#peniagaonlinemalaysia Instagram Photos & Videos

peniagaonlinemalaysia - 18.3k posts

Hashtag Popularity

12.5
average comments
62.9
average likes

Latest #peniagaonlinemalaysia Posts

  • PENYELESAIAN MASALAH KEPUTIHAN!

Tak tertahan gatalnya miss v bila keputihan makin memuncak. Tak senang duduk! Lagi malu bila nak onz dengan mr husband sebab banyak sangat keputihan! 😫

Bila scroll pesbuk ternampak iklan kopi jamu yang boleh selesaikan masalah keputihan ni. Jamu tapi jamu moden campuran kopi dan koko. So, saya cuba 1 kotak.

Selepas minum, keputihan makin berkurangan dan bagusnya period yang dulu tak teratur sekarang dah teratur. Period datang sama tarikh dengan bulan lepas. Tak menyesal cuba..dan nak repeat lagi nanti bila dah habis.

Amacam? 
Nak ke nak sangat2?

#cwteyhaaman
#jamumoden #jamumodenmalaysia #minumanjamu #kopijamu #jamu #manjakani #jamuwanita #jamunenek #kopiperapat #rahsiarumahtanggabahagia #airjamu #jamuperapatmissv #jamuperapat #anjalkanpayudara #cantikluaransihatdalaman #buangangindalambadan #sengugut #hilangkansenggugut #ladyescoafeeampang #ladyescoafee #ladyescoafeenufiya #codsentul #codkeramat #codsetapak #nufiyasentul #nufiyagombak #nufiyakl #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia
  • PENYELESAIAN MASALAH KEPUTIHAN!

    Tak tertahan gatalnya miss v bila keputihan makin memuncak. Tak senang duduk! Lagi malu bila nak onz dengan mr husband sebab banyak sangat keputihan! 😫

    Bila scroll pesbuk ternampak iklan kopi jamu yang boleh selesaikan masalah keputihan ni. Jamu tapi jamu moden campuran kopi dan koko. So, saya cuba 1 kotak.

    Selepas minum, keputihan makin berkurangan dan bagusnya period yang dulu tak teratur sekarang dah teratur. Period datang sama tarikh dengan bulan lepas. Tak menyesal cuba..dan nak repeat lagi nanti bila dah habis.

    Amacam?
    Nak ke nak sangat2?

    #cwteyhaaman
    #jamumoden #jamumodenmalaysia #minumanjamu #kopijamu #jamu #manjakani #jamuwanita #jamunenek #kopiperapat #rahsiarumahtanggabahagia #airjamu #jamuperapatmissv #jamuperapat #anjalkanpayudara #cantikluaransihatdalaman #buangangindalambadan #sengugut #hilangkansenggugut #ladyescoafeeampang #ladyescoafee #ladyescoafeenufiya #codsentul #codkeramat #codsetapak #nufiyasentul #nufiyagombak #nufiyakl #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia

  •  4  0  7 hours ago
  • PENYELESAIAN MASALAH KEPUTIHAN!

Tak tertahan gatalnya miss v bila keputihan makin memuncak. Tak senang duduk! Lagi malu bila nak onz dengan mr husband sebab banyak sangat keputihan! 😫

Bila scroll pesbuk ternampak iklan kopi jamu yang boleh selesaikan masalah keputihan ni. Jamu tapi jamu moden campuran kopi dan koko. So, saya cuba 1 kotak.

Selepas minum, keputihan makin berkurangan dan bagusnya period yang dulu tak teratur sekarang dah teratur. Period datang sama tarikh dengan bulan lepas. Tak menyesal cuba..dan nak repeat lagi nanti bila dah habis.

Amacam? 
Nak ke nak sangat2?

#cwteyhaaman
#jamumoden #jamumodenmalaysia #minumanjamu #kopijamu #jamu #manjakani #jamuwanita #jamunenek #kopiperapat #rahsiarumahtanggabahagia #airjamu #jamuperapatmissv #jamuperapat #anjalkanpayudara #cantikluaransihatdalaman #buangangindalambadan #sengugut #hilangkansenggugut #ladyescoafeeampang #ladyescoafee #ladyescoafeenufiya #codsentul #codkeramat #codsetapak #nufiyasentul #nufiyagombak #nufiyakl #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia
  • PENYELESAIAN MASALAH KEPUTIHAN!

    Tak tertahan gatalnya miss v bila keputihan makin memuncak. Tak senang duduk! Lagi malu bila nak onz dengan mr husband sebab banyak sangat keputihan! 😫

    Bila scroll pesbuk ternampak iklan kopi jamu yang boleh selesaikan masalah keputihan ni. Jamu tapi jamu moden campuran kopi dan koko. So, saya cuba 1 kotak.

    Selepas minum, keputihan makin berkurangan dan bagusnya period yang dulu tak teratur sekarang dah teratur. Period datang sama tarikh dengan bulan lepas. Tak menyesal cuba..dan nak repeat lagi nanti bila dah habis.

