#nsabeautycheras Instagram Photos & Videos

nsabeautycheras - 11.9k posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
17.2
average likes

Latest #nsabeautycheras Posts

  • SKIN BREAKOUT 😣

Ramai yg tanya Atul muka saya breakout sebab salah pakai produk, teringin la nak pakai Ainaa Beauty tapi risau muka jadi lebih teruk.

Jangan risau set basic ni sangat sesuai utk pulihkan balik masalah kulit korang tu yg penting kena konsisten!! 😎

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • SKIN BREAKOUT 😣

    Ramai yg tanya Atul muka saya breakout sebab salah pakai produk, teringin la nak pakai Ainaa Beauty tapi risau muka jadi lebih teruk.

    Jangan risau set basic ni sangat sesuai utk pulihkan balik masalah kulit korang tu yg penting kena konsisten!! 😎

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  3  0  11 hours ago
  • KENA PAKAI KE??

Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • KENA PAKAI KE??

    Ye sayangku dalam rumah pun wajib pakai sunscreen tau, selain melindungi dari cahaya matahari sunscreen jgk dapat lindung kulit kita dari cahaya lampu mahupun telefon bimbit 😎

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  5  0  11 August, 2020
  • EXTRA SKIN LAYER 😎

Foundation bertindak sebagai 'extra skin layer' dimana kotoran atau debu-debu halus akan melekat padanya dan akan dibuang ketika kita membasuh muka.

Kalau tak pakai foundation, kotoran atau debu- debu halus akan melekat kat muka dan masuk ke pori-pori lalu tersumbat. Ketika itu jerawat pun akan hadir tanpa diundang 😭

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • EXTRA SKIN LAYER 😎

    Foundation bertindak sebagai 'extra skin layer' dimana kotoran atau debu-debu halus akan melekat padanya dan akan dibuang ketika kita membasuh muka.

    Kalau tak pakai foundation, kotoran atau debu- debu halus akan melekat kat muka dan masuk ke pori-pori lalu tersumbat. Ketika itu jerawat pun akan hadir tanpa diundang 😭

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  4  0  3 August, 2020
  • KENALPASTI PUNCA MASALAH KULIT WAJAH ANDAπŸ’
.
Masalah kulit biasanya memberi kesan terhadap persepsi negatif terutama keyakinan diri menurun dan putus asa dengan diri sendiri
.
Untuk merawat masalah kulit, kita mesti kenalpasti punca dan jenis kulit supaya mudah untuk mencari penyelesaian terhadap masalah tersebut
.
Dengan Penggunaan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER sudah cukup memberi jalan penyelesaian terhadap semua masalah kulit dan NSA mempunyai lebih 5k testimoni daripada pengguna yang sudah berjaya merawat masalah kulit mereka
.
.
Whatapss  untuk sebarang pertanyaan dan order okay ☺️ .
.
Www.wasap.my/+60139184749

#serumviral #ainaserum #ainaacosmetics  #ainaalipmatte #foundation #lipmatte #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsateamyaya #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykeramat #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral - #regrann
  • KENALPASTI PUNCA MASALAH KULIT WAJAH ANDAπŸ’
    .
    Masalah kulit biasanya memberi kesan terhadap persepsi negatif terutama keyakinan diri menurun dan putus asa dengan diri sendiri
    .
    Untuk merawat masalah kulit, kita mesti kenalpasti punca dan jenis kulit supaya mudah untuk mencari penyelesaian terhadap masalah tersebut
    .
    Dengan Penggunaan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER sudah cukup memberi jalan penyelesaian terhadap semua masalah kulit dan NSA mempunyai lebih 5k testimoni daripada pengguna yang sudah berjaya merawat masalah kulit mereka
    .
    .
    Whatapss untuk sebarang pertanyaan dan order okay ☺️ .
    .
    Www.wasap.my/+60139184749

    #serumviral #ainaserum #ainaacosmetics #ainaalipmatte #foundation #lipmatte #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsateamyaya #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykeramat #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral - #regrann

  •  0  0  28 July, 2020
  • KATAKAN TIDAK PADA PARUT πŸ™…

Atul tau mesti ramai kan yg ada masalah parut ni, insyaAllah dgn penggunaan yg konsisten mesti parut2 yg menempel tu akan lari 🀭

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • KATAKAN TIDAK PADA PARUT πŸ™…

    Atul tau mesti ramai kan yg ada masalah parut ni, insyaAllah dgn penggunaan yg konsisten mesti parut2 yg menempel tu akan lari 🀭

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  9  0  26 July, 2020
  • 2 IN 1 ❀️

Ainaa Scrub mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai Scrub dan Masker. Tapi korang still ingat tak Atul ada cakap, kalau sesiapa ada "Jerawat", tak digalakkan pakai scrub?

