#periodtakregular Instagram Photos & Videos

periodtakregular - 533 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
4.9
average likes

Latest #periodtakregular Posts

  • Ini lah rutin Mahya setiap pagi akan ambil 1 golden sachet jtt dan 1 lagi di malam hari.Rasa seakan asam boi dan pedas halia. Memang x cukup sekali minum.

Bayangkan dengan 20ml jtt anda dapat:
✅ Tidur nyenyak
✅ Skin yg glowing
✅ Bekalkan tenaga sepanjang hari
✅ Melawaskan pembuangan
✅ Mengurangkan keputihan
✅ Mengurangkan berat badan
✅ Kurang rasa sakit sengugut
✅ Rasa perubahan yang positif

Sebelum nak ambil apa2 supplemen kena make sure ada sticker hologram, kelulusan KKM dan ada sijil HALAL. Jamu kita paling rare sebab ada MAL no. under Produk Tradisional yang disahkan oleh KKM. Kalau takde 'T' tu maknanya bukan supplemen tradisional, tidak layak dipanggil jamu.

So no worries ladies. Bagus sgt JTT ni memang takkan beralih dah pada yg lain.

Sesiapa yang nak cari supplemen atau jamu dan sgt pentingkan setiap produk tu mesti halal dan kkm registered macam Mahya, ini adalah supplemen utk anda. Cepat2 contact Mahya ya. Boleh tekan link di bio/comment.

#jttkitapunya 
#takkanjamuhilangdidunia
#jamutuntejattdi
#jamutuntejakotadamansara
#jamutuntejadamansara
#jamutuntejapetalingjaya
#jamutuntejakelanajaya
#jamutuntejasgpenchala
#milkbooster
#periodtakregular
#mukaberjerawat
#keputihandanmasalahmissv
#sayacepatpenatdanletih
#bantubibirsayakeringdanmerekah
  • Ini lah rutin Mahya setiap pagi akan ambil 1 golden sachet jtt dan 1 lagi di malam hari.Rasa seakan asam boi dan pedas halia. Memang x cukup sekali minum.

    Bayangkan dengan 20ml jtt anda dapat:
    ✅ Tidur nyenyak
    ✅ Skin yg glowing
    ✅ Bekalkan tenaga sepanjang hari
    ✅ Melawaskan pembuangan
    ✅ Mengurangkan keputihan
    ✅ Mengurangkan berat badan
    ✅ Kurang rasa sakit sengugut
    ✅ Rasa perubahan yang positif

    Sebelum nak ambil apa2 supplemen kena make sure ada sticker hologram, kelulusan KKM dan ada sijil HALAL. Jamu kita paling rare sebab ada MAL no. under Produk Tradisional yang disahkan oleh KKM. Kalau takde 'T' tu maknanya bukan supplemen tradisional, tidak layak dipanggil jamu.

    So no worries ladies. Bagus sgt JTT ni memang takkan beralih dah pada yg lain.

    Sesiapa yang nak cari supplemen atau jamu dan sgt pentingkan setiap produk tu mesti halal dan kkm registered macam Mahya, ini adalah supplemen utk anda. Cepat2 contact Mahya ya. Boleh tekan link di bio/comment.

    #jttkitapunya
    #takkanjamuhilangdidunia
    #jamutuntejattdi
    #jamutuntejakotadamansara
    #jamutuntejadamansara
    #jamutuntejapetalingjaya
    #jamutuntejakelanajaya
    #jamutuntejasgpenchala
    #milkbooster
    #periodtakregular
    #mukaberjerawat
    #keputihandanmasalahmissv
    #sayacepatpenatdanletih
    #bantubibirsayakeringdanmerekah

  •  3  0  12 July, 2020
  • Look at the texture! Very fine and look soothing! Tak sabar rasanya nak apply setiap malam. Calm & Relaxing Rosy aroma for healthier sleep and a healthier you! Maybe it’s time to slow down and smell the the Rosy and Woody in MEKAR – literally! Ibu selepas bersalin mesti ada masalah Sagging, kan? Faktor usia yang makin meningkat juga boleh menyebabkan Breast menjadi lebih Sagging. So, MEKAR! Selain menganjalkan Breast, kulit Breast akan jadi lebih gebu dan lembut. SOOOO Cantik!

