#norakittyempire Instagram Photos & Videos

norakittyempire - 13.3k posts

Hashtag Popularity

13.9
average comments
68.7
average likes

Latest #norakittyempire Posts

  • 'Ready, Set... Glow!' 💯

Apa yang best sangat tentang #PinkishWhiteAdvanceSet
ni?? Haaa kelebihan UTAMA dia semestinya diperbuat daripada bahan yang selamat & disahkan oleh KKM tau 👍 & the best part, TIADA MERKURI!! 😲

Salah satu punca kulit kita jadi breakout disebabkan oleh penggunaan MERKURI 😭 baru je nak keluar rumah tapi down balik sebab muka breakout takut netizen jadi keyboard warrior 😢 takpe sebab dengan bantuan sis, in sya Allah sis akan guide korang untuk dapatkan semula wajah idaman anda giteww 🤩
P/s: sis bagi FREE consultation 

Dulu malu tapi mahu, kini baru ku tahu~
Riang ria, jatuh cinta bersama #JunniBeauty ewahh 😍😍😍

Jom order dengan sis, junni angels 😘

*link in bio

#norakittyempire #nurainempire #squadainjerung #trustedseller #flawlessskin #koreanskincare #skincareroutine #nohiddencharges #selamat #viral #trending #kitajagakita #buylocal #JunniBeauty #cute #glassskincare #glowingskin #labtested #safeproducts #freegiftcute #noservicecharge #adakelulusankkm #loveyourself #junnibeautybantuanda #solusibreakout #pink
  • 'Ready, Set... Glow!' 💯

    Apa yang best sangat tentang #PinkishWhiteAdvanceSet
    ni?? Haaa kelebihan UTAMA dia semestinya diperbuat daripada bahan yang selamat & disahkan oleh KKM tau 👍 & the best part, TIADA MERKURI!! 😲

    Salah satu punca kulit kita jadi breakout disebabkan oleh penggunaan MERKURI 😭 baru je nak keluar rumah tapi down balik sebab muka breakout takut netizen jadi keyboard warrior 😢 takpe sebab dengan bantuan sis, in sya Allah sis akan guide korang untuk dapatkan semula wajah idaman anda giteww 🤩
    P/s: sis bagi FREE consultation

    Dulu malu tapi mahu, kini baru ku tahu~
    Riang ria, jatuh cinta bersama #JunniBeauty ewahh 😍😍😍

    Jom order dengan sis, junni angels 😘

    *link in bio

    #norakittyempire #nurainempire #squadainjerung #trustedseller #flawlessskin #koreanskincare #skincareroutine #nohiddencharges #selamat #viral #trending #kitajagakita #buylocal #JunniBeauty #cute #glassskincare #glowingskin #labtested #safeproducts #freegiftcute #noservicecharge #adakelulusankkm #loveyourself #junnibeautybantuanda #solusibreakout #pink

  •  2  0  2 hours ago
  • [FACT] - Hi uolls, selama ni kita ingat cuci guna sabun sekerap yang boleh akan membantu jerawat kita berkurang kan? 
Tapi sebenarnya salah😬

Ingat ye uolls, jerawat ni PUNCA UTAMA dia disebabkan turun naik hormon yang mempengaruhi kelenjar sebum (minyak).

Di mana sebum produce lebih banyak, dan pori akan tersumbat yang boleh menyebabkan jerawat akan sentiasa muncul 😱

Bila cuci muka terlampau banyak, ianya akan mengakibatkan skin kita makin meradang & buat jerawat lagi teruk.

So kita ikut je basic routine mencuci muka. 2x sehari

korang ada tak yang kerap cuci muka sebab nk semua jerawat hilang? jangan buat lagi tau 😚

cuba komen hi sikit siapa yang dah baca post ni 👋

#faktamitos #info #junnibeauty #selamatdanberkesan #nurainempire #squadainjerung #norakittyempire #junnibeauty_farra #koreanskin #skinhealthy #Tipskecantikan #trustedseller #freestyle #luxurious #loveyourskin #loveyourself #beyourself
  • [FACT] - Hi uolls, selama ni kita ingat cuci guna sabun sekerap yang boleh akan membantu jerawat kita berkurang kan?
    Tapi sebenarnya salah😬

    Ingat ye uolls, jerawat ni PUNCA UTAMA dia disebabkan turun naik hormon yang mempengaruhi kelenjar sebum (minyak).

    Di mana sebum produce lebih banyak, dan pori akan tersumbat yang boleh menyebabkan jerawat akan sentiasa muncul 😱

    Bila cuci muka terlampau banyak, ianya akan mengakibatkan skin kita makin meradang & buat jerawat lagi teruk.

    So kita ikut je basic routine mencuci muka. 2x sehari

    korang ada tak yang kerap cuci muka sebab nk semua jerawat hilang? jangan buat lagi tau 😚

    cuba komen hi sikit siapa yang dah baca post ni 👋

    #faktamitos #info #junnibeauty #selamatdanberkesan #nurainempire #squadainjerung #norakittyempire #junnibeauty_farra #koreanskin #skinhealthy #Tipskecantikan #trustedseller #freestyle #luxurious #loveyourskin #loveyourself #beyourself

  •  10  0  2 hours ago
  • BUKAN PUTIH PUCAT TAPI PUTIH PINKISH😍🔥⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Macam you all tahu, #PinkishWhiteAdvanceSet ni boleh buat kulit you all putih. Apa yang lagi menarik adalah PWAS ni bagi efek kulit putih pinkish😍⁣
⁣⁣
Nak tahu apa kelebihan PWAS? Baca ni👇🏻⁣
✨ Kulit putih pinkish⁣⁣⁣
✨ Mempunyai SPF 50⁣⁣⁣
✨ Merawat blackhead & whitehead ⁣⁣⁣
✨ Merawat jerawat BREAKOUT ⁣⁣⁣
✨ Melembapkan kulit wajah⁣⁣⁣

