#pencucidalamanwanita Instagram Photos & Videos

pencucidalamanwanita - 497 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
3.4
average likes

Latest #pencucidalamanwanita Posts

  • Produk2 terbaik km.
Ambil set ni kita kasi free postage. .

#snowwhitekm

Utk kulit sihat,flawless, masalah #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitberseri #kulitkering dll

#jamusweetdara
Utk rawatan dalaman dan keputihan serta sesuai utk anakdara dan berpantang, dll  #jussweetdaracollagen
#kmch #pencucikmch #pencucifaraj 
#kmbodywhitening #sabuncerahkulit

Nak info lanjut wasap kak ann ya
019 7110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka  #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap  #buangdakifaraj
#sweetdara  #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucifaraj #jb #sabah #sarawak
  • Produk2 terbaik km.
    Ambil set ni kita kasi free postage. .

    #snowwhitekm

    Utk kulit sihat,flawless, masalah #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitberseri #kulitkering dll

    #jamusweetdara
    Utk rawatan dalaman dan keputihan serta sesuai utk anakdara dan berpantang, dll #jussweetdaracollagen
    #kmch #pencucikmch #pencucifaraj
    #kmbodywhitening #sabuncerahkulit

    Nak info lanjut wasap kak ann ya
    019 7110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucifaraj #jb #sabah #sarawak

  •  1  0  12 July, 2020
  • Produk2 terbaik km.
Ambil set ni kita kasi free postage. .

#snowwhitekm

Utk kulit sihat,flawless, masalah #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitberseri #kulitkering dll

#jamusweetdara
Utk rawatan dalaman dan keputihan serta sesuai utk anakdara dan berpantang, dll  #jussweetdaracollagen
#kmch #pencucikmch #pencucifaraj 
#kmbodywhitening #sabuncerahkulit

Nak info lanjut wasap kak ann ya
019 7110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka  #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap  #buangdakifaraj
#sweetdara  #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucifaraj #jb #sabah #sarawak
  • Produk2 terbaik km.
    Ambil set ni kita kasi free postage. .

    #snowwhitekm

    Utk kulit sihat,flawless, masalah #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitberseri #kulitkering dll

    #jamusweetdara
    Utk rawatan dalaman dan keputihan serta sesuai utk anakdara dan berpantang, dll #jussweetdaracollagen
    #kmch #pencucikmch #pencucifaraj
    #kmbodywhitening #sabuncerahkulit

    Nak info lanjut wasap kak ann ya
    019 7110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucifaraj #jb #sabah #sarawak

  •  0  0  12 July, 2020
  • Produk2 terbaik km.
Ambil set ni kita kasi free postage. .

#snowwhitekm

Utk kulit sihat,flawless, masalah #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitberseri #kulitkering dll

#jamusweetdara
Utk rawatan dalaman dan keputihan serta sesuai utk anakdara dan berpantang, dll  #jussweetdaracollagen
#kmch #pencucikmch #pencucifaraj 
#kmbodywhitening #sabuncerahkulit

Nak info lanjut wasap kak ann ya
019 7110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka  #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap  #buangdakifaraj
#sweetdara  #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucifaraj #jb #sabah #sarawak
  • Produk2 terbaik km.
    Ambil set ni kita kasi free postage. .

    #snowwhitekm

    Utk kulit sihat,flawless, masalah #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitberseri #kulitkering dll

    #jamusweetdara
    Utk rawatan dalaman dan keputihan serta sesuai utk anakdara dan berpantang, dll #jussweetdaracollagen
    #kmch #pencucikmch #pencucifaraj
    #kmbodywhitening #sabuncerahkulit

    Nak info lanjut wasap kak ann ya
    019 7110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucifaraj #jb #sabah #sarawak

  •  5  0  12 July, 2020
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari. 
Kita jaga dalaman kita juga jaga skin. 
Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam,  makin lawo makin syg makin geram. 
Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik. 
Nanti kak ann guide cara makan ya. 
 
