#periukaslegacy Instagram Photos & Videos

periukaslegacy - 365 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
6.1
average likes

Latest #periukaslegacy Posts

  • PRODUK BARU‼️
PRODUK BARU ‼️

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

Boleh diberi secara berasingan dan secara set..
.
Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

Harga Jualan :
1. 28 cm - RM 159.00
2. 32 cm - RM 189.00
3. set - RM 330.00
.
Limited Edition & CANTIK! 
.
Teena nak bagi extra free gift BONUS!!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
📱+6012-7906601
.
#magicpot #magicpotaslegacy #magicpotaskitchen #setmagicpotaskitchen #periukaslegacy #potmarble #periukmarble #periuktahanpanas #periuk #periuktaklekat #askitchen #aslegacymalaysia #magicpotpuchong #magicpotselangor #magicpotkl #kibarjalurgemilang #malaysiaprihatin #kitajagakita
  • PRODUK BARU‼️
    PRODUK BARU ‼️

    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
    Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

    Boleh diberi secara berasingan dan secara set..
    .
    Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

    Harga Jualan :
    1. 28 cm - RM 159.00
    2. 32 cm - RM 189.00
    3. set - RM 330.00
    .
    Limited Edition & CANTIK!
    .
    Teena nak bagi extra free gift BONUS!!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    📱+6012-7906601
    .
    #magicpot #magicpotaslegacy #magicpotaskitchen #setmagicpotaskitchen #periukaslegacy #potmarble #periukmarble #periuktahanpanas #periuk #periuktaklekat #askitchen #aslegacymalaysia #magicpotpuchong #magicpotselangor #magicpotkl #kibarjalurgemilang #malaysiaprihatin #kitajagakita

  •  2  0  5 August, 2020
  • PRODUK BARU‼️
PRODUK BARU ‼️

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

Boleh diberi secara berasingan dan secara set..
.
Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

Harga Jualan :
1. 28 cm - RM 159.00
2. 32 cm - RM 189.00
3. set - RM 330.00
.
Limited Edition & CANTIK! 
.
Teena nak bagi extra free gift BONUS!!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
📱+6012-7906601
.
#magicpot #magicpotaslegacy #magicpotaskitchen #setmagicpotaskitchen #periukaslegacy #potmarble #periukmarble #periuktahanpanas #periuk #periuktaklekat #askitchen #aslegacymalaysia #magicpotpuchong #magicpotselangor #magicpotkl #kibarjalurgemilang #malaysiaprihatin #kitajagakita
  • PRODUK BARU‼️
    PRODUK BARU ‼️

    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
    Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

    Boleh diberi secara berasingan dan secara set..
    .
    Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

    Harga Jualan :
    1. 28 cm - RM 159.00
    2. 32 cm - RM 189.00
    3. set - RM 330.00
    .
    Limited Edition & CANTIK!
    .
    Teena nak bagi extra free gift BONUS!!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    📱+6012-7906601
    .
    #magicpot #magicpotaslegacy #magicpotaskitchen #setmagicpotaskitchen #periukaslegacy #potmarble #periukmarble #periuktahanpanas #periuk #periuktaklekat #askitchen #aslegacymalaysia #magicpotpuchong #magicpotselangor #magicpotkl #kibarjalurgemilang #malaysiaprihatin #kitajagakita

  •  2  0  5 August, 2020
  • PRODUK BARU‼️
PRODUK BARU ‼️

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

Boleh diberi secara berasingan dan secara set..
.
Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

Harga Jualan :
1. 28 cm - RM 159.00
2. 32 cm - RM 189.00
3. set - RM 330.00
.
Limited Edition & CANTIK! 
.
Teena nak bagi extra free gift BONUS!!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
📱+6012-7906601
.
#magicpot #magicpotaslegacy #magicpotaskitchen #setmagicpotaskitchen #periukaslegacy #potmarble #periukmarble #periuktahanpanas #periuk #periuktaklekat #askitchen #aslegacymalaysia #magicpotpuchong #magicpotselangor #magicpotkl #kibarjalurgemilang #malaysiaprihatin #kitajagakita
  • PRODUK BARU‼️
    PRODUK BARU ‼️

    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
    Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

    Boleh diberi secara berasingan dan secara set..
    .
    Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

    Harga Jualan :
    1. 28 cm - RM 159.00
    2. 32 cm - RM 189.00
    3. set - RM 330.00
    .
    Limited Edition & CANTIK!
    .
    Teena nak bagi extra free gift BONUS!!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    📱+6012-7906601
    .
    #magicpot #magicpotaslegacy #magicpotaskitchen #setmagicpotaskitchen #periukaslegacy #potmarble #periukmarble #periuktahanpanas #periuk #periuktaklekat #askitchen #aslegacymalaysia #magicpotpuchong #magicpotselangor #magicpotkl #kibarjalurgemilang #malaysiaprihatin #kitajagakita

