#petuanenek Instagram Photos & Videos

petuanenek - 11.8k posts

Hashtag Popularity

8.7
average comments
341.1
average likes

Latest #petuanenek Posts

  • FUNGSI UTAMA WD

1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan / Lifting
4) Menganjalkan / Firming

Antara Manfaat WD :

1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit 
12.Antipenuaan(awet muda)

Seawal 2 minggu dah boleh dapat kesan. Test kat tangan tak sampai 10 saat tegang anjal. Bayangkan kalau sapu nadi leher dia tarik otot² muka² 😍 tu ramai pakai semua pakat awet muda 🤭

#wdec #wd #wdta
#WdOri #WdPromosi #WdCod #ephyra2u #pearlglowo
#kulitCerah #NanoCream
#UbatParut #Jerawat #Jeragat
#PoriTerbuka #Glowing #JerawatKronik #JerawatPasir #TonaTakSekata
#Kusam #Ferrarossa
#HoneyGlow #Dewyglow
#KulitBerminyak
#Putiqskincare #Kitsui
#AwetMuda #dianz #CalitDiNadiCantikSatuBody 

#Petuanenek
#WdPetuaCantik
  • FUNGSI UTAMA WD

    1) Anti Penuaan / Anti Aging
    2) Pencerahan / Whitening
    3) Menegangkan / Lifting
    4) Menganjalkan / Firming

    Antara Manfaat WD :

    1.Menaikkan seri wajah
    2.Mencerahkan kulit(Glowing)
    3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
    4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
    5.Masalah eyebag
    6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
    7.Mengurangkan kesan Parut
    8.Megurangkan Blackhead
    9.Mengurangkan kulit berminyak
    10.Menjaga kelembapan kulit
    12.Antipenuaan(awet muda)

    Seawal 2 minggu dah boleh dapat kesan. Test kat tangan tak sampai 10 saat tegang anjal. Bayangkan kalau sapu nadi leher dia tarik otot² muka² 😍 tu ramai pakai semua pakat awet muda 🤭

    #wdec #wd #wdta
    #WdOri #WdPromosi #WdCod #ephyra2u #pearlglowo
    #kulitCerah #NanoCream
    #UbatParut #Jerawat #Jeragat
    #PoriTerbuka #Glowing #JerawatKronik #JerawatPasir #TonaTakSekata
    #Kusam #Ferrarossa
    #HoneyGlow #Dewyglow
    #KulitBerminyak
    #Putiqskincare #Kitsui
    #AwetMuda #dianz #CalitDiNadiCantikSatuBody

    #Petuanenek
    #WdPetuaCantik

  •  1  0  1 hour ago
  • Love tak??PYJAMAS SATIN KAIN BEST WEHHH🥰🥰
.
"Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 0177063183 atau tekan link dekat bio. tq😊
.
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #7harimencintaiku #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria  #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #keranadiamanusiabiasa #emmamaembong
  • Love tak??PYJAMAS SATIN KAIN BEST WEHHH🥰🥰
    .
    "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 0177063183 atau tekan link dekat bio. tq😊
    .
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #7harimencintaiku #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #keranadiamanusiabiasa #emmamaembong

  •  4  0  13 hours ago
  • CARA PANTAS HILANGKAN PARUT JERAWAT 💚 #ZeshaShare

Bahan diperlukan:
1) Aloevera
2) Madu

Cara penyediaan: 

Campur aloevera bersama 1 sudu madu. Pakai setiap hari untuk kesan maksimum. Sangat sesuai untuk parut jerawat serta dapat meredakan keradangan kulit ❤️

SUKA TAK TIPS MACAMNI? NAK ADMIN SHARE BANYAK LAGI? CUBA LIKE 🙈💚

#TipsCantik #Sayajual #TipsKecantikan #PetuaNenek
  • CARA PANTAS HILANGKAN PARUT JERAWAT 💚 #ZeshaShare

    Bahan diperlukan:
    1) Aloevera
    2) Madu

    Cara penyediaan:

    Campur aloevera bersama 1 sudu madu. Pakai setiap hari untuk kesan maksimum. Sangat sesuai untuk parut jerawat serta dapat meredakan keradangan kulit ❤️

