#postageseluruhmalaysia Instagram Photos & Videos

postageseluruhmalaysia - 168.5k posts

Hashtag Popularity

2.5
average comments
32.7
average likes

Latest #postageseluruhmalaysia Posts

  • “Kenapa sampai kena pakai Toner ? Toner je pun”

#WaterTonicAdvanced  #Herv  ni ada Vitamin C yang padu grade dari kayangan, disuntik dengan Dead Sea Mud memang buat muka makin cerah , lembap bergetah lagi lagi bila bangun pagi. Berkilau yang cantik. Pakai #Essnece pun senang nak melekat pada kulit. Macam kena gam. 
Dua kali dapat awet muda, mestilah suka. 

Toner penting untuk seimbangkan pH kulit kita. Seimbang antara alkali dan asid pada kulit. Kalau tak seimbang, kulit rosak, sensitif dan akhirnya breakout. 

Wuhuuu, nampak peranan #Toner ittew ? 

So jangan skip Toner ok. If pH balancing tu mula  kacau, memang hancus muka. 

Kulit sihat bermula dari skin barrier yang teguh. Bila teguh, naik jerawat pun susah. 

#hervjohor

www.wasap.my/601161755184/arrabeautyzz

#HervNaturalJohor #HervNatural #hervjohor #watertonikadvancehervjohor #arrabeautyzz #arramarket #CODAREAJB #postageseluruhmalaysia
  • “Kenapa sampai kena pakai Toner ? Toner je pun”

    #WaterTonicAdvanced #Herv ni ada Vitamin C yang padu grade dari kayangan, disuntik dengan Dead Sea Mud memang buat muka makin cerah , lembap bergetah lagi lagi bila bangun pagi. Berkilau yang cantik. Pakai #Essnece pun senang nak melekat pada kulit. Macam kena gam.
    Dua kali dapat awet muda, mestilah suka.

    Toner penting untuk seimbangkan pH kulit kita. Seimbang antara alkali dan asid pada kulit. Kalau tak seimbang, kulit rosak, sensitif dan akhirnya breakout.

    Wuhuuu, nampak peranan #Toner ittew ?

    So jangan skip Toner ok. If pH balancing tu mula kacau, memang hancus muka.

    Kulit sihat bermula dari skin barrier yang teguh. Bila teguh, naik jerawat pun susah.

    #hervjohor

    www.wasap.my/601161755184/arrabeautyzz

    #HervNaturalJohor #HervNatural #hervjohor #watertonikadvancehervjohor #arrabeautyzz #arramarket #CODAREAJB #postageseluruhmalaysia