    Amacam?
    Nak ke nak sangat2?

    #cwteyhaaman
    #jamumoden #jamumodenmalaysia #minumanjamu #kopijamu #jamu #manjakani #jamuwanita #jamunenek #kopiperapat #rahsiarumahtanggabahagia #airjamu #jamuperapatmissv #jamuperapat #anjalkanpayudara #cantikluaransihatdalaman #buangangindalambadan #sengugut #hilangkansenggugut #ladyescoafeeampang #ladyescoafee #ladyescoafeenufiya #codsentul #codkeramat #codsetapak #nufiyasentul #nufiyagombak #nufiyakl #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia

  •  2  0  8 hours ago
  • Bengang tak, bila orang cakap kita recycle baju minggu lepas?
Nak nak lagi, dilabelnya kita tak reti berfashion, out dated gitu.
Padahal anda sedang berjimat.

Lagi bertambah parah.
Bukan kawan-kawan je yang perasan.
Bos pon dah cam dah baju yang awak pakai.
Siap boleh teka esok awak pakai baju mana.

Malu ke malu?

Nak tak kami bantu bagi idea untuk anda berfesyen?
Bukan setakat berfesyen, anda pon boleh berjimat sekali taw.

Dengan KURUNG ORCHID  pelbagai corak dan saiznya sehingga, anda dapat bergaya dengan confident sambil berjimat.

Ramai yang dah beli sepasang, repeat order beli corak lain.
Bila tanya, kenapa repeat.
Katanya selesa, cutting cun.
Seronok pakai pergi kerja.

Tak padan dengan harganya RM99, boleh la nak melaram kalah Rozita Che Wan.
Lagi best, harga promosi RM99 tu kami bagi free post.

Jom klik link dibio untuk full details
#anggownsquad #kurungviral #kurungpermaisuri#kurungqueenmurah #dresstunang #bajuraya2020#anggowncollection #nikah #tunang #bajukurunglawa #bajukenduri#blousemuslimah #jubahmuslimah#peniagaonlinemalaysia #anggownsquad
  • Bengang tak, bila orang cakap kita recycle baju minggu lepas?
    Nak nak lagi, dilabelnya kita tak reti berfashion, out dated gitu.
    Padahal anda sedang berjimat.

    Lagi bertambah parah.
    Bukan kawan-kawan je yang perasan.
    Bos pon dah cam dah baju yang awak pakai.
    Siap boleh teka esok awak pakai baju mana.

    Malu ke malu?

    Nak tak kami bantu bagi idea untuk anda berfesyen?
    Bukan setakat berfesyen, anda pon boleh berjimat sekali taw.

    Dengan KURUNG ORCHID pelbagai corak dan saiznya sehingga, anda dapat bergaya dengan confident sambil berjimat.

    Ramai yang dah beli sepasang, repeat order beli corak lain.
    Bila tanya, kenapa repeat.
    Katanya selesa, cutting cun.
    Seronok pakai pergi kerja.

    Tak padan dengan harganya RM99, boleh la nak melaram kalah Rozita Che Wan.
    Lagi best, harga promosi RM99 tu kami bagi free post.

    Jom klik link dibio untuk full details
    #anggownsquad #kurungviral #kurungpermaisuri #kurungqueenmurah #dresstunang #bajuraya2020 #anggowncollection #nikah #tunang #bajukurunglawa #bajukenduri#blousemuslimah #jubahmuslimah#peniagaonlinemalaysia #anggownsquad

  •  0  0  9 hours ago
  • 😍Fabulous Slim Fit Turtle Neck 😍❤

🌹Colours : Emerald green, Off White, Nude Beige, Dusty Purple and Black
🌹RM 50
🌹Size : S-XL
  • 😍Fabulous Slim Fit Turtle Neck 😍❤

    🌹Colours : Emerald green, Off White, Nude Beige, Dusty Purple and Black
    🌹RM 50
    🌹Size : S-XL

  •  3  1  9 hours ago
  • 😍Fabulous Slim Fit Turtle Neck 😍❤

🌹Colours : Emerald green, Off White, Nude Beige, Dusty Purple and Black
🌹RM 50
🌹Size : S-XL
  • 😍Fabulous Slim Fit Turtle Neck 😍❤

    🌹Colours : Emerald green, Off White, Nude Beige, Dusty Purple and Black
    🌹RM 50
    🌹Size : S-XL

  •  3  3  9 hours ago
  • “GAJI DAH MASUK, JOMLAH BELANJA WIFE QURAN TAGGING BARU”
.
. 
Mesej [kak na] mudah je sebenarnya, nak ajak para husband kat luar sana utk romantik2 sikit lepas musim PKP nie kan.. 
.
Mood ramadhan dah turun..? jangan risau, quran humaira kan ada.. insyaallah boleh menjadi asbab penaikkan semangat untuk lebih membaca al quran.

