#pecahlemak Instagram Photos & Videos

pecahlemak - 23k posts

Hashtag Popularity

10.5
average comments
348.3
average likes

Latest #pecahlemak Posts

  • ‼️NEW BABY‼️
.
FLUSH IT HONEY
( Madu  Lemon  Ginger )
.
Containing lemon, honey, ginger, aloe vera, vitamin C.
.
Apa FLUSH IT HONEY ne❓
.
▶️ Main function utk detox your body, remove toxins, improve liver function
.
Secara automatically imporove your digestion system, skin pun akan improve and glowing
.
Sapa yg malas nak detox your body, malas nak hiris hiris lemon, hiris ginger, nak cari cari madu tu, terus je lah sedut FLUSH IT HONEY ne..kan senang 
.
Rasa2 nak detox ari ne, sedut je ari ne..klu esok nak detox, sedut je esok..kan mudah & senang
.
Nak tahu, nak tnya, nak order ws je 0172345656
.
Kan senang
.
.
🍋🍯
.
.
#vsco#vscocam#likeforlikes #likesforlikesback#likeslikeslikes#vscom#vscofilter#postforlikes#likeforfollow#like4likes#likelike#bodyrangeagent#bodyrange#sugardollbodyrange#bodytone#slimmingcream#jomkurus#bodyrangebysugardoll#bodyrangecod#calmingcream#nakkurus#pecahlemak#bodyrangebysugardoll#bodyrangeshahalam#masalahselulit#nakkurus#masalahberatbadan#sugardollshahalam#sugardollklang#bodyrangeshahalam#bodyrangeklang#detoxkurus#flushithoney
  • ‼️NEW BABY‼️
    .
    FLUSH IT HONEY
    ( Madu Lemon Ginger )
    .
    Containing lemon, honey, ginger, aloe vera, vitamin C.
    .
    Apa FLUSH IT HONEY ne❓
    .
    ▶️ Main function utk detox your body, remove toxins, improve liver function
    .
    Secara automatically imporove your digestion system, skin pun akan improve and glowing
    .
    Sapa yg malas nak detox your body, malas nak hiris hiris lemon, hiris ginger, nak cari cari madu tu, terus je lah sedut FLUSH IT HONEY ne..kan senang
    .
    Rasa2 nak detox ari ne, sedut je ari ne..klu esok nak detox, sedut je esok..kan mudah & senang
    .
    Nak tahu, nak tnya, nak order ws je 0172345656
    .
    Kan senang
    .
    .
    🍋🍯
    .
    .
    #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes#likelike#bodyrangeagent#bodyrange#sugardollbodyrange#bodytone#slimmingcream#jomkurus#bodyrangebysugardoll#bodyrangecod#calmingcream#nakkurus#pecahlemak#bodyrangebysugardoll#bodyrangeshahalam#masalahselulit#nakkurus#masalahberatbadan#sugardollshahalam#sugardollklang#bodyrangeshahalam#bodyrangeklang#detoxkurus#flushithoney

  •  5  0  3 hours ago
  • Pompuan biasa seluar ngam2. Terutama sekali jeans. Bila dh byk mkn perut senak kadang2 tepaksa buka button baru selesa. Tapi takut pulak dgn zip2 nanti tak sedar terbukak. Naya! Hahaha.. Ha..sape pernah mengalami situasi mcm ni? 🤭
.
Next time boleh try la trick ni. Hehe.. Tapi jgn selalu joli mkn banyak kat luar. Nanti susah nak turunkan berat badan. Hehe..
.
Kalau memang tengah diet, jom cuba Mila. Confirm kenyang lama. Berminat boleh click link di bio 😊
.
⁣#kurusdarirumah #jomkurus #gemukisawesome #kuruscantik #kurusbadan  #lifehacks #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #tipskecantikkan #dramasweetdreams #kuruscepat  #nakkuruscepat  #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan #bruneikupromote #bruneionlineshopping #sapotlokal #dramasangat #bruneifoods #sayajualproduk #meletop #7harimencintaiku #neelofa #mirafilzah
  • Pompuan biasa seluar ngam2. Terutama sekali jeans. Bila dh byk mkn perut senak kadang2 tepaksa buka button baru selesa. Tapi takut pulak dgn zip2 nanti tak sedar terbukak. Naya! Hahaha.. Ha..sape pernah mengalami situasi mcm ni? 🤭
    .
    Next time boleh try la trick ni. Hehe.. Tapi jgn selalu joli mkn banyak kat luar. Nanti susah nak turunkan berat badan. Hehe..
    .
    Kalau memang tengah diet, jom cuba Mila. Confirm kenyang lama. Berminat boleh click link di bio 😊
    .
    #kurusdarirumah #jomkurus #gemukisawesome #kuruscantik #kurusbadan #lifehacks #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #tipskecantikkan #dramasweetdreams #kuruscepat #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan #bruneikupromote #bruneionlineshopping #sapotlokal #dramasangat #bruneifoods #sayajualproduk #meletop #7harimencintaiku #neelofa #mirafilzah

  •  23  10  3 hours ago
  • ‼️NEW BABY‼️
.
FLUSH IT HONEY
( Madu  Lemon  Ginger )
.
Containing lemon, honey, ginger, aloe vera, vitamin C.
.
Apa FLUSH IT HONEY ne❓
.
▶️ Main function utk detox your body, remove toxins, improve liver function
.
Secara automatically imporove your digestion system, skin pun akan improve and glowing
.
Sapa yg malas nak detox your body, malas nak hiris hiris lemon, hiris ginger, nak cari cari madu tu, terus je lah sedut FLUSH IT HONEY ne..kan senang 
.
Rasa2 nak detox ari ne, sedut je ari ne..klu esok nak detox, sedut je esok..kan mudah & senang
.
Nak tahu, nak tnya, nak order ws je 0172345656
.
Kan senang
.
.
🍋🍯
.
.
#vsco#vscocam#likeforlikes #likesforlikesback#likeslikeslikes#vscom#vscofilter#postforlikes#likeforfollow#like4likes#likelike#bodyrangeagent#bodyrange#sugardollbodyrange#bodytone#slimmingcream#jomkurus#bodyrangebysugardoll#bodyrangecod#calmingcream#nakkurus#pecahlemak#bodyrangebysugardoll#bodyrangeshahalam#masalahselulit#nakkurus#masalahberatbadan#sugardollshahalam#sugardollklang#bodyrangeshahalam#bodyrangeklang#detoxkurus#flushithoney
  • ‼️NEW BABY‼️
    .
    FLUSH IT HONEY
    ( Madu Lemon Ginger )
    .
    Containing lemon, honey, ginger, aloe vera, vitamin C.
    .
    Apa FLUSH IT HONEY ne❓
    .
    ▶️ Main function utk detox your body, remove toxins, improve liver function
    .
    Secara automatically imporove your digestion system, skin pun akan improve and glowing
    .
    Sapa yg malas nak detox your body, malas nak hiris hiris lemon, hiris ginger, nak cari cari madu tu, terus je lah sedut FLUSH IT HONEY ne..kan senang
    .
    Rasa2 nak detox ari ne, sedut je ari ne..klu esok nak detox, sedut je esok..kan mudah & senang
    .
    Nak tahu, nak tnya, nak order ws je 0172345656
    .
    Kan senang
    .
    .
    🍋🍯
    .
    .
    #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes#likelike#bodyrangeagent#bodyrange#sugardollbodyrange#bodytone#slimmingcream#jomkurus#bodyrangebysugardoll#bodyrangecod#calmingcream#nakkurus#pecahlemak#bodyrangebysugardoll#bodyrangeshahalam#masalahselulit#nakkurus#masalahberatbadan#sugardollshahalam#sugardollklang#bodyrangeshahalam#bodyrangeklang#detoxkurus#flushithoney

