#nsabeautypuchong Instagram Photos & Videos

nsabeautypuchong - 5.4k posts

Hashtag Popularity

1.3
average comments
21.9
average likes

Latest #nsabeautypuchong Posts

  • KENA PAKAI KE??

Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • KENA PAKAI KE??

    Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  4  0  11 August, 2020
  • EXTRA SKIN LAYER 😎

Foundation bertindak sebagai 'extra skin layer' dimana kotoran atau debu-debu halus akan melekat padanya dan akan dibuang ketika kita membasuh muka.

Kalau tak pakai foundation, kotoran atau debu- debu halus akan melekat kat muka dan masuk ke pori-pori lalu tersumbat. Ketika itu jerawat pun akan hadir tanpa diundang 😭

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • EXTRA SKIN LAYER 😎

    Foundation bertindak sebagai 'extra skin layer' dimana kotoran atau debu-debu halus akan melekat padanya dan akan dibuang ketika kita membasuh muka.

    Kalau tak pakai foundation, kotoran atau debu- debu halus akan melekat kat muka dan masuk ke pori-pori lalu tersumbat. Ketika itu jerawat pun akan hadir tanpa diundang 😭

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  4  0  3 August, 2020
  • KATAKAN TIDAK PADA PARUT πŸ™…

Atul tau mesti ramai kan yg ada masalah parut ni, insyaAllah dgn penggunaan yg konsisten mesti parut2 yg menempel tu akan lari 🀭

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • KATAKAN TIDAK PADA PARUT πŸ™…

    Atul tau mesti ramai kan yg ada masalah parut ni, insyaAllah dgn penggunaan yg konsisten mesti parut2 yg menempel tu akan lari 🀭

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  9  0  26 July, 2020
  • APA TU PURGING DAN BREAKOUT?
Pernah tak try new skincare product & tiba2 je muka kita timbul jerawat? ini mungkin disebabkan oleh purging atau breakout.

Purging ni jadi bila kulit kita cuba adapt dengan new product. tp bila kita teruskan dengan penggunaan product tu, in the end skin kita akan be better. 

Breakout pula ialah bila kulit kita react sebab ianya sensitif kpd something yg ada dlm product tu. ia blh buat pori tersumbat, alergik atau gatal pada kulit. kalau kita teruskan dengan penggunaan product tu. itu just akan buat kulit kita semakin teruk.

so, kalau skin kita purging, kita perlu teruskan dengan penggunaan product tu.

#nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah  #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsasuperstar #nsateamamy
  • APA TU PURGING DAN BREAKOUT?
    Pernah tak try new skincare product & tiba2 je muka kita timbul jerawat? ini mungkin disebabkan oleh purging atau breakout.

    Purging ni jadi bila kulit kita cuba adapt dengan new product. tp bila kita teruskan dengan penggunaan product tu, in the end skin kita akan be better.

    Breakout pula ialah bila kulit kita react sebab ianya sensitif kpd something yg ada dlm product tu. ia blh buat pori tersumbat, alergik atau gatal pada kulit. kalau kita teruskan dengan penggunaan product tu. itu just akan buat kulit kita semakin teruk.

    so, kalau skin kita purging, kita perlu teruskan dengan penggunaan product tu.

    #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaaserumpekan #nsabeautypekan #nsabeautykedah #nsabeautysungaipetani #nsabeautypuchong #nsabeautyshahalam #nsabeautykl #nsabeautykedah #lagisyantikdance #lagisyantikdancechallenge #tiktokhot #tiktok #kikichallenge #inmyfeelingschallenge #nsasuperstar #nsateamamy

  •  2  0  23 July, 2020
  • 2 IN 1 ❀️

Ainaa Scrub mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai Scrub dan Masker. Tapi korang still ingat tak Atul ada cakap, kalau sesiapa ada "Jerawat", tak digalakkan pakai scrub?

Yes. Sebab apa? Sebab, scrub ada beads yang agak kasar (mana-mana scrub pun). Jadi bila kita gosok dekat tempat yang ada jerawat, boleh menyebabkan luka dan bakteria boleh merebak.