Now MEKAR akan slowly masuk HQ. Siapa2 nak pre order pun boleh. PM Mahya ya 😉
.
#jtttoofeminine
#jtttooromantic
#mekarbyjtt
#jttkitapunya 
#takkanjamuhilangdidunia
#jamutuntejattdi
#jamutuntejakotadamansara
#jamutuntejadamansara
#jamutuntejapetalingjaya
#jamutuntejakelanajaya
#jamutuntejasgpenchala
#milkbooster
#periodtakregular
#mukaberjerawat
#keputihandanmasalahmissv
#sayacepatpenatdanletih
#bantubibirsayakeringdanmerekah
  • Look at the texture! Very fine and look soothing! Tak sabar rasanya nak apply setiap malam. Calm & Relaxing Rosy aroma for healthier sleep and a healthier you! Maybe it’s time to slow down and smell the the Rosy and Woody in MEKAR – literally! Ibu selepas bersalin mesti ada masalah Sagging, kan? Faktor usia yang makin meningkat juga boleh menyebabkan Breast menjadi lebih Sagging. So, MEKAR! Selain menganjalkan Breast, kulit Breast akan jadi lebih gebu dan lembut. SOOOO Cantik!

    Now MEKAR akan slowly masuk HQ. Siapa2 nak pre order pun boleh. PM Mahya ya 😉
    .
    #jtttoofeminine
    #jtttooromantic
    #mekarbyjtt
    #jttkitapunya
    #takkanjamuhilangdidunia
    #jamutuntejattdi
    #jamutuntejakotadamansara
    #jamutuntejadamansara
    #jamutuntejapetalingjaya
    #jamutuntejakelanajaya
    #jamutuntejasgpenchala
    #milkbooster
    #periodtakregular
    #mukaberjerawat
    #keputihandanmasalahmissv
    #sayacepatpenatdanletih
    #bantubibirsayakeringdanmerekah

  •  4  0  9 July, 2020
  • Siapa ada masalah bibir kering dan kusam macam Mahya? Sejak jtt keluarkan SUTERA memang pakai ni je keluar umah atau duduk umah. 

Apa itu SUTERA? Ia adalah lip teraphy and classified as healthy cosmetics. 

Apa yg special SUTERA? 
- Khas untuk wanita2 yg tak terlampau into makeup tp nak nmpk presentable. 
- Sangat light tak rasa letak pape.
- Wudhuk friendly, HALAL dan natural. Mudah ditanggalkan.
- 2 in 1 lips ia bg nmpk cun gila dan dlm masa sama merawat bibir. Jimat duit. 
- No paraben
- Ada KKM approval. 

Siapa yg sesuai pakai sutera?
- Suri rumah yg busy dgn keje umah tp kena keluar amik anak skolah dan pi market. Tapi x keluar rumah pun boleh pakai sebab dia merawat bibir kita. 
- Wanita yg keje opis terdedah ngan aircond
- Wanita yg takde ms nak touch up makeup after solat. Calit ja SUTERA. 
- student uni yg nak present project, nak pi kelas tp nak nampak presentable dan tak over
 - Wanita berusia yg still nk nmpk cantik dan x pucat dan yg tend to have dry lips. 

Colour pun dah x byk. Boleh survey sutera lipglass di gambar. Dengar kata orked dah oos tapi Mahya boleh tanyakan pada ambassadors yg lain. Mai kaihhhh pm siapa yang berminat. 

#jttkitapunya 
#takkanjamuhilangdidunia
#jamutuntejattdi
#jamutuntejakotadamansara
#jamutuntejadamansara
#jamutuntejapetalingjaya
#jamutuntejakelanajaya
#jamutuntejasgpenchala
#milkbooster
#periodtakregular
#mukaberjerawat
#keputihandanmasalahmissv
#sayacepatpenatdanletih
#bantubibirsayakeringdanmerekah
  • Siapa ada masalah bibir kering dan kusam macam Mahya? Sejak jtt keluarkan SUTERA memang pakai ni je keluar umah atau duduk umah.

    Apa itu SUTERA? Ia adalah lip teraphy and classified as healthy cosmetics.

    Apa yg special SUTERA?
    - Khas untuk wanita2 yg tak terlampau into makeup tp nak nmpk presentable.
    - Sangat light tak rasa letak pape.
    - Wudhuk friendly, HALAL dan natural. Mudah ditanggalkan.
    - 2 in 1 lips ia bg nmpk cun gila dan dlm masa sama merawat bibir. Jimat duit.
    - No paraben
    - Ada KKM approval.