  •  0  0  4 minutes ago
  • Hi everyone! Jangan lupaaa Rina buat COD Rawang! Postage berjalan seperti biasa, setiap hari 🔥
.
READY STOCK ZIKIR PILLOW ‼️
READY STOCK ZIKIR PILLOW ‼️
.
Jom DEAL COD #ZikirPillow korangg nanti stock habis orang kebas 😆
.
Dengan adanya Zikir Pillow ni, in Shaa Allah anak-anak boleh lupa dengan gadget 😁 Tak main henpon dah, dok belek tekan-tekan dekat Zikir Pillow ni jee 🥰
.
Jom whatsapp 011-6083 5103 kalau nak order ye 🎉
.
COD : Rawang & Setapak (different place, different date & time) 🚗
Postage everyday 🚚
.
WHATSAPP NOW NOW NOW 📲
011-6083 5103 (Rina)
.
#zikirpillow #babypian #bantalbaby #zikirpillowbabypian #bantalbabypian #bantalbabymurah #bantaluntukbaby #bantaluntukhadiah #zikirpillowpian #zikirpillowkl #zikirpillowsetapak #babypiankl #zikirpillowkualalumpur #babypiancodkl #babypianmurah #babypianbantal #babypianzikir #babypianzikirpillow #babypianraya2020 #babypianhq #babypianofficial #codsetapakbabypian #codsetapak #barangkl #codrawang #bantalbayi #bantalbabymalaysia #postageseluruhmalaysia
  • Hi everyone! Jangan lupaaa Rina buat COD Rawang! Postage berjalan seperti biasa, setiap hari 🔥
    .
    READY STOCK ZIKIR PILLOW ‼️
    READY STOCK ZIKIR PILLOW ‼️
    .
    Jom DEAL COD #ZikirPillow korangg nanti stock habis orang kebas 😆
    .
    Dengan adanya Zikir Pillow ni, in Shaa Allah anak-anak boleh lupa dengan gadget 😁 Tak main henpon dah, dok belek tekan-tekan dekat Zikir Pillow ni jee 🥰
    .
    Jom whatsapp 011-6083 5103 kalau nak order ye 🎉
    .
    COD : Rawang & Setapak (different place, different date & time) 🚗
    Postage everyday 🚚
    .
    WHATSAPP NOW NOW NOW 📲
    011-6083 5103 (Rina)
    .
    #zikirpillow #babypian #bantalbaby #zikirpillowbabypian #bantalbabypian #bantalbabymurah #bantaluntukbaby #bantaluntukhadiah #zikirpillowpian #zikirpillowkl #zikirpillowsetapak #babypiankl #zikirpillowkualalumpur #babypiancodkl #babypianmurah #babypianbantal #babypianzikir #babypianzikirpillow #babypianraya2020 #babypianhq #babypianofficial #codsetapakbabypian #codsetapak #barangkl #codrawang #bantalbayi #bantalbabymalaysia #postageseluruhmalaysia

  •  0  0  10 minutes ago
  • Hi everyone! Jangan lupaaa Rina buat COD Rawang! Postage berjalan seperti biasa, setiap hari 🔥
.
READY STOCK ZIKIR PILLOW ‼️
READY STOCK ZIKIR PILLOW ‼️
.
Jom DEAL COD #ZikirPillow korangg nanti stock habis orang kebas 😆
.
Dengan adanya Zikir Pillow ni, in Shaa Allah anak-anak boleh lupa dengan gadget 😁 Tak main henpon dah, dok belek tekan-tekan dekat Zikir Pillow ni jee 🥰
.
Jom whatsapp 011-6083 5103 kalau nak order ye 🎉
.
COD : Rawang & Setapak (different place, different date & time) 🚗
Postage everyday 🚚
.
WHATSAPP NOW NOW NOW 📲
011-6083 5103 (Rina)
.
#zikirpillow #babypian #bantalbaby #zikirpillowbabypian #bantalbabypian #bantalbabymurah #bantaluntukbaby #bantaluntukhadiah #zikirpillowpian #zikirpillowkl #zikirpillowsetapak #babypiankl #zikirpillowkualalumpur #babypiancodkl #babypianmurah #babypianbantal #babypianzikir #babypianzikirpillow #babypianraya2020 #babypianhq #babypianofficial #codsetapakbabypian #codsetapak #barangkl #codrawang #bantalbayi #bantalbabymalaysia #postageseluruhmalaysia
  • Hi everyone! Jangan lupaaa Rina buat COD Rawang! Postage berjalan seperti biasa, setiap hari 🔥
    .
    READY STOCK ZIKIR PILLOW ‼️
    READY STOCK ZIKIR PILLOW ‼️
    .
    Jom DEAL COD #ZikirPillow korangg nanti stock habis orang kebas 😆
    .
    Dengan adanya Zikir Pillow ni, in Shaa Allah anak-anak boleh lupa dengan gadget 😁 Tak main henpon dah, dok belek tekan-tekan dekat Zikir Pillow ni jee 🥰
    .
    Jom whatsapp 011-6083 5103 kalau nak order ye 🎉
    .
    COD : Rawang & Setapak (different place, different date & time) 🚗
    Postage everyday 🚚
    .
    WHATSAPP NOW NOW NOW 📲
    011-6083 5103 (Rina)
    .
    #zikirpillow #babypian #bantalbaby #zikirpillowbabypian #bantalbabypian #bantalbabymurah #bantaluntukbaby #bantaluntukhadiah #zikirpillowpian #zikirpillowkl #zikirpillowsetapak #babypiankl #zikirpillowkualalumpur #babypiancodkl #babypianmurah #babypianbantal #babypianzikir #babypianzikirpillow #babypianraya2020 #babypianhq #babypianofficial #codsetapakbabypian #codsetapak #barangkl #codrawang #bantalbayi #bantalbabymalaysia #postageseluruhmalaysia

