#nbserumshahalam Instagram Photos & Videos

nbserumshahalam - 86 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
6.4
average likes

Latest #nbserumshahalam Posts

  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

Jangan takot laburkan modal starting RM230 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

Untuk bulan Julai 2020 ni:
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team  Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

Norhaslinda Hussin 
Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya❗️
Jom mula: Whatsapp 018-7627859
www.wasap.my/60187627859/NakJoinTeamLinda

BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

    Jangan takot laburkan modal starting RM230 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

    Untuk bulan Julai 2020 ni:
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

    Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

    Norhaslinda Hussin
    Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya❗️
    Jom mula: Whatsapp 018-7627859
    www.wasap.my/60187627859/NakJoinTeamLinda

    BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang

  •  9  1  9 July, 2020
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

Untuk #NBCreamAgent modal starting RM110-200 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

Untuk bulan Julai 2020 ni:
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team  Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

Norhaslinda Hussin 
Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya❗️
Jom mula: Whatsapp 018-7627859

BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

    Untuk #NBCreamAgent modal starting RM110-200 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

    Untuk bulan Julai 2020 ni:
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

    Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

    Norhaslinda Hussin
    Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya❗️
    Jom mula: Whatsapp 018-7627859

    BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang

  •  6  0  9 July, 2020
  • Scar treatment serum from NB ♥️
.

NB Scar Treatment Serum
Volume: 10ml
Harga RM30/botol

Antara fungsi bahan utama:

BijiAnggur(Grape Seed Extract)
- Bertindak sebagai anti bakteria
- Memudarkan bekas luka/ parut
- Mengecutkan jerawat
- Kaya Vitamin C & Vitamin E

Pitera
- Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar/kecilkan pori2
- Membuang sel kulit mati 
- Mencegah kulit dari kekeringan

HyaluronicAcid 
- Memberi kelembapan pada kulit
- Mengurangi garis halus dan kedutan
- Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut.

AloeVera 
- Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang
- Merawat masalah jerawat
- Mampu merawat masalah kulit berminyak
.
.
Whatsapp: www.wasap.my/60187627859/NBScarAcneTherapy
018-7627859
018-7627859
Cepat sebelum terlambat! 🎉♥️

#NBScarTreatmentSerum #NBcreamshahalam #nbscarserumshahalam #nbserumshahalam #nbscaracneshahalam #nurfellabeautyshahalam
  • Scar treatment serum from NB ♥️
    .

    NB Scar Treatment Serum
    Volume: 10ml
    Harga RM30/botol

    Antara fungsi bahan utama:

    BijiAnggur(Grape Seed Extract)
    - Bertindak sebagai anti bakteria
    - Memudarkan bekas luka/ parut
    - Mengecutkan jerawat
    - Kaya Vitamin C & Vitamin E

    Pitera
    - Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar/kecilkan pori2
    - Membuang sel kulit mati
    - Mencegah kulit dari kekeringan

    HyaluronicAcid
    - Memberi kelembapan pada kulit
    - Mengurangi garis halus dan kedutan
    - Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut.

    AloeVera
    - Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang
    - Merawat masalah jerawat
    - Mampu merawat masalah kulit berminyak
    .
    .
    Whatsapp: www.wasap.my/60187627859/NBScarAcneTherapy
    018-7627859
    018-7627859
    Cepat sebelum terlambat! 🎉♥️

    #NBScarTreatmentSerum #NBcreamshahalam #nbscarserumshahalam #nbserumshahalam #nbscaracneshahalam #nurfellabeautyshahalam

  •  10  0  30 June, 2020
  • NB CREAM WAJAH BARU NEW EDITIONNN 🔥🔥🔥🔥🔥 Hi semuaaa Linda ada *openagent 10 orang* utk bulan ni siapa nak jadi agent NB SCAR ACNE CREAM #NEWEDITION
.

