#postagesetiaphari Instagram Photos & Videos

postagesetiaphari - 26.4k posts

Hashtag Popularity

5.4
average comments
72.4
average likes

Latest #postagesetiaphari Posts

  • Setiap apa yang kita nak, perlu ada usaha. Betul tak?
.
Nak berjaya ke nak kulit cantik ke nak itu ini semuanya kene ada usaha. Bila dah usaha, kene konsisten dan jangan give up.
.
Alhamdulillah pengguna #numiskincare mostly jenis yang tak cepat mengalah. Masing2 konsisten guna produk #numiskincare untuk dapatkan kulit idaman 🥰
.
#numigang #numikitapunya #numisoap #numiserum #familynumi #teamfienabeauty #numibangkit #wesharewesolvewebond #feedbacknumiskincare #gelombangnumigang #teamfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #kemamkemamputih #kemampssjer #fienabeauty #numigangkuantan #numigangbalok #produkfienabeauty #irahbeauty #irahleague #dropshiptanpamodal #ienavengerssquad #postagesetiaphari #cleanser #sabunmuka #serum #skincare
  • Setiap apa yang kita nak, perlu ada usaha. Betul tak?
    .
    Nak berjaya ke nak kulit cantik ke nak itu ini semuanya kene ada usaha. Bila dah usaha, kene konsisten dan jangan give up.
    .
    Alhamdulillah pengguna #numiskincare mostly jenis yang tak cepat mengalah. Masing2 konsisten guna produk #numiskincare untuk dapatkan kulit idaman 🥰
    .
    #numigang #numikitapunya #numisoap #numiserum #familynumi #teamfienabeauty #numibangkit #wesharewesolvewebond #feedbacknumiskincare #gelombangnumigang #teamfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #kemamkemamputih #kemampssjer #fienabeauty #numigangkuantan #numigangbalok #produkfienabeauty #irahbeauty #irahleague #dropshiptanpamodal #ienavengerssquad #postagesetiaphari #cleanser #sabunmuka #serum #skincare

  •  4  0  5 July, 2020
  • Cantik menarik tertarik kau memang the bomb
.
Mungkin ramai yg masih mencari Wallpaper 3D Brick ni. Valoobuy ada menjualnya dengan harga RM8.70 sahaja untuk 1pcs berukuran 70x77cm. Valoobuy menjual pelbagai warna menarik yang memboleh kan anda menjadi kreatif untuk menghiasi dinding rumah. 3D Wallpaper Brick yang Valoobuy jual ni memang tebal dan memang nmpak betol2 timbol mcm batu bata 3D.
.
Jika berminat boleh je shopping di kedai kami sekarang atau boleh je shopping online di website Valoobuy.com
.
#valoobuy
#jomdeko
#postagesetiaphari
  • Cantik menarik tertarik kau memang the bomb
    .
    Mungkin ramai yg masih mencari Wallpaper 3D Brick ni. Valoobuy ada menjualnya dengan harga RM8.70 sahaja untuk 1pcs berukuran 70x77cm. Valoobuy menjual pelbagai warna menarik yang memboleh kan anda menjadi kreatif untuk menghiasi dinding rumah. 3D Wallpaper Brick yang Valoobuy jual ni memang tebal dan memang nmpak betol2 timbol mcm batu bata 3D.
    .
    Jika berminat boleh je shopping di kedai kami sekarang atau boleh je shopping online di website Valoobuy.com
    .
    #valoobuy
    #jomdeko
    #postagesetiaphari

  •  7  0  5 July, 2020
  • TAK BOLEH MINUM KOPI?
TAK BOLEH MAKAN SUPLIMENT?
PREGNANT?
LELAKI?
KULIT TAK TAHAN PANAS???

Tapi teringin sangat nak slim. So, kami keluarkan produk terbaru daripada HARQIS. Keluaran syarikat Muslim anak tempatan. 

Sesuai digunakan oleh semua peringkat. Lepas pakai, terus kecut. Lagi kerap pakai, lagi cepat mengecut. 😍😍😍

Jom rebut sekarang dengan harga pengenalan. Klik link di bawah ni.

www.wasap.my/60163902769/LotionXs

#XsPerfectDrink 
#XsPremiumChocolate 
#Xsperfectlotion 
#codsungaipetani 
#readystock
#postagesetiaphari
  • TAK BOLEH MINUM KOPI?
    TAK BOLEH MAKAN SUPLIMENT?
    PREGNANT?
    LELAKI?
    KULIT TAK TAHAN PANAS???

