#poskeseluruhmalaysia Instagram Photos & Videos

poskeseluruhmalaysia - 7.2k posts

Hashtag Popularity

1.3
average comments
7.9
average likes

Latest #poskeseluruhmalaysia Posts

  • Ada masalah GDM atau kencing manis ketika hamil mesti risau kan sebab ada risiko baby besar dan potensi untuk bersalin czer tu tinggikan.

Jadi kalau anda ada masalah GDM ketika hamil bolehlah  ikhtiar dengan set GDM ibu hamil shaklee..yang bestnya vitamin ni bukan saja boleh ambil masa pragnant masa berpantang pun boleh tau. Selain itu juga bekalkan dan lengkapkan keperluan nutrisi ibu dan bayi yang dalam kandungan. 

Yang penting dia 100% semulajadi dan selamat. 

So kalau anda nak dapatkan Set GDM ibu hamil ni boleh wasap izan yea.. Izan ada ready stok😊

http://tanyaizan.wasap.my/

#setgdm
#pengedarshakleebandarpenawarpengerang
#agenshakleeseluruhmalaysia
#sethamilshaklee
#codbandarpenawarpengerang
#poskeseluruhmalaysia
  • Ada masalah GDM atau kencing manis ketika hamil mesti risau kan sebab ada risiko baby besar dan potensi untuk bersalin czer tu tinggikan.

    Jadi kalau anda ada masalah GDM ketika hamil bolehlah ikhtiar dengan set GDM ibu hamil shaklee..yang bestnya vitamin ni bukan saja boleh ambil masa pragnant masa berpantang pun boleh tau. Selain itu juga bekalkan dan lengkapkan keperluan nutrisi ibu dan bayi yang dalam kandungan.

    Yang penting dia 100% semulajadi dan selamat.

    So kalau anda nak dapatkan Set GDM ibu hamil ni boleh wasap izan yea.. Izan ada ready stok😊

    http://tanyaizan.wasap.my/

    #setgdm
    #pengedarshakleebandarpenawarpengerang
    #agenshakleeseluruhmalaysia
    #sethamilshaklee
    #codbandarpenawarpengerang
    #poskeseluruhmalaysia

  •  0  0  2 hours ago
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HAri  lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

KARISMA COSMETICS 😍

#poskeseluruhmalaysia
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HAri lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

    KARISMA COSMETICS 😍

    #poskeseluruhmalaysia

  •  2  2  6 July, 2020
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HAri  lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

KARISMA COSMETICS 😍

#poskeseluruhmalaysia

#stokiskarisamacosmticmelaka
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HAri lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

    KARISMA COSMETICS 😍

    #poskeseluruhmalaysia

    #stokiskarisamacosmticmelaka

  •  2  0  6 July, 2020
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HAri  lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

KARISMA COSMETICS 😍

#poskeseluruhmalaysia

www.wasap.my/601128848392
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HAri lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

    KARISMA COSMETICS 😍

    #poskeseluruhmalaysia

    www.wasap.my/601128848392

  •  1  0  5 July, 2020
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HAri  lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

KARISMA COSMETICS 😍

#poskeseluruhmalaysia
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HAri lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

    KARISMA COSMETICS 😍

    #poskeseluruhmalaysia

  •  0  0  5 July, 2020
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HAri  lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

KARISMA COSMETICS 😍

#poskeseluruhmalaysia
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HAri lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

    KARISMA COSMETICS 😍

    #poskeseluruhmalaysia

  •  0  0  5 July, 2020
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ HAri  lagiii🔥🔥🔥
5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

KARISMA COSMETICS 😍

#poskeseluruhmalaysia
  • 5️⃣ HARI lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HARi lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ HAri lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣ Hari lagiii🔥🔥🔥
    5️⃣HARI LAGIIIIII🔥🔥🔥🔥

    KARISMA COSMETICS 😍

    #poskeseluruhmalaysia

  •  0  0  5 July, 2020
  • OkEy² ZIE TuNjuK 
🍀FEEDBACK EKORA BEAUTY🍀

HaNye SET TRIAL RM80 jer ‼️‼️

✨kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus ‼️‼️

MASTER STOKIS EKORA BEAUTY💞
 
📲Www.wasap.my/60199509741
🚘 COD AREA KUANTAN KEMAMAN & sekitarnya.
#codsetiaphari
#poskeseluruhmalaysia
🍀 EKORA BEAUTY 🍀

#agentwanted
  • OkEy² ZIE TuNjuK
    🍀FEEDBACK EKORA BEAUTY🍀

    HaNye SET TRIAL RM80 jer ‼️‼️

    ✨kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus ‼️‼️

    MASTER STOKIS EKORA BEAUTY💞

    📲Www.wasap.my/60199509741
    🚘 COD AREA KUANTAN KEMAMAN & sekitarnya.
    #codsetiaphari
    #poskeseluruhmalaysia
    🍀 EKORA BEAUTY 🍀

    #agentwanted

  •  0  0  5 July, 2020
  • Nak Pakai Make Up?...
Tak nak yang tebal sangat...??
Nak yang Full coverage???
Nak yg boleh tutup semua cela2 atau parut??
Nak yang mesra wuduk..??
Nak yang tak berminyak dan melekit..??

