#nopantang Instagram Photos & Videos

nopantang - 4.1k posts

Hashtag Popularity

21.9
average comments
1.2k
average likes

Latest #nopantang Posts

  • Tanda2 Badan Perlukan Detox!😨
Dah makan macam2, lepastu biar je Bertahun2😫...
.
🍷BELLA SQUEEZ ni akan buang toksin dalam badan
🍷Bersihkan usus perut
🍷Melancarkansistem pembuangan
🍷Mengempiskan perut
🍷Badan akan rasa lebih ringan
🍷Detox ni juga, membantu mempercepatkan process pembakaran lemak!
.
NAK TAHU LEBIH LANJUT??
WHATSAPP SEKARANG! Jangan Biarkan Perut Membuncit dan Kekal Lama😖
.
DM / Whatsapp sekarang okay!!!
.
📱01136060818
📱01136060818
📱01136060818
.
IG @cocoslimming_hq
IG @cocoslimming_hq
.
#legacysarraashley
#successbeyonddreams #bodydream #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate  #testimonibellashake  #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
#KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming
#ubatkurus #kurus #kurustanpalapar #bodydreamkanada  #bellashake #pinkchocolatepertamamalaysia #testimonibellashake #JomKurus #nakkurus #pinkchocolatepertamamalaysia
#KurusSecaraSihat  #jomkurussihat  #strawberrysmootie
  • Tanda2 Badan Perlukan Detox!😨
    Dah makan macam2, lepastu biar je Bertahun2😫...
    .
    🍷BELLA SQUEEZ ni akan buang toksin dalam badan
    🍷Bersihkan usus perut
    🍷Melancarkansistem pembuangan
    🍷Mengempiskan perut
    🍷Badan akan rasa lebih ringan
    🍷Detox ni juga, membantu mempercepatkan process pembakaran lemak!
    .
    NAK TAHU LEBIH LANJUT??
    WHATSAPP SEKARANG! Jangan Biarkan Perut Membuncit dan Kekal Lama😖
    .
    DM / Whatsapp sekarang okay!!!
    .
    📱01136060818
    📱01136060818
    📱01136060818
    .
    IG @cocoslimming_hq
    IG @cocoslimming_hq
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams #bodydream #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #testimonibellashake #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
    #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming
    #ubatkurus #kurus #kurustanpalapar #bodydreamkanada #bellashake #pinkchocolatepertamamalaysia #testimonibellashake #JomKurus #nakkurus #pinkchocolatepertamamalaysia
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #strawberrysmootie

  •  2  0  2 hours ago
  • 🍇Kelebihan Bella Squeez ialah:
.
🌺membantu membersihkan usus kotor
🌺mencegah perut boroi
🌺menyingkir toksin
🌺melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus.🚽
.
Bila usus kita dah bersih,lg senang proses penurunan berat bdn brlaku 😉
.
NAK TAHU LEBIH LANJUT??😍🥰😎
.
DM / Whatsapp sekarang okay!!!
.
📲011-36060818
📲011-36060818
📲011-36060818
.
IG @cocoslimming_hq 
IG @cocoslimming_hq
.

#legacysarraashley
#successbeyonddreams #bodydream #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate  #testimonibellashake  #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
#KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming
#ubatkurus #kurus #kurustanpalapar #bodydreamkanada  #bellashake #pinkchocolatepertamamalaysia #testimonibellashake #JomKurus #nakkurus #pinkchocolatepertamamalaysia
#KurusSecaraSihat  #jomkurussihat  #strawberrysmootie
  • 🍇Kelebihan Bella Squeez ialah:
    .
    🌺membantu membersihkan usus kotor
    🌺mencegah perut boroi
    🌺menyingkir toksin
    🌺melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus.🚽
    .
    Bila usus kita dah bersih,lg senang proses penurunan berat bdn brlaku 😉
    .
    NAK TAHU LEBIH LANJUT??😍🥰😎
    .
    DM / Whatsapp sekarang okay!!!
    .
    📲011-36060818
    📲011-36060818
    📲011-36060818
    .
    IG @cocoslimming_hq
    IG @cocoslimming_hq
    .

    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams #bodydream #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #testimonibellashake #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
    #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming
    #ubatkurus #kurus #kurustanpalapar #bodydreamkanada #bellashake #pinkchocolatepertamamalaysia #testimonibellashake #JomKurus #nakkurus #pinkchocolatepertamamalaysia
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #strawberrysmootie

  •  1  0  2 hours ago
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni. 
This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
.
Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
.
Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
.
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore .
.
#bodydreamsingapore 
#detoxsingapore 
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
.
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni.
    This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
    .
    Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
    Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
    .
    Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

    Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
    .
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore .
    .
    #bodydreamsingapore
    #detoxsingapore
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
    .

