#pencuciwanitamurah Instagram Photos & Videos

pencuciwanitamurah - 11.5k posts

Hashtag Popularity

1.9
average comments
34.2
average likes

Latest #pencuciwanitamurah Posts

  • 3 point penting sis ni kongsikan dengan kita manfaat #SirehPremium.

KakJ sangat teruja ni!
Cuba uols baca satu persatu.

Kesimpulan cerita, kebaikannya meliputi apa masalah yang ramai wanita hadapi. 

Syukur, uols antara wanita yang sangat menghargai diri!
Tahniah 🌹

Terima kasih dear sudi berkongsi pengalaman hebat ini.
Sangat KakJ hargai.

Apa khabar hari ini?
.

#Fefet,
The People's Happiness ❀️
.

#pencuciwanitaviral 
#pencuciwanitamurah 
#merawatkeputihan
  • 3 point penting sis ni kongsikan dengan kita manfaat #SirehPremium.

    KakJ sangat teruja ni!
    Cuba uols baca satu persatu.

    Kesimpulan cerita, kebaikannya meliputi apa masalah yang ramai wanita hadapi.

    Syukur, uols antara wanita yang sangat menghargai diri!
    Tahniah 🌹

    Terima kasih dear sudi berkongsi pengalaman hebat ini.
    Sangat KakJ hargai.

    Apa khabar hari ini?
    .

    #Fefet,
    The People's Happiness ❀️
    .

    #pencuciwanitaviral
    #pencuciwanitamurah
    #merawatkeputihan

  •  2  0  1 hour ago
  • Mereka semua sudah mencuba produk Glowra dan berpuas hati. Anda bila lagi ⁉️⁉️
.
Hai...saya agent dpd Ampang sedia utk COD atau postage utk anda setiap hari πŸ˜‰βœŒπŸ»

Hanya wassap atau tekan sahaja link dibawah ini::
.
www.wasap.my/60196400088/glowra
www.wasap.my/60196400088/glowra
www.wasap.my/60196400088/glowra
.
COD area Ampang/PandanIndah πŸš—πŸš—
.
#ampang #tamankosas #bukitindah
#teamglowra #cantikluardalambersamaglowra #glowrajiwa #glowrajalak #glowralulur #glowrasalju #glowrakasih #glowraasmara #femininewash #jusjamu #jamumoden #pembersihwanita #masalahwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanita #bahansemulajadi #missv #lakukeras #viral #productviral #daunmoringa #daunbidara #masalahkeputihan #masalahhaid #ibuhamil #missv #keputihanberbau #masalahkegatalan
  • Mereka semua sudah mencuba produk Glowra dan berpuas hati. Anda bila lagi ⁉️⁉️
    .
    Hai...saya agent dpd Ampang sedia utk COD atau postage utk anda setiap hari πŸ˜‰βœŒπŸ»

    Hanya wassap atau tekan sahaja link dibawah ini::
    .
    www.wasap.my/60196400088/glowra
    www.wasap.my/60196400088/glowra
    www.wasap.my/60196400088/glowra
    .
    COD area Ampang/PandanIndah πŸš—πŸš—
    .
    #ampang #tamankosas #bukitindah
    #teamglowra #cantikluardalambersamaglowra #glowrajiwa #glowrajalak #glowralulur #glowrasalju #glowrakasih #glowraasmara #femininewash #jusjamu #jamumoden #pembersihwanita #masalahwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanita #bahansemulajadi #missv #lakukeras #viral #productviral #daunmoringa #daunbidara #masalahkeputihan #masalahhaid #ibuhamil #missv #keputihanberbau #masalahkegatalan

  •  4  0  8 August, 2020
  • Alhamdulillah,customer Dari Sabah order anniversary set mist v parfum. Terima Kasih order ye😍

Hari ini Ada postage.nak join pm miza Okey

WhatsApp 011 3759 8196
  • Alhamdulillah,customer Dari Sabah order anniversary set mist v parfum. Terima Kasih order ye😍

    Hari ini Ada postage.nak join pm miza Okey

    WhatsApp 011 3759 8196

  •  13  2  7 August, 2020
  • Packing2 untuk POS Hari ini πŸ₯°

Alhamdulillah 😊
  • Packing2 untuk POS Hari ini πŸ₯°

    Alhamdulillah 😊

  •  15  3  7 August, 2020
  • Jom cuba set jamu moden daripada Glowra ini πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Rugi tau sapa2 yg x cuba ‼️
.
Hanya wassap atau tekan sahaja link dibawah ini::
.
www.wasap.my/60196400088/glowra
www.wasap.my/60196400088/glowra
www.wasap.my/60196400088/glowra
.
#ampang #tamankosas #bukitindah
#teamglowra #cantikluardalambersamaglowra #glowrajiwa #glowrajalak #glowralulur #glowrasalju #glowrakasih #glowraasmara #femininewash #jusjamu #jamumoden #pembersihwanita #masalahwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanita #bahansemulajadi #missv #lakukeras #viral #productviral #daunmoringa #daunbidara #masalahkeputihan #masalahhaid #ibuhamil #missv #keputihanberbau #masalahkegatalan
  • Jom cuba set jamu moden daripada Glowra ini πŸ˜‰πŸ˜‰
    .
    Rugi tau sapa2 yg x cuba ‼️
    .
    Hanya wassap atau tekan sahaja link dibawah ini::
    .
    www.wasap.my/60196400088/glowra
    www.wasap.my/60196400088/glowra
    www.wasap.my/60196400088/glowra
    .
    #ampang #tamankosas #bukitindah
    #teamglowra #cantikluardalambersamaglowra #glowrajiwa #glowrajalak #glowralulur #glowrasalju #glowrakasih #glowraasmara #femininewash #jusjamu #jamumoden #pembersihwanita #masalahwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanita #bahansemulajadi #missv #lakukeras #viral #productviral #daunmoringa #daunbidara #masalahkeputihan #masalahhaid #ibuhamil #missv #keputihanberbau #masalahkegatalan

  •  2  0  7 August, 2020
  • SET MENGANCAMβ„’ !!! Lama sangat costumer dok tunggu set ni.. Depa kata suami hari-hari tanya bila nak pakai balik set ni.. 

Masa pakai set ni abang rasa macam hari-hari malam pertama.. 😜😜

Sekarang set ni dah kembali.. So dapatkan cepat set Mengancam!  Gabungan #PUDINGMONTOX dan #FEFET yang sangat paduuuu sis kurr😝

#Fefetlah! #fefetpahang #fefetshahalam #fefetbangi #fefetlangkawi #fefetkelantan #femininewashmalaysia #produkmuslim #supportBMF #pencuciwanitamurah #fefetmalaysia #fefetVwash #missvgatal #missvlonggar #missvberbau #masalahkeputihanhilang#pudingmontox #berrystoberry #breastfeeding #breastanjal #breastpejal #breastmontok #masalahbreastkecil #payudaraanjal #payudarasexy #payudaramantap  #payudarategang
  • SET MENGANCAMβ„’ !!! Lama sangat costumer dok tunggu set ni.. Depa kata suami hari-hari tanya bila nak pakai balik set ni..