  •  0  0  41 minutes ago
  • VSL BLEMISH SERUM

🔥Diformulasikan khas untuk  kulit berjerawat

🔥Membuang kulit mati dan mengurangkan minyak yang membawa kepada masalah kulit.

🔥Mengecilkan liang pori dan menyinarkan kulit.

🔥Memudarkan bekas jerawat dan blackhead.

🔥Cytobiol Iris A2 adalah bahan aktif dalam VSL Blemish Serum yang berfungsi untuk mengatasi masalah kulit berjerawat!

🔥Kulit berjerawat atau berminyak amat digalakkan menggunakan VSL Blemish Serum untuk membunuh bakteria dan mengurangkan jerawat.

🔥Ia juga anti penuaan yang berkesan dan terbukti dapat mengecilkan liang pori dan kulit tampil awet muda.

🔥Bebas bahan pengawet

#VslBlemishSerum

📲www.wasap.my/60197373701

Ciktin Pakar Kecantikan Anda 💞
" Kecantikan Anda Kejayaan Saya " 

#Agentsahvsl
#Agentsahvslmelaka
#Agentsahvslcheng
#Agentsahvslalorgajah
#Agentsahvslnegerisembilan
#Agentsahvslrembau
#Agentsahvsltampin
#Agentsahrantaupanjang
#Agentsahpasirmas
#Agentsahperak
#Agentsahkedah
#Agentsahvslpulausebang
#Agentsahvslmasjidtanah
#Agentsahvslayerkeroh
#Agentsahvslduriantunggal
#Agentsahvslbatuberendam
#Agentsahvslterengganu
#Agentsahpulaupinang
#Agentsahkotabharu
#Agentsahvsltanahmerah 
#Agentsahvslbachok
#Agentvslwanted
#Vslteamciktin
#Vslteamwawakelantan
#Vsljolieteams
#Postageseluruhmalaysia
  • VSL BLEMISH SERUM

    🔥Diformulasikan khas untuk kulit berjerawat

    🔥Membuang kulit mati dan mengurangkan minyak yang membawa kepada masalah kulit.

    🔥Mengecilkan liang pori dan menyinarkan kulit.

    🔥Memudarkan bekas jerawat dan blackhead.

    🔥Cytobiol Iris A2 adalah bahan aktif dalam VSL Blemish Serum yang berfungsi untuk mengatasi masalah kulit berjerawat!

    🔥Kulit berjerawat atau berminyak amat digalakkan menggunakan VSL Blemish Serum untuk membunuh bakteria dan mengurangkan jerawat.

    🔥Ia juga anti penuaan yang berkesan dan terbukti dapat mengecilkan liang pori dan kulit tampil awet muda.

    🔥Bebas bahan pengawet

    #VslBlemishSerum

    📲www.wasap.my/60197373701

    Ciktin Pakar Kecantikan Anda 💞
    " Kecantikan Anda Kejayaan Saya "

    #Agentsahvsl
    #Agentsahvslmelaka
    #Agentsahvslcheng
    #Agentsahvslalorgajah
    #Agentsahvslnegerisembilan
    #Agentsahvslrembau
    #Agentsahvsltampin
    #Agentsahrantaupanjang
    #Agentsahpasirmas
    #Agentsahperak
    #Agentsahkedah
    #Agentsahvslpulausebang
    #Agentsahvslmasjidtanah
    #Agentsahvslayerkeroh
    #Agentsahvslduriantunggal
    #Agentsahvslbatuberendam
    #Agentsahvslterengganu
    #Agentsahpulaupinang
    #Agentsahkotabharu
    #Agentsahvsltanahmerah
    #Agentsahvslbachok
    #Agentvslwanted
    #Vslteamciktin
    #Vslteamwawakelantan
    #Vsljolieteams
    #Postageseluruhmalaysia

  •  0  0  43 minutes ago
  • SUAMI PERASAN!