  •  1  0  5 August, 2020
  • PRODUK BARU‼️
PRODUK BARU ‼️

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

Boleh diberi secara berasingan dan secara set..
.
Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

Harga Jualan :
1. 28 cm - RM 159.00
2. 32 cm - RM 189.00
3. set - RM 330.00
.
Limited Edition & CANTIK! 
.
Teena nak bagi extra free gift BONUS!!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
📱+6012-7906601
.
#magicpot #magicpotaslegacy #magicpotaskitchen #setmagicpotaskitchen #periukaslegacy #potmarble #periukmarble #periuktahanpanas #periuk #periuktaklekat #askitchen #aslegacymalaysia #magicpotpuchong #magicpotselangor #magicpotkl #kibarjalurgemilang #malaysiaprihatin #kitajagakita
  • PRODUK BARU‼️
    PRODUK BARU ‼️

    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy *”Magic Pot”*..
    Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

    Boleh diberi secara berasingan dan secara set..
    .
    Dengan setiap *pembelian periuk secara set* akan mendapat *cutting board* secara PERCUMA‼️

    Harga Jualan :
    1. 28 cm - RM 159.00
    2. 32 cm - RM 189.00
    3. set - RM 330.00
    .
    Limited Edition & CANTIK!
    .
    Teena nak bagi extra free gift BONUS!!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    📱+6012-7906601
    .
    #magicpot #magicpotaslegacy #magicpotaskitchen #setmagicpotaskitchen #periukaslegacy #potmarble #periukmarble #periuktahanpanas #periuk #periuktaklekat #askitchen #aslegacymalaysia #magicpotpuchong #magicpotselangor #magicpotkl #kibarjalurgemilang #malaysiaprihatin #kitajagakita

  •  2  0  5 August, 2020
  • PRODUK BARU‼️
PRODUK BARU‼️

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy ”Magic Pot”..
Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap pembelian periuk secara set akan mendapat cutting board secara PERCUMA‼️

Jom dapatkan sekarang 😉
WhatsApp 📱+60182736756 @ klik link whatsapp di BIO ye 😉 

Harga Jualan : 🇲🇾
1. 28 cm - RM 159.00
2. 32 cm - RM 189.00
3. set - RM 330.00

#MagicPotAsLegacy
#MultiPurposePotAsLegacy
#AsKitchenAsLegacy
#PeriukAsLegacy
##PeriukAjaib
  • PRODUK BARU‼️
    PRODUK BARU‼️

    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy ”Magic Pot”..
    Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

    Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap pembelian periuk secara set akan mendapat cutting board secara PERCUMA‼️

    Jom dapatkan sekarang 😉
    WhatsApp 📱+60182736756 @ klik link whatsapp di BIO ye 😉

    Harga Jualan : 🇲🇾
    1. 28 cm - RM 159.00
    2. 32 cm - RM 189.00
    3. set - RM 330.00

    #MagicPotAsLegacy
    #MultiPurposePotAsLegacy
    #AsKitchenAsLegacy
    #PeriukAsLegacy
    # #PeriukAjaib

  •  2  0  4 August, 2020
  • PRODUK BARU‼️
PRODUK BARU‼️

Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy ”Magic Pot”..
Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap pembelian periuk secara set akan mendapat cutting board secara PERCUMA‼️

Jom dapatkan sekarang 😉
WhatsApp 📱+60182736756 @ klik link whatsapp di BIO ye 😉 

Harga Jualan : 🇲🇾
1. 28 cm - RM 159.00
2. 32 cm - RM 189.00
3. set - RM 330.00

#MagicPotAsLegacy
#MultiPurposePotAsLegacy
#AsKitchenAsLegacy
#PeriukAsLegacy
##PeriukAjaib
  • PRODUK BARU‼️
    PRODUK BARU‼️

    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS legacy ”Magic Pot”..
    Datang dengan 2 size berbeza iaitu 28cm & 32cm..

    Boleh diberi secara berasingan dan secara set..Dengan setiap pembelian periuk secara set akan mendapat cutting board secara PERCUMA‼️

    Jom dapatkan sekarang 😉
    WhatsApp 📱+60182736756 @ klik link whatsapp di BIO ye 😉

    Harga Jualan : 🇲🇾
    1. 28 cm - RM 159.00
    2. 32 cm - RM 189.00
    3. set - RM 330.00

    #MagicPotAsLegacy
    #MultiPurposePotAsLegacy
    #AsKitchenAsLegacy
    #PeriukAsLegacy
    # #PeriukAjaib

  •  5  0  4 August, 2020
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
.
Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
.
In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
.
Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
.
Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
.
Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
.
Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
.
Nak Tahu ke? .
Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
.
#magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
    .
    Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
    .
    In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
    .
    Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
    .
    Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
    .
    Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
    .
    Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
    .
    Nak Tahu ke? .
    Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
    .
    #magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya

