#pemborongtudung Instagram Photos & Videos

pemborongtudung - 166.7k posts

Hashtag Popularity

1.7
average comments
33.2
average likes

Latest #pemborongtudung Posts

  • GEBUNYA
.
Bestnye kalau ada tudung yang jimat kan masa korang untuk bersiap. Kalau sebelum ni, nak pergi kerja kena berperang dlu ☹️
.
Sekarang ni, bila dapat tahu igshop ni memudahkan korang bersiap cepat. Hari hari dm admin😊
.
Yela, kalau nak bergaya kadang kadang fikir 2,3 kali takut tak sempat nak bersiap awal. Bila dah jumpa, tak risau dah. Sebab awning terbentuk cantik gicew 😅
.
Yang lagi best korang tak perlu pakai pin banyak sangat tau. Sebab Lazy Cotton ni material cotton 
.
• Prices : rm15.00 shja
.
Too order? Click link on bio 
#tudung #tudungmurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #pemborongtudungtermurah #pemborongtudungmalaysia #pemborongtudungkelantan #codrantaupanjang #shawl #shawlmurah #shawlborong #shawlcotton #shawlcottonmurah #shawlcottonmalas #shawlcottonmalaysia #shawlcottonmurahmalaysia #shawlironless #shawlironlessmurah #cottonshawl #cottonmalaysiaborong #cottonmalaysiamurah #shawlcottonplain #tutorialshawl
  • GEBUNYA
    .
    Bestnye kalau ada tudung yang jimat kan masa korang untuk bersiap. Kalau sebelum ni, nak pergi kerja kena berperang dlu ☹️
    .
    Sekarang ni, bila dapat tahu igshop ni memudahkan korang bersiap cepat. Hari hari dm admin😊
    .
    Yela, kalau nak bergaya kadang kadang fikir 2,3 kali takut tak sempat nak bersiap awal. Bila dah jumpa, tak risau dah. Sebab awning terbentuk cantik gicew 😅
    .
    Yang lagi best korang tak perlu pakai pin banyak sangat tau. Sebab Lazy Cotton ni material cotton
    .
    • Prices : rm15.00 shja
    .
    Too order? Click link on bio
    #tudung #tudungmurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #pemborongtudungtermurah #pemborongtudungmalaysia #pemborongtudungkelantan #codrantaupanjang #shawl #shawlmurah #shawlborong #shawlcotton #shawlcottonmurah #shawlcottonmalas #shawlcottonmalaysia #shawlcottonmurahmalaysia #shawlironless #shawlironlessmurah #cottonshawl #cottonmalaysiaborong #cottonmalaysiamurah #shawlcottonplain #tutorialshawl

  •  0  0  1 hour ago
  • IG :nsq_borongtudung
[WHOLESALE HIJAB]

SHAWL CRUSH CHIFFON
-material Chiffon
-meassurement :
1.8m x 0.7m 

RM8.50/pcs
min pembelian borong 20pcs siap pack berbeza warna dan random

pembelian 20pcs free postage utk sm/ss+rm15sahaja

✅borong tidak boleh pilih warna 
✅warna adalah random dan mix siap pack 
wasap admin 

www.wasap.my/60192441640

jom join Channel Telegram kami.
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A

#tudung
#tudungmurah
#tudungterkini
#tudungdarikilan
#dropshiptudung
#nsqwholesale
#pemborongtudung
#pemborongtudungmurah
#wholesalesingapore 
#instanttravel #knittedshawl #borongshawl #boronginstantshawl #inner #wholesaleinstantshawl #brunei #bruneionlineshopping #singapore #wholesale # #wideshawlmurah #wholesalehijabsingapore
  • IG :nsq_borongtudung
    [WHOLESALE HIJAB]

    SHAWL CRUSH CHIFFON
    -material Chiffon
    -meassurement :
    1.8m x 0.7m

    RM8.50/pcs
    min pembelian borong 20pcs siap pack berbeza warna dan random

    pembelian 20pcs free postage utk sm/ss+rm15sahaja

    ✅borong tidak boleh pilih warna
    ✅warna adalah random dan mix siap pack
    wasap admin

    www.wasap.my/60192441640

    jom join Channel Telegram kami.
    Sila click link di bawah
    https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A