.
Wasap kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari.
    Kita jaga dalaman kita juga jaga skin.
    Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam, makin lawo makin syg makin geram.
    Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik.
    Nanti kak ann guide cara makan ya.

    .
    Wasap kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  4  0  12 July, 2020
  • KM Cinta Hati
Harga : RM40
Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
●Hilang bau busuk hanyir
●Mengetatkan Miss V
●Hilangkan Gatal-gatal
●Hilangkan Keputihan
●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

Note:
Sesuai utk ibu mengandung
Pakai setiap kali mandi 
Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun
 

Berminat wasap. Kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • KM Cinta Hati
    Harga : RM40
    Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
    ●Hilang bau busuk hanyir
    ●Mengetatkan Miss V
    ●Hilangkan Gatal-gatal
    ●Hilangkan Keputihan
    ●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
    ●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

    Note:
    Sesuai utk ibu mengandung
    Pakai setiap kali mandi
    Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

    Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun


    Berminat wasap. Kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  1  0  11 July, 2020
  • KM Cinta Hati
Harga : RM40
Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
●Hilang bau busuk hanyir
●Mengetatkan Miss V
●Hilangkan Gatal-gatal
●Hilangkan Keputihan
●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

Note:
Sesuai utk ibu mengandung
Pakai setiap kali mandi 
Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun
 

Berminat wasap. Kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • KM Cinta Hati
    Harga : RM40
    Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
    ●Hilang bau busuk hanyir
    ●Mengetatkan Miss V
    ●Hilangkan Gatal-gatal
    ●Hilangkan Keputihan
    ●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
    ●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

    Note:
    Sesuai utk ibu mengandung
    Pakai setiap kali mandi
    Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

    Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun


    Berminat wasap. Kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  3  0  11 July, 2020
  • KM Cinta Hati
Harga : RM40
Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
●Hilang bau busuk hanyir
●Mengetatkan Miss V
●Hilangkan Gatal-gatal
●Hilangkan Keputihan
●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

Note:
Sesuai utk ibu mengandung
Pakai setiap kali mandi 
Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun
 

Berminat wasap. Kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • KM Cinta Hati
    Harga : RM40
    Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
    ●Hilang bau busuk hanyir
    ●Mengetatkan Miss V
    ●Hilangkan Gatal-gatal
    ●Hilangkan Keputihan
    ●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
    ●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

    Note:
    Sesuai utk ibu mengandung
    Pakai setiap kali mandi
    Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

    Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun


    Berminat wasap. Kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  4  0  11 July, 2020
  • KM Cinta Hati
Harga : RM40
Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
●Hilang bau busuk hanyir
●Mengetatkan Miss V
●Hilangkan Gatal-gatal
●Hilangkan Keputihan
●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

Note:
Sesuai utk ibu mengandung
Pakai setiap kali mandi 
Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun
 

Berminat wasap. Kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • KM Cinta Hati
    Harga : RM40
    Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
    ●Hilang bau busuk hanyir
    ●Mengetatkan Miss V
    ●Hilangkan Gatal-gatal
    ●Hilangkan Keputihan
    ●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
    ●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

    Note:
    Sesuai utk ibu mengandung
    Pakai setiap kali mandi
    Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

    Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun


    Berminat wasap. Kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  3  0  11 July, 2020
  • JAMU SWEETDARA POWER, pasangan bermasalah nak cerai pun tak jadi☺️☺️Kadang kala masalah dalaman kena ambil berat, suami pendam je itu punca keretakan tau 😞😞
.
🦋Lebih ketat
🦋Lebih cantik
🦋Melancarkan haid
🦋Hilangkan resdung
🦋Awet muda
🦋Kempiskan perut
🦋Montokkan payudara dan punggung
🦋Menegangkan otot-otot vital rahim
🦋Mengeluarkan angin-angin jahat yg tersembunyi dalam faraj
🦋Menambah ghairah
🦋Hilangkan letih lesu dan sakit badan
Tiada keputihan
❌Tiada senggugut
❌Tiada air dan lendir berlebihan
❌Buang segala bau busuk
.
Harga rm50
Postage rm8sm/ rm13ss
+ free gift

