#nbcreamshahalam Instagram Photos & Videos

nbcreamshahalam - 421 posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
8.3
average likes

Latest #nbcreamshahalam Posts

  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream ๐Ÿ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit. 
1: Hydrating kulit 
2 : gatal - gatal
3 : Eczema
4 : Jangkitan kulit ๐Ÿ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) 
1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit. 
2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari  Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari 
Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
- Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk ๐Ÿ“Œ .ANTISEPTIK 
mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
* luka * luka kebakaran * Ruam ruam , 
https://berminattttt.wasap.my/

#scaracnetherephycream
#krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik  #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream ๐Ÿ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

    Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit.
    1: Hydrating kulit
    2 : gatal - gatal
    3 : Eczema
    4 : Jangkitan kulit ๐Ÿ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E )
    1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit.
    2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari
    Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

    Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
    - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk ๐Ÿ“Œ .ANTISEPTIK
    mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
    * luka * luka kebakaran * Ruam ruam ,
    https://berminattttt.wasap.my/

    #scaracnetherephycream
    #krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang

  •  0  0  4 hours ago
  • Masa untuk buang parut!
.

Korang dah bagi skin korang rasa  susuk kulit #NBScarSerum yang fresh rasa pepermint ni ke belum?. Fuhh sampai jerawat pon kecuttt berdesuppp pantas.

Cuma titik 2-3 drop je susuk kulit ni kat dahi, pipi, dagu pastu urut arah menaik nak bagi korang look awet muda. Senang je uolls๐Ÿ˜˜ NB Scar Treatment serum, serum paling power utk rawat semua masalah kulit korang! 
HARGA MURAH SANGAT UOLS RM30 sahaja! โค
.
Jom baca Fungsi serum ni dari setiap bahan utama yang terkandung  dlm serum ni๐Ÿ‘‡

#BijiAnggur - Bertindak sebgai bahan anti bakteria
- Sangat berkesan memudarkan bekas luka dan parut
- Mengecutkan jerawat
- Vitamin E

#Pitera - Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar
- Membuang sel kulit mati - Mencegah kulit dari kekeringan

#HyaluronicAcid - Memberi kelembapan pada kulit
- Mengurangi garis halus dan kedutan
- Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut.

#AloeVera - Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang
- Merawat mslh jerawat
- Mampu merawat masalah kulit .

Whatsapp LINDA 018-7627859 cepatt!

.
#nbcreamshahalam #nbcreamHQ #nbcreamselangor #nbcreamoriginal  #skincarelulusKKM #skincareparabenfree #parabenfreeskincare #ubatjerawat #nbscaracnecream #serumparut #serumparutjerawat
  • Masa untuk buang parut!
    .

    Korang dah bagi skin korang rasa susuk kulit #NBScarSerum yang fresh rasa pepermint ni ke belum?. Fuhh sampai jerawat pon kecuttt berdesuppp pantas.

    Cuma titik 2-3 drop je susuk kulit ni kat dahi, pipi, dagu pastu urut arah menaik nak bagi korang look awet muda. Senang je uolls๐Ÿ˜˜ NB Scar Treatment serum, serum paling power utk rawat semua masalah kulit korang!
    HARGA MURAH SANGAT UOLS RM30 sahaja! โค
    .
    Jom baca Fungsi serum ni dari setiap bahan utama yang terkandung dlm serum ni๐Ÿ‘‡

    #BijiAnggur - Bertindak sebgai bahan anti bakteria
    - Sangat berkesan memudarkan bekas luka dan parut
    - Mengecutkan jerawat
    - Vitamin E

    #Pitera - Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar
    - Membuang sel kulit mati - Mencegah kulit dari kekeringan

    #HyaluronicAcid - Memberi kelembapan pada kulit
    - Mengurangi garis halus dan kedutan
    - Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut.

    #AloeVera - Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang
    - Merawat mslh jerawat
    - Mampu merawat masalah kulit .

    Whatsapp LINDA 018-7627859 cepatt!

    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamHQ #nbcreamselangor #nbcreamoriginal #skincarelulusKKM #skincareparabenfree #parabenfreeskincare #ubatjerawat #nbscaracnecream #serumparut #serumparutjerawat

  •  5  2  9 July, 2020
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

Jangan takot laburkan modal starting RM230 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

Untuk bulan Julai 2020 ni:
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team  Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulanโ€”sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri ๐Ÿ”ฅ

Norhaslinda Hussin 
Leader #TeamFlyHigherโ€” Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjayaโ—๏ธ
Jom mula: Whatsapp 018-7627859
www.wasap.my/60187627859/NakJoinTeamLinda

BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR ๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธ
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

    Jangan takot laburkan modal starting RM230 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

    Untuk bulan Julai 2020 ni:
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

    Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulanโ€”sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri ๐Ÿ”ฅ

    Norhaslinda Hussin
    Leader #TeamFlyHigherโ€” Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjayaโ—๏ธ
    Jom mula: Whatsapp 018-7627859
    www.wasap.my/60187627859/NakJoinTeamLinda

    BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR ๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธ
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang

  •  9  1  9 July, 2020
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

Untuk #NBCreamAgent modal starting RM110-200 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

Untuk bulan Julai 2020 ni:
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team  Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulanโ€”sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri ๐Ÿ”ฅ

Norhaslinda Hussin 
Leader #TeamFlyHigherโ€” Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjayaโ—๏ธ
Jom mula: Whatsapp 018-7627859

BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR ๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธ
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang
  • Korang taknak ke berniaga online, dapat macam2 ilmu/teknik letopkan sales dalam team Linda, dapat tambah duit dalam bank, bantu mak ayah suami dan bebas hutang! Semua ni bermula dgn kembangkan modal ciput yang kita ada.

