#nourainskincare Instagram Photos & Videos

nourainskincare - 65.7k posts

Hashtag Popularity

3.6
average comments
56
average likes

Latest #nourainskincare Posts

  • "Saya dah 4/5 tahun pakai Nour Ain, rasa macam nak buat income dengan Nour Ain la!"
.
.
Jom! Senang je nak jadi dropship ni. Anda hanya perlu:
.
.
Duduk rumah atau dekat mana-mana sekalipun, iklankan produk, ambil tempahan.
.
.
Tu je? Yeeee itu sahaja. Senang kan?
.
.
Tak perlu keluarkan modal! Tak perlu packing barang! Tak perlu beratur panjang untuk pos barang! Bahan iklan pun kami berikan tau 💛
.
.
#janapendapatandengannourain #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourainskincare #nourain2020

www.wasap.my/0135210950
  • "Saya dah 4/5 tahun pakai Nour Ain, rasa macam nak buat income dengan Nour Ain la!"
    .
    .
    Jom! Senang je nak jadi dropship ni. Anda hanya perlu:
    .
    .
    Duduk rumah atau dekat mana-mana sekalipun, iklankan produk, ambil tempahan.
    .
    .
    Tu je? Yeeee itu sahaja. Senang kan?
    .
    .
    Tak perlu keluarkan modal! Tak perlu packing barang! Tak perlu beratur panjang untuk pos barang! Bahan iklan pun kami berikan tau 💛
    .
    .
    #janapendapatandengannourain #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourainskincare #nourain2020

    www.wasap.my/0135210950

  •  0  0  6 hours ago
  • "Saya dah 4/5 tahun pakai Nour Ain, rasa macam nak buat income dengan Nour Ain la!"
.
.
Jom! Senang je nak jadi dropship ni. Anda hanya perlu:
.
.
Duduk rumah atau dekat mana-mana sekalipun, iklankan produk, ambil tempahan.
.
.
Tu je? Yeeee itu sahaja. Senang kan?
.
.
Tak perlu keluarkan modal! Tak perlu packing barang! Tak perlu beratur panjang untuk pos barang! Bahan iklan pun kami berikan tau 💛
.
.
#janapendapatandengannourain #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourainskincare #nourain2020

www.wasap.my/0135210950
  • "Saya dah 4/5 tahun pakai Nour Ain, rasa macam nak buat income dengan Nour Ain la!"
    .
    .
    Jom! Senang je nak jadi dropship ni. Anda hanya perlu:
    .
    .
    Duduk rumah atau dekat mana-mana sekalipun, iklankan produk, ambil tempahan.
    .
    .
    Tu je? Yeeee itu sahaja. Senang kan?
    .
    .
    Tak perlu keluarkan modal! Tak perlu packing barang! Tak perlu beratur panjang untuk pos barang! Bahan iklan pun kami berikan tau 💛
    .
    .
    #janapendapatandengannourain #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourainskincare #nourain2020

    www.wasap.my/0135210950

  •  0  0  6 hours ago
  • "Saya dah 4/5 tahun pakai Nour Ain, rasa macam nak buat income dengan Nour Ain la!"
.
.
Jom! Senang je nak jadi dropship ni. Anda hanya perlu:
.
.
Duduk rumah atau dekat mana-mana sekalipun, iklankan produk, ambil tempahan.
.
.
Tu je? Yeeee itu sahaja. Senang kan?
.
.
Tak perlu keluarkan modal! Tak perlu packing barang! Tak perlu beratur panjang untuk pos barang! Bahan iklan pun kami berikan tau 💛
.
.
#janapendapatandengannourain #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourainskincare #nourain2020

www.wasap.my/0135210950
  • "Saya dah 4/5 tahun pakai Nour Ain, rasa macam nak buat income dengan Nour Ain la!"
    .
    .
    Jom! Senang je nak jadi dropship ni. Anda hanya perlu:
    .
    .
    Duduk rumah atau dekat mana-mana sekalipun, iklankan produk, ambil tempahan.
    .
    .
    Tu je? Yeeee itu sahaja. Senang kan?
    .
    .
    Tak perlu keluarkan modal! Tak perlu packing barang! Tak perlu beratur panjang untuk pos barang! Bahan iklan pun kami berikan tau 💛
    .
    .
    #janapendapatandengannourain #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourainskincare #nourain2020

