#nbserum Instagram Photos & Videos

nbserum - 3.1k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
20.8
average likes

Latest #nbserum Posts

  • Siapa nak buat side income dgn modal rendah? Tak nak pening jual brand yg mcm2 produk? Jual skin dessert sahaja. Tak yah pening2 promot byk produk. Jom join team agent shima ok. Boleh whatsapp terus 😙 #skindessert #skindessertjohor #skindessertjb #skindessertbatupahat #skindessertbp #nbserum #nbcream #nbkrim #skindessertsegamat #skindessertmuar #skindessertpj #skindessertcheras #skindessertkuantan #skindessertkl #skindessertselangor #skindessertkedah #skindessertperak #skindessertsabah #skindessertsarawak #skindessertkelantan #skindessertpahang #skindessertagent #skindessertterengganu #skindessertmelaka #skindessertpasirgudang #skindessertperlis #skindessertnegerisembilan #skindessertdamansara #agentskindessert
  • Siapa nak buat side income dgn modal rendah? Tak nak pening jual brand yg mcm2 produk? Jual skin dessert sahaja. Tak yah pening2 promot byk produk. Jom join team agent shima ok. Boleh whatsapp terus 😙 #skindessert #skindessertjohor #skindessertjb #skindessertbatupahat #skindessertbp #nbserum #nbcream #nbkrim #skindessertsegamat #skindessertmuar #skindessertpj #skindessertcheras #skindessertkuantan #skindessertkl #skindessertselangor #skindessertkedah #skindessertperak #skindessertsabah #skindessertsarawak #skindessertkelantan #skindessertpahang #skindessertagent #skindessertterengganu #skindessertmelaka #skindessertpasirgudang #skindessertperlis #skindessertnegerisembilan #skindessertdamansara #agentskindessert

  •  2  0  5 July, 2020
  • Cream Parut, jerawat & jeragat !!
.
. .
💙Sesuai utk semua jenis kulit
💙Tiada penggelupasan
💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
💙Bau seperti ubat
memudarkan&menghilangkan parut lekuk
💙Mengecutkan jerawat
💙Menghilangkan jeragat
💙Mengawal kulit yg berminyak
💙Mengecilkan liang pori .
💙Melembapkan kulit kering
💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
💙Merawat kulit yg sunburn
💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik

#Nbscaracnetherapycream #berabuihlove  #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation
  • Cream Parut, jerawat & jeragat !!
    .
    . .
    💙Sesuai utk semua jenis kulit
    💙Tiada penggelupasan
    💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
    💙Bau seperti ubat
    memudarkan&menghilangkan parut lekuk
    💙Mengecutkan jerawat
    💙Menghilangkan jeragat
    💙Mengawal kulit yg berminyak
    💙Mengecilkan liang pori .
    💙Melembapkan kulit kering
    💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
    💙Merawat kulit yg sunburn
    💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik

    #Nbscaracnetherapycream #berabuihlove #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation

  •  0  0  4 July, 2020
  • •CIK AIN PON PAKAI NB TAU• 
.
.
Cream Parut, jerawat & jeragat !!
.
. .
💙Sesuai utk semua jenis kulit
💙Tiada penggelupasan
💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
💙Bau seperti ubat
memudarkan&menghilangkan parut lekuk
💙Mengecutkan jerawat
💙Menghilangkan jeragat
💙Mengawal kulit yg berminyak
💙Mengecilkan liang pori .
💙Melembapkan kulit kering
💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
💙Merawat kulit yg sunburn
💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik

#Nbscaracnetherapycream #berabuihlove  #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation
  • •CIK AIN PON PAKAI NB TAU•
    .
    .
    Cream Parut, jerawat & jeragat !!
    .
    . .
    💙Sesuai utk semua jenis kulit
    💙Tiada penggelupasan
    💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
    💙Bau seperti ubat
    memudarkan&menghilangkan parut lekuk
    💙Mengecutkan jerawat
    💙Menghilangkan jeragat
    💙Mengawal kulit yg berminyak
    💙Mengecilkan liang pori .
    💙Melembapkan kulit kering
    💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
    💙Merawat kulit yg sunburn
    💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik

    #Nbscaracnetherapycream #berabuihlove #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation

  •  4  0  4 July, 2020
  • Cream Parut, jerawat & jeragat !!
.
. .
💙Sesuai utk semua jenis kulit
💙Tiada penggelupasan
💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
💙Bau seperti ubat
memudarkan&menghilangkan parut lekuk
💙Mengecutkan jerawat
💙Menghilangkan jeragat
💙Mengawal kulit yg berminyak
💙Mengecilkan liang pori .
💙Melembapkan kulit kering
💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
💙Merawat kulit yg sunburn
💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik

#Nbscaracnetherapycream #berabuihlove  #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation
  • Cream Parut, jerawat & jeragat !!
    .
    . .
    💙Sesuai utk semua jenis kulit
    💙Tiada penggelupasan
    💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
    💙Bau seperti ubat
    memudarkan&menghilangkan parut lekuk
    💙Mengecutkan jerawat
    💙Menghilangkan jeragat
    💙Mengawal kulit yg berminyak
    💙Mengecilkan liang pori .
    💙Melembapkan kulit kering
    💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
    💙Merawat kulit yg sunburn
    💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik

    #Nbscaracnetherapycream #berabuihlove #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation

  •  1  0  4 July, 2020
  • Cream Parut, jerawat & jeragat !!
.
. .
💙Sesuai utk semua jenis kulit
💙Tiada penggelupasan
💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
💙Bau seperti ubat
memudarkan&menghilangkan parut lekuk
💙Mengecutkan jerawat
💙Menghilangkan jeragat
💙Mengawal kulit yg berminyak
💙Mengecilkan liang pori .
💙Melembapkan kulit kering
💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
💙Merawat kulit yg sunburn
💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik

#Nbscaracnetherapycream #berabuihlove  #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation
  • Cream Parut, jerawat & jeragat !!
    .
    . .
    💙Sesuai utk semua jenis kulit
    💙Tiada penggelupasan
    💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria
    💙Bau seperti ubat
    memudarkan&menghilangkan parut lekuk
    💙Mengecutkan jerawat
    💙Menghilangkan jeragat
    💙Mengawal kulit yg berminyak
    💙Mengecilkan liang pori .
    💙Melembapkan kulit kering
    💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik
    💙Merawat kulit yg sunburn
    💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik

    #Nbscaracnetherapycream #berabuihlove #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation

  •  2  0  4 July, 2020
  • Kelebihan #nbserum ni banyak sangat tau😍 ramai sangat yang jatuh cinta dengan #serum ni. Nak muka licin tanpa minyak, nak cantik tanpa jerawat & jeragat boleh cuba tau. Cik ain yakin korang akan jatuh cintan macam cinta pertama g tuu😝😝
.
#nbserum #serum #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #creamjerawat #creamjeragat #creamparut #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #parutjerawat #parutjeragat #jeragat #jerawat #jeragatdegil #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #codshahalam #nurfellabeautyshahalam #nbshahalam #krimjerawatshahalam #uptownshahalam #shahalam #sacc #klcc
  • Kelebihan #nbserum ni banyak sangat tau😍 ramai sangat yang jatuh cinta dengan #serum ni. Nak muka licin tanpa minyak, nak cantik tanpa jerawat & jeragat boleh cuba tau. Cik ain yakin korang akan jatuh cintan macam cinta pertama g tuu😝😝
    .
    #nbserum #serum #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #creamjerawat #creamjeragat #creamparut #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #parutjerawat #parutjeragat #jeragat #jerawat #jeragatdegil #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #codshahalam #nurfellabeautyshahalam #nbshahalam #krimjerawatshahalam #uptownshahalam #shahalam #sacc #klcc

  •  0  0  4 July, 2020
  • Nb serum atau nama femes dia susuk kulit !! .
.
Yang suda cuba asyik repeat order jak ba 😍 pandai yaa korang, takut terputus stock lagi la tu !!
.
.
Yg baru mau  mencuba just pm okay ❤️ kaka bantu sampai kamu dapat skin yang sihat dan bersih insyaAllah.
.
.
 #nbcream #nbserum #serum  #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat  #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #agentnbcreamwanted #seluruhsabah #teamkakasabah
  • Nb serum atau nama femes dia susuk kulit !! .
    .
    Yang suda cuba asyik repeat order jak ba 😍 pandai yaa korang, takut terputus stock lagi la tu !!
    .
    .
    Yg baru mau mencuba just pm okay ❤️ kaka bantu sampai kamu dapat skin yang sihat dan bersih insyaAllah.
    .
    .
    #nbcream #nbserum #serum #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #agentnbcreamwanted #seluruhsabah #teamkakasabah

  •  14  0  4 July, 2020
  • Alhamdulillah. jerawat kecik2 + parut jerawat dah makin kurang. Asbab pakai #setsaka 
.

Alhamdulillah serasi. Happy bila dapt feedback gini. Bila niat nak tolong orang. Insyallah Allah akan permudahkan segala2nya. Yang penting kena konsisten okay 😘
.

#NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove #sabakbernam #politekniksultanidrisshah #psis #nbshahalam #uitmshahalam #pknsshahalam
  • Alhamdulillah. jerawat kecik2 + parut jerawat dah makin kurang. Asbab pakai #setsaka
    .

    Alhamdulillah serasi. Happy bila dapt feedback gini. Bila niat nak tolong orang. Insyallah Allah akan permudahkan segala2nya. Yang penting kena konsisten okay 😘
    .

    #NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove #sabakbernam #politekniksultanidrisshah #psis #nbshahalam #uitmshahalam #pknsshahalam

  •  10  1  4 July, 2020
  • BERBUIH LOVE, 2 jenis sabun yang berbeza fungsi dari NB 
grape seeds
- untuk kulit sensitif

grape seeds + oat
- untuk kulit kering

Guna sabun untuk tanggalkan makeup kemudian pakai pencuci muka yang biasa korang pakai, ala ni lebih macam teknik double clensing gitu😍 - mencuci kulit wajah - grape seed bantu memudarkan parut - aloevera bantu lembapkan kulit

untuk type jenis oat ada extra madu

Nak kulit bebas dari masalah jerawat yang teruk korang bole menggunakan full set, serum dan krim NB. Sure skin korang sihat toink2 taw.

#berbuihlove  #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #nbcreamnewlook #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #nbcreamnewlook #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation
  • BERBUIH LOVE, 2 jenis sabun yang berbeza fungsi dari NB
    grape seeds
    - untuk kulit sensitif

    grape seeds + oat
    - untuk kulit kering

    Guna sabun untuk tanggalkan makeup kemudian pakai pencuci muka yang biasa korang pakai, ala ni lebih macam teknik double clensing gitu😍 - mencuci kulit wajah - grape seed bantu memudarkan parut - aloevera bantu lembapkan kulit

    untuk type jenis oat ada extra madu

    Nak kulit bebas dari masalah jerawat yang teruk korang bole menggunakan full set, serum dan krim NB. Sure skin korang sihat toink2 taw.

    #berbuihlove #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #nbcreamnewlook #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #nbcreamnewlook #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation

  •  1  0  4 July, 2020
  • Assalamualaikum
Selamat petang gaisss
Dah cuba serum nb belum??? Pakai #susukkulit memang akan rasa best giler tau sebab dalam tu ada extract pappermint tau!!... Pappermint punya fungsi bukan untuk buat skin korang rasa sejuk macam tepek ais je tau.. Banyak fungsi pappermint ni sebenarnya..pada korang yang tak tahu meh emy cite sikit pasal fungsi pappermint ni.