Ini dia #SET_SOLEIT_FD_MIX_BBY_SERUM
berbaloi2 uolls

Jom.,Cuba barang baik ni.,pasti puas hati..
Wasap Zie sekarang

EKORA BEAUTY💞
 
📲Www.wasap.my/60199509741
🚘 COD setiaphari
#poskeseluruhmalaysia
  • Nak Pakai Make Up?...
    Tak nak yang tebal sangat...??
    Nak yang Full coverage???
    Nak yg boleh tutup semua cela2 atau parut??
    Nak yang mesra wuduk..??
    Nak yang tak berminyak dan melekit..??

    Ini dia #SET_SOLEIT_FD_MIX_BBY_SERUM
    berbaloi2 uolls

    Jom.,Cuba barang baik ni.,pasti puas hati..
    Wasap Zie sekarang

    EKORA BEAUTY💞

    📲Www.wasap.my/60199509741
    🚘 COD setiaphari
    #poskeseluruhmalaysia

  •  0  0  4 July, 2020
  • MAKIN CANTIK DAN GEBU LAH HOO KULIT SEJAK AMAL KAN SO'PUTIH BY EKORA  BEAUTY NI,  PUTEH LEPUK BELAKE 

NAK COD AREA KUANTAN KEMAMAN?KLIK👇

 EKORA BEAUTY💞
 
📲Www.wasap.my/60199509741

#codsetiaphari
#poskeseluruhmalaysia
  • MAKIN CANTIK DAN GEBU LAH HOO KULIT SEJAK AMAL KAN SO'PUTIH BY EKORA BEAUTY NI, PUTEH LEPUK BELAKE

    NAK COD AREA KUANTAN KEMAMAN?KLIK👇

    EKORA BEAUTY💞

    📲Www.wasap.my/60199509741

    #codsetiaphari
    #poskeseluruhmalaysia

  •  2  0  4 July, 2020
  • Bedak Asmak, ready stok.
Petang semalam sampai.
.
Jom pinang sebekas dua 😊.
.
.
Bedak Asmak:
- Mengandungi air dan mendakkan bedak.
- Dihasilkan dari tanah liat putih koalin yang berkualiti tinggi.
- Membantu mengurangkan masalah kulit bayi dan orang dewasa.
- Membantu mengurangkan masalah ruam susu, ruam lampin, jerawat, kegatalan kulit, jeragat, ekzema, psioriasis, demam campak, kurap dan kudis buta.
- Merupakan persediaan tradisional.
- Untuk kegunaan sapuan luaran sahaja.
- Mempunyai notifikasi yang dikeluarkan Kementerian Kesihatan Malaysia.

.
.
.
#AsmakPutrajaya 
#BedakAsmak 
#masalahkulit 
#PoskeseluruhMalaysia
  • Bedak Asmak, ready stok.
    Petang semalam sampai.
    .
    Jom pinang sebekas dua 😊.
    .
    .
    Bedak Asmak:
    - Mengandungi air dan mendakkan bedak.
    - Dihasilkan dari tanah liat putih koalin yang berkualiti tinggi.
    - Membantu mengurangkan masalah kulit bayi dan orang dewasa.
    - Membantu mengurangkan masalah ruam susu, ruam lampin, jerawat, kegatalan kulit, jeragat, ekzema, psioriasis, demam campak, kurap dan kudis buta.
    - Merupakan persediaan tradisional.
    - Untuk kegunaan sapuan luaran sahaja.
    - Mempunyai notifikasi yang dikeluarkan Kementerian Kesihatan Malaysia.

