#pekannenas Instagram Photos & Videos

pekannenas - 16.2k posts

Hashtag Popularity

4.2
average comments
42.6
average likes

Latest #pekannenas Posts

  • Kalau konsisten memang nampak kesanya macam ni👇
Korang takan nak biarkan kulit ke jari korang teruk mcm tu,, jomla ikhtiar dengan #susumaaez
.
Susu maaez ni bukan untuk rawat gatal2, ruam, ekzema je banyak lagi kelebihan susu ni. Yang best kulit korang pun makin lembut, lembap, bersih, tona kulit lebih cerah & kulit makin sihat
.
Serius nak rawat kulit 
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian  #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian  #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #teamsaloma #supplementpemutih  #susukambing #susukurma  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk
  • Kalau konsisten memang nampak kesanya macam ni👇
    Korang takan nak biarkan kulit ke jari korang teruk mcm tu,, jomla ikhtiar dengan #susumaaez
    .
    Susu maaez ni bukan untuk rawat gatal2, ruam, ekzema je banyak lagi kelebihan susu ni. Yang best kulit korang pun makin lembut, lembap, bersih, tona kulit lebih cerah & kulit makin sihat
    .
    Serius nak rawat kulit
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #teamsaloma #supplementpemutih #susukambing #susukurma #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk

  •  1  0  14 minutes ago
  • Assalamualaikum..selamat morning..ehh..pagi² da siap en kedut ni yek..
.
Macam biasa klau pagi2 macamni kita nak buat untuk hantaran la kan..
Terima kasih Cik Dewi..nak buat utk hantaran anaknya kahwin arini..Selamat Pengantin Baru Izman!!🤵👰
.
#brownies #brownie #browniestower #cake #cheesebrownies #browniesjohor #cheesetart #cheese #cheesetartjohor #tart #cookies #browniesmurah #homemade #pontian #pekannenas #dessert #pemanismulut #manismulut #mulutmanis #foodie #food #yummy #fudge #brownieskedut #sosweet #delicious #brownieslava #baker #bakery
  • Assalamualaikum..selamat morning..ehh..pagi² da siap en kedut ni yek..
    .
    Macam biasa klau pagi2 macamni kita nak buat untuk hantaran la kan..
    Terima kasih Cik Dewi..nak buat utk hantaran anaknya kahwin arini..Selamat Pengantin Baru Izman!!🤵👰
    .
    #brownies #brownie #browniestower #cake #cheesebrownies #browniesjohor #cheesetart #cheese #cheesetartjohor #tart #cookies #browniesmurah #homemade #pontian #pekannenas #dessert #pemanismulut #manismulut #mulutmanis #foodie #food #yummy #fudge #brownieskedut #sosweet #delicious #brownieslava #baker #bakery

  •  5  0  2 hours ago
  • Jangan lupa rutin tiap hari consume dulu secawan susu maaez setiap pagi, untuk kulit yang kekal sihat ,bersih, cerah berseri
.
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian  #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian  #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #teamsaloma #supplementpemutih  #susukambing #susukurma  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk
  • Jangan lupa rutin tiap hari consume dulu secawan susu maaez setiap pagi, untuk kulit yang kekal sihat ,bersih, cerah berseri
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #teamsaloma #supplementpemutih #susukambing #susukurma #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk

  •  3  0  3 hours ago
  • Alhamdulillah,, dropship saja mampu buat sale berbox2
.
Settelkn dulu order anak ds cikit xpe yang penting kita usaha & teruskan buat dengan konsisten,,,
.
Tak semua mampu bermula dengan modal,,, akak sendiri bermula sebagai DS aje,,,,kumpul2 duit untung tu terus ambik s£tok, bila ada barang kat tangan ni,lagi lah kita rasa semangat tu,,
.
Yang nak bermula mcm diorang ni meh akak bantu korang buat duit ngan maaez.. 
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Alhamdulillah,, dropship saja mampu buat sale berbox2
    .
    Settelkn dulu order anak ds cikit xpe yang penting kita usaha & teruskan buat dengan konsisten,,,
    .
    Tak semua mampu bermula dengan modal,,, akak sendiri bermula sebagai DS aje,,,,kumpul2 duit untung tu terus ambik s£tok, bila ada barang kat tangan ni,lagi lah kita rasa semangat tu,,
    .
    Yang nak bermula mcm diorang ni meh akak bantu korang buat duit ngan maaez..
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  3  0  3 hours ago
  • Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG! ************************************** 
Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu.

Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? 

🌸Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap 
🌸Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak 
🌸Control minyak 
🌸Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama 
🌸Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! 
🌸Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah 
🌸Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat 
🌸Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)

 FREE💌???FREE🎁???FREE Skin consultation???

Jom tekan link wasap di bio

Love,
Shikin😘

#marykaykulai #marykaypahang #marykaymutiararini #marykayskudai #skincarelover #skudai #pontian #pekannenas #marykaysoftener #suncare #sunscreen#marykaykotatinggi #marykayjerantut #marykaylife #marykaymakeup #marykaymen #marykaykempas #marykayserum #marykayskinvi #marykayjb#marykaymedini#marykayperlis#marykaykedah
  • Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG! **************************************
    Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu.

    Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?

    🌸Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
    🌸Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
    🌸Control minyak
    🌸Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
    🌸Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
    🌸Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
    🌸Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
    🌸Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)

    FREE💌???FREE🎁???FREE Skin consultation???

    Jom tekan link wasap di bio

    Love,
    Shikin😘

    #marykaykulai #marykaypahang #marykaymutiararini #marykayskudai #skincarelover #skudai #pontian #pekannenas #marykaysoftener #suncare #sunscreen#marykaykotatinggi #marykayjerantut #marykaylife #marykaymakeup #marykaymen #marykaykempas #marykayserum #marykayskinvi #marykayjb#marykaymedini#marykayperlis#marykaykedah

  •  0  0  10 hours ago
  • Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG! ************************************** 
Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu.

Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? 

🌸Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap 
🌸Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak 
🌸Control minyak 
🌸Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama 
🌸Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! 
🌸Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah 
🌸Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat 
🌸Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)

FREE💌???FREE🎁???FREE Skin consultation???

Jom tekan link wasap di bio

Love,
Shikin😘

#marykaykulai #marykaypahang #marykaymutiararini #marykayskudai #skincarelover #skudai #pontian #pekannenas #marykaysoftener #suncare #sunscreen#marykaykotatinggi #marykayjerantut #marykaylife #marykaymakeup #marykaymen #marykaykempas #marykayserum #marykayskinvi #marykayjb#marykaymedini#marykayperlis#marykaykedah
  • Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG! **************************************
    Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu.

    Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?

    🌸Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap
    🌸Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
    🌸Control minyak
    🌸Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
    🌸Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
    🌸Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
    🌸Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
    🌸Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)

    FREE💌???FREE🎁???FREE Skin consultation???

    Jom tekan link wasap di bio

    Love,
    Shikin😘

    #marykaykulai #marykaypahang #marykaymutiararini #marykayskudai #skincarelover #skudai #pontian #pekannenas #marykaysoftener #suncare #sunscreen#marykaykotatinggi #marykayjerantut #marykaylife #marykaymakeup #marykaymen #marykaykempas #marykayserum #marykayskinvi #marykayjb#marykaymedini#marykayperlis#marykaykedah

  •  0  0  10 hours ago
  • SI PURPLE YG AJAIB!! Si purple ni memang ajaib tau, kalau tanya saya, apa pelembap mary kay yg paling saya suke, of course jwapannya OIL FREE HYDRATING GEL ni. Serius memang ajaib, bila pakai ni, muka tak akan berminyak, kulit pon rasa lembut dan licin.

boleh dipakai anytime of the day or night, and die dalam bentuk gel so mmg cepat meresap and x melekit.

Bukan tu je, kalau pakai sebelum makeup, mmg senang sangat nak apply makeup lepas tu and makeup pon jadi smooth and cantik!

