#plussaizmalaysia Instagram Photos & Videos

plussaizmalaysia - 1.5k posts

Hashtag Popularity

2
average comments
43.8
average likes

Latest #plussaizmalaysia Posts

  • Fungsi karbohidrat adalah untuk membekalkan sumber tenaga kepada tubuh badan kita. Jadi, ia perlulah diambil dalam kuantiti yang tertentu. Sekiranya berlebihan akan mengundang penyakit seperti kencing manis atau obesiti. .
.
TETAPI jika tidak mengambil karbohidrat dalam pemakanan seharian, kita akan berasa letih dah lesu kerana kekurangan tenaga. Mungkin penyebab utama kita berasa letih kerana diet yang  diamalkan adalah salah.
.
Berikut adalah karbo yang boleh menggantikan nasi utk cepat kurus & lebih sihat 😍
.
#imochayou #kurussebelumraya #plussaizmalaysia #kuruscepat #bajuplussizemalaysia #sepahtureunionlive #ubatkurus #tipsdiet #makanansihat #minumandiet #audela #makinmudamakinsihatsetiaphari
#audelawonderwomen #cepatkenyang #bajucantik #audelalovers #Immunebooster #bajuraya2020 #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makcikkiah #tipskurus #produkkurusviral #produkkurusterbaru #meletop #melodi #mediahiburan #petuakurus #cantikseluruhbadan #riloyang #pkpb
  • Fungsi karbohidrat adalah untuk membekalkan sumber tenaga kepada tubuh badan kita. Jadi, ia perlulah diambil dalam kuantiti yang tertentu. Sekiranya berlebihan akan mengundang penyakit seperti kencing manis atau obesiti. .
    .
    TETAPI jika tidak mengambil karbohidrat dalam pemakanan seharian, kita akan berasa letih dah lesu kerana kekurangan tenaga. Mungkin penyebab utama kita berasa letih kerana diet yang diamalkan adalah salah.
    .
    Berikut adalah karbo yang boleh menggantikan nasi utk cepat kurus & lebih sihat 😍
    .
    #imochayou #kurussebelumraya #plussaizmalaysia #kuruscepat #bajuplussizemalaysia #sepahtureunionlive #ubatkurus #tipsdiet #makanansihat #minumandiet #audela #makinmudamakinsihatsetiaphari
    #audelawonderwomen #cepatkenyang #bajucantik #audelalovers #Immunebooster #bajuraya2020 #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makcikkiah #tipskurus #produkkurusviral #produkkurusterbaru #meletop #melodi #mediahiburan #petuakurus #cantikseluruhbadan #riloyang #pkpb

  •  6  3  25 June, 2020
  • Haiii korang 🤗
-
Testimoni diri sendiri hehe... _
Baju nie sebenarnya kan lama dah tak pakai tau tuptup try semalam dahh muat balikkkkkkk
_
Uarghhhhh I'm in love dah dengan Audela Mocha ft 😍😍😍 Nak result kebabom kena sabo pon kebaboom 🤪😂. Tgk cara pemakanan kite jugak tau. Kalo jaga pemakanan, minum air masak byk2 lagi cepat berat badan kite turun.
_
Tapi so far kalau minum mocha ni buat jadi kenyang lama so automatic kurang makan sebab mocha ada OATS + BROWN RICE buat kenyang lagi lama 
_
Kalo korg nk order jugak Mocha ft boleh klik link kat bio @audela_lyana or DM/ Ws yana pon boleh 
_
Order cepat2, sebab yana nak bagi FREE POSTAGE & FREE SHAKER. Korang tak sabar nk COD pon boleh, yana boleh COD sampai depan pintu rumah korang hehe ✌🏼
-