  •  2  0  12 August, 2020
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni. 
This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
.
Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
.
Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
.
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore .
.
#bodydreamsingapore 
#detoxsingapore 
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
.
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni.
    This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
    .
    Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
    Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
    .
    Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

    Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
    .
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore .
    .
    #bodydreamsingapore
    #detoxsingapore
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
    .

  •  1  0  12 August, 2020
  • Shhhh, Bunga nak share macam mana nak dapatkan kulit glowing, cerah, flawless dan pinkish macam Bunga ni. Walaupun Bunga busy dan penat dengan assignments, test dan kelas, kulit Bunga haruslah maintaiiinn👍🏻
.
Semuanya sebab Princess White Enzyme 👑✨ lah. Bunga boleh dapat kesan FLAWLESS TANPA PANTANG seawal 7 HARI💖 This skinfood memang best sebab from latest Japan technology yang hanya menggunakan Fruits-based dan tanpa collagen dah boleh bagi efek GLOWING, BRIGHTENING, DIMINISHED PORES / SCARS & PREVENT FROM SUN DAMAGED. Itulah sebab utama actually kenapa Bunga pilih nak consume Princess White Enzyme compared to other skin food🙊
.
Jangan risau, Princess White Enzyme tak ada collagen, tak perlu pantang kafein. Tapi, kena minum air masak banyak-banyak jugak tau untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tunggu apa lagi? Jom cantik sama-sama dengan Bunga dan guna purchasing code : #bungaisme 🌸
.
📲 0169537749 IG: @princesswhiteofficial.hq 
📲 0169537749 IG: @princesswhiteofficial.hq 
.
#FeedbackBungaisme
#princesswhitebeauty
#putihflawless
#fruitsenzyme
#nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE
  • Shhhh, Bunga nak share macam mana nak dapatkan kulit glowing, cerah, flawless dan pinkish macam Bunga ni. Walaupun Bunga busy dan penat dengan assignments, test dan kelas, kulit Bunga haruslah maintaiiinn👍🏻
    .
    Semuanya sebab Princess White Enzyme 👑✨ lah. Bunga boleh dapat kesan FLAWLESS TANPA PANTANG seawal 7 HARI💖 This skinfood memang best sebab from latest Japan technology yang hanya menggunakan Fruits-based dan tanpa collagen dah boleh bagi efek GLOWING, BRIGHTENING, DIMINISHED PORES / SCARS & PREVENT FROM SUN DAMAGED. Itulah sebab utama actually kenapa Bunga pilih nak consume Princess White Enzyme compared to other skin food🙊
    .
    Jangan risau, Princess White Enzyme tak ada collagen, tak perlu pantang kafein. Tapi, kena minum air masak banyak-banyak jugak tau untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tunggu apa lagi? Jom cantik sama-sama dengan Bunga dan guna purchasing code : #bungaisme 🌸
    .
    📲 0169537749 IG: @princesswhiteofficial.hq
    📲 0169537749 IG: @princesswhiteofficial.hq
    .
    #FeedbackBungaisme
    #princesswhitebeauty
    #putihflawless
    #fruitsenzyme
    #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE

  •  3  1  12 August, 2020
  • Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
.
Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita🥰  Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
.
Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @lamochacoffee.official  je. Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas, boleh terus guna purchase code : AAMYLIAA4 ⤵️
.
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
#FeedbackAamyliaaKesah
#legacysarraashley
#successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox
  • Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
    .
    Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita🥰 Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
    .
    Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @lamochacoffee.official je. Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas, boleh terus guna purchase code : AAMYLIAA4 ⤵️
    .
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    #FeedbackAamyliaaKesah
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox

  •  7  1  12 August, 2020
  • Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
.
Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita🥰  Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
.
Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @lamochacoffee.official Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas ⤵️
.
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official 
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
#FeedbackAamyliaaKesah
#legacysarraashley
#successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox
  • Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
    .
    Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita🥰 Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
    .
    Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @lamochacoffee.official Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas ⤵️
    .
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    #FeedbackAamyliaaKesah
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox

  •  26  2  12 August, 2020
  • Posted @withregram • @cocohotz.official Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
.
Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita🥰  Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
.
Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @bodydream.official je. Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas, boleh terus guna purchase code : AAMYLIAA4 ⤵️
.
📱010-8943630 IG @cocohotz.official
📱010-8943630 IG @cocohotz.official
📱010-8943630 IG @cocohotz.official
.
#FeedbackAamyliaaKesah
#legacysarraashley
#successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox
  • Posted @withregram@cocohotz.official Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
    .
    Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita🥰 Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
    .
    Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @bodydream.official je. Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas, boleh terus guna purchase code : AAMYLIAA4 ⤵️
    .
    📱010-8943630 IG @cocohotz.official
    📱010-8943630 IG @cocohotz.official
    📱010-8943630 IG @cocohotz.official
    .
    #FeedbackAamyliaaKesah
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox

  •  7  1  12 August, 2020
  • Mesti pelikkan kenapa bila dah MAKAN BANYAK dan tambah banyak kali tapi still TAK KENYANG?
.
Dalam Coco-S ni ada bahan nama Flaxseed tau.
.
📌Fungsi Flaxseed ni untuk SERAP semua nutrisi makanan yang kita makan tu dengan lebih baik. 📌Semua makanan yang kita makan tu BUAT MUDAH dan KENYANG SEPANJANG hari.
.
Jadi, sebenarnya bila kita makan banyak, antara sebabnya adalah kita KEKURANGAN NUTRISI. Sebab tu asyek lapaaaar je.
.
Coco-S memang boleh bantu untuk kita jadi kenyang dan dalam masa yang sama dapat serap semua nutrisi dengan baik👍🏻 Sebabtu boleh KURUS dengan cara yang SIHAT💯
.
Jom kita tukar cara hidup kita supaya makan makanan yang berkhasiat dan dapat penyerapan nutrisi yang mencukupi dengan COCO-S.
.
WhatsApp 📱011-360 60818
.
atau boleh klik je link dekat BIO ⤵️
.
IG @cocoslimming_hq
IG @cocoslimming_hq
.
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate
  • Mesti pelikkan kenapa bila dah MAKAN BANYAK dan tambah banyak kali tapi still TAK KENYANG?
    .
    Dalam Coco-S ni ada bahan nama Flaxseed tau.
    .
    📌Fungsi Flaxseed ni untuk SERAP semua nutrisi makanan yang kita makan tu dengan lebih baik. 📌Semua makanan yang kita makan tu BUAT MUDAH dan KENYANG SEPANJANG hari.
    .
    Jadi, sebenarnya bila kita makan banyak, antara sebabnya adalah kita KEKURANGAN NUTRISI. Sebab tu asyek lapaaaar je.
    .
    Coco-S memang boleh bantu untuk kita jadi kenyang dan dalam masa yang sama dapat serap semua nutrisi dengan baik👍🏻 Sebabtu boleh KURUS dengan cara yang SIHAT💯
    .
    Jom kita tukar cara hidup kita supaya makan makanan yang berkhasiat dan dapat penyerapan nutrisi yang mencukupi dengan COCO-S.
    .
    WhatsApp 📱011-360 60818
    .
    atau boleh klik je link dekat BIO ⤵️
    .
    IG @cocoslimming_hq
    IG @cocoslimming_hq
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate

  •  10  0  11 August, 2020
  • PELIKNYA, MAKAN MAKAN MAKAN TAPI TAK PERNAH KENYANG?!
.
Siapa yang jenis macam ini? Atau boleh tag kawan yang jenis macam ni jugak. Lepastu tak habis-habis complain berat makin naik dan badan makin bulat 🤭 Mulut yang tak berhenti mengunyah, telinga orang lain yang jadi mangsa🤣
.
Sebab itulah bila dalam proses nak dapatkan berat yang ideal dan badan yang slim ni kena ada sesuatu yang boleh bantu untuk kita kawal pemakanan. Bella Shake ni ada bahan yang boleh membantu untuk kawal selera makan kita. Barulah kita sentiasa makan dalam portion yang kecil je. Pendek kata, dah cut dah saka saka makan yang ada tu👻😅
.
Barulah boleh Cun, Fit, Wow dan kurus secara sihat. Sebab #BodydreamKanAda ⤵️
.
📱011-36060818 IG @cocoslimming_hq
📱011-36060818 IG @cocoslimming_hq
📱011-36060818 IG @cocoslimming_hq
.
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate  #testimonibellashake  #kiniviralmalaysia  #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
#KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming
#bodydreamcocoslimming
  • PELIKNYA, MAKAN MAKAN MAKAN TAPI TAK PERNAH KENYANG?!
    .
    Siapa yang jenis macam ini? Atau boleh tag kawan yang jenis macam ni jugak. Lepastu tak habis-habis complain berat makin naik dan badan makin bulat 🤭 Mulut yang tak berhenti mengunyah, telinga orang lain yang jadi mangsa🤣
    .
    Sebab itulah bila dalam proses nak dapatkan berat yang ideal dan badan yang slim ni kena ada sesuatu yang boleh bantu untuk kita kawal pemakanan. Bella Shake ni ada bahan yang boleh membantu untuk kawal selera makan kita. Barulah kita sentiasa makan dalam portion yang kecil je. Pendek kata, dah cut dah saka saka makan yang ada tu👻😅
    .
    Barulah boleh Cun, Fit, Wow dan kurus secara sihat. Sebab #BodydreamKanAda ⤵️
    .
    📱011-36060818 IG @cocoslimming_hq
    📱011-36060818 IG @cocoslimming_hq
    📱011-36060818 IG @cocoslimming_hq
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #testimonibellashake #kiniviralmalaysia #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
    #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming

  •  3  0  7 August, 2020
  • Bila orang asyek pertikaikan Ilya kenapa  insecure nak kurus lagi. Ilya kan tak pernah gemuk. Sebenarnya tak, Ilya sendiri tahu badan Ilya. Ada je part part yang memang tak boleh nak kecik kan lagi. So sebab tu Ilya amek initiative untuk pakai jugak girdle KERVE SHAPEWEAR ni. Laaagi buat llya terbakar, Kyle Jenner yang body letops tu pun pakai shapewear macam ni jugak. Takkan Ilya tak pakai. Kan? Tapi KERVE SHAPEWEAR ni lagi best sebab memang ikut saiz Asian dan  seamless & material yang sangat selesa. Rasa macam tak pakai je!
.
Nak nak lagi gabungan Ilya guna Coco S & Bella Squezee untuk keep my shape ONZZ. Memang terus rasa sebijik macam Kyle Jenner tu. So korang sendiri tengok lah gambar Ilya pose dekat pic sebelah (slide left). Ala ala feeling Kyle terokkxxx tak? Ahahahaha. Well, korang pun patut capai target Bodygoals jugak⤵️
.
.
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
.
#FeedBackRajaIlya
#bodydreamsingapore 
#stockistsingapore 
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#bodydreamcocos #bodydreamkanada #testimonibodydream #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
  • Bila orang asyek pertikaikan Ilya kenapa insecure nak kurus lagi. Ilya kan tak pernah gemuk. Sebenarnya tak, Ilya sendiri tahu badan Ilya. Ada je part part yang memang tak boleh nak kecik kan lagi. So sebab tu Ilya amek initiative untuk pakai jugak girdle KERVE SHAPEWEAR ni. Laaagi buat llya terbakar, Kyle Jenner yang body letops tu pun pakai shapewear macam ni jugak. Takkan Ilya tak pakai. Kan? Tapi KERVE SHAPEWEAR ni lagi best sebab memang ikut saiz Asian dan seamless & material yang sangat selesa. Rasa macam tak pakai je!
    .
    Nak nak lagi gabungan Ilya guna Coco S & Bella Squezee untuk keep my shape ONZZ. Memang terus rasa sebijik macam Kyle Jenner tu. So korang sendiri tengok lah gambar Ilya pose dekat pic sebelah (slide left). Ala ala feeling Kyle terokkxxx tak? Ahahahaha. Well, korang pun patut capai target Bodygoals jugak⤵️
    .
    .
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    .
    #FeedBackRajaIlya
    #bodydreamsingapore
    #stockistsingapore
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamcocos #bodydreamkanada #testimonibodydream #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI

  •  2  0  31 July, 2020

Top #nopantang Posts

  • Reposted from @nabilzira (@get_regrann) -  Bila dah bersalin anak ke 3 ni , honestly memang susah nak dapat balik berat masa belum kawin.

I try harder, jaga makan. Try workout, berat still turun lambat because metabolism semakin slow. 
Zira da try coco S ni for 5 days. Memang betul2 best! Rasa kenyang je dan dapat control selera makan zira. Seluar start rasa longgar. kalau tak asyik cravings, pantang Nabil ajar keluar makan2, nasi Kandar, Bobba Tea.. Name it! I can eat everything in one day. 
As for now, it really works & totally safe for breastfeeding mom like me. Zira notice breast milk pun makin banyak for my baby 💜 
Happy sangat dengan current profress with coco S. Korang yg tengah struggle nak turunkan berat badan, bole try Coco S bodydream ni
.
Whatsapp 0196758377 untuk order atau klik di bio ig @bodydream.co 💁🏻‍♀️ #cocos #bodydream #legacysarraashley #kurus #nopantang #nabilzira #produkviral
#neelofa #bakarlemak #bertenaga #dijaminselamat
#organik #natural #nomoreperutbuncit
#worrynomore #worldclassdrinks
#terlajaklaris
  • Reposted from @nabilzira (@get_regrann) - Bila dah bersalin anak ke 3 ni , honestly memang susah nak dapat balik berat masa belum kawin.