    Siapa yg sesuai pakai sutera?
    - Suri rumah yg busy dgn keje umah tp kena keluar amik anak skolah dan pi market. Tapi x keluar rumah pun boleh pakai sebab dia merawat bibir kita.
    - Wanita yg keje opis terdedah ngan aircond
    - Wanita yg takde ms nak touch up makeup after solat. Calit ja SUTERA.
    - student uni yg nak present project, nak pi kelas tp nak nampak presentable dan tak over
    - Wanita berusia yg still nk nmpk cantik dan x pucat dan yg tend to have dry lips.

    Colour pun dah x byk. Boleh survey sutera lipglass di gambar. Dengar kata orked dah oos tapi Mahya boleh tanyakan pada ambassadors yg lain. Mai kaihhhh pm siapa yang berminat.

    #jttkitapunya
    #takkanjamuhilangdidunia
    #jamutuntejattdi
    #jamutuntejakotadamansara
    #jamutuntejadamansara
    #jamutuntejapetalingjaya
    #jamutuntejakelanajaya
    #jamutuntejasgpenchala
    #milkbooster
    #periodtakregular
    #mukaberjerawat
    #keputihandanmasalahmissv
    #sayacepatpenatdanletih
    #bantubibirsayakeringdanmerekah

  •  3  0  8 July, 2020
  • Manfaat #VivixShaklee :
.
.
🍇 Detoksifikasi sel
🍇 Mengawal paras glukosa darah
🍇 Mengawal tekanan darah
🍇 Menguatkan otot, saraf dan sendi
🍇 Menguatkan sistem imun
🍇 Mencantikkan kulit dan awet muda
🍇 Melancarkan peredaran darah
🍇 Meningkatkan tenaga sel
🍇 Mengurangkan radang dan kesakitan .
.
Amalkan Vivix cuma 1 sudu sehari untuk kesihatan menyeluruh. .
.
Info details, order:
Suhaila
013-2369434
www.wasap.my/60132369434
.
.
#vivix #vivixkuantan #pengedarvivixkuantan #kencingmanis #darahtinggi #awetmuda #kolesterol #sakitsendi #sakit saraf #tambahtenaga #antiradang #gout #detoks #cyst #ketumbuhan #kulitcantik #jerawat #viral #viralmalaysia #trendingmalaysia #suplemensemulajadi #vitaminsemulajadi #menopaus #periodtakregular #readystock #shakkeereadystock
  • Manfaat #VivixShaklee :
    .
    .
    🍇 Detoksifikasi sel
    🍇 Mengawal paras glukosa darah
    🍇 Mengawal tekanan darah
    🍇 Menguatkan otot, saraf dan sendi
    🍇 Menguatkan sistem imun
    🍇 Mencantikkan kulit dan awet muda
    🍇 Melancarkan peredaran darah
    🍇 Meningkatkan tenaga sel
    🍇 Mengurangkan radang dan kesakitan .
    .
    Amalkan Vivix cuma 1 sudu sehari untuk kesihatan menyeluruh. .
    .
    Info details, order:
    Suhaila
    013-2369434
    www.wasap.my/60132369434
    .
    .
    #vivix #vivixkuantan #pengedarvivixkuantan #kencingmanis #darahtinggi #awetmuda #kolesterol #sakitsendi #sakit saraf #tambahtenaga #antiradang #gout #detoks #cyst #ketumbuhan #kulitcantik #jerawat #viral #viralmalaysia #trendingmalaysia #suplemensemulajadi #vitaminsemulajadi #menopaus #periodtakregular #readystock #shakkeereadystock

  •  1  0  22 June, 2020
  • GLA Complex Shaklee daripada boraj oil dan sunflower oil mengandungi kepekatan GLA yg tinggi daripada primrose oil dan lebih bioavailability berbanding yang lain. .
.
Membantu mengawal dan menstabilkan hormon wanita dan lelaki, mengurangkan sengugut, menggalakkan kesuburan, mencantikkan kulit. .
.
Order hari ini:
📲 Kaksu
013-2369434
http://kaksuu.wasap.my
.
.
#GLAComplex #GLAShaklee #primroseoil #borajoil #ttc #stabilkanhormon #periodtakregular #sengugut
  • GLA Complex Shaklee daripada boraj oil dan sunflower oil mengandungi kepekatan GLA yg tinggi daripada primrose oil dan lebih bioavailability berbanding yang lain. .
    .
    Membantu mengawal dan menstabilkan hormon wanita dan lelaki, mengurangkan sengugut, menggalakkan kesuburan, mencantikkan kulit. .
    .
    Order hari ini:
    📲 Kaksu
    013-2369434
    http://kaksuu.wasap.my
    .
    .
    #GLAComplex #GLAShaklee #primroseoil #borajoil #ttc #stabilkanhormon #periodtakregular #sengugut