#imochayou #kurussebelumraya #plussaizmalaysia #kuruscepat #bajuplussizemalaysia #sepahtureunionlive #ubatkurus #tipsdiet #makanansihat #minumandiet #audela #makinmudamakinsihatsetiaphari
#audelawonderwomen #cepatkenyang #bajucantik #audelalovers #Immunebooster #bajuraya2020 #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makcikkiah #tipskurus #produkkurusviral #produkkurusterbaru #meletop #melodi #mediahiburan #petuakurus #cantikseluruhbadan #riloyang #pkpb
  • Haiii korang 🤗
    -
    Testimoni diri sendiri hehe... _
    Baju nie sebenarnya kan lama dah tak pakai tau tuptup try semalam dahh muat balikkkkkkk
    _
    Uarghhhhh I'm in love dah dengan Audela Mocha ft 😍😍😍 Nak result kebabom kena sabo pon kebaboom 🤪😂. Tgk cara pemakanan kite jugak tau. Kalo jaga pemakanan, minum air masak byk2 lagi cepat berat badan kite turun.
    _
    Tapi so far kalau minum mocha ni buat jadi kenyang lama so automatic kurang makan sebab mocha ada OATS + BROWN RICE buat kenyang lagi lama
    _
    Kalo korg nk order jugak Mocha ft boleh klik link kat bio @audela_lyana or DM/ Ws yana pon boleh
    _
    Order cepat2, sebab yana nak bagi FREE POSTAGE & FREE SHAKER. Korang tak sabar nk COD pon boleh, yana boleh COD sampai depan pintu rumah korang hehe ✌🏼
    -

    #imochayou #kurussebelumraya #plussaizmalaysia #kuruscepat #bajuplussizemalaysia #sepahtureunionlive #ubatkurus #tipsdiet #makanansihat #minumandiet #audela #makinmudamakinsihatsetiaphari
    #audelawonderwomen #cepatkenyang #bajucantik #audelalovers #Immunebooster #bajuraya2020 #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makcikkiah #tipskurus #produkkurusviral #produkkurusterbaru #meletop #melodi #mediahiburan #petuakurus #cantikseluruhbadan #riloyang #pkpb

  •  8  4  19 June, 2020
  • Ramai mencari seluar office atau slack cotton yang memeri. Untuk majlis formal meeting, kelas, ke office dan sebagainya. Yanggg belum cuba wajib cuba pants kami yang terlajakk selesa ni uolss. Ada 2 saiz uolss sampai pinggang 82” boleh pakai. Jangan risauuuu. Pasti muat🥰🥰🥰 customer Plus Size Terkini - Zaza Ahmad yang mana berat 120 kg ke atas pasti akan beli pants ni muat sehingga 200kg ladiesss. Lembut, kain tidak panas, memeri yang penting selesa cawat besar. Pinggang fully getah just sarung siap. .
.

1 PCS RM 59.00 exc postage
.
.

Ramai tidak percaya walaupon warna putih tapi tidak jarang okhey. Hanya customers sudah beli sahaja tau. Harga masih ikut lama ye uolss. Nak naik kan tidak sampai hati. Walaupon supplier dah naik harga. Tak apa demi uolssss. Jommm let’s grab...
.
.

Inboxxxx us and purchase now 🥰🥰🥰🥰
.

#seluarplussize #seluarplussizemurah #seluarplussizemalaysia #seluarplussizemurahmalaysia #seluarplussizemalaysian #seluarplussizeperempuan #seluarbesar #seluarbesarmurah #seluarbesarmurahmalaysia #seluarofficesaizbesar #seluarofficemurahmalaysia #seluarofficerm50 #seluarsaizbesarmurah #seluarsaizbesarmalaysia #pantsplussizemurah #pantsplussizemalaysia #malaysiaplussizeshop #malaysiaplussizeootd #malaysiaplussize #malaysiaplussizepants #pakaiantermurah #salepakaianmurah #malaysiasaleonline #saleendssoon #saleendyear #viralmalaysia #plussaizmalaysia #plussaizmurah #plussaizcollection #malaysiashopping
  • Ramai mencari seluar office atau slack cotton yang memeri. Untuk majlis formal meeting, kelas, ke office dan sebagainya. Yanggg belum cuba wajib cuba pants kami yang terlajakk selesa ni uolss. Ada 2 saiz uolss sampai pinggang 82” boleh pakai. Jangan risauuuu. Pasti muat🥰🥰🥰 customer Plus Size Terkini - Zaza Ahmad yang mana berat 120 kg ke atas pasti akan beli pants ni muat sehingga 200kg ladiesss. Lembut, kain tidak panas, memeri yang penting selesa cawat besar. Pinggang fully getah just sarung siap. .
    .

