#ninaibuputih Instagram Photos & Videos

ninaibuputih - 5.6k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
42
average likes

Latest #ninaibuputih Posts

  • -
SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE* -

Serum Bleach Nina

REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

Kelebihan :-
-Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-Mengekalkan kelembapan kulit
-Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-Menambahkan glOwing
-Makeup tahan lebih lama
-Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
RM15
10ML

Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam.. Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan.. Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya.. Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN... Kandungan:-
HyalurOnic acid
Alpha Arbutin
Vit C & E
With hazel

Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..?? jom order dengan kami 💋

01110181669
01110181669
01110181669

#serumbleaching #serumbleachingninaskincare #serumbleach.
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
#caragunableachingskinnina
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang
  • -
    SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE* -

    Serum Bleach Nina

    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    Kelebihan :-
    -Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -Mengekalkan kelembapan kulit
    -Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -Menambahkan glOwing
    -Makeup tahan lebih lama
    -Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    RM15
    10ML

    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
    Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam.. Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan.. Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya.. Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN... Kandungan:-
    HyalurOnic acid
    Alpha Arbutin
    Vit C & E
    With hazel

    Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..?? jom order dengan kami 💋

    01110181669
    01110181669
    01110181669

    #serumbleaching #serumbleachingninaskincare #serumbleach.
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang

  •  1  0  25 June, 2020
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
IBU PUTIH NINA
READY STOCK
.
FREE POS SM
SS + RM5
FREE GIFT
.
.
WHATSAPP +60174342624

KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

#ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
    IBU PUTIH NINA
    READY STOCK
    .
    FREE POS SM
    SS + RM5
    FREE GIFT
    .
    .
    WHATSAPP +60174342624

    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

    Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

    #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa

  •  1  0  27 May, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  5  1  17 May, 2020
  • BLEACHING SKIN BY NINA SKINCARE .
100% ORIGINAL HQ‼️
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
.
LESS : RM 30
.
✅ POS ONLY .
❌ NO COD .
❌ NO URGENT ORDER 
HARGA ❌TIDAK TERMASUK POSTAGE 
ADD POSTAGE RM8 (SM)/ RM11(SS) .
.
💢💢KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG
.
Nak order Klik link wasap.my/60149507987 @balqiscosmeticcentre .
.
Follow back up ig 👇🏻
.
@makeupviral89 
@pilginsengtambahberatbadan 
@balqisbeautycentre .
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
💎 Retinol
💎 Alpha Hydroxy
💎 Kojic Acid

KEBAIKAN :
✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
👉 Kacau sebati
👉 Kemudian sapu di serata badan
👉 Selepas 15-20 minit
👉 Boleh cuci (mandi)

AMARAN :
❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja
.
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah 
#caragunableachingskinnina 
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal 
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita
  • BLEACHING SKIN BY NINA SKINCARE .
    100% ORIGINAL HQ‼️
    🔥SALE🔥
    🔥SALE🔥
    🔥SALE🔥
    .
    LESS : RM 30
    .
    ✅ POS ONLY .
    ❌ NO COD .
    ❌ NO URGENT ORDER
    HARGA ❌TIDAK TERMASUK POSTAGE
    ADD POSTAGE RM8 (SM)/ RM11(SS) .
    .
    💢💢KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG
    .
    Nak order Klik link wasap.my/60149507987 @balqiscosmeticcentre .
    .
    Follow back up ig 👇🏻
    .
    @makeupviral89
    @pilginsengtambahberatbadan
    @balqisbeautycentre .
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    💎 Retinol
    💎 Alpha Hydroxy
    💎 Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    ✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    ✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    👉 Kacau sebati
    👉 Kemudian sapu di serata badan
    👉 Selepas 15-20 minit
    👉 Boleh cuci (mandi)

    AMARAN :
    ❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    ❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    ✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja
    .
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita

  •  7  0  14 May, 2020
  • -
SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE* -