Yes. Sebab apa? Sebab, scrub ada beads yang agak kasar (mana-mana scrub pun). Jadi bila kita gosok dekat tempat yang ada jerawat, boleh menyebabkan luka dan bakteria boleh merebak.

Jadi, bagi mereka yang ada masalah jerawat, boleh pakai Ainaa Scrub sebagai MASKER πŸ€—

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • 2 IN 1 ❀️

    Ainaa Scrub mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai Scrub dan Masker. Tapi korang still ingat tak Atul ada cakap, kalau sesiapa ada "Jerawat", tak digalakkan pakai scrub?

    Yes. Sebab apa? Sebab, scrub ada beads yang agak kasar (mana-mana scrub pun). Jadi bila kita gosok dekat tempat yang ada jerawat, boleh menyebabkan luka dan bakteria boleh merebak.

    Jadi, bagi mereka yang ada masalah jerawat, boleh pakai Ainaa Scrub sebagai MASKER πŸ€—

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  11  0  17 July, 2020
  • STRESSNYA ADA JERAGAT 😭

Korang tau tak punca masalah jeragat ni disebabkan oleh korang tidak memakai sunscreen.

Jadi bagi yang ada masalah jeragat korang perlu konsisten menggunakan sunscreen agar ia tidak semakin banyak πŸ˜‰

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • STRESSNYA ADA JERAGAT 😭

    Korang tau tak punca masalah jeragat ni disebabkan oleh korang tidak memakai sunscreen.

    Jadi bagi yang ada masalah jeragat korang perlu konsisten menggunakan sunscreen agar ia tidak semakin banyak πŸ˜‰

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  7  0  7 July, 2020
  • Nak cantik dengan segera? Apa kata kalau kita cari solution "CANTIK" tu dengan cara yang SELAMAT

Bila selamat, confirm takkan side effect berbanding dengan produk yang cantik SEGERA

Memang betul orang kita ni jenis nak kesan yang cepat. But trust me, bila kita konsisten Insyaallah SlOWLY BUT SURELY you guys akan nampak kesan dia

Lain orang lain skin reaction. Ada yang tunjuk kesan yang cepat dan ada yang lambat. Cepat atau lambat, korang konsisten je okay ❀️

"SLOWLY BUT SURELY"

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • Nak cantik dengan segera? Apa kata kalau kita cari solution "CANTIK" tu dengan cara yang SELAMAT

    Bila selamat, confirm takkan side effect berbanding dengan produk yang cantik SEGERA

    Memang betul orang kita ni jenis nak kesan yang cepat. But trust me, bila kita konsisten Insyaallah SlOWLY BUT SURELY you guys akan nampak kesan dia

    Lain orang lain skin reaction. Ada yang tunjuk kesan yang cepat dan ada yang lambat. Cepat atau lambat, korang konsisten je okay ❀️

    "SLOWLY BUT SURELY"

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  1  0  1 July, 2020
  • ADA NUR DI WAJAH πŸ₯°

Alhamdulillah setelah beberapa bulan konsisten dgn Ainaa Serum kulit Atul dah semakin sihat, bukan tu saja kulit pun nampak makin cerah & glowing πŸ™ˆ

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • ADA NUR DI WAJAH πŸ₯°

    Alhamdulillah setelah beberapa bulan konsisten dgn Ainaa Serum kulit Atul dah semakin sihat, bukan tu saja kulit pun nampak makin cerah & glowing πŸ™ˆ

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  7  0  29 June, 2020
  • GEBU MACAM BABY LAA 😍

Siapa yang dah pakai Ainaa Cleanser ? Best tak ? Rasa kulit tu lembut ala2 baby tak? 😁 .
.
Confirm la lembut sebab Ainaa Cleanser ni texture dia gel so takkan mengeringkan kulit kita 😍

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • GEBU MACAM BABY LAA 😍

    Siapa yang dah pakai Ainaa Cleanser ? Best tak ? Rasa kulit tu lembut ala2 baby tak? 😁 .
    .
    Confirm la lembut sebab Ainaa Cleanser ni texture dia gel so takkan mengeringkan kulit kita 😍