  •  0  0  16 May, 2020
  • Sebelum tidur jangan lupa minum 2 sudu #JusCantiqueGold ok 😘 .
.
Bagi #wanitacantique yang ada masalah macam ni 👇 boleh consume #JusAjaib ni 😉 ..
❌ FARAJ LONGGAR .
❌ KENTUT VAGINA .
❌ KEPUTIHAN .
❌ MISS V BERBAU & GATAL .
❌ SENGGUGUT YANG TERUK .
❌ PERIOD TAK TERATUR .

#senggugut #missV #periodTakRegular #awetmuda #cantikLuarDalamWanita #rawatluka #anjalkanKulit #CantiqueGold #EnergyBooster #takPenat #keputihan #SetiapMalamAdalahMalamPertama #jusEnergyBooster #mengetatkanMissV #SuplemenKuatWanita #cahayaMata
#protein #serat #karbohidrat #vitaminA #vitaminB #vitaminC #vitaminD #vitaminE #hubungankelamin #Wanita #TenagaSegera48Jam
  • Sebelum tidur jangan lupa minum 2 sudu #JusCantiqueGold ok 😘 .
    .
    Bagi #wanitacantique yang ada masalah macam ni 👇 boleh consume #JusAjaib ni 😉 ..
    ❌ FARAJ LONGGAR .
    ❌ KENTUT VAGINA .
    ❌ KEPUTIHAN .
    ❌ MISS V BERBAU & GATAL .
    ❌ SENGGUGUT YANG TERUK .
    ❌ PERIOD TAK TERATUR .

    #senggugut #missV #periodTakRegular #awetmuda #cantikLuarDalamWanita #rawatluka #anjalkanKulit #CantiqueGold #EnergyBooster #takPenat #keputihan #SetiapMalamAdalahMalamPertama #jusEnergyBooster #mengetatkanMissV #SuplemenKuatWanita #cahayaMata
    #protein #serat #karbohidrat #vitaminA #vitaminB #vitaminC #vitaminD #vitaminE #hubungankelamin #Wanita #TenagaSegera48Jam

  •  2  0  1 February, 2020
  • Sebelum tidur jangan lupa minum 2 sudu #JusCantiqueGold ok 😘 .
.
Bagi #wanitacantique yang ada masalah macam ni 👇 boleh consume #JusAjaib ni 😉 ..
❌ FARAJ LONGGAR .
❌ KENTUT VAGINA .
❌ KEPUTIHAN .
❌ MISS V BERBAU & GATAL .
❌ SENGGUGUT YANG TERUK .
❌ PERIOD TAK TERATUR .

#senggugut #missV #periodTakRegular #awetmuda #cantikLuarDalamWanita #rawatluka #anjalkanKulit #CantiqueGold #EnergyBooster #takPenat #keputihan #SetiapMalamAdalahMalamPertama #jusEnergyBooster #mengetatkanMissV #SuplemenKuatWanita #cahayaMata
#protein #serat #karbohidrat #vitaminA #vitaminB #vitaminC #vitaminD #vitaminE #hubungankelamin #Wanita #TenagaSegera48Jam
  • Sebelum tidur jangan lupa minum 2 sudu #JusCantiqueGold ok 😘 .
    .
    Bagi #wanitacantique yang ada masalah macam ni 👇 boleh consume #JusAjaib ni 😉 ..
    ❌ FARAJ LONGGAR .
    ❌ KENTUT VAGINA .
    ❌ KEPUTIHAN .
    ❌ MISS V BERBAU & GATAL .
    ❌ SENGGUGUT YANG TERUK .
    ❌ PERIOD TAK TERATUR .

