#pinkishwhiteinstantscrub Instagram Photos & Videos

pinkishwhiteinstantscrub - 28.4k posts

Hashtag Popularity

9.6
average comments
58.6
average likes

Latest #pinkishwhiteinstantscrub Posts

  • MASALAH TANGAN SUNBURN? TIADA LAGI DENGAN PENGGUNAAN PWICSRUB😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Yes, #PinkishWhiteInstantScrub boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣
⁣
Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣
⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
  • MASALAH TANGAN SUNBURN? TIADA LAGI DENGAN PENGGUNAAN PWICSRUB😍⁣

    Hi Junni Angels! Yes, #PinkishWhiteInstantScrub boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣

    Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣

    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣


    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

  •  0  0  1 hour ago
  • Hai Junni Angels! Nak tak putih instant? Kalau nak jom cuba #PinkishWhiteInstantScrub sebab ianya adalah 2in1 produk iaitu scrub dan juga masker🤩 PWIScrub ni juga boleh digunakan pada badan tau!⁣
⁣
Kalau you all nak tahu, main ingredients scrub ni adalah rice bran, milk, bleach dan juga arbutin. Tekstur dia lembut sangat tau, memang takkan buat skin you all sakit dan pedih😋⁣
⁣
Apa PWIScrub ni boleh buat? ⁣
✅ Mencerahkan kulit sepantas 15 minit⁣
✅ Membuang sel kulit mati⁣
✅ Membuang blackhead & whitehead⁣
✅ Menjadikan kulit lembut⁣
⁣
Haaa bestkan? Cara penggunaannya you all pakai je 2-3 kali seminggu. Kalau you all konsisten, memang boleh putih kekal!😍⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba PWIScrub ni komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
  • Hai Junni Angels! Nak tak putih instant? Kalau nak jom cuba #PinkishWhiteInstantScrub sebab ianya adalah 2in1 produk iaitu scrub dan juga masker🤩 PWIScrub ni juga boleh digunakan pada badan tau!⁣

    Kalau you all nak tahu, main ingredients scrub ni adalah rice bran, milk, bleach dan juga arbutin. Tekstur dia lembut sangat tau, memang takkan buat skin you all sakit dan pedih😋⁣

    Apa PWIScrub ni boleh buat? ⁣
    ✅ Mencerahkan kulit sepantas 15 minit⁣
    ✅ Membuang sel kulit mati⁣
    ✅ Membuang blackhead & whitehead⁣
    ✅ Menjadikan kulit lembut⁣

    Haaa bestkan? Cara penggunaannya you all pakai je 2-3 kali seminggu. Kalau you all konsisten, memang boleh putih kekal!😍⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba PWIScrub ni komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  1 hour ago
  • Selamat malam😉
Hai🖐️, hari ini ain spontan ja nak buat video tutorial scrub tetiba mood datang. Hahh kalau korang nak tahu ain sendiri juga pakai  tahu #pinkishwhiteinstantscrub

Bantu masalah anda!
👉Masalah kulit kusam
👉Masalah kulit sunburn
👉Masalah Blackhead atau whitehead teruk
👉Masalah sel kulit mati

Kami bantu anda tangani masalah yang korang hadapi. Cepat-cepat SWIPE UP! sekarang👇

#Sabah 
#kotakinabalu 
#sepanggar 
#inanam
#tutorial 
#skincare 
#putihflawless 
#blackheads
#scrub 
#teamfarhanalegacy #junnibeautybantuanda 
#JunniBeauty 
#pinkishwhiteinstantscrub
  • Selamat malam😉
    Hai🖐️, hari ini ain spontan ja nak buat video tutorial scrub tetiba mood datang. Hahh kalau korang nak tahu ain sendiri juga pakai tahu #pinkishwhiteinstantscrub

    Bantu masalah anda!
    👉Masalah kulit kusam
    👉Masalah kulit sunburn
    👉Masalah Blackhead atau whitehead teruk
    👉Masalah sel kulit mati

    Kami bantu anda tangani masalah yang korang hadapi. Cepat-cepat SWIPE UP! sekarang👇

    #Sabah
    #kotakinabalu
    #sepanggar
    #inanam
    #tutorial
    #skincare
    #putihflawless
    #blackheads
    #scrub
    #teamfarhanalegacy #junnibeautybantuanda
    #JunniBeauty
    #pinkishwhiteinstantscrub

  •  4  0  1 hour ago
  • GOSOK GOSOK TERUS PUTIH??🤩🤩⁣
⁣
Hai Junni Angels! Nak tahu tak you all gosok gosok terus putih?? Macam mana? Haaa pakai #PinkishWhiteInstantScrub lah! PWIScrub ni adalah scrub dan juga masker untuk jadikan kulit flawless dan putih😍⁣
⁣
"Boleh putih kekal ke?" Ehh mestilah boleh, you all pakai je 3 kali seminggu, tengok perubahannya nanti. Jangan risau sebab scrub ni menggunakan bahan yang selamat dan berkesan seperti milk, rice bran dan juga strawberry extract🥰⁣
⁣
Siapa suka bau strawberry dari PWIScrub, komen kat bawah 👇🏻😘⁣
⁣.
.
Mehh stalk banyak testimoni dekat @testimonijunni now💖 Nak Full Info atau Nak Join Team ?Jom stalk antara aktiviti bila join @teampowerkakhanis now😍  KLIK LINK DI BIO. .