1set Rm127 yang specialnya dapat 4 item tau😍So apa lagi siapa berkenan terus pm tau tekan je link kat bio atau ws 0148311864😘
⁣⁣⁣
#norakittyempire
#nofilter #norakittyreseller #nakkulitsihat #nakcantik #nakputihcantik #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRayaat
  • BUKAN PUTIH PUCAT TAPI PUTIH PINKISH😍🔥⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Macam you all tahu, #PinkishWhiteAdvanceSet ni boleh buat kulit you all putih. Apa yang lagi menarik adalah PWAS ni bagi efek kulit putih pinkish😍⁣
    ⁣⁣
    Nak tahu apa kelebihan PWAS? Baca ni👇🏻⁣
    ✨ Kulit putih pinkish⁣⁣⁣
    ✨ Mempunyai SPF 50⁣⁣⁣
    ✨ Merawat blackhead & whitehead ⁣⁣⁣
    ✨ Merawat jerawat BREAKOUT ⁣⁣⁣
    ✨ Melembapkan kulit wajah⁣⁣⁣

    1set Rm127 yang specialnya dapat 4 item tau😍So apa lagi siapa berkenan terus pm tau tekan je link kat bio atau ws 0148311864😘
    ⁣⁣⁣
    #norakittyempire
    #nofilter #norakittyreseller #nakkulitsihat #nakcantik #nakputihcantik #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRayaat

  •  2  0  3 hours ago
  • Pernah terfikir kenapa bisnes statik je?⁣
⁣
Kalau you all pernah terfikir kenapa bisnes yang you all buat tu tak mendatangkan income lagi besar ataupun improvement?😱⁣
⁣
Dunia online sekarang memang ramai competitors, betul tak? Tapi, untuk jadikan kita the best out of the best, you all boleh ikut tips atau petua JunniBeauty share ni🤩⁣
⁣
1. Buat content marketing yang menarik bagi menarik perhatian⁣
2. Gunakan semua media platform (Instagram, Facebook, Twitter)⁣
3. Sentiasa active dalam online communities⁣
4. Guna testimoni bagi meningkatkan kepercayaan orang⁣
⁣
Mana JutawanJunni yang kaya dan berjaya?? Komen kat bawah sikit👇🏻🥰⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nurainempire 
#norakittyempire 
#squadainjerung 
@junni_ainbella
  • Pernah terfikir kenapa bisnes statik je?⁣

    Kalau you all pernah terfikir kenapa bisnes yang you all buat tu tak mendatangkan income lagi besar ataupun improvement?😱⁣

    Dunia online sekarang memang ramai competitors, betul tak? Tapi, untuk jadikan kita the best out of the best, you all boleh ikut tips atau petua JunniBeauty share ni🤩⁣

    1. Buat content marketing yang menarik bagi menarik perhatian⁣
    2. Gunakan semua media platform (Instagram, Facebook, Twitter)⁣
    3. Sentiasa active dalam online communities⁣
    4. Guna testimoni bagi meningkatkan kepercayaan orang⁣

    Mana JutawanJunni yang kaya dan berjaya?? Komen kat bawah sikit👇🏻🥰⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nurainempire
    #norakittyempire
    #squadainjerung
    @junni_ainbella

  •  0  0  9 hours ago
  • SETIAP HARI KAK JIHA COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣ .
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣TAPI YOU ALL KENA CEPAT CEPAT SEBAB
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
@junnibeautytestimoni_ .
🌸 COD : MUAR & SATU MALAYSIA .
🌸 POSTAGE : WORLDWIDE .
🌸 WHATSAPP : 0168937662 .
⁣🌸 FREEGIFT SPECIAL & JIMAT POSTAGE / COD .
🌸 FREE CONSULTANT FOR EVERYONE .

🙋🏻‍♀️ Sertai Jutawan Junni & Jana income bersama kami ⁣⁣
Klik Bio untuk info lanjut.⁣

#putihalami 
#Tjcodmuar 
#pwis 
#licenserum 
#SuccessEmpire 
#norakittyempire 
#johor 
#malaysia 
#cantikalami 
#solusijerawat 
#nomercury 
#tbt #produkviral
#raya #JunniBeauty 
#Tiktok #Funimate #JunniBeautyBantuAnda
  • SETIAP HARI KAK JIHA COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣ .
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣TAPI YOU ALL KENA CEPAT CEPAT SEBAB
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    @junnibeautytestimoni_ .
    🌸 COD : MUAR & SATU MALAYSIA .
    🌸 POSTAGE : WORLDWIDE .
    🌸 WHATSAPP : 0168937662 .
    ⁣🌸 FREEGIFT SPECIAL & JIMAT POSTAGE / COD .
    🌸 FREE CONSULTANT FOR EVERYONE .

    🙋🏻‍♀️ Sertai Jutawan Junni & Jana income bersama kami ⁣⁣
    Klik Bio untuk info lanjut.⁣

    #putihalami
    #Tjcodmuar
    #pwis
    #licenserum
    #SuccessEmpire
    #norakittyempire
    #johor
    #malaysia
    #cantikalami
    #solusijerawat
    #nomercury
    #tbt #produkviral
    #raya #JunniBeauty
    #Tiktok #Funimate #JunniBeautyBantuAnda

  •  10  0  12 hours ago
  • SIAPA LAGI NAK BADAN PUTIH INSTANT⁉️😍⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! You all nak tak muka dan badan putih? Kalau nak, kena lah cuba Pinkish White Instant Scrub! PWIScrub dapat bantu kulit you all menyingkirkan sel kulit mati dan menjadikan kulit lembut dan cerah sepantas 15 minit🤩⁣⁣
⁣⁣
Follow steps kat bawah ni kalau nak badan yang putih👇🏻⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#norakittyempire
#nofilter #norakittyreseller #nakkulitsihat #nakcantik #nakputihcantik #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
  • SIAPA LAGI NAK BADAN PUTIH INSTANT⁉️😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! You all nak tak muka dan badan putih? Kalau nak, kena lah cuba Pinkish White Instant Scrub! PWIScrub dapat bantu kulit you all menyingkirkan sel kulit mati dan menjadikan kulit lembut dan cerah sepantas 15 minit🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Follow steps kat bawah ni kalau nak badan yang putih👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    #norakittyempire
    #nofilter #norakittyreseller #nakkulitsihat #nakcantik #nakputihcantik #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

  •  5  7  13 hours ago
  • Korean Skin ! Ingat lagi tak tips uolss boleh dapat korean skin ? Harini, Kak Leeya nak sambung share ' Part 2: Tips dapatkan Korean Skin '

4. Amalkan peraturan 10 saat
Amalkan memakai produk kecantikan tidak lebih 10 saat. Amalan ini dikatakan mengelakkan kulit menjadi kering. Secara keseluruhannya, lebih lama anda pakai, lebih cepat kulit anda menjadi kering.