“apa yg special sangat quran humaira Eksklusif Wanita ni?”
.
#pilihan warna eksklusif
- 4 pilihan warna eksklusif, merah jambu, biru torquise, emas dan unggu. 
.
#reka muka hadapan
- rekaan bunga kekwa yang menarik dan sesuai dengan sifat wanita.  Malah kualiti material muka depan juga menggunakan PU leather yang terkini. 
.
 # cermin kecil pelengkap 
- terdapat cermin kecil di bahagian dalam Al Quran untuk kegunaan wanita, sesuai dengan keperluan seorang wanita yang suka mementingkan kesempurnaan.
.
 #”ibrah" khas untuk wanita
- teks dan ayat-ayat suci Al Quran yang mempunyai hubungkait dengan wanita telah diwarnakan bagi memudahkan para wanita untuk membaca dan memahami secara ringkas hal-hal berkaitan wanita dan kekeluargaan
.
.
Nak order?
Klik wassap di bio ‼️

#quranhumaira
#QuranEksklusif
#HantaranQuran
#EksklusifWanita
#QuranTagging
#Quranviral
#quraneksklusifwanita
#mudahbelajar
#mudahfaham
#bazarpaknil
#bazaronline
#bazaronlinemalaysia
#bazarpaknilmurah
#jururawatmalaysia
#jururawatmasyarakat
#gurumalaysia
#polismalaysia
#tenteradaratmalaysia
#peniagaonline
#peniagaonlinemalaysia
  • “GAJI DAH MASUK, JOMLAH BELANJA WIFE QURAN TAGGING BARU”
    .
    .
    Mesej [kak na] mudah je sebenarnya, nak ajak para husband kat luar sana utk romantik2 sikit lepas musim PKP nie kan..
    .
    Mood ramadhan dah turun..? jangan risau, quran humaira kan ada.. insyaallah boleh menjadi asbab penaikkan semangat untuk lebih membaca al quran.

    “apa yg special sangat quran humaira Eksklusif Wanita ni?”
    .
    #pilihan warna eksklusif
    - 4 pilihan warna eksklusif, merah jambu, biru torquise, emas dan unggu.
    .
    #reka muka hadapan
    - rekaan bunga kekwa yang menarik dan sesuai dengan sifat wanita. Malah kualiti material muka depan juga menggunakan PU leather yang terkini.
    .
    # cermin kecil pelengkap
    - terdapat cermin kecil di bahagian dalam Al Quran untuk kegunaan wanita, sesuai dengan keperluan seorang wanita yang suka mementingkan kesempurnaan.
    .
    #”ibrah" khas untuk wanita
    - teks dan ayat-ayat suci Al Quran yang mempunyai hubungkait dengan wanita telah diwarnakan bagi memudahkan para wanita untuk membaca dan memahami secara ringkas hal-hal berkaitan wanita dan kekeluargaan
    .
    .
    Nak order?
    Klik wassap di bio ‼️

    #quranhumaira
    #QuranEksklusif
    #HantaranQuran
    #EksklusifWanita
    #QuranTagging
    #Quranviral
    #quraneksklusifwanita
    #mudahbelajar
    #mudahfaham
    #bazarpaknil
    #bazaronline
    #bazaronlinemalaysia
    #bazarpaknilmurah
    #jururawatmalaysia
    #jururawatmasyarakat
    #gurumalaysia
    #polismalaysia
    #tenteradaratmalaysia
    #peniagaonline
    #peniagaonlinemalaysia

  •  205  47  21 hours ago
  • CARA KITA LIHAT MASALAH

Cara kita menerima masalah bergantung pada keadaan diri kita. Kita nak jadi cawan atau baldi?

Cawan di letak garam, dan baldi juga diletak garam. Mana yang masin? Mesti lah cawan kan. Kenapa cawan? Sebab cawan kecil, sempit. Tapi baldi besar..luas dan lapang tak terasa masin air tu. 

Jadinya bila ada masalah..kita kena jadikan diri kita lapang mcm baldi barulah boleh menerima masalah tanpa kusut. Jangan sempitkan diri kite mcm dalam cawan kalau tak terasa masin terasa susahnya masalah yang ada.

Dapat sesuatu? 😁

#positif
#positifselalu
#positifmindset 
#jagahatijagaiman 
#jagahati 
#berlapangdada 
#katakatamotivasi 
#katakatamutiara 
#tipsuntukberjaya 
#malaysiaviral 
#igshopmalaysia 
#igshopmurahonline 
#kedaionlinemalaysia 
#bazarpaknil 
#peniagaonlinemalaysia 
#sayajualmilkbooster 
#sayajualjamumurah 
#milkboostermalaysia 
#milkboosterberkesan
  • CARA KITA LIHAT MASALAH

    Cara kita menerima masalah bergantung pada keadaan diri kita. Kita nak jadi cawan atau baldi?

    Cawan di letak garam, dan baldi juga diletak garam. Mana yang masin? Mesti lah cawan kan. Kenapa cawan? Sebab cawan kecil, sempit. Tapi baldi besar..luas dan lapang tak terasa masin air tu.