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  13  0  23 June, 2020
  • Farah  faham ada sesetengah orang kita ni masih takut-takut dengan produk tempatan
.
Why? Sebab pencerahan kita terhadap produk tempatan ni ialah bahaya. Pengguna kita ini pun salah seorang yang pernah berfikiran sebegitu
.
Then dia tengok segala testimoni dan natural ingredients yang selamat kita gunakan untuk AINAA membuatkan dia dah gunakan sebanyak 4 botol AINAA😍
.
Alhamdulillah, macam mana yang you guys nampak skin dia dah tunjukkan positive feedback. Teruskan konsisten, Insyaallah slowly but surely❀️
.
#nsabeautyofficial #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #nsabeautysetapak #nsabeautykl #nsabeautycheras #nsabeauty #ainaabeauty #sayapakaisayajual #idahcantikyoubilalagi
  • Farah faham ada sesetengah orang kita ni masih takut-takut dengan produk tempatan
    .
    Why? Sebab pencerahan kita terhadap produk tempatan ni ialah bahaya. Pengguna kita ini pun salah seorang yang pernah berfikiran sebegitu
    .
    Then dia tengok segala testimoni dan natural ingredients yang selamat kita gunakan untuk AINAA membuatkan dia dah gunakan sebanyak 4 botol AINAA😍
    .
    Alhamdulillah, macam mana yang you guys nampak skin dia dah tunjukkan positive feedback. Teruskan konsisten, Insyaallah slowly but surely❀️
    .
    #nsabeautyofficial #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #nsabeautysetapak #nsabeautykl #nsabeautycheras #nsabeauty #ainaabeauty #sayapakaisayajual #idahcantikyoubilalagi

  •  1  0  10 June, 2020

Top #nsabeautycheras Posts

  • HI WASSUP GUYS😊😊
.
nah cara buat PIZZA BUJANG khas buat student2 yang terkandas di kolej πŸ˜‚πŸ˜‚ boleh la cuba try test yaa πŸ˜…πŸ™ŠπŸ™Š
.
#Repost @khairulaming @download.ins
---
Pizza Bujang menggunakan Iron Baju πŸ§€πŸž
.
.
Bahan2/Ingredients:
πŸŒ•2 keping roti (2 slices white bread)
πŸŒ•1 batang sosej (1 hot dog)
πŸŒ•2 sudu sos pasta (2 tbsp pasta sauce)
πŸŒ•2 keping keju (2 slices cheese)
πŸŒ•Mentega (Butter)
πŸŒ•Aluminium foil
.
.
Note:
Gunakan medium heat untuk sterika. Gosok ke atas aluminium foil selama 2 minit untuk setiap sisi. Kalau belum garing, teruskan menggosok. Gunakan sterika dengan berhati-hati.
.
.
Use medium heat for ironing. Place the iron on aluminium foil for 2 minutes on each side. Keep cooking until the bread turns golden brown. Please use the iron with caution.
.
#masak#dapurlonely #lapar #grilledcheese #cheese #serumviral #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #nsabeautycleanser #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautypetalingjaya #testimoninsabeau #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #cleanserviral #itsdonebyeinaazman #stayathome #dudukrumah #kitajagakita #foodblogger #makanmakan #ilovefood #foodphotography
  • HI WASSUP GUYS😊😊
    .
    nah cara buat PIZZA BUJANG khas buat student2 yang terkandas di kolej πŸ˜‚πŸ˜‚ boleh la cuba try test yaa πŸ˜…πŸ™ŠπŸ™Š
    .
    #Repost @khairulaming @download.ins
    ---
    Pizza Bujang menggunakan Iron Baju πŸ§€πŸž
    .
    .
    Bahan2/Ingredients:
    πŸŒ•2 keping roti (2 slices white bread)
    πŸŒ•1 batang sosej (1 hot dog)
    πŸŒ•2 sudu sos pasta (2 tbsp pasta sauce)
    πŸŒ•2 keping keju (2 slices cheese)
    πŸŒ•Mentega (Butter)
    πŸŒ•Aluminium foil
    .
    .
    Note:
    Gunakan medium heat untuk sterika. Gosok ke atas aluminium foil selama 2 minit untuk setiap sisi. Kalau belum garing, teruskan menggosok. Gunakan sterika dengan berhati-hati.
    .
    .
    Use medium heat for ironing. Place the iron on aluminium foil for 2 minutes on each side. Keep cooking until the bread turns golden brown. Please use the iron with caution.
    .
    #masak #dapurlonely #lapar #grilledcheese #cheese #serumviral #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #nsabeautycleanser #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautypetalingjaya #testimoninsabeau #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #cleanserviral #itsdonebyeinaazman #stayathome #dudukrumah #kitajagakita #foodblogger #makanmakan #ilovefood #foodphotography

  •  45  4  18 April, 2020
  • .
TAK KENAL TAK CINTA, DAH KENAL COMFIRM JATUH CINTA!

