#ohmostwantedlook Instagram Photos & Videos

ohmostwantedlook - 11.7k posts

Hashtag Popularity

6.8
average comments
709.5
average likes

Latest #ohmostwantedlook Posts

  • GOOD NEWS!!
.
OMW membuka peluang untuk sesiapa yang nak buat extra income! 
.
✔️Modal serendah RM50
✔️FREE Training & Coaching
✔️FREE Sales Kit
✔️Attractive Rewards
.
Untuk 20 yang terawal Kami nak bagi free Limited Edition Barbie Makeup Bag 😍
.
Click here for more info https:/
https://bit.ly/OMWMylegacy
https://bit.ly/OMWMylegacy
https://bit.ly/OMWMylegacy
.
#ohmostwantedlook #omwmylegacy #itsealsandheals #resellerswanted
  • GOOD NEWS!!
    .
    OMW membuka peluang untuk sesiapa yang nak buat extra income!
    .
    ✔️Modal serendah RM50
    ✔️FREE Training & Coaching
    ✔️FREE Sales Kit
    ✔️Attractive Rewards
    .
    Untuk 20 yang terawal Kami nak bagi free Limited Edition Barbie Makeup Bag 😍
    .
    Click here for more info https:/
    https://bit.ly/OMWMylegacy
    https://bit.ly/OMWMylegacy
    https://bit.ly/OMWMylegacy
    .
    #ohmostwantedlook #omwmylegacy #itsealsandheals #resellerswanted

  •  5  0  5 hours ago
  • Magic Sponge is here !🙋🏻‍♀️
.
Siapa dah try magic sponge ni ?
It is the best tool to apply foundation. Korang boleh jugak apply blusher & liquid highlighter dengan menggunakan this magic sponge😉 Best kan ?
.
Jom dapatkan Magic Sponge sekarang jugak !🛍️💃🏻
.
🌈Magic Sponge only at RM25🌈
.
#omw
#omwbebeauty 
#ohmostwanted 
#ohmostwantedlook 
#omwmagicsponge
#omwkualaterengganu
  • Magic Sponge is here !🙋🏻‍♀️
    .
    Siapa dah try magic sponge ni ?
    It is the best tool to apply foundation. Korang boleh jugak apply blusher & liquid highlighter dengan menggunakan this magic sponge😉 Best kan ?
    .
    Jom dapatkan Magic Sponge sekarang jugak !🛍️💃🏻
    .
    🌈Magic Sponge only at RM25🌈
    .
    #omw
    #omwbebeauty
    #ohmostwanted
    #ohmostwantedlook
    #omwmagicsponge
    #omwkualaterengganu

  •  4  0  7 July, 2020
  • Good Morning beautiful 🥰🥰🥰

Treat yourself with this bouncy and super soft Magic Sponge ‼️‼️

Click on the link in the bio to get yours 😘 #OMW #OhMostWantedLook #MagicSponge
  • Good Morning beautiful 🥰🥰🥰

    Treat yourself with this bouncy and super soft Magic Sponge ‼️‼️

    Click on the link in the bio to get yours 😘 #OMW #OhMostWantedLook #MagicSponge

  •  2  0  7 July, 2020
  • We received a lot of DMs asking about the shades of our best selling Magic Foundation. So here it goes!
.
Magic Foundation is available in 3 different shades:
.
🌼01 - Light (suitable for cool undertones skin)
🌼1.5 - Medium (suitable for yellow undertones skin)
🌼02 - Tan (suitable for warm undertones skin)
.
We can assist you if you’re not sure about your shades 😉
.
Tomorrow is the last day to grab all foundation at only RM59! Normal price RM79 (save RM20)
.
Click link on our bio to shop! Or you can get it from our Authorized Resellers!
.
#ohmostwantedlook #omw #itsealsandheals
  • We received a lot of DMs asking about the shades of our best selling Magic Foundation. So here it goes!
    .
    Magic Foundation is available in 3 different shades:
    .
    🌼01 - Light (suitable for cool undertones skin)
    🌼1.5 - Medium (suitable for yellow undertones skin)
    🌼02 - Tan (suitable for warm undertones skin)
    .
    We can assist you if you’re not sure about your shades 😉
    .
    Tomorrow is the last day to grab all foundation at only RM59! Normal price RM79 (save RM20)
    .
    Click link on our bio to shop! Or you can get it from our Authorized Resellers!
    .
    #ohmostwantedlook #omw #itsealsandheals