    Tapi teringin sangat nak slim. So, kami keluarkan produk terbaru daripada HARQIS. Keluaran syarikat Muslim anak tempatan.

    Sesuai digunakan oleh semua peringkat. Lepas pakai, terus kecut. Lagi kerap pakai, lagi cepat mengecut. 😍😍😍

    Jom rebut sekarang dengan harga pengenalan. Klik link di bawah ni.

    www.wasap.my/60163902769/LotionXs

    #XsPerfectDrink
    #XsPremiumChocolate
    #Xsperfectlotion
    #codsungaipetani
    #readystock
    #postagesetiaphari

  •  1  0  5 July, 2020
  • Assalamualaikum sayang2 sekaliann . Selamat berhujung minggu 😎..

Just nak share conversation sis n bakal2 cust sis yaw 🤭. Sis memang sejenih yang friendly, kat luar ke kat dalam whatsapp ke. Memang pesen hok goni. Tambah2 pulak sis is over confident. Sebab apa? Sebab sis memang pengguna snowfitz. So in sha llah, setiap soalan cust sis akan jawab sebaik mungkin berdasarkan pengalaman yg sis perolehi. 

Sebab tu penting nya ilmu ye. Jangan cakap atau buat satu2 benda tanpa tahu apakah itu. Dalam dunia sekarang, sis cuma pegang 1 benda. Kalau kita bukan dari keluarga berada, ilmu tu la yang bantu kita dalam segala kesulitan yg kita alami. Tapi jangan salah faham, orang senang bukan tak perlu ilmu. Ilmu tu tetap penting untuk kita sebab dalam alquran dah ade cakap, belajarlah walaupun sampai ke negara cina. Ilmu itu dituntut agama. Cuma dunia sekarang dunia duit. Orang putih cakap NO MONEY NO TALK! So sekarang sis bercerita pada cust2 sis pengalaman sis atau kesan selepas sis gunakan SNOWFITZ 🥰🥰😍

UNTUK YANG DILUAR SANA, jangan takut untuk dm atau whatasapp sis. Bertanya tak semestinya diwajibkan membeli. Sis tak makan orang. Sis is MESRA ALAM punya orang 🤪🤪😜.. yang berminat nak tahu lebih snowfitz tu apa, sis memang ada upload ingredients n kelebihan snowfitz dalam timeline snowfitz. Cuma kalau ada yg malas membaca boleh direct sis. Tanya sis macam mane sis boleh turun sepantas ini. CLICK JE KAT LINK ATAS TU ATAU DM PUN BOLEH. Sukati yuolls kay 🤣🤣😜🤪😜

Firstcome firstserve😘 trusted seller ✅

#agentsahsnowfitz #sisdahkurus #sisjualsispakai😍 #allsnowhiteproductsavailable #testimonidirisendiri #chitchatcustomer #rahsiapikatsuami #rahsiacantik #kurusputihgebugebass #hilang7kgdalammasa2bulan #kurustanpaberlapar🤓🤓 #codsetiaphari #postagesetiaphari #mesraalam #teambesaunakkurus #snowfitzkuantan #belumcubabelumtahu #cantikberjemaah😉
  • Assalamualaikum sayang2 sekaliann . Selamat berhujung minggu 😎..

    Just nak share conversation sis n bakal2 cust sis yaw 🤭. Sis memang sejenih yang friendly, kat luar ke kat dalam whatsapp ke. Memang pesen hok goni. Tambah2 pulak sis is over confident. Sebab apa? Sebab sis memang pengguna snowfitz. So in sha llah, setiap soalan cust sis akan jawab sebaik mungkin berdasarkan pengalaman yg sis perolehi.

    Sebab tu penting nya ilmu ye. Jangan cakap atau buat satu2 benda tanpa tahu apakah itu. Dalam dunia sekarang, sis cuma pegang 1 benda. Kalau kita bukan dari keluarga berada, ilmu tu la yang bantu kita dalam segala kesulitan yg kita alami. Tapi jangan salah faham, orang senang bukan tak perlu ilmu. Ilmu tu tetap penting untuk kita sebab dalam alquran dah ade cakap, belajarlah walaupun sampai ke negara cina. Ilmu itu dituntut agama. Cuma dunia sekarang dunia duit. Orang putih cakap NO MONEY NO TALK! So sekarang sis bercerita pada cust2 sis pengalaman sis atau kesan selepas sis gunakan SNOWFITZ 🥰🥰😍

