#pemborongkosmetikmurah Instagram Photos & Videos

pemborongkosmetikmurah - 71.8k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
32.7
average likes

Latest #pemborongkosmetikmurah Posts

  • Dah gaji pun promo lagi. Baik kan SAZ? So korang cepat2 order sebelum promo habis. 

PROMO JIMAT KAW KAW

Harga asal Rm109. Harga promo cuma Rm89 sahaja. Jimat Rm30. Setiap pembelian Set SAZ Cosmetics ada 4 item.
1. Cleanser
2. Sunblock
3. Serum
4. Night Cream

Berminat wasap 0102481419 atau tekan link di bio 😊

#sazcosmetics #skincare #skincareroutine #cantik #kosmetik #kosmetikmurah #agentdiperlukan #agentwanted #cleanser #sunblock #serum #toner #nightcream #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #kacak #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #mukaberminyak #mukabersih
  • Dah gaji pun promo lagi. Baik kan SAZ? So korang cepat2 order sebelum promo habis.

    PROMO JIMAT KAW KAW

    Harga asal Rm109. Harga promo cuma Rm89 sahaja. Jimat Rm30. Setiap pembelian Set SAZ Cosmetics ada 4 item.
    1. Cleanser
    2. Sunblock
    3. Serum
    4. Night Cream

    Berminat wasap 0102481419 atau tekan link di bio 😊

    #sazcosmetics #skincare #skincareroutine #cantik #kosmetik #kosmetikmurah #agentdiperlukan #agentwanted #cleanser #sunblock #serum #toner #nightcream #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #kacak #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #mukaberminyak #mukabersih

  •  4  0  3 hours ago
  • KHASIAT Pati Madu Halia Clear Herbs ✓✓ 
.
.

✅Menurunkan Kadar Kolesterol Dalam Darah.
✅Membersihkan Salur Darah Yang Tersumbat.
✅Membuang Angin Dalam Badan.
✅Melawaskan perut.
✅Melancarkan Perjalanan Darah.
✅Amat Sesuai Untuk Mereka Yang Mengalami Keletihan.
✅Membuang Kahak Dalam Kerongkong.
✅Melancarkan Process Pembuangan.
✅Membantu Melegakan Sakit Kepala dan Sakit Badan.
✅Jika Diambil Berterusan Boleh Menurunkan Berat .
✅ Membersihkan salur vena jantung yang tersumbat .
✅ Menstabilkan kolestrol .

#clearherba #patiherbamadu #clearherbs #kolestrol

.
.
Kami nak offer murah-murah nie khas untuk sesiapa yang mendaftar sebagai member.. “MEMBERSHIP SEUMUR HIDUP TAU”..so seumur hidup boleh dapat harga murah dekat kedai kami..hehe..😊😊.
.
.

MEMBER PRICE: 43.00/BOX 
.
Walk-in @ Whatsapp sekarang..!
.
🏠 Location : No 55G, Jalan 46A/26, Taman Sri Rampai, 53000 Kuala Lumpur.
(Landmark : Imigresen Cawangan Wangsa Maju)
.
☎️ : 03-41317278
📲 : 017-3149017
📧 : amr_beautyherbs@yahoo.com
.
Follow us :-
Instagram : @amr_beautyherbs 
Fb Pages : AMR BEAUTY HERBS
.
#amrbeautyherbs #cosmeticproduct #healthcareproduct #retailstore #malaysia #pemborongkosmetik  #pemborongmalaysia  #memberprince  #murah #jomjamu 
 #skincaremurah #pemborongkosmetikmurah #whiteskin #skincare #sayajual #sayajualjamu #srirampai #wismarampai #wangsamaju #setapak #kl #imigresenwangsamaju 
 #JOMBELI
  • KHASIAT Pati Madu Halia Clear Herbs ✓✓
    .
    .

