#ninaskincaretestimoni Instagram Photos & Videos

ninaskincaretestimoni - 6.2k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
56.5
average likes

Latest #ninaskincaretestimoni Posts

  • Combo ni kan ramai suka sebab lepas buat Face Bleaching uols sapu plak Ibu Putih mix LaserSerum πŸ₯°πŸ₯°
.
Yesss nak kulit extra cerah haruslah extra rajin yerrr

Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina.
  • Combo ni kan ramai suka sebab lepas buat Face Bleaching uols sapu plak Ibu Putih mix LaserSerum πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Yesss nak kulit extra cerah haruslah extra rajin yerrr

    Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina.

  •  0  0  14 July, 2020
  • Yang paling HOT SELLER lengkap utk cerahkan badan kaki tangan muka πŸ₯°πŸ₯°
.
Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina.
  • Yang paling HOT SELLER lengkap utk cerahkan badan kaki tangan muka πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina.

  •  0  0  14 July, 2020
  • Combo ni pun menarik sangat sebab Serum Bleaching tu akan lembapkan kulit, lebih glowing lagi & makin lama pakai makin cerah berseri πŸ₯°πŸ₯°
.
Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina.
  • Combo ni pun menarik sangat sebab Serum Bleaching tu akan lembapkan kulit, lebih glowing lagi & makin lama pakai makin cerah berseri πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina.

  •  0  0  14 July, 2020
  • Combo ni pun menarik sangat sebab Serum Bleaching tu akan lembapkan kulit, lebih glowing lagi & makin lama pakai makin cerah berseri πŸ₯°πŸ₯°
.
Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina.
  • Combo ni pun menarik sangat sebab Serum Bleaching tu akan lembapkan kulit, lebih glowing lagi & makin lama pakai makin cerah berseri πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina.

  •  0  0  14 July, 2020
  • Yang paling HOT SELLER lengkap utk cerahkan badan kaki tangan muka πŸ₯°πŸ₯°
.
Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina.
  • Yang paling HOT SELLER lengkap utk cerahkan badan kaki tangan muka πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina.

  •  0  0  14 July, 2020
  • Combo ni kan ramai suka sebab lepas buat Face Bleaching uols sapu plak Ibu Putih mix LaserSerum πŸ₯°πŸ₯°
.
Yesss nak kulit extra cerah haruslah extra rajin yerrr

Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina.
  • Combo ni kan ramai suka sebab lepas buat Face Bleaching uols sapu plak Ibu Putih mix LaserSerum πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Yesss nak kulit extra cerah haruslah extra rajin yerrr

    Memang confirm potong jari la kalau masih tak gebu gebass kulit uols 😝

    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina.

  •  2  0  14 July, 2020
  • Bila nak cerah cepat, kita memang suggest guna BLEACHING SKIN ajerrrr...
.
Cepat
Mudah
Berkesan

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Bila nak cerah cepat, kita memang suggest guna BLEACHING SKIN ajerrrr...
    .
    Cepat
    Mudah
    Berkesan

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  13 July, 2020
  • 20 kali GANDA BERKESAN ‼️
Tanpa penafian
Tanpa pengelupasan
Tanpa side effect

IBU PUTIH LASER SERUM NINASKINCARE ALWAYS TERBAIK SEJAK 2013

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • 20 kali GANDA BERKESAN ‼️
    Tanpa penafian
    Tanpa pengelupasan
    Tanpa side effect

    IBU PUTIH LASER SERUM NINASKINCARE ALWAYS TERBAIK SEJAK 2013

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  13 July, 2020
  • Gunakan tanpa was-was πŸ₯°

#SetJelitaΒ byΒ #NinaskincareΒ will never disappoint you, InsyaAllah...

Kunci utama disini : KONSISTEN

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Gunakan tanpa was-was πŸ₯°

    #SetJelitaΒ byΒ  #NinaskincareΒ will never disappoint you, InsyaAllah...

    Kunci utama disini : KONSISTEN

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  13 July, 2020
  • Gunakan tanpa was-was πŸ₯°

#SetJelitaΒ byΒ #NinaskincareΒ will never disappoint you, InsyaAllah...