    Jadinya bila ada masalah..kita kena jadikan diri kita lapang mcm baldi barulah boleh menerima masalah tanpa kusut. Jangan sempitkan diri kite mcm dalam cawan kalau tak terasa masin terasa susahnya masalah yang ada.

    Dapat sesuatu? 😁

    #positif
    #positifselalu
    #positifmindset
    #jagahatijagaiman
    #jagahati
    #berlapangdada
    #katakatamotivasi
    #katakatamutiara
    #tipsuntukberjaya
    #malaysiaviral
    #igshopmalaysia
    #igshopmurahonline
    #kedaionlinemalaysia
    #bazarpaknil
    #peniagaonlinemalaysia
    #sayajualmilkbooster
    #sayajualjamumurah
    #milkboostermalaysia
    #milkboosterberkesan

  •  4  0  3 August, 2020
  • Black Flower Blouse 😍❤ 

Siapa nak pikat crushh angkat dua tangan 👐 🤣 cantik sangat tau  blouse nii .. mata² pasti memandang dkt ualls 😍😍

🌹Rm45
🌹Saiz M-5XL

Berminat ?
1. Screenshot gambar dress
2. Terus klik link biru di bio sis / whatsapp 011-11179071😘
  • Black Flower Blouse 😍❤

    Siapa nak pikat crushh angkat dua tangan 👐 🤣 cantik sangat tau blouse nii .. mata² pasti memandang dkt ualls 😍😍

    🌹Rm45
    🌹Saiz M-5XL

    Berminat ?
    1. Screenshot gambar dress
    2. Terus klik link biru di bio sis / whatsapp 011-11179071😘

  •  12  1  2 August, 2020
  • Black Flower Blouse 😍❤ 

Siapa nak pikat crushh angkat dua tangan 👐 🤣 cantik sangat tau  blouse nii .. mata² pasti memandang dkt ualls 😍😍

🌹Rm45
🌹Saiz M-5XL

Berminat ?
1. Screenshot gambar dress
2. Terus klik link biru di bio sis / whatsapp 011-11179071😘
  • Black Flower Blouse 😍❤

    Siapa nak pikat crushh angkat dua tangan 👐 🤣 cantik sangat tau blouse nii .. mata² pasti memandang dkt ualls 😍😍

    🌹Rm45
    🌹Saiz M-5XL

    Berminat ?
    1. Screenshot gambar dress
    2. Terus klik link biru di bio sis / whatsapp 011-11179071😘

  •  13  3  2 August, 2020
  • Lawanyaa Baby Breath Top nii 😍😍 sesuai utk ualls ke kuliah/pejabat/jalan² bercuti. Confirm ualls akan cantik seharian 🌹👸
🌹RM 59
🌹Colours : Black and White
Sizes : S-XXL 

Swipe Left 👉 Measurement 

Berminat ?
1. Screenshot gambar dress
2. Terus klik link biru di bio sis / whatsapp 011-11179071😘
  • Lawanyaa Baby Breath Top nii 😍😍 sesuai utk ualls ke kuliah/pejabat/jalan² bercuti. Confirm ualls akan cantik seharian 🌹👸
    🌹RM 59
    🌹Colours : Black and White
    Sizes : S-XXL

    Swipe Left 👉 Measurement

    Berminat ?
    1. Screenshot gambar dress
    2. Terus klik link biru di bio sis / whatsapp 011-11179071😘

  •  12  1  2 August, 2020
  • Lawanyaa Baby Breath Top nii 😍😍 sesuai utk ualls ke kuliah/pejabat/jalan² bercuti. Confirm ualls akan cantik seharian 🌹👸
🌹RM 59
🌹Colours : Black and White
Sizes : S-XXL 

Swipe Left 👉 Measurement 

Berminat ?
1. Screenshot gambar dress
2. Terus klik link biru di bio sis / whatsapp 011-11179071😘
  • Lawanyaa Baby Breath Top nii 😍😍 sesuai utk ualls ke kuliah/pejabat/jalan² bercuti. Confirm ualls akan cantik seharian 🌹👸
    🌹RM 59
    🌹Colours : Black and White
    Sizes : S-XXL

    Swipe Left 👉 Measurement

    Berminat ?
    1. Screenshot gambar dress
    2. Terus klik link biru di bio sis / whatsapp 011-11179071😘

  •  6  1  2 August, 2020
  • Happy Weekend !  kami juga ada rak saiz besar Heavy Duty. Sesuai untuk muatan barang besar. Ready Stok.

👉 www.wasap.my/60176953139 (Hisham)
👉 www.wasap.my/60198435866 (Aminah)
👉 www.wasap.my/601126247348 (Fara)

Harga : RM200/unit (Standard 4 Level, boleh add on Level mengikut permintaan)

Ukuran :-
Tinggi : 6 kaki {180cm}
Lebar : 1.5 kaki {45cm}
Panjang : 4 kaki {120cm}

Pilinan Warna : Cream

Kapasiti : Heavy Duty. Mampu menampung 350kg/level.