    ✅Menurunkan Kadar Kolesterol Dalam Darah.
    ✅Membersihkan Salur Darah Yang Tersumbat.
    ✅Membuang Angin Dalam Badan.
    ✅Melawaskan perut.
    ✅Melancarkan Perjalanan Darah.
    ✅Amat Sesuai Untuk Mereka Yang Mengalami Keletihan.
    ✅Membuang Kahak Dalam Kerongkong.
    ✅Melancarkan Process Pembuangan.
    ✅Membantu Melegakan Sakit Kepala dan Sakit Badan.
    ✅Jika Diambil Berterusan Boleh Menurunkan Berat .
    ✅ Membersihkan salur vena jantung yang tersumbat .
    ✅ Menstabilkan kolestrol .

    #clearherba #patiherbamadu #clearherbs #kolestrol

    .
    .
    Kami nak offer murah-murah nie khas untuk sesiapa yang mendaftar sebagai member.. “MEMBERSHIP SEUMUR HIDUP TAU”..so seumur hidup boleh dapat harga murah dekat kedai kami..hehe..😊😊.
    .
    .

    MEMBER PRICE: 43.00/BOX
    .
    Walk-in @ Whatsapp sekarang..!
    .
    🏠 Location : No 55G, Jalan 46A/26, Taman Sri Rampai, 53000 Kuala Lumpur.
    (Landmark : Imigresen Cawangan Wangsa Maju)
    .
    ☎️ : 03-41317278
    📲 : 017-3149017
    📧 : amr_beautyherbs@yahoo.com
    .
    Follow us :-
    Instagram : @amr_beautyherbs
    Fb Pages : AMR BEAUTY HERBS
    .
    #amrbeautyherbs #cosmeticproduct #healthcareproduct #retailstore #malaysia #pemborongkosmetik #pemborongmalaysia #memberprince #murah #jomjamu
    #skincaremurah #pemborongkosmetikmurah #whiteskin #skincare #sayajual #sayajualjamu #srirampai #wismarampai #wangsamaju #setapak #kl #imigresenwangsamaju
    #JOMBELI

  •  3  0  10 hours ago
  • Lazz Susu Kambing ialah susu kambing segar yang diserbukkan dan tak mengandungi bahan gmo.

 Jadi ia bersifat alkali dan sangat berkesan untuk bantu masalah anak iaitu: 
.
.

- demam virus.
- berkahak (sgt berkesan) .
- alergik susu lembu.
- kerap demam. 
- sembelit / cirit birit. 
- tak selera makan.
- berat badan tak naik. 
- terlalu memilih / suka reject susu. 
- eczema/masalah kulit.
- g6pd.
.
.

Kami nak offer murah-murah nie khas untuk sesiapa yang mendaftar sebagai member.. “MEMBERSHIP SEUMUR HIDUP TAU”..so seumur hidup boleh dapat harga murah dekat kedai kami..hehe..😊😊.
.
.

MEMBER PRICE: RM 39.00/BOX

.
Walk-in @ Whatsapp sekarang..!
.
🏠 Location : No 55G, Jalan 46A/26, Taman Sri Rampai, 53000 Kuala Lumpur.
(Landmark : Imigresen Cawangan Wangsa Maju)
.
☎️ : 03-41317278
📲 : 017-3149017
📧 : amr_beautyherbs@yahoo.com
.
Follow us :-
Instagram : @amr_beautyherbs 
Fb Pages : AMR BEAUTY HERBS
.
#amrbeautyherbs #cosmeticproduct #healthcareproduct #retailstore #malaysia #pemborongkosmetik  #pemborongmalaysia  #memberprince  #murah #jomjamu 
 #skincaremurah #pemborongkosmetikmurah #whiteskin #skincare #sayajual #sayajualjamu #srirampai #wismarampai #wangsamaju #setapak #kl #imigresenwangsamaju 
 #JOMBELI
  • Lazz Susu Kambing ialah susu kambing segar yang diserbukkan dan tak mengandungi bahan gmo.

    Jadi ia bersifat alkali dan sangat berkesan untuk bantu masalah anak iaitu:
    .
    .

    - demam virus.
    - berkahak (sgt berkesan) .
    - alergik susu lembu.
    - kerap demam.
    - sembelit / cirit birit.
    - tak selera makan.
    - berat badan tak naik.
    - terlalu memilih / suka reject susu.
    - eczema/masalah kulit.
    - g6pd.
    .
    .