    1 PCS RM 59.00 exc postage
    .
    .

    Ramai tidak percaya walaupon warna putih tapi tidak jarang okhey. Hanya customers sudah beli sahaja tau. Harga masih ikut lama ye uolss. Nak naik kan tidak sampai hati. Walaupon supplier dah naik harga. Tak apa demi uolssss. Jommm let’s grab...
    .
    .

    Inboxxxx us and purchase now 🥰🥰🥰🥰
    .

    #seluarplussize #seluarplussizemurah #seluarplussizemalaysia #seluarplussizemurahmalaysia #seluarplussizemalaysian #seluarplussizeperempuan #seluarbesar #seluarbesarmurah #seluarbesarmurahmalaysia #seluarofficesaizbesar #seluarofficemurahmalaysia #seluarofficerm50 #seluarsaizbesarmurah #seluarsaizbesarmalaysia #pantsplussizemurah #pantsplussizemalaysia #malaysiaplussizeshop #malaysiaplussizeootd #malaysiaplussize #malaysiaplussizepants #pakaiantermurah #salepakaianmurah #malaysiasaleonline #saleendssoon #saleendyear #viralmalaysia #plussaizmalaysia #plussaizmurah #plussaizcollection #malaysiashopping

  •  1  0  19 June, 2020
  • .
Peluang kuruskan Badan Semasa Tempoh #KawalanPergerakan dgn 5 cara Mudah 
#StayatHome

1. Masak sendiri - Boleh pilih makanan yg berkhasiat, kurangkan minyak, gula& garam. Dijamin bersih

2. Masa utk senaman ringan. 15 min everyday je!! (Kalau malas sgt boleh menyapu sampah, mop lantai, cabut rumput keliling rumah, naik tangga 😅) kompen keluar peluh.

3. Tidur yg cukup. Sebelum ni bila kerja ada yg x cukup tidur & rehat.. now inilah masanya utk rehatkan diri

4. Banyak kan minum air putih.. Bila di rumah kita boleh monitor berapa byk air putih yg kita minum. 
5. Pastikan minum Mocha FT setiap hari, yg pasti nya tiada gula, badan rasa kenyang, kekal aktif & yg penting sbg booster utk immune badan kita juga .
Moh DM @audela_lyana 😍 .

#imochayou #kurussebelumraya #plussaizmalaysia #kuruscepat #bajuplussizemalaysia #maharajalawakmega #sepahtureunionlive #ubatkurus #tipsdiet #makanansihat #minumandiet #audela #makinmudamakinsihatsetiaphari
#audelawonderwomen #cepatkenyang #bajucantik #audelalovers #dalgona #Immunebooster #bajuraya2020 #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makcikkiah #tipskurus #produkkurusviral #produkkurusterbaru #meletop #melodi #mediahiburan
  • .
    Peluang kuruskan Badan Semasa Tempoh #KawalanPergerakan dgn 5 cara Mudah
    #StayatHome

    1. Masak sendiri - Boleh pilih makanan yg berkhasiat, kurangkan minyak, gula& garam. Dijamin bersih

    2. Masa utk senaman ringan. 15 min everyday je!! (Kalau malas sgt boleh menyapu sampah, mop lantai, cabut rumput keliling rumah, naik tangga 😅) kompen keluar peluh.

    3. Tidur yg cukup. Sebelum ni bila kerja ada yg x cukup tidur & rehat.. now inilah masanya utk rehatkan diri

    4. Banyak kan minum air putih.. Bila di rumah kita boleh monitor berapa byk air putih yg kita minum.
    5. Pastikan minum Mocha FT setiap hari, yg pasti nya tiada gula, badan rasa kenyang, kekal aktif & yg penting sbg booster utk immune badan kita juga .
    Moh DM @audela_lyana 😍 .