Ciri-ciri istimewa :
👍 Jarak antara tingkat boleh laras.
👉 Boleh Cash & Carry muat masuk kereta.
👉 Perkhidmatan Delivery & Postage disediakan.
.
#dekorasi #decomalaysia #deco #kedai #rakbaju #rakbesimalaysia #rakbesi #perabutrumah #pejabat #kabinetdapur #sayajualmurah #sayajualperabot #perabutmalaysia #dapur #hiasanrumah #tadika #kindergartenmalaysia #nurserydecor #taska #kedaionlinemalaysia #kedaionline #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinetegar #barangmurah #rakmurah
  • Happy Weekend ! kami juga ada rak saiz besar Heavy Duty. Sesuai untuk muatan barang besar. Ready Stok.

    👉 www.wasap.my/60176953139 (Hisham)
    👉 www.wasap.my/60198435866 (Aminah)
    👉 www.wasap.my/601126247348 (Fara)

    Harga : RM200/unit (Standard 4 Level, boleh add on Level mengikut permintaan)

    Ukuran :-
    Tinggi : 6 kaki {180cm}
    Lebar : 1.5 kaki {45cm}
    Panjang : 4 kaki {120cm}

    Pilinan Warna : Cream

    Kapasiti : Heavy Duty. Mampu menampung 350kg/level.

    Ciri-ciri istimewa :
    👍 Jarak antara tingkat boleh laras.
    👉 Boleh Cash & Carry muat masuk kereta.
    👉 Perkhidmatan Delivery & Postage disediakan.
    .
    #dekorasi #decomalaysia #deco #kedai #rakbaju #rakbesimalaysia #rakbesi #perabutrumah #pejabat #kabinetdapur #sayajualmurah #sayajualperabot #perabutmalaysia #dapur #hiasanrumah #tadika #kindergartenmalaysia #nurserydecor #taska #kedaionlinemalaysia #kedaionline #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinetegar #barangmurah #rakmurah

  •  7  0  2 August, 2020
  • Happy Weekend !  kami juga ada rak saiz besar Heavy Duty. Sesuai untuk muatan barang besar. Ready Stok.

👉 www.wasap.my/60176953139 (Hisham)
👉 www.wasap.my/60198435866 (Aminah)
👉 www.wasap.my/601126247348 (Fara)

Harga : RM200/unit (Standard 4 Level, boleh add on Level mengikut permintaan)

Ukuran :-
Tinggi : 6 kaki {180cm}
Lebar : 1.5 kaki {45cm}
Panjang : 4 kaki {120cm}

Pilinan Warna : Cream

Kapasiti : Heavy Duty. Mampu menampung 350kg/level.

Ciri-ciri istimewa :
👍 Jarak antara tingkat boleh laras.
👉 Boleh Cash & Carry muat masuk kereta.
👉 Perkhidmatan Delivery & Postage disediakan.
.
#dekorasi #decomalaysia #deco #kedai #rakbaju #rakbesimalaysia #rakbesi #perabutrumah #pejabat #kabinetdapur #sayajualmurah #sayajualperabot #perabutmalaysia #dapur #hiasanrumah #tadika #kindergartenmalaysia #nurserydecor #taska #kedaionlinemalaysia #kedaionline #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinetegar #barangmurah #rakmurah
  • Happy Weekend ! kami juga ada rak saiz besar Heavy Duty. Sesuai untuk muatan barang besar. Ready Stok.

    👉 www.wasap.my/60176953139 (Hisham)
    👉 www.wasap.my/60198435866 (Aminah)
    👉 www.wasap.my/601126247348 (Fara)

    Harga : RM200/unit (Standard 4 Level, boleh add on Level mengikut permintaan)

    Ukuran :-
    Tinggi : 6 kaki {180cm}
    Lebar : 1.5 kaki {45cm}
    Panjang : 4 kaki {120cm}

    Pilinan Warna : Cream

    Kapasiti : Heavy Duty. Mampu menampung 350kg/level.

    Ciri-ciri istimewa :
    👍 Jarak antara tingkat boleh laras.
    👉 Boleh Cash & Carry muat masuk kereta.
    👉 Perkhidmatan Delivery & Postage disediakan.
    .
    #dekorasi #decomalaysia #deco #kedai #rakbaju #rakbesimalaysia #rakbesi #perabutrumah #pejabat #kabinetdapur #sayajualmurah #sayajualperabot #perabutmalaysia #dapur #hiasanrumah #tadika #kindergartenmalaysia #nurserydecor #taska #kedaionlinemalaysia #kedaionline #bazarpaknil #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinetegar #barangmurah #rakmurah

  •  18  0  2 August, 2020
  • NAK RAMBUT SIHAT, HITAM & BERKILAT❓

Jom cuba natural pomade by magicblue.
.
Sesuai untuk baby, kanak2 dan orang dewasa.
Lelaki/perempuan boleh pakai tau.. tak ada masalah.
.
Elok sangat rawat rambut yang rosak, gatal2 kulit kepala, rambut kerap gugur, kelemumur, rambut nipis #agentdiperlukan ut secara semulajadi, special kan.. 🥰

