#neelofar Instagram Photos & Videos

neelofar - 73k posts

Hashtag Popularity

7.6
average comments
771.8
average likes

Latest #neelofar Posts

  • "TERBANG TINGGI MENUJU KEJAYAAN"

Birdnest Essence by PNA melangkah ke satu lagi medium untuk mendekati hati orang ramai supaya lebih dikenali.

Birdnest Essence (BNE) merupakan essence pertama berasaskan pati sarang burung walit yang mempunyai pelbagai manfaat untuk merawat & mencantikan kulit wajah. Lebih satu tahun berada di pasaran dengan sales mencecah 60 juta hanya dalam tempoh setengah tahun pada 2019. Dan tahun 2020 sehingga setengah tahun ini sales telah mencecah 80 juta ringgit.

Permintaan yang sangat tinggi kerana rata rata pengguna telah berpuas hati dengan keberkesanan dan manfaat bne telah sampai kepada pengguna. 

Dengan harga yang sangat ekonomik, mampu milik serendah rm20 sahaja. Kegunaan seisi keluarga dari umur semuda bayi dan dewasa.

Dapatkan info tentang kelebihan bne dan cara untuk menambah pendapatan sampingan dengan menyertai team kami.

Ecah, leader #teambneputrajaya sedia membantu.

.
.
.
#birdnestessencebypna
#teamjutawanBNE #birdnestessence #birdnestessencebypna #bneputrajaya #skincaremalaysia #putrajayacyberjaya #kulitkekalsihat #naturalbeauty #pna #mingguanwanita #wanitahariini #astroprimahd #teamyoungandglowputrajaya 
#teamaishahlebiusignature
#YoungAndGlowFoundation 
#intrendmalaysia 
#neelofar #neelofa #moodrepublik
  • "TERBANG TINGGI MENUJU KEJAYAAN"

    Birdnest Essence by PNA melangkah ke satu lagi medium untuk mendekati hati orang ramai supaya lebih dikenali.

    Birdnest Essence (BNE) merupakan essence pertama berasaskan pati sarang burung walit yang mempunyai pelbagai manfaat untuk merawat & mencantikan kulit wajah. Lebih satu tahun berada di pasaran dengan sales mencecah 60 juta hanya dalam tempoh setengah tahun pada 2019. Dan tahun 2020 sehingga setengah tahun ini sales telah mencecah 80 juta ringgit.

    Permintaan yang sangat tinggi kerana rata rata pengguna telah berpuas hati dengan keberkesanan dan manfaat bne telah sampai kepada pengguna.

    Dengan harga yang sangat ekonomik, mampu milik serendah rm20 sahaja. Kegunaan seisi keluarga dari umur semuda bayi dan dewasa.

    Dapatkan info tentang kelebihan bne dan cara untuk menambah pendapatan sampingan dengan menyertai team kami.

    Ecah, leader #teambneputrajaya sedia membantu.

    .
    .
    .
    #birdnestessencebypna
    #teamjutawanBNE #birdnestessence #birdnestessencebypna #bneputrajaya #skincaremalaysia #putrajayacyberjaya #kulitkekalsihat #naturalbeauty #pna #mingguanwanita #wanitahariini #astroprimahd #teamyoungandglowputrajaya
    #teamaishahlebiusignature
    #YoungAndGlowFoundation
    #intrendmalaysia
    #neelofar #neelofa #moodrepublik

  •  0  0  18 minutes ago
  • "TERBANG TINGGI MENUJU KEJAYAAN"

Birdnest Essence by PNA melangkah ke satu lagi medium untuk mendekati hati orang ramai supaya lebih dikenali.

Birdnest Essence (BNE) merupakan essence pertama berasaskan pati sarang burung walit yang mempunyai pelbagai manfaat untuk merawat & mencantikan kulit wajah. Lebih satu tahun berada di pasaran dengan sales mencecah 60 juta hanya dalam tempoh setengah tahun pada 2019. Dan tahun 2020 sehingga setengah tahun ini sales telah mencecah 80 juta ringgit.