    #imochayou #kurussebelumraya #plussaizmalaysia #kuruscepat #bajuplussizemalaysia #maharajalawakmega #sepahtureunionlive #ubatkurus #tipsdiet #makanansihat #minumandiet #audela #makinmudamakinsihatsetiaphari
    #audelawonderwomen #cepatkenyang #bajucantik #audelalovers #dalgona #Immunebooster #bajuraya2020 #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makcikkiah #tipskurus #produkkurusviral #produkkurusterbaru #meletop #melodi #mediahiburan

  •  4  0  7 April, 2020
  • . [INGREDIENTS HEBAT] KHAS UNTUK ANDA YANG TERCARI-CARI MINUMAN LUAR BIASA, DENGAN RASA DAN MANFAAT BERGANDA-GANDA🤩🤩
.
Apa kata kita tukar minuman biasa kita yang tak sihat tu, kepada minuman yang lebih berkhasiat, lebih selamat dan lebih sedap?😏
.
Time Perintah Kawalan  Pergerakan Covid-19 ni la kita kene lebih ambik tahu apa yang masuk dalam badan kita. Kalau asyik consume yang tak sihat, badan pun sama tak sihat. Kan susah nak protect dari penyakit?
.
Produk Audela sememangnya concern kesihatan korang. Semuanya dirumus dengan 1001 kebaikan dari bahan premium yang mengandungi khas untuk korang yang ambil berat tentang kesihatan luar dan dalam. Pelbagai jenis vitamin, sumber detox dan buah-buahan dalam produk Audela tau! Everything just in a sachet😍
.
Mocha FT dan Pomeg Plus antaranya memang fokus untuk menguatkan ketahanan badan korang. Jangan risau, guna Stevia je sis, takde dah gula gula tiruan ni. Badan pun langsing, immunisasi badan pun terjamin dan paling penting, penyakit pun takde. Sebab tu produk Audela ni sangat bagus untuk korang time Covid-19 ni.
Berminat? Tekan link di bio deh! .

#imochayou #kurussebelumraya #plussaizmalaysia #kuruscepat #bajuplussizemalaysia #maharajalawakmega #sepahtureunionlive #ubatkurus #tipsdiet #makanansihat #minumandiet #audela #makinmudamakinsihatsetiaphari
#audelawonderwomen #cepatkenyang #bajucantik #audelalovers #dalgona #Immunebooster #bajuraya2020 #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makcikkiah #tipskurus #produkkurusviral #produkkurusterbaru #meletop #melodi #mediahiburan
  • . [INGREDIENTS HEBAT] KHAS UNTUK ANDA YANG TERCARI-CARI MINUMAN LUAR BIASA, DENGAN RASA DAN MANFAAT BERGANDA-GANDA🤩🤩
    .
    Apa kata kita tukar minuman biasa kita yang tak sihat tu, kepada minuman yang lebih berkhasiat, lebih selamat dan lebih sedap?😏
    .
    Time Perintah Kawalan Pergerakan Covid-19 ni la kita kene lebih ambik tahu apa yang masuk dalam badan kita. Kalau asyik consume yang tak sihat, badan pun sama tak sihat. Kan susah nak protect dari penyakit?
    .
    Produk Audela sememangnya concern kesihatan korang. Semuanya dirumus dengan 1001 kebaikan dari bahan premium yang mengandungi khas untuk korang yang ambil berat tentang kesihatan luar dan dalam. Pelbagai jenis vitamin, sumber detox dan buah-buahan dalam produk Audela tau! Everything just in a sachet😍
    .
    Mocha FT dan Pomeg Plus antaranya memang fokus untuk menguatkan ketahanan badan korang. Jangan risau, guna Stevia je sis, takde dah gula gula tiruan ni. Badan pun langsing, immunisasi badan pun terjamin dan paling penting, penyakit pun takde. Sebab tu produk Audela ni sangat bagus untuk korang time Covid-19 ni.
    Berminat? Tekan link di bio deh! .

    #imochayou #kurussebelumraya #plussaizmalaysia #kuruscepat #bajuplussizemalaysia #maharajalawakmega #sepahtureunionlive #ubatkurus #tipsdiet #makanansihat #minumandiet #audela #makinmudamakinsihatsetiaphari
    #audelawonderwomen #cepatkenyang #bajucantik #audelalovers #dalgona #Immunebooster #bajuraya2020 #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makcikkiah #tipskurus #produkkurusviral #produkkurusterbaru #meletop #melodi #mediahiburan