Klik wassap di bio ‼️

#chiktieLegacy 
#AgentDiperlukan
#magicblue #mewangi
#merawat #hilangstress
#mampumilik #terlajaklaris
#freepostage #AgentWanted
#agentmurah #mudahjual
#jomjoin #bisnesonline
#jururawatmalaysia
#jururawatmasyarakat
#gurumalaysia
#polismalaysia
#tenteradaratmalaysia
#peniagaonline
#peniagaonlinemalaysia
  • NAK RAMBUT SIHAT, HITAM & BERKILAT❓

    Jom cuba natural pomade by magicblue.
    .
    Sesuai untuk baby, kanak2 dan orang dewasa.
    Lelaki/perempuan boleh pakai tau.. tak ada masalah.
    .
    Elok sangat rawat rambut yang rosak, gatal2 kulit kepala, rambut kerap gugur, kelemumur, rambut nipis #agentdiperlukan ut secara semulajadi, special kan.. 🥰

    Klik wassap di bio ‼️

    #chiktieLegacy
    #AgentDiperlukan
    #magicblue #mewangi
    #merawat #hilangstress
    #mampumilik #terlajaklaris
    #freepostage #AgentWanted
    #agentmurah #mudahjual
    #jomjoin #bisnesonline
    #jururawatmalaysia
    #jururawatmasyarakat
    #gurumalaysia
    #polismalaysia
    #tenteradaratmalaysia
    #peniagaonline
    #peniagaonlinemalaysia

  •  127  40  2 August, 2020
  • ASBAB MIN KAFFE.. DAH BOLEH MAKAN SOTONG.

Setelah sekian lama tak menjamah sotong...

Kini dah boleh jamah seefood sejak amalkan Kopi garam buluh..xde lagi gatal² merenyam dekat wajah tu..

Apa yang lagi best, minum min kaffe membantu perut jadi kempis sebab melancarkan sistem pencernaan. 

Bila period tiada lagi sakit perut serta senggugut.. 

Alhamdulillah... 

Kalau alah dengan kopi pun boleh ambil.. 
InsyaALLAH tak de masalah kembung,tak de sakit kepala lepas minum min kaffe..

Ada yg nak CUBA? Whatsapp 0129819842
.
.
#cleosecret #tatiskincare #onetouch #glucometer #bloodpressuremonitor #minkaffe #scandalz #sabunbadan #hioproduct #peniagaonline #peniagaonlinemalaysia #peniagakelantan #businesswomen #malaysianproduct
#slowmo #viral #padubeb #covid19 #corona #forsale #ysuku
  • ASBAB MIN KAFFE.. DAH BOLEH MAKAN SOTONG.

    Setelah sekian lama tak menjamah sotong...

    Kini dah boleh jamah seefood sejak amalkan Kopi garam buluh..xde lagi gatal² merenyam dekat wajah tu..

    Apa yang lagi best, minum min kaffe membantu perut jadi kempis sebab melancarkan sistem pencernaan.

    Bila period tiada lagi sakit perut serta senggugut..

    Alhamdulillah...

    Kalau alah dengan kopi pun boleh ambil..
    InsyaALLAH tak de masalah kembung,tak de sakit kepala lepas minum min kaffe..

    Ada yg nak CUBA? Whatsapp 0129819842
    .
    .
    #cleosecret #tatiskincare #onetouch #glucometer #bloodpressuremonitor #minkaffe #scandalz #sabunbadan #hioproduct #peniagaonline #peniagaonlinemalaysia #peniagakelantan #businesswomen #malaysianproduct
    #slowmo #viral #padubeb #covid19 #corona #forsale #ysuku

  •  2  0  1 August, 2020
  • “Penangan Tati Skincare, pasangan tidak percaya perubahan yang berlaku!”

Banyak perubahan positif yang berlaku selepas menggunakan produk kosmetik terkenal ini.

Dengar kata, artis pun ramai pakai produk ini sebab sangat berkesan.

Kulit lebih cerah dalam masa yang lebih singkat berbanding pakai skincare lain 

Dah pakai berbulan-bulan muka macam takde beza.

Macam mana hati tak runsing?

Bukannya kita tak sabar tapi kalau dah pakai lama tak nampak perubahan memang frust betul rasa.

Nasib baik ada Tati Skincare. Lepas tiga hari boleh nampak terus perubahan menakjubkan!

Sebenarnya rasa tak percaya langsung macam mana boleh cepat sangat kulit jadi elok!

Parut jerawat yang hitam dah semakin pudar

Yang lagi kagum, boleh nampak kulit tu makin cerah. 

Sebijik macam artis dalam TV!

Memang ajaib la Tati skincare ni.

Tati skincare ini bukan dekat pasaran Malaysia je, malahan mendapat permintaan tinggi dekat Singapura dan Brunei

Ingat biasa-biasa je ke produk ini.

Kalau nak kulit cantik, tekan je link di bawah.