Serum Bleach Nina

REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

Kelebihan :-
-Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-Mengekalkan kelembapan kulit
-Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-Menambahkan glOwing
-Makeup tahan lebih lama
-Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
RM15
10ML

Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam.. Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan.. Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya.. Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN... Kandungan:-
HyalurOnic acid
Alpha Arbutin
Vit C & E
With hazel

Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..?? jom order dengan kami 💋

01110181669
01110181669
01110181669

#serumbleaching #serumbleachingninaskincare #serumbleach.
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
#caragunableachingskinnina
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang
  • -
    SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE* -

    Serum Bleach Nina

    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    Kelebihan :-
    -Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -Mengekalkan kelembapan kulit
    -Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -Menambahkan glOwing
    -Makeup tahan lebih lama
    -Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    RM15
    10ML

    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
    Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam.. Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan.. Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya.. Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN... Kandungan:-
    HyalurOnic acid
    Alpha Arbutin
    Vit C & E
    With hazel

    Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..?? jom order dengan kami 💋

    01110181669
    01110181669
    01110181669

    #serumbleaching #serumbleachingninaskincare #serumbleach.
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang

  •  1  0  21 April, 2020
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
.
IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
🌹 Lebih glowing & flawless
🌹 Tiada lagi kulit kusam
🌹 Tiada lagi parut jerawat
🌹 Kulit lebih cerah & segar

Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
2. Toner Pencerah
3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
4. Night Cream (Treatment Cream)

Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
.
SIANG :
✔️Cuci muka mcm biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
✔️Sapu serum (kalau ade)
✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
✔️Boleh guna makeup spt biasa

MALAM :
✔️Cuci muka macam biasa
✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐SET IBU JELITA SKINCARE 4IN1 BY NINASKINCARE💐
    .
    IBU PUTIH SKINCARE @ SET IBU JELITA :
    🌹 Lebih glowing & flawless
    🌹 Tiada lagi kulit kusam
    🌹 Tiada lagi parut jerawat
    🌹 Kulit lebih cerah & segar

    Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya.
    Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai Set Ibu Jelita untuk menyerikan lagi wajah uols

    Ramai yang dah start berminat dengan Ibu Jelita Skincare ni. Ibu Jelita Skincare ni ganti pack lama Ibu Putih Skincare.

    Set skincare Ibu Jelita, dalam dia ade 4 items :
    1. Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    2. Toner Pencerah
    3. Day Cream (Krim Ibu Putih)
    4. Night Cream (Treatment Cream)

    Iolss suggest korang wajib guna Ibu putih Laser Serum juga sebab yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.

    Rutin setiap hari untuk penjagaan kulit adalah skincare. Jika kulit wajah tidak dijaga dengan rapi, maka timbul lah pelbagai masalah kulit

    Ini set muka punya taw, semua jenis kulit boleh pakai. Malas nak ulas panjang sebab yg ni ramai dah kenal, dah bertahun skincare ni di pasaran.

    Mcm mana nak pkai? Pakai lah macam ni👇 Baru lah kulit putih gebuuu & bersihh!😍
    .
    SIANG :
    ✔️Cuci muka mcm biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pd kapas sikit ajer jgn banyak
    ✔️Sapu serum (kalau ade)
    ✔️Kemudian baru sapu day cream dan ratakan pada kulit
    ✔️Boleh guna makeup spt biasa

    MALAM :
    ✔️Cuci muka macam biasa
    ✔️Sapu toner pencerah. Titiskan pada kapas sikit aje jangan banyak
    ✔️Kemudian baru sapu night cream dan ratakan pada kulit
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  1  1  15 April, 2020
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
IBU PUTIH NINA
READY STOCK

KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

#ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #likeforlike #followtofollw #liketolike
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
    IBU PUTIH NINA
    READY STOCK

    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

    Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

    #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #likeforlike #followtofollw #liketolike

  •  2  0  12 April, 2020
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
IBU PUTIH NINA
READY STOCK
.
FREE POS SM
SS + RM5
FREE GIFT
.
2 PCS RM100SM/RM105 SS
.
WHATSAPP +60137215604

KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

#ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
    IBU PUTIH NINA
    READY STOCK
    .
    FREE POS SM
    SS + RM5
    FREE GIFT
    .
    2 PCS RM100SM/RM105 SS
    .
    WHATSAPP +60137215604

    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

    Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

    #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa

  •  3  0  6 April, 2020
  • IBU PUTIH NINA 35GM
.
🌸Mencerahkan kulit seawal seminggu .
🌸Mencerahan secara alami, sekata dan natural .
🌸Tiada kesan sampingan
🌸Tiada penggelupasan .
🌸Menghaluskan pori-pori .
🌸Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan .
🌸Menghilangkan parut dan cela .
🌸Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. .
🌸Sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
Texture Ibu Putih yang super hebat
Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah?
Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu?
Krim IBU PUTIH NINASKINCARE ternyata mampu mrealisasikan impian anda..
.
WhatsApp : www.wasap.my/60108893472
.
#ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #ninaibuputihborong #ninaibuputihkluang #ninaibuputihjohor #ninaibuputihmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaborong #ibuputihninamalaysia
  • IBU PUTIH NINA 35GM
    .
    🌸Mencerahkan kulit seawal seminggu .
    🌸Mencerahan secara alami, sekata dan natural .
    🌸Tiada kesan sampingan
    🌸Tiada penggelupasan .
    🌸Menghaluskan pori-pori .
    🌸Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan .
    🌸Menghilangkan parut dan cela .
    🌸Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. .
    🌸Sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    Texture Ibu Putih yang super hebat
    Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah?
    Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu?
    Krim IBU PUTIH NINASKINCARE ternyata mampu mrealisasikan impian anda..
    .
    WhatsApp : www.wasap.my/60108893472
    .
    #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #ninaibuputihborong #ninaibuputihkluang #ninaibuputihjohor #ninaibuputihmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaborong #ibuputihninamalaysia