Permintaan yang sangat tinggi kerana rata rata pengguna telah berpuas hati dengan keberkesanan dan manfaat bne telah sampai kepada pengguna. 

Dengan harga yang sangat ekonomik, mampu milik serendah rm20 sahaja. Kegunaan seisi keluarga dari umur semuda bayi dan dewasa.

Dapatkan info tentang kelebihan bne dan cara untuk menambah pendapatan sampingan dengan menyertai team kami.

Ecah, leader #teambneputrajaya sedia membantu.

.
.
.
#birdnestessencebypna
#teamjutawanBNE #birdnestessence #birdnestessencebypna #bneputrajaya #skincaremalaysia #putrajayacyberjaya #kulitkekalsihat #naturalbeauty #pna #mingguanwanita #wanitahariini #astroprimahd #teamyoungandglowputrajaya 
#teamaishahlebiusignature
#YoungAndGlowFoundation 
#intrendmalaysia 
#neelofar #neelofa #moodrepublik
  • "TERBANG TINGGI MENUJU KEJAYAAN"

    Birdnest Essence by PNA melangkah ke satu lagi medium untuk mendekati hati orang ramai supaya lebih dikenali.

    Birdnest Essence (BNE) merupakan essence pertama berasaskan pati sarang burung walit yang mempunyai pelbagai manfaat untuk merawat & mencantikan kulit wajah. Lebih satu tahun berada di pasaran dengan sales mencecah 60 juta hanya dalam tempoh setengah tahun pada 2019. Dan tahun 2020 sehingga setengah tahun ini sales telah mencecah 80 juta ringgit.

    Permintaan yang sangat tinggi kerana rata rata pengguna telah berpuas hati dengan keberkesanan dan manfaat bne telah sampai kepada pengguna.

    Dengan harga yang sangat ekonomik, mampu milik serendah rm20 sahaja. Kegunaan seisi keluarga dari umur semuda bayi dan dewasa.

    Dapatkan info tentang kelebihan bne dan cara untuk menambah pendapatan sampingan dengan menyertai team kami.

    Ecah, leader #teambneputrajaya sedia membantu.

    .
    .
    .
    #birdnestessencebypna
    #teamjutawanBNE #birdnestessence #birdnestessencebypna #bneputrajaya #skincaremalaysia #putrajayacyberjaya #kulitkekalsihat #naturalbeauty #pna #mingguanwanita #wanitahariini #astroprimahd #teamyoungandglowputrajaya
    #teamaishahlebiusignature
    #YoungAndGlowFoundation
    #intrendmalaysia
    #neelofar #neelofa #moodrepublik

  •  0  0  19 minutes ago
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
#wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

Apa tu Milkskin?

Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
•••
Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
•••
Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

#wawamilkskin #wawacosmetics
perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
.
#wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop  #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
    #wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

    Apa tu Milkskin?

    Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
    Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
    •••
    Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
    •••
    Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

    Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

    #wawamilkskin #wawacosmetics
    perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

    Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
    .
    #wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar

  •  0  0  36 minutes ago
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
#wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

Apa tu Milkskin?

Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
•••
Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
•••
Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

#wawamilkskin #wawacosmetics
perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
.
#wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop  #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
    #wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

    Apa tu Milkskin?

    Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
    Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
    •••
    Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
    •••
    Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

    Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

    #wawamilkskin #wawacosmetics
    perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

    Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
    .
    #wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar

  •  0  0  37 minutes ago
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
#wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

Apa tu Milkskin?

Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
•••
Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
•••
Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

#wawamilkskin #wawacosmetics
perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
.
#wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop  #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
    #wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

    Apa tu Milkskin?

    Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
    Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
    •••
    Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
    •••
    Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

    Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

    #wawamilkskin #wawacosmetics
    perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

    Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
    .
    #wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar

  •  0  0  37 minutes ago
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
#wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

Apa tu Milkskin?

Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
•••
Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
•••
Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

#wawamilkskin #wawacosmetics
perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
.
#wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop  #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
    #wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

    Apa tu Milkskin?

    Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
    Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
    •••
    Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
    •••
    Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

    Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

    #wawamilkskin #wawacosmetics
    perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

    Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
    .
    #wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar

  •  1  0  39 minutes ago
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
#wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

Apa tu Milkskin?

Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
•••
Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
•••
Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

#wawamilkskin #wawacosmetics
perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
.
#wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop  #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
    #wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

    Apa tu Milkskin?

    Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
    Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
    •••
    Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
    •••
    Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

    Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

    #wawamilkskin #wawacosmetics
    perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

    Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
    .
    #wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar

  •  0  0  39 minutes ago
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
#wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

Apa tu Milkskin?

Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
•••
Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
•••
Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

#wawamilkskin #wawacosmetics
perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
.
#wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop  #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
    #wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

    Apa tu Milkskin?

    Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
    Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
    •••
    Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
    •••
    Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

    Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

    #wawamilkskin #wawacosmetics
    perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

    Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
    .
    #wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar

  •  0  0  40 minutes ago
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
#wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

Apa tu Milkskin?

Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
•••
Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
•••
Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

#wawamilkskin #wawacosmetics
perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
.
#wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop  #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
    #wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

    Apa tu Milkskin?

    Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
    Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
    •••
    Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
    •••
    Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

    Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

    #wawamilkskin #wawacosmetics
    perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

    Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
    .
    #wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar

  •  0  0  41 minutes ago
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
#wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

Apa tu Milkskin?

Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
•••
Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
•••
Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

#wawamilkskin #wawacosmetics
perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
.
#wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop  #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
    #wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

    Apa tu Milkskin?

    Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
    Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
    •••
    Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
    •••
    Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

    Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

    #wawamilkskin #wawacosmetics
    perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

    Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
    .
    #wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar

  •  0  0  41 minutes ago
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
#wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

Apa tu Milkskin?

Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
•••
Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
•••
Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

#wawamilkskin #wawacosmetics
perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
.
#wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop  #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar
  • Anda KURANG YAKIN DGN SKIN SKG? .
    #wawamilkskin Kan Ada🤗🌹

    Apa tu Milkskin?

    Okay Wawa Milkskin ni product terbaru dari Wawa Cosmetics tauu.
    Sejenis lotion! Tapi bukan lotion badan saje okay, korang boleh pakai Wawa Milkskin ni dekat muka jgk! So its FACE & BODY LOTION! 🤩🤩
    •••
    Paling best, Wawa Milkskin ni pun korang boleh pakai as base makeup tau! So boleh la dapat smooth effect dkt makeup gittewww!💄💋
    •••
    Tunggu apa lagi? Dah alang alang duduk rumah ni, ni lah masanya nak putihkan & haluskan lagi kulit korg!

    Jangan ingat muka je kena ada hydration, badan pun perlu jugak tauu! Kalau tak nnt bersisik badan! Huuu takmau takmau!!! 😱😱

    #wawamilkskin #wawacosmetics
    perempuan yg cantik itu kan perempuan yg yakin dgn diri sendiri.. kita semua cantik tau.. kena yakin!! ok GET YOUR PERFECT SKIN now with #wawamilkskin

    Whatsapp +601139238537 sis now for more detail 🆙👍🏻💪🔥
    .
    #wawacosmeticsmasterstokist #wawalimitededtion #wawalover #wawazainal #aerilzafril #limitededition #readystock #viral #siakapkeli #meletop #zerotohero #kongsirezeki #janaincome #pendapatansampingan #masterstokiskl #masterstokissabah #sobella #kekasih #kekasihthemelvins #kekasihlipmatte #duckcosmetics #obsesscosmetics #youngandglow #neelofa #neelofar