Tak cuba tak tahu, dah cuba mesti mahu!
.
.
#cleosecret #tatiskincare #onetouch #glucometer #bloodpressuremonitor #minkaffe #scandalz #sabunbadan #hioproduct #peniagaonline #peniagaonlinemalaysia #peniagakelantan #businesswomen #malaysianproduct
#slowmo #viral #padubeb #covid19 #corona #forsale #ysuku
  • “Penangan Tati Skincare, pasangan tidak percaya perubahan yang berlaku!”

    Banyak perubahan positif yang berlaku selepas menggunakan produk kosmetik terkenal ini.

    Dengar kata, artis pun ramai pakai produk ini sebab sangat berkesan.

    Kulit lebih cerah dalam masa yang lebih singkat berbanding pakai skincare lain

    Dah pakai berbulan-bulan muka macam takde beza.

    Macam mana hati tak runsing?

    Bukannya kita tak sabar tapi kalau dah pakai lama tak nampak perubahan memang frust betul rasa.

    Nasib baik ada Tati Skincare. Lepas tiga hari boleh nampak terus perubahan menakjubkan!

    Sebenarnya rasa tak percaya langsung macam mana boleh cepat sangat kulit jadi elok!

    Parut jerawat yang hitam dah semakin pudar

    Yang lagi kagum, boleh nampak kulit tu makin cerah.

    Sebijik macam artis dalam TV!

    Memang ajaib la Tati skincare ni.

    Tati skincare ini bukan dekat pasaran Malaysia je, malahan mendapat permintaan tinggi dekat Singapura dan Brunei

    Ingat biasa-biasa je ke produk ini.

    Kalau nak kulit cantik, tekan je link di bawah.

    Tak cuba tak tahu, dah cuba mesti mahu!
    .
    .
    #cleosecret #tatiskincare #onetouch #glucometer #bloodpressuremonitor #minkaffe #scandalz #sabunbadan #hioproduct #peniagaonline #peniagaonlinemalaysia #peniagakelantan #businesswomen #malaysianproduct
    #slowmo #viral #padubeb #covid19 #corona #forsale #ysuku

  •  2  0  1 August, 2020
  • RAHSIA KECANTIKAN TERBONGKAR TANPA PERLU KOS YANG MAHAL

.
.

Yang kusam jadi cerah berseri
Yang berkedut jadi anjal
Yang tak rata jadi flawless

Semua ini cukup dengan kombinasi mantap dan super jimat yang Cleo Secret tawarkan untuk anda semua.

=========
SABUN CLEO
=========
✅ Merawat segala masalah kulit
✅ Mampu mencerahkan kulit seluruh badan
✅ Mengatasai masalah jerawat, jeragat, kulit kusam

=========
SERUM SCANDALZ
=========
✅ Melambatkan proses penuaan
✅ Melembabkan kulit wajah
✅ Boleh dijadikan sebagai makeup base

=========
FOUNDATION SCANDALZ
=========
✅ Mencegah dan merawat kerosakan kulit akibat cahaya matahari (Dilengkapi SPF25)
✅ Cantik sambil merawat kulit
✅ Hasil makeup yg smooth (tidak bercapuk)

.

Kalau nak di list kan kebaikan dalam semua produk ni memang banyak.
Nak tahu info lanjut boleh PM Diana tau. Diana akan explain dengan lebih details kebaikan setiap produk tu.
.
.
.
#cleosecret #tatiskincare #onetouch #glucometer #bloodpressuremonitor #minkaffe #scandalz #sabunbadan #hioproduct #peniagaonline #peniagaonlinemalaysia #peniagakelantan #businesswomen #malaysianproduct
#slowmo #viral #padubeb #covid19 #corona #forsale #ysuku
  • RAHSIA KECANTIKAN TERBONGKAR TANPA PERLU KOS YANG MAHAL

    .
    .

    Yang kusam jadi cerah berseri
    Yang berkedut jadi anjal
    Yang tak rata jadi flawless

    Semua ini cukup dengan kombinasi mantap dan super jimat yang Cleo Secret tawarkan untuk anda semua.

    =========
    SABUN CLEO
    =========
    ✅ Merawat segala masalah kulit
    ✅ Mampu mencerahkan kulit seluruh badan
    ✅ Mengatasai masalah jerawat, jeragat, kulit kusam

    =========
    SERUM SCANDALZ
    =========
    ✅ Melambatkan proses penuaan
    ✅ Melembabkan kulit wajah
    ✅ Boleh dijadikan sebagai makeup base

    =========
    FOUNDATION SCANDALZ
    =========
    ✅ Mencegah dan merawat kerosakan kulit akibat cahaya matahari (Dilengkapi SPF25)
    ✅ Cantik sambil merawat kulit
    ✅ Hasil makeup yg smooth (tidak bercapuk)

    .