#sayaBantuAnda
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#teampowerkakhanis🔥
#JomSyazBantuanda #CodKeramat #CodSetiawangsa #CodSetapak #CodSriRampai #CodWangsaMaju #CodPulapolKL #CodBukitAman #CodJelatek #CodDatoKeramat #CodBukitSiput #CodSegamat #teamkakana
  • GOSOK GOSOK TERUS PUTIH??🤩🤩⁣

    Hai Junni Angels! Nak tahu tak you all gosok gosok terus putih?? Macam mana? Haaa pakai #PinkishWhiteInstantScrub lah! PWIScrub ni adalah scrub dan juga masker untuk jadikan kulit flawless dan putih😍⁣

    "Boleh putih kekal ke?" Ehh mestilah boleh, you all pakai je 3 kali seminggu, tengok perubahannya nanti. Jangan risau sebab scrub ni menggunakan bahan yang selamat dan berkesan seperti milk, rice bran dan juga strawberry extract🥰⁣

    Siapa suka bau strawberry dari PWIScrub, komen kat bawah 👇🏻😘⁣
    ⁣.
    .
    Mehh stalk banyak testimoni dekat @testimonijunni now💖 Nak Full Info atau Nak Join Team ?Jom stalk antara aktiviti bila join @teampowerkakhanis now😍 KLIK LINK DI BIO. .

    #sayaBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teampowerkakhanis🔥
    #JomSyazBantuanda #CodKeramat #CodSetiawangsa #CodSetapak #CodSriRampai #CodWangsaMaju #CodPulapolKL #CodBukitAman #CodJelatek #CodDatoKeramat #CodBukitSiput #CodSegamat #teamkakana

  •  1  0  1 hour ago
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣
⁣
✅ Menghaluskan kulit⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
✅ Merawat kulit sunburn⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
⁣⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
⁣⁣
Face of Junni Beauty ⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣

    ✅ Menghaluskan kulit⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
    ✅ Merawat kulit sunburn⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
    ⁣⁣
    Face of Junni Beauty ⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

  •  0  0  2 hours ago
  • MASALAH TANGAN SUNBURN? TIADA LAGI DENGAN PENGGUNAAN PWICSRUB😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Yes, #PinkishWhiteInstantScrub boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣
⁣
Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnieima_ ⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
  • MASALAH TANGAN SUNBURN? TIADA LAGI DENGAN PENGGUNAAN PWICSRUB😍⁣

    Hi Junni Angels! Yes, #PinkishWhiteInstantScrub boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣

    Kalau nak putih kekal, make sure paki scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnieima_
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

  •  2  0  2 hours ago
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
⁣⁣
Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
⁣⁣
✨ Pearl Extract⁣⁣
✨ Rice Bran⁣⁣
✨ Strawberry Extract⁣⁣
✨ Olive Oil⁣⁣
✨ Aqua⁣⁣
⁣⁣⁣
Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ Pearl Extract⁣⁣
    ✨ Rice Bran⁣⁣
    ✨ Strawberry Extract⁣⁣
    ✨ Olive Oil⁣⁣
    ✨ Aqua⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  2 hours ago
  • GOSOK GOSOK TERUS PUTIH??🤩🤩⁣
⁣
Hai Junni Angels! Nak tahu tak you all gosok gosok terus putih?? Macam mana? Haaa pakai #PinkishWhiteInstantScrub lah! PWIScrub ni adalah scrub dan juga masker untuk jadikan kulit flawless dan putih😍⁣
⁣
"Boleh putih kekal ke?" Ehh mestilah boleh, you all pakai je 3 kali seminggu, tengok perubahannya nanti. Jangan risau sebab scrub Junni Beauty menggunakan bahan yang selamat dan berkesan seperti milk, rice bran dan juga strawberry extract🥰⁣
⁣
Siapa suka bau strawberry dari PWIScrub, komen kat bawah 👇🏻😘⁣
⁣
KLIK LINK DI BIO ⁣
untuk konsultasi kulit percuma & pembelian ⁣
.
⁣. Berminat boleh wassap Hana 📞01161060124 atau tekan je link di bio 😉 Hana bantu korang untuk dpt kulit idaman, hana akn bagi tips2 dan apa yg sesuai utk muka korang. 😍
.

P/s: POSTAGE SELURUH MALAYSIA ⁣⁣
.

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#JomJagaMuka
#JomCantikSamaSama
#bestskincareproducts #PutihKorea #LicenSerum
#pinkishwhiteinstantscrub #pinkishwhiteset #pinkishwhitesetadvance #kulitcantik #kulitputih #kijal #kemaman #kerteh #terengganu #produkkijal #TEAMPRINCESSNANY #ipreview via
  • GOSOK GOSOK TERUS PUTIH??🤩🤩⁣

    Hai Junni Angels! Nak tahu tak you all gosok gosok terus putih?? Macam mana? Haaa pakai #PinkishWhiteInstantScrub lah! PWIScrub ni adalah scrub dan juga masker untuk jadikan kulit flawless dan putih😍⁣

    "Boleh putih kekal ke?" Ehh mestilah boleh, you all pakai je 3 kali seminggu, tengok perubahannya nanti. Jangan risau sebab scrub Junni Beauty menggunakan bahan yang selamat dan berkesan seperti milk, rice bran dan juga strawberry extract🥰⁣

    Siapa suka bau strawberry dari PWIScrub, komen kat bawah 👇🏻😘⁣

    KLIK LINK DI BIO ⁣
    untuk konsultasi kulit percuma & pembelian ⁣
    .
    ⁣. Berminat boleh wassap Hana 📞01161060124 atau tekan je link di bio 😉 Hana bantu korang untuk dpt kulit idaman, hana akn bagi tips2 dan apa yg sesuai utk muka korang. 😍
    .