Nak maintain skin hydration? FREE💌???FREE🎁???FREE Skin consultation???

Jom tekan link wasap di bio

Love,
Shikin😘

#marykaykulai #marykaypahang #marykaymutiararini #marykayskudai #skincarelover #skudai #pontian #pekannenas #marykaysoftener #suncare #sunscreen#marykaykotatinggi #marykayjerantut #marykaylife #marykaymakeup #marykaymen #marykaykempas #marykayserum #marykayskinvi #marykayjb#marykaymedini#marykayperlis#marykaykedah
  • SI PURPLE YG AJAIB!! Si purple ni memang ajaib tau, kalau tanya saya, apa pelembap mary kay yg paling saya suke, of course jwapannya OIL FREE HYDRATING GEL ni. Serius memang ajaib, bila pakai ni, muka tak akan berminyak, kulit pon rasa lembut dan licin.

    boleh dipakai anytime of the day or night, and die dalam bentuk gel so mmg cepat meresap and x melekit.

    Bukan tu je, kalau pakai sebelum makeup, mmg senang sangat nak apply makeup lepas tu and makeup pon jadi smooth and cantik!

    Nak maintain skin hydration? FREE💌???FREE🎁???FREE Skin consultation???

    Jom tekan link wasap di bio

    Love,
    Shikin😘

    #marykaykulai #marykaypahang #marykaymutiararini #marykayskudai #skincarelover #skudai #pontian #pekannenas #marykaysoftener #suncare #sunscreen#marykaykotatinggi #marykayjerantut #marykaylife #marykaymakeup #marykaymen #marykaykempas #marykayserum #marykayskinvi #marykayjb#marykaymedini#marykayperlis#marykaykedah

  •  0  0  10 hours ago
  • Customer Mira share gambar selfie pakai make up set #LSP🔥 Cantik ke cantik sangat??? 😍
.
LAGENDA SEORANG PUTERI - RM 79.00 ❤
.
Set make up lengkap yang mengandungi;
.
✔ 2 Lipmates
✔ 1 Blusher 
✔ 1 Eyeshadow palette ( 4 shades)
.
Harga mampu milik, quality level international 😎
.
Whatsapp Mira sekarang untuk order 📲
.
#agentlovelieepontian #lovelieeskincare #lovelieepontian #hpp #makeuptutorial #cleanser #serum #sunscreen #makeupcosmetics #promotions #skincare #beauty #skincareroutine #skincareproduct #pontian #simpangrenggam #pekannenas #sedenak #teamanemonsta #codloveliee #makeupwedding #makeuponfleek #glowingskin #flawlessskin #makeupoftheday #makeupartist #makeuplooks #makeuplookrayahaji2020
  • Customer Mira share gambar selfie pakai make up set #LSP🔥 Cantik ke cantik sangat??? 😍
    .
    LAGENDA SEORANG PUTERI - RM 79.00 ❤
    .
    Set make up lengkap yang mengandungi;
    .
    ✔ 2 Lipmates
    ✔ 1 Blusher
    ✔ 1 Eyeshadow palette ( 4 shades)
    .
    Harga mampu milik, quality level international 😎
    .
    Whatsapp Mira sekarang untuk order 📲
    .
    #agentlovelieepontian #lovelieeskincare #lovelieepontian #hpp #makeuptutorial #cleanser #serum #sunscreen #makeupcosmetics #promotions #skincare #beauty #skincareroutine #skincareproduct #pontian #simpangrenggam #pekannenas #sedenak #teamanemonsta #codloveliee #makeupwedding #makeuponfleek #glowingskin #flawlessskin #makeupoftheday #makeupartist #makeuplooks #makeuplookrayahaji2020

