻 1 pallete (eyeshadow & highlighter & blusher)

    Set Bukhari :
    👉🏻 Lipmatte (bahulu & semperit)
    👉🏻 Perfume (romance love & issey miyake)
    👉🏻 1 pallete (eyeshadow & highlighter & blusher)

    -⁣
    Yaa betul 7in1 dalam satu set!! Murah ke murah???!!! Jimat ke jimat???!!! Harga serendah RM79.90 SAHAJA WEI ‼️‼️‼️

    #miniagentwawacosmetics #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticsjb #wawacosmeticspermasjaya #wawacosmeticspasirgudang #wawatroopers #byaisyahhusairy #wawacosmeticspasirgudang #wawatroopers #byaisyahhusairy ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #wawaloveedition #mysteriousromance #stayathomesale⁣⁣⁣ #wawakirimkadraya #premiumrayakit #looselipmatte⁣⁣ #wawasexyandsweet #wawaglamraya #muslimbukhary

  •  7  0  27 July, 2020
  • Mua famous kita pun pakai set glam raya memang onzz sangat sis!!
-

Set Muslim : 
👉🏻 Lipmatte (tart & mazola)
👉🏻 Perfume (honeydew & baby johnson blossom)
👉🏻 1 pallete (eyeshadow & highlighter & blusher)
⁣
Set Bukhari :
👉🏻 Lipmatte (bahulu & semperit)
👉🏻 Perfume (romance love & issey miyake)
👉🏻 1 pallete (eyeshadow & highlighter & blusher)

-⁣
Yaa betul 7in1 dalam satu set!! Murah ke murah???!!! Jimat ke jimat???!!! Harga serendah RM79.90 SAHAJA WEI ‼️‼️‼️ 

#miniagentwawacosmetics #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticsjb #wawacosmeticspermasjaya #wawacosmeticspasirgudang #wawatroopers #byaisyahhusairy #wawacosmeticspasirgudang #wawatroopers #byaisyahhusairy ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#wawaloveedition #mysteriousromance #stayathomesale⁣⁣⁣ #wawakirimkadraya #premiumrayakit #looselipmatte⁣⁣ #wawasexyandsweet #wawaglamraya #muslimbukhary
  • Mua famous kita pun pakai set glam raya memang onzz sangat sis!!
    -

    Set Muslim :
    👉🏻 Lipmatte (tart & mazola)
    👉🏻 Perfume (honeydew & baby johnson blossom)
    👉🏻 1 pallete (eyeshadow & highlighter & blusher)

    Set Bukhari :
    👉🏻 Lipmatte (bahulu & semperit)
    👉🏻 Perfume (romance love & issey miyake)
    👉🏻 1 pallete (eyeshadow & highlighter & blusher)

    -⁣
    Yaa betul 7in1 dalam satu set!! Murah ke murah???!!! Jimat ke jimat???!!! Harga serendah RM79.90 SAHAJA WEI ‼️‼️‼️

    #miniagentwawacosmetics #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticsjb #wawacosmeticspermasjaya #wawacosmeticspasirgudang #wawatroopers #byaisyahhusairy #wawacosmeticspasirgudang #wawatroopers #byaisyahhusairy ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #wawaloveedition #mysteriousromance #stayathomesale⁣⁣⁣ #wawakirimkadraya #premiumrayakit #looselipmatte⁣⁣ #wawasexyandsweet #wawaglamraya #muslimbukhary

  •  4  0  27 July, 2020
  • ALHAMDULILLAH 10 BOXES WAWA GLAM RAYA DAH ADE KAT TANGAN AYU ✨
.
Sesiapa yg berminat boleh terus roger dan whatsapp jer ayu 017-7744591
.
Ayu ade sediakan bnyak freegift untuk korang
.
Setiap pembelian korang ayu akan bagi resit, keep the resit sebab nanti akan ade cabutan bertuah dalam kalangan customer #teamzazabeauty 
.
Berpeluang untuk dapat Charm pandora secara percuma 💞
.

#teamayu #agentwawacosmeticsjb  #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
#wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens  #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner  #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru
  • ALHAMDULILLAH 10 BOXES WAWA GLAM RAYA DAH ADE KAT TANGAN AYU ✨
    .
    Sesiapa yg berminat boleh terus roger dan whatsapp jer ayu 017-7744591
    .
    Ayu ade sediakan bnyak freegift untuk korang
    .
    Setiap pembelian korang ayu akan bagi resit, keep the resit sebab nanti akan ade cabutan bertuah dalam kalangan customer #teamzazabeauty
    .
    Berpeluang untuk dapat Charm pandora secara percuma 💞
    .