    P/s: POSTAGE SELURUH MALAYSIA ⁣⁣
    .

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #JomJagaMuka
    #JomCantikSamaSama
    #bestskincareproducts #PutihKorea #LicenSerum
    #pinkishwhiteinstantscrub #pinkishwhiteset #pinkishwhitesetadvance #kulitcantik #kulitputih #kijal #kemaman #kerteh #terengganu #produkkijal #TEAMPRINCESSNANY #ipreview via

  •  1  0  2 hours ago
  • SCRUB PUTIH SELURUH BADAN DALAM MASA 15 MINIT??🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Woww menarik kan?!😍⁣
⁣
Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣
⁣
✅ putih dalam 15 minit⁣
✅ sel kulit mati dibuang⁣
✅ melembapkan kulit⁣
⁣
Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
  • SCRUB PUTIH SELURUH BADAN DALAM MASA 15 MINIT??🤩⁣

    Morning Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Woww menarik kan?!😍⁣

    Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣

    ✅ putih dalam 15 minit⁣
    ✅ sel kulit mati dibuang⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣

    Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣

  •  1  0  2 hours ago
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
⁣⁣
Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
⁣⁣
✨ Pearl Extract⁣⁣
✨ Rice Bran⁣⁣
✨ Strawberry Extract⁣⁣
✨ Olive Oil⁣⁣
✨ Aqua⁣⁣
⁣⁣⁣
Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ Pearl Extract⁣⁣
    ✨ Rice Bran⁣⁣
    ✨ Strawberry Extract⁣⁣
    ✨ Olive Oil⁣⁣
    ✨ Aqua⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  0  0  2 hours ago
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣
⁣
✅ Menghaluskan kulit⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
✅ Merawat kulit sunburn⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
⁣⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
⁣⁣
Face of Junni Beauty ⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣

    ✅ Menghaluskan kulit⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
    ✅ Merawat kulit sunburn⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
    ⁣⁣
    Face of Junni Beauty ⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣

  •  1  0  2 hours ago
  • Selamat malam😉
Hai🖐️, hari ini ain spontan ja nak buat video tutorial scrub tetiba mood datang. Hahh kalau korang nak tahu ain sendiri juga pakai  tahu #pinkishwhiteinstantscrub

Bantu masalah anda!
👉Masalah kulit kusam
👉Masalah kulit sunburn
👉Masalah Blackhead atau whitehead teruk
👉Masalah sel kulit mati

Kami bantu anda tangani masalah yang korang hadapi. Cepat-cepat SWIPE UP! sekarang👇

#Sabah 
#kotakinabalu 
#sepanggar 
#inanam
#tutorial 
#skincare 
#putihflawless 
#blackheads
#scrub 
#teamfarhanalegacy #junnibeautybantuanda 
#JunniBeauty 
#pinkishwhiteinstantscrub
  • Selamat malam😉
    Hai🖐️, hari ini ain spontan ja nak buat video tutorial scrub tetiba mood datang. Hahh kalau korang nak tahu ain sendiri juga pakai tahu #pinkishwhiteinstantscrub

    Bantu masalah anda!
    👉Masalah kulit kusam
    👉Masalah kulit sunburn
    👉Masalah Blackhead atau whitehead teruk
    👉Masalah sel kulit mati

    Kami bantu anda tangani masalah yang korang hadapi. Cepat-cepat SWIPE UP! sekarang👇

    #Sabah
    #kotakinabalu
    #sepanggar
    #inanam
    #tutorial
    #skincare
    #putihflawless
    #blackheads
    #scrub
    #teamfarhanalegacy #junnibeautybantuanda
    #JunniBeauty
    #pinkishwhiteinstantscrub

  •  3  0  4 hours ago
  • BAHAN KIMIA TERLARANGG! 😰 

Sebelum korang beli mana-mana produk kecantikan, penting untuk korang kenal produk mana yang baik dan selamat untuk kulit korang.

3 bahan kimia ni antara bahan kimia terlarang yang boleh merosakkan kulit. 

Jika korang nak tahu, produk Junni telah pun mendapatkan kelulusan oleh pihak KKM. 

So korang yang tak pernah cuba lagi, boleh order dengan Nisa. 

Korang tekan je link kat bio Nisa okay. 😊 
.
#JunniBeautyHanisah #TeamLalaFly 
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#Sunscreen 
#ProtectYourSkin 
#JunniKuantan 
#SkincareMalaysia 
#Licenserum #PinkishWhiteAdvanceSet #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #SkincareForAllSkin #BeautyInsideAndOut #HealthySkin
  • BAHAN KIMIA TERLARANGG! 😰

    Sebelum korang beli mana-mana produk kecantikan, penting untuk korang kenal produk mana yang baik dan selamat untuk kulit korang.