  •  3  0  4 hours ago
  • Losyen maryam advance..
Wow... Set lengkap klubnalaleh tau. Losyen ni membantu membakar lemak dari luar..

Membantu reshape bentuk badan. Dan tidak merengsakan kulit.. Merawat kulit stretch mark atau selulit.. Kulit akan jadi lebih lembut dan cantik..

Penggunaan yang konsisten dan disiplin akan menghasilkan results yg TERBAIK ‼️
🤩 🤩
Hanya Rm35 je uolss.
100ml..

WhatsApp 01169850723

#klubnalaleh #langsing
#kuasaviral #pecahlemak
#kopilondehlemak #slim
#singkirlemak #berkesan
#produkkurus #cantik
#teamkaktila #luluskkm
#badansihat #dietsihat
#losyenmaryam #bakarlemak
  • Losyen maryam advance..
    Wow... Set lengkap klubnalaleh tau. Losyen ni membantu membakar lemak dari luar..

    Membantu reshape bentuk badan. Dan tidak merengsakan kulit.. Merawat kulit stretch mark atau selulit.. Kulit akan jadi lebih lembut dan cantik..

    Penggunaan yang konsisten dan disiplin akan menghasilkan results yg TERBAIK ‼️
    🤩 🤩
    Hanya Rm35 je uolss.
    100ml..

    WhatsApp 01169850723

    #klubnalaleh #langsing
    #kuasaviral #pecahlemak
    #kopilondehlemak #slim
    #singkirlemak #berkesan
    #produkkurus #cantik
    #teamkaktila #luluskkm
    #badansihat #dietsihat
    #losyenmaryam #bakarlemak

  •  0  0  5 hours ago
  • Faham tak dekat Sugardoll ni kita nak konsep inside out
.
Dulu rambut je, skrg badan pun tau
.
Minum Flush it Honey utk buang toxin2 jahat, apply Calming Cream utk shape the body
.
Acenggitu
.
Hana buat COD setiap hari tanpa henti ke seluruh kawasan sekitar KL/Gombak dan PJ! So siapa nak barang cepat sampai, boleh contact Hana laju laju ya! 💕
.
HanaReina👸🏻
Jom kurus dan wangi! 💃🏻
Bodyrange by Sugardoll
‭+60 19 516 9676‬/dm/tekan link di bio
.
#flushithoneyagent #flushithoney #sugardollbodyrange #bodyrangesugardoll #bodytone #squat #teamhanareina #slimmingcream #slimming #jomkurus #bodyrangebysugardoll #bodyrangecod #flushithoneycod #nakkurus #kurus #pecahlemak #teamvaingers #teamhanareina  #bodyrangeklcc #bodyrangekl #bodyrangegombak #bodyrange #bodyrangesugardoll #bodyrangefeedback #flushithoneyklcc #flushithoneygombak #flushithoneysugardoll #detoxdrink #detox
  • Faham tak dekat Sugardoll ni kita nak konsep inside out
    .
    Dulu rambut je, skrg badan pun tau
    .
    Minum Flush it Honey utk buang toxin2 jahat, apply Calming Cream utk shape the body
    .
    Acenggitu
    .
    Hana buat COD setiap hari tanpa henti ke seluruh kawasan sekitar KL/Gombak dan PJ! So siapa nak barang cepat sampai, boleh contact Hana laju laju ya! 💕
    .
    HanaReina👸🏻
    Jom kurus dan wangi! 💃🏻
    Bodyrange by Sugardoll
    ‭+60 19 516 9676‬/dm/tekan link di bio
    .
    #flushithoneyagent #flushithoney #sugardollbodyrange #bodyrangesugardoll #bodytone #squat #teamhanareina #slimmingcream #slimming #jomkurus #bodyrangebysugardoll #bodyrangecod #flushithoneycod #nakkurus #kurus #pecahlemak #teamvaingers #teamhanareina #bodyrangeklcc #bodyrangekl #bodyrangegombak #bodyrange #bodyrangesugardoll #bodyrangefeedback #flushithoneyklcc #flushithoneygombak #flushithoneysugardoll #detoxdrink #detox

