#perlacoffeeoriginal Instagram Photos & Videos

perlacoffeeoriginal - 13.9k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
17.2
average likes

Latest #perlacoffeeoriginal Posts

  • PCT kecil-kecil cili padi!😬😬😬
kesan 20x ganda lebih cepat!
.
.
korang yang dah mula minum perla coffee & nakkan kesan sepantas turbo, bolehlah consume sekali dengan PCT❤️❤️❤️
.
.
sekotak ada 10 capsules harga #RM30 sahaja, nak cantik murah je kan? tak mahal pun😁😁😁
.
.
Selfpickup🏡
Bukit Naga Sek34 Shah Alam

Postage by J&T📦
Semenanjung & Sabah Sarawak

Cash On Delivery🚙
📍KLANG
📍RIMBAYU 
📍TTDI JAYA
📍PUCHONG
📍BUKIT RAJA
📍GLENMARIE 
📍KG SUBANG
📍SHAH ALAM
📍SETIA ALAM
📍DENAI ALAM
📍PORT KLANG
📍SIJANGKANG
📍BUKIT RIMAU
📍ALAM IMPIAN
📍JOHAN SETIA
📍BUKIT TINGGI
📍ALAM MEGAH
📍SUBANG JAYA
📍JALAN KEBUN
📍PANDAMARAN
📍BANDAR PUTERI
📍PUTRA HEIGHTS 
📍KOTA KEMUNING
📍BANDAR PUTERA
📍SUBANG BESTARI
📍BUKIT JELUTONG
📍BUKIT KEMUNING
📍BUKIT BANDARAYA
📍SUNWAY KAYANGAN
📍BANDAR SAUJANA PUTRA
📍TELOK PANGLIMA GARANG

https://www.instagram.com/perlacoffeeshahalam
http://www.wasap.my/601123621457/nakorderperla
.
.
#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeoriginal #perlachocolatemilk #perlachocolate #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvancemurah #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivemurah #perlacoffeeexclusiveoriginal #pce #pcemurah #pceoriginal #pceedisiraya #perlacapsuleturbo #perlacapsuleturbomurah #perlacapsuleturbooriginal #perlacapsule #perlapotion #perlapotionmurah #perla #perlachocoadvance #perlachocoadvancemurah
  • PCT kecil-kecil cili padi!😬😬😬
    kesan 20x ganda lebih cepat!
    .
    .
    korang yang dah mula minum perla coffee & nakkan kesan sepantas turbo, bolehlah consume sekali dengan PCT❤️❤️❤️
    .
    .
    sekotak ada 10 capsules harga #RM30 sahaja, nak cantik murah je kan? tak mahal pun😁😁😁
    .
    .
    Selfpickup🏡
    Bukit Naga Sek34 Shah Alam

    Postage by J&T📦
    Semenanjung & Sabah Sarawak

    Cash On Delivery🚙
    📍KLANG
    📍RIMBAYU
    📍TTDI JAYA
    📍PUCHONG
    📍BUKIT RAJA
    📍GLENMARIE
    📍KG SUBANG
    📍SHAH ALAM
    📍SETIA ALAM
    📍DENAI ALAM
    📍PORT KLANG
    📍SIJANGKANG
    📍BUKIT RIMAU
    📍ALAM IMPIAN
    📍JOHAN SETIA
    📍BUKIT TINGGI
    📍ALAM MEGAH
    📍SUBANG JAYA
    📍JALAN KEBUN
    📍PANDAMARAN
    📍BANDAR PUTERI
    📍PUTRA HEIGHTS
    📍KOTA KEMUNING
    📍BANDAR PUTERA
    📍SUBANG BESTARI
    📍BUKIT JELUTONG
    📍BUKIT KEMUNING
    📍BUKIT BANDARAYA
    📍SUNWAY KAYANGAN
    📍BANDAR SAUJANA PUTRA
    📍TELOK PANGLIMA GARANG

    https://www.instagram.com/perlacoffeeshahalam
    http://www.wasap.my/601123621457/nakorderperla
    .
    .
    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeoriginal #perlachocolatemilk #perlachocolate #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvancemurah #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivemurah #perlacoffeeexclusiveoriginal #pce #pcemurah #pceoriginal #pceedisiraya #perlacapsuleturbo #perlacapsuleturbomurah #perlacapsuleturbooriginal #perlacapsule #perlapotion #perlapotionmurah #perla #perlachocoadvance #perlachocoadvancemurah