    3 bahan kimia ni antara bahan kimia terlarang yang boleh merosakkan kulit.

    Jika korang nak tahu, produk Junni telah pun mendapatkan kelulusan oleh pihak KKM.

    So korang yang tak pernah cuba lagi, boleh order dengan Nisa.

    Korang tekan je link kat bio Nisa okay. 😊
    .
    #JunniBeautyHanisah #TeamLalaFly
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #Sunscreen
    #ProtectYourSkin
    #JunniKuantan
    #SkincareMalaysia
    #Licenserum #PinkishWhiteAdvanceSet #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #SkincareForAllSkin #BeautyInsideAndOut #HealthySkin

  •  2  0  5 hours ago
  • SKIN CARE HABITS YANG BOLEH MENYEBABKAN JERAWAT...😱⁣
⁣
You all tahu tak ada beberapa perkara penting yang patut you all alert dalam penjagaan kulit wajah you all? Kalau you all buat benda ni, jerawat akan attack muka you all tau😭⁣
⁣
Antara habits yang patut you all stop adalah...⁣
❌ Tukar produk treatment jerawat setiap minggu⁣
❌ Guna makeup yang boleh menyumbat pori⁣
❌ Kongsi berus make up⁣
❌ Kerap mencuci muka⁣
❌ Picit jerawat⁣
⁣
Haaa kalau nak tahu apa yang patut you all buat, <Swipe Left> sekarang🥰⁣
⁣
Komen SETUJU kat bawah kalau you all setuju dengan tips ni👇🏻🤩⁣
⁣
#JunniBeautyHanisah #TeamLalaFly 
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#Sunscreen 
#ProtectYourSkin 
#JunniKuantan 
#SkincareMalaysia 
#Licenserum #PinkishWhiteAdvanceSet #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #SkincareForAllSkin #BeautyInsideAndOut #HealthySkin
  • SKIN CARE HABITS YANG BOLEH MENYEBABKAN JERAWAT...😱⁣

    You all tahu tak ada beberapa perkara penting yang patut you all alert dalam penjagaan kulit wajah you all? Kalau you all buat benda ni, jerawat akan attack muka you all tau😭⁣

    Antara habits yang patut you all stop adalah...⁣
    ❌ Tukar produk treatment jerawat setiap minggu⁣
    ❌ Guna makeup yang boleh menyumbat pori⁣
    ❌ Kongsi berus make up⁣
    ❌ Kerap mencuci muka⁣
    ❌ Picit jerawat⁣

    Haaa kalau nak tahu apa yang patut you all buat, sekarang🥰⁣

    Komen SETUJU kat bawah kalau you all setuju dengan tips ni👇🏻🤩⁣

    #JunniBeautyHanisah #TeamLalaFly
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #Sunscreen
    #ProtectYourSkin
    #JunniKuantan
    #SkincareMalaysia
    #Licenserum #PinkishWhiteAdvanceSet #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #SkincareForAllSkin #BeautyInsideAndOut #HealthySkin

  •  4  0  5 hours ago
  • Kenapa Toner ni penting?🤔⁣
⁣
Sis Junni nak bagitahu yang toner sangat berguna dan diperlukan untuk semua orang terutama yang mempunyai masalah kulit berminyak😵⁣
⁣
Toner juga sesuai untuk sesiapa nak kulit bersih terutama sekali lepas pakai makeup ataupun sunscreen😋⁣
⁣
Jadi, apa kepentingannya lagi? <Swipe Left> sekarang!⁣
⁣
Cuba komen kat bawah you all pakai atau tak pakai toner👇🏻😌 ⁣
⁣
#JunniBeautyHanisah #TeamLalaFly 
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#Sunscreen 
#ProtectYourSkin 
#JunniKuantan 
#SkincareMalaysia 
#Licenserum #PinkishWhiteAdvanceSet #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #SkincareForAllSkin #BeautyInsideAndOut #HealthySkin
  • Kenapa Toner ni penting?🤔⁣

    Sis Junni nak bagitahu yang toner sangat berguna dan diperlukan untuk semua orang terutama yang mempunyai masalah kulit berminyak😵⁣

    Toner juga sesuai untuk sesiapa nak kulit bersih terutama sekali lepas pakai makeup ataupun sunscreen😋⁣

    Jadi, apa kepentingannya lagi? sekarang!⁣

    Cuba komen kat bawah you all pakai atau tak pakai toner👇🏻😌 ⁣

    #JunniBeautyHanisah #TeamLalaFly
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #Sunscreen
    #ProtectYourSkin
    #JunniKuantan
    #SkincareMalaysia
    #Licenserum #PinkishWhiteAdvanceSet #PinkishWhiteInstantScrub #PutihKorea #SkincareForAllSkin #BeautyInsideAndOut #HealthySkin

  •  2  0  5 hours ago
  • MASALAH TANGAN SUNBURN? TIADA LAGI DENGAN PENGGUNAAN PWICSRUB😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Yes, #PinkishWhiteInstantScrub boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣
⁣
Kalau nak putih kekal, make sure pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

⁣
⁣⁣

⁣⁣

⁣
⁣⁣

⁣

⁣

⁣⁣

⁣⁣
⁣
⁣ ⁣⁣⁣
⁣
⁣
-

SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 . 
.
To Order:-
📲 Whatsapp: 01157901895
🌺 #tjcod(nama lokasi anda)
.
#thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PWIS #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat  #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri  #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean
  • MASALAH TANGAN SUNBURN? TIADA LAGI DENGAN PENGGUNAAN PWICSRUB😍⁣