    Masa pakai set ni abang rasa macam hari-hari malam pertama.. 😜😜

    Sekarang set ni dah kembali.. So dapatkan cepat set Mengancam! Gabungan #PUDINGMONTOX dan #FEFET yang sangat paduuuu sis kurr😝

    #Fefetlah! #fefetpahang #fefetshahalam #fefetbangi #fefetlangkawi #fefetkelantan #femininewashmalaysia #produkmuslim #supportBMF #pencuciwanitamurah #fefetmalaysia #fefetVwash #missvgatal #missvlonggar #missvberbau #masalahkeputihanhilang#pudingmontox #berrystoberry #breastfeeding #breastanjal #breastpejal #breastmontok #masalahbreastkecil #payudaraanjal #payudarasexy #payudaramantap #payudarategang

  •  6  0  6 August, 2020
  • Jom dapatkan anniversary set ni hanya RM 50 je uols

JIMAT sangat ni.tahan 2-3 Bulan tau😘

Jom dapatkan sekarang sementara Stok Masih Ada 

Limited edition πŸ₯°

What sapp 011 3759 8196

#leadermollybeauty  #agentdropshipwanted
  • Jom dapatkan anniversary set ni hanya RM 50 je uols

    JIMAT sangat ni.tahan 2-3 Bulan tau😘

    Jom dapatkan sekarang sementara Stok Masih Ada

    Limited edition πŸ₯°

    What sapp 011 3759 8196

    #leadermollybeauty #agentdropshipwanted

  •  10  1  6 August, 2020
  • KEPUTIHAN TIADA. 
MISS V WANGI SEPANJANG HARI. .

Kat sini ada bakal pengantin tak ?? Yang dah kahwin atau anak dara pon WAJIB cuba. Elok jaga miss V dari awal. .

Segala kotoran dan masalah miss.V boleh hilang. Tiada lagi gatal2 atau keputihan. Selesa dan wangi sepanjang hari. .

Miss.V Perfume, semburan wangian pertama utk miss.V. Wangian strawberry. Miss.V dari bahan organik dan tiada bahan kimia. Ada kelulusan KKM. .

Ramai yg jatuh cinta berkali2 dgn Miss V Perfume. Beratus feedback positif .

Mist v scrubby untuk pencuci femine Yang sangat best Dan wangi strawberry. Bila pakai sejuk berangin Dan Segar bersih.

Jom dapatkan sekarang anniversary set Molly ni hanya 50 ya jer 😘

KETAT, WANGI, KEPUTIHAN TIADA
whatsapp ☎️ 601137598196 

#mistVparfum #mistvscrubby #anniversaryset #codkuantan #teamMieza
  • KEPUTIHAN TIADA.
    MISS V WANGI SEPANJANG HARI. .

    Kat sini ada bakal pengantin tak ?? Yang dah kahwin atau anak dara pon WAJIB cuba. Elok jaga miss V dari awal. .

    Segala kotoran dan masalah miss.V boleh hilang. Tiada lagi gatal2 atau keputihan. Selesa dan wangi sepanjang hari. .

    Miss.V Perfume, semburan wangian pertama utk miss.V. Wangian strawberry. Miss.V dari bahan organik dan tiada bahan kimia. Ada kelulusan KKM. .

    Ramai yg jatuh cinta berkali2 dgn Miss V Perfume. Beratus feedback positif .

    Mist v scrubby untuk pencuci femine Yang sangat best Dan wangi strawberry. Bila pakai sejuk berangin Dan Segar bersih.

    Jom dapatkan sekarang anniversary set Molly ni hanya 50 ya jer 😘

    KETAT, WANGI, KEPUTIHAN TIADA
    whatsapp ☎️ 601137598196

    #mistVparfum #mistvscrubby #anniversaryset #codkuantan #teamMieza

  •  15  1  6 August, 2020
  • SELESA SENTIASA BERSAMA VH
.
Serius vhygiene ni superbb sangat, perfect 100% Lea bagi. Memang produk lain tak boleh celen dengan bau dan rasa berangin vhygiene ni.
.
.
Sebabnya dalam banyak-banyak feminin wash yang Lea pakai, rasa berangin tu sekejap je. Tapi beza bila pakai#vhygiene, rasa berangin tu lama tau memang fresh sangat.
.
.
Dia punya berangin pun tak melampau, kira sesuai la untuk miss v, so Lea memang rasa selesa dengan Vhygiene ni. Miss V pun rasa bersih je hehe.
.
.
Seronoknye bila pengguna dapat feedback yang positif bila pakai Vhygiene. Mehla cuba, baru rasa penangannya.
.
Miss v pun kena jaga juga tau, bahaya kalau kita tak jaga.

W.sap 01126267857

VH sijangkang telok panglima garang banting ,bukit tinggi
#vhselangor #pencuciintimwanita #pencuciwanitamurah #keputihan
  • SELESA SENTIASA BERSAMA VH
    .
    Serius vhygiene ni superbb sangat, perfect 100% Lea bagi. Memang produk lain tak boleh celen dengan bau dan rasa berangin vhygiene ni.
    .
    .
    Sebabnya dalam banyak-banyak feminin wash yang Lea pakai, rasa berangin tu sekejap je. Tapi beza bila pakai #vhygiene, rasa berangin tu lama tau memang fresh sangat.
    .
    .
    Dia punya berangin pun tak melampau, kira sesuai la untuk miss v, so Lea memang rasa selesa dengan Vhygiene ni. Miss V pun rasa bersih je hehe.
    .
    .
    Seronoknye bila pengguna dapat feedback yang positif bila pakai Vhygiene. Mehla cuba, baru rasa penangannya.
    .
    Miss v pun kena jaga juga tau, bahaya kalau kita tak jaga.

    W.sap 01126267857

    VH sijangkang telok panglima garang banting ,bukit tinggi
    #vhselangor #pencuciintimwanita #pencuciwanitamurah #keputihan

  •  2  0  6 August, 2020
  • Morning ladies 😊

Pagi2 dapat testimony pakai mist v parfum n mist v scrubby .katanya wangi sangat pakai femine wash n spray Molly ni
.
Setiap kali Lepas membuang Tu mesti nak spray mist v parfum ni.yelah sebab best sangat bila pakai wangi strawberry sejuk berangin pulak Tu πŸ₯°

Korang kalau nak Cuba boleh DM sis atau WhatsApp 011 3759 8196
  • Morning ladies 😊

    Pagi2 dapat testimony pakai mist v parfum n mist v scrubby .katanya wangi sangat pakai femine wash n spray Molly ni
    .
    Setiap kali Lepas membuang Tu mesti nak spray mist v parfum ni.yelah sebab best sangat bila pakai wangi strawberry sejuk berangin pulak Tu πŸ₯°

    Korang kalau nak Cuba boleh DM sis atau WhatsApp 011 3759 8196

  •  8  1  5 August, 2020
  • Feminine Wash Teens
Young & Fresh

Bauan yang diolah daripada haruman perfume honeydew hanni eksklusif dari Dato' Sri Hanni Borhan dari Paris. 😍

Guna feminine wash teen dapat 2 bonus.
+ Miss V dapat cegah keputihan kronik
+ Wangi macam baru lepas sembur perfume

Bestkan?

