#penawar Instagram Photos & Videos

penawar - 46k posts

Hashtag Popularity

4.3
average comments
90.2
average likes

Latest #penawar Posts

  • KERAP CIRIT BIRIT? AWAS ITU RISIKO ADA KANSER USUS! 

Kekerapan masuk ke tandas berulang kali membuatkan ada kalanya kita tidak selesa sehingga badan menjadi letih. Tapi jika terlalu kerap berlaku cirit, awas ada risiko yang perlu kita beri perhatian serius di mana ia merupakan kanser usus yang mungkin tidak kita sangka sama sekali.

Kanser usus merupakan kanser ketiga yang kerap berlaku selepas kanser payudara bagi wanita. Bagi lelaki, ia adalah kanser yang berada pada tempat kedua. Perlu diketahui bahawa kebanyakan kanser usus (Kanser kolorektal) yang berlaku di negara ini selalunya dikesan apabila kanser tersebut telah berada pada peringkat akhir.

Pelbagai faktor yang mempengaruhi dan boleh menyebabkan sesorang itu berisiko untuk mendapat masalah kanser usus ini. Penyakit kanser usus ini boleh disebabkan faktor genetik, faktor persekitaran/diet dan juga masalah keradangan yang berlaku di bahagian usus individu yang terlibat.

Terdapat kajian yang menunjukkan beberapa jenis makanan dibawah boleh meningkat risiko untuk seseorang itu mengalami kanser tersebut. Diet tersebut adalah 

1. Pengambilan daging merah yang terproses
2. Kurang serat (sayur) dalam makanan
3. Pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran yang sedikit di dalam diet

Jom dapatkan SUPER SCRUB BEAUTY untuk meningkatkan pengambilan diet sihat untuk usus. HANYA SAPU LUARAN SAHAJA

Sama-sama Kita Amalkan Gaya Hidup Aafiyat 🥰

READY STOCK‼️
✅ AVAILABLE FOR POSTAGE & COD

🚛 COD AREA: SEREMBAN
🧕🏻 Zulaikha Ikhwan
www.wasap.my/601160624510

#AaBeauty
#SuperScrubBeauty
#Penawar #Mujarab
  • KERAP CIRIT BIRIT? AWAS ITU RISIKO ADA KANSER USUS!

    Kekerapan masuk ke tandas berulang kali membuatkan ada kalanya kita tidak selesa sehingga badan menjadi letih. Tapi jika terlalu kerap berlaku cirit, awas ada risiko yang perlu kita beri perhatian serius di mana ia merupakan kanser usus yang mungkin tidak kita sangka sama sekali.

    Kanser usus merupakan kanser ketiga yang kerap berlaku selepas kanser payudara bagi wanita. Bagi lelaki, ia adalah kanser yang berada pada tempat kedua. Perlu diketahui bahawa kebanyakan kanser usus (Kanser kolorektal) yang berlaku di negara ini selalunya dikesan apabila kanser tersebut telah berada pada peringkat akhir.

    Pelbagai faktor yang mempengaruhi dan boleh menyebabkan sesorang itu berisiko untuk mendapat masalah kanser usus ini. Penyakit kanser usus ini boleh disebabkan faktor genetik, faktor persekitaran/diet dan juga masalah keradangan yang berlaku di bahagian usus individu yang terlibat.

    Terdapat kajian yang menunjukkan beberapa jenis makanan dibawah boleh meningkat risiko untuk seseorang itu mengalami kanser tersebut. Diet tersebut adalah

    1. Pengambilan daging merah yang terproses
    2. Kurang serat (sayur) dalam makanan
    3. Pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran yang sedikit di dalam diet

    Jom dapatkan SUPER SCRUB BEAUTY untuk meningkatkan pengambilan diet sihat untuk usus. HANYA SAPU LUARAN SAHAJA

    Sama-sama Kita Amalkan Gaya Hidup Aafiyat 🥰

    READY STOCK‼️
    ✅ AVAILABLE FOR POSTAGE & COD

    🚛 COD AREA: SEREMBAN
    🧕🏻 Zulaikha Ikhwan
    www.wasap.my/601160624510

    #AaBeauty
    #SuperScrubBeauty
    #Penawar #Mujarab

  •  0  0  1 hour ago
  • Assalamualaykum lovely people 
Good evening 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
Alhamdulillah semua penghantaran B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam berjalan lancar “as smooth as it should be...” 
Dengan pengalaman baru.... bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨

Terima kasih juta-juta pada yang telah sudi mencuba mandian B’Dara kami 💞💞💞

Special thanks Ibu Mertua ku 😘😘😘
@rich.hamid @naneesurya 

B’Dara Smoothy Bath 
Bukan biasa-biasa

Tak cuba tak tahu
Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath 
Sangat menambat hati

Mereka dah cuba
Anda bila lagi?

Cepat cepat
Jangan lambat lambat
Nanti tak dapat

Let’s get fresh with 
B’Dara Smoothy Bath
I’ve got mine 
GRAB YOURS NOW!
B’Dara Smoothy Bath
Bukan biasa biasa

Dapatkan segera 
Sementara masih ada
B’Dara Smoothy Bath
Terhangat di pasaran

Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

Sebotol 500ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Assalamualaykum lovely people
    Good evening 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
    Alhamdulillah semua penghantaran B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam berjalan lancar “as smooth as it should be...”
    Dengan pengalaman baru.... bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨

    Terima kasih juta-juta pada yang telah sudi mencuba mandian B’Dara kami 💞💞💞

    Special thanks Ibu Mertua ku 😘😘😘
    @rich.hamid @naneesurya

    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa-biasa

    Tak cuba tak tahu
    Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath
    Sangat menambat hati

    Mereka dah cuba
    Anda bila lagi?