    Kalau nak di list kan kebaikan dalam semua produk ni memang banyak.
    Nak tahu info lanjut boleh PM Diana tau. Diana akan explain dengan lebih details kebaikan setiap produk tu.
    .
    .
    .
    #cleosecret #tatiskincare #onetouch #glucometer #bloodpressuremonitor #minkaffe #scandalz #sabunbadan #hioproduct #peniagaonline #peniagaonlinemalaysia #peniagakelantan #businesswomen #malaysianproduct
    #slowmo #viral #padubeb #covid19 #corona #forsale #ysuku

  •  1  0  1 August, 2020

Top #peniagaonlinemalaysia Posts

  • RAYA MANA TAHUN NI? MERENTAS NEGERI BALIK KAMPUNG KE? 😃
.
Jadikan Aidilfitri kali ini lebih bermakna buat kita semua. Eratkan silaturrahim sesama kita dan salinglah kita bermaafan dalam menzahirkan keredhaan dariNya.
.
Dalam kemeriahan, sentiasa juga jaga jarak sosial ya. Moga dijauhi #covid_19 dari kita semua.
.
Moga Ukhuwah yang terbina ini sentiasa berpanjangan hendaknya.
.
Abam juga ingin mohon maaf atas segala kekurangan dan sebarang salah silap selama ini.
.
Semoga ukhwah fillah ini berkekalan hingga ke Jannah.
.
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.
.
LT Muda Mohd Faiz Bin Abu Hasan
.
#selamatharirayaaidilfitri #ramadhan #syawal #dudukrumah #stayathome #jagajaraksosial #instagram #malamraya #viral #viralpost #tiktok #usahawan #usahawanmu #peniagaonlinemalaysia #usahawanmalaysia #gengtakbalikkampung #pakaianberseragam #frontliners #uniform #segakberseragam #teamrayadiperantauan
  • RAYA MANA TAHUN NI? MERENTAS NEGERI BALIK KAMPUNG KE? 😃
    .
    Jadikan Aidilfitri kali ini lebih bermakna buat kita semua. Eratkan silaturrahim sesama kita dan salinglah kita bermaafan dalam menzahirkan keredhaan dariNya.
    .
    Dalam kemeriahan, sentiasa juga jaga jarak sosial ya. Moga dijauhi #covid_19 dari kita semua.
    .
    Moga Ukhuwah yang terbina ini sentiasa berpanjangan hendaknya.
    .
    Abam juga ingin mohon maaf atas segala kekurangan dan sebarang salah silap selama ini.
    .
    Semoga ukhwah fillah ini berkekalan hingga ke Jannah.
    .
    SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.
    .
    LT Muda Mohd Faiz Bin Abu Hasan
    .
    #selamatharirayaaidilfitri #ramadhan #syawal #dudukrumah #stayathome #jagajaraksosial #instagram #malamraya #viral #viralpost #tiktok #usahawan #usahawanmu #peniagaonlinemalaysia #usahawanmalaysia #gengtakbalikkampung #pakaianberseragam #frontliners #uniform #segakberseragam #teamrayadiperantauan

  •  143  37  23 May, 2020
  • Wow, Gambar #suri masuk paper!
.follow insta @alimi_othman. .
 Alhamdulillah,terpilih menyertai bidang pelopor #reconstructionism di kalangan #schoolaociety melalui Akademi Motivator Professional Malaysia di mana short Course~Professional Certs~ Entrepreneurial Communication bawah tajaan Yayasan Pembangunan Motivator Malaysia, pensyarah kami Prof Dato Dr Syed Ahmad Al-Saggof. Sememangnya hasrat Prof SAAS untuk melahirkan lebih ramai ejen perubah minda bangsa melalui pendekatan silibus pengajian SAIKOSAN yang kami pelajari di Akademi. Dengan kaedah KPP ini Prof SAAS amat yakin sebuah tamadun "The Schooling Society"bagi mencemerlangkan jati diri bangsa dapat terus direalisasikan.InshaAllah. Allah merahmati usaha kita.aminnn
#Alhamdulillah #Assalamualaikum #cikguseo #projekti #ajimaura #terapiinstagram
  • Wow, Gambar #suri masuk paper!
    .follow insta @alimi_othman. .
    Alhamdulillah,terpilih menyertai bidang pelopor #reconstructionism di kalangan #schoolaociety melalui Akademi Motivator Professional Malaysia di mana short Course~Professional Certs~ Entrepreneurial Communication bawah tajaan Yayasan Pembangunan Motivator Malaysia, pensyarah kami Prof Dato Dr Syed Ahmad Al-Saggof. Sememangnya hasrat Prof SAAS untuk melahirkan lebih ramai ejen perubah minda bangsa melalui pendekatan silibus pengajian SAIKOSAN yang kami pelajari di Akademi. Dengan kaedah KPP ini Prof SAAS amat yakin sebuah tamadun "The Schooling Society"bagi mencemerlangkan jati diri bangsa dapat terus direalisasikan.InshaAllah. Allah merahmati usaha kita.aminnn
    #Alhamdulillah #Assalamualaikum #cikguseo #projekti #ajimaura #terapiinstagram

  •  122  46  23 September, 2017