  •  4  0  27 June, 2020
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
.
Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
.
In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
.
Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
.
Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
.
Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
.
Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
.
Nak Tahu ke? .
Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
.
#magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
    .
    Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
    .
    In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
    .
    Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
    .
    Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
    .
    Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
    .
    Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
    .
    Nak Tahu ke? .
    Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
    .
    #magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya

  •  4  0  27 June, 2020
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
.
Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
.
In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
.
Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
.
Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
.
Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
.
Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
.
Nak Tahu ke? .
Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
.
#magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
    .
    Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
    .
    In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
    .
    Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
    .
    Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
    .
    Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
    .
    Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
    .
    Nak Tahu ke? .
    Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
    .
    #magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya

  •  6  0  27 June, 2020
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
.
Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
.
In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
.
Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
.
Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
.
Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
.
Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
.
Nak Tahu ke? .
Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
.
#magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
    .
    Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
    .
    In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
    .
    Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
    .
    Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
    .
    Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
    .
    Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
    .
    Nak Tahu ke? .
    Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
    .
    #magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya

  •  4  0  27 June, 2020
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
.
Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
.
In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
.
Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
.
Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
.
Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
.
Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
.
Nak Tahu ke? .
Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
.
#magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya
  • KENAPA PERLU BELI MAGIC MARBLE PAN
    .
    Usha jap info magic marble pan ni. Torbaik!
    .
    In Love Teruk dengan Pan ni. Teena masak raya pun guna pan ni sedang elok masak kari ayam 3 ekor muat, goreng mee pun boleh masuk 3-4 paket, goreng bihun 2 paket gergasi no hal..
    .
    Masak sapegetti, rebus dan tos guna pengukus tu, lepas tu kuah spagetti guna pan yang sama sebab tak lekat sap sui je basuh guna balik. I LIKE sebab tak payah byk equipment nak simpan balik 😬
    .
    Hari tu stim ikan sedang elok masuk pinggan ikan corelle yang oval shape.. yes👍🏻!
    .
    Memang tak dinafikan customer yang dah beli sangat happy ada yang hantar gambar kukus kek coklat, masak nasi beriyani lagi okay! tak payah noxxa moxxa bagai dia guna magic marble lan je, hebat kau kak! Teena kalau masak nasi mesti guna periuk nasi 😅kalau x gedebak gedebuk jantungku...
    .
    Rugilah tak beli seketul magic marble pan ni sebab hq bg free sudep, hakak kasi BONUS!!!
    .
    Nak Tahu ke? .
    Whatsapp Teena 📲+6012-7906601
    .
    #magicmarblepan #magicmarblepanaslegacy #nakkualibaru #nonstickmarble3in1 #nonstickpan #periukaslegacy #periukaskitchen #cookingtools #periukcantik #periuktahanlasak #cepatpanas #masakapaharini #inductioncooktop #stovetop #marblepanaslegacy #periuk #kuali #puchong #selangor #kl #kedah #aslegacyselangor #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya

  •  6  0  27 June, 2020
  • Ade yg minat ke? 
Sape yg suke untuk tambah koleksi periuk belanga tu sesuai sgt la amik set ni
Berbaloi2 korang
Mane nak.dpt tawaran promosi mcm ni 🤩
Klik link kak Lynn kat bio utk order cepat😉
#aslegacy
#periukaslegacy 
#periukmagic
  • Ade yg minat ke?
    Sape yg suke untuk tambah koleksi periuk belanga tu sesuai sgt la amik set ni
    Berbaloi2 korang
    Mane nak.dpt tawaran promosi mcm ni 🤩
    Klik link kak Lynn kat bio utk order cepat😉
    #aslegacy
    #periukaslegacy
    #periukmagic

  •  0  0  4 June, 2020
  • WOW😱😱😱😱
.
Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
.
Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
Nilah peluang nak grab offer limited edition JARANG-JARANG ada ni.
.
SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
.
BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
.
Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
.
Whatsapp C. Noor for order 📲 +601127176101/setcombopisau
.
.
#setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselayang #aslegacyteamEVO
  • WOW😱😱😱😱
    .
    Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
    .
    Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
    Nilah peluang nak grab offer limited edition JARANG-JARANG ada ni.
    .
    SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
    .
    BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
    .
    Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
    .
    Whatsapp C. Noor for order 📲 +601127176101/setcombopisau
    .
    .
    #setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacymalaysia #aslegacykl #aslegacyselayang #aslegacyteamEVO

  •  4  0  3 June, 2020
  • WOW😱😱😱😱
.
Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
.
Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
Nilah peluang nak grab offer limited esition JARANG-JARANG ada ni.
.
SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
.
BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
.
Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
.
Whatsapp Teena for order 📲+6012-7906601
.
.
#setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacypuchongselangor #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacyselangor #aslegacykl
  • WOW😱😱😱😱
    .
    Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
    .
    Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
    Nilah peluang nak grab offer limited esition JARANG-JARANG ada ni.
    .
    SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
    .
    BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
    .
    Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
    .
    Whatsapp Teena for order 📲+6012-7906601
    .
    .
    #setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacypuchongselangor #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacyselangor #aslegacykl