    Untuk #NBCreamAgent modal starting RM110-200 pun. Kalau takbuat apa2, duit tu akan stay byk tu je sampai bila2. Tapi dgn berniaga duit tu beranak confirm jadi beribu!

    Untuk bulan Julai 2020 ni:
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal
    Linda #OpenAgent 10 seat utk yang terawal

    Lepasni awak takpelik dah kenapa ramai team Linda(TeamFlyHigher) boleh buat income dari rumah je tapi boleh buat ribu2 sebulanโ€”sebab barang senang jual, permintaan tinggi, customer repeat tinggi sampai takmenang tangan, margin untung pun besar nanti awak rasalah sendiri ๐Ÿ”ฅ

    Norhaslinda Hussin
    Leader #TeamFlyHigherโ€” Mula dari bawah takpe tapi dgn usaha & konsisten awak boleh terbang tinggi dan lebih berjayaโ—๏ธ
    Jom mula: Whatsapp 018-7627859

    BOLEH DIRECT LINDA, NANTI LINDA AJAR ๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธ
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamsubangjaya #nbagentshahalam #nbscaracneshahalam #nbserumshahalam #nbserumsubangjaya #nbserumklang #nbcreamklang

  •  6  0  9 July, 2020
  • ๐Ÿ’NB SCAR ACNE THERAPY CREAM (5g)๐Ÿ’
.
Ada ke yang masih ragu-ragu dengan #krimberubatNB nii? Jangan risau & bimbang sayang. Produk ni lulus kkm.

Kenapa dia dipanggil krim berubat ?
Sebab dalam ni ada bahan anti septik untuk kecutkan jerawat korang tu. Antiseptik ni la yang membunuh segala atok nenek bakteria dan kuman kat skin uolls tu.

Bila konsisten sapu, teros terbantut la pertumbuhan jerawat. Tak jadi nak membesar. Apalagi nak beranak pinak. Terus lari merajuk membawa diri๐Ÿ˜„
.
Antara Kelebihannya :
๐ŸŒน Mengecilkan pori terbuka
๐ŸŒน Memudarkan jeragat dan mengecutkan jerawat
๐ŸŒน Merawat kulit sunburn
๐ŸŒน Melembapkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal kulit berminyak
๐ŸŒน Merawat rasa gatal untuk kulit elegik
๐ŸŒน Mengandungi antiseptic untuk mematikan kuman
๐ŸŒน Merawat masalah muka kronik
๐ŸŒน Memudarkan dan menghilangkan parut gelap dan berlekuk
๐ŸŒน Bau seperti ubat dan tiada pengelupasan
.
๐Ÿ™…โ€โ™€Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
๐Ÿ‘‰HARGA : RM29
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#nbscaracnecream #nbscaracnetherapycream #nbacnescar #nbacnecream #nbscar #nbscaracnecream #nbcream #nbcreamkelantan #nbcreammelaka #nbcreamoriginalhq #nbcreampenang #nbcreamshahalam #nbcreamoriginal #nbcreamberubat #nbcreamselangor #creamnb #krimnb #nbkrim #krimparutnb #nbkrimstokis #krimpuakanb #krimnbhq #krimnbviral #nbkrimberubat #krimnbklang #nbkrimpuaka #krimnbshahalam #nurfellabeauty #nurfellabeautyhq #nurfellahq
  • ๐Ÿ’NB SCAR ACNE THERAPY CREAM (5g)๐Ÿ’
    .
    Ada ke yang masih ragu-ragu dengan #krimberubatNB nii? Jangan risau & bimbang sayang. Produk ni lulus kkm.

    Kenapa dia dipanggil krim berubat ?
    Sebab dalam ni ada bahan anti septik untuk kecutkan jerawat korang tu. Antiseptik ni la yang membunuh segala atok nenek bakteria dan kuman kat skin uolls tu.