Linda welcome to siapa siapa je yg nak cari wang tambahan, income berganda, yg minat bisnes tapi nak modal kecik dulu, yg suri rumah yg nak bantu suami, yg student byk masa terluang, yg hilang pekerjaan, semua yg nak ada duit waktu sesak meh Linda bantu awak berniaga ♥️
.
Ambik 10pcs dah boleh jadi agent!
Bayangkan untung RM10 untung kalau dapat jual satu pcs jer! kalau stock 20pcs? Dapat RM200 duit tiap minggu! itu baru minimum seminggu! Linda akan ajar korang buat RM5ribu sebulan! Nak?
.
- Produk senang juall ❗️
- Modal serendah RM210 jerr ❗️
- Coaching Ilmu marketing semua dapat
- Reward utk setiap ahli team 🌸 Seminar2 Naikkan Sales
- Stock tak sempat korang nak peram bawah katil sbb produk memang laku keras org cari!
.
Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team  Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

Norhaslinda Hussin 
Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya 🌟

Jom mula: Whatsapp 018-7627859
BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
.
#nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang.
  • NB CREAM WAJAH BARU NEW EDITIONNN 🔥🔥🔥🔥🔥 Hi semuaaa Linda ada *openagent 10 orang* utk bulan ni siapa nak jadi agent NB SCAR ACNE CREAM #NEWEDITION
    .

    Linda welcome to siapa siapa je yg nak cari wang tambahan, income berganda, yg minat bisnes tapi nak modal kecik dulu, yg suri rumah yg nak bantu suami, yg student byk masa terluang, yg hilang pekerjaan, semua yg nak ada duit waktu sesak meh Linda bantu awak berniaga ♥️
    .
    Ambik 10pcs dah boleh jadi agent!
    Bayangkan untung RM10 untung kalau dapat jual satu pcs jer! kalau stock 20pcs? Dapat RM200 duit tiap minggu! itu baru minimum seminggu! Linda akan ajar korang buat RM5ribu sebulan! Nak?
    .
    - Produk senang juall ❗️
    - Modal serendah RM210 jerr ❗️
    - Coaching Ilmu marketing semua dapat
    - Reward utk setiap ahli team 🌸 Seminar2 Naikkan Sales
    - Stock tak sempat korang nak peram bawah katil sbb produk memang laku keras org cari!
    .
    Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

    Norhaslinda Hussin
    Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya 🌟

    Jom mula: Whatsapp 018-7627859
    BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang.

  •  11  0  12 June, 2020
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

Jangan takot laburkan modal starting RM230 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

Untuk bulan June 2020 ni:
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team  Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

Norhaslinda Hussin 
Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya❗️
Jom mula: Whatsapp 018-7627859

BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

    Jangan takot laburkan modal starting RM230 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

    Untuk bulan June 2020 ni:
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

    Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

    Norhaslinda Hussin
    Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya❗️
    Jom mula: Whatsapp 018-7627859

    BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang

  •  12  0  10 June, 2020
  • Ni last week Linda restock 70pcs #NBScarAcneCream

Kita simpan kenagan kat sini sebab ni rare — restock Cream NB versi wajah blackwhite! sebelum ni semua biru putihhh. Lepas habis ni, kita dapat NB cream new look lagi, bekas pun lagi lawa giler! Nanti kita bagi hint #nextpost 😍
.
Apa nak cream NB ke? Siapa lambat kena tinggal sebab #NBCream yang Linda pegang tu dah tinggal 9 ketul je 🤣🤣
.
Whatsapp grab cepat, ni tak tahu bila next stock masuk lagiii.
.
www.wasap.my/60187627859/NakNBScarAcne
(whatsapp link ada di bio jugak)
.
SIAPA NAK JADI AGENT NB SCAR ACNE
BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang
  • Ni last week Linda restock 70pcs #NBScarAcneCream

    Kita simpan kenagan kat sini sebab ni rare — restock Cream NB versi wajah blackwhite! sebelum ni semua biru putihhh. Lepas habis ni, kita dapat NB cream new look lagi, bekas pun lagi lawa giler! Nanti kita bagi hint #nextpost 😍
    .
    Apa nak cream NB ke? Siapa lambat kena tinggal sebab #NBCream yang Linda pegang tu dah tinggal 9 ketul je 🤣🤣
    .
    Whatsapp grab cepat, ni tak tahu bila next stock masuk lagiii.
    .
    www.wasap.my/60187627859/NakNBScarAcne
    (whatsapp link ada di bio jugak)
    .
    SIAPA NAK JADI AGENT NB SCAR ACNE
    BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang

  •  10  1  3 June, 2020
  • NB Scar Acne Therapy Cream ni membantu menghilangkan patut jerawat pada muka. 
Feedback customer semua pun thumbs up! 
Bukan setakat jerawat kering, parut jerawat hilang, jeragat pun terawat sekali. Hah, dia tumpang sekaki mo minta ubat! 
Harga satu Malaysia sama ja..
.
.
#nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbserumshahalam #nbcreamselangor #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #berbuihlove #serum #serumjeragat #serumjerawat #serumparut #paruthilang #jeragathilang #jerawathilang #nakcantik #uptownshahalam #uitm #msu #unisel #krim #krimjerawat #krimjeragat #krimwajah #shahalam #puchong #klang #hospitalselayang #nilai
  • NB Scar Acne Therapy Cream ni membantu menghilangkan patut jerawat pada muka.
    Feedback customer semua pun thumbs up!
    Bukan setakat jerawat kering, parut jerawat hilang, jeragat pun terawat sekali. Hah, dia tumpang sekaki mo minta ubat!
    Harga satu Malaysia sama ja..
    .
    .
    #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbserumshahalam #nbcreamselangor #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #berbuihlove #serum #serumjeragat #serumjerawat #serumparut #paruthilang #jeragathilang #jerawathilang #nakcantik #uptownshahalam #uitm #msu #unisel #krim #krimjerawat #krimjeragat #krimwajah #shahalam #puchong #klang #hospitalselayang #nilai

  •  2  0  1 June, 2020

Top #nbserumshahalam Posts

  • NB Scar Treatment Serum:
Harga RM30 sahaja 
Volume: 10ml

Merawat kulit muka secara menyeluruh kerana mengandungi:
.
#EkstrakBijiAnggur atau #GrapeSeedExtract
- Agen pudar parut, rawat jerawat & memantapkan kulit menjadi lebih sihat cerah semulajadi 
#LinoleicAcid & #LinolenicAcid
- Adik beradik ni tugas merawat kulit rosak(broken skin) & memudarkan parut muka atau bintik hitam
#Pitera
- Bahan yang eksklusif memperbaiki kulit rosak
- Menghaluskan kulit muka bagai “crystal clear/glass” skin
#VitaminE &#VitaminC
- Mengukuhkan struktur kulit malah mencerahkan wajah supaya kulit nampak lebih sihat
#HyaluronicAcid
- Agen pelembap kulit 
#AloeVera
- Menghapuskan cela, parut malah melembapkan kulit kering
#HoneyDew & #Peppermint
- Agen penyejuk kulit .
.
Sengaja saya hashtag semua bahan2 dalam NB ScarTreatment Serum ni supaya anda boleh klik dan tengok fakta2 mengenai bahan tu atau apa yang orang kata tentang bahan2 tu :)
.
.
Whatsapp 018-7627859 untuk pembelian
•
•
nbcreamshahalamcod #nbserumshahalam #nbbebuihlovesoapshahalam #nurfellabeautyshahalam #NBagentshahalam #nbcreamoriginal #nbscaracnetherapycream
  • NB Scar Treatment Serum:
    Harga RM30 sahaja
    Volume: 10ml

    Merawat kulit muka secara menyeluruh kerana mengandungi:
    .
    #EkstrakBijiAnggur atau #GrapeSeedExtract
    - Agen pudar parut, rawat jerawat & memantapkan kulit menjadi lebih sihat cerah semulajadi
    #LinoleicAcid & #LinolenicAcid
    - Adik beradik ni tugas merawat kulit rosak(broken skin) & memudarkan parut muka atau bintik hitam
    #Pitera
    - Bahan yang eksklusif memperbaiki kulit rosak
    - Menghaluskan kulit muka bagai “crystal clear/glass” skin
    #VitaminE & #VitaminC
    - Mengukuhkan struktur kulit malah mencerahkan wajah supaya kulit nampak lebih sihat
    #HyaluronicAcid
    - Agen pelembap kulit
    #AloeVera
    - Menghapuskan cela, parut malah melembapkan kulit kering
    #HoneyDew & #Peppermint
    - Agen penyejuk kulit .
    .
    Sengaja saya hashtag semua bahan2 dalam NB ScarTreatment Serum ni supaya anda boleh klik dan tengok fakta2 mengenai bahan tu atau apa yang orang kata tentang bahan2 tu :)
    .
    .
    Whatsapp 018-7627859 untuk pembelian


    nbcreamshahalamcod #nbserumshahalam #nbbebuihlovesoapshahalam #nurfellabeautyshahalam #NBagentshahalam #nbcreamoriginal #nbscaracnetherapycream