  •  4  0  2 June, 2020
  • WOW😱😱😱😱
.
Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
.
Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
Nilah peluang nak grab offer limited esition JARANG-JARANG ada ni.
.
SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
.
BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
.
Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
.
Whatsapp Teena for order 📲+6012-7906601
.
.
#setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacypuchongselangor #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacyselangor #aslegacykl
  • WOW😱😱😱😱
    .
    Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
    .
    Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
    Nilah peluang nak grab offer limited esition JARANG-JARANG ada ni.
    .
    SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
    .
    BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
    .
    Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
    .
    Whatsapp Teena for order 📲+6012-7906601
    .
    .
    #setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacypuchongselangor #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacyselangor #aslegacykl

  •  5  0  2 June, 2020
  • WOW😱😱😱😱
.
Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
.
Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
Nilah peluang nak grab offer limited esition JARANG-JARANG ada ni.
.
SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
.
BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
.
Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
.
Whatsapp Teena for order 📲+6012-7906601
.
.
#setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacypuchongselangor #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacyselangor #aslegacykl
  • WOW😱😱😱😱
    .
    Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
    .
    Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
    Nilah peluang nak grab offer limited esition JARANG-JARANG ada ni.
    .
    SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
    .
    BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
    .
    Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
    .
    Whatsapp Teena for order 📲+6012-7906601
    .
    .
    #setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacypuchongselangor #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacyselangor #aslegacykl

  •  3  0  2 June, 2020
  • WOW😱😱😱😱
.
Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
.
Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
Nilah peluang nak grab offer limited esition JARANG-JARANG ada ni.
.
SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
.
BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
.
Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
.
Whatsapp Teena for order 📲+6012-7906601
.
.
#setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacypuchongselangor #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacyselangor #aslegacykl
  • WOW😱😱😱😱
    .
    Promo Ni Memang Rugilah tak grab sebab masa pkp tu Hq promo periuk ni single sahaja sekejap dah licin pastu ramai yang sedih tak dapat beli 😥
    .
    Kita Seller pun tak dapat nak buat apa-apa sebab abish.. .
    Nilah peluang nak grab offer limited esition JARANG-JARANG ada ni.
    .
    SET COMBO PISAU DAN POT SOUP!!
    .
    BELI SET PISAU FREEEEEE POT SOUP!!!
    .
    Cepat Bertindak!!! Lekas!!!📣📣📣📣
    .
    Whatsapp Teena for order 📲+6012-7906601
    .
    .
    #setcombopisau #setpisaustainlesssteel #takkarat #tajam #setpisauaslegacy #promosetcombo #setcomboaskitchen #ruginyatakbeli #setpisaumurah #freeperiuk #periukaslegacy #potsoupaslegacy #freegift #masakapahariini #nakmakanapa #pisau #aslegacypuchongselangor #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacypuchong #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacyselangor #aslegacykl

  •  3  0  2 June, 2020
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
.
HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
.
Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
.
Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
.
Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
.
Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
.
📲+6012-7906601
.
.
#electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
    .
    HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
    .
    Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
    .
    Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
    .
    Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
    Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
    Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
    .
    Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
    .
    📲+6012-7906601
    .
    .
    #electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya

  •  6  1  30 May, 2020
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
.
HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
.
Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
.
Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
.
Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
.
Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
.
📲+6012-7906601
.
.
#electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
    .
    HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
    .
    Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
    .
    Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
    .
    Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
    Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
    Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
    .
    Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
    .
    📲+6012-7906601
    .
    .
    #electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya

  •  4  0  30 May, 2020
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
.
HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
.
Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
.
Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
.
Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
.
Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
.
📲+6012-7906601
.
.
#electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
    .
    HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
    .
    Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
    .
    Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
    .
    Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
    Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
    Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
    .
    Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
    .
    📲+6012-7906601
    .
    .
    #electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya

  •  5  1  30 May, 2020
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
.
HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
.
Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
.
Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
.
Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
.
Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
.
📲+6012-7906601
.
.
#electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
    .
    HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
    .
    Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
    .
    Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
    .
    Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
    Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
    Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
    .
    Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
    .
    📲+6012-7906601
    .
    .
    #electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya

  •  8  0  30 May, 2020
  • Nak Masak Burger Ke Suami Teena Ni, Sebab Dia Cakap Dia Pandai Masak Burger Je. Jadi Masa Travel Aritu, Kitorang cakap alamak abis lah kita kalau sakit, semua kena makan burger 247.. 😅
.
Sejak ada Magic Marble Pan 1st edition sehingga yang latest ni, tambah dengan PKP Suami Teena dah naik syok masak.
.
Suami Teena kata "Bestlah pan as legacy ni! Cepat Masak, tak lekat pun, senang basuh!" Ha Tau takpe.. 😉
.
Jom Tengok Partial Video Suami Teena Guna kedua-dua pan As Legacy sekali jalan side by side.
.
Ready Stock :