5. Urut wajah dengan kerap
Amalan ini diterapkan oleh orang Korea kerana cara ini akan melambatkan proses penuaan. Amalkan dengan gunakan ibu jari untuk melancarkan peredaran darah dan oksigen pada muka. Kalau anda guna Pinkish White Toner, urutkan wajah guna kapas yang dipamkan toner secara menaik. 

6. Tampar wajah dengan kuat
Ianya merupai dengan teknik urutan wajah iaitu dapat melancarkan peredaran darah dan oksigen pada wajah. Lebih kuat anda tampar, lebih banyak manfaat anda terima. Pastikan anda tidak menampar wajah sehingga meninggalkan kesan yang merosakan penampilan anda.

Jangan lupa tag 3 orang yang uolss sayang supaya diorang tengok beauty tips nii 😘 Uolss stay tuned untuk tips seterusnya 😍 Kalau nak lagi tips-tips beauty macam ni boleh comment kat bawah ☺ .

#JunniBeauty⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣
#BerkesanDanSelamat
#skincarekorea
#LegacyBintuAbuya 
#norakittyempire 
#whitening
#beauty
#skincare
#TipsKecantikan
#BeautyTips
#TipsKulitCantik
#TipsKulitGlowing
#BeautyTalkWithKakLeeya
  • Korean Skin ! Ingat lagi tak tips uolss boleh dapat korean skin ? Harini, Kak Leeya nak sambung share ' Part 2: Tips dapatkan Korean Skin '

    4. Amalkan peraturan 10 saat
    Amalkan memakai produk kecantikan tidak lebih 10 saat. Amalan ini dikatakan mengelakkan kulit menjadi kering. Secara keseluruhannya, lebih lama anda pakai, lebih cepat kulit anda menjadi kering.

    5. Urut wajah dengan kerap
    Amalan ini diterapkan oleh orang Korea kerana cara ini akan melambatkan proses penuaan. Amalkan dengan gunakan ibu jari untuk melancarkan peredaran darah dan oksigen pada muka. Kalau anda guna Pinkish White Toner, urutkan wajah guna kapas yang dipamkan toner secara menaik.

    6. Tampar wajah dengan kuat
    Ianya merupai dengan teknik urutan wajah iaitu dapat melancarkan peredaran darah dan oksigen pada wajah. Lebih kuat anda tampar, lebih banyak manfaat anda terima. Pastikan anda tidak menampar wajah sehingga meninggalkan kesan yang merosakan penampilan anda.

    Jangan lupa tag 3 orang yang uolss sayang supaya diorang tengok beauty tips nii 😘 Uolss stay tuned untuk tips seterusnya 😍 Kalau nak lagi tips-tips beauty macam ni boleh comment kat bawah ☺ .

    #JunniBeauty
    #JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout
    #BerkesanDanSelamat
    #skincarekorea
    #LegacyBintuAbuya
    #norakittyempire
    #whitening
    #beauty
    #skincare
    #TipsKecantikan
    #BeautyTips
    #TipsKulitCantik
    #TipsKulitGlowing
    #BeautyTalkWithKakLeeya

  •  6  1  13 hours ago
  • TRUST THE PROCESS!!
.
Uyooo baru seminggu beb😲hah caye ke xcaye??sis ni guna Licen Serum ngn Putih Korea je..nak nampak cantik mestilah kena rajin consistent bila buat sesuat😚buat sampai jadi ocey🙈💕dengan junni ni korang tak yah risau lh KKM ada labtest pon ade produk berkualiti Selamat dan Berkesan😊💙So........
.
.
NAK SKIN CANTIK & SIHAT??BOLEH WS SUE UNTUK SUE CONSULTANT SKIN UOLLS SAMPAI JADI😍💕💕.
.
🌹SUE RESELLER SAH JUNNI BEAUTY UNDER TEAM NORAKITTYEMPIRE
🌹IG:JUNNISUHA
🌹NO TEL:0136869306 (BOLEH CLICK LINK AT BIO)
.
.
#JunniBeauty #SolusiKulitBreakout #BerkesanDanSelamat #JunniBeautyBantuAnda #norakittyempire #norakittyreseller #Explore #sayajualskincare #Pontian #CodBenut #CodSmkBenut #CodAirBaloi #CodApiApi #CodMcdPontian #CodTambakPontian #CodPontianSeaside #CodMasjidPontian #CoadMaahadPontian #BatuPahat #CodRengit #CodSenggarang #CodDataranBp #CodAeonBig #CodBpMall #CodPuraKencana #CodKptmSriGading #CodTesco #CodMcd #CodUthmParitRaja
  • TRUST THE PROCESS!!
    .
    Uyooo baru seminggu beb😲hah caye ke xcaye??sis ni guna Licen Serum ngn Putih Korea je..nak nampak cantik mestilah kena rajin consistent bila buat sesuat😚buat sampai jadi ocey🙈💕dengan junni ni korang tak yah risau lh KKM ada labtest pon ade produk berkualiti Selamat dan Berkesan😊💙So........
    .
    .
    NAK SKIN CANTIK & SIHAT??BOLEH WS SUE UNTUK SUE CONSULTANT SKIN UOLLS SAMPAI JADI😍💕💕.
    .
    🌹SUE RESELLER SAH JUNNI BEAUTY UNDER TEAM NORAKITTYEMPIRE
    🌹IG:JUNNISUHA
    🌹NO TEL:0136869306 (BOLEH CLICK LINK AT BIO)
    .
    .
    #JunniBeauty #SolusiKulitBreakout #BerkesanDanSelamat #JunniBeautyBantuAnda #norakittyempire #norakittyreseller #Explore #sayajualskincare #Pontian #CodBenut #CodSmkBenut #CodAirBaloi #CodApiApi #CodMcdPontian #CodTambakPontian #CodPontianSeaside #CodMasjidPontian #CoadMaahadPontian #BatuPahat #CodRengit #CodSenggarang #CodDataranBp #CodAeonBig #CodBpMall #CodPuraKencana #CodKptmSriGading #CodTesco #CodMcd #CodUthmParitRaja

  •  1  0  14 hours ago
  • WOWW PROMO COMBO 8.8 !!!