    Bila konsisten sapu, teros terbantut la pertumbuhan jerawat. Tak jadi nak membesar. Apalagi nak beranak pinak. Terus lari merajuk membawa diri๐Ÿ˜„
    .
    Antara Kelebihannya :
    ๐ŸŒน Mengecilkan pori terbuka
    ๐ŸŒน Memudarkan jeragat dan mengecutkan jerawat
    ๐ŸŒน Merawat kulit sunburn
    ๐ŸŒน Melembapkan kulit kering
    ๐ŸŒน Mengawal kulit berminyak
    ๐ŸŒน Merawat rasa gatal untuk kulit elegik
    ๐ŸŒน Mengandungi antiseptic untuk mematikan kuman
    ๐ŸŒน Merawat masalah muka kronik
    ๐ŸŒน Memudarkan dan menghilangkan parut gelap dan berlekuk
    ๐ŸŒน Bau seperti ubat dan tiada pengelupasan
    .
    ๐Ÿ™…โ€โ™€Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    ๐Ÿ‘‰HARGA : RM29
    ๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
    ๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
    ๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

    #nbscaracnecream #nbscaracnetherapycream #nbacnescar #nbacnecream #nbscar #nbscaracnecream #nbcream #nbcreamkelantan #nbcreammelaka #nbcreamoriginalhq #nbcreampenang #nbcreamshahalam #nbcreamoriginal #nbcreamberubat #nbcreamselangor #creamnb #krimnb #nbkrim #krimparutnb #nbkrimstokis #krimpuakanb #krimnbhq #krimnbviral #nbkrimberubat #krimnbklang #nbkrimpuaka #krimnbshahalam #nurfellabeauty #nurfellabeautyhq #nurfellahq

  •  2  0  8 July, 2020
  • ๐Ÿ’NB SCAR TREATMENT SKIN SOLUTION (10ML)๐Ÿ’
.
KELEBIHAN SCAR TREATMENT GEL :

1. BijiAnggur
๐ŸŒน Bertindak sbgai bahan anti bakteria
๐ŸŒน Memudarkan bekas luka dan parut
๐ŸŒน Mengecutkan jerawat
๐ŸŒน Vitamin E

2. Pitera
๐ŸŒน Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar
๐ŸŒน Membuang sel kulit mati
๐ŸŒน Mencegah kulit dari kekeringan

3. HyaluronicAcid
๐ŸŒน Memberi kelembapan pada kulit
๐ŸŒน Mengurangi garis halus dan kedutan
๐ŸŒน Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut.

4. AloeVera
๐ŸŒน Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang
๐ŸŒน Merawat mslh jerawat
๐ŸŒน Mampu merawat masalah kulit berminyak.
.
โœ”Bebas kimia, SELAMAT dan lulus KKM
๐Ÿค—Dapatkan segera sementara stok masih ada !
.
โš ๏ธSaya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
๐Ÿ‘‰HARGA : RM36
๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

#nbscaracnecream #nbscaracnetherapycream #nbacnescar #nbacnecream #nbscar #nbscaracnecream #nbcream #nbcreamkelantan #nbcreamshahalam #nbcreamoriginal #nbcreamberubat #nbcreamselangor #creamnb #krimnb #nbkrim #krimparutnb #nbkrimstokis #krimpuakanb #krimnbhq #krimnbviral #nbkrimberubat #krimnbklang #nbkrimpuaka #krimnbshahalam #nurfellabeauty #nurfellabeautyhq #nbscartreatment #nbscartreatmentserum #nbscartreatmentskinsolution #nbserum #serumnb
  • ๐Ÿ’NB SCAR TREATMENT SKIN SOLUTION (10ML)๐Ÿ’
    .
    KELEBIHAN SCAR TREATMENT GEL :

    1. BijiAnggur
    ๐ŸŒน Bertindak sbgai bahan anti bakteria
    ๐ŸŒน Memudarkan bekas luka dan parut
    ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat
    ๐ŸŒน Vitamin E

    2. Pitera
    ๐ŸŒน Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar
    ๐ŸŒน Membuang sel kulit mati
    ๐ŸŒน Mencegah kulit dari kekeringan

    3. HyaluronicAcid
    ๐ŸŒน Memberi kelembapan pada kulit
    ๐ŸŒน Mengurangi garis halus dan kedutan
    ๐ŸŒน Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut.

    4. AloeVera
    ๐ŸŒน Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang
    ๐ŸŒน Merawat mslh jerawat
    ๐ŸŒน Mampu merawat masalah kulit berminyak.
    .
    โœ”Bebas kimia, SELAMAT dan lulus KKM
    ๐Ÿค—Dapatkan segera sementara stok masih ada !
    .
    โš ๏ธSaya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    ๐Ÿ‘‰HARGA : RM36
    ๐Ÿ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
    ๐Ÿ‘‰100% ORIGINAL
    ๐Ÿ‘‰WHATSAPP๐Ÿ“ฒ 0197330691

    #nbscaracnecream #nbscaracnetherapycream #nbacnescar #nbacnecream #nbscar #nbscaracnecream #nbcream #nbcreamkelantan #nbcreamshahalam #nbcreamoriginal #nbcreamberubat #nbcreamselangor #creamnb #krimnb #nbkrim #krimparutnb #nbkrimstokis #krimpuakanb #krimnbhq #krimnbviral #nbkrimberubat #krimnbklang #nbkrimpuaka #krimnbshahalam #nurfellabeauty #nurfellabeautyhq #nbscartreatment #nbscartreatmentserum #nbscartreatmentskinsolution #nbserum #serumnb