Cewahhh ! aduh aduh aduh sayang nie la set lengkap Aina Skincare. Dalam set nie ada AINAA CLEANSER, AINAA SERUM, AINAA SUNSCREEN DAN AINAA SCRUB. In Shaa Allah if korang consistent guna Set ni kulit muka korang akan sihat n cantik.
.
Satu lagi Emma nak ingatkan yang Aina skincare bukan produk pemutihan  ya... So, utk dapat result yg optimum mesti consistent dan istiqamah😍 .
.
#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    TAK KENAL TAK CINTA, DAH KENAL COMFIRM JATUH CINTA!

    Cewahhh ! aduh aduh aduh sayang nie la set lengkap Aina Skincare. Dalam set nie ada AINAA CLEANSER, AINAA SERUM, AINAA SUNSCREEN DAN AINAA SCRUB. In Shaa Allah if korang consistent guna Set ni kulit muka korang akan sihat n cantik.
    .
    Satu lagi Emma nak ingatkan yang Aina skincare bukan produk pemutihan ya... So, utk dapat result yg optimum mesti consistent dan istiqamah😍 .
    .
    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  12  3  25 March, 2020
  • wahhhh cantiknya sis ni😍
korang kenal ke sapa?πŸ™ˆ
lawa kan kulit dia,love sangatπŸ’žπŸ’žπŸ˜˜
.
EH JOM DAPATKAN AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS DI @ainaabeauty.yanie
@ainaabeauty.yanie 
@ainaabeauty.yanie
.
CEPAT CEPAT !! STOK DAH TAK BANYAK
FIRST COME, FIRST SERVE 😘😘😘
.
Ws ➑ 013-9781731 ❗
Ws ➑ 013-9781731 ❗
Ws ➑ 013-9781731 ❗
.
FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO ☺
.
πŸš— FREE COD AREA πŸš— AMPANGπŸš— KLπŸš— CHERASπŸš—KERAMATπŸš— SETIAWANGSAπŸš—SG BESIπŸš— WANGSAMAJUπŸš— PETALING JAYAπŸš— SEMENYIHπŸš—BANGIπŸš— KAJANGπŸš— BERANANGπŸš— SELAYANGπŸš— GOMBAK πŸš— KLIAπŸš— KLIA 2 πŸš— KOTA WARISAN πŸš— BUKIT CANGGANGπŸš—DENGKILπŸš— SHAH ALAM πŸš—
.
#serumviral #nsateamsyiqin #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykeramat #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautypetalingjaya #testimoninsabeau #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral #itsdonebyeinaazman
  • wahhhh cantiknya sis ni😍
    korang kenal ke sapa?πŸ™ˆ
    lawa kan kulit dia,love sangatπŸ’žπŸ’žπŸ˜˜
    .
    EH JOM DAPATKAN AINAA SERUM, AINAA CLEANSER & AINAA COSMETICS DI @ainaabeauty.yanie
    @ainaabeauty.yanie
    @ainaabeauty.yanie
    .
    CEPAT CEPAT !! STOK DAH TAK BANYAK
    FIRST COME, FIRST SERVE 😘😘😘
    .
    Ws ➑ 013-9781731 ❗
    Ws ➑ 013-9781731 ❗
    Ws ➑ 013-9781731 ❗
    .
    FOR FAST RESPOND, CLICK LINK IN MY BIO ☺
    .
    πŸš— FREE COD AREA πŸš— AMPANGπŸš— KLπŸš— CHERASπŸš—KERAMATπŸš— SETIAWANGSAπŸš—SG BESIπŸš— WANGSAMAJUπŸš— PETALING JAYAπŸš— SEMENYIHπŸš—BANGIπŸš— KAJANGπŸš— BERANANGπŸš— SELAYANGπŸš— GOMBAK πŸš— KLIAπŸš— KLIA 2 πŸš— KOTA WARISAN πŸš— BUKIT CANGGANGπŸš—DENGKILπŸš— SHAH ALAM πŸš—
    .
    #serumviral #nsateamsyiqin #ainaaserum #nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautykl #nsabeautyampang #nsabeautycheras #ainacleanser #ainaacleanser #nsabeautycleanser #nsabeautymalaysia #ainacleanser #nsabeautykeramat #nsabeautypandanindah #nsabeautysetiawangsa #nsabeautypetalingjaya #testimoninsabeau #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyofficialagent #syafiqahaina #hafizmahamad #cleanserviral #itsdonebyeinaazman