    #teamayu #agentwawacosmeticsjb #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru

  •  8  0  27 July, 2020
  • DUO LIPMATTE YG RAMAI SANGAT TENGAH CARI !!
.
Edisi lama, Wawa Zainal ade keluarkan Duolipmatte edisi Bold and Nude 😘
.
Untuk edisi #wawaglamraya nii Duolipmatte dah di upgrade warna packaging, nama dan warna
.
Warna set Bukhary = Set Nude yg lama
Warna set Muslim = Set Bold yg lama
.
Hampir sama tau girls. Dan bau duolipmatte ni lagi sedap tau hihi ✨
.
Untuk order atau nak hadiahkan untuk gf/tunang/wife/mom/crush/kakak/kawan boleh whatsapp ayu 017-7744591
.
Membeli sambil beramal!!
.

#teamayu #agentwawacosmeticsjb  #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
#wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens  #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner  #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru
  • DUO LIPMATTE YG RAMAI SANGAT TENGAH CARI !!
    .
    Edisi lama, Wawa Zainal ade keluarkan Duolipmatte edisi Bold and Nude 😘
    .
    Untuk edisi #wawaglamraya nii Duolipmatte dah di upgrade warna packaging, nama dan warna
    .
    Warna set Bukhary = Set Nude yg lama
    Warna set Muslim = Set Bold yg lama
    .
    Hampir sama tau girls. Dan bau duolipmatte ni lagi sedap tau hihi ✨
    .
    Untuk order atau nak hadiahkan untuk gf/tunang/wife/mom/crush/kakak/kawan boleh whatsapp ayu 017-7744591
    .
    Membeli sambil beramal!!
    .

    #teamayu #agentwawacosmeticsjb #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru

  •  4  0  27 July, 2020
  • VIRAL! REPLIKA MASJID PERTAMA DI MALAYSIA HEBOH DAN MENJADI BUAH MULUT RAKYAT MALAYSIA HARI INI😱
.
Since semalam pelancaran #wawaglamraya, ramai yg nak sangat tau apa yg ada dlm replika masjid ni. Ada sejadah ke? Telekung ke? Quran ke? Banyak sangat tanda tanya 🙊
.
Sebenarnya dalam set replika masjid ni ada 7 item yg mmg semua wanita dan gegadis kat Malaysia ni dah lama ternanti-nanti taw😆
.
💄 2 x Lipmatte
🌸 2 x Perfume
🎀 1 x Blusher
🎍1 x Highlighter
👀 1 x Eyeshadow
.
Dengan hanya RM79.90 sahaja, mmg sgt lengkap set masjid #bukharymuslim ni untuk uolss bersiap sepantas 5 minit 😋
.
Dan yang bestnya sbb replika masjid ni uolss boleh simpan dalam rak/almari sebagai hiasan. Sesuai juga nak dibuat hadiah tau 😘
.
Nak order? Whatsapp ayu 017-7744591 . Jangan lambat tauu sebab boss hanya keluarkan 80k unit sahaja 😍
.

#teamayu #agentwawacosmeticsjb  #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
#wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens  #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner  #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru
  • VIRAL! REPLIKA MASJID PERTAMA DI MALAYSIA HEBOH DAN MENJADI BUAH MULUT RAKYAT MALAYSIA HARI INI😱
    .
    Since semalam pelancaran #wawaglamraya, ramai yg nak sangat tau apa yg ada dlm replika masjid ni. Ada sejadah ke? Telekung ke? Quran ke? Banyak sangat tanda tanya 🙊
    .
    Sebenarnya dalam set replika masjid ni ada 7 item yg mmg semua wanita dan gegadis kat Malaysia ni dah lama ternanti-nanti taw😆
    .
    💄 2 x Lipmatte
    🌸 2 x Perfume
    🎀 1 x Blusher
    🎍1 x Highlighter
    👀 1 x Eyeshadow
    .
    Dengan hanya RM79.90 sahaja, mmg sgt lengkap set masjid #bukharymuslim ni untuk uolss bersiap sepantas 5 minit 😋
    .
    Dan yang bestnya sbb replika masjid ni uolss boleh simpan dalam rak/almari sebagai hiasan. Sesuai juga nak dibuat hadiah tau 😘
    .
    Nak order? Whatsapp ayu 017-7744591 . Jangan lambat tauu sebab boss hanya keluarkan 80k unit sahaja 😍
    .