  •  2  0  8 July, 2020
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream ๐Ÿ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit. 
1: Hydrating kulit 
2 : gatal - gatal
3 : Eczema
4 : Jangkitan kulit ๐Ÿ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) 
1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit. 
2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari  Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari 
Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
- Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk ๐Ÿ“Œ .ANTISEPTIK 
mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
* luka * luka kebakaran * Ruam ruam , 
https://berminattttt.wasap.my/

#scaracnetherephycream
#krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik  #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream ๐Ÿ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

    Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit.
    1: Hydrating kulit
    2 : gatal - gatal
    3 : Eczema
    4 : Jangkitan kulit ๐Ÿ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E )
    1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit.
    2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari
    Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

    Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
    - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk ๐Ÿ“Œ .ANTISEPTIK
    mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
    * luka * luka kebakaran * Ruam ruam ,
    https://berminattttt.wasap.my/

    #scaracnetherephycream
    #krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang

  •  0  0  6 July, 2020
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream ๐Ÿ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit. 
1: Hydrating kulit 
2 : gatal - gatal
3 : Eczema
4 : Jangkitan kulit ๐Ÿ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) 
1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit. 
2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari  Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari 
Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
- Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk ๐Ÿ“Œ .ANTISEPTIK 
mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
* luka * luka kebakaran * Ruam ruam , 
https://berminattttt.wasap.my/

#scaracnetherephycream
#krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik  #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream ๐Ÿ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

    Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit.
    1: Hydrating kulit
    2 : gatal - gatal
    3 : Eczema
    4 : Jangkitan kulit ๐Ÿ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E )
    1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit.
    2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari
    Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

    Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
    - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk ๐Ÿ“Œ .ANTISEPTIK
    mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
    * luka * luka kebakaran * Ruam ruam ,
    https://berminattttt.wasap.my/

    #scaracnetherephycream
    #krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang

  •  1  0  6 July, 2020
  • SATU SET #NBScarAcneTherapy ADALAH JAWAPAN UNTUK SEGALA MASALAH KULIT?

Pakai macam2 skincare sudah, 
Sapu macam2 #ubatjerawat pun sudah,
Pergi try #Facialspa pun dah banyak kali ulang,
Tapi jerawat, jeragat pun tak hilang-hilang apatah lagi parut di muka? 
Jerawat asyik tumbuh memanjang? 
Sis tak jual set2 mahal, ini #SetSkinTherapy yang mampu milik, berkualiti dan berkesan

NB SCAR ACNE THERAPY:
Ada pilihan combo dan full set:
โœ…SOAP 50gm + SERUM 10ml +CREAM 5gm(trial): RM85
โœ… SOAP 50gm + SERUM 10ml + CREAM 9gm(besar): RM103
โœ… SERUM 10ml + CREAM 5gm(trial): RM57
โœ… SERUM 10ml + CREAM 9gm: RM75

Semua produk lulus KKM dan Farmasi Negara. 
Jom cuba, tampil lebih yakin dengan kulit lebih sihat
.

#KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat  #AcneTreatmentMalaysia #nbselangor  #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream  #krimnbscaracne  #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat #Krimparut #krimjerawat #subangjaya #nbusj2 #nbsijangkang
  • SATU SET #NBScarAcneTherapy ADALAH JAWAPAN UNTUK SEGALA MASALAH KULIT?

    Pakai macam2 skincare sudah,
    Sapu macam2 #ubatjerawat pun sudah,
    Pergi try #Facialspa pun dah banyak kali ulang,
    Tapi jerawat, jeragat pun tak hilang-hilang apatah lagi parut di muka?
    Jerawat asyik tumbuh memanjang?
    Sis tak jual set2 mahal, ini #SetSkinTherapy yang mampu milik, berkualiti dan berkesan

    NB SCAR ACNE THERAPY:
    Ada pilihan combo dan full set:
    โœ…SOAP 50gm + SERUM 10ml +CREAM 5gm(trial): RM85
    โœ… SOAP 50gm + SERUM 10ml + CREAM 9gm(besar): RM103
    โœ… SERUM 10ml + CREAM 5gm(trial): RM57
    โœ… SERUM 10ml + CREAM 9gm: RM75

    Semua produk lulus KKM dan Farmasi Negara.
    Jom cuba, tampil lebih yakin dengan kulit lebih sihat
    .

    #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat #AcneTreatmentMalaysia #nbselangor #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream #krimnbscaracne #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat #Krimparut #krimjerawat #subangjaya #nbusj2 #nbsijangkang

  •  13  0  6 July, 2020
  • ๐Ÿ’ขLELAKI PON BOLEH PAKAI NURFELLA BEAUTY๐Ÿ’ข

Guys, ramai yg piyem & was4p tanya boleh ka lelaki guna NB ni. emma pon ada c.u.s.t.o.m.e.r lelaki yg guna NB ni. Ada yg nak b3li kan utk husband. Nah, emma b3lanjA test!moni lelaki yg guna NB.