  •  0  0  42 minutes ago
  • Tercari-cari hadiah untuk yang paling istimewa dan lain dari yang lain???
.
⌚Boleh Bertukar Warna Bila-bila Masa Sahaja Tanpa Menggunakan Bateri Pun😱😱😱😱😱
.
Serius Sesiapa yang memilikinya akan pasti bangga kerana akan jadi tumpuan oleh orang sekeliling.
.
Bukan itu sahaja, terdapat juga 3 warna pilihan dan mengancam jiwa dan paling rare kerana ia dalam nombor ARAB tapi bukan Jam Tawaf tu taw!!!
.
Dan dan dan yang pasti
.
Harganya sangat mampu milik 😍
.
.
.
#jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch
  • Tercari-cari hadiah untuk yang paling istimewa dan lain dari yang lain???
    .
    ⌚Boleh Bertukar Warna Bila-bila Masa Sahaja Tanpa Menggunakan Bateri Pun😱😱😱😱😱
    .
    Serius Sesiapa yang memilikinya akan pasti bangga kerana akan jadi tumpuan oleh orang sekeliling.
    .
    Bukan itu sahaja, terdapat juga 3 warna pilihan dan mengancam jiwa dan paling rare kerana ia dalam nombor ARAB tapi bukan Jam Tawaf tu taw!!!
    .
    Dan dan dan yang pasti
    .
    Harganya sangat mampu milik 😍
    .
    .
    .
    #jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

  •  0  0  2 hours ago
  • Apa itu Mindful Eating? Ramai orang xtau nak mindful eating walaupun dah berjaya kurus, in the end berat badan pun naik semula..kan? Jom sy share sikit ok⤵️.
.
🗝 Makan dengan ilmu : tahu basic pemakanan (Macros, Micros, Kalori)

🗝 Makan dalam keadaan sedar

🗝 Makan dengan emosi & mindset yang betul. Cth:- Saya taknak makan ayam goreng ni sebab takut gemuk semula. .... TUKAR kepada >>> Saya pilih untuk makan yang lebih sihat kerana badan saya suka untuk SLIM & SIHAT & LOOK GOOD.
.
Insyaallah amalkan 3🗝 ni, you all memang boleh lose weight dengan mudah & kekal sampai bila-bila.
.
All the best everyone 😍.
.
MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS
Healthy Body Healthy Mind Healthy Soul
Let’s Transform and Spread The Vibes💫.
.
  • Apa itu Mindful Eating? Ramai orang xtau nak mindful eating walaupun dah berjaya kurus, in the end berat badan pun naik semula..kan? Jom sy share sikit ok⤵️.
    .
    🗝 Makan dengan ilmu : tahu basic pemakanan (Macros, Micros, Kalori)

    🗝 Makan dalam keadaan sedar

    🗝 Makan dengan emosi & mindset yang betul. Cth:- Saya taknak makan ayam goreng ni sebab takut gemuk semula. .... TUKAR kepada >>> Saya pilih untuk makan yang lebih sihat kerana badan saya suka untuk SLIM & SIHAT & LOOK GOOD.
    .
    Insyaallah amalkan 3🗝 ni, you all memang boleh lose weight dengan mudah & kekal sampai bila-bila.
    .
    All the best everyone 😍.
    .
    MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS
    Healthy Body Healthy Mind Healthy Soul
    Let’s Transform and Spread The Vibes💫.
    .