Manfaat dan fungsi extract pappermint banyak yang bagus untuk skin kita tau! Diantaranya mampu mencerahkan dan meratakan tona kulit korang secara semulajadi! 
Korang tahu tak pappermint boleh control pengeluaran minyak di muka So tak pelik la yang pernah guna semua duk mengadu dalam masa 24jam je dah boleh rasa pengeluaran minyak di muka makin berkurang!! Nampak tak betapa berbaloinya korang cuba dan jadi pengamal susuk kulit? Sebab dalam susuk kulit bukan ada bahan yang biasa² tau.. Bahan2 dia semua yang best dan terbaik termasuklah extract pappermint ni!!! .
0179661242
.
#nbcream #nbserum #nurfellabeurty #nbfella #serumjerawat #serumjeragat #nakcantik #keyakinandiri #terbaik #maharajalawak #wajahglowing #jerawathilang #jeragathilang #hilangkanparut #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #shahalam #codahahalam #uitmshahalam #msu #unisel #intecshahalam #politeknikshahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatkurus #ubatputih #ubatgemuk
  • Assalamualaikum
    Selamat petang gaisss
    Dah cuba serum nb belum??? Pakai #susukkulit memang akan rasa best giler tau sebab dalam tu ada extract pappermint tau!!... Pappermint punya fungsi bukan untuk buat skin korang rasa sejuk macam tepek ais je tau.. Banyak fungsi pappermint ni sebenarnya..pada korang yang tak tahu meh emy cite sikit pasal fungsi pappermint ni.

    Manfaat dan fungsi extract pappermint banyak yang bagus untuk skin kita tau! Diantaranya mampu mencerahkan dan meratakan tona kulit korang secara semulajadi!
    Korang tahu tak pappermint boleh control pengeluaran minyak di muka So tak pelik la yang pernah guna semua duk mengadu dalam masa 24jam je dah boleh rasa pengeluaran minyak di muka makin berkurang!! Nampak tak betapa berbaloinya korang cuba dan jadi pengamal susuk kulit? Sebab dalam susuk kulit bukan ada bahan yang biasa² tau.. Bahan2 dia semua yang best dan terbaik termasuklah extract pappermint ni!!! .
    0179661242
    .
    #nbcream #nbserum #nurfellabeurty #nbfella #serumjerawat #serumjeragat #nakcantik #keyakinandiri #terbaik #maharajalawak #wajahglowing #jerawathilang #jeragathilang #hilangkanparut #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #shahalam #codahahalam #uitmshahalam #msu #unisel #intecshahalam #politeknikshahalam #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatkurus #ubatputih #ubatgemuk

  •  0  0  4 July, 2020
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream 📌 white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit. 
1: Hydrating kulit 
2 : gatal - gatal
3 : Eczema
4 : Jangkitan kulit 📌 D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) 
1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit. 
2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari  Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari 
Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
- Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk 📌 .ANTISEPTIK 
mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
* luka * luka kebakaran * Ruam ruam , 
https://berminattttt.wasap.my/

#scaracnetherephycream
#krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik  #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream 📌 white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

    Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit.
    1: Hydrating kulit
    2 : gatal - gatal
    3 : Eczema
    4 : Jangkitan kulit 📌 D- Alpa Tocopheral (Vitamin E )
    1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit.
    2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari
    Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

    Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
    - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk 📌 .ANTISEPTIK
    mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
    * luka * luka kebakaran * Ruam ruam ,
    https://berminattttt.wasap.my/

    #scaracnetherephycream
    #krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang

  •  2  0  4 July, 2020
  • Nak try la sis, pastu senyap. Pastu tanya lagi, senyap lagi 😌 I ok je biasa lah cust macam2 ragam. Tp nak pesan jgn senyap lama2 sgt tau awak. Jerawat makin naik, kulit makin kusam, jeragat makin banyak. Lambat bertindak lambat lah dpt skin sihat cantik. Cust skin dessert semua obses nak calit sd hari2. Why? Haa tu awak kena try sendiri...😉 #skindessert #skindessertjohor #skindessertjb #skindessertbatupahat #skindessertbp #nbserum #nbcream #nbkrim #skindessertsegamat #skindessertmuar #skindessertpj #skindessertcheras #skindessertkuantan #skindessertkl #skindessertselangor #skindessertkedah #skindessertperak #skindessertsabah #skindessertsarawak #skindessertkelantan #skindessertpahang #skindessertagent #skindessertterengganu #skindessertmelaka #skindessertpasirgudang #skindessertperlis #skindessertnegerisembilan #skindessertdamansara #agentskindessert
  • Nak try la sis, pastu senyap. Pastu tanya lagi, senyap lagi 😌 I ok je biasa lah cust macam2 ragam. Tp nak pesan jgn senyap lama2 sgt tau awak. Jerawat makin naik, kulit makin kusam, jeragat makin banyak. Lambat bertindak lambat lah dpt skin sihat cantik. Cust skin dessert semua obses nak calit sd hari2. Why? Haa tu awak kena try sendiri...😉 #skindessert #skindessertjohor #skindessertjb #skindessertbatupahat #skindessertbp #nbserum #nbcream #nbkrim #skindessertsegamat #skindessertmuar #skindessertpj #skindessertcheras #skindessertkuantan #skindessertkl #skindessertselangor #skindessertkedah #skindessertperak #skindessertsabah #skindessertsarawak #skindessertkelantan #skindessertpahang #skindessertagent #skindessertterengganu #skindessertmelaka #skindessertpasirgudang #skindessertperlis #skindessertnegerisembilan #skindessertdamansara #agentskindessert

  •  4  0  4 July, 2020
  • Orang yang sama.