Jgn risau, NB ni NO MERCURY so takkan menghakiskan kUlit muka.
โœ”๏ธ Lulus Labtest, KKM
โœ”๏ธ Masuk dlm farmasiยฒ terpilih.

B3rmin4t?
tekan link dibio untuk ws emma ๐Ÿ˜˜
.

#NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat  #AcneTreatmentMalaysia #nbselangor  #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream  #krimnbscaracne 
#NBScarAcneTherapyCream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat #Krimparut #krimjerawat #subangjaya #nbusj2 #nbsijangkang
  • ๐Ÿ’ขLELAKI PON BOLEH PAKAI NURFELLA BEAUTY๐Ÿ’ข

    Guys, ramai yg piyem & was4p tanya boleh ka lelaki guna NB ni. emma pon ada c.u.s.t.o.m.e.r lelaki yg guna NB ni. Ada yg nak b3li kan utk husband. Nah, emma b3lanjA test!moni lelaki yg guna NB.

    Jgn risau, NB ni NO MERCURY so takkan menghakiskan kUlit muka.
    โœ”๏ธ Lulus Labtest, KKM
    โœ”๏ธ Masuk dlm farmasiยฒ terpilih.

    B3rmin4t?
    tekan link dibio untuk ws emma ๐Ÿ˜˜
    .

    #NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat #AcneTreatmentMalaysia #nbselangor #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream #krimnbscaracne
    #NBScarAcneTherapyCream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat #Krimparut #krimjerawat #subangjaya #nbusj2 #nbsijangkang

  •  14  0  5 July, 2020
  • wooww... cust saya berpuas hati hanya  merawat jerawat dengan NB cream sahajaโ—โ— akibat tersalah pakai skincare, kulit adik ni rosak terok berbulan2. Macam2 dah cuba tapi tak berhasil. 
Alhamdulillah,  pakai nb cream yg 10 gram punya, tahan untuk 2 bln lebih, byk perubahan berlaku. Pakai secara konsisten, pasti  dpt skin yg cantik dan sihat๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜
.
.
Berminat? 
Jom tekan link in bioโ˜for more detail๐Ÿ˜‰
.

#NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat  #AcneTreatmentMalaysia #SkincareLulusKKM #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream  #krimnbscaracne 
#NBScarAcneTherapyCream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat #Krimparut #krimjerawat #agentneeded #dropshipskincare
  • wooww... cust saya berpuas hati hanya merawat jerawat dengan NB cream sahajaโ—โ— akibat tersalah pakai skincare, kulit adik ni rosak terok berbulan2. Macam2 dah cuba tapi tak berhasil.
    Alhamdulillah, pakai nb cream yg 10 gram punya, tahan untuk 2 bln lebih, byk perubahan berlaku. Pakai secara konsisten, pasti dpt skin yg cantik dan sihat๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜
    .
    .
    Berminat?
    Jom tekan link in bioโ˜for more detail๐Ÿ˜‰
    .

    #NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat #AcneTreatmentMalaysia #SkincareLulusKKM #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream #krimnbscaracne
    #NBScarAcneTherapyCream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat #Krimparut #krimjerawat #agentneeded #dropshipskincare

  •  12  0  5 July, 2020
  • Thank you Alisya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Alisya pengguna setia NB kita,
nak tahu best ke tak NB Scar Acne Therapy ni PM je Lisya ni supaya dapat feedback jujur.

Sebab selalu korang kan susah nak percaya sangat feedback dari seller sebab nanti korang kata yelah sebab dia jual memang lah cakap produk ni bagus hahaha kannn gituewww! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
#NBshahalam #NBCreamShahAlam #NBscaracneShahAlam
  • Thank you Alisya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    .
    Alisya pengguna setia NB kita,
    nak tahu best ke tak NB Scar Acne Therapy ni PM je Lisya ni supaya dapat feedback jujur.

    Sebab selalu korang kan susah nak percaya sangat feedback dari seller sebab nanti korang kata yelah sebab dia jual memang lah cakap produk ni bagus hahaha kannn gituewww! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    .
    #NBshahalam #NBCreamShahAlam #NBscaracneShahAlam

  •  10  2  5 July, 2020
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream ๐Ÿ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit. 
1: Hydrating kulit 
2 : gatal - gatal
3 : Eczema
4 : Jangkitan kulit ๐Ÿ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) 
1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit. 
2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari  Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari 
Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
- Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk ๐Ÿ“Œ .ANTISEPTIK 
mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
* luka * luka kebakaran * Ruam ruam , 
https://berminattttt.wasap.my/

#scaracnetherephycream
#krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik  #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream ๐Ÿ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

    Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit.
    1: Hydrating kulit
    2 : gatal - gatal
    3 : Eczema
    4 : Jangkitan kulit ๐Ÿ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E )
    1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit.
    2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari
    Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

    Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
    - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk ๐Ÿ“Œ .ANTISEPTIK
    mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
    * luka * luka kebakaran * Ruam ruam ,
    https://berminattttt.wasap.my/

