#pengantinperempuan Instagram Photos & Videos

pengantinperempuan - 11.8k posts

Hashtag Popularity

2
average comments
67.7
average likes

Latest #pengantinperempuan Posts

  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

OP : @kitaraoffphotography
Pelamin : @dshaina_bridal

Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
“Gambar exclusive harga marhaen” .
Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
Jangan lupa follow and like.  #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k
  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

    OP : @kitaraoffphotography
    Pelamin : @dshaina_bridal

    Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
    So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
    “Gambar exclusive harga marhaen” .
    Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
    Jangan lupa follow and like. #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k

  •  8  0  5 July, 2020
  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

OP : @kitaraoffphotography
Pelamin : @dshaina_bridal

Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
“Gambar exclusive harga marhaen” .
Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
Jangan lupa follow and like.  #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k
  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

    OP : @kitaraoffphotography
    Pelamin : @dshaina_bridal

    Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
    So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
    “Gambar exclusive harga marhaen” .
    Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
    Jangan lupa follow and like. #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k

  •  11  0  5 July, 2020
  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

OP : @kitaraoffphotography
Pelamin : @dshaina_bridal

Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
“Gambar exclusive harga marhaen” .
Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
Jangan lupa follow and like.  #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k
  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

    OP : @kitaraoffphotography
    Pelamin : @dshaina_bridal

    Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
    So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
    “Gambar exclusive harga marhaen” .
    Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
    Jangan lupa follow and like. #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k

  •  14  0  5 July, 2020
  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

OP : @kitaraoffphotography
Pelamin : @dshaina_bridal

Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
“Gambar exclusive harga marhaen” .
Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
Jangan lupa follow and like.  #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k
  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

    OP : @kitaraoffphotography
    Pelamin : @dshaina_bridal

    Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
    So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
    “Gambar exclusive harga marhaen” .
    Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
    Jangan lupa follow and like. #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k

  •  8  0  5 July, 2020
  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

OP : @kitaraoffphotography
Pelamin : @dshaina_bridal

Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
“Gambar exclusive harga marhaen” .
Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
Jangan lupa follow and like.  #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k
  • Reception : Eyyard + @shimatajudin

    OP : @kitaraoffphotography
    Pelamin : @dshaina_bridal

    Korang tengah cari photographer wedding? Booking dengan kami segera. Deposit serendah RM200. . • Banyak lagi lagi yang kami boleh terangkan. .
    So, if korang berminat sila wasap kami di www.wasap.my/60162386040/photographyservice .
    “Gambar exclusive harga marhaen” .
    Checkout gambar keseluruhan event dekat www.facebook.com/kitaraoffphotography .
    Jangan lupa follow and like. #outdoor #indoor #weddingalbum #customalbum #weddingpromotion #weddingday #postwedding #malaysiaphotography #jomkahwin #bazarpaknil #weddingphotography #malaysiawedding #raikancinta #pakejperkahwinan #sanding #nikah #tunang #prewedding #photographer #malaywedding #sayajual #sayajualservice #jurugambar #photographermurah #pengantinlelaki #pengantinperempuan #pertunangan #weddingday #kahwin #k

  •  11  0  5 July, 2020
  • Harini tetiba jatuh cinta dengan Soraya Kurung in Grey pulak. Tengoklah detailing embroidered border lace yang ada pada baju Soraya, loveenya! Korang rasa macam mana pulak? 😆⠀
⠀
Kalau dah rasa sama tu, tak boleh tunggu lama lama. Sementara Soraya ni masih ada stock korang dah boleh mula purchase tau.

Price : RM199 ✅
Colour : Grey
Available Size : S, M, L, XL
⠀
#HijabistaHubSorayaKurung #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia  #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin  #bajunikahpastel
  • Harini tetiba jatuh cinta dengan Soraya Kurung in Grey pulak. Tengoklah detailing embroidered border lace yang ada pada baju Soraya, loveenya! Korang rasa macam mana pulak? 😆⠀

    Kalau dah rasa sama tu, tak boleh tunggu lama lama. Sementara Soraya ni masih ada stock korang dah boleh mula purchase tau.