  •  14  0  18 hours ago
  • BERTAMBAH SUKA ,BILA KULIT BERSIH & SIHAT
.
Happy sangat bila tengok kulit cust kembali sihat, nampak beza kan. Kulit dulu berjerawat bernanah lagi, memang buat kita tak yakin nak bedepan dengan orang ramai, lagi-lagi kalau awak tu memang keje hari2 nak jumpe orang, ishhh rasa malu kn?
.
Dah takyah nak risau @ sedih, korang konsisten dengan #susumaaez ni, insyallah nampak beza kulit tu nanti☺️
.
Nak omah bantu Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian  #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian  #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #teamsaloma #supplementpemutih  #susukambing #susukurma  #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk
  • BERTAMBAH SUKA ,BILA KULIT BERSIH & SIHAT
    .
    Happy sangat bila tengok kulit cust kembali sihat, nampak beza kan. Kulit dulu berjerawat bernanah lagi, memang buat kita tak yakin nak bedepan dengan orang ramai, lagi-lagi kalau awak tu memang keje hari2 nak jumpe orang, ishhh rasa malu kn?
    .
    Dah takyah nak risau @ sedih, korang konsisten dengan #susumaaez ni, insyallah nampak beza kulit tu nanti☺️
    .
    Nak omah bantu Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #maaezbeauty #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #jdt #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #nakcantik #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #putihgebu #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #teamsaloma #supplementpemutih #susukambing #susukurma #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk

  •  7  0  8 August, 2020
  • 3CODE PILIHAN,DAH CUBA BELUM
.
.
✨PINK PORCELAIN
✨NATURAL BEIGE
✨WARM BEIGE
.
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • 3CODE PILIHAN,DAH CUBA BELUM
    .
    .
    ✨PINK PORCELAIN
    ✨NATURAL BEIGE
    ✨WARM BEIGE
    .
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  7  1  8 August, 2020
  • Alhamdulillah postage & cod terima kasih semua yang repeat order & yang baru bermaaez semoga semuaya selamat sampai,,,
.
SusuMaaez ni selain dapat merawat kulit ia jugak buat kulit korang bersih, cerah, makin sihat & bagi tenaga,, mengenyangkan, bantu melawaskan jugak,,,,eh banyak lagi lah kebaikan maaez.Serius nak tahu kebaikan setiap maaez rojer je akak terus
.
Sebarang pertanyaan/ order
Whatsapp  01121615920 
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
#maaezpontian
  • Alhamdulillah postage & cod terima kasih semua yang repeat order & yang baru bermaaez semoga semuaya selamat sampai,,,
    .
    SusuMaaez ni selain dapat merawat kulit ia jugak buat kulit korang bersih, cerah, makin sihat & bagi tenaga,, mengenyangkan, bantu melawaskan jugak,,,,eh banyak lagi lah kebaikan maaez.Serius nak tahu kebaikan setiap maaez rojer je akak terus
    .
    Sebarang pertanyaan/ order
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty
    #maaezpontian

  •  9  0  7 August, 2020
  • Thank you customer dari Melaka grab Cleanser & HPP dari Mira 😘
.
Semoga membantu untuk rawat segala masalah muka yang awak alami 💕
.
LOVELiEE Cleanser (50 ml) - RM 59.00 💰
Supplement HELLO PEACH PLEASE (HPP) (1 box 14 sachets) - RM 89.00 💰
.
Nak kulit cantik & sihat? 😱
.
WhatsApp Mira sekarang‼️📲
.
#agentlovelieepontian #lovelieeskincare #lovelieepontian #hpp #lovelieeserum #lovelieecleanser #cleanser #serum #sunscreen #promotions #skincare #beauty #skincareroutine #skincareproduct #pontian #simpangrenggam #pekannenas #sedenak #teamkakdeeflyhigh #teamanemonsta #codloveliee #pimple #darkspot #glowingskin #flawlessskin #freegift #clearskin #sunburn #acne #scars
  • Thank you customer dari Melaka grab Cleanser & HPP dari Mira 😘
    .
    Semoga membantu untuk rawat segala masalah muka yang awak alami 💕
    .
    LOVELiEE Cleanser (50 ml) - RM 59.00 💰
    Supplement HELLO PEACH PLEASE (HPP) (1 box 14 sachets) - RM 89.00 💰
    .
    Nak kulit cantik & sihat? 😱
    .
    WhatsApp Mira sekarang‼️📲
    .
    #agentlovelieepontian #lovelieeskincare #lovelieepontian #hpp #lovelieeserum #lovelieecleanser #cleanser #serum #sunscreen #promotions #skincare #beauty #skincareroutine #skincareproduct #pontian #simpangrenggam #pekannenas #sedenak #teamkakdeeflyhigh #teamanemonsta #codloveliee #pimple #darkspot #glowingskin #flawlessskin #freegift #clearskin #sunburn #acne #scars