1️⃣ Magic Marble Pan Biasa 26 cm .
2️⃣ Magic Marble Pan 2020 Boleh Kukus 32 cm
.
Jom Whatsapp Teena ada Promo Best 💕
.
📲+6012-7906601
.
#magicmarblepanaslegacy #magicmarblepan #magicpan #panaslegacy #nonstickpan #periukaslegacy #resipi #suamimasakapahariini #aslegacypuchongselangor #magicmarblepanpuchong #magicmarblepanputrajaya #magicmarblepanputrajaya #readystock #raya2020 #kitajagakita
  • Nak Masak Burger Ke Suami Teena Ni, Sebab Dia Cakap Dia Pandai Masak Burger Je. Jadi Masa Travel Aritu, Kitorang cakap alamak abis lah kita kalau sakit, semua kena makan burger 247.. 😅
    .
    Sejak ada Magic Marble Pan 1st edition sehingga yang latest ni, tambah dengan PKP Suami Teena dah naik syok masak.
    .
    Suami Teena kata "Bestlah pan as legacy ni! Cepat Masak, tak lekat pun, senang basuh!" Ha Tau takpe.. 😉
    .
    Jom Tengok Partial Video Suami Teena Guna kedua-dua pan As Legacy sekali jalan side by side.
    .
    Ready Stock :

    1️⃣ Magic Marble Pan Biasa 26 cm .
    2️⃣ Magic Marble Pan 2020 Boleh Kukus 32 cm
    .
    Jom Whatsapp Teena ada Promo Best 💕
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #magicmarblepanaslegacy #magicmarblepan #magicpan #panaslegacy #nonstickpan #periukaslegacy #resipi #suamimasakapahariini #aslegacypuchongselangor #magicmarblepanpuchong #magicmarblepanputrajaya #magicmarblepanputrajaya #readystock #raya2020 #kitajagakita

  •  4  0  16 May, 2020
  • Nak Masak Burger Ke Suami Teena Ni, Sebab Dia Cakap Dia Pandai Masak Burger Je. Jadi Masa Travel Aritu, Kitorang cakap alamak abis lah kita kalau sakit, semua kena makan burger 247.. 😅
.
Sejak ada Magic Marble Pan 1st edition sehingga yang latest ni, tambah dengan PKP Suami Teena dah naik syok masak.
.
Suami Teena kata "Bestlah pan as legacy ni! Cepat Masak, tak lekat pun, senang basuh!" Ha Tau takpe.. 😉
.
Jom Tengok Partial Video Suami Teena Guna kedua-dua pan As Legacy sekali jalan side by side.
.
Ready Stock :

1️⃣ Magic Marble Pan Biasa 26 cm .
2️⃣ Magic Marble Pan 2020 Boleh Kukus 32 cm
.
Jom Whatsapp Teena ada Promo Best 💕
.
📲+6012-7906601
.
#magicmarblepanaslegacy #magicmarblepan #magicpan #panaslegacy #nonstickpan #periukaslegacy #resipi #suamimasakapahariini #aslegacypuchongselangor #magicmarblepanpuchong #magicmarblepanputrajaya #magicmarblepanputrajaya #readystock #raya2020 #kitajagakita
  • Nak Masak Burger Ke Suami Teena Ni, Sebab Dia Cakap Dia Pandai Masak Burger Je. Jadi Masa Travel Aritu, Kitorang cakap alamak abis lah kita kalau sakit, semua kena makan burger 247.. 😅
    .
    Sejak ada Magic Marble Pan 1st edition sehingga yang latest ni, tambah dengan PKP Suami Teena dah naik syok masak.
    .
    Suami Teena kata "Bestlah pan as legacy ni! Cepat Masak, tak lekat pun, senang basuh!" Ha Tau takpe.. 😉
    .
    Jom Tengok Partial Video Suami Teena Guna kedua-dua pan As Legacy sekali jalan side by side.
    .
    Ready Stock :

    1️⃣ Magic Marble Pan Biasa 26 cm .
    2️⃣ Magic Marble Pan 2020 Boleh Kukus 32 cm
    .
    Jom Whatsapp Teena ada Promo Best 💕
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #magicmarblepanaslegacy #magicmarblepan #magicpan #panaslegacy #nonstickpan #periukaslegacy #resipi #suamimasakapahariini #aslegacypuchongselangor #magicmarblepanpuchong #magicmarblepanputrajaya #magicmarblepanputrajaya #readystock #raya2020 #kitajagakita