  •  3  0  6 hours ago
  • Guysss 🍯 🍋 
.
Barang boekkss laku keras
.
Terlepas batch yg ni korang kena tunggu lg THREE WEEKS tau utk hq restock balik
.
Cepat siss order jomsss. Boleh dpt harga special kalau beli dgn Calming Cream sekaliii 💙
.
Hana buat COD setiap hari tanpa henti ke seluruh kawasan sekitar KL/Gombak dan PJ! So siapa nak barang cepat sampai, boleh contact Hana laju laju ya! 💕
.
HanaReina👸🏻
Jom kurus dan wangi! 💃🏻
Bodyrange by Sugardoll
‭+60 19 516 9676‬/dm/tekan link di bio
.
#flushithoneyagent #flushithoney #sugardollbodyrange #bodyrangesugardoll #bodytone #squat #teamhanareina #slimmingcream #slimming #jomkurus #bodyrangebysugardoll #bodyrangecod #flushithoneycod #nakkurus #kurus #pecahlemak #teamvaingers #teamhanareina  #bodyrangeklcc #bodyrangekl #bodyrangegombak #bodyrange #bodyrangesugardoll #bodyrangefeedback #flushithoneyklcc #flushithoneygombak #flushithoneysugardoll #detoxdrink #detox
  • Guysss 🍯 🍋
    .
    Barang boekkss laku keras
    .
    Terlepas batch yg ni korang kena tunggu lg THREE WEEKS tau utk hq restock balik
    .
    Cepat siss order jomsss. Boleh dpt harga special kalau beli dgn Calming Cream sekaliii 💙
    .
    Hana buat COD setiap hari tanpa henti ke seluruh kawasan sekitar KL/Gombak dan PJ! So siapa nak barang cepat sampai, boleh contact Hana laju laju ya! 💕
    .
    HanaReina👸🏻
    Jom kurus dan wangi! 💃🏻
    Bodyrange by Sugardoll
    ‭+60 19 516 9676‬/dm/tekan link di bio
    .
    #flushithoneyagent #flushithoney #sugardollbodyrange #bodyrangesugardoll #bodytone #squat #teamhanareina #slimmingcream #slimming #jomkurus #bodyrangebysugardoll #bodyrangecod #flushithoneycod #nakkurus #kurus #pecahlemak #teamvaingers #teamhanareina #bodyrangeklcc #bodyrangekl #bodyrangegombak #bodyrange #bodyrangesugardoll #bodyrangefeedback #flushithoneyklcc #flushithoneygombak #flushithoneysugardoll #detoxdrink #detox

  •  2  0  6 hours ago
  • Kenapa honey, lemon & ginger ni ingredients yg paling famous bila kita sebut pasal ‘detox?’
.
Actually these three works more that just to detoxify your body
.
Dia mcm home remedy dari dulu kala lg la
.
🍯 Strengthens  your digestive system
🍯 Relieves morning sickness during pregnancy
🍯 Increases your immunity
.
Macam2 guysss!
.
So when life gives you lemon, you detox!
.
Hana buat COD setiap hari tanpa henti ke seluruh kawasan sekitar KL/Gombak dan PJ! So siapa nak barang cepat sampai, boleh contact Hana laju laju ya! 💕
.
HanaReina👸🏻
Jom kurus dan wangi! 💃🏻
Bodyrange by Sugardoll
‭+60 19 516 9676‬/dm/tekan link di bio
.
#flushithoneyagent #flushithoney #sugardollbodyrange #bodyrangesugardoll #bodytone #squat #teamhanareina #slimmingcream #slimming #jomkurus #bodyrangebysugardoll #bodyrangecod #flushithoneycod #nakkurus #kurus #pecahlemak #teamvaingers #teamhanareina  #bodyrangeklcc #bodyrangekl #bodyrangegombak #bodyrange #bodyrangesugardoll #bodyrangefeedback #flushithoneyklcc #flushithoneygombak #flushithoneysugardoll #detoxdrink #detox
  • Kenapa honey, lemon & ginger ni ingredients yg paling famous bila kita sebut pasal ‘detox?’
    .
    Actually these three works more that just to detoxify your body
    .
    Dia mcm home remedy dari dulu kala lg la
    .
    🍯 Strengthens your digestive system
    🍯 Relieves morning sickness during pregnancy
    🍯 Increases your immunity
    .
    Macam2 guysss!
    .
    So when life gives you lemon, you detox!
    .
    Hana buat COD setiap hari tanpa henti ke seluruh kawasan sekitar KL/Gombak dan PJ! So siapa nak barang cepat sampai, boleh contact Hana laju laju ya! 💕
    .
    HanaReina👸🏻
    Jom kurus dan wangi! 💃🏻
    Bodyrange by Sugardoll
    ‭+60 19 516 9676‬/dm/tekan link di bio
    .
    #flushithoneyagent #flushithoney #sugardollbodyrange #bodyrangesugardoll #bodytone #squat #teamhanareina #slimmingcream #slimming #jomkurus #bodyrangebysugardoll #bodyrangecod #flushithoneycod #nakkurus #kurus #pecahlemak #teamvaingers #teamhanareina #bodyrangeklcc #bodyrangekl #bodyrangegombak #bodyrange #bodyrangesugardoll #bodyrangefeedback #flushithoneyklcc #flushithoneygombak #flushithoneysugardoll #detoxdrink #detox

  •  4  0  6 hours ago
  • The most wanted Beauty Transparent Massage Oil in every house 🏘🏘....🤩🤩

Untung ada Bubble Belly Oil kt RUMAH segala penyelamat untuk 1 badan for everyone....💪🏻💪🏻

Sy dh guna anda bila lg🥰.. tiap rumah dh wajib dh ada Bubble Belly Oil ni tau.. Sangat bermanfaat berguna & ramai y berjaya😘😘

The smells itself calms u Down with drops of sakura, eucalyptus & lemon oil💗💗💗💗

Not only knowing the beauty of the ingredients in the transparent bottle... Also the amazing MULTIPURPOSE BENEFITS !!!

Its my Addiction💛The best massage oil.
🌹Non sticky🎉🎉
🌹Not only relief pains 🌡🌡
🌹It also Burns Fats !!! 🔥🔥🔥

Jom dapatkan sekarang... 🤩🤩🤩
Hanya Rm40.00 saja kepuasaan yang maksima...💞💞💞
.
#bubblebelly
#minyakmujarab
#minyak1keluarga
#untukselesemabatuk #selsemabatuk 
#slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai
  • The most wanted Beauty Transparent Massage Oil in every house 🏘🏘....🤩🤩

    Untung ada Bubble Belly Oil kt RUMAH segala penyelamat untuk 1 badan for everyone....💪🏻💪🏻

    Sy dh guna anda bila lg🥰.. tiap rumah dh wajib dh ada Bubble Belly Oil ni tau.. Sangat bermanfaat berguna & ramai y berjaya😘😘

    The smells itself calms u Down with drops of sakura, eucalyptus & lemon oil💗💗💗💗

    Not only knowing the beauty of the ingredients in the transparent bottle... Also the amazing MULTIPURPOSE BENEFITS !!!