Kunci utama disini : KONSISTEN

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Gunakan tanpa was-was πŸ₯°

    #SetJelitaΒ byΒ  #NinaskincareΒ will never disappoint you, InsyaAllah...

    Kunci utama disini : KONSISTEN

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  13 July, 2020
  • Bila nak cerah cepat, kita memang suggest guna BLEACHING SKIN ajerrrr...
.
Cepat
Mudah
Berkesan

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Bila nak cerah cepat, kita memang suggest guna BLEACHING SKIN ajerrrr...
    .
    Cepat
    Mudah
    Berkesan

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  13 July, 2020
  • 20 kali GANDA BERKESAN ‼️
Tanpa penafian
Tanpa pengelupasan
Tanpa side effect

IBU PUTIH LASER SERUM NINASKINCARE ALWAYS TERBAIK SEJAK 2013

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • 20 kali GANDA BERKESAN ‼️
    Tanpa penafian
    Tanpa pengelupasan
    Tanpa side effect

    IBU PUTIH LASER SERUM NINASKINCARE ALWAYS TERBAIK SEJAK 2013

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  13 July, 2020
  • Bila orang cakap tak nak percaya. Tapi bila dah pakai, haaa baru tau penangan dia.
.
Bukan biashe2 guys main ingredientΒ Set JelitaΒ NinaskincareΒ ... Ada vitamin C & E yang sememangnya terbaik untuk skin bermasalah.
-
Patut la bila pakaiΒ #SetIbuJelitaΒ ni skin makin gebu gebas, jerawat cepat kecut, parut makin pudar dan paling best muka dah tak kusam lagi.
.
Nak cantik kena usaha
Nak cantik tak datang bergolek

Whatsapp iols sekarang. Jangan buang masa.

PROVEN RESULTS WITH TESTIMONIES πŸ₯°

#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Bila orang cakap tak nak percaya. Tapi bila dah pakai, haaa baru tau penangan dia.
    .
    Bukan biashe2 guys main ingredientΒ Set JelitaΒ NinaskincareΒ ... Ada vitamin C & E yang sememangnya terbaik untuk skin bermasalah.
    -
    Patut la bila pakaiΒ  #SetIbuJelitaΒ ni skin makin gebu gebas, jerawat cepat kecut, parut makin pudar dan paling best muka dah tak kusam lagi.
    .
    Nak cantik kena usaha
    Nak cantik tak datang bergolek

    Whatsapp iols sekarang. Jangan buang masa.

    PROVEN RESULTS WITH TESTIMONIES πŸ₯°

    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  13 July, 2020
  • What makes it so good !!
.
VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • What makes it so good !!
    .
    VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  12 July, 2020
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! πŸ™‚

Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaΒ #VitaCPlolesΒ ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! πŸ€“
.
Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! πŸ™‚

    Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

    Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaΒ  #VitaCPlolesΒ ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! πŸ€“
    .
    Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  12 July, 2020
  • #VitaCPlolesΒ ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
.
Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. DanΒ #VitaCPlolesΒ TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita 🍊
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • #VitaCPlolesΒ ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
    .
    Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. DanΒ  #VitaCPlolesΒ TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

    RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita 🍊
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  12 July, 2020
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  12 July, 2020
  • Yang ni mmg ramai GRAB TANPA BANYAK SONGEH !! πŸ™ˆπŸ˜‚
.
Sebab confirm seminggu nampak terus gebu gebassss...Uols bile lagi?
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
#PKP
#PKPB
  • Yang ni mmg ramai GRAB TANPA BANYAK SONGEH !! πŸ™ˆπŸ˜‚
    .
    Sebab confirm seminggu nampak terus gebu gebassss...Uols bile lagi?
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka
    #PKP
    #PKPB