  •  1  0  12 August, 2020
  • PCE is a coffee that could boost up my energy☕️💕
.
.
have you ever wonder what it taste like? let’s try it now! 
.
.
famous with their magic words #putih #langsing #intim 3in1 benefits in a bottle that will cost you for RM60 only!
.
.
Selfpickup🏡
Bukit Naga Sek34 Shah Alam

Postage by J&T📦
Semenanjung & Sabah Sarawak

Cash On Delivery🚙
📍KLANG
📍RIMBAYU 
📍TTDI JAYA
📍PUCHONG
📍BUKIT RAJA
📍GLENMARIE 
📍KG SUBANG
📍SHAH ALAM
📍SETIA ALAM
📍DENAI ALAM
📍PORT KLANG
📍SIJANGKANG
📍BUKIT RIMAU
📍ALAM IMPIAN
📍JOHAN SETIA
📍BUKIT TINGGI
📍ALAM MEGAH
📍SUBANG JAYA
📍JALAN KEBUN
📍PANDAMARAN
📍BANDAR PUTERI
📍PUTRA HEIGHTS 
📍KOTA KEMUNING
📍BANDAR PUTERA
📍SUBANG BESTARI
📍BUKIT JELUTONG
📍BUKIT KEMUNING
📍BUKIT BANDARAYA
📍SUNWAY KAYANGAN
📍BANDAR SAUJANA PUTRA
📍TELOK PANGLIMA GARANG

https://www.instagram.com/perlacoffeeshahalam
http://www.wasap.my/601123621457/nakorderperla
.
.
#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeoriginal #perlachocolatemilk #perlachocolate #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvancemurah #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivemurah #perlacoffeeexclusiveoriginal #pce #pcemurah #pceoriginal #pceedisiraya #perlacapsuleturbo #perlacapsuleturbomurah #perlacapsuleturbooriginal #perlacapsule #perlapotion #perlapotionmurah #perla #perlachocoadvance #perlachocoadvancemurah
  • PCE is a coffee that could boost up my energy☕️💕
    .
    .
    have you ever wonder what it taste like? let’s try it now!
    .
    .
    famous with their magic words #putih #langsing #intim 3in1 benefits in a bottle that will cost you for RM60 only!
    .
    .
    Selfpickup🏡
    Bukit Naga Sek34 Shah Alam

    Postage by J&T📦
    Semenanjung & Sabah Sarawak

    Cash On Delivery🚙
    📍KLANG
    📍RIMBAYU
    📍TTDI JAYA
    📍PUCHONG
    📍BUKIT RAJA
    📍GLENMARIE
    📍KG SUBANG
    📍SHAH ALAM
    📍SETIA ALAM
    📍DENAI ALAM
    📍PORT KLANG
    📍SIJANGKANG
    📍BUKIT RIMAU
    📍ALAM IMPIAN
    📍JOHAN SETIA
    📍BUKIT TINGGI
    📍ALAM MEGAH
    📍SUBANG JAYA
    📍JALAN KEBUN
    📍PANDAMARAN
    📍BANDAR PUTERI
    📍PUTRA HEIGHTS
    📍KOTA KEMUNING
    📍BANDAR PUTERA
    📍SUBANG BESTARI
    📍BUKIT JELUTONG
    📍BUKIT KEMUNING
    📍BUKIT BANDARAYA
    📍SUNWAY KAYANGAN
    📍BANDAR SAUJANA PUTRA
    📍TELOK PANGLIMA GARANG

    https://www.instagram.com/perlacoffeeshahalam
    http://www.wasap.my/601123621457/nakorderperla
    .
    .
    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeoriginal #perlachocolatemilk #perlachocolate #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvancemurah #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivemurah #perlacoffeeexclusiveoriginal #pce #pcemurah #pceoriginal #pceedisiraya #perlacapsuleturbo #perlacapsuleturbomurah #perlacapsuleturbooriginal #perlacapsule #perlapotion #perlapotionmurah #perla #perlachocoadvance #perlachocoadvancemurah

  •  1  0  11 August, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM70
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  3  0  10 August, 2020
  • Morning🌻🌻Jom breakfast dgn Perla hot chocolate☕ and Perla hot coffee🥰

Asal nampak orang putih sikit dah tuduh cucuk cucuk 😆 Tak baik fitnah uollss ❗️

Tak perlu sakit kan diri dengan jarum .Semua Adik beradik PERLA fokus utama untuk mencerahkan kulit sampai urat urat hijau semua terkeluar👍🏻

Barangg jadii stock xleh mutus. Murung cust 🤣 

Perla coffee/choco advance, perla turbo fungsinya sama je khas untuk cerahkan kulit cuma rasa je berbeza. Uoll nak kesan lagi cepat boleh mix je mana2 perisa yang uoll suka.