    SUKA TAK TIPS MACAMNI? NAK ADMIN SHARE BANYAK LAGI? CUBA LIKE 🙈💚

    #TipsCantik #Sayajual #TipsKecantikan #PetuaNenek

  •  8  0  13 hours ago
  • Love tak??PYJAMAS COTTON🥰🥰
.
"Tak kenal maka tak cinta"
"Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
.
Berminat wassap 0177063183 atau tekan link dekat bio. tq😊
.
#trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #7harimencintaiku #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria  #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #keranadiamanusiabiasa #emmamaembong
  • Love tak??PYJAMAS COTTON🥰🥰
    .
    "Tak kenal maka tak cinta"
    "Tak try lagi pyjamas dari pyjamas_satin maka tak tahu kualitinya"
    Lepas try insyaAllah akan terus repeat order😁
    .
    Berminat wassap 0177063183 atau tekan link dekat bio. tq😊
    .
    #trustedseller #pyjamas #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #7harimencintaiku #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #pyjamasviral #keranadiamanusiabiasa #emmamaembong

  •  8  0  18 hours ago
  • Seronok sental daki kat dalam toilet guna sabun lulur hazelnut. Tak sedar da setengah jam duduk dalam toilet. Keluar bilik, terasa kulit makin halus mulus. Promo masih on tau,dapat free shower puff laginak bagi kat korang. Jom order 

#bisnesonline
#onlineigshop
#onlineshopmalaysia
#malaysiaigshop
#malaysia
#malaysian
#puncakalam
#sungaibuloh
#saujanautama
#ecogranduer
#sayajualmurah 
#bazaarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#rahimkembang
#haidtaklawas
#rizmanruzaini
#tipsdanpetua #sabunsuzyhoney #naturalherbs #rempahsauna #rempahtangas #petuanenek #jamunenek #suzyhoneyherbs #pemeliharaasetwanita
#setbersalin #setberpantang #setkempis #kempisperut
  • Seronok sental daki kat dalam toilet guna sabun lulur hazelnut. Tak sedar da setengah jam duduk dalam toilet. Keluar bilik, terasa kulit makin halus mulus. Promo masih on tau,dapat free shower puff laginak bagi kat korang. Jom order

    #bisnesonline
    #onlineigshop
    #onlineshopmalaysia
    #malaysiaigshop
    #malaysia
    #malaysian
    #puncakalam
    #sungaibuloh
    #saujanautama
    #ecogranduer
    #sayajualmurah
    #bazaarpaknil
    #likeforlikes
    #like4likes
    #rahimkembang
    #haidtaklawas
    #rizmanruzaini
    #tipsdanpetua #sabunsuzyhoney #naturalherbs #rempahsauna #rempahtangas #petuanenek #jamunenek #suzyhoneyherbs #pemeliharaasetwanita
    #setbersalin #setberpantang #setkempis #kempisperut

  •  4  0  22 hours ago
  • KULIT KERING, JERAWAT, KUSAM SEMBUH LEPAS GUNA FACE CREAM NI 😍 Boleh pakai siang dan malam‼️Boleh dijadikan mcm moisturizer. Lepas pakai rase best je tak melekit terus serap 😍 Rase lembut kulit.
.
Nak kesan lagi effective jom cuba COMBO FACE uolls. 1 set ni complete utk dpt muka yang flawless dan glowing.
.
.
Nak order boleh terus whatsapp sis ke 0183750366 atau klik je link dekat bio 😍
.
.
#sabunviral #sabunbekasjeragat #fattzura #loffatah #leftenanzana # #bajurayamurah #lawakhambar #vscocammalaysia#anugerahjuaralagu #puresoapmalaysia #kulitlicin #pujaanhatikanda #petuanenek #anugerahmeletopera #kulitgelap #kulitsunburn #putihdalam3minit#mudahterhibur#nakputih #nakcerah #cerahkanbadan#sabunputihviral #meletop#igersmalaysia#jerawat
  • KULIT KERING, JERAWAT, KUSAM SEMBUH LEPAS GUNA FACE CREAM NI 😍 Boleh pakai siang dan malam‼️Boleh dijadikan mcm moisturizer. Lepas pakai rase best je tak melekit terus serap 😍 Rase lembut kulit.
    .
    Nak kesan lagi effective jom cuba COMBO FACE uolls. 1 set ni complete utk dpt muka yang flawless dan glowing.
    .
    .
    Nak order boleh terus whatsapp sis ke 0183750366 atau klik je link dekat bio 😍
    .
    .
    #sabunviral #sabunbekasjeragat #fattzura #loffatah #leftenanzana # #bajurayamurah #lawakhambar #vscocammalaysia #anugerahjuaralagu #puresoapmalaysia #kulitlicin #pujaanhatikanda #petuanenek #anugerahmeletopera #kulitgelap #kulitsunburn #putihdalam3minit#mudahterhibur#nakputih #nakcerah #cerahkanbadan#sabunputihviral #meletop#igersmalaysia#jerawat

