#pigmentasihitam Instagram Photos & Videos

pigmentasihitam - 2.3k posts

Hashtag Popularity

6.1
average comments
25.1
average likes

Latest #pigmentasihitam Posts

  • CLEAN & CLEAR masalah kulit…🤩🤩🤩
.
Skrg dah say bye2 kpd jerawat, jeragat & parut jerawat..
Gara2 pakai LANA DREAM SKIN  wajah dah cantik peloless..😍
Seyess best..skrg tak perlu nak makeup dan berbedak tebal..
Wajah dah cantik LICIN merelip2 🌟🌟
Pandang pun tak jemu sbb terlampau cantikkk 😍😍
. 🌸Kelebihan LDS🌸
.
🌸Merawat jerawat dan jeragat
🌸Merawat kulit kusam
🌸Menghilangkan tompok hitam
🌸Memudarkan parut
🌸Menghaluskan dan mencerahkan kulit
🌸Meratakan tona kulit wajah
🌸Melembapkan kulit
🌸Mengecilkan pori wajah
🌸Mmengurangkan kedutan halus
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • CLEAN & CLEAR masalah kulit…🤩🤩🤩
    .
    Skrg dah say bye2 kpd jerawat, jeragat & parut jerawat..
    Gara2 pakai LANA DREAM SKIN wajah dah cantik peloless..😍
    Seyess best..skrg tak perlu nak makeup dan berbedak tebal..
    Wajah dah cantik LICIN merelip2 🌟🌟
    Pandang pun tak jemu sbb terlampau cantikkk 😍😍
    . 🌸Kelebihan LDS🌸
    .
    🌸Merawat jerawat dan jeragat
    🌸Merawat kulit kusam
    🌸Menghilangkan tompok hitam
    🌸Memudarkan parut
    🌸Menghaluskan dan mencerahkan kulit
    🌸Meratakan tona kulit wajah
    🌸Melembapkan kulit
    🌸Mengecilkan pori wajah
    🌸Mmengurangkan kedutan halus
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  3  0  14 July, 2020
  • Good Morning Lana Lovers 🌹🌹
.
Today is a new day. Don't let your history interfere with your destiny! Let today be the day you stop being a victim of your circumstances and start taking action towards the life you want. You have the power and the time to shape your life.
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Good Morning Lana Lovers 🌹🌹
    .
    Today is a new day. Don't let your history interfere with your destiny! Let today be the day you stop being a victim of your circumstances and start taking action towards the life you want. You have the power and the time to shape your life.
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  0  0  14 July, 2020
  • Limau nipis berkuasa merawat masalah rambut kerana kaya dengan sumber vitamin A dan C. Minyak yang terhasil daripada kulit limau nipis ini berfungsi sebagai agen yang terbaik untuk perawatan rambut.
.
Boleh mula rawatan rambut dengan menggunakan air perahan limau nipis secara teratur. Sapu ke seluruh rambut dan kulit kepala dan biarkan. Lebih efektif jika dilakukan sebelum tidur dan dibiarkan sehingga keesokan harinya. Bangun tidur bilas dengan air sehingga bersih.
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Limau nipis berkuasa merawat masalah rambut kerana kaya dengan sumber vitamin A dan C. Minyak yang terhasil daripada kulit limau nipis ini berfungsi sebagai agen yang terbaik untuk perawatan rambut.
    .
    Boleh mula rawatan rambut dengan menggunakan air perahan limau nipis secara teratur. Sapu ke seluruh rambut dan kulit kepala dan biarkan. Lebih efektif jika dilakukan sebelum tidur dan dibiarkan sehingga keesokan harinya. Bangun tidur bilas dengan air sehingga bersih.
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  5  0  13 July, 2020
  • Memperkenalkan Pro Glow Beauty Blender. Sponge Makeup yang sangat lembut. Serius memang
puas hati. Span paling lembut & texture foundation akan jadi sangat cantik... paling senang nak ratakan foundation..😍😍
.
Semua puas hati dengan Pro Glow Beauty Blender  ni. Serius best guna lembut je toingg
toing comel sangat 🤩🤩
.
Jom sis share kelebihan Pro Glow Beauty Blender ni, yang bestnya dengan setiap pembelian Chocoglow Treatment Foundation uollsss dapat free je Beauty Blender ni tau huhuhuhu 😍😍😍 KELEBIHAN PRO GLOW BEAUTY BLENDER : 💧Mudah disapu foundation pada wajah
💧Mudah digunakan terutamanya disapu pada bawah mata, tepi hidung, tepi mulut
💧Elakkan wajah cepat berkedut akibat sapuan yang kasar
💧Span yang lembut dan berkualiti tinggi
💧Digunakan oleh kebanyakkan makeup professional/makeup artist
💧Boleh digunakan untuk sapuan brozer/blusher/highlight
💧Mudah dicuci & tidak mudah rosak
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Memperkenalkan Pro Glow Beauty Blender. Sponge Makeup yang sangat lembut. Serius memang
    puas hati. Span paling lembut & texture foundation akan jadi sangat cantik... paling senang nak ratakan foundation..😍😍
    .
    Semua puas hati dengan Pro Glow Beauty Blender ni. Serius best guna lembut je toingg
    toing comel sangat 🤩🤩
    .
    Jom sis share kelebihan Pro Glow Beauty Blender ni, yang bestnya dengan setiap pembelian Chocoglow Treatment Foundation uollsss dapat free je Beauty Blender ni tau huhuhuhu 😍😍😍 KELEBIHAN PRO GLOW BEAUTY BLENDER : 💧Mudah disapu foundation pada wajah
    💧Mudah digunakan terutamanya disapu pada bawah mata, tepi hidung, tepi mulut
    💧Elakkan wajah cepat berkedut akibat sapuan yang kasar
    💧Span yang lembut dan berkualiti tinggi
    💧Digunakan oleh kebanyakkan makeup professional/makeup artist
    💧Boleh digunakan untuk sapuan brozer/blusher/highlight
    💧Mudah dicuci & tidak mudah rosak
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  6  0  13 July, 2020
  • Vitamin A terkenal untuk menjaga kesihatan mata. Namun, sangat bermanfaat untuk orang yang memeliki jenis kulit kering. 
.
Vitamin A dapat membantu memelihara dan memperbaiki kerosakan kulit, menghaluskan, mencerahkan kulit, merawat jerawat, dan mengurangkan garis-garis halus. Bila kulit kekurangan vitamin A akan memberikan efek kulit yang pecah-pecah atau bersisik.
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Vitamin A terkenal untuk menjaga kesihatan mata. Namun, sangat bermanfaat untuk orang yang memeliki jenis kulit kering.
    .
    Vitamin A dapat membantu memelihara dan memperbaiki kerosakan kulit, menghaluskan, mencerahkan kulit, merawat jerawat, dan mengurangkan garis-garis halus. Bila kulit kekurangan vitamin A akan memberikan efek kulit yang pecah-pecah atau bersisik.
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  7  0  11 July, 2020
  • .
PROMO LANA DREAMSKIN!!!!!
PROMO LANA DREAMSKIN!!!!!
PROMO LANA DREAMSKIN!!!!!
.
CLEAN & CLEAR masalah kulit…🤩🤩🤩
.
Skrg dah say bye2 kpd jerawat, jeragat & parut jerawat..
Gara2 pakai LANA DREAM SKIN  wajah dah cantik peloless..😍
Seyess best..skrg tak perlu nak makeup dan berbedak tebal..
Wajah dah cantik LICIN merelip2 🌟🌟
Pandang pun tak jemu sbb terlampau cantikkk 😍😍