  •  4  0  1 April, 2020
  • NINA IBU PUTIH SKINCARE (JELITA)
.
🌈🦄 NINA : IBU PUTIH SKINCARE 🦄🌈
.
👉🏻 Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya. Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai SET JELITA untuk menyerikan lagi wajah uols 😍
👉🏻 Ramai yang dah start berminat dgn Ibu Putih Skincare ni 😘😘 Ibu Putih Skincare ni ganti dengan Polish Glowing Skincare .
‼️ RUGI TAK GRAB ‼️
.
Kandungan Ibu Putih Nina Skincare Set Jelita 🌷 :
🌻 Alpha Arbutin
🌻 Collagen
🌻 Hyaluronic Acid
🌻 Tea Tree
🌻 Pati Kunyit
🌻 Aloe Vera
🌻 Vitamin C & E
🌻 Pati Tomato
🌻 Pati Carrot
🌻 Pati Anggur
.
Item di dalam Ibu Putih Nina Skincare Set Jelita 🌷 :
🌸 Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
🌸 Toner Pencerah
🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
🌸 Krim Siang Ibuputih
.
🌷 KEBAIKAN NINA:IBU PUTIH SKINCARE 🌷:
.
🌸 Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
🍒 membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
.
🌸 Toner Pencerah
🍒 membuang kulit mati
🍒 menutup pori2
🍒 membuang blackhead
🍒 membuang parut hitam
🍒 menambahkan seri wajah
🍒 pinkish kan kulit secara semulajadi
.
🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
🍒 menghilangkan jerawat
🍒 menghapus jeragat
🍒 mencerahkan kulit
.
🌸 Krim Siang Ibuputih .
🍒 melindungi dari sinaran uv
🍒 mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
.
RM75 SM / RM85 SS
WhatsApp : www.wasap.my/60108893472
.
#ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #ninaibuputihborong #ninaibuputihkluang #ninaibuputihjohor #ninaibuputihmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaborong #ibuputihninamalaysia #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincaremalaysia #ninaibuputihskincareborong #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincarejohor #ninaibuputihskincare4in1
  • NINA IBU PUTIH SKINCARE (JELITA)
    .
    🌈🦄 NINA : IBU PUTIH SKINCARE 🦄🌈
    .
    👉🏻 Elakkan kulit kusam dan tidak bermaya. Gunalah Ibu Putih Skincare atau lebih dikenali sebagai SET JELITA untuk menyerikan lagi wajah uols 😍
    👉🏻 Ramai yang dah start berminat dgn Ibu Putih Skincare ni 😘😘 Ibu Putih Skincare ni ganti dengan Polish Glowing Skincare .
    ‼️ RUGI TAK GRAB ‼️
    .
    Kandungan Ibu Putih Nina Skincare Set Jelita 🌷 :
    🌻 Alpha Arbutin
    🌻 Collagen
    🌻 Hyaluronic Acid
    🌻 Tea Tree
    🌻 Pati Kunyit
    🌻 Aloe Vera
    🌻 Vitamin C & E
    🌻 Pati Tomato
    🌻 Pati Carrot
    🌻 Pati Anggur
    .
    Item di dalam Ibu Putih Nina Skincare Set Jelita 🌷 :
    🌸 Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    🌸 Toner Pencerah
    🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
    🌸 Krim Siang Ibuputih
    .
    🌷 KEBAIKAN NINA:IBU PUTIH SKINCARE 🌷:
    .
    🌸 Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    🍒 membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.
    .
    🌸 Toner Pencerah
    🍒 membuang kulit mati
    🍒 menutup pori2
    🍒 membuang blackhead
    🍒 membuang parut hitam
    🍒 menambahkan seri wajah
    🍒 pinkish kan kulit secara semulajadi
    .
    🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
    🍒 menghilangkan jerawat
    🍒 menghapus jeragat
    🍒 mencerahkan kulit
    .
    🌸 Krim Siang Ibuputih .
    🍒 melindungi dari sinaran uv
    🍒 mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
    .
    RM75 SM / RM85 SS
    WhatsApp : www.wasap.my/60108893472
    .
    #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #ninaibuputihborong #ninaibuputihkluang #ninaibuputihjohor #ninaibuputihmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaborong #ibuputihninamalaysia #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincaremalaysia #ninaibuputihskincareborong #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincarejohor #ninaibuputihskincare4in1

  •  1  0  1 April, 2020
  • IBU PUTIH NINA 15GM
.
🌸Mencerahkan kulit seawal seminggu .
🌸Mencerahan secara alami, sekata dan natural .
🌸Tiada kesan sampingan
🌸Tiada penggelupasan .
🌸Menghaluskan pori-pori .
🌸Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan .
🌸Menghilangkan parut dan cela .
🌸Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. .
🌸Sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
Berat 20gm
Texture Ibu Putih yang super hebat
Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah?
Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu?
Krim IBU PUTIH NINASKINCARE ternyata mampu mrealisasikan impian anda..
.
WhatsApp : www.wasap.my/60108893472
.
#ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #ninaibuputihborong #ninaibuputihkluang #ninaibuputihjohor #ninaibuputihmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaborong #ibuputihninamalaysia #ibuputihnina15g #ibuputihnina15gram
  • IBU PUTIH NINA 15GM
    .
    🌸Mencerahkan kulit seawal seminggu .
    🌸Mencerahan secara alami, sekata dan natural .
    🌸Tiada kesan sampingan
    🌸Tiada penggelupasan .
    🌸Menghaluskan pori-pori .
    🌸Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan .
    🌸Menghilangkan parut dan cela .
    🌸Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. .
    🌸Sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    Berat 20gm
    Texture Ibu Putih yang super hebat
    Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah?
    Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu?
    Krim IBU PUTIH NINASKINCARE ternyata mampu mrealisasikan impian anda..
    .
    WhatsApp : www.wasap.my/60108893472
    .
    #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #ninaibuputihborong #ninaibuputihkluang #ninaibuputihjohor #ninaibuputihmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihninamurah #ibuputihninaoriginal #ibuputihninaborong #ibuputihninamalaysia #ibuputihnina15g #ibuputihnina15gram