  •  9  0  16 May, 2020
  • Nak Masak Burger Ke Suami Teena Ni, Sebab Dia Cakap Dia Pandai Masak Burger Je. Jadi Masa Travel Aritu, Kitorang cakap alamak abis lah kita kalau sakit, semua kena makan burger 247.. 😅
.
Sejak ada Magic Marble Pan 1st edition sehingga yang latest ni, tambah dengan PKP Suami Teena dah naik syok masak.
.
Suami Teena kata "Bestlah pan as legacy ni! Cepat Masak, tak lekat pun, senang basuh!" Ha Tau takpe.. 😉
.
Jom Tengok Partial Video Suami Teena Guna kedua-dua pan As Legacy sekali jalan side by side.
.
Ready Stock :

1️⃣ Magic Marble Pan Biasa 26 cm .
2️⃣ Magic Marble Pan 2020 Boleh Kukus 32 cm
.
Jom Whatsapp Teena ada Promo Best 💕
.
📲+6012-7906601
.
#magicmarblepanaslegacy #magicmarblepan #magicpan #panaslegacy #nonstickpan #periukaslegacy #resipi #suamimasakapahariini #aslegacypuchongselangor #magicmarblepanpuchong #magicmarblepanputrajaya #magicmarblepanputrajaya #readystock #raya2020 #kitajagakita
  • Nak Masak Burger Ke Suami Teena Ni, Sebab Dia Cakap Dia Pandai Masak Burger Je. Jadi Masa Travel Aritu, Kitorang cakap alamak abis lah kita kalau sakit, semua kena makan burger 247.. 😅
    .
    Sejak ada Magic Marble Pan 1st edition sehingga yang latest ni, tambah dengan PKP Suami Teena dah naik syok masak.
    .
    Suami Teena kata "Bestlah pan as legacy ni! Cepat Masak, tak lekat pun, senang basuh!" Ha Tau takpe.. 😉
    .
    Jom Tengok Partial Video Suami Teena Guna kedua-dua pan As Legacy sekali jalan side by side.
    .
    Ready Stock :

    1️⃣ Magic Marble Pan Biasa 26 cm .
    2️⃣ Magic Marble Pan 2020 Boleh Kukus 32 cm
    .
    Jom Whatsapp Teena ada Promo Best 💕
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #magicmarblepanaslegacy #magicmarblepan #magicpan #panaslegacy #nonstickpan #periukaslegacy #resipi #suamimasakapahariini #aslegacypuchongselangor #magicmarblepanpuchong #magicmarblepanputrajaya #magicmarblepanputrajaya #readystock #raya2020 #kitajagakita

  •  8  0  16 May, 2020
  • Nak Masak Burger Ke Suami Teena Ni, Sebab Dia Cakap Dia Pandai Masak Burger Je. Jadi Masa Travel Aritu, Kitorang cakap alamak abis lah kita kalau sakit, semua kena makan burger 247.. 😅
.
Sejak ada Magic Marble Pan 1st edition sehingga yang latest ni, tambah dengan PKP Suami Teena dah naik syok masak.
.
Suami Teena kata "Bestlah pan as legacy ni! Cepat Masak, tak lekat pun, senang basuh!" Ha Tau takpe.. 😉
.
Jom Tengok Partial Video Suami Teena Guna kedua-dua pan As Legacy sekali jalan side by side.
.
Ready Stock :

1️⃣ Magic Marble Pan Biasa 26 cm .
2️⃣ Magic Marble Pan 2020 Boleh Kukus 32 cm
.
Jom Whatsapp Teena ada Promo Best 💕
.
📲+6012-7906601
.
#magicmarblepanaslegacy #magicmarblepan #magicpan #panaslegacy #nonstickpan #periukaslegacy #resipi #suamimasakapahariini #aslegacypuchongselangor #magicmarblepanpuchong #magicmarblepanputrajaya #magicmarblepanputrajaya #readystock #raya2020 #kitajagakita
  • Nak Masak Burger Ke Suami Teena Ni, Sebab Dia Cakap Dia Pandai Masak Burger Je. Jadi Masa Travel Aritu, Kitorang cakap alamak abis lah kita kalau sakit, semua kena makan burger 247.. 😅
    .
    Sejak ada Magic Marble Pan 1st edition sehingga yang latest ni, tambah dengan PKP Suami Teena dah naik syok masak.
    .
    Suami Teena kata "Bestlah pan as legacy ni! Cepat Masak, tak lekat pun, senang basuh!" Ha Tau takpe.. 😉
    .
    Jom Tengok Partial Video Suami Teena Guna kedua-dua pan As Legacy sekali jalan side by side.
    .
    Ready Stock :