    www.wasap.my/0135210950

  •  0  0  6 hours ago
  • FACIAL TONER
.
💧 Membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegar dan menghaluskan kulit wajah.
💧 Dirumuskan utntuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan serta mengembalikan kelembutan kulit wajah.
💧 Membantu membersihkan kulit wajah dan meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup pori dan mengembalikan kelembutan kulit wajah
.
CARA PENGGUNAAN
.
1- Cuci wajah sehingga bersih
2-- Setelah wajah dilap kering, semburkan Facial Toner Nour Ain pada wajah
3- Ratakan dengan kapas sehingga ia meresap ke dalam lapisan kulit
4- Disyorkan agar menggunakan Night Cream (malam) dan UV+ Foundation (siang) selepas menggunaakn Facial
 Toner Nour Ain bagi hasil yang optima.
.
.
#toner #tonernourain #facialtoner #pelembap #nourainhq #pelembapmuka #viral #nourainskincare #nourainproduk #agennourain #stokisnourain #nourainkelantan #nourainpenang #nourainbangi #nourainjohor #nourainjb #nourainseremban #nouraincod #nourainstokis #nourainkb #nourainbaru #nourainbeauty #nourainoriginalhq #nourainoriginal #nourainbrunie #nourainsingapure #nourainperak #nourainmelaka #nourainshahalam #nourianmachang #nourainkelantan
  • FACIAL TONER
    .
    💧 Membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegar dan menghaluskan kulit wajah.
    💧 Dirumuskan utntuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan serta mengembalikan kelembutan kulit wajah.
    💧 Membantu membersihkan kulit wajah dan meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup pori dan mengembalikan kelembutan kulit wajah
    .
    CARA PENGGUNAAN
    .
    1- Cuci wajah sehingga bersih
    2-- Setelah wajah dilap kering, semburkan Facial Toner Nour Ain pada wajah
    3- Ratakan dengan kapas sehingga ia meresap ke dalam lapisan kulit
    4- Disyorkan agar menggunakan Night Cream (malam) dan UV+ Foundation (siang) selepas menggunaakn Facial
    Toner Nour Ain bagi hasil yang optima.
    .
    .
    #toner #tonernourain #facialtoner #pelembap #nourainhq #pelembapmuka #viral #nourainskincare #nourainproduk #agennourain #stokisnourain #nourainkelantan #nourainpenang #nourainbangi #nourainjohor #nourainjb #nourainseremban #nouraincod #nourainstokis #nourainkb #nourainbaru #nourainbeauty #nourainoriginalhq #nourainoriginal #nourainbrunie #nourainsingapure #nourainperak #nourainmelaka #nourainshahalam #nourianmachang #nourainkelantan

  •  3  0  3 August, 2020
  • Antara bahan utama pembuatan sabun nourain adalah minyak kelapa dara 🥥🥥 .
.
.
🍍Ramai yang tahu khasiat minyak kelapa dara ini.
🍍itu sebabnya selepas cuci muka dengan Beauty Soap nourain wajah akan rasa lembut dan lembap gituu

Untuk Dapatkan 📲📲 ❤️Beauty Soap dengan harga promosi boleh klik link di Bio ☝️
.
.

#nourain #nourain2018 #nouraintestimoni #nourainpenang #nourainprodukhalal #nourainbeautysoap #nourainvitaserum #nourainutara #nourainlooseitem  #nourainonline #nourain 
#nourain #nourainonline #nourainonlinepenang #nourainskincare #nourainlovers #jomcantikdengannourain #jomhensemdengannourain #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourainskincare #nourain11yearsanniversary #nourain2018  #nourainfreepostage  #nourainoriginal #nouraintikambatu #nourain5in1 #nouraincosmetics #jeragat #kulitkusam #cantik
  • Antara bahan utama pembuatan sabun nourain adalah minyak kelapa dara 🥥🥥 .
    .
    .
    🍍Ramai yang tahu khasiat minyak kelapa dara ini.
    🍍itu sebabnya selepas cuci muka dengan Beauty Soap nourain wajah akan rasa lembut dan lembap gituu

    Untuk Dapatkan 📲📲 ❤️Beauty Soap dengan harga promosi boleh klik link di Bio ☝️
    .
    .

    #nourain #nourain2018 #nouraintestimoni #nourainpenang #nourainprodukhalal #nourainbeautysoap #nourainvitaserum #nourainutara #nourainlooseitem #nourainonline #nourain
    #nourain #nourainonline #nourainonlinepenang #nourainskincare #nourainlovers #jomcantikdengannourain #jomhensemdengannourain #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourainskincare #nourain11yearsanniversary #nourain2018 #nourainfreepostage #nourainoriginal #nouraintikambatu #nourain5in1 #nouraincosmetics #jeragat #kulitkusam #cantik