Wasap kak ann
0197110882

  #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • JAMU SWEETDARA POWER, pasangan bermasalah nak cerai pun tak jadi☺️☺️Kadang kala masalah dalaman kena ambil berat, suami pendam je itu punca keretakan tau 😞😞
    .
    🦋Lebih ketat
    🦋Lebih cantik
    🦋Melancarkan haid
    🦋Hilangkan resdung
    🦋Awet muda
    🦋Kempiskan perut
    🦋Montokkan payudara dan punggung
    🦋Menegangkan otot-otot vital rahim
    🦋Mengeluarkan angin-angin jahat yg tersembunyi dalam faraj
    🦋Menambah ghairah
    🦋Hilangkan letih lesu dan sakit badan
    Tiada keputihan
    ❌Tiada senggugut
    ❌Tiada air dan lendir berlebihan
    ❌Buang segala bau busuk
    .
    Harga rm50
    Postage rm8sm/ rm13ss
    + free gift

    Wasap kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  3  0  9 July, 2020
  • Sweetdara ni bebetul menjadi tau.sapa yg baru nak cuba pon boleh wasap kak ann.
Insyaallah kak ann sedia bantu.

Rm50 (75gram) 💖Merapatkan faraj
💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
💖Menghilang senggugut
💖Melancarkan,menstabilkan haid
💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
💖Menghilang bau busuk
💖Mengeluarkan angin jahat
💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
💖Mengempiskan perut
💖Awet Muda
💖Sesuai utk ibu dalam pantang
💖Sesuai utk ibu menyusu
.
Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp k. ann 📲  019711 0882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat # #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati # #payudarakendur #asetmantap #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak #pahang #tegangkanpayudara
  • Sweetdara ni bebetul menjadi tau.sapa yg baru nak cuba pon boleh wasap kak ann.
    Insyaallah kak ann sedia bantu.

    Rm50 (75gram) 💖Merapatkan faraj
    💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
    💖Menghilang senggugut
    💖Melancarkan,menstabilkan haid
    💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
    💖Menghilang bau busuk
    💖Mengeluarkan angin jahat
    💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
    💖Mengempiskan perut
    💖Awet Muda
    💖Sesuai utk ibu dalam pantang
    💖Sesuai utk ibu menyusu
    .
    Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp k. ann 📲 019711 0882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat # #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati # #payudarakendur #asetmantap #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak #pahang #tegangkanpayudara

  •  5  0  9 July, 2020
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari. 
Kita jaga dalaman kita juga jaga skin. 
Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam,  makin lawo makin syg makin geram. 
Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik. 
Nanti kak ann guide cara makan ya. 
Wasap kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari.
    Kita jaga dalaman kita juga jaga skin.
    Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam, makin lawo makin syg makin geram.
    Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik.
    Nanti kak ann guide cara makan ya.
    Wasap kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  4  4  9 July, 2020
  • #sweetdarafeedback
#femininewashkmcintahati
#testimonibuihpembersihkmch
.
Buih Pembersih KM Cinta Hati
.
🌹pencuci utk cik bunga.
🌹memberi kesegaran pada cik bunga yang layu.
🌹memantapkan cik bunga.
🌹menghilangkan keputihan, kegatalan dan menyahbau cik bunga.
🌹memngekalkan kelembapan cik bunga.
🌹mengetatkan cik bunga
.
Sentiasa jaga kebersihan cik bunga anda agar bersih terhindar dari kuman.
.
Wasap kak ann
0197110882
.
.
.
. .#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • #sweetdarafeedback
    #femininewashkmcintahati
    #testimonibuihpembersihkmch
    .
    Buih Pembersih KM Cinta Hati
    .
    🌹pencuci utk cik bunga.
    🌹memberi kesegaran pada cik bunga yang layu.
    🌹memantapkan cik bunga.
    🌹menghilangkan keputihan, kegatalan dan menyahbau cik bunga.
    🌹memngekalkan kelembapan cik bunga.
    🌹mengetatkan cik bunga
    .
    Sentiasa jaga kebersihan cik bunga anda agar bersih terhindar dari kuman.
    .
    Wasap kak ann
    0197110882
    .
    .
    .
    . . #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  1  0  8 July, 2020
  • KM Cinta Hati
Harga : RM40
Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
●Hilang bau busuk hanyir
●Mengetatkan Miss V
●Hilangkan Gatal-gatal
●Hilangkan Keputihan
●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