    Kami nak offer murah-murah nie khas untuk sesiapa yang mendaftar sebagai member.. “MEMBERSHIP SEUMUR HIDUP TAU”..so seumur hidup boleh dapat harga murah dekat kedai kami..hehe..😊😊.
    .
    .

    MEMBER PRICE: RM 39.00/BOX

    .
    Walk-in @ Whatsapp sekarang..!
    .
    🏠 Location : No 55G, Jalan 46A/26, Taman Sri Rampai, 53000 Kuala Lumpur.
    (Landmark : Imigresen Cawangan Wangsa Maju)
    .
    ☎️ : 03-41317278
    📲 : 017-3149017
    📧 : amr_beautyherbs@yahoo.com
    .
    Follow us :-
    Instagram : @amr_beautyherbs
    Fb Pages : AMR BEAUTY HERBS
    .
    #amrbeautyherbs #cosmeticproduct #healthcareproduct #retailstore #malaysia #pemborongkosmetik #pemborongmalaysia #memberprince #murah #jomjamu
    #skincaremurah #pemborongkosmetikmurah #whiteskin #skincare #sayajual #sayajualjamu #srirampai #wismarampai #wangsamaju #setapak #kl #imigresenwangsamaju
    #JOMBELI

  •  1  0  10 hours ago

Top #pemborongkosmetikmurah Posts

  • Anak rumahan atau ibu rumah tangga yang jarang keluar rumah ga perlu pake skincare atau make up. Orang dirumah aja kenapa harus repot-repot dandan. 
Helloowww, bu ibu jangan salah yah. Kalo kita dandan dengan niat biar suami seneng pas ngliat kita itu pahalanya surga lohh.

Coba deh pas suami pulang kerja kita sambut dengan wajah seger dan senyum termanis kita dijamin suami auto ilang deh capeknya liat istrinya kayak gitu. Suami seneng, istri dapat pahalanya. MasyaAllah.

Semoga kita semua bisa menjadi istri sholehah yang bisa menenangkan, mendamaikan, dan memberi kesejukan pada suami dan keluarga kita. Aamiin.

#istrisholehah #anakrumahan #makeuprumahan #makeupseharihari #dailymakeup #makeupsimple #routinemakeup #makeupbumil #makeupbusui #kosmetik #kosmetikmurah #pemborongkosmetikmurah #kosmetikmurahjakarta #kosmetikmurahsurabaya #kosmetikmurahbandung #kosmetikmurahsidoarjo #kosmetikmurahsolo
  • Anak rumahan atau ibu rumah tangga yang jarang keluar rumah ga perlu pake skincare atau make up. Orang dirumah aja kenapa harus repot-repot dandan.
    Helloowww, bu ibu jangan salah yah. Kalo kita dandan dengan niat biar suami seneng pas ngliat kita itu pahalanya surga lohh.

    Coba deh pas suami pulang kerja kita sambut dengan wajah seger dan senyum termanis kita dijamin suami auto ilang deh capeknya liat istrinya kayak gitu. Suami seneng, istri dapat pahalanya. MasyaAllah.

    Semoga kita semua bisa menjadi istri sholehah yang bisa menenangkan, mendamaikan, dan memberi kesejukan pada suami dan keluarga kita. Aamiin.

    #istrisholehah #anakrumahan #makeuprumahan #makeupseharihari #dailymakeup #makeupsimple #routinemakeup #makeupbumil #makeupbusui #kosmetik #kosmetikmurah #pemborongkosmetikmurah #kosmetikmurahjakarta #kosmetikmurahsurabaya #kosmetikmurahbandung #kosmetikmurahsidoarjo #kosmetikmurahsolo

  •  127  11  31 January, 2020
  • New hpp packaging .
Perubahan
- kotak lebih kecik ( ngam2 dgn sarchet hpp )
- kurang kemek klau pos berbanding dengan kotak lma ( kotak lama bnyk ruang rongga )
- ada tambahan tulisan MIXED PEACH JUICE WITH AMINO ACID AND TREMELLA
- rasa sama shaja ,, tiada perubahan sarchet ( kotak je berubah )
.
Jom dapatkan 2 box hpp untuk dapat free postage 😱
.
Free gift + extra gift untuk pembelian 2 box ke atas 😘
.
Rasa peach masam masam manis 🍑
.
1 box ada 14 sarchet .