Muka breakout jadi gelap, kusam, parut jerawat, lekuk kawah jerawat lagi 🙈😣

Biasa diri konfiden berhadapan orang ramai, mahu hilang keyakinan diri kan.

Tuan punya badan tak malu mengakui lepas sebulan berani nak show off kesan nbscaracne yang power gila ni 😂 sebab dia pun tak sangka sebab bertahun guna pelbagai skincare.

Jodoh kak biey dengan #nbcream. Jodoh korang nak rawat kulit korang yang bermasalah tu macam mana? Dah jumpa ke  belum?

Cuci muka, lap, calit kat jerawat, jeragat, lekuk berkawah tu. Dah pastu tidur. Takda step lain dah. Hampa rest je muka hampa.

4 adunan power nbcream akan bekerja polish muka hampa. Dah tahu belum 4 bahan #sisaka ngosek ni?

🌹antiseptik
🌹moisturiser
🌹Vitamin C
🌹Vitamin E

P/s: Larat ahh nak telan segala mak nenek vitamin untuk nampak cantik. Kalau untuk kesihatan gagah lagi 😂. 

Hanya Rm27 - trial pack 5g
Rm45 - normal pack 9g
.

#NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove #sabakbernam #politekniksultanidrisshah #psis #nbshahalam #uitmshahalam #pknsshahalam
  • Orang yang sama.

    Muka breakout jadi gelap, kusam, parut jerawat, lekuk kawah jerawat lagi 🙈😣

    Biasa diri konfiden berhadapan orang ramai, mahu hilang keyakinan diri kan.

    Tuan punya badan tak malu mengakui lepas sebulan berani nak show off kesan nbscaracne yang power gila ni 😂 sebab dia pun tak sangka sebab bertahun guna pelbagai skincare.

    Jodoh kak biey dengan #nbcream. Jodoh korang nak rawat kulit korang yang bermasalah tu macam mana? Dah jumpa ke belum?

    Cuci muka, lap, calit kat jerawat, jeragat, lekuk berkawah tu. Dah pastu tidur. Takda step lain dah. Hampa rest je muka hampa.

    4 adunan power nbcream akan bekerja polish muka hampa. Dah tahu belum 4 bahan #sisaka ngosek ni?

    🌹antiseptik
    🌹moisturiser
    🌹Vitamin C
    🌹Vitamin E

    P/s: Larat ahh nak telan segala mak nenek vitamin untuk nampak cantik. Kalau untuk kesihatan gagah lagi 😂.

    Hanya Rm27 - trial pack 5g
    Rm45 - normal pack 9g
    .

    #NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove #sabakbernam #politekniksultanidrisshah #psis #nbshahalam #uitmshahalam #pknsshahalam

  •  11  2  4 July, 2020
  • Ada yang tanya, kenapa bau macam ubat ? 
Cream nb ni cream treatment tau, ada antiseptic. Bau dia memang macam bau ubat. Sebab ni bukan cream biasa tu. Ni cream untuk rawat jerawat, jeragat, parut and etc. 
Jelas tak ? .

#berabuihlove  #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #setiawangsa #setiaalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation
  • Ada yang tanya, kenapa bau macam ubat ?
    Cream nb ni cream treatment tau, ada antiseptic. Bau dia memang macam bau ubat. Sebab ni bukan cream biasa tu. Ni cream untuk rawat jerawat, jeragat, parut and etc.
    Jelas tak ? .

    #berabuihlove #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #shahalam #setiawangsa #setiaalam #ubatjerawat #ubatjeragat #sabunparut #krimjerawat #krimjeragat #pkp #mco #covid #kitajagakita #nakcantik #glowingskin #skincare #krimparut #serumjerawat #serum #serumjeragat #serumglowing #foundation

  •  0  0  3 July, 2020
  • BERBUIH LOVE, 2 jenis sabun yang berbeza fungsi dari NB 
grape seeds
- untuk kulit sensitif

grape seeds + oat
- untuk kulit kering

Guna sabun untuk tanggalkan makeup kemudian pakai pencuci muka yang biasa korang pakai, ala ni lebih macam teknik double clensing gitu😍 - mencuci kulit wajah - grape seed bantu memudarkan parut - aloevera bantu lembapkan kulit

untuk type jenis oat ada extra madu

Nak kulit bebas dari masalah jerawat yang teruk korang bole menggunakan full set, serum dan krim NB. Sure skin korang sihat toink2 taw.

#berbuihlove  #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #nbkrimstokis #nbcream #krimsakaberubat #serum #pewiitscarserum #serumparutjerawat #creamjeragat #ubatjeragat #ubatjerawat 
#krimparutviral #jerawat #jeragathilang #nakcantik #nbcream #nbserum #serumtreatment #berbuihlove #serumjerawat #serumjeragat #creamberubat #creamjerawat #jeragat #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #nakcantik
  • BERBUIH LOVE, 2 jenis sabun yang berbeza fungsi dari NB
    grape seeds
    - untuk kulit sensitif

    grape seeds + oat
    - untuk kulit kering

    Guna sabun untuk tanggalkan makeup kemudian pakai pencuci muka yang biasa korang pakai, ala ni lebih macam teknik double clensing gitu😍 - mencuci kulit wajah - grape seed bantu memudarkan parut - aloevera bantu lembapkan kulit

    untuk type jenis oat ada extra madu

    Nak kulit bebas dari masalah jerawat yang teruk korang bole menggunakan full set, serum dan krim NB. Sure skin korang sihat toink2 taw.