    Its my Addiction💛The best massage oil.
    🌹Non sticky🎉🎉
    🌹Not only relief pains 🌡🌡
    🌹It also Burns Fats !!! 🔥🔥🔥

    Jom dapatkan sekarang... 🤩🤩🤩
    Hanya Rm40.00 saja kepuasaan yang maksima...💞💞💞
    .
    #bubblebelly
    #minyakmujarab
    #minyak1keluarga
    #untukselesemabatuk #selsemabatuk
    #slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai

  •  5  0  11 hours ago
  • IDOLA BIOLAKU!! 😂

Trust the process! Great things are Coming!!🤗😍
.
.
Masyaallah tabarakallah Alhamdulillah🙏🙏😭🤭😂. Apapunnn.. sy nk berkongsi dgn semua.. Betulkan niat dlu..Nak kurus nk sihat kerana apa? Klo Kerana manusia.. kerana yg lain?  Sukar utk berterusan dn berkekalan.. Niat & Buat lah kerana Allah. 🤗🌹
Thank you Allah🙏. Tqtq Mr ❤️ @kherjohari. Tqtq my coach @atun_aziz tqtq team Amazing #teamcoachatun, tqqssmmm semua2 yg sentiasa 🔥🔥🔥 bakar line bg semangat💪🏻💪🏻. 
#sharing is caring
.
.
Kini, Saya membuka ruang dan peluang kepada 10 org wanita yang bersedia utk dibantu turunkan lebihan berat badan. Komen ‘NAK’ 
.
.
Apa yang anda akan dapat?
.
▶️Personal Coach - Wahida ghani
▶️Kurus dari rumah 💯online
▶️Meal plan setiap hari 
▶️Teknik zigzag & resepi sihat
▶️Whatsapp group support
▶️Daily topic coaching
▶️Daily nutrition
▶️Home workout video
▶️Geng2 yang sentiasa positif
.
Turn ON notification
.
.
follow ig ➡️ wahida_abdghani
.
.
utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat dan klik link di bio ig @wahida_abdghani untuk mendaftar
.
.
wahida ghani📲 01112238720 
Alhamdulillah saya berjaya turun 26kg .
http://coachwahida.wasap.my

#💯online #kurusonlinecoaching

#kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat  #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

Tag : Jcap 3.0 @yatt_shari
  • IDOLA BIOLAKU!! 😂

    Trust the process! Great things are Coming!!🤗😍
    .
    .
    Masyaallah tabarakallah Alhamdulillah🙏🙏😭🤭😂. Apapunnn.. sy nk berkongsi dgn semua.. Betulkan niat dlu..Nak kurus nk sihat kerana apa? Klo Kerana manusia.. kerana yg lain? Sukar utk berterusan dn berkekalan.. Niat & Buat lah kerana Allah. 🤗🌹
    Thank you Allah🙏. Tqtq Mr ❤️ @kherjohari. Tqtq my coach @atun_aziz tqtq team Amazing #teamcoachatun, tqqssmmm semua2 yg sentiasa 🔥🔥🔥 bakar line bg semangat💪🏻💪🏻.
    #sharing is caring
    .
    .
    Kini, Saya membuka ruang dan peluang kepada 10 org wanita yang bersedia utk dibantu turunkan lebihan berat badan. Komen ‘NAK’
    .
    .
    Apa yang anda akan dapat?
    .
    ▶️Personal Coach - Wahida ghani
    ▶️Kurus dari rumah 💯online
    ▶️Meal plan setiap hari
    ▶️Teknik zigzag & resepi sihat
    ▶️Whatsapp group support
    ▶️Daily topic coaching
    ▶️Daily nutrition
    ▶️Home workout video
    ▶️Geng2 yang sentiasa positif
    .
    Turn ON notification
    .
    .
    follow ig ➡️ wahida_abdghani
    .
    .
    utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat dan klik link di bio ig @wahida_abdghani untuk mendaftar
    .
    .
    wahida ghani📲 01112238720
    Alhamdulillah saya berjaya turun 26kg .
    http://coachwahida.wasap.my

    #💯online #kurusonlinecoaching

    #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

    Tag : Jcap 3.0 @yatt_shari

  •  10  0  15 hours ago
  • Nak kurus kena cara yang betul.. Tak kena cara penyakit lain yg muncul nnti. Contohnya sakit gastrik. Sebab apa?? Sbb obses nak kurus sampai skip makan nasi.

NO NO NO...
Bahaya mcm tu cik akk. 
NAK KURUS TAK?
Senang je. Antara tips yang mudah :

1. Minum air masak secukupnya.
2. Jangan skip sarapan.
3. Kurangkan gula dan garam.
4. Makan kerap tapi sikit-sikit.
5. Amalkan pemakanan yg sihat dan seimbang. 
6. Lakukan senaman secara konsisten.
7. CONSUME LA #KlubnaLaleh
Kalau kita boleh disiplin amalkan semua ni. Kalah Che Ta weyy!
Tak percaya dengan tips diatas terutama NO.7 tu?

Meh tengok testimoni padu uii .

#klubnalaleh #langsing
#kuasaviral #pecahlemak
#kopilondehlemak #slim
#singkirlemak #berkesan
#produkkurus #cantik
#teamkaktila #luluskkm
#badansihat #dietsihat
#medinadesire #readystock
  • Nak kurus kena cara yang betul.. Tak kena cara penyakit lain yg muncul nnti. Contohnya sakit gastrik. Sebab apa?? Sbb obses nak kurus sampai skip makan nasi.

    NO NO NO...
    Bahaya mcm tu cik akk.
    NAK KURUS TAK?
    Senang je. Antara tips yang mudah :

    1. Minum air masak secukupnya.
    2. Jangan skip sarapan.
    3. Kurangkan gula dan garam.
    4. Makan kerap tapi sikit-sikit.
    5. Amalkan pemakanan yg sihat dan seimbang.
    6. Lakukan senaman secara konsisten.
    7. CONSUME LA #KlubnaLaleh
    Kalau kita boleh disiplin amalkan semua ni. Kalah Che Ta weyy!
    Tak percaya dengan tips diatas terutama NO.7 tu?

    Meh tengok testimoni padu uii .

    #klubnalaleh #langsing
    #kuasaviral #pecahlemak
    #kopilondehlemak #slim
    #singkirlemak #berkesan
    #produkkurus #cantik
    #teamkaktila #luluskkm
    #badansihat #dietsihat
    #medinadesire #readystock

  •  1  0  15 hours ago
  • KUNCI KEJAYAAN DIET YANG SIHAT BERMULA SEAWAL PAGI😍
.
.
Haa... pada yg tgh berdiet tu.. sila tolong jgn skip sarapan pagi ye🤗
.
.
Turn on notification & follow ig @wahida_abdghani utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat.
.
.
Losing weight with knowledge is more effective and powerful 💥. Let’s get result with wahida ghani.❤️
.
👇🏻👇🏻
Klik link di bio ig @wahida_abdghani untuk mendaftar
.
Coach wahida 📲 01112238720 
Alhamdulillah saya berjaya turun 26kg .
WhatsApp👉🏽 http://coachwahida.wasap.my

#💯online #kurusonlinecoaching
#kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat  #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

