#postagemurahmalaysia Instagram Photos & Videos

postagemurahmalaysia - 1k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
7.8
average likes

Latest #postagemurahmalaysia Posts

  • Siapa yang dah pakai AINAA CLEANSER? Best tak? Rasa kulit tu lembut ala2 baby tak? ๐Ÿ˜ 

Confirm la lembut sebab AINAA CLEANSER ni texture dia GEL so takkan mengeringkan kulit kita ๐Ÿ˜

Cuba share, korang cuci muka dengan AINAA CLEANSER berapa kali sehari dan waktu bila?

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • Siapa yang dah pakai AINAA CLEANSER? Best tak? Rasa kulit tu lembut ala2 baby tak? ๐Ÿ˜

    Confirm la lembut sebab AINAA CLEANSER ni texture dia GEL so takkan mengeringkan kulit kita ๐Ÿ˜

    Cuba share, korang cuci muka dengan AINAA CLEANSER berapa kali sehari dan waktu bila?

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  3  0  10 August, 2020
  • 4 teksture Ainaa Skincare:

AINAA CLEANSER:
Teksture jenis gel. Kurang buih dan tak mengeringkan skin. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit terutama berminyak dan kering

AINAA SCRUB MASK:
Teksture jenis soft beads. Beads tidak terlalu kasar dan boleh dijadikan juga sebagai mask

AINAA SERUM:
Teksture jenis water dan tidak berminyak. Teksture ye tidak melekit dan boleh dijadikan sebagai based makeup

AINAA SUNSCREEN:
Teksture jenis water juga dan tidak melekit. Selalunya teksture sunscreen ni akan bagi last effect yang oily. Tapi Ainaa Sunscreen akan terus meresap dalam kulit dan invisible under makeup

So, grab your ainaa set now!

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #sofi #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • 4 teksture Ainaa Skincare:

    AINAA CLEANSER:
    Teksture jenis gel. Kurang buih dan tak mengeringkan skin. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit terutama berminyak dan kering

    AINAA SCRUB MASK:
    Teksture jenis soft beads. Beads tidak terlalu kasar dan boleh dijadikan juga sebagai mask

    AINAA SERUM:
    Teksture jenis water dan tidak berminyak. Teksture ye tidak melekit dan boleh dijadikan sebagai based makeup

    AINAA SUNSCREEN:
    Teksture jenis water juga dan tidak melekit. Selalunya teksture sunscreen ni akan bagi last effect yang oily. Tapi Ainaa Sunscreen akan terus meresap dalam kulit dan invisible under makeup

    So, grab your ainaa set now!

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #sofi #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  3  0  10 August, 2020
  • MASALAH SKIN YANG KASAR & DAN KERING 

Bermula dari skin yg kasar sampai sekarang ni skin dah tak kering . smooth ja gitteeww ๐Ÿคฉ Haaa  betapa hebat nya penangan Ainaa Serum ni ๐Ÿ˜ 

Nak dapatkan Ainaa Serum boleh klik link pada bio sis ya ๐Ÿ˜‰

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • MASALAH SKIN YANG KASAR & DAN KERING

    Bermula dari skin yg kasar sampai sekarang ni skin dah tak kering . smooth ja gitteeww ๐Ÿคฉ Haaa betapa hebat nya penangan Ainaa Serum ni ๐Ÿ˜

    Nak dapatkan Ainaa Serum boleh klik link pada bio sis ya ๐Ÿ˜‰

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  5  0  10 August, 2020
  • FREE ALCOHOL, FREE PARABEN and WATER-BASED

That's why Ainaa Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit kering, kombinasi mahupun berminyak sebab produk Ainaa menggunakan natural ingredients, tiada kesan sampingan. Memang 100% SELAMAT! 

Siapa dah cuba Ainaa Serum? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜ Best tak?

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #sofi #makleha #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • FREE ALCOHOL, FREE PARABEN and WATER-BASED

    That's why Ainaa Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit kering, kombinasi mahupun berminyak sebab produk Ainaa menggunakan natural ingredients, tiada kesan sampingan. Memang 100% SELAMAT!