Jadi, bagi mereka yang ada masalah jerawat, boleh pakai Ainaa Scrub sebagai MASKER πŸ€—

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • 2 IN 1 ❀️

    Ainaa Scrub mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai Scrub dan Masker. Tapi korang still ingat tak Atul ada cakap, kalau sesiapa ada "Jerawat", tak digalakkan pakai scrub?

    Yes. Sebab apa? Sebab, scrub ada beads yang agak kasar (mana-mana scrub pun). Jadi bila kita gosok dekat tempat yang ada jerawat, boleh menyebabkan luka dan bakteria boleh merebak.

    Jadi, bagi mereka yang ada masalah jerawat, boleh pakai Ainaa Scrub sebagai MASKER πŸ€—

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  11  0  17 July, 2020
  • STRESSNYA ADA JERAGAT 😭

Korang tau tak punca masalah jeragat ni disebabkan oleh korang tidak memakai sunscreen.

Jadi bagi yang ada masalah jeragat korang perlu konsisten menggunakan sunscreen agar ia tidak semakin banyak πŸ˜‰

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • STRESSNYA ADA JERAGAT 😭

    Korang tau tak punca masalah jeragat ni disebabkan oleh korang tidak memakai sunscreen.

    Jadi bagi yang ada masalah jeragat korang perlu konsisten menggunakan sunscreen agar ia tidak semakin banyak πŸ˜‰

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  7  0  7 July, 2020
  • Nak cantik dengan segera? Apa kata kalau kita cari solution "CANTIK" tu dengan cara yang SELAMAT

Bila selamat, confirm takkan side effect berbanding dengan produk yang cantik SEGERA

Memang betul orang kita ni jenis nak kesan yang cepat. But trust me, bila kita konsisten Insyaallah SlOWLY BUT SURELY you guys akan nampak kesan dia

Lain orang lain skin reaction. Ada yang tunjuk kesan yang cepat dan ada yang lambat. Cepat atau lambat, korang konsisten je okay ❀️

"SLOWLY BUT SURELY"

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • Nak cantik dengan segera? Apa kata kalau kita cari solution "CANTIK" tu dengan cara yang SELAMAT

    Bila selamat, confirm takkan side effect berbanding dengan produk yang cantik SEGERA

    Memang betul orang kita ni jenis nak kesan yang cepat. But trust me, bila kita konsisten Insyaallah SlOWLY BUT SURELY you guys akan nampak kesan dia

    Lain orang lain skin reaction. Ada yang tunjuk kesan yang cepat dan ada yang lambat. Cepat atau lambat, korang konsisten je okay ❀️

    "SLOWLY BUT SURELY"

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  1  0  1 July, 2020
  • ADA NUR DI WAJAH πŸ₯°

Alhamdulillah setelah beberapa bulan konsisten dgn Ainaa Serum kulit Atul dah semakin sihat, bukan tu saja kulit pun nampak makin cerah & glowing πŸ™ˆ

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • ADA NUR DI WAJAH πŸ₯°

    Alhamdulillah setelah beberapa bulan konsisten dgn Ainaa Serum kulit Atul dah semakin sihat, bukan tu saja kulit pun nampak makin cerah & glowing πŸ™ˆ

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  7  0  29 June, 2020
  • GEBU MACAM BABY LAA 😍

Siapa yang dah pakai Ainaa Cleanser ? Best tak ? Rasa kulit tu lembut ala2 baby tak? 😁 .
.
Confirm la lembut sebab Ainaa Cleanser ni texture dia gel so takkan mengeringkan kulit kita 😍

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • GEBU MACAM BABY LAA 😍

    Siapa yang dah pakai Ainaa Cleanser ? Best tak ? Rasa kulit tu lembut ala2 baby tak? 😁 .
    .
    Confirm la lembut sebab Ainaa Cleanser ni texture dia gel so takkan mengeringkan kulit kita 😍