    .
    .
    .
    #AsmakPutrajaya
    #BedakAsmak
    #masalahkulit
    #PoskeseluruhMalaysia

  •  0  0  4 July, 2020
  • Nak pm gais.. barang ready stock
SET ALELEY by EKORA BEAUTY
Nak putihkan bahagian yg gelap
Cepat2 whatsApp farah🥰🥰

MASTER STOKIS EKORA BEAUTY💞
 
📲Www.wasap.my/60199509741
🚘 COD area #KUANTAN #KEMAMAN & sekitarnya.
#codsetiaphari
#poskeseluruhmalaysia
🍀 EKORA BEAUTY 🍀

#agentwanted
  • Nak pm gais.. barang ready stock
    SET ALELEY by EKORA BEAUTY
    Nak putihkan bahagian yg gelap
    Cepat2 whatsApp farah🥰🥰

    MASTER STOKIS EKORA BEAUTY💞

    📲Www.wasap.my/60199509741
    🚘 COD area #KUANTAN #KEMAMAN & sekitarnya.
    #codsetiaphari
    #poskeseluruhmalaysia
    🍀 EKORA BEAUTY 🍀

    #agentwanted

  •  0  0  3 July, 2020

Top #poskeseluruhmalaysia Posts

  • 10 Manafaat Vivix

Ramai yang dah rasai kebaikan Vivix ni.
Tiap hari ada je testimoni baru dari yang baru cuba.
Yang dah rasai kebaikannya pula, mesti nak repeat order. Rasa rugi kalau tinggal.

Sbb Vivix ni bukan campuran extract botani biasa2. Ia diperbuat dari bahan premium spt extract kulit anggur muscadine yg mengandungi kandungan polifenol yg paling berkualiti.
Satu lagi Vivix ni telah dipatent oleh shaklee...takde siapa boleh tiru dah

Jom la cuba sementara stock masih ada.  Wasap Kakda 0166646051 atau klik link wasap on my BIO

#vivixshaklee
#antiaging
#polifenols
#VitaminAwetMuda
#SetAwetMuda
#VitaminAwetMuda
#ShakleeTamanMelawati
#ShakleeIJN
#ShakleeAmpangPuteri
#ShakleeGleanegles
#ShakleeHospitalTawakkal
#ShakleeIkeaCheras
#ShakleeHKL
#ShakleeZooNegara
#ShakleeWangsaMaju
#ShakleeSetiawangsa
#ShakleeAmpang
#ShakleeKLCC
#ShakleeKLSentral
#ShakleeKL
#ShakleePJ
#ShakleeMalaysia
#PosKeSeluruhMalaysia
#BisnesDariRumah
#terapiinstagram
#ajimaura
#vivixpromo
  • 10 Manafaat Vivix

    Ramai yang dah rasai kebaikan Vivix ni.
    Tiap hari ada je testimoni baru dari yang baru cuba.
    Yang dah rasai kebaikannya pula, mesti nak repeat order. Rasa rugi kalau tinggal.

    Sbb Vivix ni bukan campuran extract botani biasa2. Ia diperbuat dari bahan premium spt extract kulit anggur muscadine yg mengandungi kandungan polifenol yg paling berkualiti.
    Satu lagi Vivix ni telah dipatent oleh shaklee...takde siapa boleh tiru dah

    Jom la cuba sementara stock masih ada. Wasap Kakda 0166646051 atau klik link wasap on my BIO

    #vivixshaklee
    #antiaging
    #polifenols
    #VitaminAwetMuda
    #SetAwetMuda
    #VitaminAwetMuda
    #ShakleeTamanMelawati
    #ShakleeIJN
    #ShakleeAmpangPuteri
    #ShakleeGleanegles
    #ShakleeHospitalTawakkal
    #ShakleeIkeaCheras
    #ShakleeHKL
    #ShakleeZooNegara
    #ShakleeWangsaMaju
    #ShakleeSetiawangsa
    #ShakleeAmpang
    #ShakleeKLCC
    #ShakleeKLSentral
    #ShakleeKL
    #ShakleePJ
    #ShakleeMalaysia
    #PosKeSeluruhMalaysia
    #BisnesDariRumah
    #terapiinstagram
    #ajimaura
    #vivixpromo

  •  9  3  30 May, 2020
  • Perut buncit bukan lagi masalah bila minum xs mocha latte. Perut mcm baby Bump tak da lagi lps konsistan minum setiap hari. Best sgt ni, tak nak ka?
.
Jgn berangan jaa, mulakan secawan xs mocha latte hari ini.
.
Jom wasap kak mas kat komen ye😄

#XSPerfectDrink
#PosKeSeluruhMalaysia
  • Perut buncit bukan lagi masalah bila minum xs mocha latte. Perut mcm baby Bump tak da lagi lps konsistan minum setiap hari. Best sgt ni, tak nak ka?
    .
    Jgn berangan jaa, mulakan secawan xs mocha latte hari ini.
    .
    Jom wasap kak mas kat komen ye😄