    #senggugut #missV #periodTakRegular #awetmuda #cantikLuarDalamWanita #rawatluka #anjalkanKulit #CantiqueGold #EnergyBooster #takPenat #keputihan #SetiapMalamAdalahMalamPertama #jusEnergyBooster #mengetatkanMissV #SuplemenKuatWanita #cahayaMata
    #protein #serat #karbohidrat #vitaminA #vitaminB #vitaminC #vitaminD #vitaminE #hubungankelamin #Wanita #TenagaSegera48Jam

  •  1  0  1 February, 2020
  • Salam sejahtera semua Wanita Cantique ❗

Dah amalkan Jamu Aura Cantique ke belum? Kalau belum, kena cepat amalkan kerana dapat membantu Wanita Cantique yang ada masalah ; 🔴 FARAJ LONGGAR .
🔴 KENTUT VAGINA .
🔴 KEPUTIHAN .
🔴 MISS V BERBAU & GATAL .
🔴  SENGGUGUT YANG TERUK .
🔴 PERIOD TAK TERATUR.

Jom amalkan Jamu Aura Cantique kerana ia "Jamu Ori Bidan Kampung" & 100% herba Asli, selamat tanpa sebarang kesan sampingan dan tiada pantang larang

#senggugut #missV #periodTakRegular #awetmuda #cantikLuarDalamWanita #rawatluka #anjalkanKulit #JamuOriBidanKampung #EnergyBooster #takPenat #keputihan #SetiapMalamAdalahMalamPertama #JamuEnergyBooster #mengetatkanMissV #SuplemenKuatWanita #cahayaMata #seriwajah
#protein #serat #karbohidrat #vitaminA #vitaminB #vitaminC #vitaminD #vitaminE #hubungankelamin #JamuAjaib #Wanita #Emosi #TenagaSegera48Jam
  • Salam sejahtera semua Wanita Cantique ❗

    Dah amalkan Jamu Aura Cantique ke belum? Kalau belum, kena cepat amalkan kerana dapat membantu Wanita Cantique yang ada masalah ; 🔴 FARAJ LONGGAR .
    🔴 KENTUT VAGINA .
    🔴 KEPUTIHAN .
    🔴 MISS V BERBAU & GATAL .
    🔴 SENGGUGUT YANG TERUK .
    🔴 PERIOD TAK TERATUR.

    Jom amalkan Jamu Aura Cantique kerana ia "Jamu Ori Bidan Kampung" & 100% herba Asli, selamat tanpa sebarang kesan sampingan dan tiada pantang larang

    #senggugut #missV #periodTakRegular #awetmuda #cantikLuarDalamWanita #rawatluka #anjalkanKulit #JamuOriBidanKampung #EnergyBooster #takPenat #keputihan #SetiapMalamAdalahMalamPertama #JamuEnergyBooster #mengetatkanMissV #SuplemenKuatWanita #cahayaMata #seriwajah
    #protein #serat #karbohidrat #vitaminA #vitaminB #vitaminC #vitaminD #vitaminE #hubungankelamin #JamuAjaib #Wanita #Emosi #TenagaSegera48Jam

  •  4  0  1 February, 2020
  • Hai kaum adam tu takkan tengok je . Jom la grab Jus Cantique Gold❗😉 Takkan rugi la berbelanja untuk isteri cantique luar dan dalam 😉 Bukan untuk orang lain untuk awak jugak 🤐

Jom order jus #cantikLuarDalamWanita ni 
#senggugut #missV #periodTakRegular #awetmuda #rawatluka #anjalkanKulit #CantiqueGold #EnergyBooster #takPenat #keputihan #SetiapMalamAdalahMalamPertama #jusEnergyBooster #mengetatkanMissV #SuplemenKuatWanita #cahayaMata #seriwajah
#protein #serat #karbohidrat #vitaminA #vitaminB #vitaminC #vitaminD #vitaminE #hubungankelamin #JusAjaib #Wanita #Emosi #TenagaSegera48Jam
  • Hai kaum adam tu takkan tengok je . Jom la grab Jus Cantique Gold❗😉 Takkan rugi la berbelanja untuk isteri cantique luar dan dalam 😉 Bukan untuk orang lain untuk awak jugak 🤐