#needastokisjsd #fw #young #and #fresh #muda #dan #segarsentiasa #jsd2020 #jsd2k19 #pencuciwanitamurah #pencucimissvmalaysia #pencucimissvwanita #pencucimissvberubat #pencucimissvherba #keputihankegatalan #dikeluarkan #dengan #mudah #bauan #memikat #perfume #honeydew #hannie
  • Feminine Wash Teens
    Young & Fresh

    Bauan yang diolah daripada haruman perfume honeydew hanni eksklusif dari Dato' Sri Hanni Borhan dari Paris. 😍

    Guna feminine wash teen dapat 2 bonus.
    + Miss V dapat cegah keputihan kronik
    + Wangi macam baru lepas sembur perfume

    Bestkan?

    #needastokisjsd #fw #young #and #fresh #muda #dan #segarsentiasa #jsd2020 #jsd2k19 #pencuciwanitamurah #pencucimissvmalaysia #pencucimissvwanita #pencucimissvberubat #pencucimissvherba #keputihankegatalan #dikeluarkan #dengan #mudah #bauan #memikat #perfume #honeydew #hannie

  •  2  0  5 August, 2020
  • SET ANNIVERSARY MIST V PARFUM JIMAT RM14.00 πŸ™€ IYA.. JANGAN TAK CAYA PLAK!! SIAP DAPAT FREE GIFT OKAY..
. 
Set ni hanya di keluarkan sekali sahaja sempena anniversary MIST V PARFUM KE 5 TAHUN SEJAK 2015.. 
.
Apa yg ada dalam set ni?
πŸ“ Mist V Parfum Spray (60ml) + Mist V Scrubby With Loofah Scrub (30ml)
❀️ FREE GIFT Transparent Bag (bole letak towel n toiletries item) comel sgt.. 
.
Ada dua jenis set ya sebab mistV ada 2 jenis flavour.. 1set spray stoberry + scrubby, 1set lagi spray stoberry vanilla + scrubby..
.
.
Harga Asal: RM64.00/set
Harga Anniversary: RM50.00/set
*jimat RM14.00.. sgt2 berbaloi syg2.. 😘

Ready Stok

Nak order Whatsapp miza ye😘

www.wasap.my/601137598196/anniversaryset

#agentdropshipwanted #teamMieza #codkuantan  #teamMieza
  • SET ANNIVERSARY MIST V PARFUM JIMAT RM14.00 πŸ™€ IYA.. JANGAN TAK CAYA PLAK!! SIAP DAPAT FREE GIFT OKAY..
    .
    Set ni hanya di keluarkan sekali sahaja sempena anniversary MIST V PARFUM KE 5 TAHUN SEJAK 2015..
    .
    Apa yg ada dalam set ni?
    πŸ“ Mist V Parfum Spray (60ml) + Mist V Scrubby With Loofah Scrub (30ml)
    ❀️ FREE GIFT Transparent Bag (bole letak towel n toiletries item) comel sgt..
    .
    Ada dua jenis set ya sebab mistV ada 2 jenis flavour.. 1set spray stoberry + scrubby, 1set lagi spray stoberry vanilla + scrubby..
    .
    .
    Harga Asal: RM64.00/set
    Harga Anniversary: RM50.00/set
    *jimat RM14.00.. sgt2 berbaloi syg2.. 😘

    Ready Stok

    Nak order Whatsapp miza ye😘

    www.wasap.my/601137598196/anniversaryset

    #agentdropshipwanted #teamMieza #codkuantan #teamMieza

  •  7  1  5 August, 2020
  • πŸ“’ Mist V Scrubby + Mist V Parfum = Combo Jimat!πŸ“’ 

Bila orang tanya mana lagi ok, jawapan mek yull 2-2 pun perlu ada sebab fungsi dia lain-lain. Macam sabun badan & perfume. Sabun untuk kita bersihkan, perfume untuk kita wangikan. Macam tu jugak fungsi kedua-dua ni😍

Tapi kelebihan Mist V Parfum, bukan sahaja mewangikan, tapi boleh melegakan kegatalan, menghilangkan keputihan & bau kurang enak😷 & 'merapatkan' hubungan suami isteri tauπŸ’‘ 

Jom jom semerbak strawberry sepanjang hari! Untuk peminat vanilla pun ade, boleh pilih bau kesukaan andaπŸ“πŸ“πŸ“

www.wasap.my/601137598196/combomistv 

#mistvparfumbymolly #mistvscrubbybymolly
  • πŸ“’ Mist V Scrubby + Mist V Parfum = Combo Jimat!πŸ“’

    Bila orang tanya mana lagi ok, jawapan mek yull 2-2 pun perlu ada sebab fungsi dia lain-lain. Macam sabun badan & perfume. Sabun untuk kita bersihkan, perfume untuk kita wangikan. Macam tu jugak fungsi kedua-dua ni😍

    Tapi kelebihan Mist V Parfum, bukan sahaja mewangikan, tapi boleh melegakan kegatalan, menghilangkan keputihan & bau kurang enak😷 & 'merapatkan' hubungan suami isteri tauπŸ’‘

    Jom jom semerbak strawberry sepanjang hari! Untuk peminat vanilla pun ade, boleh pilih bau kesukaan andaπŸ“πŸ“πŸ“

    www.wasap.my/601137598196/combomistv

    #mistvparfumbymolly #mistvscrubbybymolly

  •  5  1  5 August, 2020
  • Apa yang terlintas di fikiran uols?
.

"Mahalnya. Baik lah beli yang murah murah je.
Bersepah jual kat kedai tu."
.

Atau,
.

"Serius lah. Punya banyak manfaat tapi murah macam ni? Bahan-bahan premium pulak tu."
.

Pilihan di tangan uols. KakJ tak paksa tau.
KakJ suka kongsi benda yang bagus je.
.

Bila KakJ kira kira balik, hanya 80 sen sehari je kos dikeluarkan untuk #fefetVwash yang wow ni!
.

Beruntung siapa dah cuba 🀩
.

#Fefet,
The People's Happiness ❀️
.
  • Apa yang terlintas di fikiran uols?
    .

    "Mahalnya. Baik lah beli yang murah murah je.
    Bersepah jual kat kedai tu."
    .

    Atau,
    .

    "Serius lah. Punya banyak manfaat tapi murah macam ni? Bahan-bahan premium pulak tu."
    .

    Pilihan di tangan uols. KakJ tak paksa tau.
    KakJ suka kongsi benda yang bagus je.
    .

    Bila KakJ kira kira balik, hanya 80 sen sehari je kos dikeluarkan untuk #fefetVwash yang wow ni!
    .

    Beruntung siapa dah cuba 🀩
    .

    #Fefet,
    The People's Happiness ❀️
    .