Note:
Sesuai utk ibu mengandung
Pakai setiap kali mandi 
Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun
 

Berminat wasap. Kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • KM Cinta Hati
    Harga : RM40
    Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
    ●Hilang bau busuk hanyir
    ●Mengetatkan Miss V
    ●Hilangkan Gatal-gatal
    ●Hilangkan Keputihan
    ●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
    ●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

    Note:
    Sesuai utk ibu mengandung
    Pakai setiap kali mandi
    Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

    Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun


    Berminat wasap. Kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  3  0  3 July, 2020
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari. 
Kita jaga dalaman kita juga jaga skin. 
Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam,  makin lawo makin syg makin geram. 

Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik. 
Nanti kak ann guide cara makan ya. 

Wasap kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari.
    Kita jaga dalaman kita juga jaga skin.
    Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam, makin lawo makin syg makin geram.

    Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik.
    Nanti kak ann guide cara makan ya.

    Wasap kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  0  0  2 July, 2020
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari. 
Kita jaga dalaman kita juga jaga skin. 
Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam,  makin lawo makin syg makin geram. 

Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik. 
Nanti kak ann guide cara makan ya. 

Wasap kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari.
    Kita jaga dalaman kita juga jaga skin.
    Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam, makin lawo makin syg makin geram.

    Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik.
    Nanti kak ann guide cara makan ya.

    Wasap kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  0  0  2 July, 2020
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari. 
Kita jaga dalaman kita juga jaga skin. 
Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam,  makin lawo makin syg makin geram. 

Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik. 
Nanti kak ann guide cara makan ya. 

Wasap kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari.
    Kita jaga dalaman kita juga jaga skin.
    Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam, makin lawo makin syg makin geram.

    Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik.
    Nanti kak ann guide cara makan ya.

    Wasap kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  0  0  2 July, 2020
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari. 
Kita jaga dalaman kita juga jaga skin. 
Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam,  makin lawo makin syg makin geram. 

Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik. 
Nanti kak ann guide cara makan ya. 

Wasap kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari.
    Kita jaga dalaman kita juga jaga skin.
    Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam, makin lawo makin syg makin geram.

    Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik.
    Nanti kak ann guide cara makan ya.

    Wasap kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  3  0  2 July, 2020
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari. 
Kita jaga dalaman kita juga jaga skin. 
Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam,  makin lawo makin syg makin geram. 

Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik. 
Nanti kak ann guide cara makan ya. 

Wasap kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari.
    Kita jaga dalaman kita juga jaga skin.
    Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam, makin lawo makin syg makin geram.

    Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik.
    Nanti kak ann guide cara makan ya.

    Wasap kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  2  0  2 July, 2020
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari. 
Kita jaga dalaman kita juga jaga skin. 
Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam,  makin lawo makin syg makin geram. 

Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik. 
Nanti kak ann guide cara makan ya. 

Wasap kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Item wajib kak ann kunyah setiap hari.
    Kita jaga dalaman kita juga jaga skin.
    Cik abg tengok bini dia mengancam luar dalam, makin lawo makin syg makin geram.

    Semua produk kak km alhamdulilah dpt hasil yg baik.
    Nanti kak ann guide cara makan ya.