  •  0  0  1 April, 2020
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
IBU PUTIH NINA
READY STOCK
.
FREE POS SM
SS + RM5
FREE GIFT
.
.
WHATSAPP +60174342624

KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

#ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #likeforlike #followtofollw #liketolike
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
    IBU PUTIH NINA
    READY STOCK
    .
    FREE POS SM
    SS + RM5
    FREE GIFT
    .
    .
    WHATSAPP +60174342624

    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

    Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

    #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #likeforlike #followtofollw #liketolike

  •  2  0  31 March, 2020
  • -
MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare* - 💞 MANDIAN BLEACHING by Nina Skincare💞

Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali 😎

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
💋 Mencerahkan pelipat hitam.
💋 Merawat bintik2 & jerawat badan.
💋 Melembapkan kulit.
💋 Mencegah bakteria.

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
💋 Menaikkan seri tubuh wajah
💋 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
💋 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
💋 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
💋 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
💋 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
💋 Setiap hari sentiasa bersemangat

Jom order uols, 😍 
01110181669
01110181669
01110181669 -
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
#caragunableachingskinnina
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang
  • -
    MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare* - 💞 MANDIAN BLEACHING by Nina Skincare💞

    Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali 😎

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    💋 Mencerahkan pelipat hitam.
    💋 Merawat bintik2 & jerawat badan.
    💋 Melembapkan kulit.
    💋 Mencegah bakteria.

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    💋 Menaikkan seri tubuh wajah
    💋 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    💋 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    💋 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    💋 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    💋 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    💋 Setiap hari sentiasa bersemangat

    Jom order uols, 😍
    01110181669
    01110181669
    01110181669 -
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang

  •  3  0  30 March, 2020
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
IBU PUTIH NINA
READY STOCK
.
FREE POS SM
SS + RM5
FREE GIFT
.RM105 SS
.
WHATSAPP +60174342624

KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

#ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
    IBU PUTIH NINA
    READY STOCK
    .
    FREE POS SM
    SS + RM5
    FREE GIFT
    .RM105 SS
    .
    WHATSAPP +60174342624

    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

    Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

    #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa

  •  2  0  30 March, 2020
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
IBU PUTIH NINA
READY STOCK
.
FREE POS SM
SS + RM5
FREE GIFT
.
.
WHATSAPP +60174342624

KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

#ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
    IBU PUTIH NINA
    READY STOCK
    .
    FREE POS SM
    SS + RM5
    FREE GIFT
    .
    .
    WHATSAPP +60174342624

    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

    Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

    #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa

  •  0  0  29 March, 2020
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
IBU PUTIH NINA
READY STOCK
.
FREE POS SM
SS + RM5
FREE GIFT
.
.
WHATSAPP +60174342624

KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔Tiada kesan sampingan
✔Tiada penggelupasan
✔Menghaluskan pori-pori
✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
✔Menghilangkan parut dan cela
✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

#ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa
  • ORIGINAL! ORIGINAL! ORIGINAL
    IBU PUTIH NINA
    READY STOCK
    .
    FREE POS SM
    SS + RM5
    FREE GIFT
    .
    .
    WHATSAPP +60174342624

    KELEBIHAN NINASKINCARE KRIM IBU PUTIH:
    ✔Mencerahkan kulit seawal seminggu
    ✔Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    ✔Tiada kesan sampingan
    ✔Tiada penggelupasan
    ✔Menghaluskan pori-pori
    ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    ✔Menghilangkan parut dan cela
    ✔Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak,Leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    ✔Sesuai digunakan pada wajah dan badan

    CARA PENGGUNAAN NINASKINCARE

    1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

    2. ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

    Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

    Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

    PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

    PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

    PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

    Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.