  •  3  0  2 April, 2020

Top #plussaizmalaysia Posts

  • NEXT ITEM WILL BE RELEASE #RAYASALEbySP VERY SOON
#ROZITAPEPLUMbySP 
NOW AVAILABLE IN 2XL/3XL/4XL/5XL

NP RM179
SIZE 2XL/3XL
___________________________

NP RM189
SIZE 4XL/5XL

Agak2 brp RM yg kita nk SALE kan utk HOT ITEM kita ni
comment cpt.sblm bos berubah hati 😆 
#RAYASALEbySP 
#PLUSSAIZMALAYSIA
  • NEXT ITEM WILL BE RELEASE #RAYASALEbySP VERY SOON
    #ROZITAPEPLUMbySP
    NOW AVAILABLE IN 2XL/3XL/4XL/5XL

    NP RM179
    SIZE 2XL/3XL
    ___________________________

    NP RM189
    SIZE 4XL/5XL

    Agak2 brp RM yg kita nk SALE kan utk HOT ITEM kita ni
    comment cpt.sblm bos berubah hati 😆
    #RAYASALEbySP
    #PLUSSAIZMALAYSIA

  •  1,051  31  27 June, 2018
  • .
NEW ARRIVAL ❗

SIZE up to 10XL🔥

MINI MODEN by ANGGUN COTTON🔥

Material : English Cotton

PROMOSI RM50.00💯
Saiz Standard : XS, S, M, L, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗ Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunsale
.
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#viralmalaysia
#kuasaviral
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#plussaizmalaysia
  • .
    NEW ARRIVAL ❗

    SIZE up to 10XL🔥

    MINI MODEN by ANGGUN COTTON🔥

    Material : English Cotton

    PROMOSI RM50.00💯
    Saiz Standard : XS, S, M, L, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

    STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗ Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

    www.wasap.my/60145460367/anggunsale
    .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #muamalaysia
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #viralmalaysia
    #kuasaviral
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #plussaizmalaysia

  •  2  0  28 January, 2020
  • New stock🌹 New Arrival 🌹 Denim legging oversizeee🌹
.
.

1 PCS RM45.00 exc postage
.

3 PCS RM130.00 FREE POSTAGE SM&SS .
.

Pewwwwitt 🥰🥰🥰 legging new arrival kali ni denim legging memang high quality. Limited pcs shaja kami keluarkan. Hanya 2 colors shaja seperti di dalam gambar. Material sangat best, memeri, kain sejuk lembut, selesa dan sangaaattttt besaaaarrr uolss. Pinggang sampai 66” dan punggung 80” boleh masuk. Legging ni kami recommend sangat untuk uols nak pkai bawak jalan. Memang ala2 jeans dan terbaikkk. Lebih selesa nak bergerak tak keras tak tebal tak panas. Jommmm grab!!!! .
.

Sila rujuk ukuran di dalam gambar 👇👇👇👇
.
#leggingplussize #leggingplussizemurah #leggingplussizemalaysia #leggingplussizeootd #denimpants #denimplussize #denimplussizemurah #denimplussizemalaysia #denimplus_jeans #denimleggings #denimleggingplussize #denimsizebesar #plussizedenim #denimleggingjeans #denimmalaysia #denimmalaysiamurah #denimplusaizmalaysia #plussaizmalaysia #plussaizmurah #seluardenimmurah #seluardenimplussize #seluardenimmurahmalaysia #seluardenimmalaysia #leggingpantsplussize #denimpantscollection #seluarjeansmurah #jeanssoftplussize #malaysiaplussizeshop #malaysiaplussizemodel #malaysiaplussizeootd
  • New stock🌹 New Arrival 🌹 Denim legging oversizeee🌹
    .
    .

    1 PCS RM45.00 exc postage
    .

    3 PCS RM130.00 FREE POSTAGE SM&SS .
    .

    Pewwwwitt 🥰🥰🥰 legging new arrival kali ni denim legging memang high quality. Limited pcs shaja kami keluarkan. Hanya 2 colors shaja seperti di dalam gambar. Material sangat best, memeri, kain sejuk lembut, selesa dan sangaaattttt besaaaarrr uolss. Pinggang sampai 66” dan punggung 80” boleh masuk. Legging ni kami recommend sangat untuk uols nak pkai bawak jalan. Memang ala2 jeans dan terbaikkk. Lebih selesa nak bergerak tak keras tak tebal tak panas. Jommmm grab!!!! .
    .