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  13  0  23 June, 2020
  • Pernah terfikir tak boss kita hafizmahamad ni pakai apa sampai nampak muka dia flawless mengalahkan perempuan! Macam aaron aziz pun ada juga kanπŸ€”
.
.
Kalau yang lelaki ni tertanya boleh ke AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER  lelaki pakai, haa cuba tanya boss kita ni pakai apa sampai dapat skin macam tu
.
Mestilah dengan 2 benda magic ni. Lelaki pun wajib juga tau jaga penjagaan muka baru lah orang tersayang makin sayang. Yang single pun terus ada yang berkenan😎
.
Jadi yang lelaki make your actions now sebelum terlambat‼️
.
Grab now promo gaiss
Dm/klik link order on bio 😍
.
 #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumofficial #serum #serumviral #serumsyafiqahaina #tipscantik #tipskulitsihat #hafizmahamad #syafiqahaina #tipssyafiqahaina #nsabeautyshahalam #nsabeautysarawak #nsabeautypuchong #nsabeautycyberjaya #nsabeautynilai
  • Pernah terfikir tak boss kita hafizmahamad ni pakai apa sampai nampak muka dia flawless mengalahkan perempuan! Macam aaron aziz pun ada juga kanπŸ€”
    .
    .
    Kalau yang lelaki ni tertanya boleh ke AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER lelaki pakai, haa cuba tanya boss kita ni pakai apa sampai dapat skin macam tu
    .
    Mestilah dengan 2 benda magic ni. Lelaki pun wajib juga tau jaga penjagaan muka baru lah orang tersayang makin sayang. Yang single pun terus ada yang berkenan😎
    .
    Jadi yang lelaki make your actions now sebelum terlambat‼️
    .
    Grab now promo gaiss
    Dm/klik link order on bio 😍
    .
    #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumofficial #serum #serumviral #serumsyafiqahaina #tipscantik #tipskulitsihat #hafizmahamad #syafiqahaina #tipssyafiqahaina #nsabeautyshahalam #nsabeautysarawak #nsabeautypuchong #nsabeautycyberjaya #nsabeautynilai

  •  2  0  23 June, 2020
  • Tahun ni bday paling kelakar πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Dayah ingat semua dh tak ingat bday dayah selain suami sbb tgh malam dia dh wish ❀️ .
.
Tapi dia wish je tak buat apa2 pon satu hari ni semua busy dgn keja masing2 so dayah ingat no kek tahun ni ❀️
.
.
Dayah tahun2 dulu dayah pling kecog blom bday akan minta hadiahh dh ingt kan semua orng 27/5 adalah bday dayah tapi tahun ni berbeza ya πŸ˜‚ lps ada anak tgh mlm smlm baru tw dh 27/5 owhh my bday lah ahhhh πŸ˜‚πŸ˜‚ yallah lain ya lps ada anak ❀️
.
.
 Tapi syukurr rupanya semua ingat beli sampai 2 kek ❀️ yallah syukur tak terhingga ❀️ love u husband and family ❣️
.
.
Dan thanks juga kat kawan2 semua doa kan dayah ❀️ hnya allah je dpt balas dayah doa kan korang semua sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik murah rezeki dan sentiasa diberkati ❀️ amin .
.
.

#nsabeautyserum #nsabeauty official #nsabeautyagent #nsabeautypuchong #nsabeautyputrajaya #nsabeautybangi #nsabeautyserikembangan #ainaserumputrajaya #ainaserumpuchong #nsateameyka
  • Tahun ni bday paling kelakar πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    .
    Dayah ingat semua dh tak ingat bday dayah selain suami sbb tgh malam dia dh wish ❀️ .
    .
    Tapi dia wish je tak buat apa2 pon satu hari ni semua busy dgn keja masing2 so dayah ingat no kek tahun ni ❀️
    .
    .
    Dayah tahun2 dulu dayah pling kecog blom bday akan minta hadiahh dh ingt kan semua orng 27/5 adalah bday dayah tapi tahun ni berbeza ya πŸ˜‚ lps ada anak tgh mlm smlm baru tw dh 27/5 owhh my bday lah ahhhh πŸ˜‚πŸ˜‚ yallah lain ya lps ada anak ❀️
    .
    .
    Tapi syukurr rupanya semua ingat beli sampai 2 kek ❀️ yallah syukur tak terhingga ❀️ love u husband and family ❣️
    .
    .
    Dan thanks juga kat kawan2 semua doa kan dayah ❀️ hnya allah je dpt balas dayah doa kan korang semua sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik murah rezeki dan sentiasa diberkati ❀️ amin .
    .
    .

