#perlasusukambingmurah Instagram Photos & Videos

perlasusukambingmurah - 5k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
16.4
average likes

Latest #perlasusukambingmurah Posts

  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
.
💥10 kali ganda lebih berkesan💥

Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
.
Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
.
👉HARGA : RM30
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco 
#perlachocolatemilkoriginal 
#perlachocolatemilkmurah
#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
    .
    💥10 kali ganda lebih berkesan💥

    Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

    Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
    .
    Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
    Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

    Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
    🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
    🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
    🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
    🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
    🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
    🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
    🌹 Mengecilkan liang pori
    🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
    🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
    .
    👉HARGA : RM30
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco
    #perlachocolatemilkoriginal
    #perlachocolatemilkmurah
    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah

  •  10  2  9 July, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM65
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  0  0  19 June, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM65
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  2  0  19 June, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM65
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  1  0  19 June, 2020
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
.
💥10 kali ganda lebih berkesan💥

Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
.
Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
.
👉HARGA : RM30
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco 
#perlachocolatemilkoriginal 
#perlachocolatemilkmurah
#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
    .
    💥10 kali ganda lebih berkesan💥

    Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

    Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
    .
    Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
    Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

    Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
    🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
    🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
    🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
    🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
    🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
    🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
    🌹 Mengecilkan liang pori
    🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
    🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
    .
    👉HARGA : RM30
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco
    #perlachocolatemilkoriginal
    #perlachocolatemilkmurah
    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah

  •  3  0  5 June, 2020
  • SKKM PLATINUM NEW PACKAGING
.
. ↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #fibermaxmurah #fibermax #fibermaxcutanddetox #fibermaxpenang #cocosbodydreamteamsepang #cocobodydream #cocosbodydreammurah #bodydreamfibermax #perlasusukambing #perlacoffee #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #perlasusukambingborong #perlacoffe #perlacoklat #skkmplatinum #skkmoriginal #skkmplatinummurah #skkmplatinumcoklat #skkmplatinumcandy #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurmamaduplatinum #susukambingkurmamaduoriginal #susukambingkurmamaducandymurah #candysusukambingkurmamadu
  • SKKM PLATINUM NEW PACKAGING
    .
    . ↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
    🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
    🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
    .
    .
    *TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
    .
    *BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
    .
    * ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER :

    1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920
    .
    .
    2.kami akan semak stock untuk anda
    .
    . ---TERIMA KASIH--- #fibermaxmurah #fibermax #fibermaxcutanddetox #fibermaxpenang #cocosbodydreamteamsepang #cocobodydream #cocosbodydreammurah #bodydreamfibermax #perlasusukambing #perlacoffee #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #perlasusukambingborong #perlacoffe #perlacoklat #skkmplatinum #skkmoriginal #skkmplatinummurah #skkmplatinumcoklat #skkmplatinumcandy #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurmamaduplatinum #susukambingkurmamaduoriginal #susukambingkurmamaducandymurah #candysusukambingkurmamadu

  •  2  0  31 May, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM70
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  1  0  7 May, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM70
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  0  0  7 May, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM70
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  0  0  7 May, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM70
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  1  0  7 May, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM70
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  1  0  7 May, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM70
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  2  0  7 May, 2020
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
.
💥10 kali ganda lebih berkesan💥

Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
.
Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
.
👉HARGA : RM38
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco 
#perlachocolatemilkoriginal 
#perlachocolatemilkmurah
#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
    .
    💥10 kali ganda lebih berkesan💥

    Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

    Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
    .
    Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
    Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

    Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
    🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
    🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
    🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
    🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
    🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
    🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
    🌹 Mengecilkan liang pori
    🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
    🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
    .
    👉HARGA : RM38
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco
    #perlachocolatemilkoriginal
    #perlachocolatemilkmurah
    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah

  •  3  0  29 April, 2020
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
.
💥10 kali ganda lebih berkesan💥

Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
.
Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
.
👉HARGA : RM38
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco 
#perlachocolatemilkoriginal 
#perlachocolatemilkmurah
#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
    .
    💥10 kali ganda lebih berkesan💥

    Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

    Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
    .
    Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
    Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

    Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
    🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
    🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
    🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
    🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
    🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
    🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
    🌹 Mengecilkan liang pori
    🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
    🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
    .
    👉HARGA : RM38
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco
    #perlachocolatemilkoriginal
    #perlachocolatemilkmurah
    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah

  •  2  0  28 March, 2020
  • SKKM PLATINUM NEW PACKAGING
.
. ↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #fibermaxmurah #fibermax #fibermaxcutanddetox #fibermaxpenang #cocosbodydreamteamsepang #cocobodydream #cocosbodydreammurah #bodydreamfibermax #perlasusukambing #perlacoffee #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #perlasusukambingborong #perlacoffe #perlacoklat #skkmplatinum #skkmoriginal #skkmplatinummurah #skkmplatinumcoklat #skkmplatinumcandy #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurmamaduplatinum #susukambingkurmamaduoriginal #susukambingkurmamaducandymurah #candysusukambingkurmamadu
  • SKKM PLATINUM NEW PACKAGING
    .
    . ↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
    🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
    🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
    .
    .
    *TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
    .
    *BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
    .
    * ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER :

    1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920
    .
    .
    2.kami akan semak stock untuk anda
    .
    . ---TERIMA KASIH--- #fibermaxmurah #fibermax #fibermaxcutanddetox #fibermaxpenang #cocosbodydreamteamsepang #cocobodydream #cocosbodydreammurah #bodydreamfibermax #perlasusukambing #perlacoffee #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #perlasusukambingborong #perlacoffe #perlacoklat #skkmplatinum #skkmoriginal #skkmplatinummurah #skkmplatinumcoklat #skkmplatinumcandy #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurmamaduplatinum #susukambingkurmamaduoriginal #susukambingkurmamaducandymurah #candysusukambingkurmamadu

  •  12  0  14 March, 2020
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
.
💥10 kali ganda lebih berkesan💥

Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
.
Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
.
👉HARGA : RM38
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco 
#perlachocolatemilkoriginal 
#perlachocolatemilkmurah
#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
    .
    💥10 kali ganda lebih berkesan💥

    Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

    Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
    .
    Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
    Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

    Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
    🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
    🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
    🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
    🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
    🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
    🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
    🌹 Mengecilkan liang pori
    🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
    🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
    .
    👉HARGA : RM38
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco
    #perlachocolatemilkoriginal
    #perlachocolatemilkmurah
    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah

  •  7  0  5 March, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM65
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  1  0  22 February, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM65
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  0  0  22 February, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM65
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM65
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  1  1  22 February, 2020

Top #perlasusukambingmurah Posts

  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
.
💥10 kali ganda lebih berkesan💥

Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
.
Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
.
👉HARGA : RM30
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco 
#perlachocolatemilkoriginal 
#perlachocolatemilkmurah
#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah
  • 💐PERLA COFFEE / PERLA CHOCO (ADVANCE)💐
    .
    💥10 kali ganda lebih berkesan💥

    Perla Coffee/Choco Advance adalah salah satu minuman untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan 10 kali ganda lebih cepat dan efektif. Kesan positif perla coffee/choco advance boleh dilihat dalam masa 7 hari selepas pengambilan. Pengambilan yang konsisten di syorkan untuk mendapatkan kulit yang putih, bersih, cerah sekata seluruh tubuh anda bermula dari kaki hingga kepala.

    Mudah sangat nak bancuh, ambik 1 sachet dan tuang ke dalam cup isi air suam kacau2 dan minum☕️😍 Mudah bukan? Dengan adanya Perla Coffee box dan Chocolate Milk neh akak² boleh jimatkan mase untuk menjamu kopi😁😁
    .
    Kulit makin cantik licin moist2 jek tau. Dah tentu2 kakak2 semua dapat menikmati kelebihan pada kulit. Parut di wajah or seluruh badan mampu memudarkan nye tau dengan amalkan pcb neh😘 .
    Sape2 yg belum cuba or nak cuba, jom dapat kan dengan Rina sekarang!

    Khasiat Perla Coffee & Perla Chocolate Milk :
    🌹 Membantu melembut & menghaluskan tekstur kulit
    🌹 Membantu kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless
    🌹 Membantu meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 2 minggu
    🌹 Memulihkan kulit berparut & bermasalah
    🌹 Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap (moist)
    🌹 Mengurangkan kedutan & garis halus
    🌹 Mengecilkan liang pori
    🌹 Meningkatkan sistem imunisasi badan
    🌹 Mengatasi masalah jerawat & jeragat
    .
    👉HARGA : RM30
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #perlacoklat #perlacoklatmurah #perlacoklatoriginal #perlachocolate #perlachocolatemilk #perlachocolatemurah #perlachoco
    #perlachocolatemilkoriginal
    #perlachocolatemilkmurah
    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeborong #perlakopi #perlacoffeeoriginal #perlapotion #perlacapsule #perlasusukambing #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingmurah #susukambingkurmamadumurah