  •  0  0  11 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMAS 😍

Jom tambah koleksi baju tido🥰.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM35 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMAS 😍

    Jom tambah koleksi baju tido🥰.
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM35 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  1  0  11 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMAS 😍

Jom tambah koleksi baju tido🥰.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM39 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-2XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMAS 😍

    Jom tambah koleksi baju tido🥰.
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM39 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-2XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  3  0  10 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMAS 😍

Jom tambah koleksi baju tido🥰.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM39 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-2XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMAS 😍

    Jom tambah koleksi baju tido🥰.
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM39 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-2XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  3  0  10 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMAS SHORTPANTS 😍

Jom tambah koleksi baju tido🥰.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️1PCS RM29 /2 PCS RM50 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-2XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMAS SHORTPANTS 😍

    Jom tambah koleksi baju tido🥰.
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️1PCS RM29 /2 PCS RM50 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-2XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  4  0  10 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMAS 3in1 SHORTPANTS 😍

Jom tambah koleksi baju tido🥰.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM75 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMAS 3in1 SHORTPANTS 😍

    Jom tambah koleksi baju tido🥰.
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM75 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  12  2  10 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMAs 3In1😍

Jom tambah koleksi baju tido🥰.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM75 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMAs 3In1😍

    Jom tambah koleksi baju tido🥰.
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM75 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  4  0  10 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMAS 3IN1😍

Jom tambah koleksi baju tido🥰.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM75 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMAS 3IN1😍

    Jom tambah koleksi baju tido🥰.
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM75 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  5  0  10 August, 2020
  • NEW DESIGN DRESS COTTON.😍

Jom tambah koleksi baju tido🥰.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM29 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-2XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN DRESS COTTON.😍

    Jom tambah koleksi baju tido🥰.
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM29 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-2XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  4  0  9 August, 2020
  • Tak Kenal Maka Tak Cinta!

Betul la tu orang kata tak kenal maka tak cinta
sis aini memula kenal wdta ni tahun lepas 
time tu terpaku tengok gambar testimoni wdta
semua meletup-letup

Pastu duk cuba pakai 2,3 bulan
mula jatuh cinta tapi pakai time tu on off lagi
masuk awal bulan 1 baru pakai konsisten
sebab rasa rugi pakai main main hahaha

Memang barbaloi la rasa, kulit dulu kusammm, parut jerawat sekarang dah licin glowing 😍

#wdec #wd #wdta
#WdOri #WdPromosi #WdCod #ephyra2u #pearlglowo
#kulitCerah #NanoCream
#UbatParut #Jerawat #Jeragat
#PoriTerbuka #Glowing #JerawatKronik #JerawatPasir #TonaTakSekata
#Kusam #Ferrarossa
#HoneyGlow #Dewyglow
#KulitBerminyak
#Putiqskincare #Kitsui
#AwetMuda #dianz #CalitDiNadiCantikSatuBody 

#Petuanenek
#WdPetuaCantik
  • Tak Kenal Maka Tak Cinta!