    Cepat cepat
    Jangan lambat lambat
    Nanti tak dapat

    Let’s get fresh with
    B’Dara Smoothy Bath
    I’ve got mine
    GRAB YOURS NOW!
    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa biasa

    Dapatkan segera
    Sementara masih ada
    B’Dara Smoothy Bath
    Terhangat di pasaran

    Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

    Sebotol 500ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  1  0  1 hour ago
  • Assalamualaykum lovely people 
Good evening 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
Alhamdulillah semua penghantaran B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam berjalan lancar “as smooth as it should be...” 
Dengan pengalaman baru.... bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨

Terima kasih juta-juta pada yang telah sudi mencuba mandian B’Dara kami 💞💞💞

Special thanks Ibu Mertua ku 😘😘😘
@rich.hamid @naneesurya 

B’Dara Smoothy Bath 
Bukan biasa-biasa

Tak cuba tak tahu
Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath 
Sangat menambat hati

Mereka dah cuba
Anda bila lagi?

Cepat cepat
Jangan lambat lambat
Nanti tak dapat

Let’s get fresh with 
B’Dara Smoothy Bath
I’ve got mine 
GRAB YOURS NOW!
B’Dara Smoothy Bath
Bukan biasa biasa

Dapatkan segera 
Sementara masih ada
B’Dara Smoothy Bath
Terhangat di pasaran

Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

Sebotol 500ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Assalamualaykum lovely people
    Good evening 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
    Alhamdulillah semua penghantaran B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam berjalan lancar “as smooth as it should be...”
    Dengan pengalaman baru.... bersama aura baru... chiiinnnggg🦋🦋🦋✨✨✨

    Terima kasih juta-juta pada yang telah sudi mencuba mandian B’Dara kami 💞💞💞

    Special thanks Ibu Mertua ku 😘😘😘
    @rich.hamid @naneesurya

    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa-biasa

    Tak cuba tak tahu
    Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath
    Sangat menambat hati

    Mereka dah cuba
    Anda bila lagi?

    Cepat cepat
    Jangan lambat lambat
    Nanti tak dapat

    Let’s get fresh with
    B’Dara Smoothy Bath
    I’ve got mine
    GRAB YOURS NOW!
    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa biasa

    Dapatkan segera
    Sementara masih ada
    B’Dara Smoothy Bath
    Terhangat di pasaran

    Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

    Sebotol 500ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  2  0  1 hour ago
  • ❤️PETUA UNTUK BAYI / KANAK KANAK❤️

1- Mengelak Tersumbat hidung kanak kanak

👉Petua orang tua², sapu kunyit atau daun² tertentu di hidung. Renyah dan comot sikitlah

2- Cara mudah hilangkan ruam bayi

👉Ambil kelapa yang sudah diparut. Letak dalam kain dan gosokkan atau tuam pada bahagian ruam

👉Ada juga yang berpendapat, air liur ibu mujarab untuk mengatasi masalah ruam susu ini. Ibu perlu jilat bahagian yang terkena ruam itu dan biarkan sehingga kering. Kemudian lap la yer air liur tu

👉Gunakan minyak kelapa dara, sapukan pada bahagian ruam

👉Sapukan bedak sejuk atau boleh gunakan tepung ubi dan letakkan di tempat ruam

3- Daun Pokok Mengkudu Menghilangkan kembung bayi

👉Layur diatas api kecil sehelai daun mengkudu sehingga lembut

👉Tuam ke atas perut bayi yang kembung. Hati2 jangan daun terlalu panas

👉Buat urutan mengikut arah jam sewaktu menuam

👉Anda juga boleh biarkan daun mengkudu di atas perut bayi (bahagian atas pusat) sebelum memakaikan barut

4 - Cara Membuang Kahak Bayi

👉bu boleh juga membuat minyak bawang putih untuk disapu pada dada, belakang, dan betis baby

----------------------------------------------------------

Ini pula saranan saya‼️‼️
.
👉Untuk semua masalah diatas hanya menggunakan #ivkids InsyaALLAH membantu melegakan. Jom ikhtiar dengan ivkids untuk anak2 💕
.
Ada ape2 nak tanya wasap ira di 011-57565618 atau klik link di bio ig untuk fast respond ☺
.
.
#ivmist #ivmistmagicoil #ivmistmujarab #nanooil #stayhealthy #kitajagakita #syukurselalu #setulusikhlas #ejenivmist #penawar #penawarresdung #resdung #ubatresdung #aurainsta #terapiinstagram #ivkidsforbaby #ivkidskualaterengganu #pelbagaiguna #ivkidsterbaik #ivkidsselamat #sembursembursembuh
  • ❤️PETUA UNTUK BAYI / KANAK KANAK❤️

    1- Mengelak Tersumbat hidung kanak kanak

    👉Petua orang tua², sapu kunyit atau daun² tertentu di hidung. Renyah dan comot sikitlah

    2- Cara mudah hilangkan ruam bayi

    👉Ambil kelapa yang sudah diparut. Letak dalam kain dan gosokkan atau tuam pada bahagian ruam

    👉Ada juga yang berpendapat, air liur ibu mujarab untuk mengatasi masalah ruam susu ini. Ibu perlu jilat bahagian yang terkena ruam itu dan biarkan sehingga kering. Kemudian lap la yer air liur tu

    👉Gunakan minyak kelapa dara, sapukan pada bahagian ruam

    👉Sapukan bedak sejuk atau boleh gunakan tepung ubi dan letakkan di tempat ruam

    3- Daun Pokok Mengkudu Menghilangkan kembung bayi

    👉Layur diatas api kecil sehelai daun mengkudu sehingga lembut

    👉Tuam ke atas perut bayi yang kembung. Hati2 jangan daun terlalu panas

    👉Buat urutan mengikut arah jam sewaktu menuam

    👉Anda juga boleh biarkan daun mengkudu di atas perut bayi (bahagian atas pusat) sebelum memakaikan barut

    4 - Cara Membuang Kahak Bayi

    👉bu boleh juga membuat minyak bawang putih untuk disapu pada dada, belakang, dan betis baby