    Jom order jus #cantikLuarDalamWanita ni
    #senggugut #missV #periodTakRegular #awetmuda #rawatluka #anjalkanKulit #CantiqueGold #EnergyBooster #takPenat #keputihan #SetiapMalamAdalahMalamPertama #jusEnergyBooster #mengetatkanMissV #SuplemenKuatWanita #cahayaMata #seriwajah
    #protein #serat #karbohidrat #vitaminA #vitaminB #vitaminC #vitaminD #vitaminE #hubungankelamin #JusAjaib #Wanita #Emosi #TenagaSegera48Jam

  •  2  0  30 January, 2020

Top #periodtakregular Posts

  • kentut vagina? 
terkentut pulak depan suami. agak-agak malu ke nak terjun katil? .......
ish jangan la, nanti suami terkejut pastu potong semangat dia.

cepat cepat makan spd untuk elak masalah ni k

#pulihdara #suami #missvlonggar #perapatvagina #periodtakregular #isteri
#wanita #missv #ketatmissv #period #jeragat #jerawat #kendur #awetmuda
#serimuka #kolagen #jamu #cantik
#naikseri #putih #glowing #parut #kusam
#rahim #peranakkan #keputihan #ctdk
#noradanish #safieyillyas #alifsyukri
  • kentut vagina?
    terkentut pulak depan suami. agak-agak malu ke nak terjun katil? .......
    ish jangan la, nanti suami terkejut pastu potong semangat dia.

    cepat cepat makan spd untuk elak masalah ni k

    #pulihdara #suami #missvlonggar #perapatvagina #periodtakregular #isteri
    #wanita #missv #ketatmissv #period #jeragat #jerawat #kendur #awetmuda
    #serimuka #kolagen #jamu #cantik
    #naikseri #putih #glowing #parut #kusam
    #rahim #peranakkan #keputihan #ctdk
    #noradanish #safieyillyas #alifsyukri

  •  19  2  8 December, 2018
  • "Isteri Kurang Nafsu"

Isteri tiada mood untuk bersama, kenapa ya?

Orang kata isteri selalunya tiada mood untuk seks setelah lama berkahwin.
Jika aksi di dalam bilik tidur semakin kurang dan boring, kemungkinan besar ada sebab atau masalah lebih mendalam yang perlu ditangani antara suami isteri.

1) Anda berdua tidak meluangkan cukup masa bersama
2) Terlalu letih atau penat berkerja
3) Anda tidak puji isteri anda
4) Isteri tidak "enjoy" semasa seks

Tidak ! Tidak ! Tidak !

Sebab itu saya syorkan "Set Pulih Dara" ni, misi membantu wanita-wanita kembali yakin, badan bertenaga, hubungan intim semakin pulih. Nak lock hati suami kann ! 😊

#pulihdara #suami #missvlonggar #perapatvagina #periodtakregular #isteri
#wanita #missv #ketatmissv #period #jeragat #jerawat #kendur #awetmuda
#serimuka #kolagen #jamu #cantik
#naikseri #putih #glowing #parut #kusam
#rahim #peranakkan #keputihan #ctdk
#noradanish #safieyillyas #alifsyukri
  • "Isteri Kurang Nafsu"

    Isteri tiada mood untuk bersama, kenapa ya?

    Orang kata isteri selalunya tiada mood untuk seks setelah lama berkahwin.
    Jika aksi di dalam bilik tidur semakin kurang dan boring, kemungkinan besar ada sebab atau masalah lebih mendalam yang perlu ditangani antara suami isteri.

    1) Anda berdua tidak meluangkan cukup masa bersama
    2) Terlalu letih atau penat berkerja
    3) Anda tidak puji isteri anda
    4) Isteri tidak "enjoy" semasa seks

    Tidak ! Tidak ! Tidak !

    Sebab itu saya syorkan "Set Pulih Dara" ni, misi membantu wanita-wanita kembali yakin, badan bertenaga, hubungan intim semakin pulih. Nak lock hati suami kann ! 😊

    #pulihdara #suami #missvlonggar #perapatvagina #periodtakregular #isteri
    #wanita #missv #ketatmissv #period #jeragat #jerawat #kendur #awetmuda
    #serimuka #kolagen #jamu #cantik
    #naikseri #putih #glowing #parut #kusam
    #rahim #peranakkan #keputihan #ctdk
    #noradanish #safieyillyas #alifsyukri

  •  1  1  30 November, 2018
  • Ramai tanya #SPD nie betol ke boleh pulih dara?