🌸Kelebihan LDS🌸
🌸Merawat jerawat dan jeragat
🌸Merawat kulit kusam
🌸Menghilangkan tompok hitam
🌸Memudarkan parut
🌸Menghaluskan dan mencerahkan kulit
🌸Meratakan tona kulit wajah
🌸Melembapkan kulit
🌸Mengecilkan pori wajah
🌸Mmengurangkan kedutan halus
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • .
    PROMO LANA DREAMSKIN!!!!!
    PROMO LANA DREAMSKIN!!!!!
    PROMO LANA DREAMSKIN!!!!!
    .
    CLEAN & CLEAR masalah kulit…🤩🤩🤩
    .
    Skrg dah say bye2 kpd jerawat, jeragat & parut jerawat..
    Gara2 pakai LANA DREAM SKIN wajah dah cantik peloless..😍
    Seyess best..skrg tak perlu nak makeup dan berbedak tebal..
    Wajah dah cantik LICIN merelip2 🌟🌟
    Pandang pun tak jemu sbb terlampau cantikkk 😍😍

    🌸Kelebihan LDS🌸
    🌸Merawat jerawat dan jeragat
    🌸Merawat kulit kusam
    🌸Menghilangkan tompok hitam
    🌸Memudarkan parut
    🌸Menghaluskan dan mencerahkan kulit
    🌸Meratakan tona kulit wajah
    🌸Melembapkan kulit
    🌸Mengecilkan pori wajah
    🌸Mmengurangkan kedutan halus
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  4  2  11 July, 2020
  • Kunyit sangat popular sebagai salah satu minuman yang popular sewaktu lepas bersalin terutama bagi etnik Jawa.
.
Uollss pasti terkejut jika kunyit juga berupaya memudarkan jeragat. Kunyit seperti lemon mempunyai kesan “bleaching” atau pengelupasan untuk menghapus jeragat. Kunyit juga mempunyai berupaya mengekalkan kulit anda bebas dari jangkitan.
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Kunyit sangat popular sebagai salah satu minuman yang popular sewaktu lepas bersalin terutama bagi etnik Jawa.
    .
    Uollss pasti terkejut jika kunyit juga berupaya memudarkan jeragat. Kunyit seperti lemon mempunyai kesan “bleaching” atau pengelupasan untuk menghapus jeragat. Kunyit juga mempunyai berupaya mengekalkan kulit anda bebas dari jangkitan.
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  3  0  10 July, 2020
  • Cantik bak make-up artis. 
Foundation biasa- biasa tapi nampak kecantikan luar biasa..🥰🥰
.
HELLO❗nampak simple tapi effect kulit cantik berkilat tau. Dap2 tak sampai 2 minit siap. Kulit cantik bak make-up artist jadi asyik nak selfie jelah🤣🤣 Kulit rasa ringan, soft & peloless sampai petang!
.
Kalau rasa nak jimat masa, tak suka makeup tebal, kulit sensitif💕
sesuai sangatlah pakai CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION Bukan saja mencantik tapi dapat merawat kulit sekali 😎
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Cantik bak make-up artis.
    Foundation biasa- biasa tapi nampak kecantikan luar biasa..🥰🥰
    .
    HELLO❗nampak simple tapi effect kulit cantik berkilat tau. Dap2 tak sampai 2 minit siap. Kulit cantik bak make-up artist jadi asyik nak selfie jelah🤣🤣 Kulit rasa ringan, soft & peloless sampai petang!
    .
    Kalau rasa nak jimat masa, tak suka makeup tebal, kulit sensitif💕
    sesuai sangatlah pakai CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION Bukan saja mencantik tapi dapat merawat kulit sekali 😎
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  1  0  10 July, 2020
  • Jika ingin mendapatkan wajah yang sihat, bersih dan segar, rajin adalah faktor paling utama. Biarpun malas, jangan sesekali mengabaikan rutin asas penjagaan wajah untuk memastikan kulit sentiasa bersih terutama bagi individu yang gemar mengenakan alat solek.
.
Mencuci ialah langkah paling penting untuk menghilangkan kotoran dan lebihan minyak yang terdapat di permukaan kulit.
.
Ia perlu dilakukan sekurang-kurangnya dua kali sehari. Bagi kulit yang terlalu berminyak, boleh cuci lebih daripada dua kali. Penting untuk kita menggunakan pencuci yang sesuai dengan jenis kulit muka.
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Jika ingin mendapatkan wajah yang sihat, bersih dan segar, rajin adalah faktor paling utama. Biarpun malas, jangan sesekali mengabaikan rutin asas penjagaan wajah untuk memastikan kulit sentiasa bersih terutama bagi individu yang gemar mengenakan alat solek.
    .
    Mencuci ialah langkah paling penting untuk menghilangkan kotoran dan lebihan minyak yang terdapat di permukaan kulit.
    .
    Ia perlu dilakukan sekurang-kurangnya dua kali sehari. Bagi kulit yang terlalu berminyak, boleh cuci lebih daripada dua kali. Penting untuk kita menggunakan pencuci yang sesuai dengan jenis kulit muka.