    #nsabeautyserum #nsabeauty official #nsabeautyagent #nsabeautypuchong #nsabeautyputrajaya #nsabeautybangi #nsabeautyserikembangan #ainaserumputrajaya #ainaserumpuchong #nsateameyka

  •  42  5  27 May, 2020
  • Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence

Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal  and restore your skin without harming

If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM  now! 🌸

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • Caring for your skin daily is one of the easiest way to have long term youthfulness and confidence

    Our natural ingredients combines lavender, aloe vera, cucumber, soapwort and armata which can heal and restore your skin without harming

    If you love natural skin care products, check out our AINAA SERUM now! 🌸

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  1  0  22 May, 2020
  • MUKA DAH BERSIH ?! Setiap pagi Liaa akan cuci muka guna Ainaa Cleanser dulu.

Part yang palinb best lepas cuci muka Liaa rasa muka sihat , tak tegang dan lagi lembut sebabnya Ainaa Cleanser ni takda buih tau , sesuai dengan semua jenis kulit. 
Sesiapa yang berminat nak order boleh whatsapp Liaa 0104210758( Klik link dekat bio) atau boleh DM πŸ€—

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • MUKA DAH BERSIH ?! Setiap pagi Liaa akan cuci muka guna Ainaa Cleanser dulu.

    Part yang palinb best lepas cuci muka Liaa rasa muka sihat , tak tegang dan lagi lembut sebabnya Ainaa Cleanser ni takda buih tau , sesuai dengan semua jenis kulit.
    Sesiapa yang berminat nak order boleh whatsapp Liaa 0104210758( Klik link dekat bio) atau boleh DM πŸ€—

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  0  0  22 May, 2020
  • JERAWAT HILANG LA 😍

Wow pakai cleanser dgn serum je pun dah boleh hilangkan jerawat!! Tu belum lagi guna satu set tau, sapa2 yg rasa nak cantik tu jom la try Atul blh guide korang sampai jadi 😘

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • JERAWAT HILANG LA 😍

    Wow pakai cleanser dgn serum je pun dah boleh hilangkan jerawat!! Tu belum lagi guna satu set tau, sapa2 yg rasa nak cantik tu jom la try Atul blh guide korang sampai jadi 😘

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  11  0  20 May, 2020
  • .
TARAWIH ITU MUDAH!

Almaklum laa musim musim PKP nie kita semua kena duduk rumah kan?? Tapi tak bermakna kita kena duduk rumah kita tak boleh solat terawih kan?😎😎 .
.
.
Jangan malas malas gais! Pada bulan Ramadhan yang penuh barakah ni laa masa kita nak rebut pahala untuk Saham Akhirat❀

#kitajagakita
#stayathome
#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    TARAWIH ITU MUDAH!

    Almaklum laa musim musim PKP nie kita semua kena duduk rumah kan?? Tapi tak bermakna kita kena duduk rumah kita tak boleh solat terawih kan?😎😎 .
    .
    .
    Jangan malas malas gais! Pada bulan Ramadhan yang penuh barakah ni laa masa kita nak rebut pahala untuk Saham Akhirat❀