IT'S HAPPENING NOW 😍😍
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 8-12 AUG 2020 ⁣⁣
⁣⁣
SET PUTIH INSTANT RM98 (n/p RM102) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit sunburn
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ Cerahkan kulit seluruh badan
⁣⁣
SET PUTIH LICEN RM110 (n/p RM115) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
✅ Rawat Breakout
⁣⁣
SET LICEN INSTANT RM95 (n/p RM99 )⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan bahagian pelipat & kulit sunburn
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
Nak order #KlikLinkDiBio⁣
Postage berlangsung seperti biasa, cod #TJCODKUALATERENGGANU #TJCODKUALANERUS 

#JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #SolusiKulitBreakout #SNDiamondLegacy #norakittyempire #JunniTerengganu #promomalaysia #SayaJualSkincare #sayajualsayapakai #sales8.8 #PinkishWhiteInstantScrub #LicenSerum #PutihKorea #acnekiller #rawatsunburn #rawatbreakout #cerahsekata #putihselamat #removeblackheads #NOTKKM #halalselamat #UMT #Unisza #terenggganudrawbridge #payabungasquaremall #kualanerus #kualaterengganu
  • WOWW PROMO COMBO 8.8 !!!

    IT'S HAPPENING NOW 😍😍

    PROMO BERLANGSUNG PADA 8-12 AUG 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    SET PUTIH INSTANT RM98 (n/p RM102) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit sunburn
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ Cerahkan kulit seluruh badan
    ⁣⁣
    SET PUTIH LICEN RM110 (n/p RM115) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ✅ Rawat Breakout
    ⁣⁣
    SET LICEN INSTANT RM95 (n/p RM99 )⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan bahagian pelipat & kulit sunburn
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
    Nak order #KlikLinkDiBio
    Postage berlangsung seperti biasa, cod #TJCODKUALATERENGGANU #TJCODKUALANERUS

    #JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #SolusiKulitBreakout #SNDiamondLegacy #norakittyempire #JunniTerengganu #promomalaysia #SayaJualSkincare #sayajualsayapakai #sales8.8 #PinkishWhiteInstantScrub #LicenSerum #PutihKorea #acnekiller #rawatsunburn #rawatbreakout #cerahsekata #putihselamat #removeblackheads #NOTKKM #halalselamat #UMT #Unisza #terenggganudrawbridge #payabungasquaremall #kualanerus #kualaterengganu

  •  1  0  15 hours ago
  • WOWW PROMO COMBO 8.8 !!!

IT'S HAPPENING NOW 😍😍
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 8-12 AUG 2020 ⁣⁣
⁣⁣
SET PUTIH INSTANT RM98 (n/p RM102) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit sunburn
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ Cerahkan kulit seluruh badan
⁣⁣
SET PUTIH LICEN RM110 (n/p RM115) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
✅ Rawat Breakout
⁣⁣
SET LICEN INSTANT RM95 (n/p RM99 )⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan bahagian pelipat & kulit sunburn
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
Nak order #KlikLinkDiBio⁣
Postage berlangsung seperti biasa, cod #TJCODKUALATERENGGANU #TJCODKUALANERUS 

#JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #SolusiKulitBreakout #SNDiamondLegacy #norakittyempire #JunniTerengganu #promomalaysia #SayaJualSkincare #sayajualsayapakai #sales8.8 #PinkishWhiteInstantScrub #LicenSerum #PutihKorea #acnekiller #rawatsunburn #rawatbreakout #cerahsekata #putihselamat #removeblackheads #NOTKKM #halalselamat #UMT #Unisza #terenggganudrawbridge #payabungasquaremall #kualanerus #kualaterengganu
  • WOWW PROMO COMBO 8.8 !!!

    IT'S HAPPENING NOW 😍😍

    PROMO BERLANGSUNG PADA 8-12 AUG 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    SET PUTIH INSTANT RM98 (n/p RM102) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit sunburn
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ Cerahkan kulit seluruh badan
    ⁣⁣
    SET PUTIH LICEN RM110 (n/p RM115) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ✅ Rawat Breakout
    ⁣⁣
    SET LICEN INSTANT RM95 (n/p RM99 )⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan bahagian pelipat & kulit sunburn
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
    Nak order #KlikLinkDiBio
    Postage berlangsung seperti biasa, cod #TJCODKUALATERENGGANU #TJCODKUALANERUS

    #JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #SolusiKulitBreakout #SNDiamondLegacy #norakittyempire #JunniTerengganu #promomalaysia #SayaJualSkincare #sayajualsayapakai #sales8.8 #PinkishWhiteInstantScrub #LicenSerum #PutihKorea #acnekiller #rawatsunburn #rawatbreakout #cerahsekata #putihselamat #removeblackheads #NOTKKM #halalselamat #UMT #Unisza #terenggganudrawbridge #payabungasquaremall #kualanerus #kualaterengganu

  •  1  0  15 hours ago
  • WOWW PROMO COMBO 8.8 !!!