    ----------------------------------------------------------

    Ini pula saranan saya‼️‼️
    .
    👉Untuk semua masalah diatas hanya menggunakan #ivkids InsyaALLAH membantu melegakan. Jom ikhtiar dengan ivkids untuk anak2 💕
    .
    Ada ape2 nak tanya wasap ira di 011-57565618 atau klik link di bio ig untuk fast respond ☺
    .
    .
    #ivmist #ivmistmagicoil #ivmistmujarab #nanooil #stayhealthy #kitajagakita #syukurselalu #setulusikhlas #ejenivmist #penawar #penawarresdung #resdung #ubatresdung #aurainsta #terapiinstagram #ivkidsforbaby #ivkidskualaterengganu #pelbagaiguna #ivkidsterbaik #ivkidsselamat #sembursembursembuh

  •  52  20  9 hours ago
  • *Jus G-Wallitt & S-Wallitt*
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

BOTOL MERAH:
Adunan Sarang Burung Wallitt & Ginseng.
BOTOL HIJAU:
Adunan Sarang Burung Wallitt & Stevia.

Minuman Kesihatan:
Adunan Sarang Burung Wallit Ginseng dan Stevia memberikan rasa segar dan sesuai diminum untuk mendapatkan tahap kesihatan optima.

Produk berasaskan extrak sarang burung walit,stevia pemanis semulajadi dan ginseng raja segala herba.kaya dengan mineral, kolagen dan pelbagai nutrisi dan lain-lain.

#multivitamins #penawar #kencingmanis #darahtinggi #gangguansaraf #stabilhormon #hidupkansunnah #hidupsihat #mudah #ibadah #sakitlutut #sakittumit
  • *Jus G-Wallitt & S-Wallitt*
    ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

    BOTOL MERAH:
    Adunan Sarang Burung Wallitt & Ginseng.
    BOTOL HIJAU:
    Adunan Sarang Burung Wallitt & Stevia.

    Minuman Kesihatan:
    Adunan Sarang Burung Wallit Ginseng dan Stevia memberikan rasa segar dan sesuai diminum untuk mendapatkan tahap kesihatan optima.

    Produk berasaskan extrak sarang burung walit,stevia pemanis semulajadi dan ginseng raja segala herba.kaya dengan mineral, kolagen dan pelbagai nutrisi dan lain-lain.

    #multivitamins #penawar #kencingmanis #darahtinggi #gangguansaraf #stabilhormon #hidupkansunnah #hidupsihat #mudah #ibadah #sakitlutut #sakittumit

  •  0  0  13 hours ago
  • *Jus G-Wallitt & S-Wallitt*
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

BOTOL MERAH:
Adunan Sarang Burung Wallitt & Ginseng.
BOTOL HIJAU:
Adunan Sarang Burung Wallitt & Stevia.

Minuman Kesihatan:
Adunan Sarang Burung Wallit Ginseng dan Stevia memberikan rasa segar dan sesuai diminum untuk mendapatkan tahap kesihatan optima.

Produk berasaskan extrak sarang burung walit,stevia pemanis semulajadi dan ginseng raja segala herba.kaya dengan mineral, kolagen dan pelbagai nutrisi dan lain-lain.

#multivitamins #penawar #kencingmanis #darahtinggi #gangguansaraf #stabilhormon #hidupkansunnah #hidupsihat #mudah #ibadah #sakitlutut #sakittumit
  • *Jus G-Wallitt & S-Wallitt*
    ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

    BOTOL MERAH:
    Adunan Sarang Burung Wallitt & Ginseng.
    BOTOL HIJAU:
    Adunan Sarang Burung Wallitt & Stevia.

    Minuman Kesihatan:
    Adunan Sarang Burung Wallit Ginseng dan Stevia memberikan rasa segar dan sesuai diminum untuk mendapatkan tahap kesihatan optima.

    Produk berasaskan extrak sarang burung walit,stevia pemanis semulajadi dan ginseng raja segala herba.kaya dengan mineral, kolagen dan pelbagai nutrisi dan lain-lain.

    #multivitamins #penawar #kencingmanis #darahtinggi #gangguansaraf #stabilhormon #hidupkansunnah #hidupsihat #mudah #ibadah #sakitlutut #sakittumit

  •  1  0  13 hours ago
  • #For #Rent
#Bandar #Penawar
#Desaru

Single Storey Terrace House
Brand New Unit
🚩3Bed 2Bath
🚩22 x80
🚩Fully premium Furnishing
🚩Kitchen Cabinet, Aircond, Water Heater,
 Auto Gated, Alarm System, Grill etc ...
🚩Intermediate lot
Asking Rental RM1350

Kindly contact Vivian
+6016 2839522
https://wa.link/fvaxhf
https://wa.link/fvaxhf
https://wa.link/fvaxhf
  • #For #Rent
    #Bandar #Penawar
    #Desaru

    Single Storey Terrace House
    Brand New Unit
    🚩3Bed 2Bath
    🚩22 x80
    🚩Fully premium Furnishing
    🚩Kitchen Cabinet, Aircond, Water Heater,
    Auto Gated, Alarm System, Grill etc ...
    🚩Intermediate lot
    Asking Rental RM1350

    Kindly contact Vivian
    +6016 2839522
    https://wa.link/fvaxhf
    https://wa.link/fvaxhf
    https://wa.link/fvaxhf

  •  17  0  3 August, 2020
  • "Al quraan ialah segala penawar bagi segala penyakit..bila rase stress cari al quran,rase huru hara cari al quran dan lain²...ingat semua masalah atw penyakit ade ubatnye,ade penyelesaian nye....
Allahu,alquran itu kalamullah yaitu kalam allah,sungguh indah dipandang,sungguh merdu didengar...Masya allah😍

#alquraan
#tarbiah
#penawar
  • "Al quraan ialah segala penawar bagi segala penyakit..bila rase stress cari al quran,rase huru hara cari al quran dan lain²...ingat semua masalah atw penyakit ade ubatnye,ade penyelesaian nye....
    Allahu,alquran itu kalamullah yaitu kalam allah,sungguh indah dipandang,sungguh merdu didengar...Masya allah😍

    #alquraan
    #tarbiah
    #penawar

  •  20  0  2 August, 2020
  • 🔥SAKITNYA GASTRIK 🔥
.
Siapa yang penah kena serangan Sakit Gastrik ni memang pahamlah. Senak perut sampai nak berdiri pon terbongkok-bongkok menahan sakit. Tambah pulak Angin dah naik sampai kepala. Sakit kepala pulak mai. Jangan biarkan Sakit Gastrik ni melarat. Bukan nak takutkan.. Tapi boleh sampai ke tahap Ulser Perut. Paling parah kalau dah melarat jadi Kanser Perut
.