  •  14  0  7 August, 2020
  • Nikmatnya dapat minum air kathira j sejuk ni..cuaca dah la panas lit-lit. 100% homemade. Tak perlu tunggu bulan Ramadhan nak dapatkan air ni. Hari² biasa pun boleh minum. Roger cepat.
.
Nak order👇👇👇
📞📲 http://wa.me/601113313868
📞📲 http://wa.me/60187612278
🚗 *DELIVERY AREA PONTIAN/BENUT/KUKUP/PEKAN NENAS/KAYU ARA PASONG (CAJ DELIVERY IKUT JARAK PENGHANTARAN)*
🚶SELF PICKUP : 7175, JALAN HARTA INDAH 1, TAMAN DESA HARTA INDAH, PARIT SEMERAH
.
#ejenairkathiraj #pekannenas #benut #pontian #airkathirajbiasa #airkathirajpremium #airkathirajsedap
  • Nikmatnya dapat minum air kathira j sejuk ni..cuaca dah la panas lit-lit. 100% homemade. Tak perlu tunggu bulan Ramadhan nak dapatkan air ni. Hari² biasa pun boleh minum. Roger cepat.
    .
    Nak order👇👇👇
    📞📲 http://wa.me/601113313868
    📞📲 http://wa.me/60187612278
    🚗 *DELIVERY AREA PONTIAN/BENUT/KUKUP/PEKAN NENAS/KAYU ARA PASONG (CAJ DELIVERY IKUT JARAK PENGHANTARAN)*
    🚶SELF PICKUP : 7175, JALAN HARTA INDAH 1, TAMAN DESA HARTA INDAH, PARIT SEMERAH
    .
    #ejenairkathiraj #pekannenas #benut #pontian #airkathirajbiasa #airkathirajpremium #airkathirajsedap

  •  0  0  7 August, 2020
  • CAPPADOCIA

The box of happiness and love that can be yours for only RM40👍🏻

Creating happiness is now easy like ABC👌🏻

Feel free to contact us through DM or just click the link in the bio!

#coklatboxmurah#pekannenas#murah#budget
  • CAPPADOCIA

    The box of happiness and love that can be yours for only RM40👍🏻

    Creating happiness is now easy like ABC👌🏻

    Feel free to contact us through DM or just click the link in the bio!

    #coklatboxmurah #pekannenas #murah #budget

  •  18  0  7 August, 2020
  • BUDAPEST

The box of happiness and love that can be yours for only RM30👍🏻

Creating happiness is now easy like ABC👌🏻

Feel free to contact us through DM or just click the link in the bio!

#coklatboxmurah#pekannenas#budget#murah
  • BUDAPEST

    The box of happiness and love that can be yours for only RM30👍🏻

    Creating happiness is now easy like ABC👌🏻

    Feel free to contact us through DM or just click the link in the bio!