Harga?? Ofcos tersangat murahh dan mampu milik. Budak sekolah pun mampu beli gais. Kualiti malas nak "sembang" tapi tiap2 bulan cust wajib repeat. 😋

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

01140402300
📱Tekan link Whatsapp di profile or DM💕

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020 #7harimencintaiku2
  • Morning🌻🌻Jom breakfast dgn Perla hot chocolate☕ and Perla hot coffee🥰

    Asal nampak orang putih sikit dah tuduh cucuk cucuk 😆 Tak baik fitnah uollss ❗️

    Tak perlu sakit kan diri dengan jarum .Semua Adik beradik PERLA fokus utama untuk mencerahkan kulit sampai urat urat hijau semua terkeluar👍🏻

    Barangg jadii stock xleh mutus. Murung cust 🤣

    Perla coffee/choco advance, perla turbo fungsinya sama je khas untuk cerahkan kulit cuma rasa je berbeza. Uoll nak kesan lagi cepat boleh mix je mana2 perisa yang uoll suka.

    Harga?? Ofcos tersangat murahh dan mampu milik. Budak sekolah pun mampu beli gais. Kualiti malas nak "sembang" tapi tiap2 bulan cust wajib repeat. 😋

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    01140402300
    📱Tekan link Whatsapp di profile or DM💕

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020 #7harimencintaiku2

  •  2  0  10 August, 2020
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
.
Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
.
👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
.
perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
Klik sini untuk fast respon 👇🏻
www.wasap.my/601116825933/bwp
.
.
#nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
#PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
#SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
#PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia
  • BILA DAH CUBA NI RASA NAK MENANGIS TERKEJUTT PUNYA HALL , MENYESAL PUN ADA JUGA NI ... "
    .
    Kenapa tak jumpa produk ni dari awal dulu , perubahan dah boleh nampak KETARAAAA sangat tu belum sampai 1 box taw 😋😋
    .
    APA YANG ISTIMEWA SANGAT BW PREMIUM NI ??...
    .
    👩🏻‍🔬 Ia merupakan Pakar pemutih kulit 10X ganda 👩🏻‍🔬 dan pinkish tanpa injection ❌💉💉💉❌
    .
    💁🏼Kulit putih 10x ganda .
    💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    💁🏼Mehilangkan parut lama .
    💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
    💁🏼Merawat kulit dari dalam .
    💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
    💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
    💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
    💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
    💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
    💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser
    .
    perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    .
    🔺N/P - RM85 🔺
    PROMOSI RM70
    .
    postage add Rm8sm Rm11ss
    .
    Klik sini untuk fast respon 👇🏻
    www.wasap.my/601116825933/bwp
    .
    .
    #nshhazboosterserum #bayudelimabeautyhealthofficial
    #PerlaCoffee #PerlaCoffeeOriginal #PerlaLovers
    #SayaJual #BazarPaknil #Perlasusukambingmurah #PerlaChocolate #PerlaCapsule #PerlaPotion
    #PerlaSusuKambing #SayaJualProdukKecantikan
    #InstaBeauty #JomCantik #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #originalproduct #trustedsellermalaysia

  •  6  0  10 August, 2020
  • Morning🌻🌻Jom breakfast dgn Perla hot chocolate☕ and Perla hot coffee🥰

Asal nampak orang putih sikit dah tuduh cucuk cucuk 😆 Tak baik fitnah uollss ❗️

Tak perlu sakit kan diri dengan jarum .Semua Adik beradik PERLA fokus utama untuk mencerahkan kulit sampai urat urat hijau semua terkeluar👍🏻

Barangg jadii stock xleh mutus. Murung cust 🤣 

Perla coffee/choco advance, perla turbo fungsinya sama je khas untuk cerahkan kulit cuma rasa je berbeza. Uoll nak kesan lagi cepat boleh mix je mana2 perisa yang uoll suka.