  •  4  0  7 March, 2020
  • NB SCAR ACNE THERAPY CREAM

Ada yang kecil, ada yang besar.
Awak boleh pilih nak yang mana 🤗
•
NB cream (5gram)
Selalunya sis akan buat yang saiz kecil tu utk balik kampong, pergi travel dan utk bubuh dalam makeup bag. Senang kan? Sebab saiz 5gram saje mudah bawa ke mana-mana. 
Lagi satu size kecil juga sesuai utk korang yang first time nak try krim ni 💝
Yang ni harga RM25 sahaja(free gift inc)
•
NB cream (10gram)
Okay saiz yang besar ni pulak sis akan letak kat rumah je. Besar2 pun tak perlu dah kita bawak dlm beg kan? Dia duk rumah je 😂
Harga: RM45 sahaja (free gift inc)
.
.
Jom kita rawat skin utk jadi lebih sihat! Lebih sihat skin, lebih konfiden kita 💪🏼💝
Boleh ketik link whatsapp sis kat bio. (+6018-7627859)
@nurfellabeauty.shahalam .
.
#nbcreamshahalam #nbcreamHQ #nbcreamselangor #nbcreamoriginal  #skincarelulusKKM #skincareparabenfree #parabenfreeskincare #ubatjerawat #nbscaracnecream #serumparut #serumparutjerawat #serumjerawat #nbserum #bebuihlovesoap #NBbebuihlovesoap #NBbebuihlovesoapshahalam #serumnbshahalam #nbserumshahalam
  • NB SCAR ACNE THERAPY CREAM

    Ada yang kecil, ada yang besar.
    Awak boleh pilih nak yang mana 🤗

    NB cream (5gram)
    Selalunya sis akan buat yang saiz kecil tu utk balik kampong, pergi travel dan utk bubuh dalam makeup bag. Senang kan? Sebab saiz 5gram saje mudah bawa ke mana-mana.
    Lagi satu size kecil juga sesuai utk korang yang first time nak try krim ni 💝
    Yang ni harga RM25 sahaja(free gift inc)

    NB cream (10gram)
    Okay saiz yang besar ni pulak sis akan letak kat rumah je. Besar2 pun tak perlu dah kita bawak dlm beg kan? Dia duk rumah je 😂
    Harga: RM45 sahaja (free gift inc)
    .
    .
    Jom kita rawat skin utk jadi lebih sihat! Lebih sihat skin, lebih konfiden kita 💪🏼💝
    Boleh ketik link whatsapp sis kat bio. (+6018-7627859)
    @nurfellabeauty.shahalam .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamHQ #nbcreamselangor #nbcreamoriginal #skincarelulusKKM #skincareparabenfree #parabenfreeskincare #ubatjerawat #nbscaracnecream #serumparut #serumparutjerawat #serumjerawat #nbserum #bebuihlovesoap #NBbebuihlovesoap #NBbebuihlovesoapshahalam #serumnbshahalam #nbserumshahalam

  •  8  2  1 December, 2019
  • Hi semua! Jom tengok satu-satu bahan utama dalam setiap produk Nurfella Beauty(NB). Boleh lah awak study setiap kelebihan bahan-bahan yg terkandung dalam setiap produk NB. Lepastu mesti awak jatuh cintaaaa 🤗💕 dalam post seterusnya nanti saya kupas satu persatu benefits/manfaat setiap bahan di atas. 💓STAY TUNED #NBLovers 💓
.
Whatsapp kalau nak tahu lebih lanjut dan berminat nak try NB Scar Acne Therapy set! 
Whatsapp 018-7627859 🤗
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamHQ #nbcreamselangor #nbcreamoriginal  #skincarelulusKKM #skincareparabenfree #parabenfreeskincare #ubatjerawat #nbscaracnecream #serumparut #serumparutjerawat #serumjerawat #nbserum #bebuihlovesoap #NBbebuihlovesoap #NBbebuihlovesoapshahalam #serumnbshahalam #nbserumshahalam
  • Hi semua! Jom tengok satu-satu bahan utama dalam setiap produk Nurfella Beauty(NB). Boleh lah awak study setiap kelebihan bahan-bahan yg terkandung dalam setiap produk NB. Lepastu mesti awak jatuh cintaaaa 🤗💕 dalam post seterusnya nanti saya kupas satu persatu benefits/manfaat setiap bahan di atas. 💓STAY TUNED #NBLovers 💓
    .
    Whatsapp kalau nak tahu lebih lanjut dan berminat nak try NB Scar Acne Therapy set!
    Whatsapp 018-7627859 🤗
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamHQ #nbcreamselangor #nbcreamoriginal #skincarelulusKKM #skincareparabenfree #parabenfreeskincare #ubatjerawat #nbscaracnecream #serumparut #serumparutjerawat #serumjerawat #nbserum #bebuihlovesoap #NBbebuihlovesoap #NBbebuihlovesoapshahalam #serumnbshahalam #nbserumshahalam