    #berbuihlove #berbuihlovesoap #nbcream #nbserum #serum #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawat #jeragat #kulitkusam #nbkrimstokis #nbcream #krimsakaberubat #serum #pewiitscarserum #serumparutjerawat #creamjeragat #ubatjeragat #ubatjerawat
    #krimparutviral #jerawat #jeragathilang #nakcantik #nbcream #nbserum #serumtreatment #berbuihlove #serumjerawat #serumjeragat #creamberubat #creamjerawat #jeragat #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #nakcantik

  •  1  0  3 July, 2020
  • Kelebihan #nbserum ni banyak sangat tau😍 ramai sangat yang jatuh cinta dengan #serum ni. Nak muka licin tanpa minyak, nak cantik tanpa jerawat & jeragat boleh cuba tau. Cik ain yakin korang akan jatuh cintan macam cinta pertama g tuu😝😝
.
#nbserum #serum #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #creamjerawat #creamjeragat #creamparut #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #parutjerawat #parutjeragat #jeragat #jerawat #jeragatdegil #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #codshahalam #nurfellabeautyshahalam #nbshahalam #krimjerawatshahalam #uptownshahalam #shahalam #sacc #klcc
  • Kelebihan #nbserum ni banyak sangat tau😍 ramai sangat yang jatuh cinta dengan #serum ni. Nak muka licin tanpa minyak, nak cantik tanpa jerawat & jeragat boleh cuba tau. Cik ain yakin korang akan jatuh cintan macam cinta pertama g tuu😝😝
    .
    #nbserum #serum #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #creamjerawat #creamjeragat #creamparut #krimjerawat #krimjeragat #krimparut #parutjerawat #parutjeragat #jeragat #jerawat #jeragatdegil #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #codshahalam #nurfellabeautyshahalam #nbshahalam #krimjerawatshahalam #uptownshahalam #shahalam #sacc #klcc

  •  0  0  3 July, 2020
  • Puas cari rawatan terbaik hapuskan jerawat,jeragat, parutt akhirnya bertemu juga jalan terbaik.

Siapa ada masalah jerawat + berparut + kulit berminyak + kulit kusam?

Mula-mula dia hapuskan jerawat, kemudian pudarkan parut. Kita konsisten lagi. Eh tengok kulit makin cerah, konsisten lagi. Eh kenapa makin glowing? Satu persatu #krimsaka rawat dari dalam

Ada masalah jerawat dan hampir giveup? 
Meh Saya bantu😘

#nbkrimstokis #nbcream #krimsakaberubat #serum #pewiitscarserum #serumparutjerawat #creamjeragat #ubatjeragat #ubatjerawat 
#krimparutviral #jerawat #jeragathilang #nakcantik #nbcream #nbserum #serumtreatment #berbuihlove #serumjerawat #serumjeragat #creamberubat #creamjerawat #jeragat #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #nakcantik
  • Puas cari rawatan terbaik hapuskan jerawat,jeragat, parutt akhirnya bertemu juga jalan terbaik.

    Siapa ada masalah jerawat + berparut + kulit berminyak + kulit kusam?

    Mula-mula dia hapuskan jerawat, kemudian pudarkan parut. Kita konsisten lagi. Eh tengok kulit makin cerah, konsisten lagi. Eh kenapa makin glowing? Satu persatu #krimsaka rawat dari dalam

    Ada masalah jerawat dan hampir giveup?
    Meh Saya bantu😘

    #nbkrimstokis #nbcream #krimsakaberubat #serum #pewiitscarserum #serumparutjerawat #creamjeragat #ubatjeragat #ubatjerawat
    #krimparutviral #jerawat #jeragathilang #nakcantik #nbcream #nbserum #serumtreatment #berbuihlove #serumjerawat #serumjeragat #creamberubat #creamjerawat #jeragat #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #nakcantik

  •  1  0  3 July, 2020
  • laff teruk tekstur nb ni, yang tu macam mayonis, yang tu buat i geram jur biji2 merah mengancam betul

opss btw dah try #Nb? kalau belum meh ler rawat skin dengan #Nb bukan podak timbang kilo ye. approval farmasi tau

nak tunggu skin teruk dulu ke baru nak rawat? sis tanya jur
.

#NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove #sabakbernam #politekniksultanidrisshah #psis #nbshahalam #uitmshahalam #pknsshahalam
  • laff teruk tekstur nb ni, yang tu macam mayonis, yang tu buat i geram jur biji2 merah mengancam betul

    opss btw dah try #Nb? kalau belum meh ler rawat skin dengan #Nb bukan podak timbang kilo ye. approval farmasi tau

    nak tunggu skin teruk dulu ke baru nak rawat? sis tanya jur
    .

    #NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove #sabakbernam #politekniksultanidrisshah #psis #nbshahalam #uitmshahalam #pknsshahalam

  •  14  0  3 July, 2020
  • NB Cream

Testimoni Selama sebulan lebih

Korang bleh tgk muka sis ni dlu dgn sekarang. jauh gila beza .. Muka dulu breakout teruk sbb berhenti pakai produk merkuri 😭 .muka yg after tu sis ni tak makeup, muka still ada parut sbb parut take times sikit 😉

Jom WhatsApp emma sekarang.
.

#NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove #sabakbernam #politekniksultanidrisshah #psis #nbshahalam #uitmshahalam #pknsshahalam
  • NB Cream

    Testimoni Selama sebulan lebih

    Korang bleh tgk muka sis ni dlu dgn sekarang. jauh gila beza .. Muka dulu breakout teruk sbb berhenti pakai produk merkuri 😭 .muka yg after tu sis ni tak makeup, muka still ada parut sbb parut take times sikit 😉

    Jom WhatsApp emma sekarang.
    .