Tag: Jcap 3.0: @yatt_shari
  • KUNCI KEJAYAAN DIET YANG SIHAT BERMULA SEAWAL PAGI😍
    .
    .
    Haa... pada yg tgh berdiet tu.. sila tolong jgn skip sarapan pagi ye🤗
    .
    .
    Turn on notification & follow ig @wahida_abdghani utk lebih info, tips dan pemakanan best!! kurus secara sihat.
    .
    .
    Losing weight with knowledge is more effective and powerful 💥. Let’s get result with wahida ghani.❤️
    .
    👇🏻👇🏻
    Klik link di bio ig @wahida_abdghani untuk mendaftar
    .
    Coach wahida 📲 01112238720
    Alhamdulillah saya berjaya turun 26kg .
    WhatsApp👉🏽 http://coachwahida.wasap.my

    #💯online #kurusonlinecoaching
    #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

    Tag: Jcap 3.0: @yatt_shari

  •  2  0  16 hours ago
  • Ruginya tak consume klubna laleh dari sekarang! Sebab kesan sertaa merta tau.

Ramai tanya waktu bila je minum set kurus ni.. Mudah je wakk, minum satu sachet klubna pagi.. Laleh pulak minum waktu malam sebelum tidur

Pengambilan klubna laleh Setiap hari bagus untuk diet sihat kerana membantu kita kenyang lebih lama serta bantu menurunkan berat badan

🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
🌺LALEH (JUS) RM39
🌸SATU SET :RM78
🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS) 

FREE GELANG EMAS KOREA 
FREE SHAKER 🥤💃🏼
Untuk o*der boleh piyem sis.. 😊 

#klubnalaleh #langsing
#kuasaviral #pecahlemak
#kopilondehlemak #slim
#singkirlemak #berkesan
#produkkurus #kuruscarasihat
#badansihat #dietsihat
#medinadesire #readystock
#teamkaktila #luluskkm
  • Ruginya tak consume klubna laleh dari sekarang! Sebab kesan sertaa merta tau.

    Ramai tanya waktu bila je minum set kurus ni.. Mudah je wakk, minum satu sachet klubna pagi.. Laleh pulak minum waktu malam sebelum tidur

    Pengambilan klubna laleh Setiap hari bagus untuk diet sihat kerana membantu kita kenyang lebih lama serta bantu menurunkan berat badan

    🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
    🌺LALEH (JUS) RM39
    🌸SATU SET :RM78
    🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    FREE GELANG EMAS KOREA
    FREE SHAKER 🥤💃🏼
    Untuk o*der boleh piyem sis.. 😊

    #klubnalaleh #langsing
    #kuasaviral #pecahlemak
    #kopilondehlemak #slim
    #singkirlemak #berkesan
    #produkkurus #kuruscarasihat
    #badansihat #dietsihat
    #medinadesire #readystock
    #teamkaktila #luluskkm

  •  1  0  13 August, 2020
  • ‼️NEW BABY‼️
FLUSH IT HONEY
( Madu  Lemon  Ginger )
.
Containing lemon, honey, ginger, aloe vera, vitamin C.
.
Apa FLUSH IT HONEY ne❓
▶️ Main function utk detox your body, remove toxins, improve liver function
.
Secara automatically imporove your digestion system, skin pun akan improve and glowing
.
Sapa yg malas nak detox your body, malas nak hiris hiris lemon, hiris ginger, nak cari cari madu tu, terus je lah sedut FLUSH IT HONEY ne..kan senang 
.
Rasa2 nak detox ari ne, sedut je ari ne..klu esok nak detox, sedut je esok..kan mudah & senang
.
Nak tahu, nak tnya, nak order ws je 01160674536
.
Kan senang
.
.
🍋🍯
.
.
#vsco#vscocam#likeforlikes #likesforlikesback#likeslikeslikes#vscom#vscofilter#postforlikes#likeforfollow#like4likes#likelike#bodyrangeagent#bodyrange#sugardollbodyrange#bodytone#slimmingcream#slimming#jomkurus#bodyrangebysugardoll#bodyrangecod#calmingcream#nakkurus#pecahlemak#bodyrangebysugardoll#bodyrangeshahalam#masalahselulit#nakkurus#masalahberatbadan#sugardollshahalam#sugardollklang#bodyrangeshahalam#bodyrangeklang#detoxkurus
  • ‼️NEW BABY‼️
    FLUSH IT HONEY
    ( Madu Lemon Ginger )
    .
    Containing lemon, honey, ginger, aloe vera, vitamin C.
    .
    Apa FLUSH IT HONEY ne❓
    ▶️ Main function utk detox your body, remove toxins, improve liver function
    .
    Secara automatically imporove your digestion system, skin pun akan improve and glowing
    .
    Sapa yg malas nak detox your body, malas nak hiris hiris lemon, hiris ginger, nak cari cari madu tu, terus je lah sedut FLUSH IT HONEY ne..kan senang
    .
    Rasa2 nak detox ari ne, sedut je ari ne..klu esok nak detox, sedut je esok..kan mudah & senang
    .
    Nak tahu, nak tnya, nak order ws je 01160674536
    .
    Kan senang
    .
    .
    🍋🍯
    .
    .
    #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes#likelike#bodyrangeagent#bodyrange#sugardollbodyrange#bodytone#slimmingcream#slimming#jomkurus#bodyrangebysugardoll#bodyrangecod#calmingcream#nakkurus#pecahlemak#bodyrangebysugardoll#bodyrangeshahalam#masalahselulit#nakkurus#masalahberatbadan#sugardollshahalam#sugardollklang#bodyrangeshahalam#bodyrangeklang#detoxkurus