    #ibuputihnina #ibuputihninamurah #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #ninaibuputih #ninaibuputihmurah #ninaibuputihoriginal #patiibuputih #patiibuputihbyjannalawwa

  •  0  0  28 March, 2020
  • NINA LASER SERUM
.
.
HARGA:
RM42sm
RM47ss

FREE POSTAGE
FREE GIFT
.
MANFAAT NINASKINCARE LASER SERUM .
🌺Mencerahkan kulit seawal seminggu
🌺Kecerahan secara alami, sekata dan natural
🌺Tiada kesan sampingan
🌺Tiada penggelupasan
🌺Menghaluskan pori-pori
🌺Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok  awal penuaan
🌺Menghilangkan parut dan cela
🌺Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
🌺Kegunaan untuk badan sahaja
🌺Boleh mix dengan krim ibu putih dan losyen badan
.
.
#ninalaserserum #ninalaserserummurah #serumnina #sayajual #ninaserum #ibuputihlaserserum #polishfacenina #ibuputihglowing #polishglowingskincare #gelpolishpower #ninagelpolishpower #scrubgebunina #scruburathijaunina  #airmawarbeautyspray  #ninaskincare #ninaibuputih #ibuputihnina #ninaibuputihskincare #tonerpencerahnina #sabundelima #krimmalam #krimsiangibuputih #ibuputihskincare #ninaibuputihskincarereadystock #ninaibuputihskincarenew #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareterbaik #ninaibuputihskincareglowing
  • NINA LASER SERUM
    .
    .
    HARGA:
    RM42sm
    RM47ss

    FREE POSTAGE
    FREE GIFT
    .
    MANFAAT NINASKINCARE LASER SERUM .
    🌺Mencerahkan kulit seawal seminggu
    🌺Kecerahan secara alami, sekata dan natural
    🌺Tiada kesan sampingan
    🌺Tiada penggelupasan
    🌺Menghaluskan pori-pori
    🌺Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
    🌺Menghilangkan parut dan cela
    🌺Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
    🌺Kegunaan untuk badan sahaja
    🌺Boleh mix dengan krim ibu putih dan losyen badan
    .
    .
    #ninalaserserum #ninalaserserummurah #serumnina #sayajual #ninaserum #ibuputihlaserserum #polishfacenina #ibuputihglowing #polishglowingskincare #gelpolishpower #ninagelpolishpower #scrubgebunina #scruburathijaunina #airmawarbeautyspray #ninaskincare #ninaibuputih #ibuputihnina #ninaibuputihskincare #tonerpencerahnina #sabundelima #krimmalam #krimsiangibuputih #ibuputihskincare #ninaibuputihskincarereadystock #ninaibuputihskincarenew #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareterbaik #ninaibuputihskincareglowing

  •  1  0  26 March, 2020
  • NINA SKINCARE IBU PUTIH CREAM (15g & 35g)
.
.
HARGA:
15g : RM30
35g : RM47

FREE GIFT
POSTAGE : RM7sm / RM10ss
.
———————————————-
.
🍬 Ramai yang dah start berminat dgn Ibu Putih Skincare ni Ibu Putih Skincare ni ganti dengan Polish Glowing Skincare
🍬 Tetapi dalam ni takde lah Ibuputih yg super femes tu.. nama je letak Ibu putih sebabnya tu kan dah sinonim dgn Ninaskincare
🍬 Lepastu yang best dia, kesan penggunaan Skincare baru ni sama hebat dengan guna Ibu putih Laser Serum... Iolss suggest korang WAJIB guna Ibu putih Laser Serum jugak sbb yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.
.
Item Yang Terdapat Dalam Nina: Ibu Putih Skincare :
🌸 Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
🌸 Toner Pencerah
🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
🌸 Krim Siang Ibuputih
.
.
Berminat untuk Order whatsapp 0133426149
#ciktahbagimurah
.
#ibuputihnina #ibuputihlaserserum #polishfacenina #ibuputihglowing #polishglowingskincare #gelpolishpower #ninagelpolishpower #scrubgebunina #scruburathijaunina 
#dropshipmurah #airmawarbeautyspray #ninaskincare #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #tonerpencerahnina #sabundelima #krimmalam #krimsiangibuputih #ibuputihskincare  #ninaibuputihskincarenew #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareterbaik #ninaibuputihskincareglowing #mandianbleaching #mandianbleachingnina
  • NINA SKINCARE IBU PUTIH CREAM (15g & 35g)
    .
    .
    HARGA:
    15g : RM30
    35g : RM47