IT'S HAPPENING NOW 😍😍
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 8-12 AUG 2020 ⁣⁣
⁣⁣
SET PUTIH INSTANT RM98 (n/p RM102) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit sunburn
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ Cerahkan kulit seluruh badan
⁣⁣
SET PUTIH LICEN RM110 (n/p RM115) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
✅ Rawat Breakout
⁣⁣
SET LICEN INSTANT RM95 (n/p RM99 )⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan bahagian pelipat & kulit sunburn
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
Nak order #KlikLinkDiBio⁣
Postage berlangsung seperti biasa, cod #TJCODKUALATERENGGANU #TJCODKUALANERUS 

#JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #SolusiKulitBreakout #SNDiamondLegacy #norakittyempire #JunniTerengganu #promomalaysia #SayaJualSkincare #sayajualsayapakai #sales8.8 #PinkishWhiteInstantScrub #LicenSerum #PutihKorea #acnekiller #rawatsunburn #rawatbreakout #cerahsekata #putihselamat #removeblackheads #NOTKKM #halalselamat #UMT #Unisza #terenggganudrawbridge #payabungasquaremall #kualanerus #kualaterengganu
  • WOWW PROMO COMBO 8.8 !!!

    IT'S HAPPENING NOW 😍😍

    PROMO BERLANGSUNG PADA 8-12 AUG 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    SET PUTIH INSTANT RM98 (n/p RM102) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit sunburn
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ Cerahkan kulit seluruh badan
    ⁣⁣
    SET PUTIH LICEN RM110 (n/p RM115) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ✅ Rawat Breakout
    ⁣⁣
    SET LICEN INSTANT RM95 (n/p RM99 )⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan bahagian pelipat & kulit sunburn
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
    Nak order #KlikLinkDiBio
    Postage berlangsung seperti biasa, cod #TJCODKUALATERENGGANU #TJCODKUALANERUS

    #JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #SolusiKulitBreakout #SNDiamondLegacy #norakittyempire #JunniTerengganu #promomalaysia #SayaJualSkincare #sayajualsayapakai #sales8.8 #PinkishWhiteInstantScrub #LicenSerum #PutihKorea #acnekiller #rawatsunburn #rawatbreakout #cerahsekata #putihselamat #removeblackheads #NOTKKM #halalselamat #UMT #Unisza #terenggganudrawbridge #payabungasquaremall #kualanerus #kualaterengganu

  •  5  0  15 hours ago
  • SERUM MACAM AIR??🤩⁣
⁣
You all pernah tak jumpa serum water based? Kalau belum, kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all!✨⁣
⁣
Sesuai sangat untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ parut jerawat⁣
✅ jerawat⁣
✅ blackheads⁣
✅ whiteheads⁣
✅ tona kulit tak sekata⁣
⁣
Tengok macam mana Sis Junni pakai #LicenSerum ni! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣
⁣
#norakittyempire
#nofilter #norakittyreseller #nakkulitsihat #nakcantik #nakputihcantik #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
  • SERUM MACAM AIR??🤩⁣

    You all pernah tak jumpa serum water based? Kalau belum, kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all!✨⁣

    Sesuai sangat untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ parut jerawat⁣
    ✅ jerawat⁣
    ✅ blackheads⁣
    ✅ whiteheads⁣
    ✅ tona kulit tak sekata⁣

    Tengok macam mana Sis Junni pakai #LicenSerum ni! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣

    #norakittyempire
    #nofilter #norakittyreseller #nakkulitsihat #nakcantik #nakputihcantik #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

  •  12  0  16 hours ago
  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
⁣⁣
Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
⁣⁣
✅ Sodium Chloride⁣⁣
✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
✅ Bergamot oil⁣⁣
✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
⁣⁣
You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NurAinEmpire
#SquadAinJerung
#NoraKittyEmpire
  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
    ⁣⁣
    Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ Sodium Chloride⁣⁣
    ✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
    ✅ Bergamot oil⁣⁣
    ✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
    ✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
    ⁣⁣
    You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NurAinEmpire
    #SquadAinJerung
    #NoraKittyEmpire

  •  10  0  17 hours ago
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
⁣⁣
Hi semua! Dengan  #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

Sebab apa?⁣⁣
PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! Bestnya!⁣⁣ 😍 dah jimat duit kat situ

🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
🌸 Kesan permanent
🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
⁣⁣
Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #SNDiamondLegacy #norakittyempire #rawatsunburn #cerahsekata #cerahkanpelipat #cerahinstant #rawatjerawat #pudarparut #NOTKKM #halalselamat #bebasmerkuri #bebasblackwhitehead #promomalaysia #PROMOJUNNI #UMT #Unisza #terenggganudrawbridge #payabungasquaremall #pantaitelukketapang #SayaJualSkincare #sayajualsayapakai
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi semua! Dengan #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

    Sebab apa?⁣⁣
    PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! Bestnya!⁣⁣ 😍 dah jimat duit kat situ

    🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
    🌸 Kesan permanent
    🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
    🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
    ⁣⁣
    Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#SNDiamondLegacy #norakittyempire #rawatsunburn #cerahsekata #cerahkanpelipat #cerahinstant #rawatjerawat #pudarparut #NOTKKM #halalselamat #bebasmerkuri #bebasblackwhitehead #promomalaysia #PROMOJUNNI #UMT #Unisza #terenggganudrawbridge #payabungasquaremall #pantaitelukketapang #SayaJualSkincare #sayajualsayapakai

  •  7  0  17 hours ago
  • PAKAI SATU DAH CANTIK, PAKAI SEMUA? LAGI BERTAMBAH LAH CANTIK💕

Cantik nya Junni Angel kami ni! 😍  Junni Angel ni pakai semua produk Junni Beauty tau! 

 Produk yang dipakai ialah :
🌼 #PinkishWhiteSetAdvance
🌼 #LicenSerum
🌼 #PWIScrub

Nak dapatkan kulit yang cantik dan bersih macam Junni Angel tak? Komen NAK kat bawah👇

You all dah join SURVEY CONTEST belum? Kalau belum, you all tekan je link kat bio and jawab survey. Nurfa nak kasi hadiah untuk 5 orang!!✨⁣⁣
⁣⁣
Nurfa mencari orang yang ingin buat duit RM1K hingga RM5K sebulan. Nurfa bantu Jana pendapatan secara online dengan ilmu, ebook dan reward. 
⁣
KLIK LINK DI BIO⁣
⁣
{RESELLER SAH IPOH, PERAK}⁣
✖️❌✖️❌✖️❌✖️❌✖️❌⁣
#norakittyempire #LegacyBintuAbuya #norakittyreseller #JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #BerkesanDanSelamat #SayaJualSkincare #SolusiKulitBreakout #petuakulitcantik #tjcodipohperak #glowingskin #glassskin #buatduit #buatduitmasacovid #buatduitdarirumah #misitebalkanpoket #kulitlicin #kulitsehat #cantik #JutawanJunni #viral #mitosvsfakta
  • PAKAI SATU DAH CANTIK, PAKAI SEMUA? LAGI BERTAMBAH LAH CANTIK💕

    Cantik nya Junni Angel kami ni! 😍 Junni Angel ni pakai semua produk Junni Beauty tau!