    Hi Junni Angels! Yes, #PinkishWhiteInstantScrub boleh pakai seluruh badan, bukan muka je tangan pun boleh! Kesannya you all boleh nampak dalam masa 15 minit🤩⁣

    Kalau nak putih kekal, make sure pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and tengok perubahan nanti! Confirm kulit cerah dan lembut✨⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣


    ⁣⁣

    ⁣⁣


    ⁣⁣





    ⁣⁣

    ⁣⁣

    ⁣ ⁣⁣⁣


    -

    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada sis untuk sis suggest produk yang sesuai 😘 .
    .
    To Order:-
    📲 Whatsapp: 01157901895
    🌺 #tjcod(nama lokasi anda)
    .
    #thejunni #thejunniangels #thejunnilovers #trustedseller #thejunnireseller #tjcod #tjcodareaterengganu #tjterengganu #PWIS #junnikemaman #malaysia #serummurah #jerawat #kulitkering #kulitberminyak #glowingskin #produktanpamerkuri #junnireseller #koreanskincare #flawlesskin #koreanskin #teamkierahebat #tjcodkemaman #Junnibeauty #skincarekorean

  •  0  0  7 hours ago
  • FUNGSI SKINCARE DI USIA REMAJA🤗
.
Penggunaan skincare atau perawatan wajah dinilai membantu untuk menjaga kesehatan kulit wajah.
.
Penggunaan jenis skincare yang sesuai dan tepat tentu membuat kulit wajah semakin bersinar dan cerah. Tidak hanya orang yang sudah memasuki usia dewasa, penggunaan skincare diperlukan oleh anak-anak di usia remaja untuk menghindari berbagai gangguan kesehatan pada wajah.😘Cuba Swipe untuk tengok funsinya✨
.
Suka pakai skincare?jomm grab dengan Ezza😍Ezza akan bantu selesaikan masalah yang korang alami😘
.
Trus klik link di bio!
.
#tipsEzza 
#TeamEmmaSquad 
#TeamAienFighters 
#junnibeauty 
#SkincareViral 
#PinkishWhiteAdvanceSet 
#PinkishWhiteInstantScrub
#PutihKorea 
#LicenSerum 
#junniBeautyBantuAnda 
#BerkesanDanSelamat 
#CodKotaBelud
  • FUNGSI SKINCARE DI USIA REMAJA🤗
    .
    Penggunaan skincare atau perawatan wajah dinilai membantu untuk menjaga kesehatan kulit wajah.
    .
    Penggunaan jenis skincare yang sesuai dan tepat tentu membuat kulit wajah semakin bersinar dan cerah. Tidak hanya orang yang sudah memasuki usia dewasa, penggunaan skincare diperlukan oleh anak-anak di usia remaja untuk menghindari berbagai gangguan kesehatan pada wajah.😘Cuba Swipe untuk tengok funsinya✨
    .
    Suka pakai skincare?jomm grab dengan Ezza😍Ezza akan bantu selesaikan masalah yang korang alami😘
    .
    Trus klik link di bio!
    .
    #tipsEzza
    #TeamEmmaSquad
    #TeamAienFighters
    #junnibeauty
    #SkincareViral
    #PinkishWhiteAdvanceSet
    #PinkishWhiteInstantScrub
    #PutihKorea
    #LicenSerum
    #junniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat
    #CodKotaBelud

  •  3  0  7 hours ago
  • PUTIH SELURUH BADAN 15 MINIT?🤩⁣
⁣
Tahu tak kalau you all apply Pinkish White Instant Scrub, kulit boleh jadi cerah dalam masa 15 minit😍⁣
⁣
Macam mana? Sebab #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh 
🍓buang kulit sunburn 
🍓sel kulit mati yang menjadikan kulit you all lembut dan cerah!⁣
⁣
Main ingredients PWIS adalah ⤵️
✅ Aqua⁣
✅ Bleach⁣
✅ Rice Bran⁣
⁣
Cuba komen kat bawah siapa dah grab PINKISH WHITE INSTANT SCRUB 👇😘

Soooooooo, siapa area KL & SELANGOR ? Nak order JUNNI BEAUTY? BOLEH DIRECT WHATSAPP ATAU DM IKIN 💋💋💋 

#tjcodkl #tjcodcheras #tjcodbandartunrazak #tjcodpermaisuri #tjcodkualalumpur #tjcodselangor #tjcodsungaibuloh #tjcodmatangpagar #tjcodkuang #tjcodkampungmelayu #tjcodamanpuri #tjcoddesacoalfield #tjcodpuncakalam #tjcodkundang #tjcodpuncakalam #tjcodpayajaras #TeamAinPadu #TeamQueenFatiah #BerkesanDanSelamat 
⁣#JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • PUTIH SELURUH BADAN 15 MINIT?🤩⁣

    Tahu tak kalau you all apply Pinkish White Instant Scrub, kulit boleh jadi cerah dalam masa 15 minit😍⁣

    Macam mana? Sebab #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh
    🍓buang kulit sunburn
    🍓sel kulit mati yang menjadikan kulit you all lembut dan cerah!⁣