    Sila rujuk ukuran di dalam gambar 👇👇👇👇
    .
    #leggingplussize #leggingplussizemurah #leggingplussizemalaysia #leggingplussizeootd #denimpants #denimplussize #denimplussizemurah #denimplussizemalaysia #denimplus_jeans #denimleggings #denimleggingplussize #denimsizebesar #plussizedenim #denimleggingjeans #denimmalaysia #denimmalaysiamurah #denimplusaizmalaysia #plussaizmalaysia #plussaizmurah #seluardenimmurah #seluardenimplussize #seluardenimmurahmalaysia #seluardenimmalaysia #leggingpantsplussize #denimpantscollection #seluarjeansmurah #jeanssoftplussize #malaysiaplussizeshop #malaysiaplussizemodel #malaysiaplussizeootd

  •  7  0  10 March, 2020
  • .
NEW ARRIVAL ❗

SIZE up to 10XL🔥

MINI MODEN by ANGGUN COTTON🔥

Material : English Cotton

PROMOSI RM50.00💯
Saiz Standard : XS, S, M, L, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

PROMOSI RM59.00💯
PLUS SIZE : 6XL, 8XL & 10XL

STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗ Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunsale
.
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#viralmalaysia
#kuasaviral
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#plussaizmalaysia
  • .
    NEW ARRIVAL ❗

    SIZE up to 10XL🔥

    MINI MODEN by ANGGUN COTTON🔥

    Material : English Cotton

    PROMOSI RM50.00💯
    Saiz Standard : XS, S, M, L, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

    PROMOSI RM59.00💯
    PLUS SIZE : 6XL, 8XL & 10XL

    STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗ Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

    www.wasap.my/60145460367/anggunsale
    .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #muamalaysia
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #viralmalaysia
    #kuasaviral
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #plussaizmalaysia

  •  5  0  28 January, 2020
  • .
NEW ARRIVAL ❗

SIZE up to 10XL🔥

MINI MODEN by ANGGUN COTTON🔥

Material : English Cotton

PROMOSI RM50.00💯
Saiz Standard : XS, S, M, L, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

PROMOSI RM59.00💯
PLUS SIZE : 6XL, 8XL & 10XL

STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗ Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunsale
.
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#viralmalaysia
#kuasaviral
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#plussaizmalaysia
  • .
    NEW ARRIVAL ❗

    SIZE up to 10XL🔥

    MINI MODEN by ANGGUN COTTON🔥

    Material : English Cotton

    PROMOSI RM50.00💯
    Saiz Standard : XS, S, M, L, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

    PROMOSI RM59.00💯
    PLUS SIZE : 6XL, 8XL & 10XL

    STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗ Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

    www.wasap.my/60145460367/anggunsale
    .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #muamalaysia
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #viralmalaysia
    #kuasaviral
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #plussaizmalaysia

  •  4  0  29 January, 2020
  • .
NEW ARRIVAL ❗

SIZE up to 10XL🔥

MINI MODEN by ANGGUN COTTON🔥

Material : English Cotton

PROMOSI RM50.00💯
Saiz Standard : XS, S, M, L, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗ Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunsale
.
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajusedondon
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#corakbatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#kurungplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#mirafilzah
#neelofa
#lisasurihani
#viralmalaysia
#kuasaviral
#tiktokmalaysia
#blouseplussize
#plussaizmalaysia
  • .
    NEW ARRIVAL ❗

    SIZE up to 10XL🔥

    MINI MODEN by ANGGUN COTTON🔥

    Material : English Cotton

    PROMOSI RM50.00💯
    Saiz Standard : XS, S, M, L, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

    STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗ Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

    www.wasap.my/60145460367/anggunsale
    .
    #angguncotton
    #kurungmoden
    #kurungmodenmurah
    #kurungmodenplussize
    #minikurung
    #minikurungmurah
    #minimoden
    #bajuibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungcotton
    #sedondonibudananak
    #bajusedondon
    #bajukurungviral
    #bajubatik
    #corakbatik
    #bridesmaidmalaysia
    #ctdk
    #aafiyahanakibu
    #plussizemalaysia
    #bajuplussize
    #kurungplussize
    #bazarpaknil
    #muamalaysia
    #mirafilzah
    #neelofa
    #lisasurihani
    #viralmalaysia
    #kuasaviral
    #tiktokmalaysia
    #blouseplussize
    #plussaizmalaysia

  •  1  3  28 January, 2020