#percuma Instagram Photos & Videos

percuma - 176.2k posts

Hashtag Popularity

13.6
average comments
1.1k
average likes

Latest #percuma Posts

  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk detox & Curvylicious Girdle untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

Jom whsp dya
www.wasap.my/60123347280/bantu.saya.turunkn.10kg.sis.dya
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Assalamualaikum..... 🌹🌹
    Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita dan juga dipermudahkan dalam apa jua urusan dunia & akhirat InsyaAllah.....Disebalik kesulitan ada kemudahan disebalik kesedihan ada kebahagiaan 😊😊
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk detox & Curvylicious Girdle untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻

    Jom whsp dya
    www.wasap.my/60123347280/bantu.saya.turunkn.10kg.sis.dya
    •
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  16 seconds ago
  • Testimoni diri sendiri...

Kita letak gambar sebelum Dan semasa..💪💪

Mungkin x banyak perbezaan... Namun tetap ada berubahan... 👍👍

Masa isteri mengandung🤰🤰 tahun lepas... Bukan badan dia yg naik... Tapi badan aku pn naik mendadak...🥺🥺🥺

Baju kuning tu masa bulan December 2019.🙈🙈🙈.

Masa tu mcm xda ape perasaan... Haiasshhh.... Biar je badan naik mcm tu...🙄🙄🙄

20 Feb 2020 aku accident patah ankle..🤦‍♂️🤦‍♂️ Dh x leh nk bergerak sgt... Dgn bdn mcm tu... Aduhhh... 😑😑
Dengan PKP lagi...😞😞

Awal bulan Mei 2020 aku consume 1 produk..Waktu tu dalam bulan puasa...🤲

Alhamdulillah... Nampak perubahan... (profile picture tu masa hari raya)

Aku nk kongsi ngn korang... Mcm mana aku hilang 10kg...💪💪

.
Uolls harus  tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls  juga harus memastikan  waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
.
.
Lakukan aktiviti senaman ringan  dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh, Dan Buah apel jugak adalah Salah Satu makanan diet. Sis share sedikit info mngenai Buah epal.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Dan FREE PINE CURV + BERRY CURV  bagi setiap pembelian 3box CocoCurv. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
@cococurv_keramat
.
http://www.wasap.my/60124043908/nkcococurv
.
#teammemey #teamrose
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat#berrycurv
#detox
#detoxjuice
#cococurvhq
  • Testimoni diri sendiri...

    Kita letak gambar sebelum Dan semasa..💪💪

    Mungkin x banyak perbezaan... Namun tetap ada berubahan... 👍👍

    Masa isteri mengandung🤰🤰 tahun lepas... Bukan badan dia yg naik... Tapi badan aku pn naik mendadak...🥺🥺🥺

    Baju kuning tu masa bulan December 2019.🙈🙈🙈.

    Masa tu mcm xda ape perasaan... Haiasshhh.... Biar je badan naik mcm tu...🙄🙄🙄

    20 Feb 2020 aku accident patah ankle..🤦‍♂️🤦‍♂️ Dh x leh nk bergerak sgt... Dgn bdn mcm tu... Aduhhh... 😑😑
    Dengan PKP lagi...😞😞

    Awal bulan Mei 2020 aku consume 1 produk..Waktu tu dalam bulan puasa...🤲

    Alhamdulillah... Nampak perubahan... (profile picture tu masa hari raya)

    Aku nk kongsi ngn korang... Mcm mana aku hilang 10kg...💪💪

    .
    Uolls harus tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls juga harus memastikan waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
    .
    .
    Lakukan aktiviti senaman ringan dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh, Dan Buah apel jugak adalah Salah Satu makanan diet. Sis share sedikit info mngenai Buah epal.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Dan FREE PINE CURV + BERRY CURV bagi setiap pembelian 3box CocoCurv. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    @cococurv_keramat
    .
    http://www.wasap.my/60124043908/nkcococurv
    .
    #teammemey #teamrose
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat#berrycurv
    #detox
    #detoxjuice
    #cococurvhq

  •  0  0  19 seconds ago
  • @cococurvsufiisyuhada_pj @download.ins
---
Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•

Jgn risau kalau korang mkn mcm mane sekalipun tapi consume Cococurv, berat korang still akan maintain or makin turun! 🥰
Sufii still on POSTAGE & COD KL SELANGOR 𝗘𝗩𝗘𝗥𝗬𝗗𝗔𝗬 🔥
•
Klik link di bio IG @cococurvsufiisyuhada_pj utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 💕
•
Atau boleh dapatkan dari Agent-agent Sufii juga valid under #teamkakliena 🤗👇🏻

@cococurv_kotadamansara
𝟬𝟭𝟮-𝟮𝟯𝟴𝟱𝟮𝟱𝟱

@cococurvpuchong_apex
𝟬𝟭𝟳-𝟳𝟭𝟭𝟱𝟰𝟮𝟱

@cococurvmelaka_fatihah
𝟬𝟭𝟲-𝟮𝟱𝟳𝟬𝟬𝟯𝟲

@salcococurv_tampin
𝟬𝟭𝟭-𝟭𝟮𝟯𝟴𝟳𝟱𝟳𝟵

@cococurvpj.nusyy
𝟬𝟭𝟳-𝟯𝟲𝟰𝟰𝟳𝟰𝟱

@cococurv_anggun 
𝟬𝟭𝟲-𝟰𝟭𝟮𝟮𝟮𝟲𝟵

@cococurvpahang_dienaaa 
𝟬𝟭𝟬-𝟵𝟬𝟮𝟳𝟯𝟭𝟵

@cococurvjb 
𝟬𝟭𝟭-𝟯𝟳𝟯𝟵𝟰𝟯𝟰𝟲

FB - Zaskia Zaki (INA)
(Sg Buloh dan kawasan berhampiran)
𝟬𝟭𝟬-𝟰𝟬𝟬𝟬𝟳𝟬𝟵

•

@cococurv.liena
@cococurvhq
@cococurv.hq
@cococurv_hq
@cococurv_worldwidehq
•
#TEAMKAKLIENA #teamsufii #cococurvpetalingjaya #cococurvkl #cococurvdamansara #cococurvpuchong #pinecurv #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • @cococurvsufiisyuhada_pj @download.ins
    ---
    Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •

    Jgn risau kalau korang mkn mcm mane sekalipun tapi consume Cococurv, berat korang still akan maintain or makin turun! 🥰
    Sufii still on POSTAGE & COD KL SELANGOR 𝗘𝗩𝗘𝗥𝗬𝗗𝗔𝗬 🔥
    •
    Klik link di bio IG @cococurvsufiisyuhada_pj utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 💕
    •
    Atau boleh dapatkan dari Agent-agent Sufii juga valid under #teamkakliena 🤗👇🏻

    @cococurv_kotadamansara
    𝟬𝟭𝟮-𝟮𝟯𝟴𝟱𝟮𝟱𝟱

    @cococurvpuchong_apex
    𝟬𝟭𝟳-𝟳𝟭𝟭𝟱𝟰𝟮𝟱

    @cococurvmelaka_fatihah
    𝟬𝟭𝟲-𝟮𝟱𝟳𝟬𝟬𝟯𝟲

    @salcococurv_tampin
    𝟬𝟭𝟭-𝟭𝟮𝟯𝟴𝟳𝟱𝟳𝟵

    @cococurvpj.nusyy
    𝟬𝟭𝟳-𝟯𝟲𝟰𝟰𝟳𝟰𝟱

    @cococurv_anggun
    𝟬𝟭𝟲-𝟰𝟭𝟮𝟮𝟮𝟲𝟵

    @cococurvpahang_dienaaa
    𝟬𝟭𝟬-𝟵𝟬𝟮𝟳𝟯𝟭𝟵

    @cococurvjb
    𝟬𝟭𝟭-𝟯𝟳𝟯𝟵𝟰𝟯𝟰𝟲

    FB - Zaskia Zaki (INA)
    (Sg Buloh dan kawasan berhampiran)
    𝟬𝟭𝟬-𝟰𝟬𝟬𝟬𝟳𝟬𝟵

    •

    @cococurv.liena
    @cococurvhq
    @cococurv.hq
    @cococurv_hq
    @cococurv_worldwidehq
    •
    #TEAMKAKLIENA #teamsufii #cococurvpetalingjaya #cococurvkl #cococurvdamansara #cococurvpuchong #pinecurv #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  57 seconds ago
  • • • • • • •
Detox Day 🍓🍇🍒
Hi Uollsss!!😍😍
.
Uolls harus  tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls  juga harus memastikan  waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
.
.
Lakukan aktiviti senaman ringan  dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh, Dan Buah apel jugak adalah Salah Satu makanan diet. Sis share sedikit info mngenai Buah epal.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Dan FREE PINE CURV + BERRY CURV  bagi setiap pembelian 3box CocoCurv. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
@cococurvguamusang_byshima
.
http://www.wasap.my/60133938852/nkcococurv
.
#teammemey #teamrose
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat#berrycurv
#detox
#detoxjuice
#cococurvhq
  • • • • • • •
    Detox Day 🍓🍇🍒
    Hi Uollsss!!😍😍
    .
    Uolls harus tahu, Sebetulnya menurunkan berat badan itu tak sekadar mengurangkan pengambilan makan sahaja, uolls juga harus memastikan waktu makan yang tepat. Dengan itu, proses penurunan berat badan jadi lebih mudah untuk uolls kendalikan.😁👍
    .
    .
    Lakukan aktiviti senaman ringan dirumah kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh, Dan Buah apel jugak adalah Salah Satu makanan diet. Sis share sedikit info mngenai Buah epal.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Dan FREE PINE CURV + BERRY CURV bagi setiap pembelian 3box CocoCurv. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    @cococurvguamusang_byshima
    .
    http://www.wasap.my/60133938852/nkcococurv
    .
    #teammemey #teamrose
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat#berrycurv
    #detox
    #detoxjuice
    #cococurvhq

  •  0  0  3 minutes ago
  • Repost from @cococurvmelaka_fatihah
•
Jom order dgn hakak maneh guys ‼️👍 •
Hai korg!! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
.
.
Walaupun jauh mlm teha tetap on COD....x de hal laa...jnji awk semua dpt kurus,cantik serta selim melim gituuu....
Haaaa esok pagi lepas sarapan dah boleh shake n drink cococurv berperisa coklat belgium yg sgt2 lazat hingga menjilat bibir..
.
.
Meh teha  suggest best solution until I jaga badan. Korg kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan korg. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melim tanpa berlaparrrrrrr 😙
.
Jom korg selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
Teha  guide korang sampai selim!!
.
Klik link di bio IG
@cococurvmelaka_fatihah
0162570036
Dapatkan segera!!!
.
@cococurv.liena
@cococurvsufiisyuhada_pj
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv_worldwidehq
@cococurv.hq
.
.
#teamkakliena #teamsufii #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial#melakatengah#
  • Repost from @cococurvmelaka_fatihah
    •
    Jom order dgn hakak maneh guys ‼️👍 •
    Hai korg!! Hmmm asyik-asyik lapar yaaa? 🤔 Melantak pun still lapar? 🤔
    .
    .
    Walaupun jauh mlm teha tetap on COD....x de hal laa...jnji awk semua dpt kurus,cantik serta selim melim gituuu....
    Haaaa esok pagi lepas sarapan dah boleh shake n drink cococurv berperisa coklat belgium yg sgt2 lazat hingga menjilat bibir..
    .
    .
    Meh teha suggest best solution until I jaga badan. Korg kena disiplin dengan waktu makan & pengambilan makan korg. Ehemm! Shake la sekali CocoCurv okey. Baru la selim melim tanpa berlaparrrrrrr 😙
    .
    Jom korg selim melim dengan CocoCurv! Dapatkan sekarang dan take it after heavy meal konfemmm paduuuu! 🔥
    Teha guide korang sampai selim!!
    .
    Klik link di bio IG
    @cococurvmelaka_fatihah
    0162570036
    Dapatkan segera!!!
    .
    @cococurv.liena
    @cococurvsufiisyuhada_pj
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv_worldwidehq
    @cococurv.hq
    .
    .
    #teamkakliena #teamsufii #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvindonesia #cococurvhq #cococurvoriginal #cococurvreseller #cococurvofficial#melakatengah#

