#peniagaonlinekelantan Instagram Photos & Videos

peniagaonlinekelantan - 5 posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
11
average likes

Latest #peniagaonlinekelantan Posts

  • Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba ni diformulasi dengan bahan terbaik dan berkualiti dalam merawat segala masalah yang dialami seperti membuang daki, merawat kulit dibadan dan mampu membangkitkan aura yang positif pada si pemakai ๐Ÿ˜˜

Nak ORDER ?
Boleh klik terus link wassap yang ada diruang bio untuk info lanjut ๐Ÿ‘
.
GEL MANDIAN BIDARA
SM = RM25.00
SS = RM28.00
Kos pos RM8 (sm) RM12 (ss)

Boleh klik link di bio atau boleh trus dm sy..
Klik utk whtsapp segera : http://BuyAsLegacy.wasap.my

ATAU
Hubungi +6017 934 6696 (Miss Noor)
.
COD
Sekitar Kota Bharu, Pasir Tumbuh, Kubang Kerian, Binjai, Panji, Tunjung, Wakaf Cheyeh, Peringat, Gong Dermin.
.
๐Ÿ’ผ Agen/dropship diperlukan di seluruh negeri.
Hubungi +6017 934 6696 atau klik http://agenASL.wasap.my
.
#testimonigelmandianbidara #testimonibidara #testimonibizzyboddy #aslegacy #lakukeras #dropship #peniagaonline #niagaonline #onlineniaga #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinekelantan
  • Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba ni diformulasi dengan bahan terbaik dan berkualiti dalam merawat segala masalah yang dialami seperti membuang daki, merawat kulit dibadan dan mampu membangkitkan aura yang positif pada si pemakai ๐Ÿ˜˜

    Nak ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap yang ada diruang bio untuk info lanjut ๐Ÿ‘
    .
    GEL MANDIAN BIDARA
    SM = RM25.00
    SS = RM28.00
    Kos pos RM8 (sm) RM12 (ss)

    Boleh klik link di bio atau boleh trus dm sy..
    Klik utk whtsapp segera : http://BuyAsLegacy.wasap.my

    ATAU
    Hubungi +6017 934 6696 (Miss Noor)
    .
    COD
    Sekitar Kota Bharu, Pasir Tumbuh, Kubang Kerian, Binjai, Panji, Tunjung, Wakaf Cheyeh, Peringat, Gong Dermin.
    .
    ๐Ÿ’ผ Agen/dropship diperlukan di seluruh negeri.
    Hubungi +6017 934 6696 atau klik http://agenASL.wasap.my
    .
    #testimonigelmandianbidara #testimonibidara #testimonibizzyboddy #aslegacy #lakukeras #dropship #peniagaonline #niagaonline #onlineniaga #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinekelantan

  •  6  1  8 January, 2019
  • Ringkasan bagi kebaikan Bizzi Boddy.
.
Uish bestnya tengok kawan, artis semua kurus langsing cantik menawan! Takkan tengok je? Tak nak ke jadi si gadis jelita idaman semua?
.
Hidup ni, bila kita sihat, mudah urusannya. Bukan nak kata gemuk tu jahat ke buruk ke apa, tak. Tapi tak nak ke try jadi kurus? Muka kau yang orang kutuk-kutuk buruk time gemok tiba-tiba jadi cantik macam Kylie Jenner bila kau dah kurus confirm petik jari semua datang.
.
Harga (tidak termasuk postage):
SM-RM79.90
SS-RM82.00
.
Nak dapatkan produk ini? Hubungi sy agen sah As Legacyโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
COD Sekitar Kota Bharu,  P. Tumbuh,  Kubang Kerian,  Peringat, Tunjung,  Wakaf cheyeh,  Binjai,  Panji. โžก๏ธ @as_legacy.kelantan
.
#aslegacyevo 
#aslegacy #ascosmetics #asbeauty #partnershipwanted #agentwanted #dropship #peniagaonline #niagaonline #onlineniaga #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinekelantan
  • Ringkasan bagi kebaikan Bizzi Boddy.
    .
    Uish bestnya tengok kawan, artis semua kurus langsing cantik menawan! Takkan tengok je? Tak nak ke jadi si gadis jelita idaman semua?
    .
    Hidup ni, bila kita sihat, mudah urusannya. Bukan nak kata gemuk tu jahat ke buruk ke apa, tak. Tapi tak nak ke try jadi kurus? Muka kau yang orang kutuk-kutuk buruk time gemok tiba-tiba jadi cantik macam Kylie Jenner bila kau dah kurus confirm petik jari semua datang.
    .
    Harga (tidak termasuk postage):
    SM-RM79.90
    SS-RM82.00
    .
    Nak dapatkan produk ini? Hubungi sy agen sah As Legacyโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
    .
    COD Sekitar Kota Bharu, P. Tumbuh, Kubang Kerian, Peringat, Tunjung, Wakaf cheyeh, Binjai, Panji. โžก๏ธ @as_legacy.kelantan
    .
    #aslegacyevo
    #aslegacy #ascosmetics #asbeauty #partnershipwanted #agentwanted #dropship #peniagaonline #niagaonline #onlineniaga #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinekelantan

  •  1  2  25 December, 2018

Top #peniagaonlinekelantan Posts

  • Ringkasan bagi kebaikan Bizzi Boddy.
.
Uish bestnya tengok kawan, artis semua kurus langsing cantik menawan! Takkan tengok je? Tak nak ke jadi si gadis jelita idaman semua?
.
Hidup ni, bila kita sihat, mudah urusannya. Bukan nak kata gemuk tu jahat ke buruk ke apa, tak. Tapi tak nak ke try jadi kurus? Muka kau yang orang kutuk-kutuk buruk time gemok tiba-tiba jadi cantik macam Kylie Jenner bila kau dah kurus confirm petik jari semua datang.
.
Harga (tidak termasuk postage):
SM-RM79.90
SS-RM82.00
.
Nak dapatkan produk ini? Hubungi sy agen sah As Legacyโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
COD Sekitar Kota Bharu,  P. Tumbuh,  Kubang Kerian,  Peringat, Tunjung,  Wakaf cheyeh,  Binjai,  Panji. โžก๏ธ @as_legacy.kelantan
.
#aslegacyevo 
#aslegacy #ascosmetics #asbeauty #partnershipwanted #agentwanted #dropship #peniagaonline #niagaonline #onlineniaga #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinekelantan
  • Ringkasan bagi kebaikan Bizzi Boddy.
    .
    Uish bestnya tengok kawan, artis semua kurus langsing cantik menawan! Takkan tengok je? Tak nak ke jadi si gadis jelita idaman semua?
    .
    Hidup ni, bila kita sihat, mudah urusannya. Bukan nak kata gemuk tu jahat ke buruk ke apa, tak. Tapi tak nak ke try jadi kurus? Muka kau yang orang kutuk-kutuk buruk time gemok tiba-tiba jadi cantik macam Kylie Jenner bila kau dah kurus confirm petik jari semua datang.
    .
    Harga (tidak termasuk postage):
    SM-RM79.90
    SS-RM82.00
    .
    Nak dapatkan produk ini? Hubungi sy agen sah As Legacyโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
    .
    COD Sekitar Kota Bharu, P. Tumbuh, Kubang Kerian, Peringat, Tunjung, Wakaf cheyeh, Binjai, Panji. โžก๏ธ @as_legacy.kelantan
    .
    #aslegacyevo
    #aslegacy #ascosmetics #asbeauty #partnershipwanted #agentwanted #dropship #peniagaonline #niagaonline #onlineniaga #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinekelantan

  •  1  2  25 December, 2018
  • Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba ni diformulasi dengan bahan terbaik dan berkualiti dalam merawat segala masalah yang dialami seperti membuang daki, merawat kulit dibadan dan mampu membangkitkan aura yang positif pada si pemakai ๐Ÿ˜˜

Nak ORDER ?
Boleh klik terus link wassap yang ada diruang bio untuk info lanjut ๐Ÿ‘
.
GEL MANDIAN BIDARA
SM = RM25.00
SS = RM28.00
Kos pos RM8 (sm) RM12 (ss)

Boleh klik link di bio atau boleh trus dm sy..
Klik utk whtsapp segera : http://BuyAsLegacy.wasap.my

ATAU
Hubungi +6017 934 6696 (Miss Noor)
.
COD
Sekitar Kota Bharu, Pasir Tumbuh, Kubang Kerian, Binjai, Panji, Tunjung, Wakaf Cheyeh, Peringat, Gong Dermin.
.
๐Ÿ’ผ Agen/dropship diperlukan di seluruh negeri.
Hubungi +6017 934 6696 atau klik http://agenASL.wasap.my
.
#testimonigelmandianbidara #testimonibidara #testimonibizzyboddy #aslegacy #lakukeras #dropship #peniagaonline #niagaonline #onlineniaga #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinekelantan
  • Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba ni diformulasi dengan bahan terbaik dan berkualiti dalam merawat segala masalah yang dialami seperti membuang daki, merawat kulit dibadan dan mampu membangkitkan aura yang positif pada si pemakai ๐Ÿ˜˜

    Nak ORDER ?
    Boleh klik terus link wassap yang ada diruang bio untuk info lanjut ๐Ÿ‘
    .
    GEL MANDIAN BIDARA
    SM = RM25.00
    SS = RM28.00
    Kos pos RM8 (sm) RM12 (ss)

    Boleh klik link di bio atau boleh trus dm sy..
    Klik utk whtsapp segera : http://BuyAsLegacy.wasap.my

    ATAU
    Hubungi +6017 934 6696 (Miss Noor)
    .
    COD
    Sekitar Kota Bharu, Pasir Tumbuh, Kubang Kerian, Binjai, Panji, Tunjung, Wakaf Cheyeh, Peringat, Gong Dermin.
    .
    ๐Ÿ’ผ Agen/dropship diperlukan di seluruh negeri.
    Hubungi +6017 934 6696 atau klik http://agenASL.wasap.my
    .
    #testimonigelmandianbidara #testimonibidara #testimonibizzyboddy #aslegacy #lakukeras #dropship #peniagaonline #niagaonline #onlineniaga #peniagaonlinemalaysia #peniagaonlinekelantan

  •  6  1  8 January, 2019