    #scaracnetherephycream
    #krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang

  •  2  0  4 July, 2020
  • Calit calit tiap malam, kulit jadi makin licin! Penat2 nak layan muka gini pun tetap berbaloi juga. Yang penting kena sabar dan sentiasa konsisten! - Krim NB Scar Acne Therapy adalah sejenis krim berubat farmaseutikal(bersifat antiseptik pembunuh bakteria kulit) malah merupakan "night repairing therapy cream". Bangun pagi muka makin helokkk sis, habis semua repair! โ€ข Merawat segala masalah kulit anda!
Kelebihan NB SCAR ACNE CREAM:
- Jerawat/Jeragat
- Kulit kusam
- Kulit tidak sekata
- Mencerahkan kulit
- Kecilkan pori-pori
- Parut jerawat hitam (dark spots)
- Parut jerawat berlubang(Deep scars)
- Anti penuaan
- Parut disebabkan luka pembedahan etc

INI LAH SUSUK KULIT ALAF BARU 
RM27 sahaja dikkk oii 
Nak order tak? ws 01135622787
โ€ข

#NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat  #AcneTreatmentMalaysia #SkincareLulusKKM #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream  #krimnbscaracne 
#NBScarAcneTherapyCream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat #Krimparut #krimjerawat #agentneeded #dropshipskincare
  • Calit calit tiap malam, kulit jadi makin licin! Penat2 nak layan muka gini pun tetap berbaloi juga. Yang penting kena sabar dan sentiasa konsisten! - Krim NB Scar Acne Therapy adalah sejenis krim berubat farmaseutikal(bersifat antiseptik pembunuh bakteria kulit) malah merupakan "night repairing therapy cream". Bangun pagi muka makin helokkk sis, habis semua repair! โ€ข Merawat segala masalah kulit anda!
    Kelebihan NB SCAR ACNE CREAM:
    - Jerawat/Jeragat
    - Kulit kusam
    - Kulit tidak sekata
    - Mencerahkan kulit
    - Kecilkan pori-pori
    - Parut jerawat hitam (dark spots)
    - Parut jerawat berlubang(Deep scars)
    - Anti penuaan
    - Parut disebabkan luka pembedahan etc

    INI LAH SUSUK KULIT ALAF BARU
    RM27 sahaja dikkk oii
    Nak order tak? ws 01135622787
    โ€ข

    #NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat #AcneTreatmentMalaysia #SkincareLulusKKM #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream #krimnbscaracne
    #NBScarAcneTherapyCream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat #Krimparut #krimjerawat #agentneeded #dropshipskincare

  •  8  0  2 July, 2020
  • Scar treatment serum from NB โ™ฅ๏ธ
.

NB Scar Treatment Serum
Volume: 10ml
Harga RM30/botol

Antara fungsi bahan utama:

BijiAnggur(Grape Seed Extract)
- Bertindak sebagai anti bakteria
- Memudarkan bekas luka/ parut
- Mengecutkan jerawat
- Kaya Vitamin C & Vitamin E

Pitera
- Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar/kecilkan pori2
- Membuang sel kulit mati 
- Mencegah kulit dari kekeringan

HyaluronicAcid 
- Memberi kelembapan pada kulit
- Mengurangi garis halus dan kedutan
- Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut.

AloeVera 
- Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang
- Merawat masalah jerawat
- Mampu merawat masalah kulit berminyak
.
.
Whatsapp: www.wasap.my/60187627859/NBScarAcneTherapy
018-7627859
018-7627859
Cepat sebelum terlambat! ๐ŸŽ‰โ™ฅ๏ธ

#NBScarTreatmentSerum #NBcreamshahalam #nbscarserumshahalam #nbserumshahalam #nbscaracneshahalam #nurfellabeautyshahalam
  • Scar treatment serum from NB โ™ฅ๏ธ
    .

    NB Scar Treatment Serum
    Volume: 10ml
    Harga RM30/botol

    Antara fungsi bahan utama:

    BijiAnggur(Grape Seed Extract)
    - Bertindak sebagai anti bakteria
    - Memudarkan bekas luka/ parut
    - Mengecutkan jerawat
    - Kaya Vitamin C & Vitamin E

    Pitera
    - Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar/kecilkan pori2
    - Membuang sel kulit mati
    - Mencegah kulit dari kekeringan

    HyaluronicAcid
    - Memberi kelembapan pada kulit
    - Mengurangi garis halus dan kedutan
    - Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut.

    AloeVera
    - Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang
    - Merawat masalah jerawat
    - Mampu merawat masalah kulit berminyak
    .
    .
    Whatsapp: www.wasap.my/60187627859/NBScarAcneTherapy
    018-7627859
    018-7627859
    Cepat sebelum terlambat! ๐ŸŽ‰โ™ฅ๏ธ

    #NBScarTreatmentSerum #NBcreamshahalam #nbscarserumshahalam #nbserumshahalam #nbscaracneshahalam #nurfellabeautyshahalam

  •  10  0  30 June, 2020

Top #nbcreamshahalam Posts

  • Yang mana satu pilihan hati?