    #coklatboxmurah #pekannenas #budget #murah

  •  14  0  7 August, 2020

Top #pekannenas Posts

  • Double Patty Burger.
.
Antara Menu Terbaru Kami.
.
Jom Selit Order Jom.
Tak Cuba Tak Tahu Sedap Ke Tak.
.
🛵Delivery Slot(ORDER)
LUNCH 12pm-2pm(SEHARI AWAL)
PETANG 5pm-7pm(SBLUM 1PM)
DINNER 8pm-10pm(SBLUM 3PM)
.
Cover Area.⤵️
.
🚀Setiap Hari(Jumaat Tutup)
#pontian #rimbaterjun #rambah #telukKerang #KUKUP #kayuAraPasong #api2 #pekannenas #jalanSawah #kangkarpulai #tamanUniversiti #gelangpatah #LimaKedai #mutiararini #iskandarputeri #BukitIndah #Nusajaya #PTP
.
🚀Selasa-Khamis-Ahad
#benut #sanglang #ayerbaloi

For more info.
.
iG = Click Link Di Bio.
@ Contact +60197908785
FB = ⤵️
http://woodfirepontian.wasap.my
@ Contact +60197908785
.
ps: #slotkosongLimited #menuBaruWoodfire
  • Double Patty Burger.
    .
    Antara Menu Terbaru Kami.
    .
    Jom Selit Order Jom.
    Tak Cuba Tak Tahu Sedap Ke Tak.
    .
    🛵Delivery Slot(ORDER)
    LUNCH 12pm-2pm(SEHARI AWAL)
    PETANG 5pm-7pm(SBLUM 1PM)
    DINNER 8pm-10pm(SBLUM 3PM)
    .
    Cover Area.⤵️
    .
    🚀Setiap Hari(Jumaat Tutup)
    #pontian #rimbaterjun #rambah #telukKerang #KUKUP #kayuAraPasong #api2 #pekannenas #jalanSawah #kangkarpulai #tamanUniversiti #gelangpatah #LimaKedai #mutiararini #iskandarputeri #BukitIndah #Nusajaya #PTP
    .
    🚀Selasa-Khamis-Ahad
    #benut #sanglang #ayerbaloi

    For more info.
    .
    iG = Click Link Di Bio.
    @ Contact +60197908785
    FB = ⤵️
    http://woodfirepontian.wasap.my
    @ Contact +60197908785
    .
    ps: #slotkosongLimited #menuBaruWoodfire

  •  144  8  14 October, 2019
  • Gourmet Burger.
Burger with Salted Egg Sos.
.
Hari Selasa, Khamis & Ahad.
Penghantaran Ke Benut & AyerBaloi.
Jom Selit Order Jom.
Tak Cuba Tak Tahu Sedap Ke Tak.
.
🛵Delivery Slot(ORDER)
LUNCH 12pm-2pm(SEHARI AWAL)
PETANG 5pm-7pm(SBLUM 1PM)
DINNER 8pm-10pm(SBLUM 3PM)
.
Cover Area.⤵️
.
🚀Setiap Hari(Jumaat Tutup)
#pontian #rimbaterjun #rambah #telukKerang #KUKUP #kayuAraPasong #api2 #pekannenas #jalanSawah #kangkarpulai #tamanUniversiti #gelangpatah #LimaKedai #mutiararini #iskandarputeri #BukitIndah #Nusajaya #PTP
.
🚀Selasa-Khamis-Ahad
#benut #sanglang #ayerbaloi

For more info.
.
iG = Click Link Di Bio.
@ Contact +60197908785
FB = ⤵️
http://woodfirepontian.wasap.my
@ Contact +60197908785
.
ps: #slotkosongLimited #menuBaruWoodfire
  • Gourmet Burger.
    Burger with Salted Egg Sos.
    .
    Hari Selasa, Khamis & Ahad.
    Penghantaran Ke Benut & AyerBaloi.
    Jom Selit Order Jom.
    Tak Cuba Tak Tahu Sedap Ke Tak.
    .
    🛵Delivery Slot(ORDER)
    LUNCH 12pm-2pm(SEHARI AWAL)
    PETANG 5pm-7pm(SBLUM 1PM)
    DINNER 8pm-10pm(SBLUM 3PM)
    .
    Cover Area.⤵️
    .
    🚀Setiap Hari(Jumaat Tutup)
    #pontian #rimbaterjun #rambah #telukKerang #KUKUP #kayuAraPasong #api2 #pekannenas #jalanSawah #kangkarpulai #tamanUniversiti #gelangpatah #LimaKedai #mutiararini #iskandarputeri #BukitIndah #Nusajaya #PTP
    .
    🚀Selasa-Khamis-Ahad
    #benut #sanglang #ayerbaloi