Setiap jam wasap kita, siap puji kita lagi.. 

Gila laa tak suka tak bahagia weii! Ana rasa ini donia ana yang punya 😂😍

Kejadian ini bermula bila cik abang mula jatuh chentaaa balik kat kita. 

Sejak kita mula minum kopi beras perang, kopi viral,Jus flush lemak sebulan yang lalu! Kita rasa lain macam dia layan kita. 

Bila keluar sama sama.. Mata dia lebih liar dari kita! 

Nak tau kenapa? 
Dia perasan dia keluar dengan aweks. Hahahhaah. Dia sendiri bagitau dia bangga ada isteri macam saya punya body kalah anak dara! Janji kami bahagia. 

Nak suami melekat jee kat kita.. Mai cuba kopi ni! 

Turun 7kg pon suami dah mula pandang sayang! Kalau 17kg haaa.... Mau tak pe. Kerja kan?

Jom coba!

#klubnalaleh
#kopikurus #kurusdalam2minggu #tipsdiet #kurusitupasti #klubnalalehmelaka #codmelaka #postageseluruhmalaysia #agentwanted #dropshipwanted
  • SUAMI PERASAN!

    Setiap jam wasap kita, siap puji kita lagi..

    Gila laa tak suka tak bahagia weii! Ana rasa ini donia ana yang punya 😂😍

    Kejadian ini bermula bila cik abang mula jatuh chentaaa balik kat kita.

    Sejak kita mula minum kopi beras perang, kopi viral,Jus flush lemak sebulan yang lalu! Kita rasa lain macam dia layan kita.

    Bila keluar sama sama.. Mata dia lebih liar dari kita!

    Nak tau kenapa?
    Dia perasan dia keluar dengan aweks. Hahahhaah. Dia sendiri bagitau dia bangga ada isteri macam saya punya body kalah anak dara! Janji kami bahagia.

    Nak suami melekat jee kat kita.. Mai cuba kopi ni!

    Turun 7kg pon suami dah mula pandang sayang! Kalau 17kg haaa.... Mau tak pe. Kerja kan?

    Jom coba!

    #klubnalaleh
    #kopikurus #kurusdalam2minggu #tipsdiet #kurusitupasti #klubnalalehmelaka #codmelaka #postageseluruhmalaysia #agentwanted #dropshipwanted

  •  1  0  45 minutes ago
  • Nak set di bawah rm100 pun ada..
.
Yg penting pengguna2 obsess semua cantik2 dan berseri2 di pagi raya nti..
.
Tekan link di bio ⏩ utk order atau pun boleh cari anak team #KNabsquad tuk cod di kawasan yg berdekatan dgn korg 
.
Cod bagan serai ⏩ parit buntar ⏩ semanggol ⏩ kamunting ⏩ kuala kurau ⏩ selama perak
.
#teamjerungmira #obsesswave #obsesscosmetic #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticmalaysia #squadsyiera #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticscod #muaipoh #muaperak #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticbrunei #imfounderobsesscosmetics #imfounderobsess #squadsyiera #ddcushionviralobsesscosmetics #ddcushionobsess
#ObsessMakeupParty #ObsessCosmetics #iAmFounder #KNabsquad #codobsesscosmeticsbaganserai #codobsesscosmeticsparitbuntar #codbaganseraiparitbuntar #codsemanggolkamunting #obsesslipmatte #ddcushionobsess #postageseluruhmalaysia #tutorialmakeup #lipmattemalaysia #muamalaysia #paritbuntarbaganserai
  • Nak set di bawah rm100 pun ada..
    .
    Yg penting pengguna2 obsess semua cantik2 dan berseri2 di pagi raya nti..
    .
    Tekan link di bio ⏩ utk order atau pun boleh cari anak team #KNabsquad tuk cod di kawasan yg berdekatan dgn korg
    .
    Cod bagan serai ⏩ parit buntar ⏩ semanggol ⏩ kamunting ⏩ kuala kurau ⏩ selama perak
    .
    #teamjerungmira #obsesswave #obsesscosmetic #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticmalaysia #squadsyiera #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticscod #muaipoh #muaperak #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticbrunei #imfounderobsesscosmetics #imfounderobsess #squadsyiera #ddcushionviralobsesscosmetics #ddcushionobsess
    #ObsessMakeupParty #ObsessCosmetics #iAmFounder #KNabsquad #codobsesscosmeticsbaganserai #codobsesscosmeticsparitbuntar #codbaganseraiparitbuntar #codsemanggolkamunting #obsesslipmatte #ddcushionobsess #postageseluruhmalaysia #tutorialmakeup #lipmattemalaysia #muamalaysia #paritbuntarbaganserai