    Siapa dah cuba Ainaa Serum? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜ Best tak?

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #sofi #makleha #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  2  0  10 August, 2020
  • PATUT LA MAKIN CERAH ๐Ÿ˜

Ainaa Serum ni bukan sahaja dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat. Tapi juga mampu MENCERAHKAN KULIT. Bukan putihkan kulit tau!

Jaidaa faham waktu sekarang ni kalau nak bagi hadiah dekat pasangan pun susah kan. Apa kata tukar style kita hadiahkan Skincare pulak ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ Mesti si dia suka ๐Ÿ˜

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #sofi #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • PATUT LA MAKIN CERAH ๐Ÿ˜

    Ainaa Serum ni bukan sahaja dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat. Tapi juga mampu MENCERAHKAN KULIT. Bukan putihkan kulit tau!

    Jaidaa faham waktu sekarang ni kalau nak bagi hadiah dekat pasangan pun susah kan. Apa kata tukar style kita hadiahkan Skincare pulak ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ Mesti si dia suka ๐Ÿ˜

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #sofi #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  2  0  10 August, 2020
  • Selamat Pagi โค

Ainaa Serum ni mmg kena bawak gi mana mana je. Kita gi keje pon bawak Ainaa Serum ni tau! Mujur lah botol nye kecil + comel + ringan ๐Ÿ˜

Pagi2 ni rasa kulit lembab + lembut + segar jeeee. Sbb semalam sebelum tidur Fatin apply Ainaa Serum ni ๐Ÿ˜ Tak rugi tau kalau korang grab 1 Ainaa Serum nih! Confirm akan repeat order lagi ๐Ÿ˜˜ Jom beli dgn @ainaabeauty.azwin ๐Ÿค— Kita cover COD seluruh MANJUNG tau!

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia  #postagemurahmalaysia
  • Selamat Pagi โค

    Ainaa Serum ni mmg kena bawak gi mana mana je. Kita gi keje pon bawak Ainaa Serum ni tau! Mujur lah botol nye kecil + comel + ringan ๐Ÿ˜

    Pagi2 ni rasa kulit lembab + lembut + segar jeeee. Sbb semalam sebelum tidur Fatin apply Ainaa Serum ni ๐Ÿ˜ Tak rugi tau kalau korang grab 1 Ainaa Serum nih! Confirm akan repeat order lagi ๐Ÿ˜˜ Jom beli dgn @ainaabeauty.azwin ๐Ÿค— Kita cover COD seluruh MANJUNG tau!

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurahmalaysia

  •  2  0  10 August, 2020
  • Q: Orang kata AINAA SERUM ni boleh digunakan sebagai based makeup. Betul ke?

A: Yepp betul. Sebab AINAA SERUM ni akan bagi your skin lembap sebelum pakai makeup. So sebelum nak pakai makeup tu apply dulu AINAA SERUM and jangan skip AINAA SUNSCREEN sebelum apply makeup

Trust me makeup you guys akan nampak lebih cantik dan takkan cakey ๐Ÿ’‹

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • Q: Orang kata AINAA SERUM ni boleh digunakan sebagai based makeup. Betul ke?

    A: Yepp betul. Sebab AINAA SERUM ni akan bagi your skin lembap sebelum pakai makeup. So sebelum nak pakai makeup tu apply dulu AINAA SERUM and jangan skip AINAA SUNSCREEN sebelum apply makeup

    Trust me makeup you guys akan nampak lebih cantik dan takkan cakey ๐Ÿ’‹

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #7harimencintaiku2 #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  1  0  9 August, 2020
  • ๐ŸŒธAinaa Foundation๐ŸŒธ

Korang tak perlu risau nak code apa untuk skin korang. Sebab Ainaa Foundation sesuai dengan semua warna kulit.

Best tau, effect glow die sangat menarik. Jaidaa pakai senang sangat.

Lets grab it babe! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine  #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia #7harimencintaiku2 #teamsofi
  • ๐ŸŒธAinaa Foundation๐ŸŒธ

    Korang tak perlu risau nak code apa untuk skin korang. Sebab Ainaa Foundation sesuai dengan semua warna kulit.