  •  3  1  2 hours ago
  • Tomorrow is a mystery, tapi MISTERI YANG INDAH bila kita buat keputusan yang baik untuk diri kita kan☺️.
.
Kak Quintan peserta saya daripada Sabah. Seorang ibu, seorang guru dan juga seorang pelanar juga. Boleh bayangkan akak ni busy mcm mana kan. TIADA ALASAN sbnrny bila dah betul-betul nekad🔥.
.
MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS
Healthy Body Healthy Mind Healthy Soul
Let’s Transform and Spread The Vibes💫.
.
  • Tomorrow is a mystery, tapi MISTERI YANG INDAH bila kita buat keputusan yang baik untuk diri kita kan☺️.
    .
    Kak Quintan peserta saya daripada Sabah. Seorang ibu, seorang guru dan juga seorang pelanar juga. Boleh bayangkan akak ni busy mcm mana kan. TIADA ALASAN sbnrny bila dah betul-betul nekad🔥.
    .
    MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS
    Healthy Body Healthy Mind Healthy Soul
    Let’s Transform and Spread The Vibes💫.
    .

  •  1  1  13 hours ago
  • ....ikut setelah apa yang “diarah” yee ... hehe, Abg Shidi merupakan antara peserta saya yang terawal pada tahun 2018, Alhamdulillah menang Top 1 Biggest  Weight Loser time tu😍.
.
Kan mmg dah cakap.. ikut je cakap coach ☺️.
.
MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS
Healthy Body Healthy Mind Healthy Soul
Let’s Transform and Spread The Vibes💫.
.
Daftar Slot Anda Sekarang!.
.
Klik link Di Bio IG saya.
.
  • ....ikut setelah apa yang “diarah” yee ... hehe, Abg Shidi merupakan antara peserta saya yang terawal pada tahun 2018, Alhamdulillah menang Top 1 Biggest Weight Loser time tu😍.
    .
    Kan mmg dah cakap.. ikut je cakap coach ☺️.
    .
    MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS
    Healthy Body Healthy Mind Healthy Soul
    Let’s Transform and Spread The Vibes💫.
    .
    Daftar Slot Anda Sekarang!.
    .
    Klik link Di Bio IG saya.
    .

  •  1  1  14 hours ago
  • Makan berpada bukan sahaja elok untyk badan tapi juga untuk bumi kita 😃
.
KHAS UNTUK YANG ...
🔥Dah berbulan diet sendiri tapi tak ada hasil
🔥Berat asyik plateau/stagnant
🔥Nak diet, tapi tak tahu nak mula dari mana
🔥Nak reshape hilangkan spare part
🔥Dah bosan diet sorang2 & asyik gagal!
.
.
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Klik link watsapp di bio
.
Coach Zanna +601155087042
.
#makantapikurus #tiktok #dietseimbang #dietatkins #ketodiet #tipsdiet #sisnakkurus #resepidietmudah #sayasukamakan #shahalamfood #bazaronline #resepisihatsimple #iamellymazlein #missfazura #sghalalfood #astrogempak #jjcm #makansihat #sisnakkurus #artismalaysia #schaalyahya #creacion #bokitta #neelofar #arianiootd #teamdillanur #sihatkuruswithzanna
  • Makan berpada bukan sahaja elok untyk badan tapi juga untuk bumi kita 😃
    .
    KHAS UNTUK YANG ...
    🔥Dah berbulan diet sendiri tapi tak ada hasil
    🔥Berat asyik plateau/stagnant
    🔥Nak diet, tapi tak tahu nak mula dari mana
    🔥Nak reshape hilangkan spare part
    🔥Dah bosan diet sorang2 & asyik gagal!
    .
    .
    🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
    🚫 SLOT TERHAD
    .
    📲 Klik link watsapp di bio
    .
    Coach Zanna +601155087042
    .
    #makantapikurus #tiktok #dietseimbang #dietatkins #ketodiet #tipsdiet #sisnakkurus #resepidietmudah #sayasukamakan #shahalamfood #bazaronline #resepisihatsimple #iamellymazlein #missfazura #sghalalfood #astrogempak #jjcm #makansihat #sisnakkurus #artismalaysia #schaalyahya #creacion #bokitta #neelofar #arianiootd #teamdillanur #sihatkuruswithzanna

  •  10  0  14 hours ago
  • Hello Mommiessss!