    I try harder, jaga makan. Try workout, berat still turun lambat because metabolism semakin slow.
    Zira da try coco S ni for 5 days. Memang betul2 best! Rasa kenyang je dan dapat control selera makan zira. Seluar start rasa longgar. kalau tak asyik cravings, pantang Nabil ajar keluar makan2, nasi Kandar, Bobba Tea.. Name it! I can eat everything in one day.
    As for now, it really works & totally safe for breastfeeding mom like me. Zira notice breast milk pun makin banyak for my baby 💜
    Happy sangat dengan current profress with coco S. Korang yg tengah struggle nak turunkan berat badan, bole try Coco S bodydream ni
    .
    Whatsapp 0196758377 untuk order atau klik di bio ig @bodydream.co 💁🏻‍♀️ #cocos #bodydream #legacysarraashley #kurus #nopantang #nabilzira #produkviral
    #neelofa #bakarlemak #bertenaga #dijaminselamat
    #organik #natural #nomoreperutbuncit
    #worrynomore #worldclassdrinks
    #terlajaklaris

  •  103  0  6 October, 2019
  • Bukan senang nak dapat complete vitamins untuk kulit kita. Setiap hari, at least, kita memang wajib ambil orange untuk vit C, Apple untuk Vit A , Strawberry untuk Vit E & Grapes untuk antioksidan. Masalahnya, sempat ke kita nak amek semua one by one?
.
nasib baik ada Princess White Enzyme👑 Ini la supplement tambahan untuk kulit yg memang tengah IN skrg. latest Japan Technologi yang boleh kasi efek FLAWLESS TANPA PANTANG. And, dalam ni bukan collagen, ingredients are mostly from Plant and fruit-based. So tak payah risau, boleh minum coffee & tea. Takde pantang 💖
.
So korang yg  nak kulit SIHAT & FLAWLESS TANPA PANTANG KAFFEIN, nak MAKE UP ON POINT, GLOWING, PORES mengecil & prevent UV Ray / Sun damanged Princess White Enzyme sangat recommended @princesswhitebeauty👍🏻
.
Cepat klik link ni untuk korang dapat KULIT FLAWLESS TANPA PANTANG dalam masa 7 HARI sahaja & guna CODE : TGSYARAFANA untuk purchase !⤵️
.
@princesswhitebeauty
@princesswhitebeauty
@princesswhitebeauty
.
#FeedbackPrincessWhite #FeedbackTgSyarafana #FeedbackPWE #TestimoniPrincessWhite #TetimoniPW #princesswhitebeauty #putihflawless #fruitsenzyme #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE #kulitflawless #Tipskulitflawless #kulitglowing #tipskulitglowing
  • Bukan senang nak dapat complete vitamins untuk kulit kita. Setiap hari, at least, kita memang wajib ambil orange untuk vit C, Apple untuk Vit A , Strawberry untuk Vit E & Grapes untuk antioksidan. Masalahnya, sempat ke kita nak amek semua one by one?
    .
    nasib baik ada Princess White Enzyme👑 Ini la supplement tambahan untuk kulit yg memang tengah IN skrg. latest Japan Technologi yang boleh kasi efek FLAWLESS TANPA PANTANG. And, dalam ni bukan collagen, ingredients are mostly from Plant and fruit-based. So tak payah risau, boleh minum coffee & tea. Takde pantang 💖
    .
    So korang yg nak kulit SIHAT & FLAWLESS TANPA PANTANG KAFFEIN, nak MAKE UP ON POINT, GLOWING, PORES mengecil & prevent UV Ray / Sun damanged Princess White Enzyme sangat recommended @princesswhitebeauty👍🏻
    .
    Cepat klik link ni untuk korang dapat KULIT FLAWLESS TANPA PANTANG dalam masa 7 HARI sahaja & guna CODE : TGSYARAFANA untuk purchase !⤵️
    .
    @princesswhitebeauty
    @princesswhitebeauty
    @princesswhitebeauty
    .
    #FeedbackPrincessWhite #FeedbackTgSyarafana #FeedbackPWE #TestimoniPrincessWhite #TetimoniPW #princesswhitebeauty #putihflawless #fruitsenzyme #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE #kulitflawless #Tipskulitflawless #kulitglowing #tipskulitglowing