  •  1  1  5 August, 2020
  • πŸ’• MIST V PARFUM  BY MOLLY πŸ’•

Rm 39.00 SAHAJA
-strawbery
-vanila

Sekarang ni ramai wanita yang alami masalah keputihan , kegatalan dan ketidakselesaan di bahagian intim kan? πŸ™ˆ Jangan malu jangan segan bbbp nak share satu product best πŸ‘

Mist V Parfum dicipta dari ekstrak buah manjakani ,buah strawberry dan vanilla untuk memberi keharuman sepanjang hari.Mist v pearfum ni best sebab tak perlu bilas dan cuci semula berbeza dengan feminine wash tau. Awak sembur je insya Allah berkesan. 😘

Jangan risau mist v parfum ni anak dara, mak dara, wanita mengandung dan wanita seluruh dunia boleh guna tau. πŸ₯° Selain jadikan private part kita wangi sepanjang hari , mist v ni boleh mencerahkan tempat2 yang gelap tu tau hihi 🀣. Lepas sembur akan rasa segar je takkan rasa basah atau melekit.

harum menusuk kalbu bau dia. πŸ“πŸ“πŸ“
. 
#missvperfume #mollysbeauty #missglitterspray #missvberbau #keputihan #farajlonggar #farajgatal #missvperfumebymollybeauty #cod #postage #mistVscrubby #mistVparfum #mistvsoapbymolly #since2015 #AgentMollysBeauty #femininewash #pencuciwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanitasireh #missvperfumes #pewangimurah #pencuciwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanitasireh #missvperfumes #ajimaura #terapiinstagram #bmf #biteallteam #bussinessonline #youcanduit #kkm #femininewash #wangimissv
  • πŸ’• MIST V PARFUM BY MOLLY πŸ’•

    Rm 39.00 SAHAJA
    -strawbery
    -vanila

    Sekarang ni ramai wanita yang alami masalah keputihan , kegatalan dan ketidakselesaan di bahagian intim kan? πŸ™ˆ Jangan malu jangan segan bbbp nak share satu product best πŸ‘

    Mist V Parfum dicipta dari ekstrak buah manjakani ,buah strawberry dan vanilla untuk memberi keharuman sepanjang hari.Mist v pearfum ni best sebab tak perlu bilas dan cuci semula berbeza dengan feminine wash tau. Awak sembur je insya Allah berkesan. 😘

    Jangan risau mist v parfum ni anak dara, mak dara, wanita mengandung dan wanita seluruh dunia boleh guna tau. πŸ₯° Selain jadikan private part kita wangi sepanjang hari , mist v ni boleh mencerahkan tempat2 yang gelap tu tau hihi 🀣. Lepas sembur akan rasa segar je takkan rasa basah atau melekit.

    harum menusuk kalbu bau dia. πŸ“πŸ“πŸ“
    .
    #missvperfume #mollysbeauty #missglitterspray #missvberbau #keputihan #farajlonggar #farajgatal #missvperfumebymollybeauty #cod #postage #mistVscrubby #mistVparfum #mistvsoapbymolly #since2015 #AgentMollysBeauty #femininewash #pencuciwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanitasireh #missvperfumes #pewangimurah #pencuciwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanitasireh #missvperfumes #ajimaura #terapiinstagram #bmf #biteallteam #bussinessonline #youcanduit #kkm #femininewash #wangimissv

  •  15  0  3 August, 2020
  • NR Blooms Active Intimate Foam 
150ml

dihasilkan daripada 99% campuran herba semula jadi istimewa, antaranya daun Inai, daun Bidara, akar Manis/Licorice, akar ekstrak Scutellaria Baicalensis/chinese skullcap flowers dan banyak lagi.

Khasiat herba-herba terpilih ini:
βœ” Bertindak sebagai anti bakterial, anti inflamasi, anti allergi, antioksidan
βœ” Mengekalkan kesegaran bahagian intim
βœ”Mengekalkan kelembapan dan rasa selesa sepanjang hari.

Kenapa Blooms?
Pembersihan pantas dengan khadar pH3.5 khusus untuk remaja dan ia mudah dibawa ke mana-mana sahaja, sangat sesuai kepada golongan yang aktif dan sibuk bekerja.

BEZA BLOOMS BERBANDING BARRAGEL
🌟 Blooms lebih wangi dengan ekstrak pati bidara, Barragel hanya berbau sireh
🌟 Blooms mudah dicuci kerana dalam bentuk foam, Barragel pekat perlukan air lebih untuk mencuci
🌟 Botol packaging blooms lebih praktikal..mudah dibawa kemana sahaja
🌟 Tambahan menthol pada Blooms menjadikan kawasan intimasi anda segar dan sejuk
🌟 Hanya perlu picit sekali pam sahaja untuk digunakan!
🌟 Hanya menggunakan bahan semulajadi. Tiada Parabens, SLS & SLES.

Mengandungi ramuan herba antaranya:

Aqua
Piper Betle 
Decyl Glucoside 
Piper Betel Leaf Extract
Lircorise Root Extract 
Scutellaria Baicalensis Root Extract 
Allantoin 
Lawsonia Henna Leaf 
Menthol 
NI Fragrance 
Pentylene Glycol 
Caprylyl Glycol 
Ethylhexylglycerin 
Tetrasodium EDTA 
Citric Acid

Nak Bersukan, nak Bekerja, nak Travel. Ingat je Blooms Active Intimate Foam!

#nr4u #blooms #femininewash #feminine #wash #barragel #nonaroguy #pencuciwanita #active #activeblooms #jsd #setbersalinmurah #setberpantang #looseNR #nonaroguylooseitem #femininwash #femininwashjsd #femininewashharumnita #femininewashnuskin #pencuciwanitamurah
  • NR Blooms Active Intimate Foam
    150ml

    dihasilkan daripada 99% campuran herba semula jadi istimewa, antaranya daun Inai, daun Bidara, akar Manis/Licorice, akar ekstrak Scutellaria Baicalensis/chinese skullcap flowers dan banyak lagi.

    Khasiat herba-herba terpilih ini:
    βœ” Bertindak sebagai anti bakterial, anti inflamasi, anti allergi, antioksidan
    βœ” Mengekalkan kesegaran bahagian intim
    βœ”Mengekalkan kelembapan dan rasa selesa sepanjang hari.

    Kenapa Blooms?
    Pembersihan pantas dengan khadar pH3.5 khusus untuk remaja dan ia mudah dibawa ke mana-mana sahaja, sangat sesuai kepada golongan yang aktif dan sibuk bekerja.

    BEZA BLOOMS BERBANDING BARRAGEL
    🌟 Blooms lebih wangi dengan ekstrak pati bidara, Barragel hanya berbau sireh
    🌟 Blooms mudah dicuci kerana dalam bentuk foam, Barragel pekat perlukan air lebih untuk mencuci
    🌟 Botol packaging blooms lebih praktikal..mudah dibawa kemana sahaja
    🌟 Tambahan menthol pada Blooms menjadikan kawasan intimasi anda segar dan sejuk
    🌟 Hanya perlu picit sekali pam sahaja untuk digunakan!
    🌟 Hanya menggunakan bahan semulajadi. Tiada Parabens, SLS & SLES.