  •  10  0  29 July, 2020
  • Reposted from @nourain.wdta.nurraysa.byikin KERANA SETIA DENGAN NOURAIN!!!
.
.
.
.
.
MILIKI KULIT CERAH BERSERI DENGAN SET NOURAIN SKINCARE.
.
.
👍HALAL JAKIM
👍LULUS KKM.
.
.
NOURAIN SKINCARE SUDAH 13 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA. PRODUK MUSLIM DAN MEMILIKI KILANG PRODUCTION SENDIRI.
.
.
NOURAIN SKINCARE BEAUTY👇
.
.
SET 3 IN 1
SET 4 IN 1
SET 5 IN 1
SET 6 IN 1
.
.
👉BEAUTY SOAP
👉MIRACLE FOUNDATION
👉REPAIRING NIGHT CREAM
👉FACIAL TONER
👉SERUM VITA C
👉GOLD SHINE MOISTURIZER
.
.
✅ Sabun untuk bersihkan kotoran dan minyak yang melekat dimuka kita masa bangun tidur atau seharian diluar. Sabun nourain mengandungi minyak zaitun dan kelapa dara which is sgt bagus utk kulit.
.
.
✅ Toner untuk kecilkan pori, bersihkan kulit dengan lebih mendalaman dan elak clog pores sebelum apply krim.
.
.
✅ Serum iaitu VITAMIN C untuk kulit. Ada masalah parut, pigmentasi, jeragat, jerawat carilah serum yang ada vitamin C okay! Bagus untuk masalah kulit.
.
.
✅ Gold shine moisturizer untuk jaga kelembapan kulit. Mengandungi 24k zarah gold untuk membantu membina sel kulit baru dgn lebih pantas . Mudah meresap dan tidak melekit.
.
.
✅ Miracle foundation dengan SPF 30. Risau nak pakai foundation? Jangan risau miracle foundation ibarat day cream, texture yg sangat ringan buat kulit glowing pinkish semulajadi. Boleh juga elakkan kulit muka sunburn teruk.
.
.
✅ Repairing night cream untuk merawat kulit sewaktu tidur. Membaik pulih kulit dan membina sel sel baru untuk kulit sentiasa fresh dan berseri.
.
.
P/s: Nak beli loose items saja? Tekan link kat bio @nourain.wdta.nurrsysa.byikin segera!! Harga istimewa akak bagi💃
.
.
.
#nourain #nourainskincare #nourainset3in1 #nourainset4in1 #nourainpromo #kaya #cantik #flawless #tips #murah #viral #artis #cikta #adam #ain #nourainset5in1 #nourainset6in1
  • Reposted from @nourain.wdta.nurraysa.byikin KERANA SETIA DENGAN NOURAIN!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    MILIKI KULIT CERAH BERSERI DENGAN SET NOURAIN SKINCARE.
    .
    .
    👍HALAL JAKIM
    👍LULUS KKM.
    .
    .
    NOURAIN SKINCARE SUDAH 13 TAHUN DI PASARAN MALAYSIA. PRODUK MUSLIM DAN MEMILIKI KILANG PRODUCTION SENDIRI.
    .
    .
    NOURAIN SKINCARE BEAUTY👇
    .
    .
    SET 3 IN 1
    SET 4 IN 1
    SET 5 IN 1
    SET 6 IN 1
    .
    .
    👉BEAUTY SOAP
    👉MIRACLE FOUNDATION
    👉REPAIRING NIGHT CREAM
    👉FACIAL TONER
    👉SERUM VITA C
    👉GOLD SHINE MOISTURIZER
    .
    .
    ✅ Sabun untuk bersihkan kotoran dan minyak yang melekat dimuka kita masa bangun tidur atau seharian diluar. Sabun nourain mengandungi minyak zaitun dan kelapa dara which is sgt bagus utk kulit.
    .
    .
    ✅ Toner untuk kecilkan pori, bersihkan kulit dengan lebih mendalaman dan elak clog pores sebelum apply krim.
    .
    .
    ✅ Serum iaitu VITAMIN C untuk kulit. Ada masalah parut, pigmentasi, jeragat, jerawat carilah serum yang ada vitamin C okay! Bagus untuk masalah kulit.
    .
    .
    ✅ Gold shine moisturizer untuk jaga kelembapan kulit. Mengandungi 24k zarah gold untuk membantu membina sel kulit baru dgn lebih pantas . Mudah meresap dan tidak melekit.
    .
    .
    ✅ Miracle foundation dengan SPF 30. Risau nak pakai foundation? Jangan risau miracle foundation ibarat day cream, texture yg sangat ringan buat kulit glowing pinkish semulajadi. Boleh juga elakkan kulit muka sunburn teruk.
    .
    .
    ✅ Repairing night cream untuk merawat kulit sewaktu tidur. Membaik pulih kulit dan membina sel sel baru untuk kulit sentiasa fresh dan berseri.
    .
    .
    P/s: Nak beli loose items saja? Tekan link kat bio @nourain.wdta.nurrsysa.byikin segera!! Harga istimewa akak bagi💃
    .
    .
    .
    #nourain #nourainskincare #nourainset3in1 #nourainset4in1 #nourainpromo #kaya #cantik #flawless #tips #murah #viral #artis #cikta #adam #ain #nourainset5in1 #nourainset6in1