    UNTUK YANG DILUAR SANA, jangan takut untuk dm atau whatasapp sis. Bertanya tak semestinya diwajibkan membeli. Sis tak makan orang. Sis is MESRA ALAM punya orang 🤪🤪😜.. yang berminat nak tahu lebih snowfitz tu apa, sis memang ada upload ingredients n kelebihan snowfitz dalam timeline snowfitz. Cuma kalau ada yg malas membaca boleh direct sis. Tanya sis macam mane sis boleh turun sepantas ini. CLICK JE KAT LINK ATAS TU ATAU DM PUN BOLEH. Sukati yuolls kay 🤣🤣😜🤪😜

    Firstcome firstserve😘 trusted seller ✅

    #agentsahsnowfitz #sisdahkurus #sisjualsispakai😍 #allsnowhiteproductsavailable #testimonidirisendiri #chitchatcustomer #rahsiapikatsuami #rahsiacantik #kurusputihgebugebass #hilang7kgdalammasa2bulan #kurustanpaberlapar🤓🤓 #codsetiaphari #postagesetiaphari #mesraalam #teambesaunakkurus #snowfitzkuantan #belumcubabelumtahu #cantikberjemaah😉

  •  1  0  5 July, 2020
  • Memang cantik kalau letak Floor Deck Wood Interlock dekat laman rumah.
.
Lai lai lai dapatkan sekarang Floor Deck Wood Interlock dari Valoobuy sekarang. Memang sesuai untuk diletakkan indoor dan outdoor. Siapa yg laman rumah tu kurang ceria, boleh la letak Floor Deck ni untuk menghiasi laman rumah anda.
.
Jika berminat boleh je shopping di kedai kami sekarang atau boleh je shopping online di website Valoobuy.com
>>> https://www.valoobuy.com/home-decor/30x30cm-floor-deck-wood-type-interlocking-flooring-decking
.
#valoobuy
#jomdeko
#postagesetiaphari
  • Memang cantik kalau letak Floor Deck Wood Interlock dekat laman rumah.
    .
    Lai lai lai dapatkan sekarang Floor Deck Wood Interlock dari Valoobuy sekarang. Memang sesuai untuk diletakkan indoor dan outdoor. Siapa yg laman rumah tu kurang ceria, boleh la letak Floor Deck ni untuk menghiasi laman rumah anda.
    .
    Jika berminat boleh je shopping di kedai kami sekarang atau boleh je shopping online di website Valoobuy.com
    >>> https://www.valoobuy.com/home-decor/30x30cm-floor-deck-wood-type-interlocking-flooring-decking
    .
    #valoobuy
    #jomdeko
    #postagesetiaphari

  •  3  0  5 July, 2020
  • Selain mengamalkan jamu tradisional, supplement kecantikkan juga penting untuk wanita-wanita zaman sekarang. Ianya bukan sahaja lebih mudah untuk diamalkan, tetapi memberi keberkesanan yg sama hebat seperti jamu tradisional. TAPI ingat! Pastikan bahan-bahan yg digunakan dalam supplement tersebut SELAMAT💢💢
.
Nak supplement kecantikkan yg selamat⁉️ K-COLLY ADVANCE lah jawapannya 🍓🍓🍓
.
Ya K-Colly Advance dijamin selamat untuk di makan dan dijamin keberkesanan nya seawal 1 minggu‼️ Dengan kandungan Sakura extract yg telah diformulasikan menggunakan Nano-advance formula, ianya membantu mengekalkan kesihatan kulit, keremajaan dan memastikan kulit sekata dan sekaligus bertindak sebagai anti-penuaan yg baik. Best kannn!! 😍😍😍 
.
Siapa yg selalu berangan2 nak kekal awet muda tu, K-Colly Advance boleh membantu anda! Dengan K-Colly Advance, angan2 anda akan jadi kenyataan 🤩 Kekal awet muda bukan lagi rahsia dengan K-Colly Advance. Jom cuba sekarang! 🥰🥰🥰
.
.
#kcollyadvance#kcollysweet17#kcollyoriginal#kcollykualalumpur #kcollylovers#uitm#bazaarpaknil #kcollymalaysia #putihgebu #neelofa  #sayajual #deliverykl #bandarbarusentul #sentul #sentulkl #postagesetiaphari #supplementputih #tanpacollagen #terbuktiberkesan #jomcantik
  • Selain mengamalkan jamu tradisional, supplement kecantikkan juga penting untuk wanita-wanita zaman sekarang. Ianya bukan sahaja lebih mudah untuk diamalkan, tetapi memberi keberkesanan yg sama hebat seperti jamu tradisional. TAPI ingat! Pastikan bahan-bahan yg digunakan dalam supplement tersebut SELAMAT💢💢
    .
    Nak supplement kecantikkan yg selamat⁉️ K-COLLY ADVANCE lah jawapannya 🍓🍓🍓
    .
    Ya K-Colly Advance dijamin selamat untuk di makan dan dijamin keberkesanan nya seawal 1 minggu‼️ Dengan kandungan Sakura extract yg telah diformulasikan menggunakan Nano-advance formula, ianya membantu mengekalkan kesihatan kulit, keremajaan dan memastikan kulit sekata dan sekaligus bertindak sebagai anti-penuaan yg baik. Best kannn!! 😍😍😍
    .
    Siapa yg selalu berangan2 nak kekal awet muda tu, K-Colly Advance boleh membantu anda! Dengan K-Colly Advance, angan2 anda akan jadi kenyataan 🤩 Kekal awet muda bukan lagi rahsia dengan K-Colly Advance. Jom cuba sekarang! 🥰🥰🥰
    .
    .
    #kcollyadvance #kcollysweet17 #kcollyoriginal #kcollykualalumpur #kcollylovers #uitm #bazaarpaknil #kcollymalaysia #putihgebu #neelofa #sayajual #deliverykl #bandarbarusentul #sentul #sentulkl #postagesetiaphari #supplementputih #tanpacollagen #terbuktiberkesan #jomcantik