    Betul la tu orang kata tak kenal maka tak cinta
    sis aini memula kenal wdta ni tahun lepas
    time tu terpaku tengok gambar testimoni wdta
    semua meletup-letup

    Pastu duk cuba pakai 2,3 bulan
    mula jatuh cinta tapi pakai time tu on off lagi
    masuk awal bulan 1 baru pakai konsisten
    sebab rasa rugi pakai main main hahaha

    Memang barbaloi la rasa, kulit dulu kusammm, parut jerawat sekarang dah licin glowing 😍

    #wdec #wd #wdta
    #WdOri #WdPromosi #WdCod #ephyra2u #pearlglowo
    #kulitCerah #NanoCream
    #UbatParut #Jerawat #Jeragat
    #PoriTerbuka #Glowing #JerawatKronik #JerawatPasir #TonaTakSekata
    #Kusam #Ferrarossa
    #HoneyGlow #Dewyglow
    #KulitBerminyak
    #Putiqskincare #Kitsui
    #AwetMuda #dianz #CalitDiNadiCantikSatuBody

    #Petuanenek
    #WdPetuaCantik

  •  2  0  9 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMA KIMONO😍

Jom tambah koleksi baju tido🥰.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM55 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-2XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMA KIMONO😍

    Jom tambah koleksi baju tido🥰.
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye..
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM55 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-2XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  22  0  9 August, 2020
  • NEW DESIGN .YANG NI LONG SLEEVE YE😍
.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM55 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-2XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN .YANG NI LONG SLEEVE YE😍
    .
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM55 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-2XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  5  0  8 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMAS KIMONO COTTON😍
.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM49 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-2XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMAS KIMONO COTTON😍
    .
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM49 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-2XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  11  0  8 August, 2020
  • INGREDIENTS WAJIB ELAK BAGI KULIT BERMINYAK 😰 #ZeshaShare

1️⃣ MINYAK MINERAL 

pori-pori di wajah boleh tersumbat dan timbulnya jerawat

2️⃣ ALKOHOL
 
Ia membuatkan kulit bertambah kering. Tetapi apabila wajah menjadi kering ia akan membuat minyak keluar lebih banyak dari biasa

3️⃣ PARABEN

menyebabkan kerosakan kulit dan penuaan, jika digunakan secara berlebihan

4️⃣ SILIKON

Ia untuk membuatkan kulit tampak halus. Namun selepas beberapa jam pemakaian, kulit jadi berminyak macam goreng ikan😰

5️⃣ MINYAK KELAPA

Minyak kelapa tak sesuai dipakai untuk korang yg kulit berminyak. Sebab minyak tersebut akan menyebabkan muka korang naik jerawat lagi banyak. Ia bersifat comedogenic 

Haa pernah tak korang pakai bahan diatas? Cuba share admin nak tahu. Btw zesha serum sesuai untuk semua jenis kulit semua orang boleh pakai😍❤️

#TipsCantik #Zesha #ScarFree #AcneFree #ZFS
  • INGREDIENTS WAJIB ELAK BAGI KULIT BERMINYAK 😰 #ZeshaShare

    1️⃣ MINYAK MINERAL

    pori-pori di wajah boleh tersumbat dan timbulnya jerawat

    2️⃣ ALKOHOL

    Ia membuatkan kulit bertambah kering. Tetapi apabila wajah menjadi kering ia akan membuat minyak keluar lebih banyak dari biasa

    3️⃣ PARABEN

    menyebabkan kerosakan kulit dan penuaan, jika digunakan secara berlebihan

    4️⃣ SILIKON

    Ia untuk membuatkan kulit tampak halus. Namun selepas beberapa jam pemakaian, kulit jadi berminyak macam goreng ikan😰

    5️⃣ MINYAK KELAPA

    Minyak kelapa tak sesuai dipakai untuk korang yg kulit berminyak. Sebab minyak tersebut akan menyebabkan muka korang naik jerawat lagi banyak. Ia bersifat comedogenic

    Haa pernah tak korang pakai bahan diatas? Cuba share admin nak tahu. Btw zesha serum sesuai untuk semua jenis kulit semua orang boleh pakai😍❤️