  •  1  2  3 minutes ago
  • • • • • • •
Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•

♨️READY STOCK..Cepat2 uollss dapatkan COCOCURV SEGERA.. Jangan lewat takut melepas..Barang Baik pasti Ramai yang Cari🔥
. 
. 
📣Nak MENANG RM1000 TUNAI😍
. 
Join SHAKE & WIN CHALLENGE🎉💥
Dapatkan CocoCurv dari mana-mana agent #teamkakliena #teamliena, @cococurv.liena @cococurv_hq..Contest Tamat 7 Julai 2020
.
.
DAPATKAN DI AGENT SAH COCOCURV..
Klik 👇👇👇
@COCOCURV_IRA 
📱0122191496
#teamliena #teamkakliena 
.
.
🚛POSTAGE SELURUH 🇲🇾
🚙COD AREA KL & SELANGOR
🛵SERI PRISTANA
🛵SAUJANA UTAMA
🛵PUNCAK ALAM
🛵BIKIT JELUTUNG
🛵PUNCAK PERDANA
🛵SHAH ALAM
🛵SG BULOH
🛵KUANG
🛵MERU
🛵KLANG
🛵SETIA ALAM
🛵ELMINA
🛵KG. MELAYU SUBANG
🛵DAMANSARA DAMAI
🛵DESA COALFIELDS
🛵IJOK
. 
@cococurv.liena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq 
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • • • • • • •
    Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •

    ♨️READY STOCK..Cepat2 uollss dapatkan COCOCURV SEGERA.. Jangan lewat takut melepas..Barang Baik pasti Ramai yang Cari🔥
    .
    .
    📣Nak MENANG RM1000 TUNAI😍
    .
    Join SHAKE & WIN CHALLENGE🎉💥
    Dapatkan CocoCurv dari mana-mana agent #teamkakliena #teamliena, @cococurv.liena @cococurv_hq..Contest Tamat 7 Julai 2020
    .
    .
    DAPATKAN DI AGENT SAH COCOCURV..
    Klik 👇👇👇
    @COCOCURV_IRA
    📱0122191496
    #teamliena #teamkakliena
    .
    .
    🚛POSTAGE SELURUH 🇲🇾
    🚙COD AREA KL & SELANGOR
    🛵SERI PRISTANA
    🛵SAUJANA UTAMA
    🛵PUNCAK ALAM
    🛵BIKIT JELUTUNG
    🛵PUNCAK PERDANA
    🛵SHAH ALAM
    🛵SG BULOH
    🛵KUANG
    🛵MERU
    🛵KLANG
    🛵SETIA ALAM
    🛵ELMINA
    🛵KG. MELAYU SUBANG
    🛵DAMANSARA DAMAI
    🛵DESA COALFIELDS
    🛵IJOK
    .
    @cococurv.liena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  3 minutes ago
  • 𝗖 𝗢 𝗠 𝗜 𝗡 𝗚  𝗦 𝗢 𝗢 𝗡 !
𝗖 𝗢 𝗠 𝗜 𝗡 𝗚  𝗦 𝗢 𝗢 𝗡 !
𝗖 𝗢 𝗠 𝗜 𝗡 𝗚  𝗦 𝗢 𝗢 𝗡 !
.
NEW Flavour alert! 
__
NEW FLAVOUR DETOX - PINE CURV 🍍🍍🍍
.
#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
📷 @cococurv_hq
  • 𝗖 𝗢 𝗠 𝗜 𝗡 𝗚 𝗦 𝗢 𝗢 𝗡 !
    𝗖 𝗢 𝗠 𝗜 𝗡 𝗚 𝗦 𝗢 𝗢 𝗡 !
    𝗖 𝗢 𝗠 𝗜 𝗡 𝗚 𝗦 𝗢 𝗢 𝗡 !
    .
    NEW Flavour alert!
    __
    NEW FLAVOUR DETOX - PINE CURV 🍍🍍🍍
    .
    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
    📷 @cococurv_hq

  •  1  0  4 minutes ago
  • 🙋🏻‍♀️Morning !!! Assalamualaikum ... STARTS YOUR DAY WITH COCOCURV‼️‼️ .
.
.
⭕️ Mulakan hari anda yg bertenaga dgn COCOCURV ... Rasa coklat yg enak dan mampu tahan rasa lapar selama 8 jam
.
.
TAK PERCAYA...❓❓❓
.
.
Lets grab yours ! Jom cantik , kurus & body letupss bersama @mrs.irra.cococurv.jb 🍃❤
📲019-2599709
📲019-2599709
📲019-2599709
.
Try consume sendiri...
.
🙋 Kawasan COD 🚗🚗👇
📍JOHOR BAHRU
📍BDR BARU UDA📍KEMPAS📍 LARKIN
📍TAMPOI📍SKUDAI
📍 DATO ONN📍PULAI
📍KULAI📍PASIR GUDANG📍MASAI
.
📬POS SELURUH MALAYSIA
📬POS SINGAPORE