Amalkan sewaktu perut kosong iaitu before breakfast 😍

Rm89/box exc pos
.
Beli 2 box ⬆️ free postage sm
Free cod penang island / penang seberang .
Whatapps iza sekarang 01140662327.
.
Beminat nak join agent modal serendah rm400 shaja 😊
.

SETIAP PEMBELIAN ADA GIFT LETOP2 untuk hampa 🎁
Nak walkin kedai boleh pm untuk location 🌴
Beli 2 box free postage 😘
.
Whatapp iza sekarang 01140662327 ( boleh tekan link di bio )
.
#lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieeborong #lovelieemurah #hellopeachplease #lovebabeagent  #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hpppenang #hppasyallie #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #hellopeachplasecodpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #penangisland #penangseller #penangkini #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #lovebabesagent #lovebabeagent #pemborongkosmetiktermurah #pemborongkecantikan #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes
  • New hpp packaging .
    Perubahan
    - kotak lebih kecik ( ngam2 dgn sarchet hpp )
    - kurang kemek klau pos berbanding dengan kotak lma ( kotak lama bnyk ruang rongga )
    - ada tambahan tulisan MIXED PEACH JUICE WITH AMINO ACID AND TREMELLA
    - rasa sama shaja ,, tiada perubahan sarchet ( kotak je berubah )
    .
    Jom dapatkan 2 box hpp untuk dapat free postage 😱
    .
    Free gift + extra gift untuk pembelian 2 box ke atas 😘
    .
    Rasa peach masam masam manis 🍑
    .
    1 box ada 14 sarchet .

    Amalkan sewaktu perut kosong iaitu before breakfast 😍

    Rm89/box exc pos
    .
    Beli 2 box ⬆️ free postage sm
    Free cod penang island / penang seberang .
    Whatapps iza sekarang 01140662327.
    .
    Beminat nak join agent modal serendah rm400 shaja 😊
    .

    SETIAP PEMBELIAN ADA GIFT LETOP2 untuk hampa 🎁
    Nak walkin kedai boleh pm untuk location 🌴
    Beli 2 box free postage 😘
    .
    Whatapp iza sekarang 01140662327 ( boleh tekan link di bio )
    .
    #lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieeborong #lovelieemurah #hellopeachplease #lovebabeagent #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hpppenang #hppasyallie #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #hellopeachplasecodpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #penangisland #penangseller #penangkini #pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #lovebabesagent #lovebabeagent #pemborongkosmetiktermurah #pemborongkecantikan #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes

  •  151  6  10 April, 2018
  • .
🌼DE'DOLL PERFUME LIQUID FOUNDATION🌼 by Molly Cosmetic
.
Fungsi De’doll perfume liquid foundation (30ml):
- Mempunyai wangian seperti ‪#‎perfume‬ untuk menaikkan aura seri.
- Mempunyai SPF 50 untuk melindungi kulit dari sinaran UV.
- Menutup cela di wajah seperti jerawat,parut dan jeragat.
- Merawat masalah kulit wajah.
- Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensetif.
- Memberi effect glowing serta tidak merekah.
- Sesuai digunakan utk solekan pengantin dan kegunaan harian.
.
Cara penggunaan:
1) Picit sedikit pada tapak tangan, sapu pada dagu, pipi, dahi dan leher.
Ratakan dengan brush, span atau jari sahaja. Kemudian, alaskan sedikit bedak untuk kesan yang lebih padat.
2) Boleh disapu pada pergelangan tangan dan leher (nadi) dengan cara sapuan melawan arah jam. Sapu sehingga hilang warnanya. Ianya bertujuan untuk menaikkan seri wajah serta memberi haruman sepanjang hari.
.
Ada 2 jenis warna:
1) Milk skin: Untuk kulit cerah dan putih.
2) Truffle beige: Untuk kulit asia dan kulit gelap.
1 botol 30ml tahan 3 bulan ke atas.
.
.
BERMINAT ?
0182769511
.
.
#sayajual #isell #sayajualmollybeauty #sayajualdedollperfumeliquidfoundation #dedollperfumefoundationmolly #agentmollybeauty #‪sayajualmissglitterspray #sayajualbbdollfoundation #bbdollfoundation #makeupartist #tutorialmakeup #flawless #bestmakeup #pemborongkosmetikmurah #instashopmalaysia #instamakeup #visitmyig #instafollow #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    🌼DE'DOLL PERFUME LIQUID FOUNDATION🌼 by Molly Cosmetic
    .
    Fungsi De’doll perfume liquid foundation (30ml):
    - Mempunyai wangian seperti ‪#‎perfume‬ untuk menaikkan aura seri.
    - Mempunyai SPF 50 untuk melindungi kulit dari sinaran UV.
    - Menutup cela di wajah seperti jerawat,parut dan jeragat.
    - Merawat masalah kulit wajah.
    - Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensetif.
    - Memberi effect glowing serta tidak merekah.
    - Sesuai digunakan utk solekan pengantin dan kegunaan harian.
    .
    Cara penggunaan:
    1) Picit sedikit pada tapak tangan, sapu pada dagu, pipi, dahi dan leher.
    Ratakan dengan brush, span atau jari sahaja. Kemudian, alaskan sedikit bedak untuk kesan yang lebih padat.
    2) Boleh disapu pada pergelangan tangan dan leher (nadi) dengan cara sapuan melawan arah jam. Sapu sehingga hilang warnanya. Ianya bertujuan untuk menaikkan seri wajah serta memberi haruman sepanjang hari.
    .
    Ada 2 jenis warna:
    1) Milk skin: Untuk kulit cerah dan putih.
    2) Truffle beige: Untuk kulit asia dan kulit gelap.
    1 botol 30ml tahan 3 bulan ke atas.
    .
    .
    BERMINAT ?
    0182769511
    .
    .
    #sayajual #isell #sayajualmollybeauty #sayajualdedollperfumeliquidfoundation #dedollperfumefoundationmolly #agentmollybeauty #‪sayajualmissglitterspray #sayajualbbdollfoundation #bbdollfoundation #makeupartist #tutorialmakeup #flawless #bestmakeup #pemborongkosmetikmurah #instashopmalaysia #instamakeup #visitmyig #instafollow #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  114  3  2 February, 2016
  • .
#Perlaking masuk lagi 😍
100% original
.
sapa ckp tak ori izinkan akak Azan kt telinga dia. Kah!😏
.
Harga memukau 😍
.
1 box RM43 ajeee
dari RM120 (harga asal)
Nak tak? .
Wasup 018-2769511 😎
.
=========================
Wah  Kulit dah licin❗️PERLAKING .
Rasai perbezaan pada muka dan badan dengan PERLAKING.
Kulit makin cerah, gebu dan anjal.

Kelebihan Perlaking :
.
Membantu melembabkan kulit.
Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup.
Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat.
#Jeragat semakin pudar seawal pengambilan.
#Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang.
Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar.
Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead.
Kulit #awetmuda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain.
.
=================
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
=================
.
#sayajualperlaking #sayajualperlakingmurah 
#PerlakingMurahOriginal #borongmurahperlaking #supplementputih #serbukmutiaraasli #purepearlpowder #perlapowder #serbukmutiara #perlakingterbaik #whiteningproduct #putihgebu #gebugebas #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #pemborongkosmetikmurah #dropshipwanted #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    #Perlaking masuk lagi 😍
    100% original
    .
    sapa ckp tak ori izinkan akak Azan kt telinga dia. Kah!😏
    .
    Harga memukau 😍
    .
    1 box RM43 ajeee
    dari RM120 (harga asal)
    Nak tak? .
    Wasup 018-2769511 😎
    .
    =========================
    Wah Kulit dah licin❗️PERLAKING .
    Rasai perbezaan pada muka dan badan dengan PERLAKING.
    Kulit makin cerah, gebu dan anjal.