  •  5  0  5 July, 2020
  • Anda sedang mencari Rak gantung kunci?
Mari dapatkan Sweet Home Rack dari Valoobuy sekarang.
.
Mudah dipasang, rupa bentuk yang menarik dan tahan lasak. Ini antara barang Hot yg ramai mencari cari. 
.
Jika berminat boleh je shopping di kedai kami sekarang atau boleh je shopping online di website Valoobuy.com
.
#valoobuy
#jomdeko
#postagesetiaphari
  • Anda sedang mencari Rak gantung kunci?
    Mari dapatkan Sweet Home Rack dari Valoobuy sekarang.
    .
    Mudah dipasang, rupa bentuk yang menarik dan tahan lasak. Ini antara barang Hot yg ramai mencari cari.
    .
    Jika berminat boleh je shopping di kedai kami sekarang atau boleh je shopping online di website Valoobuy.com
    .
    #valoobuy
    #jomdeko
    #postagesetiaphari

  •  4  0  5 July, 2020
  • Alhamdulillah ..🤲🏻 tengkiuu ampaa grab dgn fifi SET SKINCARE EDITION RAYA LOVELIEE 🥳 selamat mencuba dan selamat mencantikkan kulit 😘
-
Ampaa nak tau dak dalam SET SKINCARE EDITION RAYA nie ada 👇🏻
💋cleanser
💋serum
💋suncreen
💋sampul raya loveliee
💋sample trial moisterizer 
-
Haa ampaa rugi kalau tak grab SET SKINCARE EDITION nie tauu sebab semua ada dalam tue dah harga pon mampu milik 😍❤️
-
Bai ampaa yg nak cantikkan skin ..risau xsesuai dgn skin sensitif ? Risau tak membantu masalah ampa ? Nie belum try belum tau naa ☺️ try dulu baqu complain tau 🤪🤪🤪
-
Nak dapatkan boleh deret whatssap fifi ➡️0182513446 atau tekan link di bio 📲 
🌟ingat loveliee ingat team #izawarriors 🌟
#teammeroketlaju#lovelieebeautyfeedback#giftletops#giftbanyak#postagesetiaphari#codhujungminggu#lovelieeserum#lovelieesuncreen#lovelieecleanser#lovelieehpp#lovelieetrialset#asyalliee#codseluruhkedah#codseluruhpenang#allitemavailable#lovemyskin#skincareroutine#kitajaga#challengemakeup#kulim#padangserai#sungaipetani#penaga#sgkob#kilanglamakulim#kualaketil#kepalabatas#bertam#sunwaypenang
  • Alhamdulillah ..🤲🏻 tengkiuu ampaa grab dgn fifi SET SKINCARE EDITION RAYA LOVELIEE 🥳 selamat mencuba dan selamat mencantikkan kulit 😘
    -
    Ampaa nak tau dak dalam SET SKINCARE EDITION RAYA nie ada 👇🏻
    💋cleanser
    💋serum
    💋suncreen
    💋sampul raya loveliee
    💋sample trial moisterizer
    -
    Haa ampaa rugi kalau tak grab SET SKINCARE EDITION nie tauu sebab semua ada dalam tue dah harga pon mampu milik 😍❤️
    -
    Bai ampaa yg nak cantikkan skin ..risau xsesuai dgn skin sensitif ? Risau tak membantu masalah ampa ? Nie belum try belum tau naa ☺️ try dulu baqu complain tau 🤪🤪🤪
    -
    Nak dapatkan boleh deret whatssap fifi ➡️0182513446 atau tekan link di bio 📲
    🌟ingat loveliee ingat team #izawarriors 🌟
    #teammeroketlaju #lovelieebeautyfeedback #giftletops #giftbanyak #postagesetiaphari #codhujungminggu #lovelieeserum #lovelieesuncreen #lovelieecleanser#lovelieehpp#lovelieetrialset#asyalliee#codseluruhkedah#codseluruhpenang#allitemavailable#lovemyskin#skincareroutine#kitajaga#challengemakeup#kulim#padangserai#sungaipetani#penaga#sgkob#kilanglamakulim#kualaketil#kepalabatas#bertam#sunwaypenang