#MamaCuteAvengers
#teamMeqty #cococurvhq #cococurvmalaysia
#serlahkankeyakinandiri #cococurvjohorbahru
#cococurv #berrycurv #percuma #free 
#coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat 
#saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar 
#gemuk #resepidiet #exersize #dietsihat 
#plandiet #sarapanpagi
  • 🙋🏻‍♀️Morning !!! Assalamualaikum ... STARTS YOUR DAY WITH COCOCURV‼️‼️ .
    .
    .
    ⭕️ Mulakan hari anda yg bertenaga dgn COCOCURV ... Rasa coklat yg enak dan mampu tahan rasa lapar selama 8 jam
    .
    .
    TAK PERCAYA...❓❓❓
    .
    .
    Lets grab yours ! Jom cantik , kurus & body letupss bersama @mrs.irra.cococurv.jb 🍃❤
    📲019-2599709
    📲019-2599709
    📲019-2599709
    .
    Try consume sendiri...
    .
    🙋 Kawasan COD 🚗🚗👇
    📍JOHOR BAHRU
    📍BDR BARU UDA📍KEMPAS📍 LARKIN
    📍TAMPOI📍SKUDAI
    📍 DATO ONN📍PULAI
    📍KULAI📍PASIR GUDANG📍MASAI
    .
    📬POS SELURUH MALAYSIA
    📬POS SINGAPORE

    #MamaCuteAvengers
    #teamMeqty #cococurvhq #cococurvmalaysia
    #serlahkankeyakinandiri #cococurvjohorbahru
    #cococurv  #berrycurv  #percuma  #free 
    #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat 
    #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar 
    #gemuk #resepidiet #exersize #dietsihat 
    #plandiet #sarapanpagi

  •  0  0  7 minutes ago
  • #Repost @cococurvkl_yana
• • • • • •
NAK KASI FREE JE UOLLSS PINECURV & BERRYCURV DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
.
KENAPA PERLU DETOX🤔🤔
.
Apa kelebihan Detox ni
1. Membuang toksin dalam badan
2. Mencegah penyakit kronik
3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
4. Mengurangkan berat bada 
5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6. Meningkatkan kualiti kehidupan
7. Meningkatkan tenaga
8. Kualiti kulit semakin cantik
9. Ketenangan mental dan emosi
10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍..Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
JOm jOm order dgn ainy
.
😘 @cococurv.ainyy atau 📲0173890529
😘 @cococurv.ainyy atau 📲0173890529
😘 @cococurv.ainyy atau 📲0173890529
.
.
@cococurv.liena
@teamkakliena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

#cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurvkl_yana
    • • • • • •
    NAK KASI FREE JE UOLLSS PINECURV & BERRYCURV DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
    .
    KENAPA PERLU DETOX🤔🤔
    .
    Apa kelebihan Detox ni
    1. Membuang toksin dalam badan
    2. Mencegah penyakit kronik
    3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
    4. Mengurangkan berat bada
    5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
    6. Meningkatkan kualiti kehidupan
    7. Meningkatkan tenaga
    8. Kualiti kulit semakin cantik
    9. Ketenangan mental dan emosi
    10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍..Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    JOm jOm order dgn ainy
    .
    😘 @cococurv.ainyy atau 📲0173890529
    😘 @cococurv.ainyy atau 📲0173890529
    😘 @cococurv.ainyy atau 📲0173890529
    .
    .
    @cococurv.liena
    @teamkakliena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    #cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  12 minutes ago
  • .
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
__
Peewwiiitttt 😙 makan sedap-sedap tu JANGAN lupa shake-shake CocoCurv tau! ☝🏼
.
Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
.
Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
.
Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳
•
#cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • .
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
    __
    Peewwiiitttt 😙 makan sedap-sedap tu JANGAN lupa shake-shake CocoCurv tau! ☝🏼
    .
    Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
    .
    Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
    .
    Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳
    •
    #cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  14 minutes ago
  • Ada tak yang penggemar telur, Sebaiknya Kita mesti tahu berapa jumlah kalori yang kita perlukan. Tapi sebelum kira jumlah kalori, kita perlu tahu faktor-faktor yang mempengaruhi jumlah kalori yang badan kita perlukan ☝🏼
.
makan Apa pun Beringat ye, macam sis xrisau sebab sis tahu coco curv & Berry curv  boleh bantu uolls untuk kurus.Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Ada tak yang penggemar telur, Sebaiknya Kita mesti tahu berapa jumlah kalori yang kita perlukan. Tapi sebelum kira jumlah kalori, kita perlu tahu faktor-faktor yang mempengaruhi jumlah kalori yang badan kita perlukan ☝🏼
    .
    makan Apa pun Beringat ye, macam sis xrisau sebab sis tahu coco curv & Berry curv boleh bantu uolls untuk kurus.Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  14 minutes ago
  • FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!
.
NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
.
KENAPA PEELU DETOX🤔🤔
.
Apa kelebihan Detox ni
1. Membuang toksin dalam badan
2. Mencegah penyakit kronik
3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
4. Mengurangkan berat bada 
5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6. Meningkatkan kualiti kehidupan
7. Meningkatkan tenaga
8. Kualiti kulit semakin cantik
9. Ketenangan mental dan emosi
10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake!
Apa tunggu lagi?
Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
#cococurv #Cococurvmelaka #cococurvcodmelaka #cococurvfreecodmelaka #berrycurv #berrycurvmelaka #berrycurvcodmelaka #berrycurvfreecodmelaka #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!
    .
    NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
    .
    KENAPA PEELU DETOX🤔🤔
    .
    Apa kelebihan Detox ni
    1. Membuang toksin dalam badan
    2. Mencegah penyakit kronik
    3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
    4. Mengurangkan berat bada
    5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
    6. Meningkatkan kualiti kehidupan
    7. Meningkatkan tenaga
    8. Kualiti kulit semakin cantik
    9. Ketenangan mental dan emosi
    10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake!
    Apa tunggu lagi?
    Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    #cococurv #Cococurvmelaka #cococurvcodmelaka #cococurvfreecodmelaka #berrycurv #berrycurvmelaka #berrycurvcodmelaka #berrycurvfreecodmelaka #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  15 minutes ago
  • Alhamdulillah 💕
Jgn risau kalau korang mkn mcm mane sekalipun tapi consume Cococurv, berat korang still akan maintain or makin turun! 🥰 jom order cococurv dgn yana @cococurvkl_yana atau 0136208576
•
POSTAGE & COD KL SELANGOR 𝙎𝙀𝙏𝙄𝘼𝙋 𝙃𝘼𝙍𝙄 📢 🔥 🔥
•
Ramai yang baru nak try ambil 1 box lepas tu repeat terus combo 2 atau 3.
•
Kalau awak first time nak try, ambil terus combo 2 atau 3 sebab lebih jimat:
- dapat free berry curv utk detox
- dapat free bengkung utk shape kan badan (combo 3 box) - jimat postage
•
Kandungan COCO CURV:
•
COCOA POWDER
✅Menurunkan kolestrol.
✅Mengurangkan berat badan.
✅Mencantikkan kulit.
•
FRUCTOSE
✅Pengganti gula disamping mampu merangsang tenaga.
✅Mencairkan lemak lebihan pada bawah dagu dan juga leher.
✅Membantu memperbaiki sel rosak.
•
HOODIA
✅Mengekang selera makan dan menguatkan imun tubuh badan.
✅Memecahkan lemak dan mengindarkan lemak menjadi tepu.
✅Berkesan didalam mengurangkan kalori.
•
GUARANA
✅Membantu membakar lemak.
✅Menurunkan berat badan.
✅Mengandungi bahan awet muda.
•
ALOE VERA
✅Menyahtoksikkan usus dan tubuh.
✅Membekalkan berat badan sihat.
✅Menghindarkan lemak dari melekat di usus, jantung dan juga organ dalaman
•
Sebab tu kami jamin anda boleh kurus dan ramping. •
Klik link di bio IG @cococurvkl_yana utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 serta boleh menangi GELANG EMAS COCO 916 , Produk COCOCURV dan pelbagai hadiah menarik lagi dgn hanya beli dan consume COCOCURV 🔥
Kurus dapat, Cantik pun dpt.💕
•
JOm jOm order dgn yana
.
😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
.
.
@cococurv.liena
@cococurvselangor_arl
@teamkakliena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

#cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri
  • Alhamdulillah 💕
    Jgn risau kalau korang mkn mcm mane sekalipun tapi consume Cococurv, berat korang still akan maintain or makin turun! 🥰 jom order cococurv dgn yana @cococurvkl_yana atau 0136208576
    •
    POSTAGE & COD KL SELANGOR 𝙎𝙀𝙏𝙄𝘼𝙋 𝙃𝘼𝙍𝙄 📢 🔥 🔥
    •
    Ramai yang baru nak try ambil 1 box lepas tu repeat terus combo 2 atau 3.
    •
    Kalau awak first time nak try, ambil terus combo 2 atau 3 sebab lebih jimat:
    - dapat free berry curv utk detox
    - dapat free bengkung utk shape kan badan (combo 3 box) - jimat postage
    •
    Kandungan COCO CURV:
    •
    COCOA POWDER
    ✅Menurunkan kolestrol.
    ✅Mengurangkan berat badan.
    ✅Mencantikkan kulit.
    •
    FRUCTOSE
    ✅Pengganti gula disamping mampu merangsang tenaga.
    ✅Mencairkan lemak lebihan pada bawah dagu dan juga leher.
    ✅Membantu memperbaiki sel rosak.
    •
    HOODIA
    ✅Mengekang selera makan dan menguatkan imun tubuh badan.
    ✅Memecahkan lemak dan mengindarkan lemak menjadi tepu.
    ✅Berkesan didalam mengurangkan kalori.
    •
    GUARANA
    ✅Membantu membakar lemak.
    ✅Menurunkan berat badan.
    ✅Mengandungi bahan awet muda.
    •
    ALOE VERA
    ✅Menyahtoksikkan usus dan tubuh.
    ✅Membekalkan berat badan sihat.
    ✅Menghindarkan lemak dari melekat di usus, jantung dan juga organ dalaman
    •
    Sebab tu kami jamin anda boleh kurus dan ramping. •
    Klik link di bio IG @cococurvkl_yana utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 serta boleh menangi GELANG EMAS COCO 916 , Produk COCOCURV dan pelbagai hadiah menarik lagi dgn hanya beli dan consume COCOCURV 🔥
    Kurus dapat, Cantik pun dpt.💕
    •
    JOm jOm order dgn yana
    .
    😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
    😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
    😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
    .
    .
    @cococurv.liena
    @cococurvselangor_arl
    @teamkakliena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    #cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri

  •  1  0  16 minutes ago
  • Hii sayang sayang sis semua!❤

Untuk siapa yang dah lama tak detox tu, yang rasa badan dah macam banyak sangat simpan makanan berminyak,sis cadangkan korang minum Berry Curv!🍇🍓

Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv .
Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #Cococurvmelaka #cococurvcodmelaka #cococurvfreecodmelaka #berrycurv #berrycurvmelaka #berrycurvcodmelaka #berrycurvfreecodmelaka #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hii sayang sayang sis semua!❤