    #kitajagakita
    #stayathome
    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  11  0  11 May, 2020
  • .
Siapa pernah pakai Ainaa Foundation ni mesti tahu macam mana bestnya Foundation ni kanπŸ˜‰
.
PERMINTAAN MELEBIHI PENGELUARAN MEMANG SETANDING JENAMA ANTARABANGSA! CLASS UOLSSS!!! RUGI TAK CUBA!
.
Lebih power dari Foundation lain. Dah laa full Coverage tidak bercapuk dan tak perlu susah payah nak pakai bedak untuk tutup parut jerawat!
.
Apa tunggu lagi!!! Ayuhhh Whatsapp/ DM Emma sekarang!! Just Tekan Link di Bio.
.
#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    Siapa pernah pakai Ainaa Foundation ni mesti tahu macam mana bestnya Foundation ni kanπŸ˜‰
    .
    PERMINTAAN MELEBIHI PENGELUARAN MEMANG SETANDING JENAMA ANTARABANGSA! CLASS UOLSSS!!! RUGI TAK CUBA!
    .
    Lebih power dari Foundation lain. Dah laa full Coverage tidak bercapuk dan tak perlu susah payah nak pakai bedak untuk tutup parut jerawat!
    .
    Apa tunggu lagi!!! Ayuhhh Whatsapp/ DM Emma sekarang!! Just Tekan Link di Bio.
    .
    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  13  0  11 May, 2020
  • .
LAKU KERAS MACAM PISANG GORENG GAISS!
.
Dah laa HOT WAWW Pulak tu! Kalau korang nak tahu, dua item nie paling mendapat sambutan dari para Customer kita tau! Ramai jugak yang tanya apa Function Dua Item yang HOT sangat nie Sampaikan Stok tak cukup Setiap kali Restok.
.
Haa kalau korang nak tahu, AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM ni ada 1001 Khasiat untuk kulit. Nampak je kecil macam ni, tapi jangan pandang ringan tauπŸ˜‡ Yang paling penting kesan dia boleh nampak terus lepas pakai.
.
Nak tahu apa lagi Function dia? Jom DM Emma..kita boleh sembang tepi!!😎😎
.

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    LAKU KERAS MACAM PISANG GORENG GAISS!
    .
    Dah laa HOT WAWW Pulak tu! Kalau korang nak tahu, dua item nie paling mendapat sambutan dari para Customer kita tau! Ramai jugak yang tanya apa Function Dua Item yang HOT sangat nie Sampaikan Stok tak cukup Setiap kali Restok.
    .
    Haa kalau korang nak tahu, AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM ni ada 1001 Khasiat untuk kulit. Nampak je kecil macam ni, tapi jangan pandang ringan tauπŸ˜‡ Yang paling penting kesan dia boleh nampak terus lepas pakai.
    .
    Nak tahu apa lagi Function dia? Jom DM Emma..kita boleh sembang tepi!!😎😎
    .

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  9  2  11 May, 2020

Top #nsabeautypuchong Posts

  • DUDUK RUMAH TAK PAYAH PAKAI SKINCARE 🀷

Musim PKP ni korang jgn malas2 jaga muka naa, jgn ingat duduk rumah tempek bedak sejuk ja πŸ˜ͺ dua beradik ni jgn lupa benda wajib setiap hari baru la raya ni muka bersinar satu taman 🀩

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • DUDUK RUMAH TAK PAYAH PAKAI SKINCARE 🀷

    Musim PKP ni korang jgn malas2 jaga muka naa, jgn ingat duduk rumah tempek bedak sejuk ja πŸ˜ͺ dua beradik ni jgn lupa benda wajib setiap hari baru la raya ni muka bersinar satu taman 🀩

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  14  2  21 April, 2020
  • .
TAK KENAL TAK CINTA, DAH KENAL COMFIRM JATUH CINTA!

Cewahhh ! aduh aduh aduh sayang nie la set lengkap Aina Skincare. Dalam set nie ada AINAA CLEANSER, AINAA SERUM, AINAA SUNSCREEN DAN AINAA SCRUB. In Shaa Allah if korang consistent guna Set ni kulit muka korang akan sihat n cantik.
.
Satu lagi Emma nak ingatkan yang Aina skincare bukan produk pemutihan  ya... So, utk dapat result yg optimum mesti consistent dan istiqamah😍 .
.
#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    TAK KENAL TAK CINTA, DAH KENAL COMFIRM JATUH CINTA!