Harga?? Ofcos tersangat murahh dan mampu milik. Budak sekolah pun mampu beli gais. Kualiti malas nak "sembang" tapi tiap2 bulan cust wajib repeat. 😋

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

01140402300
📱Tekan link Whatsapp di profile or DM💕

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020 #7harimencintaiku2
  • Morning🌻🌻Jom breakfast dgn Perla hot chocolate☕ and Perla hot coffee🥰

    Asal nampak orang putih sikit dah tuduh cucuk cucuk 😆 Tak baik fitnah uollss ❗️

    Tak perlu sakit kan diri dengan jarum .Semua Adik beradik PERLA fokus utama untuk mencerahkan kulit sampai urat urat hijau semua terkeluar👍🏻

    Barangg jadii stock xleh mutus. Murung cust 🤣

    Perla coffee/choco advance, perla turbo fungsinya sama je khas untuk cerahkan kulit cuma rasa je berbeza. Uoll nak kesan lagi cepat boleh mix je mana2 perisa yang uoll suka.

    Harga?? Ofcos tersangat murahh dan mampu milik. Budak sekolah pun mampu beli gais. Kualiti malas nak "sembang" tapi tiap2 bulan cust wajib repeat. 😋

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    01140402300
    📱Tekan link Whatsapp di profile or DM💕

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020 #7harimencintaiku2

  •  5  0  10 August, 2020
  • 🌸PERLA COFFEE🌸 .

RM 27 ✔️ .

PUTIH, LANGSING, INTIM. 
Kebaikan Perla Coffee Exclusive 3 in: .

1.Melembut dan menghaluskan tekstur kulit  2.Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) 
3.Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1 - 2minggu 
4.Memulihkan kulit berparut 
5.Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap  6.Mengurangkan kedutan dan garis halus  7.Mengecilkan liang pori 
8.Meningkatkan system imunisasi badan  9.Mengatasi masalah jerawat dan jeragat  10.Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya 
11.Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal  12.Mengurangkan nafsu makan 
13.Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori 
14.Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal 
15.Membakar lemak badan dengan pantas  16.Mengawal berat badan dengan mudah  17.Mengetatkan otot faraj / grip  18.Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan asset 
19.Tubuh lebih ringan dan bertenaga .

WHATSAPP 
019-9033502 📲 .

#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeebaru #perlacoffeeoriginal #perlacoffeeori #perlacoffeekelantan #perlacoffeeguamusang #perlacoffeeadvance #perlacoffeeborong #perlacoffeexclusive
  • 🌸PERLA COFFEE🌸 .

    RM 27 ✔️ .

    PUTIH, LANGSING, INTIM.
    Kebaikan Perla Coffee Exclusive 3 in: .

    1.Melembut dan menghaluskan tekstur kulit 2.Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
    3.Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1 - 2minggu
    4.Memulihkan kulit berparut
    5.Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap 6.Mengurangkan kedutan dan garis halus 7.Mengecilkan liang pori
    8.Meningkatkan system imunisasi badan 9.Mengatasi masalah jerawat dan jeragat 10.Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
    11.Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal 12.Mengurangkan nafsu makan
    13.Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
    14.Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
    15.Membakar lemak badan dengan pantas 16.Mengawal berat badan dengan mudah 17.Mengetatkan otot faraj / grip 18.Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan asset
    19.Tubuh lebih ringan dan bertenaga .

    WHATSAPP
    019-9033502 📲 .

    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeebaru #perlacoffeeoriginal #perlacoffeeori #perlacoffeekelantan #perlacoffeeguamusang #perlacoffeeadvance #perlacoffeeborong #perlacoffeexclusive

  •  8  0  9 August, 2020
  • 🌸PERLA COFFEE🌸 .

RM 27 ✔️ .

PUTIH, LANGSING, INTIM. 
Kebaikan Perla Coffee Exclusive 3 in: .

1.Melembut dan menghaluskan tekstur kulit  2.Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless) 
3.Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1 - 2minggu 
4.Memulihkan kulit berparut 
5.Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap  6.Mengurangkan kedutan dan garis halus  7.Mengecilkan liang pori 
8.Meningkatkan system imunisasi badan  9.Mengatasi masalah jerawat dan jeragat  10.Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya 
11.Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal  12.Mengurangkan nafsu makan 
13.Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori 
14.Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal 
15.Membakar lemak badan dengan pantas  16.Mengawal berat badan dengan mudah  17.Mengetatkan otot faraj / grip  18.Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan asset 
19.Tubuh lebih ringan dan bertenaga .

WHATSAPP 
019-9033502 📲 .

#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeebaru #perlacoffeeoriginal #perlacoffeeori #perlacoffeekelantan #perlacoffeeguamusang #perlacoffeeadvance #perlacoffeeborong #perlacoffeexclusive
  • 🌸PERLA COFFEE🌸 .

    RM 27 ✔️ .