A) Set normal skin
@
B) Set sensitive/acne-prone skin

1 set for RM83 only! โ€ข NB Vitamin Booster Soap 50gram
โ€ข NB Scar Treatmeant Serum 10ml
โ€ข NB Scar Acne Cream 5gram
(Kalau nak set besar tambah RM20 dapat cream besar 10gram)

Jom try! Bagus untuk merawat semua masalah kulit: JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, ECZEMA, CHICKEN POX, PARUT BERLUBANG, PARUT ACCIDENT, PARUT TERKENA MINYAK PANAS DLL. .
WHATSAPP 018-7627859 
#nbcreamoriginalhq #nbscaracnetherapy #nbcreamshahalam #nbscaracneset #krimparutjerawat #skincareluluskkm #scarserum
  • Yang mana satu pilihan hati?

    A) Set normal skin
    @
    B) Set sensitive/acne-prone skin

    1 set for RM83 only! โ€ข NB Vitamin Booster Soap 50gram
    โ€ข NB Scar Treatmeant Serum 10ml
    โ€ข NB Scar Acne Cream 5gram
    (Kalau nak set besar tambah RM20 dapat cream besar 10gram)

    Jom try! Bagus untuk merawat semua masalah kulit: JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, ECZEMA, CHICKEN POX, PARUT BERLUBANG, PARUT ACCIDENT, PARUT TERKENA MINYAK PANAS DLL. .
    WHATSAPP 018-7627859
    #nbcreamoriginalhq #nbscaracnetherapy #nbcreamshahalam #nbscaracneset #krimparutjerawat #skincareluluskkm #scarserum

  •  14  2  5 January, 2020
  • Apa hitam-hitam dalam kotak tu? 
Itulah gelombang black exclusive #NBCreamRayaEdition juga sebagai #NewLookNBCream utk 2020 ๐Ÿ”ฅ
.
Sempena new edition NB Scar Acne Cream ni, kita nak buka peluang kepada NBLovers untuk jadi agent sah NB, terbuka kepada pelajar yang nak buat duit tambahan, suri rumah yang nak bantu kukuhkan kewangan korang dan sesiapa sahaja! Janji korang sungguh-sungguh nak ubah diri jadi lebih berjaya! Dapat buat saving ASB bulanan ribu2 dan bantu family dari segalaa segi dengan kewangan yang kukuh!
.
Modal serendah RM180 je korang dah boleh jadi agent, kita akan ajar segala ilmu dan teknik2 proven untuk korang buat sampai RM2K, RM5K malah 10K sebulan!
.
Free Coaching Class-Reward-Live Zoom Training-Personal Coaching-Guidance semua disediakan untuk agent NB kita! Jom mula sekarang
.
Boleh Whatsapp 018-7627859
Boleh Follow @nurfellabeauty.shahalam di Instagram dan Facebook Page โ™ฅ๏ธ
.
.
#nbcreamshahalam #nbcreamagentwanted #agentNBcreamwanted #agentNBshahalam #NBscaracnecream #NBcreamagentshahalam
  • Apa hitam-hitam dalam kotak tu?
    Itulah gelombang black exclusive #NBCreamRayaEdition juga sebagai #NewLookNBCream utk 2020 ๐Ÿ”ฅ
    .
    Sempena new edition NB Scar Acne Cream ni, kita nak buka peluang kepada NBLovers untuk jadi agent sah NB, terbuka kepada pelajar yang nak buat duit tambahan, suri rumah yang nak bantu kukuhkan kewangan korang dan sesiapa sahaja! Janji korang sungguh-sungguh nak ubah diri jadi lebih berjaya! Dapat buat saving ASB bulanan ribu2 dan bantu family dari segalaa segi dengan kewangan yang kukuh!
    .
    Modal serendah RM180 je korang dah boleh jadi agent, kita akan ajar segala ilmu dan teknik2 proven untuk korang buat sampai RM2K, RM5K malah 10K sebulan!
    .
    Free Coaching Class-Reward-Live Zoom Training-Personal Coaching-Guidance semua disediakan untuk agent NB kita! Jom mula sekarang
    .
    Boleh Whatsapp 018-7627859
    Boleh Follow @nurfellabeauty.shahalam di Instagram dan Facebook Page โ™ฅ๏ธ
    .
    .
    #nbcreamshahalam #nbcreamagentwanted #agentNBcreamwanted #agentNBshahalam #NBscaracnecream #NBcreamagentshahalam

  •  15  1  12 May, 2020
  • Calit calit tiap malam, kulit jadi makin licin! Yang penting kena sabar dan sentiasa konsisten!
.