  •  2  0  12 July, 2020
  • Untuk kulit cerah glowing lembap berseri, memang iols suggest uols pakai combo Face Bleaching + Serum Bleaching ni πŸ₯°
.
Mampu milik tapi efek macam uols spend beribu kat spa tau πŸ€—
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Untuk kulit cerah glowing lembap berseri, memang iols suggest uols pakai combo Face Bleaching + Serum Bleaching ni πŸ₯°
    .
    Mampu milik tapi efek macam uols spend beribu kat spa tau πŸ€—
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  12 July, 2020
  • Combo Khas untuk Muka Glowing uols πŸ₯°πŸ₯°
.
Set Jelita 4in1 pakai daily
Face Bleaching pakai 2-3x seminggu
CONFIRM CUN πŸ₯°
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo Khas untuk Muka Glowing uols πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Set Jelita 4in1 pakai daily
    Face Bleaching pakai 2-3x seminggu
    CONFIRM CUN πŸ₯°
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  12 July, 2020
  • Combo GEBU GEBASS untuk muka uols πŸ₯°πŸ₯°
Confirm CERAH‼️
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo GEBU GEBASS untuk muka uols πŸ₯°πŸ₯°
    Confirm CERAH‼️
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  12 July, 2020
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  12 July, 2020
  • BLEACHING SKIN πŸ’“
.
Hanya utk badan kaki tangan
Sebulan pakai 2x sahaja
Cerah yg kekal !!
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • BLEACHING SKIN πŸ’“
    .
    Hanya utk badan kaki tangan
    Sebulan pakai 2x sahaja
    Cerah yg kekal !!
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  12 July, 2020
  • BLEACHING FACE 🧚
.
Hanya utk muka & leher
Seminggu pakai 2-3x sahaja
Terbaik utk buang kulit mati & rawat jerawat.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • BLEACHING FACE 🧚
    .
    Hanya utk muka & leher
    Seminggu pakai 2-3x sahaja
    Terbaik utk buang kulit mati & rawat jerawat.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  12 July, 2020
  • LOTION PUTIH BLEACHING 🎈
.
Sapu2 terus cerah putih gebu.
Lengkap dengan SPF50
Boleh digunakan pada muka jugak sebagai sunblock

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • LOTION PUTIH BLEACHING 🎈
    .
    Sapu2 terus cerah putih gebu.
    Lengkap dengan SPF50
    Boleh digunakan pada muka jugak sebagai sunblock

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  12 July, 2020
  • LOTION PUTIH BLEACHING 🎈
.
Sapu2 terus cerah putih gebu.
Lengkap dengan SPF50
Boleh digunakan pada muka jugak sebagai sunblock

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • LOTION PUTIH BLEACHING 🎈
    .
    Sapu2 terus cerah putih gebu.
    Lengkap dengan SPF50
    Boleh digunakan pada muka jugak sebagai sunblock

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  12 July, 2020
  • BLEACHING FACE 🧚
.
Hanya utk muka & leher
Seminggu pakai 2-3x sahaja
Terbaik utk buang kulit mati & rawat jerawat.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • BLEACHING FACE 🧚
    .
    Hanya utk muka & leher
    Seminggu pakai 2-3x sahaja
    Terbaik utk buang kulit mati & rawat jerawat.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  3  0  12 July, 2020

Top #ninaskincaretestimoni Posts

  • .
🌼Laser Serum Nina🌼
.
Harga RM50
Promosi πŸ’₯πŸ’₯
1x RM38
exc pos
.
Combo ibuputih besar + laser serum
RM80sm RM85ss
inc pos
.
===========
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
============
.
.
πŸ”ŽLaser Serum :
.
Mencerahkan kulit seawal seminggu
Kecerahan secara alami, sekata dan natural
Tiada kesan sampingan
Tiada penggelupasan
Menghaluskan pori-pori
Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok 
awal penuaan
Menghilangkan parut dan cela
Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, 
leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
Sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
.
#ninaskincare #ninaskincaretestimoni 
#ninaskincareoriginal #ninaskincareproduct #ninaskincareibuputih #ninaskincaremurah #ninaskincaremalaysia #ibuputih #ibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #laserserummurah
  • .
    🌼Laser Serum Nina🌼
    .
    Harga RM50
    Promosi πŸ’₯πŸ’₯
    1x RM38
    exc pos
    .
    Combo ibuputih besar + laser serum
    RM80sm RM85ss
    inc pos
    .
    ===========
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ============
    .
    .
    πŸ”ŽLaser Serum :
    .
    Mencerahkan kulit seawal seminggu
    Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    Tiada kesan sampingan
    Tiada penggelupasan
    Menghaluskan pori-pori
    Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok
    awal penuaan
    Menghilangkan parut dan cela
    Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,
    leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    Sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaretestimoni
    #ninaskincareoriginal #ninaskincareproduct #ninaskincareibuputih #ninaskincaremurah #ninaskincaremalaysia #ibuputih #ibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #laserserummurah