Terfikir-fikir muka baby dalam rahim ikut muka siapa ke tu? Teringin nak tahu jantina? Nak tahu keadaan baby dalam rahim tu, cukup sifat atau tidak?

Jom book slot 3D 4D Scan / Detail Scan / Combo Scan sekarang!

Slot dah tak banyak tau! 26 Julai, tak lama dah! Jom book cepat!

Nak tahu lebih lanjut, klik je link kat bio, okay!

#3d4dscan #detailscan #babyscan #ultrasoundscan #neelofar #mommylife #baby #cute #selayangbaru #selangor  #selayang #rawang #kualalumpur #mommytobe #pama #astrogempak
  • Hello Mommiessss!

    Terfikir-fikir muka baby dalam rahim ikut muka siapa ke tu? Teringin nak tahu jantina? Nak tahu keadaan baby dalam rahim tu, cukup sifat atau tidak?

    Jom book slot 3D 4D Scan / Detail Scan / Combo Scan sekarang!

    Slot dah tak banyak tau! 26 Julai, tak lama dah! Jom book cepat!

    Nak tahu lebih lanjut, klik je link kat bio, okay!

    #3d4dscan #detailscan #babyscan #ultrasoundscan #neelofar #mommylife #baby #cute #selayangbaru #selangor #selayang #rawang #kualalumpur #mommytobe #pama #astrogempak

  •  0  0  15 hours ago
  • Why is Wawawax is the best solution?

You already know what and why to waxing, the advantages and the different between cold and hot wax, now why you need to try Wawawax?

Our Wawawax Hair Removal offer different experience for you! Even though the method is the same as other waxing products, but with Wawawax you no need to heat at all! (unless you left it in cold area that will make the wax become harder). 

It can be use all over your body including area with thick or thin hair too! That is why our Wawawax a bit thick but still managed to apply on your skin. 

And we also provide product guarantee if you received the faulty product! (To thick or to soft because of production faulty) HQ will send a new wax to you. We will make sure you had a wonderful experienced with Wawawax. 

So geng, still thinking to try Wawawax or not? No need to think. Get yours now! 

🌸Terima kasih 🌸

For order : 📲 www.wasap.my/60196722779 
atau klik LINK IN BIO

#wawawaxseremban #wawawaxnegerisembilan #wawawaxsenawang #wawawax #kulitcantik #waxingbuluketiak #waxingketiak
 #coldwax #waxingmurah #waxingkaki #waxingmisai #organicwaxhairremovalmalaysia#cabutbulu #cabutbulukaki #tidurlena #akasiatv3 #codseremban #ampangan #tiktok #senawang #uitmseremban #cabutbulu #itsdonebyeinaazman #maggicukuprasa #parodimeletop #neelofar #duckscarves #meloditv3 #motifviral #artismalaysia
  • Why is Wawawax is the best solution?

    You already know what and why to waxing, the advantages and the different between cold and hot wax, now why you need to try Wawawax?

    Our Wawawax Hair Removal offer different experience for you! Even though the method is the same as other waxing products, but with Wawawax you no need to heat at all! (unless you left it in cold area that will make the wax become harder).

    It can be use all over your body including area with thick or thin hair too! That is why our Wawawax a bit thick but still managed to apply on your skin.

    And we also provide product guarantee if you received the faulty product! (To thick or to soft because of production faulty) HQ will send a new wax to you. We will make sure you had a wonderful experienced with Wawawax.

    So geng, still thinking to try Wawawax or not? No need to think. Get yours now!