    Cewahhh ! aduh aduh aduh sayang nie la set lengkap Aina Skincare. Dalam set nie ada AINAA CLEANSER, AINAA SERUM, AINAA SUNSCREEN DAN AINAA SCRUB. In Shaa Allah if korang consistent guna Set ni kulit muka korang akan sihat n cantik.
    .
    Satu lagi Emma nak ingatkan yang Aina skincare bukan produk pemutihan ya... So, utk dapat result yg optimum mesti consistent dan istiqamah😍 .
    .
    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  12  3  25 March, 2020
  • TIDUR UNTUK  KESIHATAN 😴

Kajian menunjukkan purata orang yg tidur kurang dari 7 jam berisiko mendapat banyak penyakit seperti jantung & lain2 😌 Dah jom tidur 😴😴 " Jaga diri, sayangi keluarga "

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub a #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • TIDUR UNTUK KESIHATAN 😴

    Kajian menunjukkan purata orang yg tidur kurang dari 7 jam berisiko mendapat banyak penyakit seperti jantung & lain2 😌 Dah jom tidur 😴😴 " Jaga diri, sayangi keluarga "

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub a #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  27  2  19 February, 2020
  • .
LAKU KERAS MACAM PISANG GORENG GAISS!
.
Dah laa HOT WAWW Pulak tu! Kalau korang nak tahu, dua item nie paling mendapat sambutan dari para Customer kita tau! Ramai jugak yang tanya apa Function Dua Item yang HOT sangat nie Sampaikan Stok tak cukup Setiap kali Restok.
.
Haa kalau korang nak tahu, AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM ni ada 1001 Khasiat untuk kulit. Nampak je kecil macam ni, tapi jangan pandang ringan tauπŸ˜‡ Yang paling penting kesan dia boleh nampak terus lepas pakai.
.
Nak tahu apa lagi Function dia? Jom DM Emma..kita boleh sembang tepi!!😎😎
.

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    LAKU KERAS MACAM PISANG GORENG GAISS!
    .
    Dah laa HOT WAWW Pulak tu! Kalau korang nak tahu, dua item nie paling mendapat sambutan dari para Customer kita tau! Ramai jugak yang tanya apa Function Dua Item yang HOT sangat nie Sampaikan Stok tak cukup Setiap kali Restok.
    .
    Haa kalau korang nak tahu, AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM ni ada 1001 Khasiat untuk kulit. Nampak je kecil macam ni, tapi jangan pandang ringan tauπŸ˜‡ Yang paling penting kesan dia boleh nampak terus lepas pakai.
    .
    Nak tahu apa lagi Function dia? Jom DM Emma..kita boleh sembang tepi!!😎😎
    .

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  9  2  11 May, 2020
  • #fatinsquad
.
Ni lah antara nyawa fatin dalam team. Sebab tu pentingnya kita as a leader untuk jaga team, bagi benefit dekat team, bantu team, anggap team ni mcm family kita sendiri bukan nya pekerja kita. Sebab dorang ni lah yang ada masa dengam Fatin senang dan susah sepanjang Fatin buat bisnes.
.
Good luck #fatinsquad! Semoga korang semua dimurahkan rezeki dalam bisnes Ainaa ni ❀ .
.
#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • #fatinsquad
    .
    Ni lah antara nyawa fatin dalam team. Sebab tu pentingnya kita as a leader untuk jaga team, bagi benefit dekat team, bantu team, anggap team ni mcm family kita sendiri bukan nya pekerja kita. Sebab dorang ni lah yang ada masa dengam Fatin senang dan susah sepanjang Fatin buat bisnes.
    .
    Good luck #fatinsquad! Semoga korang semua dimurahkan rezeki dalam bisnes Ainaa ni ❀ .
    .
    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  17  12  3 April, 2020
  • .
Hai Dear πŸ™†β€β™€β€οΈ Ainaa Pallete ni LIMITED EDITION tau! Stock sangatΒ² LIMITED dengan Emma ni!

Hanya RM65 sahaja

setiap pembelian dgn Emma akan dapat
FREE GIFT yg best tau. sis berminat nak grab Ainaa Pallete dengan Emma? Boleh DM Atau Whatsapp 0132174731

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    Hai Dear πŸ™†β€β™€β€οΈ Ainaa Pallete ni LIMITED EDITION tau! Stock sangatΒ² LIMITED dengan Emma ni!

    Hanya RM65 sahaja

    setiap pembelian dgn Emma akan dapat
    FREE GIFT yg best tau. sis berminat nak grab Ainaa Pallete dengan Emma? Boleh DM Atau Whatsapp 0132174731

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  13  2  10 January, 2020