  •  130  2  2 August, 2016
  • .
#mijotcustfeedbacks
#trustedseller
Thank you shopping πŸ’•πŸ’•
.
🌼Laser Serum Nina🌼
Harga RM50
Promosi πŸ’₯πŸ’₯
1x RM38
exc pos
.
Combo ibuputih besar + laser serum
RM80sm RM85ss
inc pos
.
===========
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
Wasup <018-2769511>
============
.
.
πŸ”ŽLaser Serum :
.
Mencerahkan kulit seawal seminggu
Kecerahan secara alami, sekata dan natural
Tiada kesan sampingan
Tiada penggelupasan
Menghaluskan pori-pori
Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok 
awal penuaan
Menghilangkan parut dan cela
Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, 
leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
Sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
.
#ninaskincare #ninaskincaretestimoni 
#ninaskincareoriginal #ninaskincareproduct #ninaskincareibuputih #ninaskincaremurah #ninaskincaremalaysia #ibuputih #ibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #laserserummurah
  • .
    #mijotcustfeedbacks
    #trustedseller
    Thank you shopping πŸ’•πŸ’•
    .
    🌼Laser Serum Nina🌼
    Harga RM50
    Promosi πŸ’₯πŸ’₯
    1x RM38
    exc pos
    .
    Combo ibuputih besar + laser serum
    RM80sm RM85ss
    inc pos
    .
    ===========
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    Wasup <018-2769511>
    ============
    .
    .
    πŸ”ŽLaser Serum :
    .
    Mencerahkan kulit seawal seminggu
    Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    Tiada kesan sampingan
    Tiada penggelupasan
    Menghaluskan pori-pori
    Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok
    awal penuaan
    Menghilangkan parut dan cela
    Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,
    leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    Sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaretestimoni
    #ninaskincareoriginal #ninaskincareproduct #ninaskincareibuputih #ninaskincaremurah #ninaskincaremalaysia #ibuputih #ibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #laserserummurah

  •  103  0  10 July, 2016
  • .
#mijotcustfeedbacks 
Thank you shopping πŸ’•πŸ’•
.
Laser Serum Nina
Harga RM50
.
Promosi πŸ’₯πŸ’₯
1x RM38
exc pos
.
.
πŸ”ŽLaser Serum :
.
Mencerahkan kulit seawal seminggu
Kecerahan secara alami, sekata dan natural
Tiada kesan sampingan
Tiada penggelupasan
Menghaluskan pori-pori
Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok 
awal penuaan
Menghilangkan parut dan cela
Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, 
leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
Sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
.
#ninaskincare #ninaskincaretestimoni 
#ninaskincareoriginal #ninaskincareproduct #ninaskincareibuputih #ninaskincaremurah #ninaskincaremalaysia #ibuputih #ibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #laserserummurah
  • .
    #mijotcustfeedbacks
    Thank you shopping πŸ’•πŸ’•
    .
    Laser Serum Nina
    Harga RM50
    .
    Promosi πŸ’₯πŸ’₯
    1x RM38
    exc pos
    .
    .
    πŸ”ŽLaser Serum :
    .
    Mencerahkan kulit seawal seminggu
    Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    Tiada kesan sampingan
    Tiada penggelupasan
    Menghaluskan pori-pori
    Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok
    awal penuaan
    Menghilangkan parut dan cela
    Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,
    leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    Sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    .
    #ninaskincare #ninaskincaretestimoni
    #ninaskincareoriginal #ninaskincareproduct #ninaskincareibuputih #ninaskincaremurah #ninaskincaremalaysia #ibuputih #ibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #laserserummurah