    Mengandungi ramuan herba antaranya:

    Aqua
    Piper Betle
    Decyl Glucoside
    Piper Betel Leaf Extract
    Lircorise Root Extract
    Scutellaria Baicalensis Root Extract
    Allantoin
    Lawsonia Henna Leaf
    Menthol
    NI Fragrance
    Pentylene Glycol
    Caprylyl Glycol
    Ethylhexylglycerin
    Tetrasodium EDTA
    Citric Acid

    Nak Bersukan, nak Bekerja, nak Travel. Ingat je Blooms Active Intimate Foam!

    #nr4u #blooms #femininewash #feminine #wash #barragel #nonaroguy #pencuciwanita #active #activeblooms #jsd #setbersalinmurah #setberpantang #looseNR #nonaroguylooseitem #femininwash #femininwashjsd #femininewashharumnita #femininewashnuskin #pencuciwanitamurah

  •  2  0  3 August, 2020
  • Combo Mist V Parfum +Mist v scrubby. 😍😘

Nak wangi mcm awal2 usia perkahwinan dlu wajib cuba mist v parfum by #MollysBeauty hanya perlu spray sahaja wangi semerbak strawberry dan KETAT SEGAR WANGI KEPUTIHAN HILANG HANYA dengan #missvperfumebymolly 

Nak cuci bagi hilang segala masalah wanita ada keputihan, gatal2, luka selepas bersalin, menghilangkan bau tak menyenangkan tu boleh cuci dengan fem wash dahulu sebelum spray untuk lebih kesegaran sepanjang hari 

Berminat nak order wasap miza www.wasap.my/601137598196/combomistvpromo

#mistvparfumbymolly #mistvscrubby #mistVparfum #since2015
  • Combo Mist V Parfum +Mist v scrubby. 😍😘

    Nak wangi mcm awal2 usia perkahwinan dlu wajib cuba mist v parfum by #MollysBeauty hanya perlu spray sahaja wangi semerbak strawberry dan KETAT SEGAR WANGI KEPUTIHAN HILANG HANYA dengan #missvperfumebymolly

    Nak cuci bagi hilang segala masalah wanita ada keputihan, gatal2, luka selepas bersalin, menghilangkan bau tak menyenangkan tu boleh cuci dengan fem wash dahulu sebelum spray untuk lebih kesegaran sepanjang hari

    Berminat nak order wasap miza www.wasap.my/601137598196/combomistvpromo

    #mistvparfumbymolly #mistvscrubby #mistVparfum #since2015

  •  13  2  1 August, 2020
  • Mana Molly Lovers?
Mana pencinta #MistVParfum?

Alhamdulillah, sempena 5th Anniversary MIST V PARFUM HQ keluarkan set MVP & MVS LIMITED EDITION sekali dapat freee gift bag lutsinar comey pulak tu dengan regee tak padan dengan box lawa RM50.00 saja jimattt RM14.00 hampa oiii 😍

Tak sayang lagi tak tauuu laaa, setok dah ready kat HQ, Alhamdulillah pencinta MVP pun ada yang dah sub-mit hoder.. Syukur.

Pilih ja nak flavour apa.
STRAWBERRY atau STRAWBERRY VANILLA.
  • Mana Molly Lovers?
    Mana pencinta #MistVParfum?

    Alhamdulillah, sempena 5th Anniversary MIST V PARFUM HQ keluarkan set MVP & MVS LIMITED EDITION sekali dapat freee gift bag lutsinar comey pulak tu dengan regee tak padan dengan box lawa RM50.00 saja jimattt RM14.00 hampa oiii 😍

    Tak sayang lagi tak tauuu laaa, setok dah ready kat HQ, Alhamdulillah pencinta MVP pun ada yang dah sub-mit hoder.. Syukur.

    Pilih ja nak flavour apa.
    STRAWBERRY atau STRAWBERRY VANILLA.

  •  4  1  1 August, 2020
  • βœ“ CELAH PEHA SEMAKIN CERAH
βœ“ GATAL GATAL CIK V HILANG
βœ“ KEPUTIHAN HILANG
βœ“ BERANGIN + WANGI EXTRAK πŸ“

β›” TIADA ALKOHOL β›”
#mistvparfum #mistvscrubby wangi dari extrak strawberry yer .. 😊🀭

Cuci
Spray
Done πŸ˜ŠπŸ“ 

Super best gila gila . Berke.san
Patut la dah 5 tahun di pa.saran
Cepat grab s.et anniversary ! Lebih morah.
Sekali ja pengeluaran s.et nie
 Lepas nie herga kembali asal tau ...
  • βœ“ CELAH PEHA SEMAKIN CERAH
    βœ“ GATAL GATAL CIK V HILANG
    βœ“ KEPUTIHAN HILANG
    βœ“ BERANGIN + WANGI EXTRAK πŸ“

    β›” TIADA ALKOHOL β›”
    #mistvparfum #mistvscrubby wangi dari extrak strawberry yer .. 😊🀭

    Cuci
    Spray
    Done πŸ˜ŠπŸ“

    Super best gila gila . Berke.san
    Patut la dah 5 tahun di pa.saran
    Cepat grab s.et anniversary ! Lebih morah.
    Sekali ja pengeluaran s.et nie
    Lepas nie herga kembali asal tau ...

  •  5  1  1 August, 2020
  • SET ANNIVERSARY MIST V PARFUM JIMAT RM14.00 πŸ™€ IYA.. JANGAN TAK CAYA PLAK!! SIAP DAPAT FREE GIFT OKAY..
. 
Set ni hanya di keluarkan sekali sahaja sempena anniversary MIST V PARFUM KE 5 TAHUN SEJAK 2015.. 
.
Apa yg ada dalam set ni?
πŸ“ Mist V Parfum Spray (60ml) + Mist V Scrubby With Loofah Scrub (30ml)
❀️ FREE GIFT Transparent Bag (bole letak towel n toiletries item) comel sgt.. 
.
Ada dua jenis set ya sebab mistV ada 2 jenis flavour.. 1set spray stoberry + scrubby, 1set lagi spray stoberry vanilla + scrubby..
.
.
Harga Asal: RM64.00/set
Harga Anniversary: RM50.00/set
*jimat RM14.00.. sgt2 berbaloi syg2.. 😘

Ready Stok

Nak order Whatsapp miza ye😘

www.wasap.my/601137598196/anniversaryset

#agentdropshipwanted #teamMieza
  • SET ANNIVERSARY MIST V PARFUM JIMAT RM14.00 πŸ™€ IYA.. JANGAN TAK CAYA PLAK!! SIAP DAPAT FREE GIFT OKAY..
    .
    Set ni hanya di keluarkan sekali sahaja sempena anniversary MIST V PARFUM KE 5 TAHUN SEJAK 2015..
    .
    Apa yg ada dalam set ni?
    πŸ“ Mist V Parfum Spray (60ml) + Mist V Scrubby With Loofah Scrub (30ml)
    ❀️ FREE GIFT Transparent Bag (bole letak towel n toiletries item) comel sgt..
    .
    Ada dua jenis set ya sebab mistV ada 2 jenis flavour.. 1set spray stoberry + scrubby, 1set lagi spray stoberry vanilla + scrubby..
    .
    .
    Harga Asal: RM64.00/set
    Harga Anniversary: RM50.00/set
    *jimat RM14.00.. sgt2 berbaloi syg2.. 😘