Setakat jaga makan, memang boleh. Tapi sampai bile boleh bertahan? Lambat makan sikit, perut pun mula sakit. Sebab dinding perut dah teruk terhakis dek Asid Hidroklorik yang dirembeskan oleh sel dalam perut. .
Jom kita cuba rawat Sakit Gastrik dengan Ubat Gastrik AGP ini.

#alkalisinggrenplus #penawar #gastrik #pedihuluhati #kembung #sembelit #buasir #angin #asidberlebihan #bahansemulajadi #produkinsuranliabiliti #belumcubabelumtahu #marisamardhiaonlineshop #curicuricinta #neelofa #familyuk #ubatgastrik #alhamdulillah #kuihraya #agp #motivasi
  • 🔥SAKITNYA GASTRIK 🔥
    .
    Siapa yang penah kena serangan Sakit Gastrik ni memang pahamlah. Senak perut sampai nak berdiri pon terbongkok-bongkok menahan sakit. Tambah pulak Angin dah naik sampai kepala. Sakit kepala pulak mai. Jangan biarkan Sakit Gastrik ni melarat. Bukan nak takutkan.. Tapi boleh sampai ke tahap Ulser Perut. Paling parah kalau dah melarat jadi Kanser Perut
    .

    Setakat jaga makan, memang boleh. Tapi sampai bile boleh bertahan? Lambat makan sikit, perut pun mula sakit. Sebab dinding perut dah teruk terhakis dek Asid Hidroklorik yang dirembeskan oleh sel dalam perut. .
    Jom kita cuba rawat Sakit Gastrik dengan Ubat Gastrik AGP ini.

    #alkalisinggrenplus #penawar #gastrik #pedihuluhati #kembung #sembelit #buasir #angin #asidberlebihan #bahansemulajadi #produkinsuranliabiliti #belumcubabelumtahu #marisamardhiaonlineshop #curicuricinta #neelofa #familyuk #ubatgastrik #alhamdulillah #kuihraya #agp #motivasi

  •  0  0  2 August, 2020
  • *Pendaftaran KEAHLIAN dgn PROMO GojesSLIM 2*

*Promosi 1 Ogos - 15 Ogos*
.
Daftar jadi AHLI dgn PAKEJ PC RM180
dapat 2 botol CMD 60 ml

*Tambah RM26 dapat*

1 botol HydroD 120 ml
( Harga Ahli RM150 )

dan 

1 kotak LeanU ( kopi slimming )
( Harga ahli RM42 )

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Ringkasan 
Daftar ahli (2 botol CMD 60 ml) RM180
1 botol HydroD 120 ml + 
1 kotak LeanU  RM26
Courier.  RM10
*Jumlah  RM216*
*(Harga Ahli Semua Produk RM342 - JIMAT RM126)*
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
_*Semenanjung Malaysia sahaja Dan sementara masih Ada stok*_

CMD utk kesihatan
CMD utk jana pendapatan

Anda Hebat, Anda Juara😎😎
.
*Revell Life - Mengubah Kehidupan*
🔥 🔥 🔥 🔥
.
Wasap segera +60198882757
Atau klik link www.wasap.my/60198882757/CMD
.
#assalamualaikum 

#cmd #minerals #semulajadi #recharge #bertenaga #fashion #malaysiaboleh #malaysia #viralmalaysia #kakiviralmalaysia #kualalumpur #stayhome #stayathome #staysafe #staystrong #penawar #mashaallah #qurantime #subhanallah #quarantinelife #followermalaysia #homeworkout #stress #semenanjungmalaysia #kerjadirumah #workfromhome
  • *Pendaftaran KEAHLIAN dgn PROMO GojesSLIM 2*

    *Promosi 1 Ogos - 15 Ogos*
    .
    Daftar jadi AHLI dgn PAKEJ PC RM180
    dapat 2 botol CMD 60 ml

    *Tambah RM26 dapat*

    1 botol HydroD 120 ml
    ( Harga Ahli RM150 )

    dan

    1 kotak LeanU ( kopi slimming )
    ( Harga ahli RM42 )

    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
    Ringkasan
    Daftar ahli (2 botol CMD 60 ml) RM180
    1 botol HydroD 120 ml +
    1 kotak LeanU RM26
    Courier. RM10
    *Jumlah RM216*
    *(Harga Ahli Semua Produk RM342 - JIMAT RM126)*
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
    _*Semenanjung Malaysia sahaja Dan sementara masih Ada stok*_

    CMD utk kesihatan
    CMD utk jana pendapatan

    Anda Hebat, Anda Juara😎😎
    .
    *Revell Life - Mengubah Kehidupan*
    🔥 🔥 🔥 🔥
    .
    Wasap segera +60198882757
    Atau klik link www.wasap.my/60198882757/CMD
    .
    #assalamualaikum 

    #cmd #minerals #semulajadi #recharge #bertenaga #fashion #malaysiaboleh #malaysia #viralmalaysia #kakiviralmalaysia #kualalumpur #stayhome #stayathome #staysafe #staystrong #penawar #mashaallah #qurantime #subhanallah #quarantinelife #followermalaysia #homeworkout #stress #semenanjungmalaysia #kerjadirumah #workfromhome