  •  110  1  10 May, 2016
  • DAH LAMA KE PERAM JERAWAT, JERAGAT KAT MUKA ? 😡
-
Jgn bimbang pakai je nina skincare from @ninaempire_hq .Skincare ni boleh menjaga dan merawat masalah kulit muka korang tau 😚.
-
 Yang best tentang skincare ni kan, tekstur krim siang die macam foundation tau. So tak perlu dah nak pakai foundatin lepas tu, best kan ? πŸ˜πŸ’•
-
Antara kebaikkan nina skincare πŸ˜‹
βœ”mencerahkan kulit βœ”melambatkan proses penuaan
βœ”mengecutkan jerawat
βœ”menghilangkan parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam
βœ”menghapuskan kedutan dan garis halus pada wajah b
βœ” wajah kelihatan muda dari usia.
-
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 😎
Jom klik link kat bio kak nina utk order/bertanya πŸ“² www.wasap.my/0126498099
-
@ninaempire_hq
@ninaempire_hq
@ninaempire_hq
-
#ninaempirehq #founderninaskincare #ninaskincarebyanalulu #ninaskincare #ninaskincareofficial #stokisnina #stokisninaskincare  #ibuputihnina #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #testimonininaskincare #ninaskincaretestimoni  #kopiibuputihnina #kopiibuputih #polishface #polishfaceset #polishfacenina #triplegebu #koreanproteinserumnina #koreanproteinserum #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #toneribuputih #mandianpelunturdaki #mandianpelunturdakinina #setjelita #setjelita4in1 #4in1skincare #skincarenina
  • DAH LAMA KE PERAM JERAWAT, JERAGAT KAT MUKA ? 😡
    -
    Jgn bimbang pakai je nina skincare from @ninaempire_hq .Skincare ni boleh menjaga dan merawat masalah kulit muka korang tau 😚.
    -
    Yang best tentang skincare ni kan, tekstur krim siang die macam foundation tau. So tak perlu dah nak pakai foundatin lepas tu, best kan ? πŸ˜πŸ’•
    -
    Antara kebaikkan nina skincare πŸ˜‹
    βœ”mencerahkan kulit βœ”melambatkan proses penuaan
    βœ”mengecutkan jerawat
    βœ”menghilangkan parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam
    βœ”menghapuskan kedutan dan garis halus pada wajah b
    βœ” wajah kelihatan muda dari usia.
    -
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 😎
    Jom klik link kat bio kak nina utk order/bertanya πŸ“² www.wasap.my/0126498099
    -
    @ninaempire_hq
    @ninaempire_hq
    @ninaempire_hq
    -
    #ninaempirehq #founderninaskincare #ninaskincarebyanalulu #ninaskincare #ninaskincareofficial #stokisnina #stokisninaskincare #ibuputihnina #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #testimonininaskincare #ninaskincaretestimoni #kopiibuputihnina #kopiibuputih #polishface #polishfaceset #polishfacenina #triplegebu #koreanproteinserumnina #koreanproteinserum #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #toneribuputih #mandianpelunturdaki #mandianpelunturdakinina #setjelita #setjelita4in1 #4in1skincare #skincarenina

  •  1,269  37  18 January, 2019
  • UOLSS YG RISAU TAK TAU NK PAKAI KRIM MALAM APE UOLSS MMG LA KENE TRY THISS ONE..MMG SUPERBB ‡️‡️‡️
.

KULIT CANTIK HABISSS
.

#DollynaSkincare by #Ninaskincare
Harga 1set RM60 tak masuk post
Promo Jelita Raya ni kita bagi RM50 je (tak masuk post)
.

Takut tak sempat dapat by post?
Bole COD yunk dgn Kak Diana ➑️➑️➑️
. πŸ†™οΈ COD KAJANG, BALAKONG, BDR MAHKOTA CHERAS, BDR TUN HUSSEIN ONN, BANGI, CHERAS
. πŸ‘ŒMinimum purchase RM50 utk RAYA PROMO ONLY
✌COD ADA CHARGES YER IKUT LOKASI
πŸ†“οΈSELF COLLECTION PETRONAS BANDAR MAHKOTA CHERAS/TESCO SAUJANA IMPIAN
πŸ•—COD selepas 8pm sahaja
.