    #tudung
    #tudungmurah
    #tudungterkini
    #tudungdarikilan
    #dropshiptudung
    #nsqwholesale
    #pemborongtudung
    #pemborongtudungmurah
    #wholesalesingapore
    #instanttravel #knittedshawl #borongshawl #boronginstantshawl #inner #wholesaleinstantshawl #brunei #bruneionlineshopping #singapore #wholesale # #wideshawlmurah #wholesalehijabsingapore

  •  0  0  2 hours ago
  • IG :nsq_borongtudung
[WHOLESALE HIJAB]

SHAWL CRUSH CHIFFON
-material Chiffon
-meassurement :
1.8m x 0.7m 

RM8.50/pcs
min pembelian borong 20pcs siap pack berbeza warna dan random

pembelian 20pcs free postage utk sm/ss+rm15sahaja

✅borong tidak boleh pilih warna 
✅warna adalah random dan mix siap pack 
wasap admin 

www.wasap.my/60192441640

jom join Channel Telegram kami.
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A

#tudung
#tudungmurah
#tudungterkini
#tudungdarikilan
#dropshiptudung
#nsqwholesale
#pemborongtudung
#pemborongtudungmurah
#wholesalesingapore 
#instanttravel #knittedshawl #borongshawl #boronginstantshawl #inner #wholesaleinstantshawl #brunei #bruneionlineshopping #singapore #wholesale # #wideshawlmurah #wholesalehijabsingapore
  • IG :nsq_borongtudung
    [WHOLESALE HIJAB]

    SHAWL CRUSH CHIFFON
    -material Chiffon
    -meassurement :
    1.8m x 0.7m

    RM8.50/pcs
    min pembelian borong 20pcs siap pack berbeza warna dan random

    pembelian 20pcs free postage utk sm/ss+rm15sahaja

    ✅borong tidak boleh pilih warna
    ✅warna adalah random dan mix siap pack
    wasap admin

    www.wasap.my/60192441640

    jom join Channel Telegram kami.
    Sila click link di bawah
    https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A

    #tudung
    #tudungmurah
    #tudungterkini
    #tudungdarikilan
    #dropshiptudung
    #nsqwholesale
    #pemborongtudung
    #pemborongtudungmurah
    #wholesalesingapore
    #instanttravel #knittedshawl #borongshawl #boronginstantshawl #inner #wholesaleinstantshawl #brunei #bruneionlineshopping #singapore #wholesale # #wideshawlmurah #wholesalehijabsingapore

  •  0  0  2 hours ago
  • JIMAT MASA
.
Selalunya korang hbis kan masa untuk betulkan awning tduung kan? Hampir setiap hri korang bergaduh utk nampak bentuk muka yang cantik☹️
.
Kalau tak cantik, rasa tak semangat nak keluar kan? Siap pernah alami situasi macm ni☹️
.
Admin ad satu tduung yang senang bentuk dan jimat masa korang untuk bersiap tau. Tau tau tak sampai 5minit dh boleh keluar☺️
.
Bestkan? Haaa ni dia Soft Cotton guys. Material yang sangat lembut dan senang bentuk tau. Yang bestnye korang tak payah dah susah susah nak bergaduh dengan awning 😙
.
• Prices : rm15.00 only
. 
Too order? Click link on bio 
#tudung #tudungmurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #shawl #shawlmurah #shawlcotton #shawlcottonmurah #shawlcottonmurahmalaysia #pemborongshawl #pemborongshawlmurah #pemborongshawltermurah #cottonshawl #shawlmalas #shawlmalasmurah #tudungmurahkelantan #codrantaupanjang #tutorialshawl
  • JIMAT MASA
    .
    Selalunya korang hbis kan masa untuk betulkan awning tduung kan? Hampir setiap hri korang bergaduh utk nampak bentuk muka yang cantik☹️
    .
    Kalau tak cantik, rasa tak semangat nak keluar kan? Siap pernah alami situasi macm ni☹️
    .
    Admin ad satu tduung yang senang bentuk dan jimat masa korang untuk bersiap tau. Tau tau tak sampai 5minit dh boleh keluar☺️
    .
    Bestkan? Haaa ni dia Soft Cotton guys. Material yang sangat lembut dan senang bentuk tau. Yang bestnye korang tak payah dah susah susah nak bergaduh dengan awning 😙
    .
    • Prices : rm15.00 only
    .
    Too order? Click link on bio
    #tudung #tudungmurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #shawl #shawlmurah #shawlcotton #shawlcottonmurah #shawlcottonmurahmalaysia #pemborongshawl #pemborongshawlmurah #pemborongshawltermurah #cottonshawl #shawlmalas #shawlmalasmurah #tudungmurahkelantan #codrantaupanjang #tutorialshawl