    #teamayu #agentwawacosmeticsjb #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru

  •  2  0  27 July, 2020
  • JIKA MATINYA SESEORANG ANAK ADAM ITU MAKA TERPUTUSLAH SEGALA AMALAN kecuali
.
1. Doa daripada anak yg soleh
2. Ilmu yang bermanfaat
3. Sedekah dan amal jariah
.
Sedekah dan melalukan jariah bukan apabila sudah kaya tapi apabila kita rasa syukur dengan nikmat yang diberi oleh Allah 
.
Sebahagian duit dari para pembeli #muslimbukhary #wawaglamraya ini akan disumbangkan ke arah pembinaan sebuah Masjid oleh boss @aeril_zafrel di Batu Pahat, Johor
.
Nak membeli sambil beramal? Alhamdulillah founder Wawa Cosmetics @w4w4_zainal dah keluarkan satu Replica MASJID yg ade make up
.

#teamayu #agentwawacosmeticsjb  #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
#wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens  #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner  #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru
  • JIKA MATINYA SESEORANG ANAK ADAM ITU MAKA TERPUTUSLAH SEGALA AMALAN kecuali
    .
    1. Doa daripada anak yg soleh
    2. Ilmu yang bermanfaat
    3. Sedekah dan amal jariah
    .
    Sedekah dan melalukan jariah bukan apabila sudah kaya tapi apabila kita rasa syukur dengan nikmat yang diberi oleh Allah
    .
    Sebahagian duit dari para pembeli #muslimbukhary #wawaglamraya ini akan disumbangkan ke arah pembinaan sebuah Masjid oleh boss @aeril_zafrel di Batu Pahat, Johor
    .
    Nak membeli sambil beramal? Alhamdulillah founder Wawa Cosmetics @w4w4_zainal dah keluarkan satu Replica MASJID yg ade make up
    .

    #teamayu #agentwawacosmeticsjb #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru

  •  9  0  26 July, 2020
  • MASJID KHAS BUAT KAMU😘
.
Masjid bukan sebarang masjid, masjid ni pelengkap kaum wanita🤩
Para suami stembhaii okeh, hadiahkan masjid ni untuk tersayang. Bila lagi nak bahagiakan dorang kan.
.
Yang bujang cuba hadiahkan masjid ni sambil ajak girlfriend tu bina masjid🤤🤤
.
Okay #wawaglamraya ni limited edition. Once habis, takde lagi. Elok grab cecepat🔥
.

#teamayu #agentwawacosmeticsjb  #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
#wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens  #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner  #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru
  • MASJID KHAS BUAT KAMU😘
    .
    Masjid bukan sebarang masjid, masjid ni pelengkap kaum wanita🤩
    Para suami stembhaii okeh, hadiahkan masjid ni untuk tersayang. Bila lagi nak bahagiakan dorang kan.
    .
    Yang bujang cuba hadiahkan masjid ni sambil ajak girlfriend tu bina masjid🤤🤤
    .
    Okay #wawaglamraya ni limited edition. Once habis, takde lagi. Elok grab cecepat🔥
    .

    #teamayu #agentwawacosmeticsjb #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya #wawaglamraya #muslimbukhary #johorbahru

  •  5  0  25 July, 2020
  • PERHATIAN SILA BERI LALUAN UNTUK CONTEST NII ✨
.
Terbuka kepada semua orang kecuali reseller wawa cosmetics & bekas reseller wawa cosmetics
.
Siapa yg dapat teka dengan tepat akan dapat satu #bukharymuslim #wawaglamraya 🔥
.
Ayu akan kira siapa yg patuh syarat dan jawapan betul sebagai pemenang. Macam biasa, siapa cepat dan betul, dia dapat
.
#sabdakekasih 
#teamayu #agentwawacosmeticsjb  #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
#wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #softlenswawa  #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #babygirledition #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya
  • PERHATIAN SILA BERI LALUAN UNTUK CONTEST NII ✨
    .
    Terbuka kepada semua orang kecuali reseller wawa cosmetics & bekas reseller wawa cosmetics
    .
    Siapa yg dapat teka dengan tepat akan dapat satu #bukharymuslim #wawaglamraya 🔥
    .
    Ayu akan kira siapa yg patuh syarat dan jawapan betul sebagai pemenang. Macam biasa, siapa cepat dan betul, dia dapat
    .
    #sabdakekasih
    #teamayu #agentwawacosmeticsjb #wawacosmeticsjohorbahru #wawacosmeticsjb #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawamysteriousromance #wawaloveedition #wawamilkskin #premiumrayakit #wawasoftlens #softlenswawa #wawaeecushion #wawacompactpowder #wawagreenteaserum #wawamakeupkit #wawaeyeliner #babygirledition #wawazainal #aerilzafrel #teamwana #teamzazabeauty #JeebDeelArmy #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #miniagentwanted #lipmatteraya