    FREE GIFT
    POSTAGE : RM7sm / RM10ss
    .
    ———————————————-
    .
    🍬 Ramai yang dah start berminat dgn Ibu Putih Skincare ni Ibu Putih Skincare ni ganti dengan Polish Glowing Skincare
    🍬 Tetapi dalam ni takde lah Ibuputih yg super femes tu.. nama je letak Ibu putih sebabnya tu kan dah sinonim dgn Ninaskincare
    🍬 Lepastu yang best dia, kesan penggunaan Skincare baru ni sama hebat dengan guna Ibu putih Laser Serum... Iolss suggest korang WAJIB guna Ibu putih Laser Serum jugak sbb yg tu whitening booster (additional treatment). Yang ni pula basic daily skincare.
    .
    Item Yang Terdapat Dalam Nina: Ibu Putih Skincare :
    🌸 Sabun Muka (Cherry + Delima + Collagen)
    🌸 Toner Pencerah
    🌸 Krim Malam (Treatment Cream)
    🌸 Krim Siang Ibuputih
    .
    .
    Berminat untuk Order whatsapp 0133426149
    #ciktahbagimurah
    .
    #ibuputihnina #ibuputihlaserserum #polishfacenina #ibuputihglowing #polishglowingskincare #gelpolishpower #ninagelpolishpower #scrubgebunina #scruburathijaunina
    #dropshipmurah #airmawarbeautyspray #ninaskincare #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #tonerpencerahnina #sabundelima #krimmalam #krimsiangibuputih #ibuputihskincare #ninaibuputihskincarenew #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareterbaik #ninaibuputihskincareglowing #mandianbleaching #mandianbleachingnina

  •  2  0  26 March, 2020

Top #ninaibuputih Posts

  • "2MINIT DAH NAMPAK GLOWING".
.
Ye uolss! Hanya guna POLISH FACENINA. 
Jerawat terus kecut. Parut terus pudar. Kulit makin awet muda. 😍.
.
Bila pakai takde rasa panas pun, takde kesan sampingan yg merbahaya. Harga bukan beratus ratus! Keknina yakin semua mampu milik. 1bekas boleh pakai lebih 10x! 👏.
.
POLISH FACENINA produk muslim. Testimoni kita banyak! Tiap hari masuk feedback positif dari customer..
.
Cepat serbu sementara stok masih ada. Sementara harga masih berbaloi 💪.
.
Order: 
Whatsapp 0174956533📲
  • "2MINIT DAH NAMPAK GLOWING".
    .
    Ye uolss! Hanya guna POLISH FACENINA.
    Jerawat terus kecut. Parut terus pudar. Kulit makin awet muda. 😍.
    .
    Bila pakai takde rasa panas pun, takde kesan sampingan yg merbahaya. Harga bukan beratus ratus! Keknina yakin semua mampu milik. 1bekas boleh pakai lebih 10x! 👏.
    .
    POLISH FACENINA produk muslim. Testimoni kita banyak! Tiap hari masuk feedback positif dari customer..
    .
    Cepat serbu sementara stok masih ada. Sementara harga masih berbaloi 💪.
    .
    Order:
    Whatsapp 0174956533📲