  •  7  1  14 January, 2020
  • Cantik tak sabun ni?
NB BEBUIH LOVE SOAP
Diperkaya dengan madu, olive oil, grape seed extract, oat dan banyak lagi sis akan kupas satu-satu kebaikan bahan2 semulajadi ni 💛🧡 • Pakai krim dan serum pun kulit dah letops, jerawat dah tak berani nk singgah muka! Apatahlagi hari-hari cuci muka pakai sabun NB? 😍
.
Will be ready stock todayyyyy ✅
Setakat ni dah hampir 10 orang dah cop sabun ni dan dah bank in! Tunggu nak pos aje
.
Korang bila lagi nak try sabun ni? Takot tak sempat merasa sebab sabun sangat LIMITED buat masa ni. Tak tahu bila lagi next batch production akan keluarkan. Kita dahulukan yang dah bank in pada sis huhu
• Follow @nurfellabeauty.shahalam •
Jom try NB? Whatsapp 018-7627859
.
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamHQ #nbcreamselangor #nbcreamoriginal  #skincarelulusKKM #skincareparabenfree #parabenfreeskincare #ubatjerawat #nbscaracnecream #serumparut #serumparutjerawat #serumjerawat #nbserum #bebuihlovesoap #NBbebuihlovesoap #NBbebuihlovesoapshahalam #serumnbshahalam #nbserumshahalam
  • Cantik tak sabun ni?
    NB BEBUIH LOVE SOAP
    Diperkaya dengan madu, olive oil, grape seed extract, oat dan banyak lagi sis akan kupas satu-satu kebaikan bahan2 semulajadi ni 💛🧡 • Pakai krim dan serum pun kulit dah letops, jerawat dah tak berani nk singgah muka! Apatahlagi hari-hari cuci muka pakai sabun NB? 😍
    .
    Will be ready stock todayyyyy ✅
    Setakat ni dah hampir 10 orang dah cop sabun ni dan dah bank in! Tunggu nak pos aje
    .
    Korang bila lagi nak try sabun ni? Takot tak sempat merasa sebab sabun sangat LIMITED buat masa ni. Tak tahu bila lagi next batch production akan keluarkan. Kita dahulukan yang dah bank in pada sis huhu
    • Follow @nurfellabeauty.shahalam
    Jom try NB? Whatsapp 018-7627859
    .
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamHQ #nbcreamselangor #nbcreamoriginal #skincarelulusKKM #skincareparabenfree #parabenfreeskincare #ubatjerawat #nbscaracnecream #serumparut #serumparutjerawat #serumjerawat #nbserum #bebuihlovesoap #NBbebuihlovesoap #NBbebuihlovesoapshahalam #serumnbshahalam #nbserumshahalam

  •  10  0  1 December, 2019
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

Jangan takot laburkan modal starting RM230 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

Untuk bulan June 2020 ni:
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team  Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

Norhaslinda Hussin 
Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya❗️
Jom mula: Whatsapp 018-7627859

BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

    Jangan takot laburkan modal starting RM230 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

    Untuk bulan June 2020 ni:
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

    Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulan—sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri 🔥

    Norhaslinda Hussin
    Leader #TeamFlyHigher— Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjaya❗️
    Jom mula: Whatsapp 018-7627859

    BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR 😍♥️
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang

  •  12  0  10 June, 2020