  •  5  0  2 August, 2020
  • Ada ke yang belum cuba minyak bidara syifa ??
.
.
Walaupun minyak bidara syifa ini dikeluarkan sedikit lewat memandang proses rnd nya memakan masa sedikit.... .
.
Minyak yang kita keluarkan hasil dari 3-4 kali rnd untuk mendapatkan kesan terbaik bagi pengguna. Kita guna telah gunakan ke atas pesakit2 secara rawak sebelum dikeluarkan dalam mass production. .
.
Yang belum cuba, dapatkan segera dari wakil pengedar terdekat anda ! Insyallahh murah, berkualiti dan bukan minyak biasa2! 
Minyak ini kita keluarkan bukan untuk tujuan komersial seperti minyak biasa, tetapi untuk tujuan ikhtiar perubatan islam.
.
.
Insyallahh semoga minyak ini menjadi asbab kesembuhan kepada penyakit rohani tuan/puan serta anak2.... #testimonibidarasyifa #mandianbidara #penawar #bidarasyifa #rawatanislam #perubatanislam #ruqyah #bidara #gangguansyaitan #gangguanjin #penawarsihir #eczema #penyakitkulit #like4like #followforfollowbackandlike #followforfollowback  #limaupurut #irihati #hasad #dengki #sihir #santau #saka #pendamping #jin #murah #bestseller
  • Ada ke yang belum cuba minyak bidara syifa ??
    .
    .
    Walaupun minyak bidara syifa ini dikeluarkan sedikit lewat memandang proses rnd nya memakan masa sedikit.... .
    .
    Minyak yang kita keluarkan hasil dari 3-4 kali rnd untuk mendapatkan kesan terbaik bagi pengguna. Kita guna telah gunakan ke atas pesakit2 secara rawak sebelum dikeluarkan dalam mass production. .
    .
    Yang belum cuba, dapatkan segera dari wakil pengedar terdekat anda ! Insyallahh murah, berkualiti dan bukan minyak biasa2!
    Minyak ini kita keluarkan bukan untuk tujuan komersial seperti minyak biasa, tetapi untuk tujuan ikhtiar perubatan islam.
    .
    .
    Insyallahh semoga minyak ini menjadi asbab kesembuhan kepada penyakit rohani tuan/puan serta anak2.... #testimonibidarasyifa #mandianbidara #penawar #bidarasyifa #rawatanislam #perubatanislam #ruqyah #bidara #gangguansyaitan #gangguanjin #penawarsihir #eczema #penyakitkulit #like4like #followforfollowbackandlike #followforfollowback #limaupurut #irihati #hasad #dengki #sihir #santau #saka #pendamping #jin #murah #bestseller

  •  19  0  2 August, 2020
  • Selamat petang gaisss 😁
Click link at bio 👆👆👆 to purchase 
http://www.wasap.my/60172340396/BDaraSmoothyBath

Dropship under @missus_boss

#Repost @missus_boss @download.ins
---
Assalamualaykum semuaaaa
Good morning lovely people 
Let’s start our day with B’Dara Smoothy Bath 😉 
@b_dara_official @pg_adam 

Semoga ceria sepanjang hari okay guyssss 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

B’Dara Smoothy Bath 
Bukan biasa-biasa

Tak cuba tak tahu
Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath 
Sangat menambat hati

Kami dah cuba
Anda bila lagi?

Cepat cepat
Jangan lambat lambat
Nanti tak dapat

Let’s get fresh with 
B’Dara Smoothy Bath
I’ve got mine 
GRAB YOURS NOW!
B’Dara Smoothy Bath
Bukan biasa biasa

Dapatkan segera 
Sementara masih ada
B’Dara Smoothy Bath
Terhangat di pasaran

Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

Sebotol 500ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Selamat petang gaisss 😁
    Click link at bio 👆👆👆 to purchase
    http://www.wasap.my/60172340396/BDaraSmoothyBath

    Dropship under @missus_boss

    #Repost @missus_boss @download.ins
    ---
    Assalamualaykum semuaaaa
    Good morning lovely people
    Let’s start our day with B’Dara Smoothy Bath 😉
    @b_dara_official @pg_adam

    Semoga ceria sepanjang hari okay guyssss 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa-biasa

    Tak cuba tak tahu
    Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath
    Sangat menambat hati

    Kami dah cuba
    Anda bila lagi?

    Cepat cepat
    Jangan lambat lambat
    Nanti tak dapat

    Let’s get fresh with
    B’Dara Smoothy Bath
    I’ve got mine
    GRAB YOURS NOW!
    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa biasa

    Dapatkan segera
    Sementara masih ada
    B’Dara Smoothy Bath
    Terhangat di pasaran

    Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

    Sebotol 500ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  4  0  1 August, 2020
  • Assalamualaykum 
Selamat Pagiiii
1 Ogos diwajibkan semua pakai mask/topeng muka okay....
Jangan lupa pakai mask/topeng muka kerana wajah anda bernilai RM1000 mulai hari yaaaa chiiinnnggg 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️✨✨✨

Mulakan setiap pagi dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam 🍃🍃🍃
Semoga ceria sepanjang hari...

B’Dara Smoothy Bath 
Bukan biasa-biasa

Tak cuba tak tahu
Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath 
Sangat menambat hati

Kami dah cuba
Anda bila lagi?

Cepat cepat
Jangan lambat lambat
Nanti tak dapat

Let’s get fresh with 
B’Dara Smoothy Bath
I’ve got mine 
GRAB YOURS NOW!
B’Dara Smoothy Bath
Bukan biasa biasa

Dapatkan segera 
Sementara masih ada
B’Dara Smoothy Bath
Terhangat di pasaran

Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

Sebotol 500ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Assalamualaykum
    Selamat Pagiiii
    1 Ogos diwajibkan semua pakai mask/topeng muka okay....
    Jangan lupa pakai mask/topeng muka kerana wajah anda bernilai RM1000 mulai hari yaaaa chiiinnnggg 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️✨✨✨

    Mulakan setiap pagi dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam 🍃🍃🍃
    Semoga ceria sepanjang hari...