  •  161  1  6 November, 2016
  • Polish Face Nina

kandungan terbaik 
sugar
sweet almond
cocoa butter
vit e 
strawberry seed
micro collagen

menambah seri
shine glowing
hilang parut
kecut jerawat
pudar jeragat
cerahkn kulit ********
polish pkai bile u free xkisah bile pn

cuci muka
jgn lap
sapu polish
gosok 3minit n cuci

3 kali 1 minggu shj

1 bekas 20gram boleh guna
dlm 10 kali
  • Polish Face Nina

    kandungan terbaik
    sugar
    sweet almond
    cocoa butter
    vit e
    strawberry seed
    micro collagen

    menambah seri
    shine glowing
    hilang parut
    kecut jerawat
    pudar jeragat
    cerahkn kulit ********
    polish pkai bile u free xkisah bile pn

    cuci muka
    jgn lap
    sapu polish
    gosok 3minit n cuci

    3 kali 1 minggu shj

    1 bekas 20gram boleh guna
    dlm 10 kali

  •  160  1  15 November, 2016
  • Polish Face Nina. Terbaik untuk jerawat jeragat whitehead blackhead dan glowingkan skin anda ! Murah ja ! Whatsapp 0174956533
  • Polish Face Nina. Terbaik untuk jerawat jeragat whitehead blackhead dan glowingkan skin anda ! Murah ja ! Whatsapp 0174956533

  •  161  2  16 November, 2016
  • tunang adik ni terkejut tgk skin dia hari ni... sbb dh lme xjumpaa.. mcm ank patung kn.. 😍😍 flawless abis dgn #PolishFacenina
  • tunang adik ni terkejut tgk skin dia hari ni... sbb dh lme xjumpaa.. mcm ank patung kn.. 😍😍 flawless abis dgn #PolishFacenina

  •  162  3  10 November, 2016
  • cantik.. setiap hari kite terima byk sgt testi.. smua puashati dgn #PolishFacenina 😍 
Wasap 0174956533
  • cantik.. setiap hari kite terima byk sgt testi.. smua puashati dgn #PolishFacenina 😍
    Wasap 0174956533

  •  172  2  6 November, 2016
  • Mcm tak caya kan❓❓dgn hrg rm35 😳😳😳😳 shj kesan dia😋😋😋 masyallah 
Korang tak perlu buang skincare korang. Tak perlu tawtawtawtaw 😝😝😝😝Hanya perlu tambah POLISH FACENINA je sebagai krim tambahan & produk ini utk mereka yg berani dpt kan kulit.
.
.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Shining ✅
Glowing ✅
Flawless ✅
Jerawat settle ✅
Parut pudar ✅
Jeragat pudar ✅
Liang pori mengecil ✅
Tona kulit sekata ✅
.
Teruja😜😜❓❓❓❓ watapss akk 0174956544
  • Mcm tak caya kan❓❓dgn hrg rm35 😳😳😳😳 shj kesan dia😋😋😋 masyallah
    Korang tak perlu buang skincare korang. Tak perlu tawtawtawtaw 😝😝😝😝Hanya perlu tambah POLISH FACENINA je sebagai krim tambahan & produk ini utk mereka yg berani dpt kan kulit.
    .
    .
    ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
    Shining ✅
    Glowing ✅
    Flawless ✅
    Jerawat settle ✅
    Parut pudar ✅
    Jeragat pudar ✅
    Liang pori mengecil ✅
    Tona kulit sekata ✅
    .
    Teruja😜😜❓❓❓❓ watapss akk 0174956544

  •  159  1  5 November, 2016
  • Bile pakai #polishfacenina yg bestnyer jerawat2 semua segan nak naik tauuuu😍😍😍😍😍 perut makin pudar😍😍😍 Wasap 0174956533
  • Bile pakai #polishfacenina yg bestnyer jerawat2 semua segan nak naik tauuuu😍😍😍😍😍 perut makin pudar😍😍😍 Wasap 0174956533

  •  165  1  6 November, 2016