  •  2  0  46 minutes ago
  • Apa yang best sangat KM Moisturizer ni?
Mehh sini rapat2 Ida nak share kat hampa kebaikan KM Moisturizer nie😍

🍭 Melindungi kulit daripada pencemaran udara
🍭 Tidak melekit & ringan
🍭 Tidak menyumbatkan pori pori kulit
🍭 Kulit nampak fresh look
🍭 Mengandungi SPF 25 PA ++ yang mampu melindungi kulit dari sunburn & Jeragat
🍭Mengandungi Effect yg moistkan kulit wajah
🍭Wajib pakai moisturizer sebelum apply any cream untuk effect lagi cantik

Best kan?🍑

Nak cu.ba boleh tgk kat komen tau😉

#TeamShidaELda
#TeamPenang
#postageseluruhmalaysia
#KMMOISTURIZER
#Pelembapmukaterbaik
  • Apa yang best sangat KM Moisturizer ni?
    Mehh sini rapat2 Ida nak share kat hampa kebaikan KM Moisturizer nie😍

    🍭 Melindungi kulit daripada pencemaran udara
    🍭 Tidak melekit & ringan
    🍭 Tidak menyumbatkan pori pori kulit
    🍭 Kulit nampak fresh look
    🍭 Mengandungi SPF 25 PA ++ yang mampu melindungi kulit dari sunburn & Jeragat
    🍭Mengandungi Effect yg moistkan kulit wajah
    🍭Wajib pakai moisturizer sebelum apply any cream untuk effect lagi cantik

    Best kan?🍑

    Nak cu.ba boleh tgk kat komen tau😉

    #TeamShidaELda
    #TeamPenang
    #postageseluruhmalaysia
    #KMMOISTURIZER
    #Pelembapmukaterbaik

  •  1  0  57 minutes ago
  • Apa yang best sangat KM Moisturizer ni?
Mehh sini rapat2 Ida nak share kat hampa kebaikan KM Moisturizer nie😍

🍭 Melindungi kulit daripada pencemaran udara
🍭 Tidak melekit & ringan
🍭 Tidak menyumbatkan pori pori kulit
🍭 Kulit nampak fresh look
🍭 Mengandungi SPF 25 PA ++ yang mampu melindungi kulit dari sunburn & Jeragat
🍭Mengandungi Effect yg moistkan kulit wajah
🍭Wajib pakai moisturizer sebelum apply any cream untuk effect lagi cantik

Best kan?🍑

Nak cu.ba boleh tgk kat komen tau😉

#TeamShidaELda
#TeamPenang
#postageseluruhmalaysia
#KMMOISTURIZER
#Pelembapmukaterbaik
  • Apa yang best sangat KM Moisturizer ni?
    Mehh sini rapat2 Ida nak share kat hampa kebaikan KM Moisturizer nie😍

    🍭 Melindungi kulit daripada pencemaran udara
    🍭 Tidak melekit & ringan
    🍭 Tidak menyumbatkan pori pori kulit
    🍭 Kulit nampak fresh look
    🍭 Mengandungi SPF 25 PA ++ yang mampu melindungi kulit dari sunburn & Jeragat
    🍭Mengandungi Effect yg moistkan kulit wajah
    🍭Wajib pakai moisturizer sebelum apply any cream untuk effect lagi cantik