    PUTIH, LANGSING, INTIM.
    Kebaikan Perla Coffee Exclusive 3 in: .

    1.Melembut dan menghaluskan tekstur kulit 2.Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
    3.Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1 - 2minggu
    4.Memulihkan kulit berparut
    5.Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap 6.Mengurangkan kedutan dan garis halus 7.Mengecilkan liang pori
    8.Meningkatkan system imunisasi badan 9.Mengatasi masalah jerawat dan jeragat 10.Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
    11.Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal 12.Mengurangkan nafsu makan
    13.Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
    14.Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
    15.Membakar lemak badan dengan pantas 16.Mengawal berat badan dengan mudah 17.Mengetatkan otot faraj / grip 18.Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan asset
    19.Tubuh lebih ringan dan bertenaga .

    WHATSAPP
    019-9033502 📲 .

    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeebaru #perlacoffeeoriginal #perlacoffeeori #perlacoffeekelantan #perlacoffeeguamusang #perlacoffeeadvance #perlacoffeeborong #perlacoffeexclusive

  •  7  0  9 August, 2020
  • Perla Coffee Advance (10 sachets) 
✅1 kotak RM29.90
.
.
Fungsi Perla Coffee Advance
✅kulit putih 10x ganda
✅kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
✅menghilangkan parut lama dengan cepat
✅mengecilkan liang roma terbuka
✅mengecutkan jerawat
✅menghilangkan pigmentasi dan jeragat
✅menyingkirkan toksin dalam badan
✅menghilangkan “eyebag”
✅mengurangkan kedutan dan garis halus
✅sekatakan tona kulit seluruh badan
✅meningkatkan sistem imunisasi badan
✅bagus untuk ibu mengandung, menjadikan kulit ibu dan bayi menjadi lebih cerah
✅lelaki & ibu mengandung boleh minum

www.wasap.my/601123621457/
https://www.instagram.com/perlacoffeeshahalam
https://m.facebook.com/perlacoffeeshahalam/

Selfpickup🏡
Bukit Naga Sek34 Shah Alam

Postage by J&T📦
Semenanjung & Sabah Sarawak

Cash On Delivery🚙
📍KLANG
📍RIMBAYU 
📍TTDI JAYA
📍PUCHONG
📍BUKIT RAJA
📍GLENMARIE 
📍KG SUBANG
📍SHAH ALAM
📍SETIA ALAM
📍DENAI ALAM
📍PORT KLANG
📍SIJANGKANG
📍BUKIT RIMAU
📍ALAM IMPIAN
📍JOHAN SETIA
📍BUKIT TINGGI
📍ALAM MEGAH
📍SUBANG JAYA
📍JALAN KEBUN
📍PANDAMARAN
📍BANDAR PUTERI
📍PUTRA HEIGHTS 
📍KOTA KEMUNING
📍BANDAR PUTERA
📍SUBANG BESTARI
📍BUKIT JELUTONG
📍BUKIT KEMUNING
📍BUKIT BANDARAYA
📍SUNWAY KAYANGAN
📍BANDAR SAUJANA PUTRA
📍TELOK PANGLIMA GARANG
.
.
#perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeoriginal #perlachocolatemilk #perlachocolate #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvancemurah #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivemurah #perlacoffeeexclusiveoriginal #pce #pcemurah #pceoriginal #pceedisiraya #perlacapsuleturbo #perlacapsuleturbomurah #perlacapsuleturbooriginal #perlacapsule #perlapotion #perlapotionmurah #perla #perlachocoadvance #perlachocoadvancemurah
  • Perla Coffee Advance (10 sachets)
    ✅1 kotak RM29.90
    .
    .
    Fungsi Perla Coffee Advance
    ✅kulit putih 10x ganda
    ✅kulit menjadi pinkish seawal 7 hari
    ✅menghilangkan parut lama dengan cepat
    ✅mengecilkan liang roma terbuka
    ✅mengecutkan jerawat
    ✅menghilangkan pigmentasi dan jeragat
    ✅menyingkirkan toksin dalam badan
    ✅menghilangkan “eyebag”
    ✅mengurangkan kedutan dan garis halus
    ✅sekatakan tona kulit seluruh badan
    ✅meningkatkan sistem imunisasi badan
    ✅bagus untuk ibu mengandung, menjadikan kulit ibu dan bayi menjadi lebih cerah
    ✅lelaki & ibu mengandung boleh minum

    www.wasap.my/601123621457/
    https://www.instagram.com/perlacoffeeshahalam
    https://m.facebook.com/perlacoffeeshahalam/