  •  1  0  28 July, 2020
  • NOURAIN  VITA–C SERUM 10ml
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM18 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KEBAIKAN:
💥Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
💥Mampu mengatasi masalag radangan kulit
💥Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
💥Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dari garis halus dan kedutan( anti penuaan, tanpa suntikan)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Titikkan beberapa titik pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher.
➡️Biarkan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya.
➡️Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#nourain #nourainmurah #nourainoriginal #nourainvitacserum #nourainvitacserummurah#nourainserum#nourainskincare#nourainoriginalmurah
  • NOURAIN VITA–C SERUM 10ml
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Harga RM18 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
    DM/Whatsapp kami di :
    📲017-907 9990
    📲017-907 9990
    📲010-512 0990
    📲010-512 0990
    📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    KEBAIKAN:
    💥Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
    💥Mampu mengatasi masalag radangan kulit
    💥Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
    💥Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dari garis halus dan kedutan( anti penuaan, tanpa suntikan)
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    CARA PENGGUNAAN
    ➡️Titikkan beberapa titik pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher.
    ➡️Biarkan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya.
    ➡️Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    #nourain #nourainmurah #nourainoriginal #nourainvitacserum #nourainvitacserummurah #nourainserum #nourainskincare #nourainoriginalmurah

  •  1  0  24 July, 2020
  • NOURAIN  VITA–C SERUM 10ml
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM18 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KEBAIKAN:
💥Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
💥Mampu mengatasi masalag radangan kulit
💥Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
💥Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dari garis halus dan kedutan( anti penuaan, tanpa suntikan)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Titikkan beberapa titik pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher.
➡️Biarkan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya.
➡️Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#nourain #nourainmurah #nourainoriginal #nourainvitacserum #nourainvitacserummurah#nourainserum#nourainskincare#nourainoriginalmurah
  • NOURAIN VITA–C SERUM 10ml
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Harga RM18 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
    DM/Whatsapp kami di :
    📲017-907 9990
    📲017-907 9990
    📲010-512 0990
    📲010-512 0990
    📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    KEBAIKAN:
    💥Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
    💥Mampu mengatasi masalag radangan kulit
    💥Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
    💥Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dari garis halus dan kedutan( anti penuaan, tanpa suntikan)
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    CARA PENGGUNAAN
    ➡️Titikkan beberapa titik pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher.
    ➡️Biarkan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya.
    ➡️Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    #nourain #nourainmurah #nourainoriginal #nourainvitacserum #nourainvitacserummurah #nourainserum #nourainskincare #nourainoriginalmurah