    Untuk siapa yang dah lama tak detox tu, yang rasa badan dah macam banyak sangat simpan makanan berminyak,sis cadangkan korang minum Berry Curv!🍇🍓

    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv .
    Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    #cococurv #Cococurvmelaka #cococurvcodmelaka #cococurvfreecodmelaka #berrycurv #berrycurvmelaka #berrycurvcodmelaka #berrycurvfreecodmelaka #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  17 minutes ago
  • • • • • • 
𝗚𝗢𝗢𝗗 𝗠𝗢𝗥𝗡𝗜𝗡𝗚

 Run for your life.
 Be the sun to bright everyone life.
𝗧𝗿𝘆 𝗡𝗼𝘄❗
𝗖𝗼𝗰𝗼 𝗖𝘂𝗿𝘃 𝗮𝗻𝗱 𝗕𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗖𝘂𝗿𝘃

•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • • • • • •
    𝗚𝗢𝗢𝗗 𝗠𝗢𝗥𝗡𝗜𝗡𝗚

    Run for your life.
    Be the sun to bright everyone life.
    𝗧𝗿𝘆 𝗡𝗼𝘄❗
    𝗖𝗼𝗰𝗼 𝗖𝘂𝗿𝘃 𝗮𝗻𝗱 𝗕𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗖𝘂𝗿𝘃

    •
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  17 minutes ago
  • Selamat pagiiii sayangku semua! ♥️
Weekend ni sediakn breakfast apa ulloss? Share la dgn sis sikit😋
.
.
JANGAN lupa shake-shake cococurv selepas breakfast tau!☝🏼 Best tau CocoCurv ni, kenyang sepanjang hari! Jalan sana sini pun tak terasa penat! Jom order sekarang! 👏🏼
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet = berlari 10 pusingan padang

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Selamat pagiiii sayangku semua! ♥️
    Weekend ni sediakn breakfast apa ulloss? Share la dgn sis sikit😋
    .
    .
    JANGAN lupa shake-shake cococurv selepas breakfast tau!☝🏼 Best tau CocoCurv ni, kenyang sepanjang hari! Jalan sana sini pun tak terasa penat! Jom order sekarang! 👏🏼
    .
    1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  18 minutes ago
  • Assalamualaikum and Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Assalamualaikum and Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  3  0  19 minutes ago
  • .
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
__
Peewwiiitttt 😙 makan sedap-sedap tu JANGAN lupa shake-shake CocoCurv tau! ☝🏼
.
Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
.
Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
.
Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳
•
#cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurv #Cococurvmelaka #cococurvcodmelaka #cococurvfreecodmelaka
  • .
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV ‼]
    __
    Peewwiiitttt 😙 makan sedap-sedap tu JANGAN lupa shake-shake CocoCurv tau! ☝🏼
    .
    Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata “TAK RASA LAPAR SATU HARI” 😍 Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! 🔥
    .
    Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! 🤸🏻‍♀
    .
    Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv & Pinecurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏼🥳
    •
    #cococurvpower #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurv #Cococurvmelaka #cococurvcodmelaka #cococurvfreecodmelaka

  •  0  0  23 minutes ago
  • Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  24 minutes ago
  • NAK KASI FREE JE UOLLSS PINECURV & BERRYCURV DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
.
KENAPA PERLU DETOX🤔🤔
.
Apa kelebihan Detox ni
1. Membuang toksin dalam badan
2. Mencegah penyakit kronik
3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
4. Mengurangkan berat bada 
5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6. Meningkatkan kualiti kehidupan
7. Meningkatkan tenaga
8. Kualiti kulit semakin cantik
9. Ketenangan mental dan emosi
10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍..Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
.
JOm jOm order dgn yana
.

😘@cococurv_yana 📲0136208576
.
.
@cococurv.liena
@teamkakliena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

#cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • NAK KASI FREE JE UOLLSS PINECURV & BERRYCURV DENGAN SETIAP PEMBELIAN 3 KOTAK COCOCURV 😍😍
    .
    KENAPA PERLU DETOX🤔🤔
    .
    Apa kelebihan Detox ni
    1. Membuang toksin dalam badan
    2. Mencegah penyakit kronik
    3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
    4. Mengurangkan berat bada
    5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
    6. Meningkatkan kualiti kehidupan
    7. Meningkatkan tenaga
    8. Kualiti kulit semakin cantik
    9. Ketenangan mental dan emosi
    10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 @ Pinecurv 🍍..Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼
    .
    JOm jOm order dgn yana
    .

    😘@cococurv_yana 📲0136208576
    .
    .
    @cococurv.liena
    @teamkakliena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    #cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  3  0  27 minutes ago
  • Selamat pagi JakeLovers, tahu tak kain langsir dijual dengan harga paling rendah iaitu hanya RM3.99 semeter. Wow ! Memang betul-betul murah sempena Jualan Jumbo kalini.
.
Jadi ape tggu lagi? Jangan lepaskan peluang untuk dapat kain langsir di Jakel Gong Badak Kuala Terengganu. 
-PENGUKURAN & PEMASANGAN PERCUMA
*tertakluk terma & syarat.
#jakel ##jakeltextile #jakelterengganu #jumbo #jualanjumbo #murah #langsirmurah #percuma
  • Selamat pagi JakeLovers, tahu tak kain langsir dijual dengan harga paling rendah iaitu hanya RM3.99 semeter. Wow ! Memang betul-betul murah sempena Jualan Jumbo kalini.
    .
    Jadi ape tggu lagi? Jangan lepaskan peluang untuk dapat kain langsir di Jakel Gong Badak Kuala Terengganu.
    -PENGUKURAN & PEMASANGAN PERCUMA
    *tertakluk terma & syarat.
    #jakel # #jakeltextile #jakelterengganu #jumbo #jualanjumbo #murah #langsirmurah #percuma