    Best tau, effect glow die sangat menarik. Jaidaa pakai senang sangat.

    Lets grab it babe! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia #7harimencintaiku2 #teamsofi

  •  4  0  9 August, 2020
  • Hai Assalamualaikum Ainaa lovers !๐Ÿ˜˜

Haaa dah bangun ker belum tu ๐Ÿ˜ 
Jangan skip skincare routine korang tau ๐Ÿ˜‰ 

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

Yes cleanser pada asalnya ialah tidak berbuih. Tetapi macam mana buih boleh terhasil? Ia adalah disebabkan campuran satu bahan chemical yang terhasilnya buih yang boleh menyebabkan iritasi pada kulit yang sensitif.

Jadi cl
  • Hai Assalamualaikum Ainaa lovers !๐Ÿ˜˜

    Haaa dah bangun ker belum tu ๐Ÿ˜
    Jangan skip skincare routine korang tau ๐Ÿ˜‰

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

    Yes cleanser pada asalnya ialah tidak berbuih. Tetapi macam mana buih boleh terhasil? Ia adalah disebabkan campuran satu bahan chemical yang terhasilnya buih yang boleh menyebabkan iritasi pada kulit yang sensitif.

    Jadi cl

  •  8  0  9 August, 2020
  • CLEANSER SEBENARNYA TIDAK BERBUIH!

Yes cleanser pada asalnya ialah tidak berbuih. Tetapi macam mana buih boleh terhasil? Ia adalah disebabkan campuran satu bahan chemical yang terhasilnya buih yang boleh menyebabkan iritasi pada kulit yang sensitif.

Jadi cleanser yang terbaik ialah cleanser yang TIDAK BERBUIH kerana tiada bahan chemical tambahan. Clear tak? ๐Ÿ˜ƒ

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia
  • CLEANSER SEBENARNYA TIDAK BERBUIH!

    Yes cleanser pada asalnya ialah tidak berbuih. Tetapi macam mana buih boleh terhasil? Ia adalah disebabkan campuran satu bahan chemical yang terhasilnya buih yang boleh menyebabkan iritasi pada kulit yang sensitif.

    Jadi cleanser yang terbaik ialah cleanser yang TIDAK BERBUIH kerana tiada bahan chemical tambahan. Clear tak? ๐Ÿ˜ƒ

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautymanjung #nsabeautylumut #nsabeautysitiawan #ainaaserummanjung #ainaaserumlumut #ainaaserumsitiawan #teamazwin #ainaafoundation #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia

  •  6  0  9 August, 2020
  • Haaa macam mana dengan skin korang sekarang? Ada improvements tak?

Bagi yang masih belum tu, takpe KONSISTEN je okay. Biasa lah lain orang lain skin reaction. Jadi ada yang tunjuk kesan yang awal, ada yang lambat

Tapi Jaidaa selalu ingatkan yang kesan tu akan nampak bila korang konsisten dan jaga juga gaya hidup masing2 terutama dari segi pemakanan serta banyakkan minum air putih ๐Ÿ˜Š

Ingat tau "SLOWLY BUT SURELY" โค๏ธ

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia #7harimencintaiku2
  • Haaa macam mana dengan skin korang sekarang? Ada improvements tak?

    Bagi yang masih belum tu, takpe KONSISTEN je okay. Biasa lah lain orang lain skin reaction. Jadi ada yang tunjuk kesan yang awal, ada yang lambat

    Tapi Jaidaa selalu ingatkan yang kesan tu akan nampak bila korang konsisten dan jaga juga gaya hidup masing2 terutama dari segi pemakanan serta banyakkan minum air putih ๐Ÿ˜Š

    Ingat tau "SLOWLY BUT SURELY" โค๏ธ

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautyselayang #nsabeautykeramat #nsabeautymelawati #ainaaserumselayang #ainaaserummelawati #ainaaserumkeramat #teamfaqihahย  #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #postagemurah #postagemurahmalaysia #7harimencintaiku2