  •  43  2  6 July, 2020
  • Kenapa korang kene try Power Powder?
.
Two way cake compact foundation yang mampu:
⚡Menghalang jerawat
⚡Pudarkan parut di muka
⚡Menghalang tanda2 penuaan
.
Boleh dipakai 2 cara:
⚡Guna sponge basah untuk dapatkan effect yg glowing
⚡Guna sponge kering untuk dapatkan matte finish
.
Jom grab Power Powder sekarang sebelum terlambat!🤭🛍️💃🏻
.
🌈Power Powder only at RM59 (NP: RM69)🌈
.
#omw
#omwbebeauty 
#ohmostwanted 
#ohmostwantedlook 
#omwpowerpowder
#omwkualaterengganu
  • Kenapa korang kene try Power Powder?
    .
    Two way cake compact foundation yang mampu:
    ⚡Menghalang jerawat
    ⚡Pudarkan parut di muka
    ⚡Menghalang tanda2 penuaan
    .
    Boleh dipakai 2 cara:
    ⚡Guna sponge basah untuk dapatkan effect yg glowing
    ⚡Guna sponge kering untuk dapatkan matte finish
    .
    Jom grab Power Powder sekarang sebelum terlambat!🤭🛍️💃🏻
    .
    🌈Power Powder only at RM59 (NP: RM69)🌈
    .
    #omw
    #omwbebeauty
    #ohmostwanted
    #ohmostwantedlook
    #omwpowerpowder
    #omwkualaterengganu

  •  2  0  6 July, 2020
  • 🌈OMW Magic Foundation🌈
.
Yeahhh ! Yang ini one of fav fd mimi 😍
Memang best bila pakai sebabnya...
✔️Mencegah & merawat jerawat
✔️Melembabkan kulit
✔️Anti oksida
✔️Mousse texture-rasa ringan je bila pakai 😉
.
Jom dapatkan Magic Foundation ni sekarang jugak !🛍️💃🏻
.
Magic Foundation RM59 (NP: RM79)🎉🥰
.
#omw
#omwbebeauty 
#ohmostwanted 
#ohmostwantedlook 
#omwmagicfoundation
  • 🌈OMW Magic Foundation🌈
    .
    Yeahhh ! Yang ini one of fav fd mimi 😍
    Memang best bila pakai sebabnya...
    ✔️Mencegah & merawat jerawat
    ✔️Melembabkan kulit
    ✔️Anti oksida
    ✔️Mousse texture-rasa ringan je bila pakai 😉
    .
    Jom dapatkan Magic Foundation ni sekarang jugak !🛍️💃🏻
    .
    Magic Foundation RM59 (NP: RM79)🎉🥰
    .
    #omw
    #omwbebeauty
    #ohmostwanted
    #ohmostwantedlook
    #omwmagicfoundation

  •  6  1  5 July, 2020
  • OMW Shield+ Hand Sanitizer:
✅ 100ml for  bnd $5 only!
✅ Contains Aloe Vera & Vitamin E
✅ Suitable for sensitive skin
✅ Tak melekit
✅ Tak mengeringkan

Ready stock
Wasap.my/6738302375

#OMW #ohmostwantedlook
  • OMW Shield+ Hand Sanitizer:
    ✅ 100ml for bnd $5 only!
    ✅ Contains Aloe Vera & Vitamin E
    ✅ Suitable for sensitive skin
    ✅ Tak melekit
    ✅ Tak mengeringkan

    Ready stock
    Wasap.my/6738302375

    #OMW #ohmostwantedlook

  •  0  0  4 July, 2020
  • Magic Foundation:
✅ Formulated by an aesthetic doctor
✅ Mousse texture
✅ Tak melekit
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
.

You guys dah beli Magic Foundation? Ramai yang  dah try and cakap best tau 😉 Click the link on bio to shop!
.

#OMW #ohmostwantedlook #omwaor
  • Magic Foundation:
    ✅ Formulated by an aesthetic doctor
    ✅ Mousse texture
    ✅ Tak melekit
    ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
    .

    You guys dah beli Magic Foundation? Ramai yang dah try and cakap best tau 😉 Click the link on bio to shop!
    .