  •  1  0  30 minutes ago
  • Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  32 minutes ago
  • • • • • • •
Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • • • • • • •
    Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  38 minutes ago
  • #Repost @cococurv_hq
• • • • • •
Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq
    • • • • • •
    Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  38 minutes ago
  • Repost from @cococurvsufiisyuhada_pj
•
Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•

Jgn risau kalau korang mkn mcm mane sekalipun tapi consume Cococurv, berat korang still akan maintain or makin turun! 🥰
Sufii still on POSTAGE & COD KL SELANGOR 𝗘𝗩𝗘𝗥𝗬𝗗𝗔𝗬 🔥
•
Klik link di bio IG @cococurvsufiisyuhada_pj utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 💕
•
Atau boleh dapatkan dari Agent-agent Sufii juga valid under #teamkakliena 🤗👇🏻

@cococurv_kotadamansara
𝟬𝟭𝟮-𝟮𝟯𝟴𝟱𝟮𝟱𝟱

@cococurvpuchong_apex
𝟬𝟭𝟳-𝟳𝟭𝟭𝟱𝟰𝟮𝟱

@cococurvmelaka_fatihah
𝟬𝟭𝟲-𝟮𝟱𝟳𝟬𝟬𝟯𝟲

@salcococurv_tampin
𝟬𝟭𝟭-𝟭𝟮𝟯𝟴𝟳𝟱𝟳𝟵

@cococurvpj.nusyy
𝟬𝟭𝟳-𝟯𝟲𝟰𝟰𝟳𝟰𝟱

@cococurv_anggun 
𝟬𝟭𝟲-𝟰𝟭𝟮𝟮𝟮𝟲𝟵

@cococurvpahang_dienaaa 
𝟬𝟭𝟬-𝟵𝟬𝟮𝟳𝟯𝟭𝟵

@cococurvjb 
𝟬𝟭𝟭-𝟯𝟳𝟯𝟵𝟰𝟯𝟰𝟲

FB - Zaskia Zaki (INA)
(Sg Buloh dan kawasan berhampiran)
𝟬𝟭𝟬-𝟰𝟬𝟬𝟬𝟳𝟬𝟵

•

@cococurv.liena
@cococurvhq
@cococurv.hq
@cococurv_hq
@cococurv_worldwidehq
•
#TEAMKAKLIENA #teamsufii #cococurvpetalingjaya #cococurvkl #cococurvdamansara #cococurvpuchong #pinecurv #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Repost from @cococurvsufiisyuhada_pj
    •
    Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •

    Jgn risau kalau korang mkn mcm mane sekalipun tapi consume Cococurv, berat korang still akan maintain or makin turun! 🥰
    Sufii still on POSTAGE & COD KL SELANGOR 𝗘𝗩𝗘𝗥𝗬𝗗𝗔𝗬 🔥
    •
    Klik link di bio IG @cococurvsufiisyuhada_pj utk dptkan 𝙃𝘼𝙍𝙂𝘼 𝙋𝙍𝙊𝙈𝙊𝙎𝙄 𝘿𝘼𝙉 𝙁𝙍𝙀𝙀 𝙂𝙄𝙁𝙏 𝙀𝙓𝘾𝙇𝙐𝙎𝙄𝙑𝙀 💕
    •
    Atau boleh dapatkan dari Agent-agent Sufii juga valid under #teamkakliena 🤗👇🏻

    @cococurv_kotadamansara
    𝟬𝟭𝟮-𝟮𝟯𝟴𝟱𝟮𝟱𝟱

    @cococurvpuchong_apex
    𝟬𝟭𝟳-𝟳𝟭𝟭𝟱𝟰𝟮𝟱

    @cococurvmelaka_fatihah
    𝟬𝟭𝟲-𝟮𝟱𝟳𝟬𝟬𝟯𝟲

    @salcococurv_tampin
    𝟬𝟭𝟭-𝟭𝟮𝟯𝟴𝟳𝟱𝟳𝟵

    @cococurvpj.nusyy
    𝟬𝟭𝟳-𝟯𝟲𝟰𝟰𝟳𝟰𝟱

    @cococurv_anggun
    𝟬𝟭𝟲-𝟰𝟭𝟮𝟮𝟮𝟲𝟵

    @cococurvpahang_dienaaa
    𝟬𝟭𝟬-𝟵𝟬𝟮𝟳𝟯𝟭𝟵

    @cococurvjb
    𝟬𝟭𝟭-𝟯𝟳𝟯𝟵𝟰𝟯𝟰𝟲

    FB - Zaskia Zaki (INA)
    (Sg Buloh dan kawasan berhampiran)
    𝟬𝟭𝟬-𝟰𝟬𝟬𝟬𝟳𝟬𝟵

    •

    @cococurv.liena
    @cococurvhq
    @cococurv.hq
    @cococurv_hq
    @cococurv_worldwidehq
    •
    #TEAMKAKLIENA #teamsufii #cococurvpetalingjaya #cococurvkl #cococurvdamansara #cococurvpuchong #pinecurv #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  38 minutes ago
  • Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Sis share resepi yang boleh buat breakfast ulloss terangkat, Lempeng Kelapa..Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww! 
.
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Selamat pagi y'alls! ❤ Yuolls breakfast apa pagi ni? Sis share resepi yang boleh buat breakfast ulloss terangkat, Lempeng Kelapa..Makan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww!
    .
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle seara percuma! 🤩

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  39 minutes ago
  • Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
JOm jOm order dgn yana
.
😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
.
.
@cococurv.liena
@cococurvselangor_arl
@teamkakliena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

#cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri
  • Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    JOm jOm order dgn yana
    .
    😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
    😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
    😘 @cococurvkl_yana atau 📲0136208576
    .
    .
    @cococurv.liena
    @cococurvselangor_arl
    @teamkakliena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    #cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri

  •  1  0  40 minutes ago
  • Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
JOm jOm order dgn arl
.
😘 @cococurvselangor_arl atau 📲0182338827
😘 @cococurvselangor_arl atau 📲0182338827
😘 @cococurvselangor_arl atau 📲0182338827
.
.
@cococurv.liena
@cococurvselangor_arl
@teamkakliena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

#cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri
  • Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    JOm jOm order dgn arl
    .
    😘 @cococurvselangor_arl atau 📲0182338827
    😘 @cococurvselangor_arl atau 📲0182338827
    😘 @cococurvselangor_arl atau 📲0182338827
    .
    .
    @cococurv.liena
    @cococurvselangor_arl
    @teamkakliena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    #cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri

  •  2  0  40 minutes ago
  • Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
JOm jOm order dgn yana
.
😘 @cococurv_yana atau 📲0136208576
😘 @cococurv_yana atau 📲0136208576
😘 @cococurv_yana atau 📲0136208576
.
.
@cococurv.liena
@teamkakliena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

#cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat  #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri
  • Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    JOm jOm order dgn yana
    .
    😘 @cococurv_yana atau 📲0136208576
    😘 @cococurv_yana atau 📲0136208576
    😘 @cococurv_yana atau 📲0136208576
    .
    .
    @cococurv.liena
    @teamkakliena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    #cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri

  •  1  0  41 minutes ago
  • Morning 🥰🥰🥰
.
Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
.
Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan  kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
. 
Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
.
Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
.
.
Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
•
JOm jOm order dgn yana
.
😘 @cococurvsgbuloh_nasue atau 📲0136208576
😘 @cococurvsgbuloh_nasue atau 📲0136208576
😘 @cococurvsgbuloh_nasue atau 📲0136208576
.

@cococurv.liena
@cococurv.ainny
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

#teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri
  • Morning 🥰🥰🥰
    .
    Bersenam Dpt membantu mengembalikan berat badan ideal terutama yg mengalami masalah perut buncit, Baik lelaki mahu pun wanita.
    .
    Walaupun di rumah kita masih boleh melakukan aktiviti senaman ringan kerana ia penting bagi meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Selain bersenam jangan lupa sebelum tidur minum BERRYCURV yaa....
    .
    Satu sachet Berry Curv mampu membuang segala toksin dalam badan uolls tu tahu! Percaya lah cakap sis, uolls akan rasa kagum n woww dengan keberkesanan Berry Curv ni!😱😱
    .
    .
    Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk setiap pembelian 2box CocoCurv . Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻
    •
    JOm jOm order dgn yana
    .
    😘 @cococurvsgbuloh_nasue atau 📲0136208576
    😘 @cococurvsgbuloh_nasue atau 📲0136208576
    😘 @cococurvsgbuloh_nasue atau 📲0136208576
    .

    @cococurv.liena
    @cococurv.ainny
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor #kembalikankeyakinandiri

  •  2  0  41 minutes ago

Top #percuma Posts

  • Share ke teman teman kalian !!! ✨
•
• 
@remixxdj._ •
•
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎼Song : Dj Percuma 🥺
📩 Request lagu ? Jgn malu Dm je 😛.....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📥 Free savee !!!
🚫 Dilarang membuang watermark !!!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Support 💯
•@remixxdj._
•@remixxdj._
•@remixxdj._
•@remixxdj._
•@remixxdj._
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
•Tag 📌

#literasimedia #storywakekinian #cinemagraph #lyricedit #fyp #omgpage #explorepage #percuma #gakusahbilangcinta #ccpeditor #fff #tiktok #tiktokindo #ifi #polosanvideo #remixxdjbuathal #tiktokmalaysia #lirikvideo #literasi15detik #videojiwang💦 #tiktokslomo #slowmo #liriktiktok #aestheticvibes #viralindonesia #likeforfollow #ʀᴇᴍɪxᴅᴊ #explore #exploretheworld .
  • Share ke teman teman kalian !!! ✨
    •
    •
    @remixxdj._ •
    •
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    🎼Song : Dj Percuma 🥺
    📩 Request lagu ? Jgn malu Dm je 😛.....
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    📥 Free savee !!!
    🚫 Dilarang membuang watermark !!!
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Support 💯
    •@remixxdj._
    •@remixxdj._
    •@remixxdj._
    •@remixxdj._
    •@remixxdj._
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
    •Tag 📌

    #literasimedia #storywakekinian #cinemagraph #lyricedit #fyp #omgpage #explorepage #percuma #gakusahbilangcinta #ccpeditor #fff #tiktok #tiktokindo #ifi #polosanvideo #remixxdjbuathal #tiktokmalaysia #lirikvideo #literasi15detik #videojiwang💦 #tiktokslomo #slowmo #liriktiktok #aestheticvibes #viralindonesia #likeforfollow #ʀᴇᴍɪxᴅᴊ #explore #exploretheworld .

  •  5,713  14  3 May, 2020
  • Percuma :)
Tag pacar, gebetan, temen , sahabat , mantan 🤭, dll😁
.
.
FOLLOW @curhawt 
FOLLOW @curhawt .
.
.
“Jangan lupa senyum hari ini✨”
__________________________________
#percuma #terserah
  • Percuma :)
    Tag pacar, gebetan, temen , sahabat , mantan 🤭, dll😁
    .
    .
    FOLLOW @curhawt
    FOLLOW @curhawt .
    .
    .
    “Jangan lupa senyum hari ini✨”
    __________________________________
    #percuma #terserah

  •  223  14  17 May, 2020