#polishfaceninaskincare Instagram Photos & Videos

polishfaceninaskincare - 6k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
37.9
average likes

Latest #polishfaceninaskincare Posts

  • 🌹NINA : POLISH FACE CREAM 🌹

Makin polish semakin glowing tau makeup pun makin shining 😎

KELEBIHAN NINA POLISH FACE CREAM :
🔥 Membantu menambah seri wajah.
🔥 Menjadikan kulit shine glowing.
🔥 Membantu menghilangkan parut.
🔥 Membantu mengecutkan jerawat.
🔥 Menjadikan jeragat semakin pudar.
🔥 Membantu mencerahkan kulit

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang
#bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #pasirgudang #bukitdahlia
#polishfacenina #polishfaceninabbbp #polishfaceninamartasha #polishfaceninabukitdahlia
#polishfaceninapasirgudang #polishfaceninastokis #polishfaceninajohor
#polishfaceninaskincare #polishfaceninaemelyn #ninapolish 💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛 deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
  • 🌹NINA : POLISH FACE CREAM 🌹

    Makin polish semakin glowing tau makeup pun makin shining 😎

    KELEBIHAN NINA POLISH FACE CREAM :
    🔥 Membantu menambah seri wajah.
    🔥 Menjadikan kulit shine glowing.
    🔥 Membantu menghilangkan parut.
    🔥 Membantu mengecutkan jerawat.
    🔥 Menjadikan jeragat semakin pudar.
    🔥 Membantu mencerahkan kulit

    #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
    #dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang
    #bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #pasirgudang #bukitdahlia
    #polishfacenina #polishfaceninabbbp #polishfaceninamartasha #polishfaceninabukitdahlia
    #polishfaceninapasirgudang #polishfaceninastokis #polishfaceninajohor
    #polishfaceninaskincare #polishfaceninaemelyn #ninapolish 💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛 deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
    .
    untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
    .
    Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
    Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
    .
    #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

  •  1  0  19 May, 2020
  • Steam Your Yoni .
35$ Yoni Steams This Week Only .
Or  Receive A Steam & Facial For Only 60$.
#linkinbio Be Sure To Notify Us When After You’ve Book For These Specials
  • Steam Your Yoni .
    35$ Yoni Steams This Week Only .
    Or Receive A Steam & Facial For Only 60$.
    #linkinbio Be Sure To Notify Us When After You’ve Book For These Specials

  •  8  1  17 March, 2020
  • 🌹🍃 NINA : POLISH FACE CREAM 🍃🌹RM 35 shj

Semakin polish semakin glowing tau makeup pun  makin shining 😎

KELEBIHAN NINA POLISH FACE CREAM :
💞 Membantu menambah seri wajah.
💞 Menjadikan kulit shine glowing.
💞 Membantu menghilangkan parut.
💞 Membantu mengecutkan jerawat.
💞 Menjadikan jeragat semakin pudar.
💞 Membantu mencerahkan kulit

CARA PENGGUNAAN POLISH FACE :
💞 Pakai selepas cuci muka pada kulit yang lembab.
💞 Kemudian sapu rata pada seluruh wajah.
💞 Gosok selama 1-2 minit.
💞 Seterusnya bilas.
💞 Guna 2-3 kali seminggu secara konsisten

Jom grab 😘🌹
.  #polishfaceninakuantan # #polishfacenina #polishfaceninaagen
#polishfaceninaskincare
  • 🌹🍃 NINA : POLISH FACE CREAM 🍃🌹RM 35 shj

    Semakin polish semakin glowing tau makeup pun makin shining 😎

    KELEBIHAN NINA POLISH FACE CREAM :
    💞 Membantu menambah seri wajah.
    💞 Menjadikan kulit shine glowing.
    💞 Membantu menghilangkan parut.
    💞 Membantu mengecutkan jerawat.
    💞 Menjadikan jeragat semakin pudar.
    💞 Membantu mencerahkan kulit

    CARA PENGGUNAAN POLISH FACE :
    💞 Pakai selepas cuci muka pada kulit yang lembab.
    💞 Kemudian sapu rata pada seluruh wajah.
    💞 Gosok selama 1-2 minit.
    💞 Seterusnya bilas.
    💞 Guna 2-3 kali seminggu secara konsisten

    Jom grab 😘🌹
    . #polishfaceninakuantan # #polishfacenina #polishfaceninaagen
    #polishfaceninaskincare

  •  0  0  10 March, 2020
  • 🍁POLISH FACE NINA 🍁
.
Harga :
1-Rm28
.

Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #PolishFaceNina #FacePolishNina ni tau!!
Kesan bole nampak seawal 1 minggu.
.
kandungan ➡️ sugar,sweet almond
cocoa butter, vit e , strawberry seed, micro collagen
.
KELEBIHAN 😉 :
menambah seri
shine glowing
hilang parut
kecut jerawat
pudar jeragat
cerahkn kulit
.
Cara pakai ➡️💐 polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun cuci muka
jgn lap sapu polish
gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci
💥 3 kali 1 minggu shj.
. 💥 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali.
.
100% original✅
Money back guarantee✅
Ready sto
.
To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
.
#ibuputihninaskincare #ninaskincarelaserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #sheseidomask #maskermuka #nanoremovalcream #maskervietnam #ninaskincareibuputih  #olicandy #nanolightenercream #satinskinzpremium #rarashopp #azanisscarserummurah #mudface #mudfacemask #mudfacialmask #mudfaceoriginal #polishfacenina #ninapolishface #ninapolishfacemurah #polishfaceninaskincare #polishfacemurah
  • 🍁POLISH FACE NINA 🍁
    .
    Harga :
    1-Rm28
    .

    Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #PolishFaceNina #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan bole nampak seawal 1 minggu.
    .
    kandungan ➡️ sugar,sweet almond
    cocoa butter, vit e , strawberry seed, micro collagen
    .
    KELEBIHAN 😉 :
    menambah seri
    shine glowing
    hilang parut
    kecut jerawat
    pudar jeragat
    cerahkn kulit
    .
    Cara pakai ➡️💐 polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun cuci muka
    jgn lap sapu polish
    gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci
    💥 3 kali 1 minggu shj.
    . 💥 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali.
    .
    100% original✅
    Money back guarantee✅
    Ready sto
    .
    To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
    .
    #ibuputihninaskincare #ninaskincarelaserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #sheseidomask #maskermuka #nanoremovalcream #maskervietnam #ninaskincareibuputih #olicandy #nanolightenercream #satinskinzpremium #rarashopp #azanisscarserummurah #mudface #mudfacemask #mudfacialmask #mudfaceoriginal #polishfacenina #ninapolishface #ninapolishfacemurah #polishfaceninaskincare #polishfacemurah

  •  1  0  5 December, 2019
  • 🍁POLISH FACE NINA 🍁
.
Harga :
1-Rm28
.

Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #PolishFaceNina #FacePolishNina ni tau!!
Kesan bole nampak seawal 1 minggu.
.
kandungan ➡️ sugar,sweet almond
cocoa butter, vit e , strawberry seed, micro collagen
.
KELEBIHAN 😉 :
menambah seri
shine glowing
hilang parut
kecut jerawat
pudar jeragat
cerahkn kulit
.
Cara pakai ➡️💐 polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun cuci muka
jgn lap sapu polish
gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci
💥 3 kali 1 minggu shj.
. 💥 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali.
.
100% original✅
Money back guarantee✅
Ready sto
.
To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
.
#ibuputihninaskincare #ninaskincarelaserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #sheseidomask #maskermuka #nanoremovalcream #maskervietnam #ninaskincareibuputih  #olicandy #nanolightenercream #satinskinzpremium #rarashopp #azanisscarserummurah #mudface #mudfacemask #mudfacialmask #mudfaceoriginal #polishfacenina #ninapolishface #ninapolishfacemurah #polishfaceninaskincare #polishfacemurah
  • 🍁POLISH FACE NINA 🍁
    .
    Harga :
    1-Rm28
    .

    Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #PolishFaceNina #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan bole nampak seawal 1 minggu.
    .
    kandungan ➡️ sugar,sweet almond
    cocoa butter, vit e , strawberry seed, micro collagen
    .
    KELEBIHAN 😉 :
    menambah seri
    shine glowing
    hilang parut
    kecut jerawat
    pudar jeragat
    cerahkn kulit
    .
    Cara pakai ➡️💐 polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun cuci muka
    jgn lap sapu polish
    gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci
    💥 3 kali 1 minggu shj.
    . 💥 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali.
    .
    100% original✅
    Money back guarantee✅
    Ready sto
    .
    To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
    .
    #ibuputihninaskincare #ninaskincarelaserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #sheseidomask #maskermuka #nanoremovalcream #maskervietnam #ninaskincareibuputih #olicandy #nanolightenercream #satinskinzpremium #rarashopp #azanisscarserummurah #mudface #mudfacemask #mudfacialmask #mudfaceoriginal #polishfacenina #ninapolishface #ninapolishfacemurah #polishfaceninaskincare #polishfacemurah

  •  1  0  28 November, 2019
  • .
🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
📲 016-793 4782
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.
KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
.
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
#ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram
  • .
    🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    📲 016-793 4782
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .
    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram

  •  4  0  21 November, 2019
  • .
🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
.
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
📲 016-793 4782
.
POLISH FACE NINASKINCARE
.
Apa itu polish face??
Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
.
KELEBIHAN POLISH FACE :
✔Shining
✔Glowing
✔Flawless
✔Masalah jerawat settel
✔Parut pudar
✔Jeragat pudar
✔Liang pori mengecil
✔Tona kulit sekata
✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
✔Membuang sel kulit mati .
.
Cara Guna
💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
.
#ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram
  • .
    🍀🌹POLISH FACE NINA🌹🍀
    .
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    📲 016-793 4782
    .
    POLISH FACE NINASKINCARE
    .
    Apa itu polish face??
    Polish face salah 1 skin food untuk membantu menyelesaikan masalah kulit dan memberi kesegaran pada kulit. Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna #FacePolishNina ni tau!!
    Kesan boleh nampak seawal 1 minggu.
    .
    KELEBIHAN POLISH FACE :
    ✔Shining
    ✔Glowing
    ✔Flawless
    ✔Masalah jerawat settel
    ✔Parut pudar
    ✔Jeragat pudar
    ✔Liang pori mengecil
    ✔Tona kulit sekata
    ✔Menjadikan kulit cerah dan pinkish
    ✔Membuang sel kulit mati .
    .
    Cara Guna
    💋 Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa .
    .
    #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #krimibuputih #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #Sabahshop #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #laserserum #laserserumnina #setibuputihjelita #ibuputihjelita #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #polishface #polishfaceninaskincare #polishfacenina #sayajual #sayajualskincare #likeforlikes #like4likes #follow4follow #Malaysiaviral #followforfollow #terapiinstagram