    For more info.
    .
    iG = Click Link Di Bio.
    @ Contact +60197908785
    FB = ⤵️
    http://woodfirepontian.wasap.my
    @ Contact +60197908785
    .
    ps: #slotkosongLimited #menuBaruWoodfire

  •  134  7  15 October, 2019
  • SET DETOX SHAKLEE paling terkenal!
.
Nak cuba apa apa supplement atau vitamin WAJIB DETOX dahulu. Singkirkan segala toksin dalam badan.
.
Fullset detox ada 5 items. Meh yana kenalkan.
.
✅ Vivix -- rejuvenate cells. Bertindak di peringkat sel untuk melindungi dari radikal bebas, antipenuaan. .
.
✅ Herblax -- bantu bersihkan usus supaya toksin dalam usus di flush sepenuhnya & nutrien makanan dapat diserap dengan baik.
.
✅ Alfalfa -- detox ikut urine. Rendahkan kolesterol.
.
✅ DTX -- tingkatkan fungsi hati. Bantu mobilise glycogen supaya tak disimpan menjadi lemak. .
.
✅ Peppermint ginger -- daun pudina & halia berfungsi untuk membuang angin & kurangkan loya.
.
Jom. Order sekarang ada SPECIAL PRICE menanti korang.
.
Liyana 017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #bbu #senai #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #nusajaya #plentong #majidee #perling #pekannenas #bukitindah #pulaiindah #mountaustin #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor
  • SET DETOX SHAKLEE paling terkenal!
    .
    Nak cuba apa apa supplement atau vitamin WAJIB DETOX dahulu. Singkirkan segala toksin dalam badan.
    .
    Fullset detox ada 5 items. Meh yana kenalkan.
    .
    ✅ Vivix -- rejuvenate cells. Bertindak di peringkat sel untuk melindungi dari radikal bebas, antipenuaan. .
    .
    ✅ Herblax -- bantu bersihkan usus supaya toksin dalam usus di flush sepenuhnya & nutrien makanan dapat diserap dengan baik.
    .
    ✅ Alfalfa -- detox ikut urine. Rendahkan kolesterol.
    .
    ✅ DTX -- tingkatkan fungsi hati. Bantu mobilise glycogen supaya tak disimpan menjadi lemak. .
    .
    ✅ Peppermint ginger -- daun pudina & halia berfungsi untuk membuang angin & kurangkan loya.
    .
    Jom. Order sekarang ada SPECIAL PRICE menanti korang.
    .
    Liyana 017-5378477
    .
    Cod #kempas #johorbahru #tampoi #tamanuniversiti #skudai #bbu #senai #utmskudai #utmjohor #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #nusajaya #plentong #majidee #perling #pekannenas #bukitindah #pulaiindah #mountaustin #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #shakleejohor

  •  110  2  27 July, 2018
  • Bahagia itu adalah ketika melihat senyuman yang indah di wajah pasangan yang kite cintai❤ -

For any inquiry 
Pls, whatsapp : 0177220170(hafiz) -

For more artwork pls visit our 
Fb: hafizzaidin photography
Web: www.hafizzaidinphotography.pixieset.com
Ig: hafizzaidin.photography
  • Bahagia itu adalah ketika melihat senyuman yang indah di wajah pasangan yang kite cintai❤ -

    For any inquiry
    Pls, whatsapp : 0177220170(hafiz) -

    For more artwork pls visit our
    Fb: hafizzaidin photography
    Web: www.hafizzaidinphotography.pixieset.com
    Ig: hafizzaidin.photography

  •  118  1  11 December, 2019