    🌸Terima kasih 🌸

    For order : 📲 www.wasap.my/60196722779
    atau klik LINK IN BIO

    #wawawaxseremban #wawawaxnegerisembilan #wawawaxsenawang #wawawax #kulitcantik #waxingbuluketiak #waxingketiak
    #coldwax #waxingmurah #waxingkaki #waxingmisai #organicwaxhairremovalmalaysia#cabutbulu #cabutbulukaki #tidurlena #akasiatv3 #codseremban #ampangan #tiktok #senawang #uitmseremban #cabutbulu #itsdonebyeinaazman #maggicukuprasa #parodimeletop #neelofar #duckscarves #meloditv3 #motifviral #artismalaysia

  •  3  0  16 hours ago
  • Code Jetsetter dari box pink 😍
Lawa kannnnnn!!! 
Nak beli loose pon boleh. RM48 sahaja 😍🥰
  • Code Jetsetter dari box pink 😍
    Lawa kannnnnn!!!
    Nak beli loose pon boleh. RM48 sahaja 😍🥰

  •  7  1  16 hours ago
  • Unboxing swarovski original 100% legit. 

Kami menerima tempahan yang tak putus . Terima kasih swarovski lover !

Masa delivery 4-7hari ye. Beri kami masa untuk siapkan tempahan anda dengan teliti. 

**** disclaimer : Kami HANYA mengedarkan ORIGINAL SWAROVSKI  dengan sijil berlesen sahaja. Bukan copy ori, batu korea, atau sebaliknya. Sila hubungi kami untuk info lanjut. 

Laundryatuk#laundrymalaysia#laundryatukxswarovskibyme#yusufiskandar#adhwardell#swarovskiaccessories#neelofa#fazura#raya2020#resepimudah#kajang#dudukdirumah#lawak#dobilayandirikajang#mfmirafilzah#tipskurus#tudungbawal#neelofar#ctdk#masakmasak#rayahaji2020#dudukrumahchallenge#tudungbawal#zahirah#dramasangat#pkpp#newnormal#7harimencintaiku2#tudungswarovski
  • Unboxing swarovski original 100% legit.

    Kami menerima tempahan yang tak putus . Terima kasih swarovski lover !

    Masa delivery 4-7hari ye. Beri kami masa untuk siapkan tempahan anda dengan teliti.

    **** disclaimer : Kami HANYA mengedarkan ORIGINAL SWAROVSKI dengan sijil berlesen sahaja. Bukan copy ori, batu korea, atau sebaliknya. Sila hubungi kami untuk info lanjut.

    Laundryatuk #laundrymalaysia #laundryatukxswarovskibyme #yusufiskandar #adhwardell #swarovskiaccessories #neelofa #fazura #raya2020 #resepimudah #kajang#dudukdirumah#lawak#dobilayandirikajang#mfmirafilzah#tipskurus#tudungbawal#neelofar#ctdk#masakmasak#rayahaji2020#dudukrumahchallenge#tudungbawal#zahirah#dramasangat#pkpp#newnormal#7harimencintaiku2#tudungswarovski

  •  5  0  17 hours ago
  • Masyaallah Alhamdulillah transformation Kak Nurul inspires ahli keluarga untuk sama-sama kurus juga😍.
.
Perubahan berlaku hanya selepas anda ACTION. Tunggu apa lagi? Jom join. Daftar segera ladies untuk tidak ketinggalan sesi kali ini. Cakap nak kempiskan perut Raya Haji ni😍.
.
Klik Link di Bio IG saya.
.
MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS
Healthy Body Healthy Mind Healthy Soul
Let’s Transform and Spread The Vibes 💫.
.
  • Masyaallah Alhamdulillah transformation Kak Nurul inspires ahli keluarga untuk sama-sama kurus juga😍.
    .
    Perubahan berlaku hanya selepas anda ACTION. Tunggu apa lagi? Jom join. Daftar segera ladies untuk tidak ketinggalan sesi kali ini. Cakap nak kempiskan perut Raya Haji ni😍.
    .
    Klik Link di Bio IG saya.
    .
    MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS
    Healthy Body Healthy Mind Healthy Soul
    Let’s Transform and Spread The Vibes 💫.
    .

  •  5  1  18 hours ago

Top #neelofar Posts