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  3  0  8 July, 2020
  • Pergi pulau nak duduk bilik? Awak bercuti di Bukit Tinggi je lah. Dah lah nak sampai ke Pulau Cantik-cantik nie setahun sekali. Kalau takut panas nak duduk bilik tak yah datang hehehehehe 🤪🤪
.
Sebenarnya bukan korang tak boleh nak enjoy masa bercuti, tapi penjagaan wajah jangan lupa pula. Penting tau untuk mengelakkan kulit korang daripada sunburn atau kering. Bukan susah pon nak jaga kulit wajah masa bercuti.
.
Haaaa uollsss tak perlu risau LANA DREAMSKIN kan ada 😍😍
.
SKINCARE NO 1 KINI PALING SUPERB KHAS UNTUK YG NAK BERSERI SERI AWET MUDA😍
Dalam 1 SET ni je dah lengkap semua krim siang, krim malam, sabun dan toner🌹
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Pergi pulau nak duduk bilik? Awak bercuti di Bukit Tinggi je lah. Dah lah nak sampai ke Pulau Cantik-cantik nie setahun sekali. Kalau takut panas nak duduk bilik tak yah datang hehehehehe 🤪🤪
    .
    Sebenarnya bukan korang tak boleh nak enjoy masa bercuti, tapi penjagaan wajah jangan lupa pula. Penting tau untuk mengelakkan kulit korang daripada sunburn atau kering. Bukan susah pon nak jaga kulit wajah masa bercuti.
    .
    Haaaa uollsss tak perlu risau LANA DREAMSKIN kan ada 😍😍
    .
    SKINCARE NO 1 KINI PALING SUPERB KHAS UNTUK YG NAK BERSERI SERI AWET MUDA😍
    Dalam 1 SET ni je dah lengkap semua krim siang, krim malam, sabun dan toner🌹
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  3  0  8 July, 2020
  • Happy Wednesday uollss 🌸🌸
.
If you really want to know what you are capable of, push yourself to the limits. If you really want to know what you are made up of, push yourself to the limits. If you really want to realize your true potential, push yourself to the limits.
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Happy Wednesday uollss 🌸🌸
    .
    If you really want to know what you are capable of, push yourself to the limits. If you really want to know what you are made up of, push yourself to the limits. If you really want to realize your true potential, push yourself to the limits.
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  5  0  8 July, 2020
  • CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION....Calit calit je terus lawa 😘😘
.
🌼 Perlindungan SPF yg mampu melindungi kulit anda dari sinaran UV
🌼 Foundation CG ni sgt selesa di pakai.
🌼 Ringan bila di sapu ke muka.
🌼 Tidak bercapuk bila di pakai.
🌼 Muka kelihatan glowing bila berpeluh.
🌼 Warna kulit muka kelihatan sekata je.
🌼 Wajah nampk neutral.
🌼 Tidak berminyak.
🌼 Isinya padat dan tidak melekit.
🌼 Tahan lama.
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION....Calit calit je terus lawa 😘😘
    .
    🌼 Perlindungan SPF yg mampu melindungi kulit anda dari sinaran UV
    🌼 Foundation CG ni sgt selesa di pakai.
    🌼 Ringan bila di sapu ke muka.
    🌼 Tidak bercapuk bila di pakai.
    🌼 Muka kelihatan glowing bila berpeluh.
    🌼 Warna kulit muka kelihatan sekata je.
    🌼 Wajah nampk neutral.
    🌼 Tidak berminyak.
    🌼 Isinya padat dan tidak melekit.
    🌼 Tahan lama.
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  4  1  7 July, 2020
  • Hello everyone...Good Morning 🌷🌷
.
It’s hard to be clear about who you are when you are carrying around a bunch of baggage from the past. Must learned to let go and move more quickly into the next place.
.
Anda impikan make-up yang TAHAN LAMA, TIDAK BERMINYAK, RINGAN dan wajah nampak Berseri-seri 😍😍😍 Inilah produk yg paling tepat dan terlaris. CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang dapat menutup semua cela-cela di wajah anda.
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Hello everyone...Good Morning 🌷🌷
    .
    It’s hard to be clear about who you are when you are carrying around a bunch of baggage from the past. Must learned to let go and move more quickly into the next place.
    .
    Anda impikan make-up yang TAHAN LAMA, TIDAK BERMINYAK, RINGAN dan wajah nampak Berseri-seri 😍😍😍 Inilah produk yg paling tepat dan terlaris. CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang dapat menutup semua cela-cela di wajah anda.
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  9  2  7 July, 2020