Harga Scar Acne Therapy Cream :
๐Ÿ“ŒRM25 sahaja untuk trial size(5g)
๐Ÿ“ŒRM45 sahaja untuk normal size(10g)

Yep sangat murah tapi berkualiti! Kalau tak berkualiti memang tak masuk farmasi kerana ianya mengandungi chlorocresol antiseptik sejenis bahan antibakterial mematikan bakteria dan radikal segala penyebab masalah kulit :)
.
Krim NB Scar Acne Therapy adalah sejenis krim berubat malah merupakan "night repairing therapy cream"
.
Bangun pagi muka akan rasa lembut, habis semua segala masalah kulit anda dirawat saat anda tidur!
.
Kelebihan NB SCAR ACNE CREAM:
- Menghapuskan jerawat/jeragat
- Mencerahkan kulit kusam
- Merawat kulit tidak sekata
- Kulit lebih cerah dan lembut
- Mengecilkan pori-pori yang besar dan degil
- Memudarkan parut jerawat hitam (dark pigmented spots)
- Mengurangkan parut jerawat berlubang(deep scars)
- Anti penuaan(anti-aging)
- Eczema/ Kulit terbakar
- Parut lain lain disebabkan luka/pembedahan

Nak order tak? FREE COD sekitar Shah Alam ya
Whatsapp link di bio instagram @nurfellabeauty.shahalam 
Whatsapp (018-7627859)

Untuk facebook viewers, sila tekan link ini untuk pembelian dan pertanyaan lanjut:
www.wasap.my/60187627859/NakKrimNB
โ€ข

#NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat  #AcneTreatmentMalaysia #SkincareLulusKKM #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream  #krimnbscaracne 
#NBScarAcneTherapyCream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat
  • Calit calit tiap malam, kulit jadi makin licin! Yang penting kena sabar dan sentiasa konsisten!
    .

    Harga Scar Acne Therapy Cream :
    ๐Ÿ“ŒRM25 sahaja untuk trial size(5g)
    ๐Ÿ“ŒRM45 sahaja untuk normal size(10g)

    Yep sangat murah tapi berkualiti! Kalau tak berkualiti memang tak masuk farmasi kerana ianya mengandungi chlorocresol antiseptik sejenis bahan antibakterial mematikan bakteria dan radikal segala penyebab masalah kulit :)
    .
    Krim NB Scar Acne Therapy adalah sejenis krim berubat malah merupakan "night repairing therapy cream"
    .
    Bangun pagi muka akan rasa lembut, habis semua segala masalah kulit anda dirawat saat anda tidur!
    .
    Kelebihan NB SCAR ACNE CREAM:
    - Menghapuskan jerawat/jeragat
    - Mencerahkan kulit kusam
    - Merawat kulit tidak sekata
    - Kulit lebih cerah dan lembut
    - Mengecilkan pori-pori yang besar dan degil
    - Memudarkan parut jerawat hitam (dark pigmented spots)
    - Mengurangkan parut jerawat berlubang(deep scars)
    - Anti penuaan(anti-aging)
    - Eczema/ Kulit terbakar
    - Parut lain lain disebabkan luka/pembedahan

    Nak order tak? FREE COD sekitar Shah Alam ya
    Whatsapp link di bio instagram @nurfellabeauty.shahalam
    Whatsapp (018-7627859)

    Untuk facebook viewers, sila tekan link ini untuk pembelian dan pertanyaan lanjut:
    www.wasap.my/60187627859/NakKrimNB
    โ€ข

    #NBScarAcneTherapyCream #KrimParutJerawat #KrimAntiseptik #KrimParut #krimhilangjerawat #AcneTreatmentMalaysia #SkincareLulusKKM #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #NBshahalam #nbcreamshahalam #nbcream #krimnbscaracne
    #NBScarAcneTherapyCream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #SerumHilangParutBerlubang #SerumHilangJerawat

  •  9  2  17 March, 2020
  • NB Scar Acne Therapy Cream ni membantu menghilangkan patut jerawat pada muka. 
Feedback customer semua pun thumbs up! 
Bukan setakat jerawat kering, parut jerawat hilang, jeragat pun terawat sekali. Hah, dia tumpang sekaki mo minta ubat! 
Harga satu Malaysia sama ja..
.
.
#nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbserumshahalam #nbcreamselangor #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #berbuihlove #serum #serumjeragat #serumjerawat #serumparut #paruthilang #jeragathilang #jerawathilang #nakcantik #uptownshahalam #uitm #msu #unisel #krim #krimjerawat #krimjeragat #krimwajah #shahalam #puchong #klang #hospitalselayang #nilai
  • NB Scar Acne Therapy Cream ni membantu menghilangkan patut jerawat pada muka.
    Feedback customer semua pun thumbs up!
    Bukan setakat jerawat kering, parut jerawat hilang, jeragat pun terawat sekali. Hah, dia tumpang sekaki mo minta ubat!
    Harga satu Malaysia sama ja..
    .
    .
    #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbserumshahalam #nbcreamselangor #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #berbuihlove #serum #serumjeragat #serumjerawat #serumparut #paruthilang #jeragathilang #jerawathilang #nakcantik #uptownshahalam #uitm #msu #unisel #krim #krimjerawat #krimjeragat #krimwajah #shahalam #puchong #klang #hospitalselayang #nilai

  •  12  0  26 May, 2020