  •  164  2  2 November, 2019
  • Ilya memang suka try banyak produk. Tapi Ilya sangat impress dengan result yang Ilya dapat lepas consume Coco S ni.Sangat  effective, mudah dan selamat. Plus yang buat Ilya bertambah yakin is produk Bodydream ni dah masuk ke TV3, of course lah trusted brand 👍🏻👍🏻
.
Jadi, Ilya sahut #CabaranKurusBersamaRajaIlya selama 30 hari ini dengan cara yang selamat dan sihat bersama Bodydream Coco S. Ilya mencari 50 orang yang ada masalah berat badan yang berlebihan, mempunyai masalah sukar mengawal selera makan dan sukar mendapatkan bentuk badan yang diidamkan untuk sama-sama sahut cabaran dan sertai Ilya! 
Jom sertai dan bagi sesiapa yang berminat, boleh mesej "NAK #CABARANKURUSRAJAILYA " di 011-16006418 atau klik sahaja link dekat bio @bodydream_cocoslimming 🤗
.
📱011-16006418 IG @bodydream_cocoslimming
📱011-16006418 IG @bodydream_cocoslimming
📱011-16006418 IG @bodydream_cocoslimming
.
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate  #testimonibellashake  #kiniviralmalaysia  #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
#KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming
#bodydreamcocoslimming
#ubatkurus
#kurustanpalapar
  • Ilya memang suka try banyak produk. Tapi Ilya sangat impress dengan result yang Ilya dapat lepas consume Coco S ni.Sangat effective, mudah dan selamat. Plus yang buat Ilya bertambah yakin is produk Bodydream ni dah masuk ke TV3, of course lah trusted brand 👍🏻👍🏻
    .
    Jadi, Ilya sahut #CabaranKurusBersamaRajaIlya selama 30 hari ini dengan cara yang selamat dan sihat bersama Bodydream Coco S. Ilya mencari 50 orang yang ada masalah berat badan yang berlebihan, mempunyai masalah sukar mengawal selera makan dan sukar mendapatkan bentuk badan yang diidamkan untuk sama-sama sahut cabaran dan sertai Ilya!
    Jom sertai dan bagi sesiapa yang berminat, boleh mesej "NAK #CABARANKURUSRAJAILYA " di 011-16006418 atau klik sahaja link dekat bio @bodydream_cocoslimming 🤗
    .
    📱011-16006418 IG @bodydream_cocoslimming
    📱011-16006418 IG @bodydream_cocoslimming
    📱011-16006418 IG @bodydream_cocoslimming
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #testimonibellashake #kiniviralmalaysia #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
    #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming
    #ubatkurus
    #kurustanpalapar

  •  9,319  542  4 February, 2020
  • Shhhh, Bunga nak share macam mana nak dapatkan kulit glowing, cerah, flawless dan pinkish macam Bunga ni. Walaupun Bunga busy dan penat dengan assignments, test dan kelas, kulit Bunga haruslah maintaiiinn👍🏻
.
Semuanya sebab Princess White Enzyme 👑✨ lah. Bunga boleh dapat kesan FLAWLESS TANPA PANTANG seawal 7 HARI💖 This skinfood memang best sebab from latest Japan technology yang hanya menggunakan Fruits-based dan tanpa collagen dah boleh bagi efek GLOWING, BRIGHTENING, DIMINISHED PORES / SCARS & PREVENT FROM SUN DAMAGED. Itulah sebab utama actually kenapa Bunga pilih nak consume Princess White Enzyme compared to other skin food🙊
.
Jangan risau, Princess White Enzyme tak ada collagen, tak perlu pantang kafein. Tapi, kena minum air masak banyak-banyak jugak tau untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tunggu apa lagi? Jom cantik sama-sama dengan Bunga dan guna purchasing code : #bungaisme 🌸
.
📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
.
#FeedbackBungaisme
#princesswhitebeauty
#putihflawless
#fruitsenzyme
#nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE
  • Shhhh, Bunga nak share macam mana nak dapatkan kulit glowing, cerah, flawless dan pinkish macam Bunga ni. Walaupun Bunga busy dan penat dengan assignments, test dan kelas, kulit Bunga haruslah maintaiiinn👍🏻
    .
    Semuanya sebab Princess White Enzyme 👑✨ lah. Bunga boleh dapat kesan FLAWLESS TANPA PANTANG seawal 7 HARI💖 This skinfood memang best sebab from latest Japan technology yang hanya menggunakan Fruits-based dan tanpa collagen dah boleh bagi efek GLOWING, BRIGHTENING, DIMINISHED PORES / SCARS & PREVENT FROM SUN DAMAGED. Itulah sebab utama actually kenapa Bunga pilih nak consume Princess White Enzyme compared to other skin food🙊
    .
    Jangan risau, Princess White Enzyme tak ada collagen, tak perlu pantang kafein. Tapi, kena minum air masak banyak-banyak jugak tau untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tunggu apa lagi? Jom cantik sama-sama dengan Bunga dan guna purchasing code : #bungaisme 🌸
    .
    📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
    📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
    📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
    .
    #FeedbackBungaisme
    #princesswhitebeauty
    #putihflawless
    #fruitsenzyme
    #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE

  •  12,367  52  28 November, 2019
  • Pagi ni Ilya jerit-jerit call Founder Princess White Enzyme 👑✨ Ilya terkejut dengan my skin improvement harini. Youolss tengok lah sendiri how my skin improves itself from day 1 consuming Princess White Enzyme👑✨🥰 My skin become FLAWLESS, BRIGHTER & GLOWING✨ Ilya memang sengaja ambil gambar from Day-1 to see the difference. So Ilya memang akan consistently consuming Princess White Enzyme for 30 days to make this as my skin journey💖
.
So guys, sesiapa yang tengok video ni and nak try Princess White Enzyme👑✨ jom sama-sama buat journey macam Ilya. Snap your picture from Day-1 to Day-7. Siapa yang belum purchase, boleh purchase dengan purchasing code : #rajailya . Then share your journey dengan tag Ilya dekat posting korang💋 ⤵️
.
📲 017-2663078 IG: @princesswhitebeauty
📲 017-2663078 IG: @princesswhitebeauty
📲 017-2663078 IG: @princesswhitebeauty
.
#FeedbackRajaIlya
#princesswhitebeauty
#putihflawless
#fruitsenzyme
#nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE
  • Pagi ni Ilya jerit-jerit call Founder Princess White Enzyme 👑✨ Ilya terkejut dengan my skin improvement harini. Youolss tengok lah sendiri how my skin improves itself from day 1 consuming Princess White Enzyme👑✨🥰 My skin become FLAWLESS, BRIGHTER & GLOWING✨ Ilya memang sengaja ambil gambar from Day-1 to see the difference. So Ilya memang akan consistently consuming Princess White Enzyme for 30 days to make this as my skin journey💖
    .
    So guys, sesiapa yang tengok video ni and nak try Princess White Enzyme👑✨ jom sama-sama buat journey macam Ilya. Snap your picture from Day-1 to Day-7. Siapa yang belum purchase, boleh purchase dengan purchasing code : #rajailya . Then share your journey dengan tag Ilya dekat posting korang💋 ⤵️
    .
    📲 017-2663078 IG: @princesswhitebeauty
    📲 017-2663078 IG: @princesswhitebeauty
    📲 017-2663078 IG: @princesswhitebeauty
    .
    #FeedbackRajaIlya
    #princesswhitebeauty
    #putihflawless
    #fruitsenzyme
    #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE

  •  5,434  114  29 November, 2019
  • Actually, Ilya memang tengah hunting skin food for beauty supplements. Kerja sebagai seorang artis required me to look good & fresh all the time. .
So, Ilya jumpa this Princess White Enzyme👑✨and I convinced with the taste bila first time Ilya try, not too sweet & memang sangat sedap!Besides,This is fruit enzymes, 💯 fruits extract and not from collagen. So mmg Illya lagi excited sebab no big deal in gaining weight. Plus, I dont have to cut down my Caffein🤭 Richiamo For Lifeee!!!
.
The best part is when I started to notice my skin's improvement! As you can see especially on my face, I got rosie cheeks after 5 days consuming PWE👑✨Ni yang Ilya lagiii semangat nak share my full selfies ni 🥰 Sebab nak jadikan diri sendiri as real testimoni!
.
Oh one more thing! Ilya kan mixed blood so thats why my skin color is Caramel macam ni🤭 and I know really well yang most of people like me memang ada problem uneven skin color. Lagi bertambah insecurities kita kan? (Walaupun my husband suka my skin color mcm ni 😜)
.
So guys!  Lets try this amazing Princess White Enzyme 👑✨ sama-sama dengan Ilya. I'm in love with the current improvement on my skin, and I take this journey- FAIR & GLOW challenge with Princess White Enzymes  with you guys! Boleh try use this code yang Ilya guna : #Ilya26 . Nanti dah try, boleh share dengan Ilya feedback youolls. Betul ke boleh FLAWLESS TANPA PANTANG SEPANTAS 7 HARI! ⤵️
.
📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
.
#FeedbackRajaIlya
#princesswhitebeauty
#putihflawless
#fruitsenzyme
#nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #power
  • Actually, Ilya memang tengah hunting skin food for beauty supplements. Kerja sebagai seorang artis required me to look good & fresh all the time. .
    So, Ilya jumpa this Princess White Enzyme👑✨and I convinced with the taste bila first time Ilya try, not too sweet & memang sangat sedap!Besides,This is fruit enzymes, 💯 fruits extract and not from collagen. So mmg Illya lagi excited sebab no big deal in gaining weight. Plus, I dont have to cut down my Caffein🤭 Richiamo For Lifeee!!!
    .
    The best part is when I started to notice my skin's improvement! As you can see especially on my face, I got rosie cheeks after 5 days consuming PWE👑✨Ni yang Ilya lagiii semangat nak share my full selfies ni 🥰 Sebab nak jadikan diri sendiri as real testimoni!
    .
    Oh one more thing! Ilya kan mixed blood so thats why my skin color is Caramel macam ni🤭 and I know really well yang most of people like me memang ada problem uneven skin color. Lagi bertambah insecurities kita kan? (Walaupun my husband suka my skin color mcm ni 😜)
    .
    So guys! Lets try this amazing Princess White Enzyme 👑✨ sama-sama dengan Ilya. I'm in love with the current improvement on my skin, and I take this journey- FAIR & GLOW challenge with Princess White Enzymes with you guys! Boleh try use this code yang Ilya guna : #Ilya26 . Nanti dah try, boleh share dengan Ilya feedback youolls. Betul ke boleh FLAWLESS TANPA PANTANG SEPANTAS 7 HARI! ⤵️
    .
    📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
    📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
    📲 011-36060818 IG: @princesswhitebeauty
    .
    #FeedbackRajaIlya
    #princesswhitebeauty
    #putihflawless
    #fruitsenzyme
    #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #power