  • 📌 Uollss susah nak amalkan air 3L sehari? Tapi teringin nak disiplin? Ini 6 CARA MUDAH konsisten 3L air untuk kecantikan. .
.
Cara mudah 3L sehari :
1⃣ Bangun je tidur capai 2 botol mineral macam ni. Botol mineral besar tu 1.5L, 2 botol bersamaan 3L.
.
2⃣ Botol pertama habiskan sebelum 1 ptg, botol kedua habiskan sebelum 9 malam.
.
3⃣ 12 jam waktu jaga iaitu dari 8 pagi - 8 malam bersamaan 3L/12jam (250ml setiap sejam)
.
4⃣ Minum air bila-bila masa bila rasa haus & lapar tapi belum sampai waktu makan.
.
5⃣ 1 atau 2 jam sebelum tidur tidak digalakkan minum air yg banyak kerana boleh menyebabkan sembap bawah mata.
.
6⃣ Nak senang reach target, minum air gunakan straw. .
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • 📌 Uollss susah nak amalkan air 3L sehari? Tapi teringin nak disiplin? Ini 6 CARA MUDAH konsisten 3L air untuk kecantikan. .
    .
    Cara mudah 3L sehari :
    1⃣ Bangun je tidur capai 2 botol mineral macam ni. Botol mineral besar tu 1.5L, 2 botol bersamaan 3L.
    .
    2⃣ Botol pertama habiskan sebelum 1 ptg, botol kedua habiskan sebelum 9 malam.
    .
    3⃣ 12 jam waktu jaga iaitu dari 8 pagi - 8 malam bersamaan 3L/12jam (250ml setiap sejam)
    .
    4⃣ Minum air bila-bila masa bila rasa haus & lapar tapi belum sampai waktu makan.
    .
    5⃣ 1 atau 2 jam sebelum tidur tidak digalakkan minum air yg banyak kerana boleh menyebabkan sembap bawah mata.
    .
    6⃣ Nak senang reach target, minum air gunakan straw. .
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  4  0  5 July, 2020
  • NAK KAN CANTIK DAN SELALU DIPUJI😍😍😍
.
Ramai yang dah cantik dan berseri dengan penggunaan LANA DREAM SKIN 😍😍
Tanpa berberlanja lebih dan buat rawatan muka
Hanya konsisten pakai LDS jew dah dapat kulit wajah 
YANG BEBAS
✅PARUT
✅JERAWAT
✅JERAGAT
Kulit menjadi makin cerah dan berseri.. Dah tak kusam lagi macam dulu☺
.
LANA DREAM SKIN Set penjagaan yang lengkap untuk siang dan malam 😍
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • NAK KAN CANTIK DAN SELALU DIPUJI😍😍😍
    .
    Ramai yang dah cantik dan berseri dengan penggunaan LANA DREAM SKIN 😍😍
    Tanpa berberlanja lebih dan buat rawatan muka
    Hanya konsisten pakai LDS jew dah dapat kulit wajah
    YANG BEBAS
    ✅PARUT
    ✅JERAWAT
    ✅JERAGAT
    Kulit menjadi makin cerah dan berseri.. Dah tak kusam lagi macam dulu☺
    .
    LANA DREAM SKIN Set penjagaan yang lengkap untuk siang dan malam 😍
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  5  1  5 July, 2020
  • Happy weekend kesayangan Cik Lana 🌷🌷
.
Stay positive in every situation and everything you do, never stop trying, have faith don’t stop due to failure.
.
Nak putih, nak cantik nak glowing jom try Lana Dream Skin Care product Insya Allah dapat membantu anda semua menjaga kecantikan wajah😍
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Happy weekend kesayangan Cik Lana 🌷🌷
    .
    Stay positive in every situation and everything you do, never stop trying, have faith don’t stop due to failure.
    .
    Nak putih, nak cantik nak glowing jom try Lana Dream Skin Care product Insya Allah dapat membantu anda semua menjaga kecantikan wajah😍
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  3  0  5 July, 2020
  • Nak dapatkan kulit putih dan bersih dalam masa sejam, jom ikuti petua Skrub Beras Pulut dari sis untuk menghilangkan bekas jerawat, jeragat, serta mendapatkan kulit yang bersih dan cantik 😍😍
.
RINGKAS, MUDAH, SELAMAT & FLAWLESS gitewww ☺☺ dengan CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION cuma perlukan 3 minit sahaja untuk tampil cantik & anggun serta wajah yg glowing dengan hanya satu sapuan 😍😍
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Nak dapatkan kulit putih dan bersih dalam masa sejam, jom ikuti petua Skrub Beras Pulut dari sis untuk menghilangkan bekas jerawat, jeragat, serta mendapatkan kulit yang bersih dan cantik 😍😍
    .
    RINGKAS, MUDAH, SELAMAT & FLAWLESS gitewww ☺☺ dengan CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION cuma perlukan 3 minit sahaja untuk tampil cantik & anggun serta wajah yg glowing dengan hanya satu sapuan 😍😍
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  13  0  4 July, 2020
  • 💖💖 Hello kesayangan sis 💖💖 Jom dapatkan Produk ajaib daripada rangkaian Chococare iaitu Choco Glow Treatment Foundation ya!