    Price : RM199 ✅
    Colour : Grey
    Available Size : S, M, L, XL

    #HijabistaHubSorayaKurung #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin #bajunikahpastel

  •  5  0  5 July, 2020
  • Cuba korang zoom detailing Soraya Kurung ni confirm korang rasa terus nak add to cart! 😍⠀
Price : RM199 ✅
Colour : Nude
Available Size : S, M, L

Khas untuk yang sukakan cutting kurung moden, korang wajib grab satu Soraya Kurung ni sementara stock masih available. Once dah sold out, belum tentu restock tauu 🤪

DM or whatsapp 01110059017 to order !
⠀
#HijabistaHubSorayaKurung #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia  #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin  #bajunikahpastel
  • Cuba korang zoom detailing Soraya Kurung ni confirm korang rasa terus nak add to cart! 😍⠀
    Price : RM199 ✅
    Colour : Nude
    Available Size : S, M, L

    Khas untuk yang sukakan cutting kurung moden, korang wajib grab satu Soraya Kurung ni sementara stock masih available. Once dah sold out, belum tentu restock tauu 🤪

    DM or whatsapp 01110059017 to order !

    #HijabistaHubSorayaKurung #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin #bajunikahpastel

  •  8  0  4 July, 2020
  • Sejuk mata memandang bila tengok klasik modern kurung macam Soraya ni kan? 😍 

Price : RM199 ✅
Colour : Aqua Blue
Available Size : S, M, L, XL

Sangat sesuai untuk buat tunang ataupun untuk nikah. Nak pakai pergi kenduri kahwin orang pun boleh 🙊

DM or whatsapp 01110059017 to order !

#HijabistaHubSorayaKurung #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia  #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin  #bajunikahpastel
  • Sejuk mata memandang bila tengok klasik modern kurung macam Soraya ni kan? 😍

    Price : RM199 ✅
    Colour : Aqua Blue
    Available Size : S, M, L, XL

    Sangat sesuai untuk buat tunang ataupun untuk nikah. Nak pakai pergi kenduri kahwin orang pun boleh 🙊

    DM or whatsapp 01110059017 to order !

    #HijabistaHubSorayaKurung #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin #bajunikahpastel

  •  2  0  4 July, 2020
  •  7  1  3 July, 2020
  • Set Lengkap❤️
  • Set Lengkap❤️

  •  8  1  3 July, 2020
  •  6  1  3 July, 2020
  • Love this photo concept by @buanaphoto! Tone warna serasi satu dengan lainnya, hanging chandeliers yang memberikan warna kontras, sampai pada pengantin yang terlihat sangat anggun dengan kebaya pengantinnya membuat foto ini terlihat timeless dan indah.
  • Love this photo concept by @buanaphoto! Tone warna serasi satu dengan lainnya, hanging chandeliers yang memberikan warna kontras, sampai pada pengantin yang terlihat sangat anggun dengan kebaya pengantinnya membuat foto ini terlihat timeless dan indah.

  •  181  5  2 July, 2020
  • ⁉️ Takkan nak biarkan wedding anda hambar untuk tahun 2020 ni ❓❓❓
.
Adakah anda mahu wedding anda menjadi bosan , tak ada hiburan langsung?
.
Atau nak ke tetamu anda balik dan mula membawang wedding anda sebab bosan tak ada benda yang menarik?
.
Nak ke wedding anda menjadi contoh wedding paling hambar 2020? 
. 
wedding sekali seumur hidup kot! 
. 
⁉️ JADI KAMI DI SINI BERNIAT NAK BANTU ANDA  MENJADIKAN WEDDING ANDA ANTARA WEDDING TERBAIK TAHUN 2020 NI.  AMACAM ? 
.
NAK KE KALAU KAMI BANTU ANDA ?
.
012 674 0704
CALL KAMI SEGERA
.
#kongsisinar #sharera #weddingband #malaysia #band #cover #youtube #viral #music #kualalumpur #bandmalaysia #lerumba #wedding #weddingphoto #weddingplanner #kahwin #weddingoftheyear #wedding2020 #lerumbakanada #eventorgenizer #promotion #subscribe #pengantinlelaki #pengantinperempuan #bajupengantin
#makanberadab #pelamin #weddinghall #covid19 #coronavirus
  • ⁉️ Takkan nak biarkan wedding anda hambar untuk tahun 2020 ni ❓❓❓
    .
    Adakah anda mahu wedding anda menjadi bosan , tak ada hiburan langsung?
    .
    Atau nak ke tetamu anda balik dan mula membawang wedding anda sebab bosan tak ada benda yang menarik?
    .
    Nak ke wedding anda menjadi contoh wedding paling hambar 2020?
    .
    wedding sekali seumur hidup kot!
    .
    ⁉️ JADI KAMI DI SINI BERNIAT NAK BANTU ANDA MENJADIKAN WEDDING ANDA ANTARA WEDDING TERBAIK TAHUN 2020 NI. AMACAM ?
    .
    NAK KE KALAU KAMI BANTU ANDA ?
    .
    012 674 0704
    CALL KAMI SEGERA
    .
    #kongsisinar #sharera #weddingband #malaysia #band #cover #youtube #viral #music #kualalumpur #bandmalaysia #lerumba #wedding #weddingphoto #weddingplanner #kahwin #weddingoftheyear #wedding2020 #lerumbakanada #eventorgenizer #promotion #subscribe #pengantinlelaki #pengantinperempuan #bajupengantin
    #makanberadab #pelamin #weddinghall #covid19 #coronavirus