    Produk yang dipakai ialah :
    🌼 #PinkishWhiteSetAdvance
    🌼 #LicenSerum
    🌼 #PWIScrub

    Nak dapatkan kulit yang cantik dan bersih macam Junni Angel tak? Komen NAK kat bawah👇

    You all dah join SURVEY CONTEST belum? Kalau belum, you all tekan je link kat bio and jawab survey. Nurfa nak kasi hadiah untuk 5 orang!!✨⁣⁣
    ⁣⁣
    Nurfa mencari orang yang ingin buat duit RM1K hingga RM5K sebulan. Nurfa bantu Jana pendapatan secara online dengan ilmu, ebook dan reward.

    KLIK LINK DI BIO⁣

    {RESELLER SAH IPOH, PERAK}⁣
    ✖️❌✖️❌✖️❌✖️❌✖️❌⁣
    #norakittyempire #LegacyBintuAbuya #norakittyreseller #JunniBeauty #JunniBeautyBantuAnda #BerkesanDanSelamat #SayaJualSkincare #SolusiKulitBreakout #petuakulitcantik #tjcodipohperak #glowingskin #glassskin #buatduit #buatduitmasacovid #buatduitdarirumah #misitebalkanpoket #kulitlicin #kulitsehat #cantik #JutawanJunni #viral #mitosvsfakta

  •  7  0  17 hours ago
  • NAK HILANGKAN PARUT KAT MUKA?? 😫🧐⁣
⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan parut jerawat, apa apa parut pun dekat muka, you all boleh cuba #LicenSerum by Junni Beauty tau! Works like magic🤩⁣
⁣
Dalam Licen Serum ni ada Arbutin dan Tomato Extract! Macam yang you all tahu, Arbutin ni bertindak sebagai pencerah, so kulit you all akan cerah bila apply Arbutin Extract. Tomato pula untuk kulit halus mulus macam face of Junni kita ni bersih licin kat kulit muka dia 💖😍⁣
⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeautynora ⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat#nurainempire #squadainjerung #norakittyempire #junnibeauty_farra #koreanskin #beyourself #confidence #trustedseller #LicenSerum #flawlessskin #kualalumpur #skincareaddict #august #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #kampungpandan #tescoampang #kuptm #unikl #pkpp #kitajagakita #freestyle #FaceofJunni #sayajualJunni
  • NAK HILANGKAN PARUT KAT MUKA?? 😫🧐⁣

    Morning Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan parut jerawat, apa apa parut pun dekat muka, you all boleh cuba #LicenSerum by Junni Beauty tau! Works like magic🤩⁣

    Dalam Licen Serum ni ada Arbutin dan Tomato Extract! Macam yang you all tahu, Arbutin ni bertindak sebagai pencerah, so kulit you all akan cerah bila apply Arbutin Extract. Tomato pula untuk kulit halus mulus macam face of Junni kita ni bersih licin kat kulit muka dia 💖😍⁣

    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeautynora
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat #nurainempire #squadainjerung #norakittyempire #junnibeauty_farra #koreanskin #beyourself #confidence #trustedseller #LicenSerum #flawlessskin #kualalumpur #skincareaddict #august #pandanjaya #pandanindah #pandanperdana #kampungpandan #tescoampang #kuptm #unikl #pkpp #kitajagakita #freestyle #FaceofJunni #sayajualJunni

  •  17  0  18 hours ago
  • SIAPA LAGI NAK BADAN PUTIH INSTANT⁉️😍⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! You all nak tak muka dan badan putih? Kalau nak, kena lah cuba Pinkish White Instant Scrub! PWIScrub dapat bantu kulit you all menyingkirkan sel kulit mati dan menjadikan kulit lembut dan cerah sepantas 15 minit🤩⁣⁣
⁣⁣
Follow steps kat bawah ni kalau nak badan yang putih👇🏻⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#deqdajunni 
#deqdashare
#deqdacod
#norakittyempire 
#norakittyreseller 
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • SIAPA LAGI NAK BADAN PUTIH INSTANT⁉️😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! You all nak tak muka dan badan putih? Kalau nak, kena lah cuba Pinkish White Instant Scrub! PWIScrub dapat bantu kulit you all menyingkirkan sel kulit mati dan menjadikan kulit lembut dan cerah sepantas 15 minit🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Follow steps kat bawah ni kalau nak badan yang putih👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    #deqdajunni
    #deqdashare
    #deqdacod
    #norakittyempire
    #norakittyreseller
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  23  30  19 hours ago
  • SCRUB UNTUK BADAN DAN MUKA? Cuba lah #PinkishWhiteInstantScrub! 15 minit je terus putih😍⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Pinkish White Instant Scrub sesuai untuk semua jenis kulit, tapi cara penggunaannya berbeza tau! Cara untuk kulit kering & kombinasi adalah...⁣
⁣
1. Scrub dan gosok perlahan di bahagian kulit yang bermasalah⁣
2. Biarkan 10-15 minit⁣
3. Bilas bersih⁣
⁣
Penggunaan PWIScrub ni juga adalah untuk masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead🤩⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba PWIScrub, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣

#norakittyempire
#nurainempire
#squadainjerung ⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#junnipinkishwhiteinstantsscrub 
#pinkishwhitescrub 
#PWAS 
#scrub
#junniproduct 
#junnibeauty 
#thejunni 
#skincareroutine 
#skinproducts 
#kamibantu
#kulitmuka 
#cantik
  • SCRUB UNTUK BADAN DAN MUKA? Cuba lah #PinkishWhiteInstantScrub! 15 minit je terus putih😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Pinkish White Instant Scrub sesuai untuk semua jenis kulit, tapi cara penggunaannya berbeza tau! Cara untuk kulit kering & kombinasi adalah...⁣