  •  2  0  24 July, 2020
  • .
FUNGSI DAN KELEBIHAN PRODUK NOURAIN SKINCARE ⬇️⬇️
.
❤️NOURAIN BEAUTY SOAP :
Nourain Beauty Soap berfungsi untuk membantu membersihkan kulit wajah daripada kotoran, menghasilkan kulit yang gebu, lembut dan cerah berseri. Sesuai untuk lelaki, wanita dan semua peringkat umur.
.
❤️NOURAIN MIRACLE FOUNDATION :
Nourain Miracle Foundation pula membantu mencerah, menghalus dan melembapkan kulit wajah. Ia juga membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari serta kekotoran.
.
❤️NOURAIN REPAIRING NIGHT CREAM :
Nourain Repairing Night Cream membantu memudarkan dan mengurangkan jerawat, jeragat, kedutan serta mengurangkan masalah pori terbuka, bintik hitam, bintik putih dan kulit kusam.
.
❤️FACIAL TONER :
Facial Toner mampu memelihara kehalusan dan kelembapan kulit wajah disamping membantu menghilangkan bintik-bintik hitam, mengecilkan liang pori serta mencegah proses penuaan dan kerosakan kulit agar anda tampil lebih segar dan berseri.
.
Boleh dapatkan produk Nourain Skincare dengan harga DISKAUN di @nourain.wdta.nurraysa.byikin
.
.
#nourainskincare #beautysoap #miraclefoundation #nightrepairingcream #facialtoner #nourainskincarebangi #nourainskincarekajang #nourainskincarecheras #nourainperak #nourainyessales #nourainkelantan #nourainpahang #nouraincodbangi #nouraincodputrajaya #nourainsabah #nourainsarawak #nourainmurah #nourainmultivcream #nourainmurahgila #nouraintestimoni #nourainperlis #nourainpenang #nourainjohorbahru #nourainnegerisembilan #nourainmelaka #nourainterbaik
  • .
    FUNGSI DAN KELEBIHAN PRODUK NOURAIN SKINCARE ⬇️⬇️
    .
    ❤️NOURAIN BEAUTY SOAP :
    Nourain Beauty Soap berfungsi untuk membantu membersihkan kulit wajah daripada kotoran, menghasilkan kulit yang gebu, lembut dan cerah berseri. Sesuai untuk lelaki, wanita dan semua peringkat umur.
    .
    ❤️NOURAIN MIRACLE FOUNDATION :
    Nourain Miracle Foundation pula membantu mencerah, menghalus dan melembapkan kulit wajah. Ia juga membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari serta kekotoran.
    .
    ❤️NOURAIN REPAIRING NIGHT CREAM :
    Nourain Repairing Night Cream membantu memudarkan dan mengurangkan jerawat, jeragat, kedutan serta mengurangkan masalah pori terbuka, bintik hitam, bintik putih dan kulit kusam.
    .
    ❤️FACIAL TONER :
    Facial Toner mampu memelihara kehalusan dan kelembapan kulit wajah disamping membantu menghilangkan bintik-bintik hitam, mengecilkan liang pori serta mencegah proses penuaan dan kerosakan kulit agar anda tampil lebih segar dan berseri.
    .
    Boleh dapatkan produk Nourain Skincare dengan harga DISKAUN di @nourain.wdta.nurraysa.byikin
    .
    .
    #nourainskincare #beautysoap #miraclefoundation #nightrepairingcream #facialtoner #nourainskincarebangi #nourainskincarekajang #nourainskincarecheras #nourainperak #nourainyessales #nourainkelantan #nourainpahang #nouraincodbangi #nouraincodputrajaya #nourainsabah #nourainsarawak #nourainmurah #nourainmultivcream #nourainmurahgila #nouraintestimoni #nourainperlis #nourainpenang #nourainjohorbahru #nourainnegerisembilan #nourainmelaka #nourainterbaik

  •  4  0  22 July, 2020
  • .
FUNGSI DAN KELEBIHAN PRODUK NOURAIN SKINCARE ⬇️⬇️
.
GOLD SHINE MOISTURIZER
.
🏵 Tak berminyak & melekit
🏵 Mengandungi 24k zarah gold untuk membantu membina sel kulit baru dengan lebih pantas
🏵 Anti Jerawat
🏵 Meningkatkan kelembapan kulit wajah
🏵 Mencegah jeragat, kedutan & mencerahkan kulit wajah
🏵 Mengimbangi proses kehilangan air atau dehydration dari kulit kita
🏵 Mengekalkan kelembapan pada kulit wajah.
.
CARA PENGGUNAAN
.
Selepas cuci wajah dgn Beauty Soap, titikan 2 atau 3 titik Gold Shine Moisturizer & sapukan ke seluruh kulit wajah hingga leher. Sapu dengan lembut.
.
Boleh dapatkan produk Nourain Skincare dengan harga DISKAUN di @nourain.wdta.nurraysa.byikin
.
.
#nourainskincare #beautysoap #miraclefoundation #nightrepairingcream #facialtoner #nourainskincarebangi #nourainskincarekajang #nourainskincarecheras #nourainperak #nourainyessales #nourainkelantan #nourainpahang #nouraincodbangi #nouraincodputrajaya #nourainsabah #nourainsarawak #nourainmurah #nourainmultivcream #nourainmurahgila #nouraintestimoni #nourainperlis #nourainpenang #nourainjohorbahru #nourainnegerisembilan #nourainmelaka #nourainterbaik
  • .
    FUNGSI DAN KELEBIHAN PRODUK NOURAIN SKINCARE ⬇️⬇️
    .
    GOLD SHINE MOISTURIZER
    .
    🏵 Tak berminyak & melekit
    🏵 Mengandungi 24k zarah gold untuk membantu membina sel kulit baru dengan lebih pantas
    🏵 Anti Jerawat
    🏵 Meningkatkan kelembapan kulit wajah
    🏵 Mencegah jeragat, kedutan & mencerahkan kulit wajah
    🏵 Mengimbangi proses kehilangan air atau dehydration dari kulit kita
    🏵 Mengekalkan kelembapan pada kulit wajah.
    .
    CARA PENGGUNAAN
    .
    Selepas cuci wajah dgn Beauty Soap, titikan 2 atau 3 titik Gold Shine Moisturizer & sapukan ke seluruh kulit wajah hingga leher. Sapu dengan lembut.
    .
    Boleh dapatkan produk Nourain Skincare dengan harga DISKAUN di @nourain.wdta.nurraysa.byikin
    .
    .
    #nourainskincare #beautysoap #miraclefoundation #nightrepairingcream #facialtoner #nourainskincarebangi #nourainskincarekajang #nourainskincarecheras #nourainperak #nourainyessales #nourainkelantan #nourainpahang #nouraincodbangi #nouraincodputrajaya #nourainsabah #nourainsarawak #nourainmurah #nourainmultivcream #nourainmurahgila #nouraintestimoni #nourainperlis #nourainpenang #nourainjohorbahru #nourainnegerisembilan #nourainmelaka #nourainterbaik