  •  7  1  13 August, 2020
  • ‼️NEW BABY‼️
FLUSH IT HONEY
( Madu  Lemon  Ginger )
.
Containing lemon, honey, ginger, aloe vera, vitamin C.
.
Apa FLUSH IT HONEY ne❓
▶️ Main function utk detox your body, remove toxins, improve liver function
.
Secara automatically imporove your digestion system, skin pun akan improve and glowing
.
Sapa yg malas nak detox your body, malas nak hiris hiris lemon, hiris ginger, nak cari cari madu tu, terus je lah sedut FLUSH IT HONEY ne..kan senang 
.
Rasa2 nak detox ari ne, sedut je ari ne..klu esok nak detox, sedut je esok..kan mudah & senang
.
Nak tahu, nak tnya, nak order ws je 01160674536
.
Kan senang
.
.
🍋🍯
.
.
#vsco#vscocam#likeforlikes #likesforlikesback#likeslikeslikes#vscom#vscofilter#postforlikes#likeforfollow#like4likes#likelike#bodyrangeagent#bodyrange#sugardollbodyrange#bodytone#slimmingcream#slimming#jomkurus#bodyrangebysugardoll#bodyrangecod#calmingcream#nakkurus#pecahlemak#bodyrangebysugardoll#bodyrangeshahalam#masalahselulit#nakkurus#masalahberatbadan#sugardollshahalam#sugardollklang#bodyrangeshahalam#bodyrangeklang#detoxkurus
  • ‼️NEW BABY‼️
    FLUSH IT HONEY
    ( Madu Lemon Ginger )
    .
    Containing lemon, honey, ginger, aloe vera, vitamin C.
    .
    Apa FLUSH IT HONEY ne❓
    ▶️ Main function utk detox your body, remove toxins, improve liver function
    .
    Secara automatically imporove your digestion system, skin pun akan improve and glowing
    .
    Sapa yg malas nak detox your body, malas nak hiris hiris lemon, hiris ginger, nak cari cari madu tu, terus je lah sedut FLUSH IT HONEY ne..kan senang
    .
    Rasa2 nak detox ari ne, sedut je ari ne..klu esok nak detox, sedut je esok..kan mudah & senang
    .
    Nak tahu, nak tnya, nak order ws je 01160674536
    .
    Kan senang
    .
    .
    🍋🍯
    .
    .
    #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes#likelike#bodyrangeagent#bodyrange#sugardollbodyrange#bodytone#slimmingcream#slimming#jomkurus#bodyrangebysugardoll#bodyrangecod#calmingcream#nakkurus#pecahlemak#bodyrangebysugardoll#bodyrangeshahalam#masalahselulit#nakkurus#masalahberatbadan#sugardollshahalam#sugardollklang#bodyrangeshahalam#bodyrangeklang#detoxkurus

  •  5  0  13 August, 2020
  • "Susahlah nak buang doublechin kat muka ni". Tapi dengan XS coffee dah tak susah lagi. Dari atas sampai bawah xs coffee boleh selesaikan masalah korang tu.
.
Cara nak consume pun mudah.

1.Pagi minum latte untuk effect perut kenyang dan membakar lemak. Manjakani ada dalam latte tau. 

2.Malam minum pula mocha untuk effect membuang, melawaskan, membakar lemak.
Selain tu bila korang minum mocha akan kurangkan rasa letih lesu badan. Bangun pagi badan rasa lebih segar, kurang mengantuk dan letih. Serapat pula ada dalam mocha.

Nak minum sejuk atau panas ikut selera korang.
. 
Mudah sangatkan nak consume. Pagi dan malam sahaja. Sambil korang tidur pun boleh bakar lemak. Jadi cepat cepat dapatkan sekarang.
.
Xs coffee (MOCHA + LATTE) Promosi Rm78 sahaja.
WhatsApp 0178461700 atau klik link di bio.
  • "Susahlah nak buang doublechin kat muka ni". Tapi dengan XS coffee dah tak susah lagi. Dari atas sampai bawah xs coffee boleh selesaikan masalah korang tu.
    .
    Cara nak consume pun mudah.

    1.Pagi minum latte untuk effect perut kenyang dan membakar lemak. Manjakani ada dalam latte tau.

    2.Malam minum pula mocha untuk effect membuang, melawaskan, membakar lemak.
    Selain tu bila korang minum mocha akan kurangkan rasa letih lesu badan. Bangun pagi badan rasa lebih segar, kurang mengantuk dan letih. Serapat pula ada dalam mocha.

    Nak minum sejuk atau panas ikut selera korang.
    .
    Mudah sangatkan nak consume. Pagi dan malam sahaja. Sambil korang tidur pun boleh bakar lemak. Jadi cepat cepat dapatkan sekarang.
    .
    Xs coffee (MOCHA + LATTE) Promosi Rm78 sahaja.
    WhatsApp 0178461700 atau klik link di bio.

  •  16  2  13 August, 2020
  • BUBBLE BELLY OIL...!!!!!

Nk Power ke nk Power...
Percaya Percaya Percayalah.. 

Pengguna akan rasa sgt2 fresh dgn bauny yang sgt2 wangi fresh & addicted...🥰🥰 

Paling best badan sedap xada sakit2.. Dahlah WANGI SAKIT BADAN HILANG mmg  TerBaik..!!!

Power ke Power?

Rasakan kehangatan Herba yang hangat2 manja Gitu..

Dia tak panas ! Tapi dia rasa HANGAT lada hitam cabai pintai y bnyk khasiat best giler !!

Serius gaiss tak percaya u kena dapatkan sebotol BUBBLE BELLY OIL dengan kami..😘

InsyaAllah dgn izinNya yang terBaik Bubble Belly OIL..❤❤❤

.
#bubblebelly
#minyakmujarab
#minyak1keluarga
#untukselesemabatuk #selsemabatuk 
#slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai
  • BUBBLE BELLY OIL...!!!!!

    Nk Power ke nk Power...
    Percaya Percaya Percayalah..

    Pengguna akan rasa sgt2 fresh dgn bauny yang sgt2 wangi fresh & addicted...🥰🥰

    Paling best badan sedap xada sakit2.. Dahlah WANGI SAKIT BADAN HILANG mmg TerBaik..!!!

    Power ke Power?

    Rasakan kehangatan Herba yang hangat2 manja Gitu..

    Dia tak panas ! Tapi dia rasa HANGAT lada hitam cabai pintai y bnyk khasiat best giler !!

    Serius gaiss tak percaya u kena dapatkan sebotol BUBBLE BELLY OIL dengan kami..😘

    InsyaAllah dgn izinNya yang terBaik Bubble Belly OIL..❤❤❤

    .
    #bubblebelly
    #minyakmujarab
    #minyak1keluarga
    #untukselesemabatuk #selsemabatuk
    #slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai

  •  2  0  13 August, 2020
  • Marilah ber Bubble belly kawan2 guna Tanpa Was2 bermacam2 Lagi testimoni2 pengguna bubble belly.. serius sgt best minyak ni pelbagai guna pelbagai manfaat... 

✅ Period Pain Hilang
✅ Sakit kepala pun 
  Hilang
✅ Kurang semput
✅ Bengkak Pinggng surut
✅ Hilang lenguh kaki

Tak perlu risau lagi....meh  sapulah BBO...Minyak super duper TERBAIK‼️‼️

Faster Action Faster Healing.... InsyaAllah dgn pengunaan yang  konsisten akan dpt result yang Terbaik...👍🏻👍🏻

.
#bubblebelly
#minyakmujarab
#minyak1keluarga
#untukselesemabatuk #selsemabatuk 
#slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai
  • Marilah ber Bubble belly kawan2 guna Tanpa Was2 bermacam2 Lagi testimoni2 pengguna bubble belly.. serius sgt best minyak ni pelbagai guna pelbagai manfaat...