    #OMW #ohmostwantedlook #omwaor

  •  8  0  4 July, 2020
  • Our OMW Pout-fect Lips only at RM39 !😍
Available in 9 beautiful colours 💋
.
💕 #04 Marshmallow
💕 #05 Cinnamon
💕 #06 Plum
💕 #07 Strong
💕 #08 Independent
💕 #09 Ambitious
💕 #10 Cotton Candy
💕 #11 Sugar Cookie
💕 #12 Tropical Punch
.
Grab now while stocks last !🛍️
.
#omw
#omwbebeauty
#ohmostwanted
#ohmostwantedlook
#itsealsandheals
  • Our OMW Pout-fect Lips only at RM39 !😍
    Available in 9 beautiful colours 💋
    .
    💕 #04 Marshmallow
    💕 #05 Cinnamon
    💕 #06 Plum
    💕 #07 Strong
    💕 #08 Independent
    💕 #09 Ambitious
    💕 #10 Cotton Candy
    💕 #11 Sugar Cookie
    💕 #12 Tropical Punch
    .
    Grab now while stocks last !🛍️
    .
    #omw
    #omwbebeauty
    #ohmostwanted
    #ohmostwantedlook
    #itsealsandheals

  •  2  3  4 July, 2020
  • 3 DAYS ACNE-FREE CHALLENGE ACCEPTED!
.
OMW Magic Foundation is a non-comedogenic foundation that will not only cover your flaws, but heals your skin at the same time!
.
Swipe left to see the magical ingredients of our best selling & award winning Magic Foundation 
.
Get yours at only RM59 (Normal price RM79) 😍
.
#ohmostwantedlook #omw #itsealsandheals #magicfoundation
  • 3 DAYS ACNE-FREE CHALLENGE ACCEPTED!
    .
    OMW Magic Foundation is a non-comedogenic foundation that will not only cover your flaws, but heals your skin at the same time!
    .
    Swipe left to see the magical ingredients of our best selling & award winning Magic Foundation
    .
    Get yours at only RM59 (Normal price RM79) 😍
    .
    #ohmostwantedlook #omw #itsealsandheals #magicfoundation

  •  91  0  2 July, 2020
  • OMW SHIELD+ HAND SANITIZER

We bring to you a non-drying gel based Hand Sanitizer perfect for daily usage without damaging your skin.

Features:
✅ 70% alcohol
✅ Aloe Vera Extract
✅ Vitamin E
✅ Lavender EO
✅ Eucalyptus EO

#omwshield 
#ohmostwantedlook
  • OMW SHIELD+ HAND SANITIZER

    We bring to you a non-drying gel based Hand Sanitizer perfect for daily usage without damaging your skin.

    Features:
    ✅ 70% alcohol
    ✅ Aloe Vera Extract
    ✅ Vitamin E
    ✅ Lavender EO
    ✅ Eucalyptus EO

    #omwshield
    #ohmostwantedlook

  •  2  0  2 July, 2020
  • Sebab tu nama dia Magic Foundation. 4 hari terus hilang Cik Jerawat sebelah hidung i. Magic! Alhamdulillah. Nak cari skincare/cosmetic products carilah yg non-comedogenic ye kawan2. Yang takkan clog pores & menyebabkan breakouts. 
.
I tengok byk so called “treatment” foundation kat luar sana byk yang kurang berkesan. Founder yg pakai pun muka berjerawat tak baik2. I berani cakap sebab i memang pakai produk i hari2 & memang nampak keberkesanannya. Plus we received a lot of positive testimonials @ohmostwantedlook 😎
.
Ada yg nak cuba tak? I nak belanja 5 lucky followers i utk try! Tag kawan2 korang k
.

#ohmostwantedlook #omw #itsealsandheals
  • Sebab tu nama dia Magic Foundation. 4 hari terus hilang Cik Jerawat sebelah hidung i. Magic! Alhamdulillah. Nak cari skincare/cosmetic products carilah yg non-comedogenic ye kawan2. Yang takkan clog pores & menyebabkan breakouts.
    .
    I tengok byk so called “treatment” foundation kat luar sana byk yang kurang berkesan. Founder yg pakai pun muka berjerawat tak baik2. I berani cakap sebab i memang pakai produk i hari2 & memang nampak keberkesanannya. Plus we received a lot of positive testimonials @ohmostwantedlook 😎
    .
    Ada yg nak cuba tak? I nak belanja 5 lucky followers i utk try! Tag kawan2 korang k
    .