    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa-biasa

    Tak cuba tak tahu
    Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath
    Sangat menambat hati

    Kami dah cuba
    Anda bila lagi?

    Cepat cepat
    Jangan lambat lambat
    Nanti tak dapat

    Let’s get fresh with
    B’Dara Smoothy Bath
    I’ve got mine
    GRAB YOURS NOW!
    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa biasa

    Dapatkan segera
    Sementara masih ada
    B’Dara Smoothy Bath
    Terhangat di pasaran

    Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

    Sebotol 500ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  12  2  1 August, 2020
  • Assalamualaykum 
Selamat Pagiiii
1 Ogos diwajibkan semua pakai mask/topeng muka okay....
Jangan lupa pakai mask/topeng muka kerana wajah anda bernilai RM1000 mulai hari yaaaa chiiinnnggg 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️✨✨✨

Mulakan setiap pagi dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam 🍃🍃🍃
Semoga ceria sepanjang hari... Chingggg🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

B’Dara Smoothy Bath 
Bukan biasa-biasa

Tak cuba tak tahu
Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath 
Sangat menambat hati

Kami dah cuba
Anda bila lagi?

Cepat cepat
Jangan lambat lambat
Nanti tak dapat

Let’s get fresh with 
B’Dara Smoothy Bath
I’ve got mine 
GRAB YOURS NOW!
B’Dara Smoothy Bath
Bukan biasa biasa

Dapatkan segera 
Sementara masih ada
B’Dara Smoothy Bath
Terhangat di pasaran

Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

Sebotol 500ml RM55.00
Sabah Sarawak RM65.00

Postage RM8.00 sebotol 
Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

#produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct
  • Assalamualaykum
    Selamat Pagiiii
    1 Ogos diwajibkan semua pakai mask/topeng muka okay....
    Jangan lupa pakai mask/topeng muka kerana wajah anda bernilai RM1000 mulai hari yaaaa chiiinnnggg 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️✨✨✨

    Mulakan setiap pagi dengan mandian B’Dara Smoothy Bath @b_dara_official @pg_adam 🍃🍃🍃
    Semoga ceria sepanjang hari... Chingggg🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa-biasa

    Tak cuba tak tahu
    Baunya yang harum serta kesegaran setelah menggunakan B’Dara Smoothy Bath
    Sangat menambat hati

    Kami dah cuba
    Anda bila lagi?

    Cepat cepat
    Jangan lambat lambat
    Nanti tak dapat

    Let’s get fresh with
    B’Dara Smoothy Bath
    I’ve got mine
    GRAB YOURS NOW!
    B’Dara Smoothy Bath
    Bukan biasa biasa

    Dapatkan segera
    Sementara masih ada
    B’Dara Smoothy Bath
    Terhangat di pasaran

    Click link di profile ig 👆🏻👆🏻👆🏻untuk pembelian okay 😇😇😇
    http://www.wasap.my/601170381552/B'daraSmoothyBath

    Sebotol 500ml RM55.00
    Sabah Sarawak RM65.00

    Postage RM8.00 sebotol
    Sabah/Sarawak RM10.00 sebotol

    #produkbidara #bidarasmoothybath #bidara #daunbidara #bidarasyifa #penawar #penawarsihir #rawatan #rawatansihir #rawatanmuka #rawatankulit #rawatanrambut #rawatansyifa #rawatanislam #haidtakteratur #eczema #pastisegar #gunakantanparagu #jomcantik #jomsihat #kulitmulus #supersale #testimoni #antiaging #skincare #bazaarpaknil #musthave #kuncikebahagiaan #muslimproduct

  •  3  0  1 August, 2020
  • Golekkan Ayuraa Terapi 
Membantu membuatkan tubuh uollss rasa lebih segar,lega,nyaman & selesa sepanjang hari 🍃 
1 keluarga wajib ada 1 botol Ayuraa Terapi....
Ada 1001 manfaat untuk membantu keluarga anda sepantas 5 minit,
Golek-golek je uollss tanpa perli diurut 💁🏻

Kelebihan Ayuraa Terapi
🍃 Anti tumpah
🍃 Tidak berbau busuk
🍃 Mudah meresap ke  kulit
🍃 Kesan sepantas 5 minit
🍃 Tidak melekit
🍃 Tidak berminyak
🍃 Packaging 100% selamat 
🍃 Produk muslim
🍃 Senang dibawa
🍃 Sesuai dari bayi - warga tua

Harga serendah Rm20 sebotol kegunaan untuk 1-2 bulan untuk 1 keluarga. Berbaloi kan ? Jom dapatkan segera 

Klik2 link cini www.wasap.my/60197380029

" Pastikan Ayuraa Baru Beli "

#AyuraaTerapi #SeisiKeluarga #AyuraaUntukSemua #AyuraaSayangSemua #Sepantas5minit #Mujarab #Penawar #AyuraaHq #MascaraTurbo #SlimmingDetox #BeautyCandy #PastikanAyuraaBaruBeli #teamRina
  • Golekkan Ayuraa Terapi
    Membantu membuatkan tubuh uollss rasa lebih segar,lega,nyaman & selesa sepanjang hari 🍃
    1 keluarga wajib ada 1 botol Ayuraa Terapi....
    Ada 1001 manfaat untuk membantu keluarga anda sepantas 5 minit,
    Golek-golek je uollss tanpa perli diurut 💁🏻

    Kelebihan Ayuraa Terapi
    🍃 Anti tumpah
    🍃 Tidak berbau busuk
    🍃 Mudah meresap ke kulit
    🍃 Kesan sepantas 5 minit
    🍃 Tidak melekit
    🍃 Tidak berminyak
    🍃 Packaging 100% selamat
    🍃 Produk muslim
    🍃 Senang dibawa
    🍃 Sesuai dari bayi - warga tua