    Wasap kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #snowwhitekm #kmsnowwhite #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #jeragat #kulitkusam #asetmantap #kulitcantik #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  6  0  2 July, 2020
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
x selesa
gatal2 
pedih
bau kurang menyenangkan

Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
bukan je bole setel masalah time period ..
ada juga kebaikan yg lain spt 👇
merawat keputihan
merawat miss V berbau
mencerah kwsn gelap celah peha
menganjalkan kembali bentuk miss V
mengetatkan kembali miss V
yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

WASAP KAK ANN
019 7110882
.
.
.
 #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

    Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
    x selesa
    gatal2
    pedih
    bau kurang menyenangkan

    Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
    bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
    bukan je bole setel masalah time period ..
    ada juga kebaikan yg lain spt 👇
    merawat keputihan
    merawat miss V berbau
    mencerah kwsn gelap celah peha
    menganjalkan kembali bentuk miss V
    mengetatkan kembali miss V
    yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

    WASAP KAK ANN
    019 7110882
    .
    .
    .
    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  4  0  1 July, 2020
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
x selesa
gatal2 
pedih
bau kurang menyenangkan

Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
bukan je bole setel masalah time period ..
ada juga kebaikan yg lain spt 👇
merawat keputihan
merawat miss V berbau
mencerah kwsn gelap celah peha
menganjalkan kembali bentuk miss V
mengetatkan kembali miss V
yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

WASAP KAK ANN
019 7110882
.
.
.
 #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

    Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
    x selesa
    gatal2
    pedih
    bau kurang menyenangkan

    Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
    bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
    bukan je bole setel masalah time period ..
    ada juga kebaikan yg lain spt 👇
    merawat keputihan
    merawat miss V berbau
    mencerah kwsn gelap celah peha
    menganjalkan kembali bentuk miss V
    mengetatkan kembali miss V
    yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

    WASAP KAK ANN
    019 7110882
    .
    .
    .
    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  3  0  1 July, 2020
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
x selesa
gatal2 
pedih
bau kurang menyenangkan

Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
bukan je bole setel masalah time period ..
ada juga kebaikan yg lain spt 👇
merawat keputihan
merawat miss V berbau
mencerah kwsn gelap celah peha
menganjalkan kembali bentuk miss V
mengetatkan kembali miss V
yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

WASAP KAK ANN
019 7110882
.
.
.
 #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

    Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
    x selesa
    gatal2
    pedih
    bau kurang menyenangkan

    Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
    bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
    bukan je bole setel masalah time period ..
    ada juga kebaikan yg lain spt 👇
    merawat keputihan
    merawat miss V berbau
    mencerah kwsn gelap celah peha
    menganjalkan kembali bentuk miss V
    mengetatkan kembali miss V
    yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

    WASAP KAK ANN
    019 7110882
    .
    .
    .
    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  4  0  1 July, 2020
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
x selesa
gatal2 
pedih
bau kurang menyenangkan

Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
bukan je bole setel masalah time period ..
ada juga kebaikan yg lain spt 👇
merawat keputihan
merawat miss V berbau
mencerah kwsn gelap celah peha
menganjalkan kembali bentuk miss V
mengetatkan kembali miss V
yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

WASAP KAK ANN
019 7110882
.
.
.
 #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

    Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
    x selesa
    gatal2
    pedih
    bau kurang menyenangkan

    Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
    bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
    bukan je bole setel masalah time period ..
    ada juga kebaikan yg lain spt 👇
    merawat keputihan
    merawat miss V berbau
    mencerah kwsn gelap celah peha
    menganjalkan kembali bentuk miss V
    mengetatkan kembali miss V
    yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

    WASAP KAK ANN
    019 7110882
    .
    .
    .
    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  1  0  1 July, 2020
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
x selesa
gatal2 
pedih
bau kurang menyenangkan

Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
bukan je bole setel masalah time period ..
ada juga kebaikan yg lain spt 👇
merawat keputihan
merawat miss V berbau
mencerah kwsn gelap celah peha
menganjalkan kembali bentuk miss V
mengetatkan kembali miss V
yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

WASAP KAK ANN
019 7110882
.
.
.
 #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

    Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
    x selesa
    gatal2
    pedih
    bau kurang menyenangkan

    Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
    bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
    bukan je bole setel masalah time period ..
    ada juga kebaikan yg lain spt 👇
    merawat keputihan
    merawat miss V berbau
    mencerah kwsn gelap celah peha
    menganjalkan kembali bentuk miss V
    mengetatkan kembali miss V
    yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

    WASAP KAK ANN
    019 7110882
    .
    .
    .
    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  4  0  1 July, 2020
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
x selesa
gatal2 
pedih
bau kurang menyenangkan

Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
bukan je bole setel masalah time period ..
ada juga kebaikan yg lain spt 👇
merawat keputihan
merawat miss V berbau
mencerah kwsn gelap celah peha
menganjalkan kembali bentuk miss V
mengetatkan kembali miss V
yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

WASAP KAK ANN
019 7110882
.
.
.
 #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • 🍓PEMBERSIH INTIM WANITA KM CINTA HATI 🍓

    Selalunya la...bila period ..kita pakai pad dlm masa yg agak lama...bahagian intim kita akan rasa👇
    x selesa
    gatal2
    pedih
    bau kurang menyenangkan

    Jadi..untuk menghindar segala ketidak keselesaan itu..
    bole la amalkan mencuci miss V dgn..pencuci wanita KM CINTA HATI NI...
    bukan je bole setel masalah time period ..
    ada juga kebaikan yg lain spt 👇
    merawat keputihan
    merawat miss V berbau
    mencerah kwsn gelap celah peha
    menganjalkan kembali bentuk miss V
    mengetatkan kembali miss V
    yg penting segar dan selesa..sepanjang hari

    WASAP KAK ANN
    019 7110882
    .
    .
    .
    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  1  0  1 July, 2020

Top #pencucidalamanwanita Posts

  • Combo Sweetdara ❤️❤️❤
.
Keputihan?
Miss V longgar,berbau dan kentut miss v?
Miss V gatal?
Berat dan lemak berlebihan?
Susah nak dapat anak?
Masalah kesuburan?
Badan berbau dan kulit kasar?
Haid tak teratur?
Haid susah keluar?
Lemak dlm badan susah terbakar?
Metabolisme rendah?
Banyak angin dan mudah lesu?
Badan lenguh lenguh?
Selalu sakit di bahagian pinggang?
Payudara kendur?
Pinggul jatuh?
.
Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp kak ann
019711 0882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Combo Sweetdara ❤️❤️❤
    .
    Keputihan?
    Miss V longgar,berbau dan kentut miss v?
    Miss V gatal?
    Berat dan lemak berlebihan?
    Susah nak dapat anak?
    Masalah kesuburan?
    Badan berbau dan kulit kasar?
    Haid tak teratur?
    Haid susah keluar?
    Lemak dlm badan susah terbakar?
    Metabolisme rendah?
    Banyak angin dan mudah lesu?
    Badan lenguh lenguh?
    Selalu sakit di bahagian pinggang?
    Payudara kendur?
    Pinggul jatuh?
    .
    Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp kak ann
    019711 0882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  4  0  8 February, 2020
  • KM Cinta Hati
Harga : RM40
Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
●Hilang bau busuk hanyir
●Mengetatkan Miss V
●Hilangkan Gatal-gatal
●Hilangkan Keputihan
●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

Note:
Sesuai utk ibu mengandung
Pakai setiap kali mandi 
Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun 
Berminat wasap. Kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • KM Cinta Hati
    Harga : RM40
    Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
    ●Hilang bau busuk hanyir
    ●Mengetatkan Miss V
    ●Hilangkan Gatal-gatal
    ●Hilangkan Keputihan
    ●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
    ●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

    Note:
    Sesuai utk ibu mengandung
    Pakai setiap kali mandi
    Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

    Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun
    Berminat wasap. Kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  7  2  12 February, 2020
  • Rm50 (75gram) 💖Merapatkan faraj
💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
💖Menghilang senggugut
💖Melancarkan,menstabilkan haid
💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
💖Menghilang bau busuk
💖Mengeluarkan angin jahat
💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
💖Mengempiskan perut
💖Awet Muda
💖Sesuai utk ibu dalam pantang
💖Sesuai utk ibu menyusu
.
Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp k. ann 📲  019711 0882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Rm50 (75gram) 💖Merapatkan faraj
    💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
    💖Menghilang senggugut
    💖Melancarkan,menstabilkan haid
    💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
    💖Menghilang bau busuk
    💖Mengeluarkan angin jahat
    💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
    💖Mengempiskan perut
    💖Awet Muda
    💖Sesuai utk ibu dalam pantang
    💖Sesuai utk ibu menyusu
    .
    Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp k. ann 📲 019711 0882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  7  2  22 March, 2020
  • KM Cinta Hati
Harga : RM40
Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
●Hilang bau busuk hanyir
●Mengetatkan Miss V
●Hilangkan Gatal-gatal
●Hilangkan Keputihan
●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

Note:
Sesuai utk ibu mengandung
Pakai setiap kali mandi 
Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun 
Berminat wasap. Kak ann
0197110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • KM Cinta Hati
    Harga : RM40
    Size: 120ml ●Membersih bahagian intim wanita hingga ke dalam
    ●Hilang bau busuk hanyir
    ●Mengetatkan Miss V
    ●Hilangkan Gatal-gatal
    ●Hilangkan Keputihan
    ●Menganjal kan kembali bibir vagina ●Mencerahkan kawasan sekitar vagina
    ●Miss V berbau wangi ●Segar dan selesa sepanjang hari

    Note:
    Sesuai utk ibu mengandung
    Pakai setiap kali mandi
    Time period boleh kerap cuci dgn CintaHati ni setiap kali tukar pad.

    Boleh mula pakai seawal umur 12 tahun Hingga ke umur warga emas 70tahun
    Berminat wasap. Kak ann
    0197110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  6  2  4 April, 2020
  • 👸WANITA DAN RAHIM👸

Wanita dn rahim sangat berkait rapat. Ada sesetengah wanita sangat mementingkn kebersihan dan kesihatan rahim mereka. Ada juga yang suka abaikan kebersihan dan kesihatan rahim tapi lebih suka mementingkan kecantikan luaran. 
Ada wanita muka sangat cantik tapi kita tak pasti bahagian dalamn nya adakah secantik luarannya. Wanita nk cantik perlulah cantik luar dan dalam. 
Tak semua wanita tidak jaga kebersihan. Tapi sebahagian besar daripada wanita suka berkira untuk beli produk penjagaan wanita. Katanya mahal. Sedangkan alat make up nya lagi mahal ,handbag dan kasut nya lagi mahal !

Setuju ❓

Wasap kak ann
019711 0882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • 👸WANITA DAN RAHIM👸

    Wanita dn rahim sangat berkait rapat. Ada sesetengah wanita sangat mementingkn kebersihan dan kesihatan rahim mereka. Ada juga yang suka abaikan kebersihan dan kesihatan rahim tapi lebih suka mementingkan kecantikan luaran.
    Ada wanita muka sangat cantik tapi kita tak pasti bahagian dalamn nya adakah secantik luarannya. Wanita nk cantik perlulah cantik luar dan dalam.
    Tak semua wanita tidak jaga kebersihan. Tapi sebahagian besar daripada wanita suka berkira untuk beli produk penjagaan wanita. Katanya mahal. Sedangkan alat make up nya lagi mahal ,handbag dan kasut nya lagi mahal !

    Setuju ❓

    Wasap kak ann
    019711 0882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  4  2  9 February, 2020
  • Tak sampai seminggu weyh!
Abang kata sedap😍

Bila hang makan #sweetdara memang poen wangi, bersih..payudara pn jadi montok!

Kalo nak lagi best, guna skali dengan pencuci #kmch
Memang superbbb!
Hari2 suami engko tak senang duduk
Asyik mencari je😆🤣
.
.
Wasap kak ann
019 711 0882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Tak sampai seminggu weyh!
    Abang kata sedap😍

    Bila hang makan #sweetdara memang poen wangi, bersih..payudara pn jadi montok!

