#newmeselangor Instagram Photos & Videos

newmeselangor - 12 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
2.6
average likes

Latest #newmeselangor Posts

  • Cite smlm done cod tuk agent cheras jaya..10 jox newme on the go dan 5 bitol birdnest essence..sape lagi nak join my team kita buat income kepok2.x reti menjual jgn risau kak ajar step by step sampai pandai.berminat?? Boleh klik link kat bio sis😘

#newmeselangor #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox
  • Cite smlm done cod tuk agent cheras jaya..10 jox newme on the go dan 5 bitol birdnest essence..sape lagi nak join my team kita buat income kepok2.x reti menjual jgn risau kak ajar step by step sampai pandai.berminat?? Boleh klik link kat bio sis😘

    #newmeselangor #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox

  •  2  0  1 November, 2019
  • Nak timbang tp takut sbb confirm berat tak turun malah semakin hari semakin berat je😅
Kan ada newme... lepas ni hari2 nak timbang pon dah tak risau sbb lepas ni berat mesti turun😍
Jom try newme puasa dan raya pon dah x lama lagi ni..berminat?..boleh klik link kat bio sis tau😘

#newmeselangor #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #newmehq #buangangin #buangtoksin #jusdetox
  • Nak timbang tp takut sbb confirm berat tak turun malah semakin hari semakin berat je😅
    Kan ada newme... lepas ni hari2 nak timbang pon dah tak risau sbb lepas ni berat mesti turun😍
    Jom try newme puasa dan raya pon dah x lama lagi ni..berminat?..boleh klik link kat bio sis tau😘

    #newmeselangor #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #newmehq #buangangin #buangtoksin #jusdetox

  •  4  1  1 November, 2019
  • Allhamdulillah settle posto2 newme tuk hari ni..cust grab terus 3 box..dah gaji kan apalagi grab lah lebih😘ha..sape lagi yg nak terkurus tanpa diet yg teruk tu mehlah try newme..siyes x rugi tau🤗

Berminat?..boleh klik link kat bio sis

#newmeselangor #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox
  • Allhamdulillah settle posto2 newme tuk hari ni..cust grab terus 3 box..dah gaji kan apalagi grab lah lebih😘ha..sape lagi yg nak terkurus tanpa diet yg teruk tu mehlah try newme..siyes x rugi tau🤗

    Berminat?..boleh klik link kat bio sis

    #newmeselangor #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox

  •  1  0  31 October, 2019
  • Mula2 try 1 box newme jew..dah nampak kesan minum newme terus grab 5 box terus..uols yg dlm usaha turunkan berat badan tu leh cuba newme.tuk bantu cepatkan metabolisme badan😘
Berminat..leh whtasap +60122248062

Nak lagi senang leh klik link kat bio sis

#newmedrink #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #newmeselangor #newmejuskenyang #teamelahalim #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox
  • Mula2 try 1 box newme jew..dah nampak kesan minum newme terus grab 5 box terus..uols yg dlm usaha turunkan berat badan tu leh cuba newme.tuk bantu cepatkan metabolisme badan😘
    Berminat..leh whtasap +60122248062

    Nak lagi senang leh klik link kat bio sis

    #newmedrink #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #newmeselangor #newmejuskenyang #teamelahalim #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox

  •  2  0  27 October, 2019
  • ANDA SEDANG MENCARI SUNBLOK ATAU FOUNDATION YANG SESUAI DENGAN KULIT, TAK BERMINYAK DAN TAK MELEKIT??? kini NEMWE dah ada produk terbaru 👉 Birdnest sun Cream by Newme yang sangat superb👍👍..mana tak nya bahan2 yang terkandung dalam birdnest sun cream ni sememangnya kita tau sangat bagus untuk kulit especially kulit muka :- ⚡Sarang burung wallet
⚡Timun
⚡Beeswax
⚡Alpha Arbutin 🕊KELEBIHAN BIRDS NEST SUN CREAM NEWME🌞 ✔️SPF50+++
✔️Perlindung UVA dan UVB ✔️tidak melekit
✔️water based
✔️terus absorb

Dah pakai birdnest sun cream ni tak perlu lagi nak pakai sunblok atau foundation sbb sun cream by newme ni dah cover semua sekali....best sangatkan.. Pada uolls yang tengah merancang nak tukar foundation or nak cari sunblok...haaa ni la masa yang sesuai sangat...nak muka glowing.. nak flowless jom pakat2 kita guna birdnest sun cream.. www.wasap.my/+60177442644/suncream