Satu2 nya foundation yang mempunyai Treatment terbaik untuk kulit, 18 jam formula & mempunyai SPF 50!

Hanya secalit, glowing 1 muka tau❤ Lagi lama pakai lagi bagus utk kulit!

Choco Glow Treatment Foundation
❤ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
❤ Merawat masalah jerawat & parut degil
❤ Kulit gebu serta  merta selepas sapuan, tidak berminyak & tidak pudar walaupun berpeluh
❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru ketika pemakaian
❤ Menutup sambil Merawat parut jerawat, jeragat, tanda lahir , lebam atau kesan cela pada wajah.
❤ Mempunyai SPF 50 yang akan melindungi kulit daripada UV berbahaya
❤ Merawat lingkaran hitam & kedutan halus di sekitar mata
❤ Mengecilkan liang pori & merawat white head & black head
❤ Kulit kelihatan kemas, gebu & bercahaya selepas pemakaian
❤ Tidak perlu pemakaian bedak selepas Choco Glow Treatment Foundation. Sumpah flawless🥰

Dapatkan sekarang❗❗Choco Glow Treatment Foundation ya,

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • 💖💖 Hello kesayangan sis 💖💖 Jom dapatkan Produk ajaib daripada rangkaian Chococare iaitu Choco Glow Treatment Foundation ya!

    Satu2 nya foundation yang mempunyai Treatment terbaik untuk kulit, 18 jam formula & mempunyai SPF 50!

    Hanya secalit, glowing 1 muka tau❤ Lagi lama pakai lagi bagus utk kulit!

    Choco Glow Treatment Foundation
    ❤ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
    ❤ Merawat masalah jerawat & parut degil
    ❤ Kulit gebu serta  merta selepas sapuan, tidak berminyak & tidak pudar walaupun berpeluh
    ❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru ketika pemakaian
    ❤ Menutup sambil Merawat parut jerawat, jeragat, tanda lahir , lebam atau kesan cela pada wajah.
    ❤ Mempunyai SPF 50 yang akan melindungi kulit daripada UV berbahaya
    ❤ Merawat lingkaran hitam & kedutan halus di sekitar mata
    ❤ Mengecilkan liang pori & merawat white head & black head
    ❤ Kulit kelihatan kemas, gebu & bercahaya selepas pemakaian
    ❤ Tidak perlu pemakaian bedak selepas Choco Glow Treatment Foundation. Sumpah flawless🥰

    Dapatkan sekarang❗❗Choco Glow Treatment Foundation ya,

    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  7  1  4 July, 2020
  • Happy Saturday uolls 😉😉
.
Beranilah untuk menghadapi hari depan. Berserah itu perintah Allah. Berusaha juga perintah Allah.
.
Dia memang telah menyediakan rezeki untuk kita semua, namun kita semua perlu berusaha untuk mendapatkannya.
.
CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION ni bukan sahaja dapat cover jerawat dan jeragat malah dapat memudarkan jeragat dan mematikan jerawat...hebat kan foundation ni...🥳🥳
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Happy Saturday uolls 😉😉
    .
    Beranilah untuk menghadapi hari depan. Berserah itu perintah Allah. Berusaha juga perintah Allah.
    .
    Dia memang telah menyediakan rezeki untuk kita semua, namun kita semua perlu berusaha untuk mendapatkannya.
    .
    CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION ni bukan sahaja dapat cover jerawat dan jeragat malah dapat memudarkan jeragat dan mematikan jerawat...hebat kan foundation ni...🥳🥳
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  2  0  4 July, 2020
  • Yes. Continue to apply Cyspera® even when we are back to outdoor sports, activities or cuti-cuti Malaysia.