    1. Scrub dan gosok perlahan di bahagian kulit yang bermasalah⁣
    2. Biarkan 10-15 minit⁣
    3. Bilas bersih⁣

    Penggunaan PWIScrub ni juga adalah untuk masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead🤩⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba PWIScrub, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣

    #norakittyempire
    #nurainempire
    #squadainjerung ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junnipinkishwhiteinstantsscrub
    #pinkishwhitescrub
    #PWAS
    #scrub
    #junniproduct
    #junnibeauty
    #thejunni
    #skincareroutine
    #skinproducts
    #kamibantu
    #kulitmuka
    #cantik

  •  2  0  21 hours ago
  • NAK PUTIH SELURUH BADAN?? Kemam je #PutihKorea🤩⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Putih Korea kita ni sangat sesuai untuk you all yang ada masalah...⁣⁣
⁣⁣
✨ parut jerawat⁣⁣
✨ kulit kering⁣⁣
✨ kulit breakout⁣⁣
✨ kulit kusam⁣⁣
✨ tona kulit tak sekata⁣⁣
⁣⁣
Putih Korea boleh bantu kulit you all putih seawal 7 hari tau!! Macam mana? You all kena lah konsisten consume Putih Korea dan bergantung juga kepada penerimaan badan you all😘⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣

#norakittyempire
#nurainempire
#squadainjerung ⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#junniputihkorea 
#putihkorea 
#junnibeauty 
#skincareroutine 
#skinproducts 
#skincare 
#skin
#beautywithjunni 
#kamibantu
  • NAK PUTIH SELURUH BADAN?? Kemam je #PutihKorea🤩⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Putih Korea kita ni sangat sesuai untuk you all yang ada masalah...⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ parut jerawat⁣⁣
    ✨ kulit kering⁣⁣
    ✨ kulit breakout⁣⁣
    ✨ kulit kusam⁣⁣
    ✨ tona kulit tak sekata⁣⁣
    ⁣⁣
    Putih Korea boleh bantu kulit you all putih seawal 7 hari tau!! Macam mana? You all kena lah konsisten consume Putih Korea dan bergantung juga kepada penerimaan badan you all😘⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba Putih Korea, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣

    #norakittyempire
    #nurainempire
    #squadainjerung ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junniputihkorea
    #putihkorea
    #junnibeauty
    #skincareroutine
    #skinproducts
    #skincare
    #skin
    #beautywithjunni
    #kamibantu

  •  2  0  21 hours ago

Top #norakittyempire Posts

  • #LIKE #SPAMCOMMENT #TAG #SHARE FOLLOWER PALING ACTIVE KAK KITTY SENARAIKAN DALAM #fanskakkitty
UNTUK PICK AS WINNER 💛
*Mesti isi form
.
.
Hai Selamat petang semua ! Kak kitty ada teka-teki untuk uolls 😍
.
.
"Saya comel fungsi saya memberi kesan pencerahan seawal sekali pengunaan. Saya cepat sold out 😁"
.
.
SIAPAKAH SAYA ? CER SPAM KOMEN 📢
.
.
.
.
.
#kakkittyshare
#norakittyempire
#norakittyreseller
#contestjunnibeautynora
#feedbackthejunninora 
#tjcodrengit 
#tjcodsenggarang 
#tjcodbatupahat 
#tjcodpontian 
#tjcodbpmall 
#rengit 
#batupahat 
#senggarang 
#pontian 
#bpmall 
#7harimencintaiku2 
#miaadriana 
#sitisaleha 
#likeforlikes
#followforfollowback 
#giveawaytime 
#freelicenserum
  • #LIKE #SPAMCOMMENT #TAG #SHARE FOLLOWER PALING ACTIVE KAK KITTY SENARAIKAN DALAM #fanskakkitty
    UNTUK PICK AS WINNER 💛
    *Mesti isi form
    .
    .
    Hai Selamat petang semua ! Kak kitty ada teka-teki untuk uolls 😍
    .
    .
    "Saya comel fungsi saya memberi kesan pencerahan seawal sekali pengunaan. Saya cepat sold out 😁"
    .
    .
    SIAPAKAH SAYA ? CER SPAM KOMEN 📢
    .
    .
    .
    .
    .
    #kakkittyshare
    #norakittyempire
    #norakittyreseller
    #contestjunnibeautynora
    #feedbackthejunninora
    #tjcodrengit
    #tjcodsenggarang
    #tjcodbatupahat
    #tjcodpontian
    #tjcodbpmall
    #rengit
    #batupahat
    #senggarang
    #pontian
    #bpmall
    #7harimencintaiku2
    #miaadriana
    #sitisaleha
    #likeforlikes
    #followforfollowback
    #giveawaytime
    #freelicenserum

  •  52  216  7 August, 2020
  • 𝐍𝐀𝐌𝐏𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐔𝐀𝐓𝐔 🙈🤫...

Ehemmm pwiscrub fav uols da otw 🚗💨💨 . Mekcaa grab 20pcs kalini guys. Baru je post kat ws story sekali 4pcs da kene booking ❗️ diorang ingat mekca jual icecream ke 😂😂

Bagi yg belum tau pwiscrub ni untuk apa , for those yg nak putehh instant , nak hilangkan sunburn and segala daki2 yg ada kat badan wajib teraii okayy. 

𝑲𝒆𝒏𝒂 𝒄𝒖𝒃𝒂 𝒃𝒂𝒓𝒖𝒖 𝒕𝒂𝒖𝒖 !! 𝑹𝒖𝒈𝒊𝒊 𝒕𝒂𝒌 𝒈𝒓𝒂𝒃 𝒔𝒆𝒃𝒂𝒃 39 𝒉𝒊𝒏𝒈𝒈𝒊𝒕 𝒋𝒆 𝒃𝒐𝒍𝒆𝒉 𝒕𝒂𝒉𝒂𝒏 3-4 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏 😱

Macam mana nak order ?? Just klik saja link di bio , mekcaa will reply asap 😘😘 

#NoraKittyEmpire
#AisyEmpire
#StokisTheJunniPontian
#SurirumahLoaded
  • 𝐍𝐀𝐌𝐏𝐀𝐊 𝐒𝐄𝐒𝐔𝐀𝐓𝐔 🙈🤫...