#pelindunguv #sunblock #codampang #kajang #serikembangan #cheeras
#suncreambynewme
#suncreamteamelahalim
#newmeselangor
#suncreamselangor #agentstokis
  • ANDA SEDANG MENCARI SUNBLOK ATAU FOUNDATION YANG SESUAI DENGAN KULIT, TAK BERMINYAK DAN TAK MELEKIT??? kini NEMWE dah ada produk terbaru 👉 Birdnest sun Cream by Newme yang sangat superb👍👍..mana tak nya bahan2 yang terkandung dalam birdnest sun cream ni sememangnya kita tau sangat bagus untuk kulit especially kulit muka :- ⚡Sarang burung wallet
    ⚡Timun
    ⚡Beeswax
    ⚡Alpha Arbutin 🕊KELEBIHAN BIRDS NEST SUN CREAM NEWME🌞 ✔️SPF50+++
    ✔️Perlindung UVA dan UVB ✔️tidak melekit
    ✔️water based
    ✔️terus absorb

    Dah pakai birdnest sun cream ni tak perlu lagi nak pakai sunblok atau foundation sbb sun cream by newme ni dah cover semua sekali....best sangatkan.. Pada uolls yang tengah merancang nak tukar foundation or nak cari sunblok...haaa ni la masa yang sesuai sangat...nak muka glowing.. nak flowless jom pakat2 kita guna birdnest sun cream.. www.wasap.my/+60177442644/suncream

    #pelindunguv #sunblock #codampang #kajang #serikembangan #cheeras
    #suncreambynewme
    #suncreamteamelahalim
    #newmeselangor
    #suncreamselangor #agentstokis

  •  2  0  23 October, 2019
  • Done cod newme hr ni Sape kte pompuan je yg nak kurus..abam2 ni sme tau.nak jge body biar tetap maintain hensem gitu😉
Jom try newme produk berkesan dgn harga mampu milik
Berminat boleh whatsap
60122248062

Nak lagi senang klik je link kat bio sis

#newmedrink #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #codkajang #codbalakong #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #newmeselangor #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox
  • Done cod newme hr ni Sape kte pompuan je yg nak kurus..abam2 ni sme tau.nak jge body biar tetap maintain hensem gitu😉
    Jom try newme produk berkesan dgn harga mampu milik
    Berminat boleh whatsap
    60122248062

    Nak lagi senang klik je link kat bio sis

    #newmedrink #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #codkajang #codbalakong #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #newmeselangor #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox

  •  2  0  16 October, 2019

Top #newmeselangor Posts

  • ANDA SEDANG MENCARI SUNBLOK ATAU FOUNDATION YANG SESUAI DENGAN KULIT, TAK BERMINYAK DAN TAK MELEKIT??? kini NEMWE dah ada produk terbaru 👉 Birdnest sun Cream by Newme yang sangat superb👍👍..mana tak nya bahan2 yang terkandung dalam birdnest sun cream ni sememangnya kita tau sangat bagus untuk kulit especially kulit muka :- ⚡Sarang burung wallet
⚡Timun
⚡Beeswax
⚡Alpha Arbutin 🕊KELEBIHAN BIRDS NEST SUN CREAM NEWME🌞 ✔️SPF50+++
✔️Perlindung UVA dan UVB ✔️tidak melekit
✔️water based
✔️terus absorb

Dah pakai birdnest sun cream ni tak perlu lagi nak pakai sunblok atau foundation sbb sun cream by newme ni dah cover semua sekali....best sangatkan.. Pada uolls yang tengah merancang nak tukar foundation or nak cari sunblok...haaa ni la masa yang sesuai sangat...nak muka glowing.. nak flowless jom pakat2 kita guna birdnest sun cream.. www.wasap.my/+60177442644/suncream