  •  190  3  26 May, 2019
  • DUDUK RUMAH TAK PAYAH PAKAI SKINCARE 🀷

Musim PKP ni korang jgn malas2 jaga muka naa, jgn ingat duduk rumah tempek bedak sejuk ja πŸ˜ͺ dua beradik ni jgn lupa benda wajib setiap hari baru la raya ni muka bersinar satu taman 🀩

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • DUDUK RUMAH TAK PAYAH PAKAI SKINCARE 🀷

    Musim PKP ni korang jgn malas2 jaga muka naa, jgn ingat duduk rumah tempek bedak sejuk ja πŸ˜ͺ dua beradik ni jgn lupa benda wajib setiap hari baru la raya ni muka bersinar satu taman 🀩

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  14  2  21 April, 2020
  • Siapa rasa video dedobot ni comel komen joget2 & tag kawan korang pleaseee πŸ‘‡πŸ»πŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜…
  • Siapa rasa video dedobot ni comel komen joget2 & tag kawan korang pleaseee πŸ‘‡πŸ»πŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜…

  •  146  12  16 January, 2018
  • TIDUR UNTUK  KESIHATAN 😴

Kajian menunjukkan purata orang yg tidur kurang dari 7 jam berisiko mendapat banyak penyakit seperti jantung & lain2 😌 Dah jom tidur 😴😴 " Jaga diri, sayangi keluarga "

Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub a #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips
  • TIDUR UNTUK KESIHATAN 😴

    Kajian menunjukkan purata orang yg tidur kurang dari 7 jam berisiko mendapat banyak penyakit seperti jantung & lain2 😌 Dah jom tidur 😴😴 " Jaga diri, sayangi keluarga "

    Korang yang nak dapatkan produk Ainaa Beauty boleh Whatsapp Atul 0185738830 (klik link kt bio) atau nak DM pun boleh 😘

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub a #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia #atulbagitips

  •  27  2  19 February, 2020
  • .
LAKU KERAS MACAM PISANG GORENG GAISS!
.
Dah laa HOT WAWW Pulak tu! Kalau korang nak tahu, dua item nie paling mendapat sambutan dari para Customer kita tau! Ramai jugak yang tanya apa Function Dua Item yang HOT sangat nie Sampaikan Stok tak cukup Setiap kali Restok.
.
Haa kalau korang nak tahu, AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM ni ada 1001 Khasiat untuk kulit. Nampak je kecil macam ni, tapi jangan pandang ringan tauπŸ˜‡ Yang paling penting kesan dia boleh nampak terus lepas pakai.
.
Nak tahu apa lagi Function dia? Jom DM Emma..kita boleh sembang tepi!!😎😎
.

#ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia
  • .
    LAKU KERAS MACAM PISANG GORENG GAISS!
    .
    Dah laa HOT WAWW Pulak tu! Kalau korang nak tahu, dua item nie paling mendapat sambutan dari para Customer kita tau! Ramai jugak yang tanya apa Function Dua Item yang HOT sangat nie Sampaikan Stok tak cukup Setiap kali Restok.
    .
    Haa kalau korang nak tahu, AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM ni ada 1001 Khasiat untuk kulit. Nampak je kecil macam ni, tapi jangan pandang ringan tauπŸ˜‡ Yang paling penting kesan dia boleh nampak terus lepas pakai.
    .
    Nak tahu apa lagi Function dia? Jom DM Emma..kita boleh sembang tepi!!😎😎
    .

    #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #nsabeautypetalingjaya #nsabeautypuchong #nsabeautysubang #nsabeautycheras #ainaaserumpetalingjaya #ainaaserumpuchong #ainaaserumcheras #ainaaserumsubang #fatinsquad #zrachievers #tipscantik #faceserum #serumsyafiqahaina #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #skincareroutine #bazarpaknil #barangmurahmalaysia #hargamampumilik #sayapakaisayajual #freepostagemalaysia

  •  10  2  11 May, 2020