    Kalo nak lagi best, guna skali dengan pencuci #kmch
    Memang superbbb!
    Hari2 suami engko tak senang duduk
    Asyik mencari je😆🤣
    .
    .
    Wasap kak ann
    019 711 0882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  4  0  20 February, 2020
  • Rm50 (75gram) 💖Merapatkan faraj
💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
💖Menghilang senggugut
💖Melancarkan,menstabilkan haid
💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
💖Menghilang bau busuk
💖Mengeluarkan angin jahat
💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
💖Mengempiskan perut
💖Awet Muda
💖Sesuai utk ibu dalam pantang
💖Sesuai utk ibu menyusu
.
Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp k. ann 📲  019711 0882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #sabah #sarawak
  • Rm50 (75gram) 💖Merapatkan faraj
    💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
    💖Menghilang senggugut
    💖Melancarkan,menstabilkan haid
    💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
    💖Menghilang bau busuk
    💖Mengeluarkan angin jahat
    💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
    💖Mengempiskan perut
    💖Awet Muda
    💖Sesuai utk ibu dalam pantang
    💖Sesuai utk ibu menyusu
    .
    Berminat nak order Produk Kak KM bole Pm/Whatsapp k. ann 📲 019711 0882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #jebat #jebatmaxx #jamusweetdara #kakkm #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #kmrindu #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #sabah #sarawak

  •  6  1  14 April, 2020
  • Set SUPERWOMAN PROMO 🔥🔥
.
.
💐Jus sweetdara utk anjalkan payudara dan punggung. Utk kulit muka yg cantik dgn glowing
.
💐 Jamu sweetdara untuk kempiskan perut, lancarkan period / senggugut, lancarkan pembuangan najis, ketat mencengkam, perut menggelebir kasi cantik balik 🌸
.
💐Feminine Wash KM Cinta Hati utk segarkan miss V, membantu jugak hilangkan keputihan, cerahkan celah2 bedah 👍👍
.
💐Sweetheart Body Soap utk putihkan ketiak,belakang siku, belakang tengkuk dan daki2. Membantu menghilang kan parut pada kulit

Berminat nak cuba produk kak km
Wasap kak ann
019 7110882

#sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
#sweetdara #kmbodywhitening #jamusweetdara #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #buangdaki #sabuntanggaldaki #celahketiakhitam #celahpahagelap #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita  #kakkmbukanbiase2  #jb #kl #selangor #penang
  • Set SUPERWOMAN PROMO 🔥🔥
    .
    .
    💐Jus sweetdara utk anjalkan payudara dan punggung. Utk kulit muka yg cantik dgn glowing
    .
    💐 Jamu sweetdara untuk kempiskan perut, lancarkan period / senggugut, lancarkan pembuangan najis, ketat mencengkam, perut menggelebir kasi cantik balik 🌸
    .
    💐Feminine Wash KM Cinta Hati utk segarkan miss V, membantu jugak hilangkan keputihan, cerahkan celah2 bedah 👍👍
    .
    💐Sweetheart Body Soap utk putihkan ketiak,belakang siku, belakang tengkuk dan daki2. Membantu menghilang kan parut pada kulit

    Berminat nak cuba produk kak km
    Wasap kak ann
    019 7110882

    #sweetdaraselangor #shahalam #melaka #jussweetdaracollagen #keputihan #farajberbaubusuk #kegatalanfaraj #ketatfaraj #celahpahagelap #buangdakifaraj
    #sweetdara #kmbodywhitening #jamusweetdara #sweetdarakakkm #jamusweetdarakakkm #kmcintahati #buangdaki #sabuntanggaldaki #celahketiakhitam #celahpahagelap #pencucidalamanwanita #sweetdaracollagen #pencucipoen #pencuciwanita #kakkmbukanbiase2 #jb #kl #selangor #penang

  •  4  0  13 May, 2020