  •  10  0  24 July, 2020

Top #premiumrayakit Posts

  • this is my best friend!❤️ dia ni sukaaaaaaaa gila dengan lip tint and sampai skrg mmg setia dengan lip tint dia🤣🤣 tp dia suka jugak wawa cosmetics tau 😍😍 last year beli #premiumrayakit , tahun ni beli #wawakirimkadraya code makmur! cantik bethowl wei dia pakai makmur 😭✨ thank you @syifaaazahar 💝
.
#nadiahvengers #fyzavampires #bodylotion #facelotion #milkskin #codnegerisembilan #codseremban #codsenawang #codnilai #codusim #limitededition #wawaunicorn #wawaeyekit #wawacosmetics #wawacleanser  #wawaserumgreentea #wawalipmatte  #wawakirimkadraya #wawa3Dmascara #wawasoftlens #makeuptutorial #muanegerisembilan #muakualalumpur #muaselangor #usimofficial #denbanggomasukusim #spontanazizan #saidsaifulfazli #rayadenganshopee
  • this is my best friend!❤️ dia ni sukaaaaaaaa gila dengan lip tint and sampai skrg mmg setia dengan lip tint dia🤣🤣 tp dia suka jugak wawa cosmetics tau 😍😍 last year beli #premiumrayakit , tahun ni beli #wawakirimkadraya code makmur! cantik bethowl wei dia pakai makmur 😭✨ thank you @syifaaazahar 💝
    .
    #nadiahvengers #fyzavampires #bodylotion #facelotion #milkskin #codnegerisembilan #codseremban #codsenawang #codnilai #codusim #limitededition #wawaunicorn #wawaeyekit #wawacosmetics #wawacleanser #wawaserumgreentea #wawalipmatte #wawakirimkadraya #wawa3Dmascara #wawasoftlens #makeuptutorial #muanegerisembilan #muakualalumpur #muaselangor #usimofficial #denbanggomasukusim #spontanazizan #saidsaifulfazli #rayadenganshopee

  •  9  2  5 June, 2020
  • New product daripada Wawa Cosmetic !! #premiumrayakit 
Ada 4 code Nama sama macam Kuih raya. Warna pun cantik zasss !! Satu Lipmatte Loose dapat Satu Kad Raya khas keluaran Wawa Cosmetic. 
Sekarang musim PKP. 
Jangan risau. Anda oder dari saya. 
Saya tolong sampaikan Kad Raya Wawa Cosmetic dan Lipmatte kepada orang yang tersayang 😘 
Jom eratkan kasih sayang semasa Hari Raya Aidilfitri. 
Jom Oder dengan saya. Siapa cepat dia dapat

Xoxo , ❤️ Salam Raya dari WAWA COSMETIC
+60196104050
+60196104050
+60196104050
  • New product daripada Wawa Cosmetic !! #premiumrayakit
    Ada 4 code Nama sama macam Kuih raya. Warna pun cantik zasss !! Satu Lipmatte Loose dapat Satu Kad Raya khas keluaran Wawa Cosmetic.
    Sekarang musim PKP.
    Jangan risau. Anda oder dari saya.
    Saya tolong sampaikan Kad Raya Wawa Cosmetic dan Lipmatte kepada orang yang tersayang 😘
    Jom eratkan kasih sayang semasa Hari Raya Aidilfitri.
    Jom Oder dengan saya. Siapa cepat dia dapat

    Xoxo , ❤️ Salam Raya dari WAWA COSMETIC
    +60196104050
    +60196104050
    +60196104050

  •  15  2  6 May, 2020