    Kelebihan Perlaking :
    .
    Membantu melembabkan kulit.
    Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup.
    Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat.
    #Jeragat semakin pudar seawal pengambilan.
    #Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang.
    Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar.
    Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead.
    Kulit #awetmuda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain.
    .
    =================
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    =================
    .
    #sayajualperlaking #sayajualperlakingmurah
    #PerlakingMurahOriginal #borongmurahperlaking #supplementputih #serbukmutiaraasli #purepearlpowder #perlapowder #serbukmutiara #perlakingterbaik #whiteningproduct #putihgebu #gebugebas #produkputih #bestseller #instashopmalaysia #igshopmalaysia #pemborongkosmetikmurah #dropshipwanted #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  119  4  10 August, 2016
  • APA !!!!!
Tinggal seguni jer... cepattt oiiii serbu lambat habis melepaslah... Nak booking stock lembut dan murah mcm nih bukan main susah. Sekali 10,000 pcs masuk 3-5 habis, kalinih baru 2 hari dah nak abis😱😱😱 Cepat lah dtg pasnih tah bila lagi stock masuk😍😍😍 LAST DAY PROMOSI
JUMAAT 31/8/2018

Yerrr sis kita buka kedai khas utk uols. Jemput dtg yer. Tak jumpe atau nak order online call jer 0182117383 ya😍😍😍 Atau tekan link direct wasap >>> http://cosmeticbalakong.wasap.my

Nak tgk semua item yg ada di kedai join telegram channel >>> https://t.me/hargabarangdikedai

Lokasi? WAZE DIRECT G KEDAI
“ KEDAI COSMETIC BALAKONG “
VISIT OUR INSTAGRAM >>> @cosmeticbalakong
SHOPEE >>> COSMETIC MURAH MALAYSIA

#shopee #cosmeticbalakong #jualhargaborong #instagram #facebookpage #waze 
#telegram #freegift #murahonline #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kamijual #murmur #kosmetik #kosmetikmurahmalaysia #pemborongkosmetikmurah #pemborongmalaysia #pemborongkosmetik  #eyebrowpencilmurah #liptintmurah #eyeshadowmurahmalaysia #blushermurahmalaysia #mascarawaterproofmurah #eyelinerwaterproof #beautyblender #lelong #promosionlineshop
  • APA !!!!!
    Tinggal seguni jer... cepattt oiiii serbu lambat habis melepaslah... Nak booking stock lembut dan murah mcm nih bukan main susah. Sekali 10,000 pcs masuk 3-5 habis, kalinih baru 2 hari dah nak abis😱😱😱 Cepat lah dtg pasnih tah bila lagi stock masuk😍😍😍 LAST DAY PROMOSI
    JUMAAT 31/8/2018

    Yerrr sis kita buka kedai khas utk uols. Jemput dtg yer. Tak jumpe atau nak order online call jer 0182117383 ya😍😍😍 Atau tekan link direct wasap >>> http://cosmeticbalakong.wasap.my

    Nak tgk semua item yg ada di kedai join telegram channel >>> https://t.me/hargabarangdikedai

    Lokasi? WAZE DIRECT G KEDAI
    “ KEDAI COSMETIC BALAKONG “
    VISIT OUR INSTAGRAM >>> @cosmeticbalakong
    SHOPEE >>> COSMETIC MURAH MALAYSIA

    #shopee #cosmeticbalakong #jualhargaborong #instagram #facebookpage #waze
    #telegram #freegift #murahonline #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kamijual #murmur #kosmetik #kosmetikmurahmalaysia #pemborongkosmetikmurah #pemborongmalaysia #pemborongkosmetik #eyebrowpencilmurah #liptintmurah #eyeshadowmurahmalaysia #blushermurahmalaysia #mascarawaterproofmurah #eyelinerwaterproof #beautyblender #lelong #promosionlineshop

  •  188  5  30 August, 2018