  •  21  0  4 July, 2020
  • Semua item ni irah guna tau and dah jadi routine skincare yang wajib untuk irah. Kalau terskip rasa macam tak lengkap je hidup 😂
.
Actually muka irah ni bukan lah jenis yang mudah naik jerawat. Selalu naik pun time period which is normal je sebab time tu hormon tak stable kan. Tapi irah still guna #numiskincare and consume #pss sebabnya irah nak jaga kulit dari dalam and luar. 
.
Skin irah jenis kering and kulit kusam. So dengan adanya #produkfienabeauty ni irah dah tak perlu kisah dah pasal kulit kering or kusam. Sebabnya this product dah suit well with me and i truly love it 🥰
.
Anw, make sure korang keep dengan basic skincare routine (cleanser + moisturizer + sunscreen) dulu. Usually irah skip je moisturizer sebab pakai #numiserum dah keep kulit irah moist. Bila kering sangat je baru apply moisturizer hehe
.
#numigang #numikitapunya #numisoap #numiserum #familynumi #teamfienabeauty #numibangkit #wesharewesolvewebond #feedbacknumiskincare #gelombangnumigang #teamfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #kemamkemamputih #kemampssjer #fienabeauty #numigangkuantan #numigangbalok #produkfienabeauty #irahbeauty #irahleague #dropshiptanpamodal #ienavengerssquad #postagesetiaphari #cleanser #sabunmuka #serum #skincare
  • Semua item ni irah guna tau and dah jadi routine skincare yang wajib untuk irah. Kalau terskip rasa macam tak lengkap je hidup 😂
    .
    Actually muka irah ni bukan lah jenis yang mudah naik jerawat. Selalu naik pun time period which is normal je sebab time tu hormon tak stable kan. Tapi irah still guna #numiskincare and consume #pss sebabnya irah nak jaga kulit dari dalam and luar.
    .
    Skin irah jenis kering and kulit kusam. So dengan adanya #produkfienabeauty ni irah dah tak perlu kisah dah pasal kulit kering or kusam. Sebabnya this product dah suit well with me and i truly love it 🥰
    .
    Anw, make sure korang keep dengan basic skincare routine (cleanser + moisturizer + sunscreen) dulu. Usually irah skip je moisturizer sebab pakai #numiserum dah keep kulit irah moist. Bila kering sangat je baru apply moisturizer hehe
    .
    #numigang #numikitapunya #numisoap #numiserum #familynumi #teamfienabeauty #numibangkit #wesharewesolvewebond #feedbacknumiskincare #gelombangnumigang #teamfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #kemamkemamputih #kemampssjer #fienabeauty #numigangkuantan #numigangbalok #produkfienabeauty #irahbeauty #irahleague #dropshiptanpamodal #ienavengerssquad #postagesetiaphari #cleanser #sabunmuka #serum #skincare

  •  20  0  4 July, 2020
  • Hanya konsisten gunakan 1 sachet pagi sebelum sarapan  tawu tawu je dah kurus dalam masa 2 minggu sahaja!

nak ke?
.
.
Confirm lepas guna #SNOWFITZ ni, awak akan tampil lebih selim-melim dan hot.
Nak pakai apa pon dah tak sendat

RASA coklat Strawberi yang sangat sedap.

Ratusan feedback dari customer yang dah berjaya turun 6-10 kg dalam 2 minggu sahaja😘
SENANG untuk consume, hanya 1 sachet sehari
TAKPERLU berlapar

100% selamat dan halal.