    #ohmostwantedlook #omw #itsealsandheals

  •  52  4  2 July, 2020

Top #ohmostwantedlook Posts

  • One of the shades that I’ve been looking for! The Sugar cookie!!!
The name is cute as the packaging itself! 💓
❤️ Use my coupon code ‘HANNAH10’ to get 10% off upon checkout on website only!!!
-
You can follow @ohmostwantedlook for more info and purchase this from www.ohmostwanted.com and selected @watsonsmy outlets!
#ohmostwantedlook #watsonmy #makeupfordays #poutfectlips
  • One of the shades that I’ve been looking for! The Sugar cookie!!!
    The name is cute as the packaging itself! 💓
    ❤️ Use my coupon code ‘HANNAH10’ to get 10% off upon checkout on website only!!!
    -
    You can follow @ohmostwantedlook for more info and purchase this from www.ohmostwanted.com and selected @watsonsmy outlets!
    #ohmostwantedlook #watsonmy #makeupfordays #poutfectlips

  •  359  9  16 August, 2019
  • Tak sempat dah, nak kena cepat!⁣
⁣
seminggu dua ni rushing lain macam. nak bersiap semua kena laju. nak keluar pergi kedai depan pun muka kena la bedak bedak sikit bagi tak horror sangat.⁣
⁣
nak senang, simple, laju - Faa guna mostly products from @ohmostwanted untuk daily makeup.⁣
⁣
1️⃣ Magic Foundation (Code 1.5)⁣
⁣
Thick mousse- like foundation yang awal awal ingatkan akan heavy on skin tapi TAK! blends well with skin & results nya non cakey. with SPF 50 too! looks great walaupun tak set dengan powder afterwards. Great for daily wear and masa masa nak rushing.⁣
⁣
⁣
2️⃣ Magic Sponge⁣
⁣
super soft and squishy! bila dah basahkan memang jadi 2-3x bigger. senang nak guna untuk control the foundation application. love this!⁣
⁣
⁣
3️⃣ Pout-Fect Lips (Code 10)⁣
⁣
infused with Argan Oil & Black seed oil. Bonus point since selain drpd works as a makeup, boleh tlg treat our lips too. dries off matte but non drying. tak rasa melekit bila dah kering & rasa ringan + velvety finish.⁣
⁣
Bila dah hari hari kalut macam ni la wak. mana ada masa nak buat full face makeup hehe. yang penting boleh la nak tutup cela cela dekat muka tu kan & bagi nampak presentable sikit 😜⁣
⁣
Nak try semua ni? nah promo code "FARAH10". Boleh dapat diskaun 10% & buat pembelian dekat website/thru whtspp k 💋www.ohmostwanted.com . kalau nak beli dekat outlet @watsonsmy pun boleh.⁣
⁣
Do follow @ohmostwanted for more updates. ⁣
⁣
#ohmostwantedlook
  • Tak sempat dah, nak kena cepat!⁣

    seminggu dua ni rushing lain macam. nak bersiap semua kena laju. nak keluar pergi kedai depan pun muka kena la bedak bedak sikit bagi tak horror sangat.⁣

    nak senang, simple, laju - Faa guna mostly products from @ohmostwanted untuk daily makeup.⁣

    1️⃣ Magic Foundation (Code 1.5)⁣

    Thick mousse- like foundation yang awal awal ingatkan akan heavy on skin tapi TAK! blends well with skin & results nya non cakey. with SPF 50 too! looks great walaupun tak set dengan powder afterwards. Great for daily wear and masa masa nak rushing.⁣


    2️⃣ Magic Sponge⁣

    super soft and squishy! bila dah basahkan memang jadi 2-3x bigger. senang nak guna untuk control the foundation application. love this!⁣


    3️⃣ Pout-Fect Lips (Code 10)⁣

    infused with Argan Oil & Black seed oil. Bonus point since selain drpd works as a makeup, boleh tlg treat our lips too. dries off matte but non drying. tak rasa melekit bila dah kering & rasa ringan + velvety finish.⁣

    Bila dah hari hari kalut macam ni la wak. mana ada masa nak buat full face makeup hehe. yang penting boleh la nak tutup cela cela dekat muka tu kan & bagi nampak presentable sikit 😜⁣

    Nak try semua ni? nah promo code "FARAH10". Boleh dapat diskaun 10% & buat pembelian dekat website/thru whtspp k 💋www.ohmostwanted.com . kalau nak beli dekat outlet @watsonsmy pun boleh.⁣

    Do follow @ohmostwanted for more updates. ⁣

    #ohmostwantedlook

  •  175  15  28 August, 2019