    ✅ Period Pain Hilang
    ✅ Sakit kepala pun
    Hilang
    ✅ Kurang semput
    ✅ Bengkak Pinggng surut
    ✅ Hilang lenguh kaki

    Tak perlu risau lagi....meh sapulah BBO...Minyak super duper TERBAIK‼️‼️

    Faster Action Faster Healing.... InsyaAllah dgn pengunaan yang konsisten akan dpt result yang Terbaik...👍🏻👍🏻

    .
    #bubblebelly
    #minyakmujarab
    #minyak1keluarga
    #untukselesemabatuk #selsemabatuk
    #slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai

  •  2  0  13 August, 2020
  • The most wanted item in every handbags !!!
The smells itself calms u Down with drops of sakura, eucalyptus & lemon oil
Not only knowing the ingredients in the transparent bottle...also the amazing MULTIPURPOSE BENEFITS !!!

Its my Addiction💛The best massage oil.
Non sticky
Not only relief pains 
It also Burns Fats !!! 

Try them now 🤩🤩🤩
Each Rm40.00

.
#bubblebelly
#minyakmujarab
#minyak1keluarga
#untukselesemabatuk #selsemabatuk 
#slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai
  • The most wanted item in every handbags !!!
    The smells itself calms u Down with drops of sakura, eucalyptus & lemon oil
    Not only knowing the ingredients in the transparent bottle...also the amazing MULTIPURPOSE BENEFITS !!!

    Its my Addiction💛The best massage oil.
    Non sticky
    Not only relief pains
    It also Burns Fats !!!

    Try them now 🤩🤩🤩
    Each Rm40.00

    .
    #bubblebelly
    #minyakmujarab
    #minyak1keluarga
    #untukselesemabatuk #selsemabatuk
    #slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai

  •  2  0  11 August, 2020
  • Mungkin minyak urut dahulu keruh warnanya 

TETAPI minyak urut moden 2020

Jernih nampak segala bahan yang terdapat didalam sebotol bubble belly oil mampu membuatkan korang jatuh cinta hingga ke hujung cinta abadiii

Love sangat!! Buat apa tipu sedangkan korang boleh nampak sendiri apa tersirat didalam sebotol bubble belly oil

Bayangkan kalau minyak bubble belly takda!! 
Mereka terjah rumah sis 12 tengah malam semata mata kerana minyak ni .....

Hah korang nak rasa kesedapan minyak bubble belly oil blh cepat2 whatapp...
👍🏻👍🏻👍🏻🥰🥰🥰

.
#bubblebelly
#minyakmujarab
#minyak1keluarga
#untukselesemabatuk #selsemabatuk 
#slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai
  • Mungkin minyak urut dahulu keruh warnanya

    TETAPI minyak urut moden 2020

    Jernih nampak segala bahan yang terdapat didalam sebotol bubble belly oil mampu membuatkan korang jatuh cinta hingga ke hujung cinta abadiii

    Love sangat!! Buat apa tipu sedangkan korang boleh nampak sendiri apa tersirat didalam sebotol bubble belly oil

    Bayangkan kalau minyak bubble belly takda!!
    Mereka terjah rumah sis 12 tengah malam semata mata kerana minyak ni .....

    Hah korang nak rasa kesedapan minyak bubble belly oil blh cepat2 whatapp...
    👍🏻👍🏻👍🏻🥰🥰🥰

    .
    #bubblebelly
    #minyakmujarab
    #minyak1keluarga
    #untukselesemabatuk #selsemabatuk
    #slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai

  •  2  0  11 August, 2020
  • Ade ke yang sanggup tahan sakit dlm masa agk lama?
Korang yg kerja perlu berdiri sentiasa mesti lenguh kan kaki? Fuuhh..nak tidur pon x selesa..x nyenyak.. 😩

Korang tak perlu telan pil tahan sakit..tak payah dahh..korang sapu2 je..
Sape ade masalah SAKIT PINGGANG..LENGUH BADAN❓

Nak tahu ubatnya apa?
BubbleBellyOil larrr..best‼️super best‼️ sebab minyak BubbleBellyOil ni panas2 manja gituu..meresap..ade vitamin E lagi.. 😍 

Tengok akk ni 👇👇 selesai dah masalahnya 😍

.
#bubblebelly
#minyakmujarab
#minyak1keluarga
#untukselesemabatuk #selsemabatuk 
#slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai
  • Ade ke yang sanggup tahan sakit dlm masa agk lama?
    Korang yg kerja perlu berdiri sentiasa mesti lenguh kan kaki? Fuuhh..nak tidur pon x selesa..x nyenyak.. 😩

    Korang tak perlu telan pil tahan sakit..tak payah dahh..korang sapu2 je..
    Sape ade masalah SAKIT PINGGANG..LENGUH BADAN❓

    Nak tahu ubatnya apa?
    BubbleBellyOil larrr..best‼️super best‼️ sebab minyak BubbleBellyOil ni panas2 manja gituu..meresap..ade vitamin E lagi.. 😍

    Tengok akk ni 👇👇 selesai dah masalahnya 😍

    .
    #bubblebelly
    #minyakmujarab
    #minyak1keluarga
    #untukselesemabatuk #selsemabatuk
    #slim2 #pecahlemak #codnilai #bubblebellyoilnilai #bubblebellyoil #minyakberpantang #pantang #hadiahmak #hadiahayah #hadiahisteri #hadiahsuami #nilaiimpian #nilai #bangi #codbangi #salaktinggi #sepang #minyakurut #sakitperut #senggugut #lenguhkaki #minyakurutnilai