    Main ingredients PWIS adalah ⤵️
    ✅ Aqua⁣
    ✅ Bleach⁣
    ✅ Rice Bran⁣

    Cuba komen kat bawah siapa dah grab PINKISH WHITE INSTANT SCRUB 👇😘

    Soooooooo, siapa area KL & SELANGOR ? Nak order JUNNI BEAUTY? BOLEH DIRECT WHATSAPP ATAU DM IKIN 💋💋💋

    #tjcodkl #tjcodcheras #tjcodbandartunrazak #tjcodpermaisuri #tjcodkualalumpur #tjcodselangor #tjcodsungaibuloh #tjcodmatangpagar #tjcodkuang #tjcodkampungmelayu #tjcodamanpuri #tjcoddesacoalfield #tjcodpuncakalam #tjcodkundang #tjcodpuncakalam #tjcodpayajaras #TeamAinPadu #TeamQueenFatiah #BerkesanDanSelamat
    ⁣#JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣#SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  2  0  7 hours ago
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣
⁣
Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Testimoni lelaki ada tak? <Swipe Left>

Nak tak Nany guide korang supaya skin kekal sihat tanpa bahan merbahaya?
. 
☑️ [ WhatsApp #0163306251] 
☑️COD TUMPAT - KOTA BHARU
✅POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.

#LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
#LicenSerum#PutihKorea
#PinkishWhiteInstantScrub 
#JunniBeauty⁣⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat
#tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong  #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣⁣
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. Testimoni lelaki ada tak?

    Nak tak Nany guide korang supaya skin kekal sihat tanpa bahan merbahaya?
    .
    ☑️ [ WhatsApp #0163306251]
    ☑️COD TUMPAT - KOTA BHARU
    ✅POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .

    #LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
    #LicenSerum #PutihKorea
    #PinkishWhiteInstantScrub
    #JunniBeauty⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat
    #tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣⁣

  •  3  0  7 hours ago
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣
⁣
✅ Menghaluskan kulit⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
✅ Merawat kulit sunburn⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
⁣⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
⁣⁣
Face of Junni Beauty ⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty
#nanabeautytroupe
#junnibeautynegerisembilan⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣

    ✅ Menghaluskan kulit⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
    ✅ Merawat kulit sunburn⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
    ⁣⁣
    Face of Junni Beauty ⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty
    #nanabeautytroupe
    #junnibeautynegerisembilan⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

  •  5  0  8 hours ago
  • PUTIH SELURUH BADAN 15 MINIT?🤩⁣
⁣
Assalamualaikum Junni Angels! Tahu tak kalau korang apply Pinkish White Instant Scrub, kulit boleh jadi cerah dalam masa 15 minit😍⁣
⁣
Macam mana? Sebab #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh buang kulit sunburn, sel kulit mati yang menjadikan kulit korang lembut dan cerah!⁣
⁣
Main ingredients PWIS adalah...⁣
✅ Aqua⁣
✅ Bleach⁣
✅ Rice Bran⁣
⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • PUTIH SELURUH BADAN 15 MINIT?🤩⁣

    Assalamualaikum Junni Angels! Tahu tak kalau korang apply Pinkish White Instant Scrub, kulit boleh jadi cerah dalam masa 15 minit😍⁣

    Macam mana? Sebab #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh buang kulit sunburn, sel kulit mati yang menjadikan kulit korang lembut dan cerah!⁣

    Main ingredients PWIS adalah...⁣
    ✅ Aqua⁣
    ✅ Bleach⁣
    ✅ Rice Bran⁣


    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  3  0  8 hours ago
  • PUTIH SEPANTAS 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Hey Junni Angels! Percaya tak #ZimahJunni boleh bantu you all putih sepantas 15 minit? Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Kalau you all ada masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead, cubalah #PinkishWhiteInstantScrub😍⁣⁣
⁣⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣

Cer korang swipe left , jangan terkejut taw!! Model kita @miraraimi pon guna #PinkishWhiteInstantScrub ni tawww !! Sangat selamat & berkesan 😍✨
.⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#codbanggoljudah #codkelantan #ZimahJunni #ZimahJunniFans #PWIScrub #sayajualskincare #ZimahJunni #ZimahJunniFans #TeamBeautyGuardian #junnimachang #codjunnimachang #junnikelantan 
#codjunnikelantan #smkawmachang 
#uitmmachang #codmachang #codkelantan 
#Kulitputihgebu #Skincarekulitjerawat 
#SkincareMalaysia #codketereh #tjcodketereh #zimahsharing #zimahsharingloves
  • PUTIH SEPANTAS 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Hey Junni Angels! Percaya tak #ZimahJunni boleh bantu you all putih sepantas 15 minit? Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Kalau you all ada masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead, cubalah #PinkishWhiteInstantScrub😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣

    Cer korang swipe left , jangan terkejut taw!! Model kita @miraraimi pon guna #PinkishWhiteInstantScrub ni tawww !! Sangat selamat & berkesan 😍✨
    .⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #codbanggoljudah #codkelantan #ZimahJunni #ZimahJunniFans #PWIScrub #sayajualskincare #ZimahJunni #ZimahJunniFans #TeamBeautyGuardian #junnimachang #codjunnimachang #junnikelantan
    #codjunnikelantan #smkawmachang
    #uitmmachang #codmachang #codkelantan
    #Kulitputihgebu #Skincarekulitjerawat
    #SkincareMalaysia #codketereh #tjcodketereh #zimahsharing #zimahsharingloves