SEKARANG HQ ADA MENGANJURKAN PEMBELIAAN SETIAP 2KOTAK SNOWFITZ anda kn dapat 1free gift V SHAPE . 🤩🤩🤩🤩

Awaa awaa, kakak cantik, adik manis, abang sado berminat boleh piyem ye 🥰 , atau takut che kiah terlepas pandang, boleh direct wasap atau tekan je link kat atas tu ye.. tenkiu SNOWFITZ 🥰😘😘🥰

#snowfitzkuantan #codsetiaphari #postagesetiaphari #sisdahkurus #kurusputihgebu #testimonidirisendiri #beributestimoniberjaya #stockterhad #hilang7kgdalammase2bulan #boohaters #rahsiapikatsuami #cantikberjemaah #kurustanpaberlapar #firstcomefirstserve
  • Hanya konsisten gunakan 1 sachet pagi sebelum sarapan tawu tawu je dah kurus dalam masa 2 minggu sahaja!

    nak ke?
    .
    .
    Confirm lepas guna #SNOWFITZ ni, awak akan tampil lebih selim-melim dan hot.
    Nak pakai apa pon dah tak sendat

    RASA coklat Strawberi yang sangat sedap.

    Ratusan feedback dari customer yang dah berjaya turun 6-10 kg dalam 2 minggu sahaja😘
    SENANG untuk consume, hanya 1 sachet sehari
    TAKPERLU berlapar

    100% selamat dan halal.

    SEKARANG HQ ADA MENGANJURKAN PEMBELIAAN SETIAP 2KOTAK SNOWFITZ anda kn dapat 1free gift V SHAPE . 🤩🤩🤩🤩

    Awaa awaa, kakak cantik, adik manis, abang sado berminat boleh piyem ye 🥰 , atau takut che kiah terlepas pandang, boleh direct wasap atau tekan je link kat atas tu ye.. tenkiu SNOWFITZ 🥰😘😘🥰

    #snowfitzkuantan #codsetiaphari #postagesetiaphari #sisdahkurus #kurusputihgebu #testimonidirisendiri #beributestimoniberjaya #stockterhad #hilang7kgdalammase2bulan #boohaters #rahsiapikatsuami #cantikberjemaah #kurustanpaberlapar #firstcomefirstserve

  •  0  1  4 July, 2020
  • Setiap apa yang kita nak, perlu ada usaha. Betul tak?
.
Nak berjaya ke nak kulit cantik ke nak itu ini semuanya kene ada usaha. Bila dah usaha, kene konsisten dan jangan give up.
.
Alhamdulillah pengguna #numiskincare mostly jenis yang tak cepat mengalah. Masing2 konsisten guna produk #numiskincare untuk dapatkan kulit idaman 🥰
.
#numigang #numikitapunya #numisoap #numiserum #familynumi #teamfienabeauty #numibangkit #wesharewesolvewebond #feedbacknumiskincare #gelombangnumigang #teamfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #kemamkemamputih #kemampssjer #fienabeauty #numigangkuantan #numigangbalok #produkfienabeauty #irahbeauty #irahleague #dropshiptanpamodal #ienavengerssquad #postagesetiaphari #cleanser #sabunmuka #serum #skincare
  • Setiap apa yang kita nak, perlu ada usaha. Betul tak?
    .
    Nak berjaya ke nak kulit cantik ke nak itu ini semuanya kene ada usaha. Bila dah usaha, kene konsisten dan jangan give up.
    .
    Alhamdulillah pengguna #numiskincare mostly jenis yang tak cepat mengalah. Masing2 konsisten guna produk #numiskincare untuk dapatkan kulit idaman 🥰
    .
    #numigang #numikitapunya #numisoap #numiserum #familynumi #teamfienabeauty #numibangkit #wesharewesolvewebond #feedbacknumiskincare #gelombangnumigang #teamfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #kemamkemamputih #kemampssjer #fienabeauty #numigangkuantan #numigangbalok #produkfienabeauty #irahbeauty #irahleague #dropshiptanpamodal #ienavengerssquad #postagesetiaphari #cleanser #sabunmuka #serum #skincare