    Ehemmm pwiscrub fav uols da otw 🚗💨💨 . Mekcaa grab 20pcs kalini guys. Baru je post kat ws story sekali 4pcs da kene booking ❗️ diorang ingat mekca jual icecream ke 😂😂

    Bagi yg belum tau pwiscrub ni untuk apa , for those yg nak putehh instant , nak hilangkan sunburn and segala daki2 yg ada kat badan wajib teraii okayy.

    𝑲𝒆𝒏𝒂 𝒄𝒖𝒃𝒂 𝒃𝒂𝒓𝒖𝒖 𝒕𝒂𝒖𝒖 !! 𝑹𝒖𝒈𝒊𝒊 𝒕𝒂𝒌 𝒈𝒓𝒂𝒃 𝒔𝒆𝒃𝒂𝒃 39 𝒉𝒊𝒏𝒈𝒈𝒊𝒕 𝒋𝒆 𝒃𝒐𝒍𝒆𝒉 𝒕𝒂𝒉𝒂𝒏 3-4 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏 😱

    Macam mana nak order ?? Just klik saja link di bio , mekcaa will reply asap 😘😘

    #NoraKittyEmpire
    #AisyEmpire
    #StokisTheJunniPontian
    #SurirumahLoaded

  •  33  2  7 August, 2020
  • Hai korang😘.
.

Haa kat post ni Mia Share harga PROMO LABOUR DAY yee💕
.
.

CUT RM5 & RM7 bukan selalu tauu #norakittyempire adakan PROMO dengan cut harga banyak macam ni😻
.
.

So tunggu apa lagi guys jom GRAB DI PROMO‼️3 HARI JE TAUU😘
.
Korang kena grab promosi ni tau😘Mesti ramai yang cakap "raya lambat lagi buat apa nak cepat-cepat"...Oulss lupa ke kalau dekat nak raya pejabat pos dah tak hantarkan dah barang korang 😢 Pos akan simpan jer barang korang dan pos balik lepas raya..Nak CANTIK MASA RAYA KE NAK CANTIK LEPAS RAYA NI GUYS❓❓Tanya diri yee korang.. *3 HARI SAHAJA*
.

WS:0148311864
.
#norakittyempire#licenserumbythejunni#serum#serbukkemam#teamAFviral0587#putihkoreabythejunni#instantscrub
  • Hai korang😘.
    .

    Haa kat post ni Mia Share harga PROMO LABOUR DAY yee💕
    .
    .

    CUT RM5 & RM7 bukan selalu tauu #norakittyempire adakan PROMO dengan cut harga banyak macam ni😻
    .
    .

    So tunggu apa lagi guys jom GRAB DI PROMO‼️3 HARI JE TAUU😘
    .
    Korang kena grab promosi ni tau😘Mesti ramai yang cakap "raya lambat lagi buat apa nak cepat-cepat"...Oulss lupa ke kalau dekat nak raya pejabat pos dah tak hantarkan dah barang korang 😢 Pos akan simpan jer barang korang dan pos balik lepas raya..Nak CANTIK MASA RAYA KE NAK CANTIK LEPAS RAYA NI GUYS❓❓Tanya diri yee korang.. *3 HARI SAHAJA*
    .

    WS:0148311864
    .
    #norakittyempire #licenserumbythejunni #serum #serbukkemam #teamAFviral0587 #putihkoreabythejunni #instantscrub

  •  180  42  29 April, 2019
  • Hai Angels🦄 #putihkoreabythejunni here😘Mia nak tanya kulit muka korang sekarang ni tak sunburn ke??Ye laa cuaca sekarang ni boleh tahan panasnyaa😢
.
PUTIH KOREA SESUAI UNTUK SURNBURN TAU🔥
.
Putih korea dapat
🌻MENINGKATKAN PRODUKSI KULIT
🌻MENCERAHKAN KULIT
🌻MEMUTIHKAN KULIT
.
1BOX RM55 tapi kesan penggunaa SEPERTI INJECTION BERATUS RINGGIT😍..BAGI KORANG MANA LAGI BERBALOI INJECTION KE PUTIH KOREA❓❓MESTILAH PUTIH KOREA LA KAN MURAH DAN KESAN PENGUNAAN HANYA SEMINGGU JEE😱AMAZING SANGAT😍
.
WS MIA CEPAT-CEPAT STOCK SEKARANG TERHAD SANGAT BILA-BILA MASA JE BOLEH LICIN...0148311864
.
#PutihKoreaBythejunni#putihkoreabythejunni#thejunniputihkorea#norakittyempire#luckyselfieapril#serbukkemam#kemam
  • Hai Angels🦄 #putihkoreabythejunni here😘Mia nak tanya kulit muka korang sekarang ni tak sunburn ke??Ye laa cuaca sekarang ni boleh tahan panasnyaa😢
    .
    PUTIH KOREA SESUAI UNTUK SURNBURN TAU🔥
    .
    Putih korea dapat
    🌻MENINGKATKAN PRODUKSI KULIT
    🌻MENCERAHKAN KULIT
    🌻MEMUTIHKAN KULIT
    .
    1BOX RM55 tapi kesan penggunaa SEPERTI INJECTION BERATUS RINGGIT😍..BAGI KORANG MANA LAGI BERBALOI INJECTION KE PUTIH KOREA❓❓MESTILAH PUTIH KOREA LA KAN MURAH DAN KESAN PENGUNAAN HANYA SEMINGGU JEE😱AMAZING SANGAT😍
    .
    WS MIA CEPAT-CEPAT STOCK SEKARANG TERHAD SANGAT BILA-BILA MASA JE BOLEH LICIN...0148311864
    .
    #PutihKoreaBythejunni #putihkoreabythejunni #thejunniputihkorea #norakittyempire #luckyselfieapril #serbukkemam #kemam

  •  126  32  17 May, 2019