  •  3  0  5 June, 2020
  • .
PERLA SUSU KAMBING
.
☕️☕️☕️☕️☕️
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
-Menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan awet muda #applegebu -Mengimbangi gula dan kolestrol dlm darah
-Membantu mengubati kanser,gastrik,asma dan ulser
-Membantu mengatasi masalah insomnia
-Tidak menyebabkn alahan dan kahak
-Membantu memulihkan tenaga batin #applegebu -Membantu mempertingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
-Sumber kalsium y hebat
-Membantu menambah pengeluaran susu ibu
-Mengelakkan pnyakit dmm kuning pd bayi
-menguatkan sistem imunisasi #applegebu -Melancarkan sistem pghadaman
.
☕️☕️☕️☕️☕️
.
CARA PENGAMBILAN
.
Bancuh dgn 150ml air. Boleh diminum sblom sarapan atau sblom tidur. 
Sesuai utk smua pringkat umur. #applegebu 
Bagus utk ibu mengandung.
.
☕️☕️☕️☕️☕️
💝💝💝💝💝
.
🐼 RM 37
.
.
▶️ POSTAGE  RM6 SM | RM10 SS
.
🎉FREE GIFT 💋
.
☝️FREE CONSULTATION .
📱WHATSAPP @ TELEGRAM +6019-5290538 .
.
✅READY STOCK
✅100% ORIGINAL
✅FAST DELIVERY
.
JAMINAN PULANGAN WANG JIKA TERBUKTI ANDA MENERIMA PRODUK TIRUAN DARI KAMI
. 💝💝💝💝💝
☕️☕️☕️☕️☕️
.
#perla
#susukambing
#irichmurah
#irichperlasusukambing
#perlasusukambing
#perlasusukambingmurah
#perlamurah
#susukambingoriginal
#applegebu 
#minumankecantikan
#perlasusukambingborong
#susukambingmurah
#perlasusukambingborongmurah
#perlaoriginal
#igkosmetikmurah
#sayajualonline
#perlasusukambing
#perlasusukambingoriginal
  • .
    PERLA SUSU KAMBING
    .
    ☕️☕️☕️☕️☕️
    .
    KEBAIKAN DAN MANFAAT
    .
    -Menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan awet muda #applegebu -Mengimbangi gula dan kolestrol dlm darah
    -Membantu mengubati kanser,gastrik,asma dan ulser
    -Membantu mengatasi masalah insomnia
    -Tidak menyebabkn alahan dan kahak
    -Membantu memulihkan tenaga batin #applegebu -Membantu mempertingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
    -Sumber kalsium y hebat
    -Membantu menambah pengeluaran susu ibu
    -Mengelakkan pnyakit dmm kuning pd bayi
    -menguatkan sistem imunisasi #applegebu -Melancarkan sistem pghadaman
    .
    ☕️☕️☕️☕️☕️
    .
    CARA PENGAMBILAN
    .
    Bancuh dgn 150ml air. Boleh diminum sblom sarapan atau sblom tidur.
    Sesuai utk smua pringkat umur. #applegebu
    Bagus utk ibu mengandung.
    .
    ☕️☕️☕️☕️☕️
    💝💝💝💝💝
    .
    🐼 RM 37
    .
    .
    ▶️ POSTAGE RM6 SM | RM10 SS
    .
    🎉FREE GIFT 💋
    .
    ☝️FREE CONSULTATION .
    📱WHATSAPP @ TELEGRAM +6019-5290538 .
    .
    ✅READY STOCK
    ✅100% ORIGINAL
    ✅FAST DELIVERY
    .
    JAMINAN PULANGAN WANG JIKA TERBUKTI ANDA MENERIMA PRODUK TIRUAN DARI KAMI
    . 💝💝💝💝💝
    ☕️☕️☕️☕️☕️
    .
    #perla
    #susukambing
    #irichmurah
    #irichperlasusukambing
    #perlasusukambing
    #perlasusukambingmurah
    #perlamurah
    #susukambingoriginal
    #applegebu
    #minumankecantikan
    #perlasusukambingborong
    #susukambingmurah
    #perlasusukambingborongmurah
    #perlaoriginal
    #igkosmetikmurah
    #sayajualonline
    #perlasusukambing
    #perlasusukambingoriginal

  •  105  1  27 September, 2016
  • SKKM PLATINUM NEW PACKAGING
.
. ↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH---
.  #shaliciousmurah  #fibermaxmurah #fibermax #fibermaxcutanddetox #fibermaxpenang #cocosbodydreamteamsepang #cocobodydream #cocosbodydreammurah #bodydreamfibermax #perlasusukambing #perlacoffee #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #perlasusukambingborong #perlacoffe #perlacoklat #skkmplatinum #skkmoriginal #skkmplatinummurah #skkmplatinumcoklat #skkmplatinumcandy #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurmamaduplatinum #susukambingkurmamaduoriginal #susukambingkurmamaducandymurah #candysusukambingkurmamadu
  • SKKM PLATINUM NEW PACKAGING
    .
    . ↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
    🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
    🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
    .
    .
    *TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
    .
    *BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
    .
    * ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER :

    1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920
    .
    .
    2.kami akan semak stock untuk anda
    .
    . ---TERIMA KASIH---
    . #shaliciousmurah #fibermaxmurah #fibermax #fibermaxcutanddetox #fibermaxpenang #cocosbodydreamteamsepang #cocobodydream #cocosbodydreammurah #bodydreamfibermax #perlasusukambing #perlacoffee #perlasusukambingmurah #perlasusukambingoriginal #perlasusukambingborong #perlacoffe #perlacoklat #skkmplatinum #skkmoriginal #skkmplatinummurah #skkmplatinumcoklat #skkmplatinumcandy #susukambingkurmamadu #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurmamaduplatinum #susukambingkurmamaduoriginal #susukambingkurmamaducandymurah #candysusukambingkurmamadu

  •  117  2  3 February, 2019