  •  5  0  22 July, 2020
  • .
FUNGSI DAN KELEBIHAN PRODUK NOURAIN SKINCARE ⬇️⬇️
.
❤️NOURAIN BEAUTY SOAP :
Nourain Beauty Soap berfungsi untuk membantu membersihkan kulit wajah daripada kotoran, menghasilkan kulit yang gebu, lembut dan cerah berseri. Sesuai untuk lelaki, wanita dan semua peringkat umur.
.
❤️NOURAIN MIRACLE FOUNDATION :
Nourain Miracle Foundation pula membantu mencerah, menghalus dan melembapkan kulit wajah. Ia juga membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari serta kekotoran.
.
❤️NOURAIN REPAIRING NIGHT CREAM :
Nourain Repairing Night Cream membantu memudarkan dan mengurangkan jerawat, jeragat, kedutan serta mengurangkan masalah pori terbuka, bintik hitam, bintik putih dan kulit kusam.
.
❤️FACIAL TONER :
Facial Toner mampu memelihara kehalusan dan kelembapan kulit wajah disamping membantu menghilangkan bintik-bintik hitam, mengecilkan liang pori serta mencegah proses penuaan dan kerosakan kulit agar anda tampil lebih segar dan berseri.
.
Boleh dapatkan produk Nourain Skincare dengan harga DISKAUN di @nourain.wdta.nurraysa.byikin
.
.
#nourainskincare #beautysoap #miraclefoundation #nightrepairingcream #facialtoner #nourainskincarebangi #nourainskincarekajang #nourainskincarecheras #nourainperak #nourainyessales #nourainkelantan #nourainpahang #nouraincodbangi #nouraincodputrajaya #nourainsabah #nourainsarawak #nourainmurah #nourainmultivcream #nourainmurahgila #nouraintestimoni #nourainperlis #nourainpenang #nourainjohorbahru #nourainnegerisembilan #nourainmelaka #nourainterbaik
  • .
    FUNGSI DAN KELEBIHAN PRODUK NOURAIN SKINCARE ⬇️⬇️
    .
    ❤️NOURAIN BEAUTY SOAP :
    Nourain Beauty Soap berfungsi untuk membantu membersihkan kulit wajah daripada kotoran, menghasilkan kulit yang gebu, lembut dan cerah berseri. Sesuai untuk lelaki, wanita dan semua peringkat umur.
    .
    ❤️NOURAIN MIRACLE FOUNDATION :
    Nourain Miracle Foundation pula membantu mencerah, menghalus dan melembapkan kulit wajah. Ia juga membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari serta kekotoran.
    .
    ❤️NOURAIN REPAIRING NIGHT CREAM :
    Nourain Repairing Night Cream membantu memudarkan dan mengurangkan jerawat, jeragat, kedutan serta mengurangkan masalah pori terbuka, bintik hitam, bintik putih dan kulit kusam.
    .
    ❤️FACIAL TONER :
    Facial Toner mampu memelihara kehalusan dan kelembapan kulit wajah disamping membantu menghilangkan bintik-bintik hitam, mengecilkan liang pori serta mencegah proses penuaan dan kerosakan kulit agar anda tampil lebih segar dan berseri.
    .
    Boleh dapatkan produk Nourain Skincare dengan harga DISKAUN di @nourain.wdta.nurraysa.byikin
    .
    .
    #nourainskincare #beautysoap #miraclefoundation #nightrepairingcream #facialtoner #nourainskincarebangi #nourainskincarekajang #nourainskincarecheras #nourainperak #nourainyessales #nourainkelantan #nourainpahang #nouraincodbangi #nouraincodputrajaya #nourainsabah #nourainsarawak #nourainmurah #nourainmultivcream #nourainmurahgila #nouraintestimoni #nourainperlis #nourainpenang #nourainjohorbahru #nourainnegerisembilan #nourainmelaka #nourainterbaik