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna
  • UOLSS YG RISAU TAK TAU NK PAKAI KRIM MALAM APE UOLSS MMG LA KENE TRY THISS ONE..MMG SUPERBB ‡️‡️‡️
    .

    KULIT CANTIK HABISSS
    .

    #DollynaSkincare by #Ninaskincare
    Harga 1set RM60 tak masuk post
    Promo Jelita Raya ni kita bagi RM50 je (tak masuk post)
    .

    Takut tak sempat dapat by post?
    Bole COD yunk dgn Kak Diana ➑️➑️➑️
    . πŸ†™οΈ COD KAJANG, BALAKONG, BDR MAHKOTA CHERAS, BDR TUN HUSSEIN ONN, BANGI, CHERAS
    . πŸ‘ŒMinimum purchase RM50 utk RAYA PROMO ONLY
    ✌COD ADA CHARGES YER IKUT LOKASI
    πŸ†“οΈSELF COLLECTION PETRONAS BANDAR MAHKOTA CHERAS/TESCO SAUJANA IMPIAN
    πŸ•—COD selepas 8pm sahaja
    .

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna

  •  103  0  6 June, 2018
  • Ada lagi yang tak kenal #COMBOGEBUGEBASSS ⁉️⁉️
.
.
Meh tengok sini πŸ‘πŸ»
Ada 3 barang semua orang wajib ada.
.
.
Ibuputih
Bleaching Skin Set
Mandian Bleaching Bidara

Harga mampu milik eh! 
Pakai2 terus gebu
Pakai2 terus putih
Pakai2 terus aura bersemangat!
.
.
π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

Jom klik link kat bio
πŸ“² #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Ada lagi yang tak kenal #COMBOGEBUGEBASSS ⁉️⁉️
    .
    .
    Meh tengok sini πŸ‘πŸ»
    Ada 3 barang semua orang wajib ada.
    .
    .
    Ibuputih
    Bleaching Skin Set
    Mandian Bleaching Bidara

    Harga mampu milik eh!
    Pakai2 terus gebu
    Pakai2 terus putih
    Pakai2 terus aura bersemangat!
    .
    .
    π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

    Jom klik link kat bio
    πŸ“² #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  142  2  3 September, 2019
  • *BAHAN2 UTAMA SET IBU JELITA 4in1*
=============================
.
.
Alpha Arbutin
Collagen 
Hyaluronic Acid
Tea Tree
Pati Kunyit
Aloe Vera
Vitamin C & E
Pati Tomato
Pati Carrot
Pati Anggur
.
.
*KEBAIKAN*
==========
Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

Toner Pencerah
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi

Krim Malam (Treatment Cream)
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit

Krim Siang Foundation
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
- lengkap dengan SPF50
.
.
New Packaging
New Price

Set Jelita ni hanya RM65/set

π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

Jom klik link kat bio
πŸ“² #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • *BAHAN2 UTAMA SET IBU JELITA 4in1*
    =============================
    .
    .
    Alpha Arbutin
    Collagen
    Hyaluronic Acid
    Tea Tree
    Pati Kunyit
    Aloe Vera
    Vitamin C & E
    Pati Tomato
    Pati Carrot
    Pati Anggur
    .
    .
    *KEBAIKAN*
    ==========
    Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    - membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

    Toner Pencerah
    - membuang kulit mati
    - menutup pori2 - membuang blackhead
    - membuang parut hitam
    - menambahkan seri wajah
    - pinkish kan kulit secara semulajadi

    Krim Malam (Treatment Cream)
    - menghilangkan jerawat
    - menghapus jeragat
    - mencerahkan kulit

    Krim Siang Foundation
    - melindungi dari sinaran uv
    - mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
    - lengkap dengan SPF50
    .
    .
    New Packaging
    New Price

    Set Jelita ni hanya RM65/set

    π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

    Jom klik link kat bio
    πŸ“² #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  102  4  8 October, 2019