    Selfpickup🏡
    Bukit Naga Sek34 Shah Alam

    Postage by J&T📦
    Semenanjung & Sabah Sarawak

    Cash On Delivery🚙
    📍KLANG
    📍RIMBAYU
    📍TTDI JAYA
    📍PUCHONG
    📍BUKIT RAJA
    📍GLENMARIE
    📍KG SUBANG
    📍SHAH ALAM
    📍SETIA ALAM
    📍DENAI ALAM
    📍PORT KLANG
    📍SIJANGKANG
    📍BUKIT RIMAU
    📍ALAM IMPIAN
    📍JOHAN SETIA
    📍BUKIT TINGGI
    📍ALAM MEGAH
    📍SUBANG JAYA
    📍JALAN KEBUN
    📍PANDAMARAN
    📍BANDAR PUTERI
    📍PUTRA HEIGHTS
    📍KOTA KEMUNING
    📍BANDAR PUTERA
    📍SUBANG BESTARI
    📍BUKIT JELUTONG
    📍BUKIT KEMUNING
    📍BUKIT BANDARAYA
    📍SUNWAY KAYANGAN
    📍BANDAR SAUJANA PUTRA
    📍TELOK PANGLIMA GARANG
    .
    .
    #perlacoffee #perlacoffeemurah #perlacoffeeoriginal #perlachocolatemilk #perlachocolate #perlacoffeeadvance #perlacoffeeadvancemurah #perlacoffeeexclusive #perlacoffeeexclusivemurah #perlacoffeeexclusiveoriginal #pce #pcemurah #pceoriginal #pceedisiraya #perlacapsuleturbo #perlacapsuleturbomurah #perlacapsuleturbooriginal #perlacapsule #perlapotion #perlapotionmurah #perla #perlachocoadvance #perlachocoadvancemurah

  •  2  0  5 August, 2020
  • 💥💥Harini LAST PROMO PERLA‼️‼️

PERLA CHOCO TGGL 1😱

PERLA COFFE TGGL 1😱

PERLA CAPSULE TURBO TGGL 2😱

Baru je restock,skjp je dah nk hbis😍😍

Cpt2 grab esok last promo‼️‼️2BOX RM50 SHJ💕
🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile💖

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • 💥💥Harini LAST PROMO PERLA‼️‼️

    PERLA CHOCO TGGL 1😱

    PERLA COFFE TGGL 1😱

    PERLA CAPSULE TURBO TGGL 2😱

    Baru je restock,skjp je dah nk hbis😍😍

    Cpt2 grab esok last promo‼️‼️2BOX RM50 SHJ💕
    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile💖

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  2  0  29 July, 2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM30‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM10😍

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile😘

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM30‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM10😍

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile😘

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  2  0  29 July, 2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM30‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM10😍

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile😘

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM30‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM10😍

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile😘

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  0  0  29 July, 2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM30‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM10😍

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile😘

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM30‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM10😍

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile😘

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  0  0  29 July, 2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM30‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM10😍

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile😘

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM30‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM10😍

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile😘

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  0  0  29 July, 2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile😘

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile😘

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  0  0  29 July, 2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile😘

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile😘

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  0  0  29 July, 2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile😘

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile😘

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  0  0  29 July, 2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile😘

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile😘

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  0  0  29 July, 2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

0179396457
📱Tekan link Whatsapp di profile😘

#StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
#perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020
  • Salam,Morning🌻harga biasa 1 box RM29.90 ‼️SKRG SALE 2 BOX RM50 JE‼️‼️tggl 2 hari lg💥💥JIMAT RM9.80😍

    🌹kami hantar by Pos or Cod,berminat😊

    0179396457
    📱Tekan link Whatsapp di profile😘

    #StaySafe #StayAtHome #PerlaCoffeeSachet #PerlaCoffeeAdvance #PerlaCoffeeExclusive #PerlaCapsule #PerlaPotion #Postage #Hq #perlabanting #perlaselangor #perlakelantan #perlaolaklempit #perlakualalumpur #perlajenjarom #perlapasirputeh #putihcantikgebu
    #perlacoffeeadvance #perlacoffee #perlachocoadvance #perlacoffeeadvanced #perlacoffeeoriginal #nakcantik #cerahkankulit #cantik #putih #kulitgebu #perlachocoadvanced #raya2020

  •  3  0  29 July, 2020

Top #perlacoffeeoriginal Posts