  •  3  0  22 July, 2020

Top #nourainskincare Posts

  • Dah 3 tahun dahh suza pakai Nourain ni n suza dah guna WD dekat setahun.. Taknk cakap banyak sapa nk tengok kulit suza sebelum pakai Nourain ?
Masa tu kulit teruk gila2.. then nourain yg jaga balik kulit suza 🌼 🌼 🌼
Dengar cita @nourainterbaik2_stokis ada buat C O N T E S T R A Y A nak bagi duit raya kat hampa pengguna setia Nourain
So jom lahh join sama2 suza
#NAcantiklahraya #nourainskincare
  • Dah 3 tahun dahh suza pakai Nourain ni n suza dah guna WD dekat setahun.. Taknk cakap banyak sapa nk tengok kulit suza sebelum pakai Nourain ?
    Masa tu kulit teruk gila2.. then nourain yg jaga balik kulit suza 🌼 🌼 🌼
    Dengar cita @nourainterbaik2_stokis ada buat C O N T E S T R A Y A nak bagi duit raya kat hampa pengguna setia Nourain
    So jom lahh join sama2 suza
    #NAcantiklahraya #nourainskincare

  •  320  4  14 June, 2019
  • Promotion Menarik Hanya untuk Member KAUZS Sahaja..Lipstick dan lipgloos yg tak pakai boleh trade in kepada baru pada harga Bermula RM 2.50 unit! Promosi ini Sah sehingga 16 MAY 2017. kepada belum daftar jadi Member boleh whatsapp admin sekarang untuk infomasi lanjut . 
Dibuka Setiap Hari:
Dari 10 Pagi Sehingga 10 Malam

We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai: 
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
☎️ 09-5316409

Cara Order: SMS/WhatzApp: 0111-5482267  #kcolly #nourain  #ephyra #dnars #tabita  #satinskinz  #quputeh  #dms360 #aurawhite  #dianvitamin  #glowglowing #kauzs #pamoga #vcarefoundation  #bangi #rozitachewan #perlaking #susumaaez  #pureslim7d #tatiskincare  #dexandraperfume  #kopihijau #uitm  #plazaangsana #kuantan #nourainskincare #uitmshahalam #olicandy #glutacaps #shampoosantan
  • Promotion Menarik Hanya untuk Member KAUZS Sahaja..Lipstick dan lipgloos yg tak pakai boleh trade in kepada baru pada harga Bermula RM 2.50 unit! Promosi ini Sah sehingga 16 MAY 2017. kepada belum daftar jadi Member boleh whatsapp admin sekarang untuk infomasi lanjut .
    Dibuka Setiap Hari:
    Dari 10 Pagi Sehingga 10 Malam

    We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

    Alamat Kedai:
    1. Outlet Shah Alam HQ:
    Kauzs Sdn Bhd
    C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

    2. Outlet Johor Bahru:
    Kauzs Sdn Bhd
    No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
    Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

    3. Outlet Kuantan:
    A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
    Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
    ☎️ 09-5316409

    Cara Order: SMS/WhatzApp: 0111-5482267 #kcolly #nourain #ephyra #dnars #tabita #satinskinz #quputeh #dms360 #aurawhite #dianvitamin #glowglowing #kauzs #pamoga #vcarefoundation #bangi #rozitachewan #perlaking #susumaaez #pureslim7d #tatiskincare #dexandraperfume #kopihijau #uitm #plazaangsana #kuantan #nourainskincare #uitmshahalam #olicandy #glutacaps #shampoosantan

  •  141  13  11 May, 2017
  • SNOW WHITE CRYSTAL CLEANSER 🔮🔮
.
🍦Membersihkan kulit hingga ke liang pori
🍦 Bertindak sebagai permbersih makeup
🍦melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
🍦 Menghalang pertumbuhan blackhead dan whitehead 🍦mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
🍦mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
🍦merawat jerawat serta jeragat dan memudarkan parut 🍦mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
.
.
#fairydustserum #snowwhitecrystalcleanser #miracleserum #fairydust #serumviral #serumjerawat #miracleserumdanielin #nourainskincare #serummurah
  • SNOW WHITE CRYSTAL CLEANSER 🔮🔮
    .
    🍦Membersihkan kulit hingga ke liang pori
    🍦 Bertindak sebagai permbersih makeup
    🍦melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
    🍦 Menghalang pertumbuhan blackhead dan whitehead 🍦mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
    🍦mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
    🍦merawat jerawat serta jeragat dan memudarkan parut 🍦mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
    .
    .
    #fairydustserum #snowwhitecrystalcleanser #miracleserum #fairydust #serumviral #serumjerawat #miracleserumdanielin #nourainskincare #serummurah