    Ready Stok

    Nak order Whatsapp miza ye😘

    www.wasap.my/601137598196/anniversaryset

    #agentdropshipwanted #teamMieza

  •  7  2  31 July, 2020
  • Hai uolls

Apa ke benda ni?mesti Ada yg tak tau ye😊

Ni adalah anniversary set Mollys Beauty ye

Apa special set ni? Set ni special sebab Molly buat anniversary set ni 5 tahun sekali SAHAJA. Dah la JIMAT berganda sangat. uolls jangan lepaskan peluang keemasan ni tauπŸ₯°πŸ˜˜

Anak Dara,Mak Dara,Mak Cik Adik2 Baru habis SPM  BOLEH sangat pakai femine spray n wash scrubby ni tau.Best sangat la bagi uolls punya Bunga wangi strawberry mahupon vanilla. scrubby yer Yang smooth Tu sangat sesuai untuk cucian Cik Bunga.

Ada masalah keputihan,berbau tak enak,kurang rapat macam anak Dara lagi, period tak lancar, sengugut teruk Dan sebagainya.

Boleh Cuba tau, harga semestinya BEST SANGAT

RM50 SAHAJA 

Sis ulang sekali lagi

Hanya RM 50 SAHAJA

Jom dapatkan sekarang sementara Stok Masih Ada

What'sapp lekaih www.wasap.my/601137598196/Anniversarysetmvp

#leadermolly #agentwanted #dropshipwanted #teamMieza #SquadMieza #codkuantan
  • Hai uolls

    Apa ke benda ni?mesti Ada yg tak tau ye😊

    Ni adalah anniversary set Mollys Beauty ye

    Apa special set ni? Set ni special sebab Molly buat anniversary set ni 5 tahun sekali SAHAJA. Dah la JIMAT berganda sangat. uolls jangan lepaskan peluang keemasan ni tauπŸ₯°πŸ˜˜

    Anak Dara,Mak Dara,Mak Cik Adik2 Baru habis SPM BOLEH sangat pakai femine spray n wash scrubby ni tau.Best sangat la bagi uolls punya Bunga wangi strawberry mahupon vanilla. scrubby yer Yang smooth Tu sangat sesuai untuk cucian Cik Bunga.

    Ada masalah keputihan,berbau tak enak,kurang rapat macam anak Dara lagi, period tak lancar, sengugut teruk Dan sebagainya.

    Boleh Cuba tau, harga semestinya BEST SANGAT

    RM50 SAHAJA

    Sis ulang sekali lagi

    Hanya RM 50 SAHAJA

    Jom dapatkan sekarang sementara Stok Masih Ada

    What'sapp lekaih www.wasap.my/601137598196/Anniversarysetmvp

    #leadermolly #agentwanted #dropshipwanted #teamMieza #SquadMieza #codkuantan

  •  7  2  31 July, 2020
  • Hai uolls

Apa ke benda ni?mesti Ada yg tak tau ye😊

Ni adalah anniversary set Mollys Beauty ye

Apa special set ni? Set ni special sebab Molly buat anniversary set ni 5 tahun sekali SAHAJA. Dah la JIMAT berganda sangat. uolls jangan lepaskan peluang keemasan ni tauπŸ₯°πŸ˜˜

Anak Dara,Mak Dara,Mak Cik Adik2 Baru habis SPM  BOLEH sangat pakai femine spray n wash scrubby ni tau.Best sangat la bagi uolls punya Bunga wangi strawberry mahupon vanilla. scrubby yer Yang smooth Tu sangat sesuai untuk cucian Cik Bunga.

Ada masalah keputihan,berbau tak enak,kurang rapat macam anak Dara lagi, period tak lancar, sengugut teruk Dan sebagainya.

Boleh Cuba tau, harga semestinya BEST SANGAT

RM50 SAHAJA 

Sis ulang sekali lagi

Hanya RM 50 SAHAJA

Jom dapatkan sekarang sementara Stok Masih Ada

What'sapp lekaih www.wasap.my/601137598196/Anniversarysetmvp

#leadermolly #agentwanted #dropshipwanted #teamMieza #SquadMieza #codkuantan
  • Hai uolls

    Apa ke benda ni?mesti Ada yg tak tau ye😊

    Ni adalah anniversary set Mollys Beauty ye

    Apa special set ni? Set ni special sebab Molly buat anniversary set ni 5 tahun sekali SAHAJA. Dah la JIMAT berganda sangat. uolls jangan lepaskan peluang keemasan ni tauπŸ₯°πŸ˜˜

    Anak Dara,Mak Dara,Mak Cik Adik2 Baru habis SPM BOLEH sangat pakai femine spray n wash scrubby ni tau.Best sangat la bagi uolls punya Bunga wangi strawberry mahupon vanilla. scrubby yer Yang smooth Tu sangat sesuai untuk cucian Cik Bunga.

    Ada masalah keputihan,berbau tak enak,kurang rapat macam anak Dara lagi, period tak lancar, sengugut teruk Dan sebagainya.

    Boleh Cuba tau, harga semestinya BEST SANGAT

    RM50 SAHAJA

    Sis ulang sekali lagi

    Hanya RM 50 SAHAJA

    Jom dapatkan sekarang sementara Stok Masih Ada

    What'sapp lekaih www.wasap.my/601137598196/Anniversarysetmvp

    #leadermolly #agentwanted #dropshipwanted #teamMieza #SquadMieza #codkuantan

  •  6  1  31 July, 2020

Top #pencuciwanitamurah Posts

  • "BAKAL PENGANTIN,PENGANTIN BARU,PENGANTIN LAMA?" SEBELUM TIDUR JOM SPRAY DULU NA

BUKAN APA JUST NK MERAWAT DALAMAN
.
.
ciri2nya simple,tak perlu cuci..juz spray n biar..nanti dia sedut sgala yg xcantik di dalam tu bertukar jd cantik molek.wangi sepanjang hari mcm pakai perfume mahal2..
.
.

whatsapp: 601137598196
. 
#missvperfume  #missvperfumetimur #mollysbeauty #missglitterspray #missvberbau #keputihan #farajlonggar #farajgatal #missvperfumebymollybeauty #cod #postage #cod #missvperfumeoriginal #missvperfumemurah #jualanmurah #promosi #fattahamin #neelofa #biteallteam #bussinessonline #youcanduit #kkm #femininewash #pencuciwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanitasireh #missvperfumes #mistVscrubby #MistVParfum
  • "BAKAL PENGANTIN,PENGANTIN BARU,PENGANTIN LAMA?" SEBELUM TIDUR JOM SPRAY DULU NA

    BUKAN APA JUST NK MERAWAT DALAMAN
    .
    .
    ciri2nya simple,tak perlu cuci..juz spray n biar..nanti dia sedut sgala yg xcantik di dalam tu bertukar jd cantik molek.wangi sepanjang hari mcm pakai perfume mahal2..
    .
    .