    #XSPerfectDrink
    #PosKeSeluruhMalaysia

  •  6  10  4 June, 2020
  • Ternak lemak2 bertahun2 boleh hilang cmtu je bila amalkan xs drinks ni tau. 
Yang penting konsisten konsisten konsisten.!
.
Lengan besar. 
Peha besar
Perut buncit semua boleh settle!
.
Nak cuba jom wasap kak mas dikomen😊

#XSPerfectDrink
#PosKeSeluruhMalaysia
  • Ternak lemak2 bertahun2 boleh hilang cmtu je bila amalkan xs drinks ni tau.
    Yang penting konsisten konsisten konsisten.!
    .
    Lengan besar.
    Peha besar
    Perut buncit semua boleh settle!
    .
    Nak cuba jom wasap kak mas dikomen😊

    #XSPerfectDrink
    #PosKeSeluruhMalaysia

  •  9  12  3 June, 2020
  • WOW BIAR BETULLLL 😱😱 Tak perlu habis puluh beribu nak kurus sis ni tau 👇

Amalkan xs perfect drinks je. 
Kawal selera. 
Lawas membuang. 
Bakar lemaks. .
Info lanjut boleh wasap 0 satu tiga lima sembilan enam tiga empat tujuh lapan😄

#XSPerfectDrink
#trustedseller
#poskeseluruhmalaysia
  • WOW BIAR BETULLLL 😱😱 Tak perlu habis puluh beribu nak kurus sis ni tau 👇

    Amalkan xs perfect drinks je.
    Kawal selera.
    Lawas membuang.
    Bakar lemaks. .
    Info lanjut boleh wasap 0 satu tiga lima sembilan enam tiga empat tujuh lapan😄

    #XSPerfectDrink
    #trustedseller
    #poskeseluruhmalaysia

  •  7  10  2 June, 2020
  • #Reposting @yanzaefc with @instarepost_app -- Baru berangan2 tggu cuti sok baru nk cari feedback2 dr customer,tupp2 ptg td sampaiii wassupp ni....Alhamdulillah,nampakkkk takkk hanyaaaa 5 hari je pakaiiii uolsss dah boleh nampakkk kesannnnn kan kan,so maknanya sis ni mmg pakaiii bedak sejukkkk ni sekerappp yg mgkin laaa kannnn....jd korg yg mana dah beli bedak sejukkk hotttt #azzascoldpowder by @azzaelite ni rajinnn2 laaa pakaii yo,bukan mlm je boleh pakaiii...pg ptg bolehhh uolssss,nk buat mcm bedak asas punnnnn bolehhhhh,bila dah keringggg just sapu rataa jeee siapppp....jadiii tggu pe lagiii uolss jomm dptkan segeraaa bedak sejukk magicc ni dgn cik yan,boleh wassupp terus kat no 0173723534 ok!! Kitee ikhtiarrr je yg memberi keizinan utk menyembuhkan semua Allah kan #bedaksejukazzaelite #acpfeedback #feedbackacp #azzaelite #bedakno1malaysia #jerawat #ruamruam #gatalgatal #resdung #mukaberminyak #terkenabendaatauairpanas #gatalgatalkepala #danmacammacamlagilah #ejensungaibesar #sabakbernam #possetiaphari #poskeseluruhmalaysia @azzaeliteempirehq
  • #Reposting @yanzaefc with @instarepost_app -- Baru berangan2 tggu cuti sok baru nk cari feedback2 dr customer,tupp2 ptg td sampaiii wassupp ni....Alhamdulillah,nampakkkk takkk hanyaaaa 5 hari je pakaiiii uolsss dah boleh nampakkk kesannnnn kan kan,so maknanya sis ni mmg pakaiii bedak sejukkkk ni sekerappp yg mgkin laaa kannnn....jd korg yg mana dah beli bedak sejukkk hotttt #azzascoldpowder by @azzaelite ni rajinnn2 laaa pakaii yo,bukan mlm je boleh pakaiii...pg ptg bolehhh uolssss,nk buat mcm bedak asas punnnnn bolehhhhh,bila dah keringggg just sapu rataa jeee siapppp....jadiii tggu pe lagiii uolss jomm dptkan segeraaa bedak sejukk magicc ni dgn cik yan,boleh wassupp terus kat no 0173723534 ok!! Kitee ikhtiarrr je yg memberi keizinan utk menyembuhkan semua Allah kan #bedaksejukazzaelite #acpfeedback #feedbackacp #azzaelite #bedakno1malaysia #jerawat #ruamruam #gatalgatal #resdung #mukaberminyak #terkenabendaatauairpanas #gatalgatalkepala #danmacammacamlagilah #ejensungaibesar #sabakbernam #possetiaphari #poskeseluruhmalaysia @azzaeliteempirehq

  •  107  5  13 October, 2016