P/s: Always remember to apply sunscreen too!
  • Yes. Continue to apply Cyspera® even when we are back to outdoor sports, activities or cuti-cuti Malaysia.

    P/s: Always remember to apply sunscreen too!

  •  17  1  4 July, 2020
  • Jerawat atau acne merupakan perkara yang biasa berlaku pada remaja yang akhir baligh disebabkan oleh perubahan hormon badan. Bagaimanapun jerawat yang teruk mungkin disebabkan oleh pelbagai sebab seperti jangkitan kuman (penyakit, alahan dan salah penjagaan kulit.)
.
MASALAH KULIT KUSAM, BERMINYAK DAN BERJERAWAT? UISHH! JANGAN BIARKAN!! Uolls mesti nak kulit yang bersih dan bebas jerawat kan? Jom Kita cantik bersama Cik LANA DREAM SKIN 😍😍
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Jerawat atau acne merupakan perkara yang biasa berlaku pada remaja yang akhir baligh disebabkan oleh perubahan hormon badan. Bagaimanapun jerawat yang teruk mungkin disebabkan oleh pelbagai sebab seperti jangkitan kuman (penyakit, alahan dan salah penjagaan kulit.)
    .
    MASALAH KULIT KUSAM, BERMINYAK DAN BERJERAWAT? UISHH! JANGAN BIARKAN!! Uolls mesti nak kulit yang bersih dan bebas jerawat kan? Jom Kita cantik bersama Cik LANA DREAM SKIN 😍😍
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  2  0  2 July, 2020
  • #Repost @lanaskincareofficialbyhq.pj
• • • • • •
•
Selamat tengahari U all🙋🙋🌹🌹🙌🙌
.
Best sgt guna Lana Dream Skin ni, tak melekit, ringan, mudah meresap & yang paling best TIADA PENGELUPASAN tapi dh boleh tgk kesan dalam masa 3 hari! •
Sape2 yang ada masalah jerawat, jeragat, kulit kusam & tona kulit x sekata uols wajib cuba @lanadreamskinhq ni.
•
Kebaikan Lana Dream Skin:- ❤ Merawat masalah JERAWAT KRONIK! ❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat
❤ Merawat masalah JERAGAT DEGIL!
❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN
❤ Kulit halus, gebu & lembab seawal 3 hari! 
Jom dapatkan Lana Dream Skin & rasa kesan best sangat lepas 3 hari pemakaian, paling best sebab TANPA PENGELUPASAN❤
.
Jom follow
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj
.
📲+60193553194
📲+60193553194
📲+60193553194
.
Byk testimoni best2 yg uols boleh tgk okay😘
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #teammeqla #lanaskncareofficialbyhqpj
  • #Repost @lanaskincareofficialbyhq.pj
    • • • • • •

    Selamat tengahari U all🙋🙋🌹🌹🙌🙌
    .
    Best sgt guna Lana Dream Skin ni, tak melekit, ringan, mudah meresap & yang paling best TIADA PENGELUPASAN tapi dh boleh tgk kesan dalam masa 3 hari! •
    Sape2 yang ada masalah jerawat, jeragat, kulit kusam & tona kulit x sekata uols wajib cuba @lanadreamskinhq ni.

    Kebaikan Lana Dream Skin:- ❤ Merawat masalah JERAWAT KRONIK! ❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat
    ❤ Merawat masalah JERAGAT DEGIL!
    ❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN
    ❤ Kulit halus, gebu & lembab seawal 3 hari!
    Jom dapatkan Lana Dream Skin & rasa kesan best sangat lepas 3 hari pemakaian, paling best sebab TANPA PENGELUPASAN❤
    .
    Jom follow
    @lanaskincareofficialbyhq.pj
    @lanaskincareofficialbyhq.pj
    @lanaskincareofficialbyhq.pj
    .
    📲+60193553194
    📲+60193553194
    📲+60193553194
    .
    Byk testimoni best2 yg uols boleh tgk okay😘
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #teammeqla #lanaskncareofficialbyhqpj