    #NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove #sabakbernam #politekniksultanidrisshah #psis #nbshahalam #uitmshahalam #pknsshahalam

  •  12  0  3 July, 2020
  • Nak try la sis, pastu senyap. Pastu tanya lagi, senyap lagi 😌 I ok je biasa lah cust macam2 ragam. Tp nak pesan jgn senyap lama2 sgt tau awak. Jerawat makin naik, kulit makin kusam, jeragat makin banyak. Lambat bertindak lambat lah dpt skin sihat cantik. Cust skin dessert semua obses nak calit sd hari2. Why? Haa tu awak kena try sendiri...😉 #skindessert #skindessertjohor #skindessertjb #skindessertbatupahat #skindessertbp #nbserum #nbcream #nbkrim #skindessertsegamat #skindessertmuar #skindessertpj #skindessertcheras #skindessertkuantan #skindessertkl #skindessertselangor #skindessertkedah #skindessertperak #skindessertsabah #skindessertsarawak #skindessertkelantan #skindessertpahang #skindessertagent #skindessertterengganu #skindessertmelaka #skindessertpasirgudang #skindessertperlis #skindessertnegerisembilan #skindessertdamansara #agentskindessert
  • Nak try la sis, pastu senyap. Pastu tanya lagi, senyap lagi 😌 I ok je biasa lah cust macam2 ragam. Tp nak pesan jgn senyap lama2 sgt tau awak. Jerawat makin naik, kulit makin kusam, jeragat makin banyak. Lambat bertindak lambat lah dpt skin sihat cantik. Cust skin dessert semua obses nak calit sd hari2. Why? Haa tu awak kena try sendiri...😉 #skindessert #skindessertjohor #skindessertjb #skindessertbatupahat #skindessertbp #nbserum #nbcream #nbkrim #skindessertsegamat #skindessertmuar #skindessertpj #skindessertcheras #skindessertkuantan #skindessertkl #skindessertselangor #skindessertkedah #skindessertperak #skindessertsabah #skindessertsarawak #skindessertkelantan #skindessertpahang #skindessertagent #skindessertterengganu #skindessertmelaka #skindessertpasirgudang #skindessertperlis #skindessertnegerisembilan #skindessertdamansara #agentskindessert

  •  6  0  3 July, 2020
  • Minyak grapeseed adalah sumber vitamin E yang baik, bahkan lebih dari minyak zaitun. Vitamin E adalah vitamin yang bekerja sebagai antioksidan untuk membantu melindungi sel dari radikal bebas yang dikaitkan dengan kanker, penyakit jantung, dan penyakit kronis lainnya.
.

Kombinasi omega-6 dan vitamin E dalam minyak biji anggur dapat membantu menjaga kesehatan kulit dengan melawan peradangan yang diakibatkan oleh radikal bebas. Radikal bebas juga bisa menyebabkan penuaan dini pada kulit, yang ditandai dengan kulit kering serta perubahan warna kulit.
. 
.
#nurfellabeautyscaracne #nbscarteraphyserum #nbscartreatmentskinsolution #nbserum  #original #sabah #agentnbcreamwanted #teamkakasabah
  • Minyak grapeseed adalah sumber vitamin E yang baik, bahkan lebih dari minyak zaitun. Vitamin E adalah vitamin yang bekerja sebagai antioksidan untuk membantu melindungi sel dari radikal bebas yang dikaitkan dengan kanker, penyakit jantung, dan penyakit kronis lainnya.
    .

    Kombinasi omega-6 dan vitamin E dalam minyak biji anggur dapat membantu menjaga kesehatan kulit dengan melawan peradangan yang diakibatkan oleh radikal bebas. Radikal bebas juga bisa menyebabkan penuaan dini pada kulit, yang ditandai dengan kulit kering serta perubahan warna kulit.
    .
    .
    #nurfellabeautyscaracne #nbscarteraphyserum #nbscartreatmentskinsolution #nbserum #original #sabah #agentnbcreamwanted #teamkakasabah

  •  22  0  3 July, 2020

Top #nbserum Posts

  • Puas cari rawatan terbaik hapuskan jerawat,jeragat, parutt akhirnya bertemu juga jalan terbaik.

Siapa ada masalah jerawat + berparut + kulit berminyak + kulit kusam?

Mula-mula dia hapuskan jerawat, kemudian pudarkan parut. Kita konsisten lagi. Eh tengok kulit makin cerah, konsisten lagi. Eh kenapa makin glowing? Satu persatu #krimsaka rawat dari dalam

Ada masalah jerawat dan hampir giveup? 
Meh Saya bantu😘

#nbkrimstokis #nbcream #krimsakaberubat #serum #pewiitscarserum #serumparutjerawat #creamjeragat #ubatjeragat #ubatjerawat 
#krimparutviral #jerawat #jeragathilang #nakcantik #nbcream #nbserum #serumtreatment #berbuihlove #serumjerawat #serumjeragat #creamberubat #creamjerawat #jeragat #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #nakcantik
  • Puas cari rawatan terbaik hapuskan jerawat,jeragat, parutt akhirnya bertemu juga jalan terbaik.

    Siapa ada masalah jerawat + berparut + kulit berminyak + kulit kusam?

    Mula-mula dia hapuskan jerawat, kemudian pudarkan parut. Kita konsisten lagi. Eh tengok kulit makin cerah, konsisten lagi. Eh kenapa makin glowing? Satu persatu #krimsaka rawat dari dalam

    Ada masalah jerawat dan hampir giveup?
    Meh Saya bantu😘

    #nbkrimstokis #nbcream #krimsakaberubat #serum #pewiitscarserum #serumparutjerawat #creamjeragat #ubatjeragat #ubatjerawat
    #krimparutviral #jerawat #jeragathilang #nakcantik #nbcream #nbserum #serumtreatment #berbuihlove #serumjerawat #serumjeragat #creamberubat #creamjerawat #jeragat #sabunjerawat #sabunjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #nakcantik

  •  2  1  1 June, 2020
  • Tengok gambar je dah rasa sejuk, kalau pakai korang rasa?? Sejuk plus pulak berangin memang tido lena jawabnya tiap malam kann 😍

Effect #sejukberangin #ais dan #pudina  ni dua-dua ada dalam #susukkulit yang bertindakbalas bila disimbah pada kulit.