  •  6,280  82  27 November, 2019
  • Biasalah student, kalau muka tak cukup tidur & tak cukup rehat, bukan student namanya🤭 Assignments & test berderet. Tag kawan-kawan yang muka dah macam zombie tu⤵️
.
Tapi Bunga suka sangat-sangat, even Bunga stress, muka Bunga maintain GLOWING and TAK NAIK JERAWAT pun. Paaaaling classmates Bunga jealous, Bunga tak ada eye-bag and dark circle pun bawah mata. Semuanya sebab bantuan Princess white Enzyme👑✨. Bahan-bahan are naturally from fruits and plant based. Yang best sebab tak ada collagen, so Bunga tak payah cut down kafein. Bila tak cukup tidur, Nescafe je la penyelamat Bunga taauuu. Lagi satu, one of functions PWE ni is boleh prevent from sun damaged. So, Bunga tak risau sangat kena sun kiss sebab tak gelapkan kulit Bunga.
.
Siapa yang student macam Bunga or dah lama suffering dengan skin problem, Bunga highly recommend to consume Princess White Enzyme ni untuk FLAWLESS TANPA PANTANG DENGAN SEPANTAS 7 HARI sahaja! Boleh guna code : #Bungaisme25 bila purchase nanti ⤵️
.
📲 011-1600 6418 IG: @princesswhitebeauty
📲 011-1600 6418 IG: @princesswhitebeauty
📲 011-1600 6418 IG: @princesswhitebeauty
.
#FeedbackBungaisme
#princesswhitebeauty
#putihflawless
#fruitsenzyme
#nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE
  • Biasalah student, kalau muka tak cukup tidur & tak cukup rehat, bukan student namanya🤭 Assignments & test berderet. Tag kawan-kawan yang muka dah macam zombie tu⤵️
    .
    Tapi Bunga suka sangat-sangat, even Bunga stress, muka Bunga maintain GLOWING and TAK NAIK JERAWAT pun. Paaaaling classmates Bunga jealous, Bunga tak ada eye-bag and dark circle pun bawah mata. Semuanya sebab bantuan Princess white Enzyme👑✨. Bahan-bahan are naturally from fruits and plant based. Yang best sebab tak ada collagen, so Bunga tak payah cut down kafein. Bila tak cukup tidur, Nescafe je la penyelamat Bunga taauuu. Lagi satu, one of functions PWE ni is boleh prevent from sun damaged. So, Bunga tak risau sangat kena sun kiss sebab tak gelapkan kulit Bunga.
    .
    Siapa yang student macam Bunga or dah lama suffering dengan skin problem, Bunga highly recommend to consume Princess White Enzyme ni untuk FLAWLESS TANPA PANTANG DENGAN SEPANTAS 7 HARI sahaja! Boleh guna code : #Bungaisme25 bila purchase nanti ⤵️
    .
    📲 011-1600 6418 IG: @princesswhitebeauty
    📲 011-1600 6418 IG: @princesswhitebeauty
    📲 011-1600 6418 IG: @princesswhitebeauty
    .
    #FeedbackBungaisme
    #princesswhitebeauty
    #putihflawless
    #fruitsenzyme
    #nopantang #flawlesstanpapantang #legacysarraashley #princesswhiteenzyme #skinfood #glowingmakeup #princesswhiteenzyme #PWE

  •  10,117  23  25 November, 2019