#SPD nie more pada cantik luar dan cantik dalam. Of course bila tanya orang pempuan nak luar dalam cantik! Kalau kite tanya orang lelaki diaorang akan cakap 'baik punya!' 🌹

Kalau tanya kite orang pempuan nie cantik dalam tu macamana? Haaa meh hakak cite meh! 🔥 Keputihan makin kurang 🔥 sengugut makin pulih 🔥 kentut virgins boleh diatasi 🔥 tenaga makin bertambah 🔥 rahim sentiasa hangat 🔥 suburkan rahim / potensi hamil
🔥 ketat, sendat dan padat

See banyak kan? Yess! Just amalkan #SPD korang boleh dapat banyak kebaikkan. Bila dalaman cantik automatically luaran pun akan cantik.

SERIKAN AURA ANDA BERSAMA #SPD ❤️ #FatinMasyitah
#CLAapperenticeship

#pulihdara #suami #missvlonggar #perapatvagina #periodtakregular #isteri #missv #ketatmissv #period #jeragat #jerawat #kendur #awetmuda #serimuka
  • Ramai tanya #SPD nie betol ke boleh pulih dara?

    #SPD nie more pada cantik luar dan cantik dalam. Of course bila tanya orang pempuan nak luar dalam cantik! Kalau kite tanya orang lelaki diaorang akan cakap 'baik punya!' 🌹

    Kalau tanya kite orang pempuan nie cantik dalam tu macamana? Haaa meh hakak cite meh! 🔥 Keputihan makin kurang 🔥 sengugut makin pulih 🔥 kentut virgins boleh diatasi 🔥 tenaga makin bertambah 🔥 rahim sentiasa hangat 🔥 suburkan rahim / potensi hamil
    🔥 ketat, sendat dan padat

    See banyak kan? Yess! Just amalkan #SPD korang boleh dapat banyak kebaikkan. Bila dalaman cantik automatically luaran pun akan cantik.

    SERIKAN AURA ANDA BERSAMA #SPD ❤️ #FatinMasyitah
    #CLAapperenticeship

    #pulihdara #suami #missvlonggar #perapatvagina #periodtakregular #isteri #missv #ketatmissv #period #jeragat #jerawat #kendur #awetmuda #serimuka

  •  30  4  8 January, 2019
  • #Repost @setpulihdara_terengganu (@get_repost)
・・・
MAKIN HARI MAKIN INTIM ❤❤
.
.
.
.
Orang kata makin lama hidup bersama macam macam dugaan datang kan? Alhamdulillah .. bagi pasangan Kak D ni makin lama cik abang makin sayang, makin lama makin rindu . Sampai tengah kerja pon dok ajak bersama ❤❤ Messing tu panggilan Kelate. Tengah kerja pon ON weh ! Hebat belaka penangan SPD. Bahagia sangat KMJ tadi, sampai siang pon terbawak-bawak 🥰🥰 www.wasap.my/60122305572

#JutawanSPD
#CLAgroup
#CLAvengers
#pulihdara #suami #missvlonggar #perapatvagina #periodtakregular #isteri
#wanita #missv #ketatmissv #period #jeragat #jerawat #kendur #awetmuda
#serimuka #kolagen #jamu #cantik
#naikseri #putih #glowing #parut #kusam
#rahim #peranakkan #keputihan
  • #Repost @setpulihdara_terengganu (@get_repost)
    ・・・
    MAKIN HARI MAKIN INTIM ❤❤
    .
    .
    .
    .
    Orang kata makin lama hidup bersama macam macam dugaan datang kan? Alhamdulillah .. bagi pasangan Kak D ni makin lama cik abang makin sayang, makin lama makin rindu . Sampai tengah kerja pon dok ajak bersama ❤❤ Messing tu panggilan Kelate. Tengah kerja pon ON weh ! Hebat belaka penangan SPD. Bahagia sangat KMJ tadi, sampai siang pon terbawak-bawak 🥰🥰 www.wasap.my/60122305572

    #JutawanSPD
    #CLAgroup
    #CLAvengers
    #pulihdara #suami #missvlonggar #perapatvagina #periodtakregular #isteri
    #wanita #missv #ketatmissv #period #jeragat #jerawat #kendur #awetmuda
    #serimuka #kolagen #jamu #cantik
    #naikseri #putih #glowing #parut #kusam
    #rahim #peranakkan #keputihan

  •  17  2  5 December, 2018