  •  2  0  15 November, 2019

Top #polishfaceninaskincare Posts

  • ❤️💜LASER SERUM & IBU PUTIH BY NINA SKINCARE💜❤️
Retail :
Ibu putih nina 35g 
Laser serum 40ml
40ML~
Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal??
Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE
Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE
CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
• Kegunaan untuk badan sahaja.
• Boleh mix dengan Ibu Putih.
• Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
• Caranya:: - Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian titiskan laser serum.
- Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
- Amalkan penggunaan setiap malam
IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
KULIT PUTIH SEGAR DAN GEBU. SELAMAT DIGUNAKAN
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- sesuai digunakan pada wajah dan badan
Cara Penggunaan:
1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Whatsapp 0193851102
.
#evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #bedakbutae #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #lavamud #satinskinz #polishface #polishfacenina #polishfaceninaskincare #polishfaceborong #polishfaceninamurah #laserserum #ibuputihninaskincare
  • ❤️💜LASER SERUM & IBU PUTIH BY NINA SKINCARE💜❤️
    Retail :
    Ibu putih nina 35g
    Laser serum 40ml
    40ML~
    Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal??
    Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE
    Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE
    CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
    • Kegunaan untuk badan sahaja.
    • Boleh mix dengan Ibu Putih.
    • Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
    • Caranya:: - Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian titiskan laser serum.
    - Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
    - Amalkan penggunaan setiap malam
    IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
    KULIT PUTIH SEGAR DAN GEBU. SELAMAT DIGUNAKAN
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
    - mencerahkan kulit seawal seminggu
    - kecerahan secara alami, sekata dan natural
    - tiada kesan sampingan
    - tiada penggelupasan
    - menghaluskan pori-pori
    - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    - menghilangkan parut dan cela
    - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    - sesuai digunakan pada wajah dan badan
    Cara Penggunaan:
    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
    2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Whatsapp 0193851102
    .
    #evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #bedakbutae #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #lavamud #satinskinz #polishface #polishfacenina #polishfaceninaskincare #polishfaceborong #polishfaceninamurah #laserserum #ibuputihninaskincare

  •  2  2  20 October, 2018
  • ❤️💜LASER SERUM & IBU PUTIH BY NINA SKINCARE💜❤️
Retail :
Ibu putih nina 35g 
Laser serum 40ml
40ML~
Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal??
Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE
Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE
CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
• Kegunaan untuk badan sahaja.
• Boleh mix dengan Ibu Putih.
• Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
• Caranya:: - Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian titiskan laser serum.
- Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
- Amalkan penggunaan setiap malam
IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
KULIT PUTIH SEGAR DAN GEBU. SELAMAT DIGUNAKAN
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- sesuai digunakan pada wajah dan badan
Cara Penggunaan:
1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Whatsapp 0193851102
.
#evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #bedakbutae #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #lavamud #satinskinz #polishface #polishfacenina #polishfaceninaskincare #polishfaceborong #polishfaceninamurah #laserserum #ibuputihninaskincare
  • ❤️💜LASER SERUM & IBU PUTIH BY NINA SKINCARE💜❤️
    Retail :
    Ibu putih nina 35g
    Laser serum 40ml
    40ML~
    Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal??
    Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE
    Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE
    CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
    • Kegunaan untuk badan sahaja.
    • Boleh mix dengan Ibu Putih.
    • Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
    • Caranya:: - Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian titiskan laser serum.
    - Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
    - Amalkan penggunaan setiap malam
    IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
    KULIT PUTIH SEGAR DAN GEBU. SELAMAT DIGUNAKAN
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
    - mencerahkan kulit seawal seminggu
    - kecerahan secara alami, sekata dan natural
    - tiada kesan sampingan
    - tiada penggelupasan
    - menghaluskan pori-pori
    - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    - menghilangkan parut dan cela
    - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    - sesuai digunakan pada wajah dan badan
    Cara Penggunaan:
    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
    2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Whatsapp 0193851102
    .
    #evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #bedakbutae #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #lavamud #satinskinz #polishface #polishfacenina #polishfaceninaskincare #polishfaceborong #polishfaceninamurah #laserserum #ibuputihninaskincare

  •  685  0  2 November, 2018
  • .
❤️💜LASER SERUM & IBU PUTIH BY NINA SKINCARE💜❤️
Retail :
Ibu putih nina 35g 
Laser serum 40ml
40ML~
Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal??
Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE
Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE
CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
• Kegunaan untuk badan sahaja.
• Boleh mix dengan Ibu Putih.
• Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
• Caranya:: - Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian titiskan laser serum.
- Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
- Amalkan penggunaan setiap malam
IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
KULIT PUTIH SEGAR DAN GEBU. SELAMAT DIGUNAKAN
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- sesuai digunakan pada wajah dan badan
Cara Penggunaan:
1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.
.
Jom order dengan kami 📲www.wasap.my/+60193851102 Open for dropship / borong / retail
.
Walk In ke kedai kami : Waze Maysara Beauty Collection

Waktu Operasi :