    #TipsCantik #Zesha #ScarFree #AcneFree #ZFS

  •  61  1  8 August, 2020
  • NEW DESIGN 😍
.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM49 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-4XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN 😍
    .
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM49 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-4XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  8  0  8 August, 2020
  • NEW DESIGN PYJAMAS COTTON😍
.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM59 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-2XL
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN PYJAMAS COTTON😍
    .
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM59 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-2XL
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  22  0  8 August, 2020
  • NEW DESIGN 😍
.
Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
.
Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
.
♥️RM50 EXCLUDE POSTAGE
♥️ SIZE M-2XL
♥️RED/BLACK
♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
🚫URGENT BUYER🙄

.
#7harimencintaiku
#trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro
  • NEW DESIGN 😍
    .
    Kalau berminat boleh cepat2 wassap/dm sis ye😍Link ada dekat bio
    .
    Orang lain dah cantik² masa tido uolss bilaa lagi..?😌
    .
    ♥️RM50 EXCLUDE POSTAGE
    ♥️ SIZE M-2XL
    ♥️RED/BLACK
    ♥️PREORDER 1-2W(DEPOSIT 50%)
    🚫URGENT BUYER🙄

    .
    #7harimencintaiku
    #trustedseller #pyjamas #kimono #pyjamasmurahmalaysia #pyjamasmurah #pyjamas_satin #baju #bajumurah #bajutidurviral #bajucouple #tiktok #dramatv3 #drama #dramafree #dramafever #dramaqueen #samarindatv3 #seriburindu #astroria #astro #alamatnyacinta #kekasihpaksarela #pujaanhatikanda #petuanenek #makeuptutorial #makeup #mencariqiblat #viral #astroria #astro

  •  6  0  8 August, 2020
  • KOMBO GELORA ASMARA

Selamat pagi korang.
Jangan lupa selepas mandi calit calit WDTA dan bersihkan Cik Munge dengan VH ye.
.
.
Bila konsisten dengan COMBO GELORA ASMARA ni, nak pergi memana pun mesti yakin.
Tanpa make up, ditambah dengan kesegaran dari VH pasti buat orang yang melihat terpersona. Gitewww.
.
.
Nak cantik kena lah rajin belek belek muka dan jaga kebersihan kan. 
.
Apa tunggu lagi jom dapatkan CEPAT CEPAT, JANGAN LAMBAT LAMBAT. hehe

#wdec #wd #wdta
#WdOri #WdPromosi #WdCod #ephyra2u #pearlglowo
#kulitCerah #NanoCream
#UbatParut #Jerawat #Jeragat
#PoriTerbuka #Glowing #JerawatKronik #JerawatPasir #TonaTakSekata
#Kusam #Ferrarossa
#HoneyGlow #Dewyglow
#KulitBerminyak
#Putiqskincare #Kitsui
#AwetMuda #dianz #CalitDiNadiCantikSatuBody 

#Petuanenek
#WdPetuaCantik
  • KOMBO GELORA ASMARA

    Selamat pagi korang.
    Jangan lupa selepas mandi calit calit WDTA dan bersihkan Cik Munge dengan VH ye.
    .
    .
    Bila konsisten dengan COMBO GELORA ASMARA ni, nak pergi memana pun mesti yakin.
    Tanpa make up, ditambah dengan kesegaran dari VH pasti buat orang yang melihat terpersona. Gitewww.
    .
    .
    Nak cantik kena lah rajin belek belek muka dan jaga kebersihan kan.
    .
    Apa tunggu lagi jom dapatkan CEPAT CEPAT, JANGAN LAMBAT LAMBAT. hehe

    #wdec #wd #wdta
    #WdOri #WdPromosi #WdCod #ephyra2u #pearlglowo
    #kulitCerah #NanoCream
    #UbatParut #Jerawat #Jeragat
    #PoriTerbuka #Glowing #JerawatKronik #JerawatPasir #TonaTakSekata
    #Kusam #Ferrarossa
    #HoneyGlow #Dewyglow
    #KulitBerminyak
    #Putiqskincare #Kitsui
    #AwetMuda #dianz #CalitDiNadiCantikSatuBody