    Best kan?🍑

    Nak cu.ba boleh tgk kat komen tau😉

    #TeamShidaELda
    #TeamPenang
    #postageseluruhmalaysia
    #KMMOISTURIZER
    #Pelembapmukaterbaik

  •  1  0  58 minutes ago

Top #postageseluruhmalaysia Posts

  • ❗️😱 7 sebab anda perlukan supplements: ✅Badan memerlukan dos yang tinggi bagi sesetengah nutrients
✅Buah-buahan & sayuran mungkin terjejas atau tercemar
✅Gaya hidup yang tidak sihat ✅Makan mengikut selera rasa
✅Gangguan penyerapan nutrisi dari makanan
✅Kehilangan nutrients dari badan ✅Pencemaran alam sekitar 🙆🏻‍♀️ Dah ambil vitamins anda harini? Kalau belum lagi jomlah order dengan saya harini. Vitamins/Supplements adalah makanan tambahan yang bantu untuk lengkapkan diet harian anda dengan membekalkan nutrients yang cukup untuk kesihatan badan & kecantikan secara menyeluruh (kulit, kuku, rambut & etc.) Boleh DM saya terus untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee. Bukan je supplements, Shaklee jgk ada skincare, home care & hair care 😉 Saya sendiri menggunakan kesemua produk-produk tersebut since 2016. 
Saya juga mengikuti kursus & kelas nutrisi oleh pakar nutrisi & doktor. Apa2 guidance & consultations juga dirujuk kepada pakar terlebih dahulu. I AM YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR. Pastikan pengedar Shaklee anda yang sah, berpengalaman & berpengetahuan yang meluas dalam perkara tersebut 💕

Boleh follow ig: @arifahealthybeautydiet.shaklee jgk untuk maklumat lebih lanjut ✨

#shaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #sayajualshaklee #setcantikshaklee #setdetoxshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setsihatshaklee #setkurusshaklee #setgainweight #setrambutgugurshaklee #resvshaklee #vivixshaklee #youthskincareshaklee #cyberjaya #putrajaya #pengedarsahshaklee #postageseluruhmalaysia
  • ❗️😱 7 sebab anda perlukan supplements: ✅Badan memerlukan dos yang tinggi bagi sesetengah nutrients
    ✅Buah-buahan & sayuran mungkin terjejas atau tercemar
    ✅Gaya hidup yang tidak sihat ✅Makan mengikut selera rasa
    ✅Gangguan penyerapan nutrisi dari makanan
    ✅Kehilangan nutrients dari badan ✅Pencemaran alam sekitar 🙆🏻‍♀️ Dah ambil vitamins anda harini? Kalau belum lagi jomlah order dengan saya harini. Vitamins/Supplements adalah makanan tambahan yang bantu untuk lengkapkan diet harian anda dengan membekalkan nutrients yang cukup untuk kesihatan badan & kecantikan secara menyeluruh (kulit, kuku, rambut & etc.) Boleh DM saya terus untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee. Bukan je supplements, Shaklee jgk ada skincare, home care & hair care 😉 Saya sendiri menggunakan kesemua produk-produk tersebut since 2016.
    Saya juga mengikuti kursus & kelas nutrisi oleh pakar nutrisi & doktor. Apa2 guidance & consultations juga dirujuk kepada pakar terlebih dahulu. I AM YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR. Pastikan pengedar Shaklee anda yang sah, berpengalaman & berpengetahuan yang meluas dalam perkara tersebut 💕

    Boleh follow ig: @arifahealthybeautydiet.shaklee jgk untuk maklumat lebih lanjut ✨

    #shaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #sayajualshaklee #setcantikshaklee #setdetoxshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setsihatshaklee #setkurusshaklee #setgainweight #setrambutgugurshaklee #resvshaklee #vivixshaklee #youthskincareshaklee #cyberjaya #putrajaya #pengedarsahshaklee #postageseluruhmalaysia

  •  167  6  11 June, 2020