#pelindunguv #sunblock #codampang #kajang #serikembangan #cheeras
#suncreambynewme
#suncreamteamelahalim
#newmeselangor
#suncreamselangor #agentstokis
  • ANDA SEDANG MENCARI SUNBLOK ATAU FOUNDATION YANG SESUAI DENGAN KULIT, TAK BERMINYAK DAN TAK MELEKIT??? kini NEMWE dah ada produk terbaru 👉 Birdnest sun Cream by Newme yang sangat superb👍👍..mana tak nya bahan2 yang terkandung dalam birdnest sun cream ni sememangnya kita tau sangat bagus untuk kulit especially kulit muka :- ⚡Sarang burung wallet
    ⚡Timun
    ⚡Beeswax
    ⚡Alpha Arbutin 🕊KELEBIHAN BIRDS NEST SUN CREAM NEWME🌞 ✔️SPF50+++
    ✔️Perlindung UVA dan UVB ✔️tidak melekit
    ✔️water based
    ✔️terus absorb

    Dah pakai birdnest sun cream ni tak perlu lagi nak pakai sunblok atau foundation sbb sun cream by newme ni dah cover semua sekali....best sangatkan.. Pada uolls yang tengah merancang nak tukar foundation or nak cari sunblok...haaa ni la masa yang sesuai sangat...nak muka glowing.. nak flowless jom pakat2 kita guna birdnest sun cream.. www.wasap.my/+60177442644/suncream

    #pelindunguv #sunblock #codampang #kajang #serikembangan #cheeras
    #suncreambynewme
    #suncreamteamelahalim
    #newmeselangor
    #suncreamselangor #agentstokis

  •  2  0  23 October, 2019
  • Done cod newme hr ni Sape kte pompuan je yg nak kurus..abam2 ni sme tau.nak jge body biar tetap maintain hensem gitu😉
Jom try newme produk berkesan dgn harga mampu milik
Berminat boleh whatsap
60122248062

Nak lagi senang klik je link kat bio sis

#newmedrink #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #codkajang #codbalakong #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #newmeselangor #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox
  • Done cod newme hr ni Sape kte pompuan je yg nak kurus..abam2 ni sme tau.nak jge body biar tetap maintain hensem gitu😉
    Jom try newme produk berkesan dgn harga mampu milik
    Berminat boleh whatsap
    60122248062

    Nak lagi senang klik je link kat bio sis

    #newmedrink #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #codkajang #codbalakong #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #newmeselangor #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox

  •  2  0  16 October, 2019
  • Nak timbang tp takut sbb confirm berat tak turun malah semakin hari semakin berat je😅
Kan ada newme... lepas ni hari2 nak timbang pon dah tak risau sbb lepas ni berat mesti turun😍
Jom try newme puasa dan raya pon dah x lama lagi ni..berminat?..boleh klik link kat bio sis tau😘

#newmeselangor #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #newmehq #buangangin #buangtoksin #jusdetox
  • Nak timbang tp takut sbb confirm berat tak turun malah semakin hari semakin berat je😅
    Kan ada newme... lepas ni hari2 nak timbang pon dah tak risau sbb lepas ni berat mesti turun😍
    Jom try newme puasa dan raya pon dah x lama lagi ni..berminat?..boleh klik link kat bio sis tau😘

    #newmeselangor #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #love #newmejuskenyang #juskenyang #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #newmehq #buangangin #buangtoksin #jusdetox

  •  4  1  1 November, 2019
  • Mula2 try 1 box newme jew..dah nampak kesan minum newme terus grab 5 box terus..uols yg dlm usaha turunkan berat badan tu leh cuba newme.tuk bantu cepatkan metabolisme badan😘
Berminat..leh whtasap +60122248062

Nak lagi senang leh klik link kat bio sis

#newmedrink #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #newmeselangor #newmejuskenyang #teamelahalim #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox
  • Mula2 try 1 box newme jew..dah nampak kesan minum newme terus grab 5 box terus..uols yg dlm usaha turunkan berat badan tu leh cuba newme.tuk bantu cepatkan metabolisme badan😘
    Berminat..leh whtasap +60122248062

    Nak lagi senang leh klik link kat bio sis

    #newmedrink #targetturunbmi #pdrmkurus #Agentstokiswanted #newmeselangor #newmejuskenyang #teamelahalim #newmeoriginal #juskurus #jusdiet #detox #cantik #nakkurus #nakcantik #kurusmenawan #kuruscepat #juslangsing #juslentik #jomkurus #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #produkkurus #kurussihat #juskempiskanperut #produkberkesan #lemakcaircepat #buangangin #buangtoksin #jusdetox

  •  2  0  27 October, 2019