    Harga serendah Rm20 sebotol kegunaan untuk 1-2 bulan untuk 1 keluarga. Berbaloi kan ? Jom dapatkan segera

    Klik2 link cini www.wasap.my/60197380029

    " Pastikan Ayuraa Baru Beli "

    #AyuraaTerapi #SeisiKeluarga #AyuraaUntukSemua #AyuraaSayangSemua #Sepantas5minit #Mujarab #Penawar #AyuraaHq #MascaraTurbo #SlimmingDetox #BeautyCandy #PastikanAyuraaBaruBeli #teamRina

  •  4  0  31 July, 2020
  • Kalau ada rasa sakit kepala makan daging banyak tu terutama yang ada darah tinggi  telanlah sebiji Habbatussauda Asli MagicBlue. 
InshaAllah membantu melegakan.

Magic Blue Habbatussauda juga mampu:
📍Meningkatkan sistem imunisasi badan.
📍Merangsang tenaga dan semangat.
📍Mengurangkan tekanan dan migrain.

#MagicBlueRafflesia
#MakananSunnah #PakejEjenRendah
#Penawar
  • Kalau ada rasa sakit kepala makan daging banyak tu terutama yang ada darah tinggi telanlah sebiji Habbatussauda Asli MagicBlue.
    InshaAllah membantu melegakan.

    Magic Blue Habbatussauda juga mampu:
    📍Meningkatkan sistem imunisasi badan.
    📍Merangsang tenaga dan semangat.
    📍Mengurangkan tekanan dan migrain.

    #MagicBlueRafflesia
    #MakananSunnah #PakejEjenRendah
    #Penawar

  •  2  0  31 July, 2020
  • Assalamualaikum.....
Indah langit kerana awan,
Indah laut kerana kebiruan,
Indah Aidilfitri kerana kemaafan,
Indah Aidiladha kerana pengorbanan.💫🌟⭐🌙✨

💥Selamat 💭✨ 
 ✨💭Menyambut 
 😗✨ 💭 💥AiDiLAdHa💥 
.
Dengan ingatan tulus ikhlas, disusun sepuluh jari  memohon ampun dan maaf tersalah laku, terkasar bahasa...

🌟🌟Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha..🌟🌟
.
Wasap segera +60198882757
Atau klik link www.wasap.my/60198882757/CMD
.
#selamathariraya #korban #pengorbanan #aidiladha #rayakorban #assalamualaikum 

#cmd #minerals #semulajadi #recharge #bertenaga #fashion #malaysiaboleh #malaysia #viralmalaysia #kakiviralmalaysia #kualalumpur #stayhome #staystrong #penawar #mashaallah #qurantime #subhanallah #quarantinelife #followermalaysia #homeworkout #stress #semenanjungmalaysia #kerjadirumah #workfromhome
  • Assalamualaikum.....
    Indah langit kerana awan,
    Indah laut kerana kebiruan,
    Indah Aidilfitri kerana kemaafan,
    Indah Aidiladha kerana pengorbanan.💫🌟⭐🌙✨

    💥Selamat 💭✨
    ✨💭Menyambut
    😗✨ 💭 💥AiDiLAdHa💥
    .
    Dengan ingatan tulus ikhlas, disusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf tersalah laku, terkasar bahasa...

    🌟🌟Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha..🌟🌟
    .
    Wasap segera +60198882757
    Atau klik link www.wasap.my/60198882757/CMD
    .
    #selamathariraya #korban #pengorbanan #aidiladha #rayakorban #assalamualaikum 

    #cmd #minerals #semulajadi #recharge #bertenaga #fashion #malaysiaboleh #malaysia #viralmalaysia #kakiviralmalaysia #kualalumpur #stayhome #staystrong #penawar #mashaallah #qurantime #subhanallah #quarantinelife #followermalaysia #homeworkout #stress #semenanjungmalaysia #kerjadirumah #workfromhome

  •  8  0  31 July, 2020
  • Assalamualaikum.....
Indah langit kerana awan,
Indah laut kerana kebiruan,
Indah Aidilfitri kerana kemaafan,
Indah Aidiladha kerana pengorbanan.💫🌟⭐🌙✨

💥Selamat 💭✨ 
 ✨💭Menyambut 
 😗✨ 💭 💥AiDiLAdHa💥 
.
Dengan ingatan tulus ikhlas, disusun sepuluh jari  memohon ampun dan maaf tersalah laku, terkasar bahasa...

🌟🌟Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha..🌟🌟
.
Wasap segera +60198882757
Atau klik link www.wasap.my/60198882757/CMD
.
#selamathariraya #korban #pengorbanan #aidiladha #rayakorban #assalamualaikum 

#cmd #minerals #semulajadi #recharge #bertenaga #fashion #malaysiaboleh #malaysia #viralmalaysia #kakiviralmalaysia #kualalumpur #stayhome #staystrong #penawar #mashaallah #qurantime #subhanallah #quarantinelife #followermalaysia #homeworkout #stress #semenanjungmalaysia #kerjadirumah #workfromhome
  • Assalamualaikum.....
    Indah langit kerana awan,
    Indah laut kerana kebiruan,
    Indah Aidilfitri kerana kemaafan,
    Indah Aidiladha kerana pengorbanan.💫🌟⭐🌙✨

    💥Selamat 💭✨
    ✨💭Menyambut
    😗✨ 💭 💥AiDiLAdHa💥
    .
    Dengan ingatan tulus ikhlas, disusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf tersalah laku, terkasar bahasa...