Isnin - Jumaat : 9pg - 7ptg
Sabtu : 10pg - 4ptg
Ahad : Tutup
.
.
#evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #bedakbutae #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #lavamud #satinskinz #polishface #polishfacenina #polishfaceninaskincare #polishfaceborong #polishfaceninamurah #laserserum #ibuputihninaskincare
  • .
    ❤️💜LASER SERUM & IBU PUTIH BY NINA SKINCARE💜❤️
    Retail :
    Ibu putih nina 35g
    Laser serum 40ml
    40ML~
    Ingin putih, gebu seluruh badan secara kekal??
    Cuba lah LASER SERUM by NINA SKINCARE
    Nak kesan yang superbbb boleh mix dengan IBU PUTIH by NINA SKINCARE
    CARA PENGGUNAAN LASER SERUM
    • Kegunaan untuk badan sahaja.
    • Boleh mix dengan Ibu Putih.
    • Kesannya seawal 2-3 hari penggunaan.
    • Caranya:: - Ambil Ibu Putih letak ditelapak tangan, kemuadian titiskan laser serum.
    - Ratakan keseluruhan badan,tangan,kaki (macam pakai losyen)
    - Amalkan penggunaan setiap malam
    IBU PUTIH NINASKINCARE 35gram
    KULIT PUTIH SEGAR DAN GEBU. SELAMAT DIGUNAKAN
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :
    - mencerahkan kulit seawal seminggu
    - kecerahan secara alami, sekata dan natural
    - tiada kesan sampingan
    - tiada penggelupasan
    - menghaluskan pori-pori
    - menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    - menghilangkan parut dan cela
    - mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    - sesuai digunakan pada wajah dan badan
    Cara Penggunaan:
    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan
    2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.
    .
    Jom order dengan kami 📲www.wasap.my/+60193851102 Open for dropship / borong / retail
    .
    Walk In ke kedai kami : Waze Maysara Beauty Collection

    Waktu Operasi :

    Isnin - Jumaat : 9pg - 7ptg
    Sabtu : 10pg - 4ptg
    Ahad : Tutup
    .
    .
    #evelin #evelinmurah #evelinoriginal #evelinhairremoval #belvya #bvrc #bustupexpress #dzgarciniaherbalplus #ephyrapremium #glowglowing #glutacaps #heightup #kcolly #larome #manjasireh #bedakbutae #olicandy #redbellabodywash #symabeauty #lavamud #satinskinz #polishface #polishfacenina #polishfaceninaskincare #polishfaceborong #polishfaceninamurah #laserserum #ibuputihninaskincare