    1️⃣ Magic Marble Pan Biasa 26 cm .
    2️⃣ Magic Marble Pan 2020 Boleh Kukus 32 cm
    .
    Jom Whatsapp Teena ada Promo Best 💕
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #magicmarblepanaslegacy #magicmarblepan #magicpan #panaslegacy #nonstickpan #periukaslegacy #resipi #suamimasakapahariini #aslegacypuchongselangor #magicmarblepanpuchong #magicmarblepanputrajaya #magicmarblepanputrajaya #readystock #raya2020 #kitajagakita

  •  3  0  16 May, 2020

Top #periukaslegacy Posts

  • #kualiajaib
.
Siapa je tak suka bila masak pakai kuali yang tak melekat . . Senang nak terbalikkan ikan ayam daging dan sebagainyaa . . .
.
Aluminium non stick dari AsKitchen produk yang sangat best dan disukai ibu-ibu diluar sana . . .
.
Jom order sekarang .
↪wasap.my/60172367967/aslegacy/kuali
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia

#aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacyamalaysia #aslegacy_johorselatan #ASLCOSMETICS #nakcantikcarisaya#kualiajaib #codmuarmelaka #periukajaib #periukaslegacy
  • #kualiajaib
    .
    Siapa je tak suka bila masak pakai kuali yang tak melekat . . Senang nak terbalikkan ikan ayam daging dan sebagainyaa . . .
    .
    Aluminium non stick dari AsKitchen produk yang sangat best dan disukai ibu-ibu diluar sana . . .
    .
    Jom order sekarang .
    ↪wasap.my/60172367967/aslegacy/kuali
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia

    #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacyamalaysia #aslegacy_johorselatan #ASLCOSMETICS #nakcantikcarisaya#kualiajaib #codmuarmelaka #periukajaib #periukaslegacy

  •  4  2  27 August, 2019
  • Assalamualaikum akak akak jangan lupa dapatkan periuk elektrik As legacy kitchen.
.
Di musim PKP ini kita asyik nak ke dapur je ni haaa...yang tak tahu masak jadi tahu masak,dah selalu ke dapur gas pulak cepat habis kan ?tapi akak akak jangan risau untuk pengetahuan akak akak periuk dari As legacy ni tak payah guna gas tapi cucuk sahaja plug  terus boleh masak.
.
Macam macam jenis masakan boleh masak dengan menggunakan periuk As legacy .Jangan risau musim pkp ni boleh je kalau nak order online boleh terus komen
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#periukaslegacy #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Assalamualaikum akak akak jangan lupa dapatkan periuk elektrik As legacy kitchen.
    .
    Di musim PKP ini kita asyik nak ke dapur je ni haaa...yang tak tahu masak jadi tahu masak,dah selalu ke dapur gas pulak cepat habis kan ?tapi akak akak jangan risau untuk pengetahuan akak akak periuk dari As legacy ni tak payah guna gas tapi cucuk sahaja plug terus boleh masak.
    .
    Macam macam jenis masakan boleh masak dengan menggunakan periuk As legacy .Jangan risau musim pkp ni boleh je kalau nak order online boleh terus komen
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #periukaslegacy #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  7  0  25 April, 2020
  • 📌📌📌
Jom saya sharekan tip pejagaannya . 
1) Jangan biarkan kuali terlalu panas 
2) Memasak dengan api yang sederhana 
3) Jangan keringkan air diatas kuali 
4) Guna peralatan logam 
5) Mencuci dengan sponge yang lembut 
6) Elak susun berlapis . .
.
.
AS Kitchen Marble Non-stick , Mempunyai 3 size . 
20cm RM130
24cm RM190
28cm RM250
.
#souppot #aslegacy #sayajual #chickencheese #periukaslegacy #aslegacymalaysia
  • 📌📌📌
    Jom saya sharekan tip pejagaannya .
    1) Jangan biarkan kuali terlalu panas
    2) Memasak dengan api yang sederhana
    3) Jangan keringkan air diatas kuali
    4) Guna peralatan logam
    5) Mencuci dengan sponge yang lembut
    6) Elak susun berlapis . .
    .
    .
    AS Kitchen Marble Non-stick , Mempunyai 3 size .
    20cm RM130
    24cm RM190
    28cm RM250
    .
    #souppot #aslegacy #sayajual #chickencheese #periukaslegacy #aslegacymalaysia

  •  6  6  21 October, 2019
  • Selamat pagi " *Magic Electric Hot Cooker 5 Liter* *Kelebihan* 🥘Pelbagai guna sebagai pengukus, mengoreng dan memanggang
🥘Permukaaan Non stick yang tak melekat
🥘Mesra travel yang boleh bawa ke mana2
🥘pemanasan sekata dan pantas
🥘suhu boleh dikawal dan di laras
🥘 Muat untuk masakan dengan isipadu 5 liter
🥘Menggunakan eletrik untuk pemanasan
🥘Tidak mudah calar
🥘Di datangkan dengan penutup  yang menahan haba bersuhu tinggi
🥘Mudah untuk di cuci
🥘Mengoreng dengan minyak yang sedikit 💥FREE SUDIP KAYU💥 *SPECIFICATION* 
Saiz : 34.5cm
Weight: 3.6kg
Power: 450W
Voltage: 220V~50Hz *HARGA*
WM: RM299.90
EM: RM 304.90
SGD/BND: $110
IDR:1 120 000