  •  5  1  2 July, 2020
  • Assalamualaikum kesayangan Cik Lana 💐💐💐
.
Rasulullah SAW bersabda: "Barangsiapa memudahkan orang yang dalam kesulitan, ALLAH memudahkannya di dunia dan akhirat." (Riwayat Ibnu Majah)
.
Walaupun sedikit kebaikan yang kita lakukan tetapi ALLAH memberikan ganjaran sehingga ke akhirat.
.
MASALAH KULIT KUSAM, BERMINYAK DAN BERJERAWAT? UISHH! JANGAN BIARKAN!! Uolls mesti nak kulit yang bersih dan bebas jerawat kan? Jom Kita cantik bersama Cik LANA DREAM SKIN 😍😍
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Assalamualaikum kesayangan Cik Lana 💐💐💐
    .
    Rasulullah SAW bersabda: "Barangsiapa memudahkan orang yang dalam kesulitan, ALLAH memudahkannya di dunia dan akhirat." (Riwayat Ibnu Majah)
    .
    Walaupun sedikit kebaikan yang kita lakukan tetapi ALLAH memberikan ganjaran sehingga ke akhirat.
    .
    MASALAH KULIT KUSAM, BERMINYAK DAN BERJERAWAT? UISHH! JANGAN BIARKAN!! Uolls mesti nak kulit yang bersih dan bebas jerawat kan? Jom Kita cantik bersama Cik LANA DREAM SKIN 😍😍
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  3  0  2 July, 2020

Top #pigmentasihitam Posts

  • CERIAKAN wajah anda dengan CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION 🤩🤩
.
Uollss yang suka mekup mesti suka dgn foundation ni...kalau tak sempat nk mekup kat umah sbb  tak cukup masa dalam kereta pun boleh uollss dgn foundation hebat ni 😃
Dah la mudah di sapu, tekturenya ringan buatkan muka uollss tak rasa tebal dgn mekup.
.
CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION ni bukan sahaja dapat cover jerawat dan jeragat malah dapat memudarkan jeragat dan mematikan jerawat...hebat kan foundation ni...🥳🥳
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60174832754/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • CERIAKAN wajah anda dengan CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION 🤩🤩
    .
    Uollss yang suka mekup mesti suka dgn foundation ni...kalau tak sempat nk mekup kat umah sbb tak cukup masa dalam kereta pun boleh uollss dgn foundation hebat ni 😃
    Dah la mudah di sapu, tekturenya ringan buatkan muka uollss tak rasa tebal dgn mekup.
    .
    CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION ni bukan sahaja dapat cover jerawat dan jeragat malah dapat memudarkan jeragat dan mematikan jerawat...hebat kan foundation ni...🥳🥳
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60174832754/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  130  49  2 April, 2020
  • Nak kulit sihat dan cantik ni kena la berdisiplin dalam menjaga kulit. Antara disiplin yang wajib ada adalah untuk menghindari kebiasaan buruk dalam penjagaan kulit yang tanpa sedar boleh buatkan kulit merana dan akhirnya rosak teruk 😭😭😭
.
1. Tidak membersihkan make-up sebelum tidur.
Makeup dan kotoran yg terperangkap pada muka dpt menyebabkan pori tersumbat dan menyebabkan breakouts.
.
2. Suka memicit jerawat dan menyentuh2 wajah. 
Memicit jerawat dapat menyebabkan kerosakan kulit pada lapisan yg lebih dalam dan ini dpt meninggalkan kesan parut!
.
3. Tidak menggunakan moisturizer. 
Moisturizer penting untuk mengelakkan kulit menjadi kering, kusam dan kedutan halus mudah kelihatan.
.
4. Malas memakai sunblock.
Selain terdedah kepada risiko untuk mendapat kanser kulit, tabiat buruk ini juga dapat menyebabkan pembentukan jeragat dan muncul tanda2 penuaan awal.
.
Kalau rasa nak jimat masa, tak suka makeup tebal, kulit sensitif💕
sesuai sangatlah pakai CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION Bukan saja mencantik tapi dapat merawat kulit sekali 😎
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60174832754/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower 
#teamAFCV200244
  • Nak kulit sihat dan cantik ni kena la berdisiplin dalam menjaga kulit. Antara disiplin yang wajib ada adalah untuk menghindari kebiasaan buruk dalam penjagaan kulit yang tanpa sedar boleh buatkan kulit merana dan akhirnya rosak teruk 😭😭😭
    .
    1. Tidak membersihkan make-up sebelum tidur.
    Makeup dan kotoran yg terperangkap pada muka dpt menyebabkan pori tersumbat dan menyebabkan breakouts.
    .
    2. Suka memicit jerawat dan menyentuh2 wajah.
    Memicit jerawat dapat menyebabkan kerosakan kulit pada lapisan yg lebih dalam dan ini dpt meninggalkan kesan parut!
    .
    3. Tidak menggunakan moisturizer.
    Moisturizer penting untuk mengelakkan kulit menjadi kering, kusam dan kedutan halus mudah kelihatan.
    .
    4. Malas memakai sunblock.
    Selain terdedah kepada risiko untuk mendapat kanser kulit, tabiat buruk ini juga dapat menyebabkan pembentukan jeragat dan muncul tanda2 penuaan awal.
    .
    Kalau rasa nak jimat masa, tak suka makeup tebal, kulit sensitif💕
    sesuai sangatlah pakai CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION Bukan saja mencantik tapi dapat merawat kulit sekali 😎
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60174832754/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
    #teamAFCV200244