  •  0  0  2 hours ago
  • LOVE💕
.
Best giler, kalau ada tudung macam ni. Tak payah kena iron dah. Sarung sarung dah boleh keluar ☺️
.
Sebelum ni, nak keluar kena berperang dlu dengan iron. Baru boleh keluar ☹️
. 
Yang bestnye material Magic Jersey ni. Sejuk je bila pakai. Selesa sangat sampai tak boleh moveon 😅
.
____________________
BENEFIT✨
▪️Material jersey 
▪️Material pinless dan ironless 
▪️Material sangat sejuk dan tak panas
▪️Jimat masa untuk bersiap
▪️Boleh lebih atau singgah mengikut gaya pemakaian
____________________

• Prices : rm15.00 only
_
Too order? Click link on bio 
#tudung #tudungmurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #pemborongtudungtermurah #pemborongtudungmalaysia #pemborongshawl #pemborongshawlmurah #shawl #shawlmurah #shawlcotton #shawlcottonjersey #shawlcottonmurah #shawlcottonjerseymurahmalaysia #shawljersey #shawljerseymurah #shawljerseycotton #shawljerseybabyseam #tutorialshawl #codrantaupanjang #tudungmurahviral #rantaupanjangkelantan #pemborongtudungkelantan
  • LOVE💕
    .
    Best giler, kalau ada tudung macam ni. Tak payah kena iron dah. Sarung sarung dah boleh keluar ☺️
    .
    Sebelum ni, nak keluar kena berperang dlu dengan iron. Baru boleh keluar ☹️
    .
    Yang bestnye material Magic Jersey ni. Sejuk je bila pakai. Selesa sangat sampai tak boleh moveon 😅
    .
    ____________________
    BENEFIT✨
    ▪️Material jersey
    ▪️Material pinless dan ironless
    ▪️Material sangat sejuk dan tak panas
    ▪️Jimat masa untuk bersiap
    ▪️Boleh lebih atau singgah mengikut gaya pemakaian
    ____________________

    • Prices : rm15.00 only
    _
    Too order? Click link on bio
    #tudung #tudungmurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #pemborongtudungtermurah #pemborongtudungmalaysia #pemborongshawl #pemborongshawlmurah #shawl #shawlmurah #shawlcotton #shawlcottonjersey #shawlcottonmurah #shawlcottonjerseymurahmalaysia #shawljersey #shawljerseymurah #shawljerseycotton #shawljerseybabyseam #tutorialshawl #codrantaupanjang #tudungmurahviral #rantaupanjangkelantan #pemborongtudungkelantan

  •  0  0  2 hours ago
  • Bunga Satin Square in code ORKID RM10.00 📌 
.
Material Matte Satin ✅ 
Senang bentuk ✅ 
Kain Tak Licin ✅ 
Terletak helokkkkkk ✅ 
Minima Iron ✅ 
Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪 
.
Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩 
.
Grab yourssssss ‼️⚠️
.
 #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf
  • Bunga Satin Square in code ORKID RM10.00 📌
    .
    Material Matte Satin ✅
    Senang bentuk ✅
    Kain Tak Licin ✅
    Terletak helokkkkkk ✅
    Minima Iron ✅
    Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪
    .
    Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩
    .
    Grab yourssssss ‼️⚠️
    .
    #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf

  •  0  0  2 hours ago
  • Bunga Satin Square RM10.00 📌 
.
Material Matte Satin ✅ 
Senang bentuk ✅ 
Kain Tak Licin ✅ 
Terletak helokkkkkk ✅ 
Minima Iron ✅ 
Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪 
.
Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩 
.
Grab yourssssss ‼️⚠️
.
 #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf
  • Bunga Satin Square RM10.00 📌
    .
    Material Matte Satin ✅
    Senang bentuk ✅
    Kain Tak Licin ✅
    Terletak helokkkkkk ✅
    Minima Iron ✅
    Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪
    .
    Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩
    .
    Grab yourssssss ‼️⚠️
    .
    #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf

  •  1  0  2 hours ago
  • Bunga Satin Square in code LILY RM10.00 📌 
.
Material Matte Satin ✅ 
Senang bentuk ✅ 
Kain Tak Licin ✅ 
Terletak helokkkkkk ✅ 
Minima Iron ✅ 
Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪 
.
Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩 
.
Grab yourssssss ‼️⚠️
.
 #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf
  • Bunga Satin Square in code LILY RM10.00 📌
    .
    Material Matte Satin ✅
    Senang bentuk ✅
    Kain Tak Licin ✅
    Terletak helokkkkkk ✅
    Minima Iron ✅
    Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪
    .
    Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩
    .
    Grab yourssssss ‼️⚠️
    .
    #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf

  •  0  0  2 hours ago
  • Bunga Satin Square in code SEROJA RM10.00 📌 
.
Material Matte Satin ✅ 
Senang bentuk ✅ 
Kain Tak Licin ✅ 
Terletak helokkkkkk ✅ 
Minima Iron ✅ 
Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪 
.
Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩 
.
Grab yourssssss ‼️⚠️
.
 #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf
  • Bunga Satin Square in code SEROJA RM10.00 📌
    .
    Material Matte Satin ✅
    Senang bentuk ✅
    Kain Tak Licin ✅
    Terletak helokkkkkk ✅
    Minima Iron ✅
    Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪
    .
    Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩
    .
    Grab yourssssss ‼️⚠️
    .
    #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf

  •  1  0  2 hours ago
  • Bunga Satin Square in code CEMPAKA RM10.00 📌 
.
Material Matte Satin ✅ 
Senang bentuk ✅ 
Kain Tak Licin ✅ 
Terletak helokkkkkk ✅ 
Minima Iron ✅ 
Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪 
.
Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩 
.
Grab yourssssss ‼️⚠️
.
 #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf
  • Bunga Satin Square in code CEMPAKA RM10.00 📌
    .
    Material Matte Satin ✅
    Senang bentuk ✅
    Kain Tak Licin ✅
    Terletak helokkkkkk ✅
    Minima Iron ✅
    Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪
    .
    Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩
    .
    Grab yourssssss ‼️⚠️
    .
    #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf

  •  0  0  2 hours ago
  • Bunga Satin Square in code DAHLIA RM10.00 📌 
.
Material Matte Satin ✅ 
Senang bentuk ✅ 
Kain Tak Licin ✅ 
Terletak helokkkkkk ✅ 
Minima Iron ✅ 
Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪 
.
Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩 
.
Grab yourssssss ‼️⚠️
.
 #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf
  • Bunga Satin Square in code DAHLIA RM10.00 📌
    .
    Material Matte Satin ✅
    Senang bentuk ✅
    Kain Tak Licin ✅
    Terletak helokkkkkk ✅
    Minima Iron ✅
    Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪
    .
    Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩
    .
    Grab yourssssss ‼️⚠️
    .
    #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf

  •  1  0  3 hours ago
  • Bunga Satin Square in code LUNA RM10.00 📌 
.
Material Matte Satin ✅ 
Senang bentuk ✅ 
Kain Tak Licin ✅ 
Terletak helokkkkkk ✅ 
Minima Iron ✅ 
Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪 
.
Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩 
.
Grab yourssssss ‼️⚠️
.
 #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf
  • Bunga Satin Square in code LUNA RM10.00 📌
    .
    Material Matte Satin ✅
    Senang bentuk ✅
    Kain Tak Licin ✅
    Terletak helokkkkkk ✅
    Minima Iron ✅
    Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪
    .
    Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩
    .
    Grab yourssssss ‼️⚠️
    .
    #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf

  •  1  0  3 hours ago
  • Bunga Satin Square in code CAMELIA RM10.00 📌 
.
Material Matte Satin ✅ 
Senang bentuk ✅ 
Kain Tak Licin ✅ 
Terletak helokkkkkk ✅ 
Minima Iron ✅ 
Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪 
.
Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩 
.
Grab yourssssss ‼️⚠️
.
 #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf
  • Bunga Satin Square in code CAMELIA RM10.00 📌
    .
    Material Matte Satin ✅
    Senang bentuk ✅
    Kain Tak Licin ✅
    Terletak helokkkkkk ✅
    Minima Iron ✅
    Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪
    .
    Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩
    .
    Grab yourssssss ‼️⚠️
    .
    #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf

  •  0  0  3 hours ago
  • Bunga Satin Square in code LULU RM10.00 📌 
.
Material Matte Satin ✅ 
Senang bentuk ✅ 
Kain Tak Licin ✅ 
Terletak helokkkkkk ✅ 
Minima Iron ✅ 
Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪 
.
Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩 
.
Grab yourssssss ‼️⚠️
.
 #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf
  • Bunga Satin Square in code LULU RM10.00 📌
    .
    Material Matte Satin ✅
    Senang bentuk ✅
    Kain Tak Licin ✅
    Terletak helokkkkkk ✅
    Minima Iron ✅
    Nak tahuuuu lebihhhhhhhhhhh lanjut beli dan pakaii dulu ya ✨💕🤪
    .
    Jaranglah orang grab 1colour, mesti teros 10colour 🤩
    .
    Grab yourssssss ‼️⚠️
    .
    #hargastudent #murah #shawl #shoppingonline #fullcrushpleated #shawlcornkin #crushpleatedshawl #shawlsatin #shawlsatinmurah #satinmatte #wideshawl #tudungmurah #pemborongtudung #readystock #chiffoneyelash #senangbentuk #bawalsatin #pemborongtudungmurah #bawalcotton #cottonpremium #senangbentuk #mattesatinshawl #mattesatin #pemborongtudung #tudungmurah #shawlterbaru #shawlmurah #teamhurulscarf #shawleyelash #shawlmurah #cottoneyelashshawl #eyelashshawl #hurulscarf

  •  1  0  3 hours ago

Top #pemborongtudung Posts

  • COTTON  VOILE BAWAL SQUARE B45
-
Price : RM10
Type : Square Bawal
Material : Premium Cotton Voile
Size : 110 x 110cm
-
Dapatkan di online shop kami di
💻 www.byeema.com
📱 Klik link di BIO/ whatsapp 01158599971
Borong tudung serendah Rm5 ONLY! 🥰
.
#bawal #tudungbawal #bawalmurah #borongtudung #bawalborong #pemborongtudung
  • COTTON VOILE BAWAL SQUARE B45
    -
    Price : RM10
    Type : Square Bawal
    Material : Premium Cotton Voile
    Size : 110 x 110cm
    -
    Dapatkan di online shop kami di
    💻 www.byeema.com
    📱 Klik link di BIO/ whatsapp 01158599971
    Borong tudung serendah Rm5 ONLY! 🥰
    .
    #bawal #tudungbawal #bawalmurah #borongtudung #bawalborong #pemborongtudung