#NBserum
  • Tengok gambar je dah rasa sejuk, kalau pakai korang rasa?? Sejuk plus pulak berangin memang tido lena jawabnya tiap malam kann 😍

    Effect #sejukberangin #ais dan #pudina ni dua-dua ada dalam #susukkulit yang bertindakbalas bila disimbah pada kulit.

    #NBserum

  •  109  0  21 April, 2020
  • NB SCAR TREATMENT SERUM atau yang di kenal dengan NB Serum adalah  Premium Serum  dengan nutrisi utama  yaitu :
. .
♡  Grape Seed Extract.
- Menyembuhkan dan mencegah jerawat.
- Meratakan warna kulit akibat hiperpigmentasi.
- Mengurangi produksi melamin kulit.
- Menyamarkan kerutan dan garis halus wajah.
- kadar minyak di wajah lebih seimbang.
- Melembabkan kulit. .
.
♡  Pitera
- Membantu fungsi utama kulit.
- Mengganti cairan utama kulit.
- Menghaluskan tekstur permukaan kulit.
- Membantu menyeimbangkan PH kulit.
- Membuat kulit lebih bersih dan cerah. .
.
♡ Hyaluronic Acid.
- Melembabkan kulit.
- Mengurangi kerutan.
- Memperbaiki tekstur kulit.
- Mengecilkan pori besar. .
.
♡ Aloe Vera.
- Mengandung antioksidan bagi kulit.
- Meredakan radang pada kulit.
- Melembabkan kulit wajah. .
.
♡ Glutathione.
- Meningkatkan elastisitas kulit.
- Memberikan perlindungan radikal bebas.
- Membuat kulit lebih putih dan sehat. .
.
♡ Collagen Extract.
- Meregenerasi sel kulit wajah.
- Mengencangkan kulit wajah.
- Menghambat timbulnya kerutan diwajah.

Keunggulan NB Serum :
- sesuai untuk semua jenis kulit.
- anti bakteri alami.
- bisa di jadikan sebagai makeup based.
- membantu merawat selulit pada kulit.
- bisa digunakan pria dan wanita.
. . . . 
#nbcream #nbserum #nbscaracnecream #nbscarteraphyserum #serumjerawat #serumbopeng #serumwajah #jualazanis #skincarekorea #skincarejepang
  • NB SCAR TREATMENT SERUM atau yang di kenal dengan NB Serum adalah Premium Serum dengan nutrisi utama yaitu :
    . .
    ♡ Grape Seed Extract.
    - Menyembuhkan dan mencegah jerawat.
    - Meratakan warna kulit akibat hiperpigmentasi.
    - Mengurangi produksi melamin kulit.
    - Menyamarkan kerutan dan garis halus wajah.
    - kadar minyak di wajah lebih seimbang.
    - Melembabkan kulit. .
    .
    ♡ Pitera
    - Membantu fungsi utama kulit.
    - Mengganti cairan utama kulit.
    - Menghaluskan tekstur permukaan kulit.
    - Membantu menyeimbangkan PH kulit.
    - Membuat kulit lebih bersih dan cerah. .
    .
    ♡ Hyaluronic Acid.
    - Melembabkan kulit.
    - Mengurangi kerutan.
    - Memperbaiki tekstur kulit.
    - Mengecilkan pori besar. .
    .
    ♡ Aloe Vera.
    - Mengandung antioksidan bagi kulit.
    - Meredakan radang pada kulit.
    - Melembabkan kulit wajah. .
    .
    ♡ Glutathione.
    - Meningkatkan elastisitas kulit.
    - Memberikan perlindungan radikal bebas.
    - Membuat kulit lebih putih dan sehat. .
    .
    ♡ Collagen Extract.
    - Meregenerasi sel kulit wajah.
    - Mengencangkan kulit wajah.
    - Menghambat timbulnya kerutan diwajah.

    Keunggulan NB Serum :
    - sesuai untuk semua jenis kulit.
    - anti bakteri alami.
    - bisa di jadikan sebagai makeup based.
    - membantu merawat selulit pada kulit.
    - bisa digunakan pria dan wanita.
    . . . .
    #nbcream #nbserum #nbscaracnecream #nbscarteraphyserum #serumjerawat #serumbopeng #serumwajah #jualazanis #skincarekorea #skincarejepang

  •  138  5  7 January, 2020
  • Perempuan kalau jerawat naik seketul 2 pon dah rasa macam tak senang duduk😅
Since sapu NB krim, beberapa minggu dah takda jerawat, just bekas2 jerawat.
.
. 
For those yang dah macam2 try produk nak hilangkan parut jerawat, jerawat , korang kena try NB nih, result dia memang terbaik
.
. 
#NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove  #nbshahalam #uitmshahalam
  • Perempuan kalau jerawat naik seketul 2 pon dah rasa macam tak senang duduk😅
    Since sapu NB krim, beberapa minggu dah takda jerawat, just bekas2 jerawat.
    .
    .
    For those yang dah macam2 try produk nak hilangkan parut jerawat, jerawat , korang kena try NB nih, result dia memang terbaik
    .
    .
    #NBScarTreatment #Nbcream #nbserum #berbuihlove #nurfellabeuty #nurfellabeautyhq #serum #serumjeragat #serumjerawat #nbcream #nbserum #nbfeedback #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitcantik #kulitsihat #shahalam #selfie #jerawat #jeragat #berbuihlove #nbshahalam #uitmshahalam