  •  279  28  21 April, 2018
  • JANGANKAN JERAWAT, PARUT PUNN TAK TINGGAL ! 😱😍
.
Haaa cing cing , jangan tak tauu, Fairy Dust Serum ni bukan setakan boleh kecutkan jerawat. Tapi skali dengan parut2 sekali hilang tauu ! 😘
.
Nak tau sebab apa? sebab antara bahan utama serum ni adalah Aloeveraa yang memang famouss kalau untuk hilangkan parut 🙈 Cing cing terus glowing ✨
.
.
#fairydust #fairydustserum #thejunni #perfectskinz #dnars #nourainskincare #miracleserum
  • JANGANKAN JERAWAT, PARUT PUNN TAK TINGGAL ! 😱😍
    .
    Haaa cing cing , jangan tak tauu, Fairy Dust Serum ni bukan setakan boleh kecutkan jerawat. Tapi skali dengan parut2 sekali hilang tauu ! 😘
    .
    Nak tau sebab apa? sebab antara bahan utama serum ni adalah Aloeveraa yang memang famouss kalau untuk hilangkan parut 🙈 Cing cing terus glowing ✨
    .
    .
    #fairydust #fairydustserum #thejunni #perfectskinz #dnars #nourainskincare #miracleserum

  •  144  3  26 July, 2018
  • .
#sayajual semua rangkaian produk #NOURAIN .
.
#mijotpricelistNOUR AIN:
👉NOUR AIN SET EXCLUSIVE - RM88
👉NOUR AIN 5 IN 1 - RM78
👉NOUR AIN SET TRIAL 3 IN 1 - RM43
#NOURAINlooseitem
👉NOUR AIN CC CREAM RM48
👉NOUR AIN NIGHT CREAM RM33
👉NOUR AIN SABUN RM13
👉NOUR AIN SERUM BESAR RM49
👉NOUR AIN SERUM KECIL RM21
👉NOUR AIN TONER RM24
👉NOUR AIN UV FOUNDATION RM24
👉NOUR AIN MULTIVITAMIN CREAM RM43
❌clude postage
.
===========
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
===========
.
.
#sayajualnourain #nourainsetexclusive #sayajualnourainlooseitem #nourainskincare #nourain4in1 #nourain3in1 #nourainoriginalmurah #dropshipmalaysia #dropshipwanted #instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #mijotshoppe
  • .
    #sayajual semua rangkaian produk #NOURAIN .
    .
    #mijotpricelistNOUR AIN:
    👉NOUR AIN SET EXCLUSIVE - RM88
    👉NOUR AIN 5 IN 1 - RM78
    👉NOUR AIN SET TRIAL 3 IN 1 - RM43
    #NOURAINlooseitem
    👉NOUR AIN CC CREAM RM48
    👉NOUR AIN NIGHT CREAM RM33
    👉NOUR AIN SABUN RM13
    👉NOUR AIN SERUM BESAR RM49
    👉NOUR AIN SERUM KECIL RM21
    👉NOUR AIN TONER RM24
    👉NOUR AIN UV FOUNDATION RM24
    👉NOUR AIN MULTIVITAMIN CREAM RM43
    ❌clude postage
    .
    ===========
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ===========
    .
    .
    #sayajualnourain #nourainsetexclusive #sayajualnourainlooseitem #nourainskincare #nourain4in1 #nourain3in1 #nourainoriginalmurah #dropshipmalaysia #dropshipwanted #instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #mijotshoppe

  •  111  3  8 March, 2016
  • SNOW WHITE CRYSTAL CLEANSER 🔮🔮
.
🍦Membersihkan kulit hingga ke liang pori
🍦 Bertindak sebagai permbersih makeup
🍦melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
🍦 Menghalang pertumbuhan blackhead dan whitehead 🍦mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
🍦mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
🍦merawat jerawat serta jeragat dan memudarkan parut 🍦mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
.
.
#fairydustserum #snowwhitecrystalcleanser #miracleserum #fairydust #serumviral #serumjerawat #miracleserumdanielin #nourainskincare #serummurah
  • SNOW WHITE CRYSTAL CLEANSER 🔮🔮
    .
    🍦Membersihkan kulit hingga ke liang pori
    🍦 Bertindak sebagai permbersih makeup
    🍦melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
    🍦 Menghalang pertumbuhan blackhead dan whitehead 🍦mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
    🍦mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
    🍦merawat jerawat serta jeragat dan memudarkan parut 🍦mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
    .
    .
    #fairydustserum #snowwhitecrystalcleanser #miracleserum #fairydust #serumviral #serumjerawat #miracleserumdanielin #nourainskincare #serummurah

  •  351  58  6 March, 2018