  •  3  0  11 August, 2020

Top #pecahlemak Posts

  • Ha...ha...ha...ni win😂.
.
Nak masuk kelas tak mengantuk dan menguap  meh masuk kelas group coaching kami...santai tnpa tekanan..bonusnya dpt ilmu dan terkurus tanpa sengaja gais.😍.
.
JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯.
NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020? Intake NOVEMBER HAMPIR PENUH.MEH CEPAT REBUT PELUANG DGN PAKEJ MENARIK DAN MAMPU MILIK🙋.
.
Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program Coaching Online.
.
🌸khu_aziz
📲+60125406130
Personally lost 14kg
Mom of 2, 41yrs
Kurus dari rumah😍
.
#kurusdarirumah #jomkurus #eatcleanmalaysia #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #jomdiet #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan
  • Ha...ha...ha...ni win😂.
    .
    Nak masuk kelas tak mengantuk dan menguap meh masuk kelas group coaching kami...santai tnpa tekanan..bonusnya dpt ilmu dan terkurus tanpa sengaja gais.😍.
    .
    JOM KURUS SECARA ONLINE 🎯.
    NAK KURUS SEBELUM TAHUN 2020? Intake NOVEMBER HAMPIR PENUH.MEH CEPAT REBUT PELUANG DGN PAKEJ MENARIK DAN MAMPU MILIK🙋.
    .
    Klik link di bio ig utk info lebih details ttg Program Coaching Online.
    .
    🌸khu_aziz
    📲+60125406130
    Personally lost 14kg
    Mom of 2, 41yrs
    Kurus dari rumah😍
    .
    #kurusdarirumah #jomkurus #eatcleanmalaysia #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #jomdiet #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  •  148  11  1 November, 2019
  • Berat otot dan berat lemak jelas sama tapi saiznya berbeza. Sebab otot lebih padat dan mengambil ruang yang lebih kecil lagi berbanding dengan lemak di dalam badan kita.

Kalau ade rasa turun berat badan, tapi menggelebeh, tandanya otot mengecut dan lemak badan masih tinggi lagi. 
Biasanya yg ni selalu terjadi pada mereka yang kurang amalkan nutrisi seimbang, kurang bersenam dan kurang rehat yang secukupnya.

Untuk turun berat badan ideal dan tidak "flabby", fokus pada turunkan lemak badan, bukannya turunkan otot kita. Dapat sesuatu? 😉
  • Berat otot dan berat lemak jelas sama tapi saiznya berbeza. Sebab otot lebih padat dan mengambil ruang yang lebih kecil lagi berbanding dengan lemak di dalam badan kita.

    Kalau ade rasa turun berat badan, tapi menggelebeh, tandanya otot mengecut dan lemak badan masih tinggi lagi.
    Biasanya yg ni selalu terjadi pada mereka yang kurang amalkan nutrisi seimbang, kurang bersenam dan kurang rehat yang secukupnya.

    Untuk turun berat badan ideal dan tidak "flabby", fokus pada turunkan lemak badan, bukannya turunkan otot kita. Dapat sesuatu? 😉

  •  117  2  2 January, 2018
  • LECITHIN  SHAKLEE .
PECAH LEMAK DAN KOLESTROL 😱😱
.
Lecithin  sebagai pengemulasi semula jadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah dan seterusnya mengapungkan dan mengelakkan dari lemak degil melekat pada dinding membran .
Selain untuk menghapuskan lemak degil dan kolesterol dalam badan, lectichin  juga membantu otak supaya lebih cerdas. .
Antara kebaikan  dan kelebihan Lecithin :- 😄
.
✔ Ia boleh melindungi  hati  kita .
.
✔  Memecahkan  lemak  dan  kolesterol .
✔  Melangsingkan  dan  menghalang  obesiti .
.
✔  Mencantikkan  kulit  dan  otot .
.
✔ Mempertingkatkan  daya ingatan  dan  meringankan  stress .
✔ Menghalang  tekanan  darah  tinggi .
Any order  and  consultation .

WhatsApp 
01113061247
.
#kulitcantik 
#espshaklee 
#shaklee 
#codkualaterengganu
#kulitcerah
#vitamin
#kulitcantik 
#cantik
#supplement
#promo
#murah
#kurus
#shakleemanir 
#shakleeterengganu
#lecithin
#pecahlemak
  • LECITHIN SHAKLEE .
    PECAH LEMAK DAN KOLESTROL 😱😱
    .
    Lecithin sebagai pengemulasi semula jadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah dan seterusnya mengapungkan dan mengelakkan dari lemak degil melekat pada dinding membran .
    Selain untuk menghapuskan lemak degil dan kolesterol dalam badan, lectichin juga membantu otak supaya lebih cerdas. .
    Antara kebaikan dan kelebihan Lecithin :- 😄
    .
    ✔ Ia boleh melindungi hati kita .
    .
    ✔ Memecahkan lemak dan kolesterol .
    ✔ Melangsingkan dan menghalang obesiti .
    .
    ✔ Mencantikkan kulit dan otot .
    .
    ✔ Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress .
    ✔ Menghalang tekanan darah tinggi .
    Any order and consultation .

    WhatsApp
    01113061247
    .
    #kulitcantik
    #espshaklee
    #shaklee
    #codkualaterengganu
    #kulitcerah
    #vitamin
    #kulitcantik
    #cantik
    #supplement
    #promo
    #murah
    #kurus
    #shakleemanir
    #shakleeterengganu
    #lecithin
    #pecahlemak

  •  219  20  20 November, 2016
  • Ingatkan mimpi rupanya kenyataan
.
Macam2 makanan viral sekarang ni. Kadang2 tak masuk dek akal. Kek campur nasi lemak. Hehehe bertambah lah lemak2 .
Korang pernah makan ke kek ni? Ada lagi ke makanan pelik yang saya tak pernah jumpa. Cer share
.
Pikir dua tiga kali nak makan. Kali ke empat baik lari je. Sekali hadap memang berkilo2 lemak datang.
.
Saya dah serik.
.
#kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat  #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan
  • Ingatkan mimpi rupanya kenyataan
    .
    Macam2 makanan viral sekarang ni. Kadang2 tak masuk dek akal. Kek campur nasi lemak. Hehehe bertambah lah lemak2 .
    Korang pernah makan ke kek ni? Ada lagi ke makanan pelik yang saya tak pernah jumpa. Cer share
    .
    Pikir dua tiga kali nak makan. Kali ke empat baik lari je. Sekali hadap memang berkilo2 lemak datang.
    .
    Saya dah serik.
    .
    #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #kuruscantik #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #nakkuruscepat #tipskurus #tipskuruscepat #pecahlemak #kurusbadan

  •  4,049  150  15 February, 2020
  • Ade ke sini yang ada masalah haid susab nak datang?
.
Alhamdulillah customer kami ni lepas consume mince terus datang period tau. Syukur sangat2! 😍
.
Nak order? Meh wasap 0183574353
  • Ade ke sini yang ada masalah haid susab nak datang?
    .
    Alhamdulillah customer kami ni lepas consume mince terus datang period tau. Syukur sangat2! 😍
    .
    Nak order? Meh wasap 0183574353

  •  250  20  2 January, 2018