  •  6  0  27 June, 2020
  • Rahasia banyak orang percaya dan beralih menggunakan produk dari @nurfellabeauty.id sebagai perawatan utama kulit mereka : .
√ Di produksi sesusai standar farmasi dan di awasi ketat di pabrik sendiri (bukan produk maklon). .
√ Penggunaan bahan yang terbaik dikelasnya. .
√ Skincare yang bersifat pharmaceutical. .
√ Komposisi 100% sesuai label..
√ Bebas dari bahan zat kimia berbahaya. .
√ Bebas dari Paraben dan SLS. .
√ Bisa dipakai oleh Bayi yang kulitnya bermasalah.
. .
. 
Silahkan konsultasi dengan kami di nomor WA 08114530052 untuk mendapatkan informasi pilihan produk yang sesuai dengan kondisi epidermis kulit anda. .
.
.
.
#nurfellabeauty #nbcream #nbserum #bopeng #jerawat #obatluka #flekhitam #kulitbayi #bekasluka #serumwajah #radangkulit
  • Rahasia banyak orang percaya dan beralih menggunakan produk dari @nurfellabeauty.id sebagai perawatan utama kulit mereka : .
    √ Di produksi sesusai standar farmasi dan di awasi ketat di pabrik sendiri (bukan produk maklon). .
    √ Penggunaan bahan yang terbaik dikelasnya. .
    √ Skincare yang bersifat pharmaceutical. .
    √ Komposisi 100% sesuai label..
    √ Bebas dari bahan zat kimia berbahaya. .
    √ Bebas dari Paraben dan SLS. .
    √ Bisa dipakai oleh Bayi yang kulitnya bermasalah.
    . .
    .
    Silahkan konsultasi dengan kami di nomor WA 08114530052 untuk mendapatkan informasi pilihan produk yang sesuai dengan kondisi epidermis kulit anda. .
    .
    .
    .
    #nurfellabeauty #nbcream #nbserum #bopeng #jerawat #obatluka #flekhitam #kulitbayi #bekasluka #serumwajah #radangkulit

  •  123  0  28 February, 2020
  • ・・・
NB SCAR TREATMENT SERUM atau yang di kenal dengan NB Serum adalah  Premium Serum  dengan nutrisi utama  yaitu :
. .
♡  Grape Seed Extract.
- Menyembuhkan dan mencegah jerawat.
- Meratakan warna kulit akibat hiperpigmentasi.
- Mengurangi produksi melamin kulit.
- Menyamarkan kerutan dan garis halus wajah.
- kadar minyak di wajah lebih seimbang.
- Melembabkan kulit. .
.
♡  Pitera
- Membantu fungsi utama kulit.
- Mengganti cairan utama kulit.
- Menghaluskan tekstur permukaan kulit.
- Membantu menyeimbangkan PH kulit.
- Membuat kulit lebih bersih dan cerah. .
.
♡ Hyaluronic Acid.
- Melembabkan kulit.
- Mengurangi kerutan.
- Memperbaiki tekstur kulit.
- Mengecilkan pori besar. .
.
♡ Aloe Vera.
- Mengandung antioksidan bagi kulit.
- Meredakan radang pada kulit.
- Melembabkan kulit wajah. .
.
♡ Glutathione.
- Meningkatkan elastisitas kulit.
- Memberikan perlindungan radikal bebas.
- Membuat kulit lebih putih dan sehat. .
.
♡ Collagen Extract.
- Meregenerasi sel kulit wajah.
- Mengencangkan kulit wajah.
- Menghambat timbulnya kerutan diwajah.

Keunggulan NB Serum :
- sesuai untuk semua jenis kulit.
- anti bakteri alami.
- bisa di jadikan sebagai makeup based.
- membantu merawat selulit pada kulit.
- bisa digunakan pria dan wanita.
. . . . 
#nbcream #nbserum #nbscaracnecream #nbscarteraphyserum #serumjerawat #serumbopeng #serumwajah #jualazanis #skincarekorea #skincarejepang
  • ・・・
    NB SCAR TREATMENT SERUM atau yang di kenal dengan NB Serum adalah Premium Serum dengan nutrisi utama yaitu :
    . .
    ♡ Grape Seed Extract.
    - Menyembuhkan dan mencegah jerawat.
    - Meratakan warna kulit akibat hiperpigmentasi.
    - Mengurangi produksi melamin kulit.
    - Menyamarkan kerutan dan garis halus wajah.
    - kadar minyak di wajah lebih seimbang.
    - Melembabkan kulit. .
    .
    ♡ Pitera
    - Membantu fungsi utama kulit.
    - Mengganti cairan utama kulit.
    - Menghaluskan tekstur permukaan kulit.
    - Membantu menyeimbangkan PH kulit.
    - Membuat kulit lebih bersih dan cerah. .
    .
    ♡ Hyaluronic Acid.
    - Melembabkan kulit.
    - Mengurangi kerutan.
    - Memperbaiki tekstur kulit.
    - Mengecilkan pori besar. .
    .
    ♡ Aloe Vera.
    - Mengandung antioksidan bagi kulit.
    - Meredakan radang pada kulit.
    - Melembabkan kulit wajah. .
    .
    ♡ Glutathione.
    - Meningkatkan elastisitas kulit.
    - Memberikan perlindungan radikal bebas.
    - Membuat kulit lebih putih dan sehat. .
    .
    ♡ Collagen Extract.
    - Meregenerasi sel kulit wajah.
    - Mengencangkan kulit wajah.
    - Menghambat timbulnya kerutan diwajah.

    Keunggulan NB Serum :
    - sesuai untuk semua jenis kulit.
    - anti bakteri alami.
    - bisa di jadikan sebagai makeup based.
    - membantu merawat selulit pada kulit.
    - bisa digunakan pria dan wanita.
    . . . .
    #nbcream #nbserum #nbscaracnecream #nbscarteraphyserum #serumjerawat #serumbopeng #serumwajah #jualazanis #skincarekorea #skincarejepang

  •  266  1  13 February, 2020