  •  156  52  4 March, 2020
  • CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION....Calit calit je terus lawa 😘😘
.
🌼 Perlindungan SPF yg mampu melindungi kulit anda dari sinaran UV
🌼 Foundation CG ni sgt selesa di pakai.
🌼 Ringan bila di sapu ke muka.
🌼 Tidak bercapuk bila di pakai.
🌼 Muka kelihatan glowing bila berpeluh.
🌼 Warna kulit muka kelihatan sekata je.
🌼 Wajah nampk neutral.
🌼 Tidak berminyak.
🌼 Isinya padat dan tidak melekit.
🌼 Tahan lama.
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower#teamAFCV200162
  • CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION....Calit calit je terus lawa 😘😘
    .
    🌼 Perlindungan SPF yg mampu melindungi kulit anda dari sinaran UV
    🌼 Foundation CG ni sgt selesa di pakai.
    🌼 Ringan bila di sapu ke muka.
    🌼 Tidak bercapuk bila di pakai.
    🌼 Muka kelihatan glowing bila berpeluh.
    🌼 Warna kulit muka kelihatan sekata je.
    🌼 Wajah nampk neutral.
    🌼 Tidak berminyak.
    🌼 Isinya padat dan tidak melekit.
    🌼 Tahan lama.
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower#teamAFCV200162

  •  120  33  5 February, 2020
  • CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
__
Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹ 
Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔 
Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
.
Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi 
#teamAFCIRCLE010112
  • CHOCOWHITE 10X GLOWING 💫
    __
    Y’alls mengidamkan kulit putih mulus gebu gebas? 😍
    Malu sebab kawan dok perkata hitam? ☹
    Hilang rasa confident bila jumpa orang ramai? 😔
    Haaaaa! jom DM sis untuk dapatkan ChocoWhite sekarang! 👏🏼
    .
    Dengan mengamalkan minum ChocoWhite, uolls tak perlu risau lagi. Nak tahu sebab apa? Ianya mampu menjadikan kulit anda glowing dan putih hanya dalam masa 7 hari tauu! 😍 .
    Shake-shake je dengan air sejuk confirm ummpp! Rasa coklat yang sangat sedap & nikmat!
    .
    #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
    #teamAFCIRCLE010112

  •  120  25  25 November, 2019
  • Dari uollls kunyah ais baiklah uolls sapu je ais tu dekat muka. Boleh dapat kulit pinkish pinkish tahu😍😍😍
.
Takpayah lah tepek blusher 4/5 layer. Guna ais je uollss. Jimat!!
.
CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION  MAKIN MENJADI JADI2!!!!!!!!!!
.
“Smooth, flawless, glowing finishing, tidak berminyak , menjadikan wajah lebih berseri dengan sekali pemakaian. Boleh dapatkan kulit yang sempurna tanpa perlu bermakeup tebal & tidak perlu memakai bedak lagi. ! Memang superb lah! 😍😍😍
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • Dari uollls kunyah ais baiklah uolls sapu je ais tu dekat muka. Boleh dapat kulit pinkish pinkish tahu😍😍😍
    .
    Takpayah lah tepek blusher 4/5 layer. Guna ais je uollss. Jimat!!
    .
    CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION MAKIN MENJADI JADI2!!!!!!!!!!
    .
    “Smooth, flawless, glowing finishing, tidak berminyak , menjadikan wajah lebih berseri dengan sekali pemakaian. Boleh dapatkan kulit yang sempurna tanpa perlu bermakeup tebal & tidak perlu memakai bedak lagi. ! Memang superb lah! 😍😍😍
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  28  2  27 January, 2020
  • CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION....Calit calit je terus lawa 😘😘
.
🌼 Perlindungan SPF yg mampu melindungi kulit anda dari sinaran UV
🌼 Foundation CG ni sgt selesa di pakai.
🌼 Ringan bila di sapu ke muka.
🌼 Tidak bercapuk bila di pakai.
🌼 Muka kelihatan glowing bila berpeluh.
🌼 Warna kulit muka kelihatan sekata je.
🌼 Wajah nampk neutral.
🌼 Tidak berminyak.
🌼 Isinya padat dan tidak melekit.
🌼 Tahan lama.
.
Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
.
#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
  • CHOCOGLOW TREATMENT FOUNDATION....Calit calit je terus lawa 😘😘
    .
    🌼 Perlindungan SPF yg mampu melindungi kulit anda dari sinaran UV
    🌼 Foundation CG ni sgt selesa di pakai.
    🌼 Ringan bila di sapu ke muka.
    🌼 Tidak bercapuk bila di pakai.
    🌼 Muka kelihatan glowing bila berpeluh.
    🌼 Warna kulit muka kelihatan sekata je.
    🌼 Wajah nampk neutral.
    🌼 Tidak berminyak.
    🌼 Isinya padat dan tidak melekit.
    🌼 Tahan lama.
    .
    Jom Cantik dengan rangkaian Chococare. Untuk keterangan lanjut boleh click www.wasap.my/60175607553/infochococare
    .
    #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

  •  9  1  29 May, 2020