Berminat boleh whatsapp saya

#periukaslegacy#Senangmasak
#TidakMelekat#gunaletirik
#Senangguna#Sinarharapan
#gorang#rebus#Panggang

Whatsap 0196745203
  • Selamat pagi " *Magic Electric Hot Cooker 5 Liter* *Kelebihan* 🥘Pelbagai guna sebagai pengukus, mengoreng dan memanggang
    🥘Permukaaan Non stick yang tak melekat
    🥘Mesra travel yang boleh bawa ke mana2
    🥘pemanasan sekata dan pantas
    🥘suhu boleh dikawal dan di laras
    🥘 Muat untuk masakan dengan isipadu 5 liter
    🥘Menggunakan eletrik untuk pemanasan
    🥘Tidak mudah calar
    🥘Di datangkan dengan penutup yang menahan haba bersuhu tinggi
    🥘Mudah untuk di cuci
    🥘Mengoreng dengan minyak yang sedikit 💥FREE SUDIP KAYU💥 *SPECIFICATION*
    Saiz : 34.5cm
    Weight: 3.6kg
    Power: 450W
    Voltage: 220V~50Hz *HARGA*
    WM: RM299.90
    EM: RM 304.90
    SGD/BND: $110
    IDR:1 120 000

    Berminat boleh whatsapp saya

    #periukaslegacy #Senangmasak
    #TidakMelekat #gunaletirik
    #Senangguna #Sinarharapan
    #gorang #rebus #Panggang

    Whatsap 0196745203

  •  4  0  30 April, 2020
  • Salam jumaat semua. Sis nak kasi korang cuci mata dengan video produk kitchen kami yang terbaru. Wahhh boleh goreng panggang & kukus sekali. Senang la sis nak buat roti kukus sangkaya ala-ala boat noodle tu nanti.. halamak mengidam plak. K bye😘
.
.
.
  • Salam jumaat semua. Sis nak kasi korang cuci mata dengan video produk kitchen kami yang terbaru. Wahhh boleh goreng panggang & kukus sekali. Senang la sis nak buat roti kukus sangkaya ala-ala boat noodle tu nanti.. halamak mengidam plak. K bye😘
    .
    .
    .

  •  50  2  6 March, 2020
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea🍋

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan: 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast 💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. 
Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.

Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

Harga :- *RM 79.90 WM*
*RM84.90 EM*

Jika berminat boleh whatsap🤗🤗🤗 http://www.wasap.my/60166813308  KEJAYAAN TANPA BATASAN  #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris  #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea🍋

    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan: 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast 💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik.
    Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
    Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.

    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

    Harga :- *RM 79.90 WM*
    *RM84.90 EM*

    Jika berminat boleh whatsap🤗🤗🤗 http://www.wasap.my/60166813308 KEJAYAAN TANPA BATASAN #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy

  •  7  2  14 February, 2020
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
.
HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
.
Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
.
Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
.
Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
.
Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
.
📲+6012-7906601
.
.
#electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya
  • Ada yang sanggup datang COD dari Rawang beberapa hari sebelum Raya baru-baru ni sebab sebelum ni dia beli untuk mak dia dan memang best katanya!
    .
    HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM 💕
    .
    Macam tulah laku keras Electric Hot Cooker ni sebab bukan sahaja mudah dan cepat panas, macam-macam fungsi lain boleh buat seperti kukus juga.
    .
    Kepanasan yang boleh laras memang WINNER sangat!
    .
    Lepas tu dia marble coating, cantik, dan besar 5 Liter. Setakat nak masak nasi arab , nasi beriani ke, goreng bihun ke, memang senang. .
    Jangan Risau, investment beli Hot Cooker ni pun swmpoi sebab family besar boleh bawa pergi travel kalau bimbang guna periuk belanga di Homestay. .
    Dapat Free Sudep Kayu, LIMITED TIME Teena up kasi free magic box lagi WOW!!!!
    .
    Whatsapp Cepat sementara masih ada stok na!
    .
    📲+6012-7906601
    .
    .
    #electrichotcooker #hotcookeraslegacy #hotcooker #periukelektrikserbaguna #periukelektriknonstick #marblehotcooker #nonstickcookware #nonstickpots #periukaslegacy #hotcookerselangor #hotcookerpuchong #hotcookerkl #hotcookerputrajaya #hotcookershahalam #hotcookerkajang #hotcookercyberjaya

  •  5  1  30 May, 2020