  •  197  3  24 March, 2020
  • PROMOSI GEMPAK BAWAL COTTON VOILE PALING HOT KINI HANYA RM4 SAHAJA SEHELAI !! Letak letak atas kepala terus jadi muncung 
KOSONG ONNPOINT
🎉 hiqh quality cotton
🎉 mudah terbentuk bahgian muka
🎉 nampak lebih bergaya
🎉 tak panas 
ada lebih 50 warna ready stok! material onpoint sgt dan selesa dipakai. kami gunakan bawal cotton premium

berminat?
meh whatpps admin cecepat !
HARI INI BAYAR HARI INI POS

klik sini http://www.wasap.my/60139245324
http://www.wasap.my/60165302909 **sah bagi pembelian borong sahaja
.
#bawallover #bawallover #bawalmurah #bawalairis #shawlinstant #pemborongbawal #pemborongtudung #bawalmanik #bawalbatik #bawalcornskin #bawaltravel #naelofarhijab #tudungruffles #bawalvoile #bawalchiffon #shawlkeknis #shawlchiffon #shawlmalas  #bawalantikedut #shawlcrush #bawalinner
  • PROMOSI GEMPAK BAWAL COTTON VOILE PALING HOT KINI HANYA RM4 SAHAJA SEHELAI !! Letak letak atas kepala terus jadi muncung
    KOSONG ONNPOINT
    🎉 hiqh quality cotton
    🎉 mudah terbentuk bahgian muka
    🎉 nampak lebih bergaya
    🎉 tak panas
    ada lebih 50 warna ready stok! material onpoint sgt dan selesa dipakai. kami gunakan bawal cotton premium

    berminat?
    meh whatpps admin cecepat !
    HARI INI BAYAR HARI INI POS

    klik sini http://www.wasap.my/60139245324
    http://www.wasap.my/60165302909 **sah bagi pembelian borong sahaja
    .
    #bawallover #bawallover #bawalmurah #bawalairis #shawlinstant #pemborongbawal #pemborongtudung #bawalmanik #bawalbatik #bawalcornskin #bawaltravel #naelofarhijab #tudungruffles #bawalvoile #bawalchiffon #shawlkeknis #shawlchiffon #shawlmalas  #bawalantikedut #shawlcrush #bawalinner

  •  148  12  11 December, 2019
  • Shawl paling ringkas dan mudah diabad ini!! Sbb apa? Sbb korg xperlu iron #IRONLESS dan sgt mudah dibentuk
Senang ke senang sgt? 😉
Boleh terus pakai tapi tetap nampak exclusive

Material PREMIUM CHIFFON yg sgt² lembut dan flowy, cantik terletak bila dipakai (xpenyek) kerana tekstur pleat yg membuat shawl terbentuk cantik.
.
Whatsapp 01121176293
.
#shawlpleated #pleatedshawl #chiffoncrushwideshawl #shawlcrush #shawlcrushchiffon #shawl #shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #keknis #keknisborong #shawlchiffonkeknis #shawlchiffonborongmurah #heavychiffon #heavychiffonwideshawl #shawlhaniszalikha #pemborongtudung #borongtudung #tudungborongmurah #tudungborong
#chiffonpleatedshawl #rahsiahatiperempuan #shawlchiffonpleated #shawlmirafilzah #shawlpleatedchiffon #shawlchiffoncrush
  • Shawl paling ringkas dan mudah diabad ini!! Sbb apa? Sbb korg xperlu iron #IRONLESS dan sgt mudah dibentuk
    Senang ke senang sgt? 😉
    Boleh terus pakai tapi tetap nampak exclusive

    Material PREMIUM CHIFFON yg sgt² lembut dan flowy, cantik terletak bila dipakai (xpenyek) kerana tekstur pleat yg membuat shawl terbentuk cantik.
    .
    Whatsapp 01121176293
    .
    #shawlpleated #pleatedshawl #chiffoncrushwideshawl #shawlcrush #shawlcrushchiffon #shawl #shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #keknis #keknisborong #shawlchiffonkeknis #shawlchiffonborongmurah #heavychiffon #heavychiffonwideshawl #shawlhaniszalikha #pemborongtudung #borongtudung #tudungborongmurah #tudungborong
    #chiffonpleatedshawl #rahsiahatiperempuan #shawlchiffonpleated #shawlmirafilzah #shawlpleatedchiffon #shawlchiffoncrush

  •  125  8  29 January, 2019