  •  39  1  1 July, 2020
  • Manisnyaaa sis ni berbaju Caterina Kurung in yellow 😍

Haaa sekarang kan majlis perkahwinan dah dibenarkan, korang dah standby ke baju kurung nak pakai untuk attend majlis kawan kawan korang tuu? 🙊

Caterina Kurung
Color : Yellow
.
Price RM289
SALE RM209 ✅
.
Available size : S & M

#HijabistaHubCaterinaKurung
 
.
Whatsapp 0133470079 to purchase now 🔥🔥🔥🔥
.
.
#engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia  #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin  #bajunikahpastel
  • Manisnyaaa sis ni berbaju Caterina Kurung in yellow 😍

    Haaa sekarang kan majlis perkahwinan dah dibenarkan, korang dah standby ke baju kurung nak pakai untuk attend majlis kawan kawan korang tuu? 🙊

    Caterina Kurung
    Color : Yellow
    .
    Price RM289
    SALE RM209 ✅
    .
    Available size : S & M

    #HijabistaHubCaterinaKurung

    .
    Whatsapp 0133470079 to purchase now 🔥🔥🔥🔥
    .
    .
    #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin #bajunikahpastel

  •  229  1  1 July, 2020
  • Our most restock Soraya Kurung 😍 Finally dah buat comeback 🔥Siapa nak Soraya Kurung yang cantik macam sis cantik ni pakai?🙋🏻‍♀️
.

#HijabistaHubSorayaKurung

Soraya Kurung
Color : Aqua Blue

PRICE RM299
SALE RM189 ✅

Whatsapp 0133470079 to purchase now 🔥🔥🔥🔥
.
.
#engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia  #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin  #bajunikahpastel
  • Our most restock Soraya Kurung 😍 Finally dah buat comeback 🔥Siapa nak Soraya Kurung yang cantik macam sis cantik ni pakai?🙋🏻‍♀️
    .

    #HijabistaHubSorayaKurung

    Soraya Kurung
    Color : Aqua Blue

    PRICE RM299
    SALE RM189 ✅

    Whatsapp 0133470079 to purchase now 🔥🔥🔥🔥
    .
    .
    #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin #bajunikahpastel

  •  150  4  30 June, 2020
  • Our most restock Fatima Kurung 😍 Finally dah buat comeback 🔥Siapa nak Fatima Kurung yang cantik macam sis cantik ni pakai?🙋🏻‍♀️
.

#HijabistaHubFatimaKurung

Fatima Kurung
Color : Nude & Grey

PRICE RM299
SALE RM189 ✅

Whatsapp 0133470079 to purchase now 🔥🔥🔥🔥
.
.
#engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia  #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin  #bajunikahpastel
  • Our most restock Fatima Kurung 😍 Finally dah buat comeback 🔥Siapa nak Fatima Kurung yang cantik macam sis cantik ni pakai?🙋🏻‍♀️
    .