    🌟🌟Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha..🌟🌟
    .
    Wasap segera +60198882757
    Atau klik link www.wasap.my/60198882757/CMD
    .
    #selamathariraya #korban #pengorbanan #aidiladha #rayakorban #assalamualaikum 

    #cmd #minerals #semulajadi #recharge #bertenaga #fashion #malaysiaboleh #malaysia #viralmalaysia #kakiviralmalaysia #kualalumpur #stayhome #staystrong #penawar #mashaallah #qurantime #subhanallah #quarantinelife #followermalaysia #homeworkout #stress #semenanjungmalaysia #kerjadirumah #workfromhome

  •  4  0  31 July, 2020
  • Assalamualaikum.....
Indah langit kerana awan,
Indah laut kerana kebiruan,
Indah Aidilfitri kerana kemaafan,
Indah Aidiladha kerana pengorbanan.💫🌟⭐🌙✨

💥Selamat 💭✨ 
 ✨💭Menyambut 
 😗✨ 💭 💥AiDiLAdHa💥 
.
Dengan ingatan tulus ikhlas, disusun sepuluh jari  memohon ampun dan maaf tersalah laku, terkasar bahasa...

🌟🌟Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha..🌟🌟

.
CMD utk kesihatan
CMD utk jana pendapatan

Anda Hebat, Anda Juara😎😎
.
*Revell Life - Mengubah Kehidupan*
🔥 🔥 🔥 🔥
.
Wasap segera +60198882757
Atau klik link www.wasap.my/60198882757/CMD
.
#selamathariraya #korban #pengorbanan #aidiladha #rayakorban #assalamualaikum 

#cmd #minerals #semulajadi #recharge #bertenaga #fashion #malaysiaboleh #malaysia #viralmalaysia #kakiviralmalaysia #kualalumpur #stayhome #staystrong #penawar #mashaallah #qurantime #subhanallah #quarantinelife #followermalaysia #homeworkout #stress #semenanjungmalaysia #kerjadirumah #workfromhome
  • Assalamualaikum.....
    Indah langit kerana awan,
    Indah laut kerana kebiruan,
    Indah Aidilfitri kerana kemaafan,
    Indah Aidiladha kerana pengorbanan.💫🌟⭐🌙✨

    💥Selamat 💭✨
    ✨💭Menyambut
    😗✨ 💭 💥AiDiLAdHa💥
    .
    Dengan ingatan tulus ikhlas, disusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf tersalah laku, terkasar bahasa...

    🌟🌟Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha..🌟🌟

    .
    CMD utk kesihatan
    CMD utk jana pendapatan

    Anda Hebat, Anda Juara😎😎
    .
    *Revell Life - Mengubah Kehidupan*
    🔥 🔥 🔥 🔥
    .
    Wasap segera +60198882757
    Atau klik link www.wasap.my/60198882757/CMD
    .
    #selamathariraya #korban #pengorbanan #aidiladha #rayakorban #assalamualaikum 

    #cmd #minerals #semulajadi #recharge #bertenaga #fashion #malaysiaboleh #malaysia #viralmalaysia #kakiviralmalaysia #kualalumpur #stayhome #staystrong #penawar #mashaallah #qurantime #subhanallah #quarantinelife #followermalaysia #homeworkout #stress #semenanjungmalaysia #kerjadirumah #workfromhome

  •  7  0  31 July, 2020

Top #penawar Posts

  • Sedang aku usahakan. 
Sembari kamu doakan. 
Semoga tuhan meng iyakan. 
.
#Penawar letih.
  • Sedang aku usahakan.
    Sembari kamu doakan.
    Semoga tuhan meng iyakan.
    .
    #Penawar letih.

  •  266  26  20 July, 2020
  • Sedang aku usahakan. 
Sembari kamu doakan. 
Semoga tuhan meng iyakan. 
.
#Penawar letih.
  • Sedang aku usahakan.
    Sembari kamu doakan.
    Semoga tuhan meng iyakan.
    .
    #Penawar letih.

  •  196  12  20 July, 2020
  • Tanda-tanda Resdung:

1. Hidung sentiasa berair/selsema setiap masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.

2. Gatal-gatal pada hidung,mata dan telinga terutama bila memakan ayam, udang, ketam, ikan masin dan sambal belacan.

3. Bersin diwaktu pagi dan bila terkena habuk.

Kesan-kesan Resdung:

1. Hilang deria bau
2. Pelupa/daya mengingat lemah
3. Lubang hidung bengkak dan tersumbat

Apa dia punca resdung ni?? Alahan. Iaitu terhadap jenis makanan tertentu, habuk, parasit (demodex) dan kutu... dapatkan Ivmist .
#assalamualaikum  #ivmist #ivmistpenawarresdungdanserbaguna #penawar #jerawat #jeragat  #bahansemulajadi #ootd #igers #instafamous #paidreview #review #ivmistmurah #ivsoap #masalahmuka #cantik #kurus #viralkan #ivmistmujarab #ivmistkl #ivmistampang #ivmistcheras #ivmistshahalam
#teamAFCV200124
  • Tanda-tanda Resdung:

    1. Hidung sentiasa berair/selsema setiap masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.

    2. Gatal-gatal pada hidung,mata dan telinga terutama bila memakan ayam, udang, ketam, ikan masin dan sambal belacan.

    3. Bersin diwaktu pagi dan bila terkena habuk.

    Kesan-kesan Resdung:

    1. Hilang deria bau
    2. Pelupa/daya mengingat lemah
    3. Lubang hidung bengkak dan tersumbat

    Apa dia punca resdung ni?? Alahan. Iaitu terhadap jenis makanan tertentu, habuk, parasit (demodex) dan kutu... dapatkan Ivmist .
    #assalamualaikum #ivmist #ivmistpenawarresdungdanserbaguna #penawar #jerawat #jeragat #bahansemulajadi #ootd #igers #instafamous #paidreview #review #ivmistmurah #ivsoap #masalahmuka #cantik #kurus #viralkan #ivmistmujarab #ivmistkl #ivmistampang #ivmistcheras #ivmistshahalam
    #teamAFCV200124

  •  106  25  17 January, 2020