  •  26  0  4 July, 2020
  • SWIPE LEFT KALAU NAK TENGOK AMAZING SKIN TRANSFORMATION! 😱
-
Ada orang guna satu botol mungkin takkan nampak banyak sangat perubahan sebab kulit setiap orang lain- lain. Alhamdulillah, Aleen tak pernah berhenti dan teruskan pemakaian #advancedserum walaupun ambil masa yang lama, lepas 4 botol akhirnya Aleen dapat skin goal yang diinginkan!😍
-
Sekarang dah botol yang kelima. Takda lagi jerawat, parut jerawat dan yang penting kulit Aleen pun dah tak kusam! 
-
Best kan? Korang dah guna berapa botol serum? Dan bila korang start nampak perubahan? Jom share 😉
#bougasbeauty #bougasbeautywarrior #bougascares #bougaslover #roadtohealthyskin #advancedserum #alldaymoisturizer #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #readystock #codbangi #codkajang #codserikembangan #codbalakong #codsemenyih #codserdang #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia
  • SWIPE LEFT KALAU NAK TENGOK AMAZING SKIN TRANSFORMATION! 😱
    -
    Ada orang guna satu botol mungkin takkan nampak banyak sangat perubahan sebab kulit setiap orang lain- lain. Alhamdulillah, Aleen tak pernah berhenti dan teruskan pemakaian #advancedserum walaupun ambil masa yang lama, lepas 4 botol akhirnya Aleen dapat skin goal yang diinginkan!😍
    -
    Sekarang dah botol yang kelima. Takda lagi jerawat, parut jerawat dan yang penting kulit Aleen pun dah tak kusam!
    -
    Best kan? Korang dah guna berapa botol serum? Dan bila korang start nampak perubahan? Jom share 😉
    #bougasbeauty #bougasbeautywarrior #bougascares #bougaslover #roadtohealthyskin #advancedserum #alldaymoisturizer #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #readystock #codbangi #codkajang #codserikembangan #codbalakong #codsemenyih #codserdang #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia

  •  2  0  4 July, 2020

Top #postagesetiaphari Posts

  • MAKK UI ! UMUR HAMPIR 60AN KEMAIN MUDA ? 😱

Tulah terkojot tengok perubahan akak .Makin calit makin menegang dan anjal muka tu ha .Plus cerah pulak tu .Eyebag pun takk de 
Dulu ramai orang takk percaya .Betul
ke calit nadi boleh awet muda .Tapi bila sendiri dah cuba .Dan nampak ketara perubahannya terus jatuh cinta 
Nakk nakk hari hari terima TESTIMONI TERBARU sangat mengujakan .Dan pengguna semakin cantik awet muda 
Akhirnya ramai dah akui teknologi semakin maju , Kita pun kena akui dengan teknologi terbaru yang takk perlu susah pun untuk #cantik awet muda .

Mudah hanya sapu 3 point nadi jer setiap hari cukup untuk buat kita tampil jelita berseri setiap hari ❤️ #Ayuwdta 
#womenDesire 
#antijeragat 
#nakglowing .
#Nakhargapromosi 
#krimviral 
#postagesetiaphari
  • MAKK UI ! UMUR HAMPIR 60AN KEMAIN MUDA ? 😱

    Tulah terkojot tengok perubahan akak .Makin calit makin menegang dan anjal muka tu ha .Plus cerah pulak tu .Eyebag pun takk de
    Dulu ramai orang takk percaya .Betul
    ke calit nadi boleh awet muda .Tapi bila sendiri dah cuba .Dan nampak ketara perubahannya terus jatuh cinta
    Nakk nakk hari hari terima TESTIMONI TERBARU sangat mengujakan .Dan pengguna semakin cantik awet muda
    Akhirnya ramai dah akui teknologi semakin maju , Kita pun kena akui dengan teknologi terbaru yang takk perlu susah pun untuk #cantik awet muda .

    Mudah hanya sapu 3 point nadi jer setiap hari cukup untuk buat kita tampil jelita berseri setiap hari ❤️ #Ayuwdta
    #womenDesire
    #antijeragat
    #nakglowing .
    #Nakhargapromosi
    #krimviral
    #postagesetiaphari

  •  101  3  18 May, 2020
  • 🙋‍♀️setuju tekan double tap@ LIKE sikit..koleksi legend😎 zaman mak2 kita dulu betul tak?? tp sampai sekarang taw petern kait 2..kait 3 ni fomous di @kedaiemasrozita_ipoh 😎😎 jom hadiah pada orang tersyg..mcm2 saiz dr 3gm hingga 180gm available di @kedaiemasrozita_ipoh 👍
  • 🙋‍♀️setuju tekan double [email protected] LIKE sikit..koleksi legend😎 zaman mak2 kita dulu betul tak?? tp sampai sekarang taw petern kait 2..kait 3 ni fomous di @kedaiemasrozita_ipoh 😎😎 jom hadiah pada orang tersyg..mcm2 saiz dr 3gm hingga 180gm available di @kedaiemasrozita_ipoh 👍

  •  1,364  103  4 November, 2019
  • eee geram Nya tengok koleksi BUBBLE2 ni...😘😬bilaaa lah boleh dapat ni...siapa rasa gini angkat tangan🙋‍♀️
  • eee geram Nya tengok koleksi BUBBLE2 ni...😘😬bilaaa lah boleh dapat ni...siapa rasa gini angkat tangan🙋‍♀️

  •  359  46  29 March, 2020
  • 🔍WDTA  ni apa? 