  •  3  0  8 August, 2020

Top #postagemurahmalaysia Posts

  • CCOCB MALAYSIA ๐Ÿ”ฅ
-
๐ŸซMinicrunch Premium
๐Ÿซ100% using Original Cadbury
๐ŸชFREE Oreo Topping
๐ŸชCoklat tidak muak
๐Ÿช Botol saiz L -
Harga tak sampai RM15!!!
-
Jom grab skrg before stokk habis! Klau stok ni hbis, nt kita akan restock lpas raya plk๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
-
Jgn nyesal eh korang. Sebab laku keras skrg ni. Sb harga berbaloi dgn rasa๐Ÿ˜‹
-
RM12 ONLY exc postage
-
Nak order?
Klik link di bio okeyy๐Ÿ˜‰
-
.
.
.
.
.
#ccocbmalaysia #chocolatelovers #chocorice #coklatsedap #coklatmurah #cadbury #cod
#postagemurahmalaysia #kudappetang #coklat #peminatcoklat #coklatcadbury #coklatcadburymurah #dairymilk
  • CCOCB MALAYSIA ๐Ÿ”ฅ
    -
    ๐ŸซMinicrunch Premium
    ๐Ÿซ100% using Original Cadbury
    ๐ŸชFREE Oreo Topping
    ๐ŸชCoklat tidak muak
    ๐Ÿช Botol saiz L -
    Harga tak sampai RM15!!!
    -
    Jom grab skrg before stokk habis! Klau stok ni hbis, nt kita akan restock lpas raya plk๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    -
    Jgn nyesal eh korang. Sebab laku keras skrg ni. Sb harga berbaloi dgn rasa๐Ÿ˜‹
    -
    RM12 ONLY exc postage
    -
    Nak order?
    Klik link di bio okeyy๐Ÿ˜‰
    -
    .
    .
    .
    .
    .
    #ccocbmalaysia #chocolatelovers #chocorice #coklatsedap #coklatmurah #cadbury #cod
    #postagemurahmalaysia #kudappetang #coklat #peminatcoklat #coklatcadbury #coklatcadburymurah #dairymilk

  •  3  0  12 May, 2020
  • Hai korang, ada yang tak sabar da ke nak grab ccocb raya edition ni๐Ÿ˜!!
-
Mesti lama kan yg tgh tunggu stok. Mesti terliur tgk yg post lama coklat cadbury tu๐Ÿ˜ฃ.
-
Skarang tunggu apa baik korang book skrang sebelum jiran jiran iolls yg grab. Rugi tau tk grab sekarang๐Ÿ‘ป
Sis paling takut dgn HANTU COKLAT. Nt kalau dia grab byk2,  melepas laa korang๐Ÿ˜†
-
Nak rasa satu? Boleh.. Klik link kat bio okeyh๐Ÿ˜‰
.
#besutniaga #teamchaberich #ccocbmalaysia #ccocbtumpat #ccocbmalaysia #cadbury #cadburyleleh #minicrunch #coklatsedap #coklatmurah #codbesut #codjerteh #postagemurahmalaysia
  • Hai korang, ada yang tak sabar da ke nak grab ccocb raya edition ni๐Ÿ˜!!
    -
    Mesti lama kan yg tgh tunggu stok. Mesti terliur tgk yg post lama coklat cadbury tu๐Ÿ˜ฃ.
    -
    Skarang tunggu apa baik korang book skrang sebelum jiran jiran iolls yg grab. Rugi tau tk grab sekarang๐Ÿ‘ป
    Sis paling takut dgn HANTU COKLAT. Nt kalau dia grab byk2, melepas laa korang๐Ÿ˜†
    -
    Nak rasa satu? Boleh.. Klik link kat bio okeyh๐Ÿ˜‰
    .
    #besutniaga #teamchaberich #ccocbmalaysia #ccocbtumpat #ccocbmalaysia #cadbury #cadburyleleh #minicrunch #coklatsedap #coklatmurah #codbesut #codjerteh #postagemurahmalaysia

  •  5  0  5 June, 2020