    #HijabistaHubFatimaKurung

    Fatima Kurung
    Color : Nude & Grey

    PRICE RM299
    SALE RM189 ✅

    Whatsapp 0133470079 to purchase now 🔥🔥🔥🔥
    .
    .
    #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin #bajunikahpastel

  •  422  35  25 June, 2020
  • SEBELUM KITA BERNIKAH - HILAL ASYRAF
•••
"Bila nak kahwin?"
•••
"Belum ada calon," begitu jawabnya. Namun jauh di sudut hatinya terdetik, mungkin memang sudah tiba mas untuk dia bernikah.
•••
Adakah perlu ada calon dulu, baru persiapan diri?
Atau persiapkan diri dulu, baru cari calon?
•••
Buku ini bukan mahu membahaskan tentang bercinta sebelum atau selepas nikah. Ia hadir sebagai bimbingan buat kita menguruskan perasaan, disaat kita mencari cinta sehinggalah menempuh alam rumah tangga.
•••
Buku ini sesuai untuk mereka yang:
•••
1. Berniat untuk bernikah.
2. Sedang merancang dan mencari panduan pernikahan.
3. Merasakan dirinya sudah jatuh cinta dan mahu mengambil langkah seterusnya.
•••
#jualbukuonline #kedaibukuonline #bukumotivasi #kedaionline #kedaionlinemalaysia #jombaca #bacalah #jombelibuku #nakkahwindah #bakalpengantin #pengantinbaru #pengantinlelakiuntukcikgadis #pengantinperempuan #bakalmenantumakawak #bakalmenantumakkome
  • SEBELUM KITA BERNIKAH - HILAL ASYRAF
    •••
    "Bila nak kahwin?"
    •••
    "Belum ada calon," begitu jawabnya. Namun jauh di sudut hatinya terdetik, mungkin memang sudah tiba mas untuk dia bernikah.
    •••
    Adakah perlu ada calon dulu, baru persiapan diri?
    Atau persiapkan diri dulu, baru cari calon?
    •••
    Buku ini bukan mahu membahaskan tentang bercinta sebelum atau selepas nikah. Ia hadir sebagai bimbingan buat kita menguruskan perasaan, disaat kita mencari cinta sehinggalah menempuh alam rumah tangga.
    •••
    Buku ini sesuai untuk mereka yang:
    •••
    1. Berniat untuk bernikah.
    2. Sedang merancang dan mencari panduan pernikahan.
    3. Merasakan dirinya sudah jatuh cinta dan mahu mengambil langkah seterusnya.
    •••
    #jualbukuonline #kedaibukuonline #bukumotivasi #kedaionline #kedaionlinemalaysia #jombaca #bacalah #jombelibuku #nakkahwindah #bakalpengantin #pengantinbaru #pengantinlelakiuntukcikgadis #pengantinperempuan #bakalmenantumakawak #bakalmenantumakkome

  •  2  0  23 June, 2020
  • Our most restock Fatima Kurung 😍 Finally dah buat comeback 🔥Siapa nak Fatima Kurung yang cantik macam sis cantik ni pakai?🙋🏻‍♀️
.

#HijabistaHubFatimaKurung

Fatima Kurung
Color : Maroon

PRICE RM299
SALE RM189 ✅

Whatsapp 0133470079 to purchase now 🔥🔥🔥🔥
.
.
#engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia  #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin  #bajunikahpastel
  • Our most restock Fatima Kurung 😍 Finally dah buat comeback 🔥Siapa nak Fatima Kurung yang cantik macam sis cantik ni pakai?🙋🏻‍♀️
    .

    #HijabistaHubFatimaKurung

    Fatima Kurung
    Color : Maroon

    PRICE RM299
    SALE RM189 ✅

    Whatsapp 0133470079 to purchase now 🔥🔥🔥🔥
    .
    .
    #engagement #solemnization #solemnizationmakeup #reception #bridal #bridalmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #bajunikah #bajuakad #bajukahwin #bajutunang #bajubride #bajupengantin #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #pengantin #bajunikahmurah #onestepcloser #eday #bajunikahsimple #makeupartismalaysia #malayweddingdress #bridalbysha #hijabistahubbrideseries #pengantinperempuan #brideseriesbysha #pengantin #bajunikahpastel

  •  95  3  22 June, 2020
  • Set Lengkap🌹
  • Set Lengkap🌹

  •  4  1  21 June, 2020

Top #pengantinperempuan Posts