Apa Kelebihannya?

Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda 

#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.

Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

Kelebihan #WDTA  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama

#AyudealerAdleesyaBeauty 
#WomenDesiree 
#KrimKecantikandanAwetMuda 
#postagesetiaphari 
#freepostage_freegift 
#nakcantikberseri 
#antijerawat_kusam 
#antijeragat
  • 🔍WDTA ni apa?

    Apa Kelebihannya?

    Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda

    #WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.

    Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

    Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

    Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama

    #AyudealerAdleesyaBeauty
    #WomenDesiree
    #KrimKecantikandanAwetMuda
    #postagesetiaphari
    #freepostage_freegift
    #nakcantikberseri
    #antijerawat_kusam
    #antijeragat

  •  133  0  2 July, 2020
  • Promosi !!!! Promosi !!!! Promosiiiii !!!!
.
Promosi hingga RAYAAAA..nak kulit bebas jerawat dan cantik...
Cepat2 korang dapatkan stok DIANZ VITAMIN EXTRA PEARL dengan akak !!! Bukan senang tau nak tengok produk DIANZ buat promosi besar-besaran gini....
.

Berminat nak order @ sebarang pertanyaan? Boleh pm @ WhatsApp .
📞 0134156482
📞 0134156482
📞 0134156482

#testimony #berjaya #Dianz #sayajual #sayajualonline #directsell #hisaphisapteruscantik #terengganu #unisza #cod #postage #postagesetiaphari #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzvitaminterengganu #nanocream #floralmask #postage #malaysia #semenanjung #sabahsarawak #like4like #codkualaterengganu #codchendering #follow #codunisza #coduitmchendering #codumt #instagramhub #bazarpaknil
  • Promosi !!!! Promosi !!!! Promosiiiii !!!!
    .
    Promosi hingga RAYAAAA..nak kulit bebas jerawat dan cantik...
    Cepat2 korang dapatkan stok DIANZ VITAMIN EXTRA PEARL dengan akak !!! Bukan senang tau nak tengok produk DIANZ buat promosi besar-besaran gini....
    .

    Berminat nak order @ sebarang pertanyaan? Boleh pm @ WhatsApp .
    📞 0134156482
    📞 0134156482
    📞 0134156482

    #testimony #berjaya #Dianz #sayajual #sayajualonline #directsell #hisaphisapteruscantik #terengganu #unisza #cod #postage #postagesetiaphari #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzvitaminterengganu #nanocream #floralmask #postage #malaysia #semenanjung #sabahsarawak #like4like #codkualaterengganu #codchendering #follow #codunisza #coduitmchendering #codumt #instagramhub #bazarpaknil

  •  190  0  19 June, 2016
  • Amazing kan sis ni boleh loss 30kg. 
Sis ni bagus. Dia amalkan diet sihat. 
Sampai 1 masa berat badan dia statik walau dia eat clean. 
Sebab tu dia cuba xs drinks untuk boostkan lagi metabolisme badan dia. 
Lepas tu berat dia mula turun semula. 
So far dah 30kg dia turun berat badan  dengan cara pemakanan sihat + bantuan xspd. 
Tahniah dear customer 👏🏻👏🏻 Info lanjut?
Klik link di bio @ whatsapp sis www.wasap.my/60163902769/XsPerfectDrink.

#XsPerfectDrink
#kopikurusviral
#agentdropshipwanted 
#postagesetiaphari 
#codsungaipetani
  • Amazing kan sis ni boleh loss 30kg.
    Sis ni bagus. Dia amalkan diet sihat.
    Sampai 1 masa berat badan dia statik walau dia eat clean.
    Sebab tu dia cuba xs drinks untuk boostkan lagi metabolisme badan dia.
    Lepas tu berat dia mula turun semula.
    So far dah 30kg dia turun berat badan dengan cara pemakanan sihat + bantuan xspd.
    Tahniah dear customer 👏🏻👏🏻 Info lanjut?
    Klik link di bio @ whatsapp sis www.wasap.my/60163902769/XsPerfectDrink.

    #XsPerfectDrink
    #kopikurusviral
    #agentdropshipwanted
    #postagesetiaphari
    #codsungaipetani

  •  105  0  23 June, 2020