  •  5  0  8 hours ago
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣
⁣
✅ Menghaluskan kulit⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
✅ Merawat kulit sunburn⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
⁣⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
⁣⁣
Face of Junni Beauty ⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣

    ✅ Menghaluskan kulit⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
    ✅ Merawat kulit sunburn⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
    ⁣⁣
    Face of Junni Beauty ⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

  •  2  0  9 hours ago

Top #pinkishwhiteinstantscrub Posts

  • from sweet couple everrr, @haidamizarman ❤️ @adam.rzm 😍
.
WAJIB TENGOK VIDEO NI SAMPAI HABIS TAU kalau nak tahu fresh feedback from this lovely couple. 😉
.
Mesti korang wondering apa
kelebihan Pinkish Scrub ni kan?
✅ Mencerahkan skin seawal 15 minit
✅ Menanggalkan kulit-kulit mati di muka
✅ Boleh guna seluruh badan dan juga muka
✅ Menanggalkan whitehead dan blackhead yang degil
✅ Sesuai untuk masalah skin yang sunburn dan kulit gelap
✅ Menarik lebihan minyak di kulit muka (sesuai untuk masalah kulit berminyak)
⁣.
Kalau korang taktau nak guna produk yang mana satu, haaa boleh WhatsApp Tiah dulu tau. Nanti Tiah akan consult pasal skin & beauty SECARA PERCUMA untuk korang! 😍🥳
.
Nak order boleh terus tekan link di bio atau,
terus WhatsApp 010 800 8895 😘
.
#QueenFatiah
#JunniBeautyQueen
#AlphaLeaderJunniBeauty
#LeaderTeamQueenFatiah
#QueenOfJunniBeautyQueen
#ByeACNE2019⁣⁣
#HelloNEWSKIN2020
  • from sweet couple everrr, @haidamizarman ❤️ @adam.rzm 😍
    .
    WAJIB TENGOK VIDEO NI SAMPAI HABIS TAU kalau nak tahu fresh feedback from this lovely couple. 😉
    .
    Mesti korang wondering apa
    kelebihan Pinkish Scrub ni kan?
    ✅ Mencerahkan skin seawal 15 minit
    ✅ Menanggalkan kulit-kulit mati di muka
    ✅ Boleh guna seluruh badan dan juga muka
    ✅ Menanggalkan whitehead dan blackhead yang degil
    ✅ Sesuai untuk masalah skin yang sunburn dan kulit gelap
    ✅ Menarik lebihan minyak di kulit muka (sesuai untuk masalah kulit berminyak)
    ⁣.
    Kalau korang taktau nak guna produk yang mana satu, haaa boleh WhatsApp Tiah dulu tau. Nanti Tiah akan consult pasal skin & beauty SECARA PERCUMA untuk korang! 😍🥳
    .
    Nak order boleh terus tekan link di bio atau,
    terus WhatsApp 010 800 8895 😘
    .
    #QueenFatiah
    #JunniBeautyQueen
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #LeaderTeamQueenFatiah
    #QueenOfJunniBeautyQueen
    #ByeACNE2019⁣⁣
    #HelloNEWSKIN2020

  •  177  5  21 December, 2019
  • 4 PRODUK HOT ITEMS ! 🔥⁣
⁣
#pinkishWhiteset (ada pinkish soap, pinkish cream, pinkish day) ⁣
Untuk yang ada masalah, jerawat pasir, breakout ⁣
⁣
#pinkishwhiteinstantscrub untuk yang ada masalah SUNBURN ! Nak putih kekal & instant dalam 15 min. ⁣
⁣
#licenserum serum untuk rawat jerawat nonstop, bagi glass skin efek & redakan radang skin ⁣
⁣
#putihkorea serbuk kemam untuk detox & cerah satu badan⁣
⁣
4 PRODUK HARGA RM 208 jeee ⁣
Ibu mengandung, remaja , akak akak yang ada skin kusam & lelaki pun boleh pakai ⁣
Tak kira peringkat umur 😘⁣
⁣
⁣
 Ribuan testimoni, 100,000+ pengguna setia sejak 2015 ⁣
⁣
Jom sama sama FLAWLESS ! ⁣
Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣
KLIK LINK DI BIO ⁣
⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
  • 4 PRODUK HOT ITEMS ! 🔥⁣

    #pinkishWhiteset (ada pinkish soap, pinkish cream, pinkish day) ⁣
    Untuk yang ada masalah, jerawat pasir, breakout ⁣

    #pinkishwhiteinstantscrub untuk yang ada masalah SUNBURN ! Nak putih kekal & instant dalam 15 min. ⁣

    #licenserum serum untuk rawat jerawat nonstop, bagi glass skin efek & redakan radang skin ⁣

    #putihkorea serbuk kemam untuk detox & cerah satu badan⁣

    4 PRODUK HARGA RM 208 jeee ⁣
    Ibu mengandung, remaja , akak akak yang ada skin kusam & lelaki pun boleh pakai ⁣
    Tak kira peringkat umur 😘⁣


    Ribuan testimoni, 100,000+ pengguna setia sejak 2015 ⁣

    Jom sama sama FLAWLESS ! ⁣
    Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣

    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣
    KLIK LINK DI BIO ⁣

    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

  •  312  89  8 July, 2019
  • ❤️
.
⁣SEDAPNYA AIR PUTIH KOREA🤤😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
Hello Junni Angels! Ada banyak cara you all boleh consume #PutihKorea ni! Antara salah satu cara yang jadi favourite Tiah adalah bancuh dengan air sejuk!🤩⁣ Sedap emmm berbuka nanti minum air Putih Korea yang sejuk! Rasa masam manis berry yummy gitu! 😍
.
Antara sebab utama kenapa Tiah suka consume Putih Korea ni adalah kerana stretchmark Tiah time mengandungkan anak sulung hilang! .
And then masa mengandungkan anak kedua pulak, memang takde stretchmark langsung!
.
Alhamdulillah syukur sangat sebab Tiah ingat stretchmark tak boleh hilang. Tapi rupanya Tiah salah! Consume Putih Korea pun boleh hilangkan stretchmark, apatah lagi parut-parut di seluruh badan. 😍
.
Saranghae Putih Korea ❤️
.
Antara kelebihan lain, Putih Korea sangat sesuai untuk you all yang..⁣.
✅ Mempunyai kulit kusam⁣
✅ Mempunyai tona kulit tak sekata⁣
✅ Masalah jerawat
⁣⁣⁣.
Siapa nak berbuka dengan air Putih Korea hari ni, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • ❤️
    .
    ⁣SEDAPNYA AIR PUTIH KOREA🤤😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣.
    Hello Junni Angels! Ada banyak cara you all boleh consume #PutihKorea ni! Antara salah satu cara yang jadi favourite Tiah adalah bancuh dengan air sejuk!🤩⁣ Sedap emmm berbuka nanti minum air Putih Korea yang sejuk! Rasa masam manis berry yummy gitu! 😍
    .
    Antara sebab utama kenapa Tiah suka consume Putih Korea ni adalah kerana stretchmark Tiah time mengandungkan anak sulung hilang! .
    And then masa mengandungkan anak kedua pulak, memang takde stretchmark langsung!
    .
    Alhamdulillah syukur sangat sebab Tiah ingat stretchmark tak boleh hilang. Tapi rupanya Tiah salah! Consume Putih Korea pun boleh hilangkan stretchmark, apatah lagi parut-parut di seluruh badan. 😍
    .
    Saranghae Putih Korea ❤️
    .
    Antara kelebihan lain, Putih Korea sangat sesuai untuk you all yang..⁣.
    ✅ Mempunyai kulit kusam⁣
    ✅ Mempunyai tona kulit tak sekata⁣
    ✅ Masalah jerawat
    ⁣⁣⁣.
    Siapa nak berbuka dengan air Putih Korea hari ni, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  119  10  8 May, 2020
  • Siapa nak #pinkishwhiteinstantscrub for free put up your hands and sila comment dekat bawah👇🏻. Mana tahu rezeki awak 🌸
  • Siapa nak #pinkishwhiteinstantscrub for free put up your hands and sila comment dekat bawah👇🏻. Mana tahu rezeki awak 🌸

  •  187  112  14 May, 2020
  • #PinkishWhiteInstantScrub TIPS ! ⁣
Untuk dapatkan kesan instant cerah untuk pertama kali penggunaan ⁣
⁣
1. Kenal pasti tona kulit asal anda (boleh tengok skintone chart di atas) ⁣
2. Setiap perubahan kulit ianya akan cerah 2-3 tona lebih cerah sahaja setiap kali penggunaan ⁣
⁣
Tips penting 👇🏻 1. Basahkan kulit ⁣⁣⁣⁣
2. Oles PWIScrub ⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15 minit ⁣⁣⁣⁣
4. Letak sedikit air & scrub perlahan-lahan⁣⁣
5. Bilas dengan bersih⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣ ✅Bilas tanpa sabun untuk kandungan meresap⁣⁣ pada kulit secara maximal ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⏰ Masa terbaik untuk penggunaan ⁣⁣⁣
PWIScrub Malam sebelum tidur ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
KKM : NOT190105627K⁣⁣⁣⁣
MOH BRUNEI : BRU L 200171905K⁣
⁣
#junnibeauty
  • #PinkishWhiteInstantScrub TIPS ! ⁣
    Untuk dapatkan kesan instant cerah untuk pertama kali penggunaan ⁣

    1. Kenal pasti tona kulit asal anda (boleh tengok skintone chart di atas) ⁣
    2. Setiap perubahan kulit ianya akan cerah 2-3 tona lebih cerah sahaja setiap kali penggunaan ⁣

    Tips penting 👇🏻 1. Basahkan kulit ⁣⁣⁣⁣
    2. Oles PWIScrub ⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15 minit ⁣⁣⁣⁣
    4. Letak sedikit air & scrub perlahan-lahan⁣⁣
    5. Bilas dengan bersih⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣ ✅Bilas tanpa sabun untuk kandungan meresap⁣⁣ pada kulit secara maximal ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⏰ Masa terbaik untuk penggunaan ⁣⁣⁣
    PWIScrub Malam sebelum tidur ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    KKM : NOT190105627K⁣⁣⁣⁣
    MOH BRUNEI : BRU L 200171905K⁣

    #junnibeauty

  •  316  37  18 January, 2020