  •  23  4  23 March, 2019
  • .
#PolishFaceNina by NinaSkincare
READY STOCK 😘
.
Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
.
🔎Cara pakai:
gosok pada muka 2 minit dan cuci.
Effect dia perghhh !!
2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
.
💵RM35 sahaja
1 bekas 20 gram.
boleh pakai sampai 10-15 kali.
.
.
Berminat? 😉
==============
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
===============
.
.
#sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    #PolishFaceNina by NinaSkincare
    READY STOCK 😘
    .
    Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
    .
    🔎Cara pakai:
    gosok pada muka 2 minit dan cuci.
    Effect dia perghhh !!
    2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
    .
    💵RM35 sahaja
    1 bekas 20 gram.
    boleh pakai sampai 10-15 kali.
    .
    .
    Berminat? 😉
    ==============
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ===============
    .
    .
    #sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  115  2  13 July, 2016
  • .
#PolishFaceNina READY STOCK 😘
.
Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
.
🔎Cara pakai:
gosok pada muka 2 minit dan cuci.
Effect dia perghhh !!
2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
.
💵RM35 sahaja
1 bekas 20 gram.
boleh pakai sampai 10-15 kali.
.
.
Berminat? 😉
==============
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
===============
.
.
#sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    #PolishFaceNina READY STOCK 😘
    .
    Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
    .
    🔎Cara pakai:
    gosok pada muka 2 minit dan cuci.
    Effect dia perghhh !!
    2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
    .
    💵RM35 sahaja
    1 bekas 20 gram.
    boleh pakai sampai 10-15 kali.
    .
    .
    Berminat? 😉
    ==============
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ===============
    .
    .
    #sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  109  1  11 July, 2016
  • .
#PolishFaceNina 😘
.
Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
.
🔎Cara pakai:
gosok pada muka 2 minit dan cuci.
Effect dia perghhh !!
2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
.
💵RM35 sahaja
1 bekas 20 gram.
boleh pakai sampai 10-15 kali.
.
.
Berminat? 😉
==============
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
===============
.
.
#sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    #PolishFaceNina 😘
    .
    Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
    .
    🔎Cara pakai:
    gosok pada muka 2 minit dan cuci.
    Effect dia perghhh !!
    2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
    .
    💵RM35 sahaja
    1 bekas 20 gram.
    boleh pakai sampai 10-15 kali.
    .
    .
    Berminat? 😉
    ==============
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ===============
    .
    .
    #sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  126  3  15 August, 2016
  • .
#PolishFaceNina READY STOCK 😘
.
Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
.
🔎Cara pakai:
gosok pada muka 2 minit dan cuci.
Effect dia perghhh !!
2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
.
💵RM35 sahaja
1 bekas 20 gram.
boleh pakai sampai 10-15 kali.
.
.
Berminat? 😉
==============
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
===============
.
.
#sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    #PolishFaceNina READY STOCK 😘
    .
    Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
    .
    🔎Cara pakai:
    gosok pada muka 2 minit dan cuci.
    Effect dia perghhh !!
    2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
    .
    💵RM35 sahaja
    1 bekas 20 gram.
    boleh pakai sampai 10-15 kali.
    .
    .
    Berminat? 😉
    ==============
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ===============
    .
    .
    #sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  105  0  11 July, 2016
  • .
#PolishFaceNina by NinaSkincare
READY STOCK 😘
.
Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
.
🔎Cara pakai:
gosok pada muka 2 minit dan cuci.
Effect dia perghhh !!
2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
.
💵RM35 sahaja
1 bekas 20 gram.
boleh pakai sampai 10-15 kali.
.
.
Berminat? 😉
==============
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
===============
.
.
#sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    #PolishFaceNina by NinaSkincare
    READY STOCK 😘
    .
    Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
    .
    🔎Cara pakai:
    gosok pada muka 2 minit dan cuci.
    Effect dia perghhh !!
    2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
    .
    💵RM35 sahaja
    1 bekas 20 gram.
    boleh pakai sampai 10-15 kali.
    .
    .
    Berminat? 😉
    ==============
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ===============
    .
    .
    #sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  111  0  13 July, 2016
  • .
#PolishFaceNina by NinaSkincare
READY STOCK 😘
.
Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
.
🔎Cara pakai:
gosok pada muka 2 minit dan cuci.
Effect dia perghhh !!
2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
.
💵RM35 sahaja
1 bekas 20 gram.
boleh pakai sampai 10-15 kali.
.
.
Berminat? 😉
==============
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
===============
.
.
#sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    #PolishFaceNina by NinaSkincare
    READY STOCK 😘
    .
    Laku sungguh laaa. Tak sempat nk reply wasup korang. Feedback pun banyak. Semua ckp muka #shining2 gitu. 😍
    .
    🔎Cara pakai:
    gosok pada muka 2 minit dan cuci.
    Effect dia perghhh !!
    2 kali 1 minggu je polish ok. Buang kulit mati. Buang Daki. Berkilat kulit uolls.
    .
    💵RM35 sahaja
    1 bekas 20 gram.
    boleh pakai sampai 10-15 kali.
    .
    .
    Berminat? 😉
    ==============
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ===============
    .
    .
    #sayajualprodukcantik #isell #beautyshop #nakcantikcarisaya #sayapakaisayajual #sayajualninaskincare #ninaskincare #polishfaceninaskincare #glowing #agentninaskincare #sayajualpolishfacenina #ibuputihnina #laserserumnina #putihgebu #flawless #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeaty #instacantik #instafollow #moodrepublik #bazaaronline #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  108  0  11 July, 2016