    whatsapp: 601137598196
    .
    #missvperfume #missvperfumetimur #mollysbeauty #missglitterspray #missvberbau #keputihan #farajlonggar #farajgatal #missvperfumebymollybeauty #cod #postage #cod #missvperfumeoriginal #missvperfumemurah #jualanmurah #promosi #fattahamin #neelofa #biteallteam #bussinessonline #youcanduit #kkm #femininewash #pencuciwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanitasireh #missvperfumes #mistVscrubby #MistVParfum

  •  157  1  28 September, 2019
  • Kelebihan Miss V Perfume Molly Beauty

Miss v ni anggota badan kita yang sangat sensitif tau..perlu dijaga dengan sempurna kerana tidak ternilai harganya. Mist V Perfume ini dapat membantu; - Mengurangkan keputihan
- Menghilangkan rasa gatal
- Menghilangkan bau dr masalah diatas
- Meremajakan miss v seperti zaman anak dara
- Memberi cengkaman lebih ketat
- Mencerahkan kulit kawasan miss v
- Merawat luka-luka kecil di miss v ,sesuai diamalkan oleh ibu selepas bersalin.
  • Kelebihan Miss V Perfume Molly Beauty

    Miss v ni anggota badan kita yang sangat sensitif tau..perlu dijaga dengan sempurna kerana tidak ternilai harganya. Mist V Perfume ini dapat membantu; - Mengurangkan keputihan
    - Menghilangkan rasa gatal
    - Menghilangkan bau dr masalah diatas
    - Meremajakan miss v seperti zaman anak dara
    - Memberi cengkaman lebih ketat
    - Mencerahkan kulit kawasan miss v
    - Merawat luka-luka kecil di miss v ,sesuai diamalkan oleh ibu selepas bersalin.

  •  104  12  4 July, 2020
  • Ni lagi kes bergaru sampai lebam.. Nak beli FEFET berkira.. Miss v jafi mangsa garu sampai hitam. πŸ˜…
.
.
.
RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
.
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian
- Boleh buat syampoo ..
πŸ“² 0175121041
πŸ“² 0175121041
πŸ“² 0175121041
.
βœ” Halal
βœ” KKM (Not no : NOT190204933K)
βœ” GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
  • Ni lagi kes bergaru sampai lebam.. Nak beli FEFET berkira.. Miss v jafi mangsa garu sampai hitam. πŸ˜…
    .
    .
    .
    RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
    .
    - Boleh rawat keputihan
    - Boleh rawat miss V longgar
    - Boleh rawat miss V gatal
    - Boleh rawat miss V busuk - Boleh rawat Breast kendur
    - Boleh rawat muka dan badan berjerawat
    - Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
    - Boleh rawat luka dan lecur
    - Boleh rawat buasir
    - Boleh rawat bau badan
    - Boleh rawat kegatalan
    - Boleh rawat eczema
    - Boleh rawat kentut vagina - Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian
    - Boleh buat syampoo ..
    πŸ“² 0175121041
    πŸ“² 0175121041
    πŸ“² 0175121041
    .
    βœ” Halal
    βœ” KKM (Not no : NOT190204933K)
    βœ” GMP
    .
    .
    #fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan

  •  119  6  15 May, 2019
  • 🌹 MOLLY MISS V SOAP 🌹

Gabungan dari 3 bahan  iaitu manjakani, akar serapat dan habbatusauda.

KELEBIHAN :
⚑ Mengetatkan faraj dengan segera.
⚑ Memberi efek dingin dan segar.
⚑ Mencerahkan vagina.
⚑ Menghilangkan kegatalan dan keputihan.
⚑ Memberi haruman yg tahan lama.
⚑ Membunuh bakteria dan kulat.
⚑ Merawat keputihan.
⚑ Memulihkan luka selepas bersalin.
⚑ Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan.
⚑ Mencegah bau yg kurang enak.
⚑ Boleh digunakan oleh remaja atau kanak2 yg mengalami masalah keputihan.
⚑ 100% organik dan selamat digunakan.

Berminat nak grab? terus whatsapp no miza di bawah ini πŸ’―πŸ‘‡πŸ»
.
whattsap 01137598196 .
.
Semua produk dibuka untuk belian harga
RUNCIT / DROPSHIP / EJEN !!!
.
Lain-lain produk? Boleh terus whatsapp πŸ‘‡.
.
whattsap 01137598196 
#stokissnowhiteeKuantan #snowhitepahang #snowhitee 
#mollymissvsoap #mollymissvsoapterbaik #mollymissvsoaporiginal #mollymissvsoapmenjagakebersihanwanita
#mollymissvsoapmurah  #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #teamMieza #SquadMieza #mistvparfumbymolly #mistvscrubby #mistVparfum #mistvsoapbymolly  #AgentMollysBeauty #femininewash #pencuciwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanitasireh #missvperfumes #mistVscrubby #MistVParfum #trustedseller #teammieza #bmf #biteallteam #terapiinstagram πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€
#postbymiza

whattsap 01137598196 πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€
  • 🌹 MOLLY MISS V SOAP 🌹

    Gabungan dari 3 bahan iaitu manjakani, akar serapat dan habbatusauda.

    KELEBIHAN :
    ⚑ Mengetatkan faraj dengan segera.
    ⚑ Memberi efek dingin dan segar.
    ⚑ Mencerahkan vagina.
    ⚑ Menghilangkan kegatalan dan keputihan.
    ⚑ Memberi haruman yg tahan lama.
    ⚑ Membunuh bakteria dan kulat.
    ⚑ Merawat keputihan.
    ⚑ Memulihkan luka selepas bersalin.
    ⚑ Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan.
    ⚑ Mencegah bau yg kurang enak.
    ⚑ Boleh digunakan oleh remaja atau kanak2 yg mengalami masalah keputihan.
    ⚑ 100% organik dan selamat digunakan.

    Berminat nak grab? terus whatsapp no miza di bawah ini πŸ’―πŸ‘‡πŸ»
    .
    whattsap 01137598196 .
    .
    Semua produk dibuka untuk belian harga
    RUNCIT / DROPSHIP / EJEN !!!
    .
    Lain-lain produk? Boleh terus whatsapp πŸ‘‡.
    .
    whattsap 01137598196
    #stokissnowhiteeKuantan #snowhitepahang #snowhitee
    #mollymissvsoap #mollymissvsoapterbaik #mollymissvsoaporiginal #mollymissvsoapmenjagakebersihanwanita
    #mollymissvsoapmurah #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #teamMieza #SquadMieza #mistvparfumbymolly #mistvscrubby #mistVparfum #mistvsoapbymolly #AgentMollysBeauty #femininewash #pencuciwanita #pencuciwanitamurah #pencuciwanitasireh #missvperfumes #mistVscrubby #MistVParfum #trustedseller #teammieza #bmf #biteallteam #terapiinstagram πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€
    #postbymiza

    whattsap 01137598196 πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€πŸŒΉπŸ€