    #Petuanenek
    #WdPetuaCantik

  •  2  0  8 August, 2020

Top #petuanenek Posts

  • Morning ! On set #PetuaNenek
  • Morning ! On set #PetuaNenek

  •  695  14  10 January, 2017
  • More tips 👉🏻 #infoEmatunz 
Kurang tidur biasanya menjadi punca utama mata sembab atau eyebag.
.
Orang yang kurang tidur dikatakan mempunyai hormon melanin (pigmen) yang banyak. Hormon nilah yang mengundang "mata panda" dan penuaan semula jadi.
.
Selain kurang tidur, penyebab lain adalah:
- dehidrasi (badan kurang air)
- terdedah lama kat sinaran matahari
- kerap merokok
- anemia (kurang sel darah merah)
- penggunaan mekap yang berlebihan.
.
Upss! Silap mekap boleh nampak tua sebelum usia tau. Dah kurangkan mekap tu, ahjom cantik semulajadi macam @EmaTunz. Ehh~
.
Salah satu cara hilangkan eyebag, guna SENDUK SEJUK je. Bunyi macam pelik, tapi percayalahh cara ni cukup efektif.
.
Uols cuma perlukan:
- dua senduk (boleh gantikan dengan sudu)
- air sejuk atau beberapa ketul ais
.
Caranya: rendam sudu dalam ais selama 20 minit. Paling senang, biar sekejapp sudu kat tempat beku. Agak agak dah sejuk boleh tekap ke mata. Gosok-gosok lembut pada kawasan mata sehingga rasa sejuknya hilang.
.
Hah, kalau uols nak tahu, rasa sejuk kat sudu ni la yang buat kulit mata relaks. Mata pun nak rehat jugak tau. Rajin buat awal pagi, kalau tak sempat buatlahh kejap sebelum tidur ye.
.
Amacam best kan tips ni? 
Cepat belanja LIKE #jomfollowEmaTunz #petuaoranglama #tipscantik #tipscantikalami #tipscantiksehat #tipskulitcantik #tipscantiknatural #tipscantikkita #tipscantikartis #tipscantiksemulajadi #tipslawa #tipscantikreatif #petua #petuacantik #petuadapur #petuanenek #tipssegalatips #petuanenekmoyang
  • More tips 👉🏻 #infoEmatunz
    Kurang tidur biasanya menjadi punca utama mata sembab atau eyebag.
    .
    Orang yang kurang tidur dikatakan mempunyai hormon melanin (pigmen) yang banyak. Hormon nilah yang mengundang "mata panda" dan penuaan semula jadi.
    .
    Selain kurang tidur, penyebab lain adalah:
    - dehidrasi (badan kurang air)
    - terdedah lama kat sinaran matahari
    - kerap merokok
    - anemia (kurang sel darah merah)
    - penggunaan mekap yang berlebihan.
    .
    Upss! Silap mekap boleh nampak tua sebelum usia tau. Dah kurangkan mekap tu, ahjom cantik semulajadi macam @EmaTunz. Ehh~
    .
    Salah satu cara hilangkan eyebag, guna SENDUK SEJUK je. Bunyi macam pelik, tapi percayalahh cara ni cukup efektif.
    .
    Uols cuma perlukan:
    - dua senduk (boleh gantikan dengan sudu)
    - air sejuk atau beberapa ketul ais
    .
    Caranya: rendam sudu dalam ais selama 20 minit. Paling senang, biar sekejapp sudu kat tempat beku. Agak agak dah sejuk boleh tekap ke mata. Gosok-gosok lembut pada kawasan mata sehingga rasa sejuknya hilang.
    .
    Hah, kalau uols nak tahu, rasa sejuk kat sudu ni la yang buat kulit mata relaks. Mata pun nak rehat jugak tau. Rajin buat awal pagi, kalau tak sempat buatlahh kejap sebelum tidur ye.
    .
    Amacam best kan tips ni?
    Cepat belanja LIKE #jomfollowEmaTunz #petuaoranglama #tipscantik #tipscantikalami #tipscantiksehat #tipskulitcantik #tipscantiknatural #tipscantikkita #tipscantikartis #tipscantiksemulajadi #tipslawa #tipscantikreatif #petua #petuacantik #petuadapur #petuanenek #tipssegalatips #petuanenekmoyang

  •  174  39  29 August, 2019