  •  124  9  7 June, 2020
  • ____________________________________________
GOOD NEWS!! SEMPENA ANNIVERSARY KE 5 TAHUN MIST V PARFUM, HQ AKAN KELUAR KAN SET LIMITED TERHAD ‼️ 1000 UNIT SAHAJA 
_____________________________________________
Apa yg ada dalam set ni? 
πŸ“ Mist V Parfum (60ml) 
 + Mist V Scrubby (30ml)
❀️ Free Gift Transparent Bag

Kelebihan set ni adalah lebih jimat berbanding set loose !!! Ready stok 😊

Harga Asal 1 set adalah RM60
Harga promosi 1 set RM50
( + POSTAGE RM 8 SM)

JIMAT ! PROMOSI KALI NIE SAHAJA ‼️

______________________________________________
www.wasap.my/601137598196/setmistVanniversary
  • ____________________________________________
    GOOD NEWS!! SEMPENA ANNIVERSARY KE 5 TAHUN MIST V PARFUM, HQ AKAN KELUAR KAN SET LIMITED TERHAD ‼️ 1000 UNIT SAHAJA
    _____________________________________________
    Apa yg ada dalam set ni?
    πŸ“ Mist V Parfum (60ml)
    + Mist V Scrubby (30ml)
    ❀️ Free Gift Transparent Bag

    Kelebihan set ni adalah lebih jimat berbanding set loose !!! Ready stok 😊

    Harga Asal 1 set adalah RM60
    Harga promosi 1 set RM50
    ( + POSTAGE RM 8 SM)

    JIMAT ! PROMOSI KALI NIE SAHAJA ‼️

    ______________________________________________
    www.wasap.my/601137598196/setmistVanniversary

  •  107  1  17 July, 2020
  • ____________________________________________
GOOD NEWS!! SEMPENA ANNIVERSARY KE 5 TAHUN MIST V PARFUM, HQ AKAN KELUAR KAN SET LIMITED TERHAD ‼️ 1000 UNIT SAHAJA 
_____________________________________________
Apa yg ada dalam set ni? 
πŸ“ Mist V Parfum (60ml) 
 + Mist V Scrubby (30ml)
❀️ Free Gift Transparent Bag

Kelebihan set ni adalah lebih jimat berbanding set loose !!! Ready stok 😊

Harga Asal 1 set adalah RM60
Harga promosi 1 set RM50
( + POSTAGE RM 8 SM)

JIMAT ! PROMOSI KALI NIE SAHAJA ‼️

______________________________________________
www.wasap.my/601137598196/setmistVanniversary
  • ____________________________________________
    GOOD NEWS!! SEMPENA ANNIVERSARY KE 5 TAHUN MIST V PARFUM, HQ AKAN KELUAR KAN SET LIMITED TERHAD ‼️ 1000 UNIT SAHAJA
    _____________________________________________
    Apa yg ada dalam set ni?
    πŸ“ Mist V Parfum (60ml)
    + Mist V Scrubby (30ml)
    ❀️ Free Gift Transparent Bag

    Kelebihan set ni adalah lebih jimat berbanding set loose !!! Ready stok 😊

    Harga Asal 1 set adalah RM60
    Harga promosi 1 set RM50
    ( + POSTAGE RM 8 SM)

    JIMAT ! PROMOSI KALI NIE SAHAJA ‼️

    ______________________________________________
    www.wasap.my/601137598196/setmistVanniversary

  •  108  1  18 July, 2020
  • ____________________________________________
GOOD NEWS!! SEMPENA ANNIVERSARY KE 5 TAHUN MIST V PARFUM, HQ AKAN KELUAR KAN SET LIMITED TERHAD ‼️ 1000 UNIT SAHAJA 
_____________________________________________
Apa yg ada dalam set ni? 
πŸ“ Mist V Parfum (60ml) 
 + Mist V Scrubby (30ml)
❀️ Free Gift Transparent Bag

Kelebihan set ni adalah lebih jimat berbanding set loose !!! Ready stok 😊

Harga Asal 1 set adalah RM60
Harga promosi 1 set RM50
( + POSTAGE RM 8 SM)

JIMAT ! PROMOSI KALI NIE SAHAJA ‼️

______________________________________________
www.wasap.my/601137598196/setmistVanniversary
  • ____________________________________________
    GOOD NEWS!! SEMPENA ANNIVERSARY KE 5 TAHUN MIST V PARFUM, HQ AKAN KELUAR KAN SET LIMITED TERHAD ‼️ 1000 UNIT SAHAJA
    _____________________________________________
    Apa yg ada dalam set ni?
    πŸ“ Mist V Parfum (60ml)
    + Mist V Scrubby (30ml)
    ❀️ Free Gift Transparent Bag

    Kelebihan set ni adalah lebih jimat berbanding set loose !!! Ready stok 😊

    Harga Asal 1 set adalah RM60
    Harga promosi 1 set RM50
    ( + POSTAGE RM 8 SM)

    JIMAT ! PROMOSI KALI NIE SAHAJA ‼️

    ______________________________________________
    www.wasap.my/601137598196/setmistVanniversary

  •  108  1  18 July, 2020
  • Nak ketat nak wangi mcm awal2 usia perkahwinan dlu wajib cuba mistvscrubby dan mistvparfume by #MollysBeauty memang digilai ramai wanita sebab kesannya yg owesome 
Dah ramai yang cuba dan dapat feedback positif n repeat order. Nak pikat suami harus ada 2 benda ni. memang berbaloi2 cuba. gerenti puas hati. 
Cuba dulu baru taw dia punya sejuk tu macam mana dan wangi sepanjang hari dan masalah2 wanita pon hilang begitu sahaja 
Combo set promo mistvscrubby + mistvparfum  RM60 Sahaja. jom order lekaih 
Nak oder wasap miza www.wasap.my/601137598196/combomistv
  • Nak ketat nak wangi mcm awal2 usia perkahwinan dlu wajib cuba mistvscrubby dan mistvparfume by #MollysBeauty memang digilai ramai wanita sebab kesannya yg owesome
    Dah ramai yang cuba dan dapat feedback positif n repeat order. Nak pikat suami harus ada 2 benda ni. memang berbaloi2 cuba. gerenti puas hati.
    Cuba dulu baru taw dia punya sejuk tu macam mana dan wangi sepanjang hari dan masalah2 wanita pon hilang begitu sahaja
    Combo set promo mistvscrubby + mistvparfum RM60 Sahaja. jom order lekaih
    Nak oder wasap miza www.wasap.my/601137598196/combomistv

  •  162  2  26 September, 2019
  • Ok ! Manfaat ini pula memang khas utk perempuan yang bersuami 😍
Boleh tambat si hati suami . πŸ˜€
.
Hanya spray sahaja tau ... Mudah kan.
.
.
www.wasap.my/601137598196
  • Ok ! Manfaat ini pula memang khas utk perempuan yang bersuami 😍
    Boleh tambat si hati suami . πŸ˜€
    .
    Hanya spray sahaja tau ... Mudah kan.
    .
    .
    www.wasap.my/601137598196

  •  125  17  7 June, 2020