#nakpickupline Instagram Photos & Videos

nakpickupline - 183.8k posts

Hashtag Popularity

29.9
average comments
4k
average likes

Latest #nakpickupline Posts

  • Isteri Nabi”♥️ Memang benar sekarang sudah tidak ada wanita solehah yang setegar Khadijah selembut Aisyah dan seteguh Fatimah kerana mereka adalah orang-orang yang terpilih oleh Allah  di janjikan syurga..
.
Namun insyaAllah sekarang masih ada wanita akhir zaman yang ingin belajar berusaha menjadi wanita solehah yang setegar Khadijah selembut Aisyah dan seteguh siti Fatimah dengan menjadikan mereka sebagai tauladan.
.
InsyaAllah mereka adalah wanita yang tengah membaca tulisan ini
. 
Ya Allah teguhkan iman kami dan kuatkan ketaqwaan kami pada-Mu serta sucikan hati kami dari segala dosa.

Hanya kepadaMu kami betawakal dan mohon ampun Ya Allah

sharebyTGHDakwahGadisHijrah

 𝙝𝙩𝙩𝙥𝙨𝙢𝙚𝙙𝙖𝙠𝙬𝙖𝙝𝙜𝙖𝙙𝙞𝙨𝙝𝙞𝙟𝙧𝙖𝙝 

#dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh
  • Isteri Nabi”♥️ Memang benar sekarang sudah tidak ada wanita solehah yang setegar Khadijah selembut Aisyah dan seteguh Fatimah kerana mereka adalah orang-orang yang terpilih oleh Allah di janjikan syurga..
    .
    Namun insyaAllah sekarang masih ada wanita akhir zaman yang ingin belajar berusaha menjadi wanita solehah yang setegar Khadijah selembut Aisyah dan seteguh siti Fatimah dengan menjadikan mereka sebagai tauladan.
    .
    InsyaAllah mereka adalah wanita yang tengah membaca tulisan ini
    .
    Ya Allah teguhkan iman kami dan kuatkan ketaqwaan kami pada-Mu serta sucikan hati kami dari segala dosa.

    Hanya kepadaMu kami betawakal dan mohon ampun Ya Allah

    sharebyTGHDakwahGadisHijrah

    𝙝𝙩𝙩𝙥𝙨𝙢𝙚𝙙𝙖𝙠𝙬𝙖𝙝𝙜𝙖𝙙𝙞𝙨𝙝𝙞𝙟𝙧𝙖𝙝

    #dakwahgadishijrah #quotesgadishijrah #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #dakwahjentikhati #tausiyahcinta #cintaislam #jodoh #thetarbiyyah #seribusatucinta #cintaislamic #nakbebel #nakfakta #niqabis #igermalaysia #nakpickupline #jodoh

  •  8  0  34 minutes ago
  • JERAWAT BUAT PESTA DEKAT DAHI ??
.

Ramai ada masalah macam ni kan? Si cantek KekMa pun tak ketinggalan. Antara puncanya adalah sebab pemakanan, hormone, tak cukup rehat, tak cukup tidur, stress dan sebagainya... .
.
.
Jerawat kat dahi tu yang tak bestnya bila dia jadi parut. Berpeta² pula jadinya 😂
.

Tapi dengan MEERACLE yang menggunakan 'kuasa' gemstone Alhamdulillah, atas izin Allah jua masalah jerawat kat dahi tu dapat diselesaikan. Seronok tauu bila Cik abang tegur kulit isteri dah glass skin 😍 berbunga² hati tuuu
.
YESS KEKMA MENJADI DENGAN MEERACLE 💖
.
.
Nak tau lanjut ? DM @meeracle.skincare.hq 😊
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#meeracle 
#formulagemstone 
#teamMeeracleAS
#jeragat #jerawat 
#sayajual
#likeforlikes 
#terapiinstagram 
#likeforlike 
#sayajualskincare 
#serumhalal 
#serummalaysia 
#ubatjerawat 
#ubatjeragat 
#kulitberminyak 
#kulitsensitif 
#parutjerawat 
#nakbebel 
#bajuraya2020
#nakpickupline
#buymuslimfirst 
#sokongprodukmuslim 
#skincarehalal
  • JERAWAT BUAT PESTA DEKAT DAHI ??
    .

    Ramai ada masalah macam ni kan? Si cantek KekMa pun tak ketinggalan. Antara puncanya adalah sebab pemakanan, hormone, tak cukup rehat, tak cukup tidur, stress dan sebagainya... .
    .
    .
    Jerawat kat dahi tu yang tak bestnya bila dia jadi parut. Berpeta² pula jadinya 😂
    .

    Tapi dengan MEERACLE yang menggunakan 'kuasa' gemstone Alhamdulillah, atas izin Allah jua masalah jerawat kat dahi tu dapat diselesaikan. Seronok tauu bila Cik abang tegur kulit isteri dah glass skin 😍 berbunga² hati tuuu
    .
    YESS KEKMA MENJADI DENGAN MEERACLE 💖
    .
    .
    Nak tau lanjut ? DM @meeracle.skincare.hq 😊
    .
    .
    .
    .
    .
    . .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #meeracle
    #formulagemstone
    #teamMeeracleAS
    #jeragat #jerawat
    #sayajual
    #likeforlikes
    #terapiinstagram
    #likeforlike
    #sayajualskincare
    #serumhalal
    #serummalaysia
    #ubatjerawat
    #ubatjeragat
    #kulitberminyak
    #kulitsensitif
    #parutjerawat
    #nakbebel
    #bajuraya2020
    #nakpickupline
    #buymuslimfirst
    #sokongprodukmuslim
    #skincarehalal

  •  1  0  46 minutes ago
  •  30  1  48 minutes ago
  •  110  3  1 hour ago
  •  7  1  1 hour ago
  •  113  2  1 hour ago
  • [ Tag member kunyit tu ] Risau kena mati pucuk tnpa sedar? Slide atau Follow @minyaklintah.tradisi kalau nak rawat 😄
.
@minyaklintah.tradisi
@minyaklintah.tradisi
@minyaklintah.tradisi 
.
.
Sebenarnya, ramai yg dah ada TANDA AWAL PENYAKIT MATI PUCUK tapi tak tahu itu adalah tanda awal mati pucuk. Dan akhirnya bila dah kena mati pucuk barulah menyesal. Antara tanda awal adalah, bila boboi keras tapi tak keras macam dulu, kencing tak puas rasa macam ada sisa lagi, jarang morning wood & cepat pancut 😨 Kalau korang dah ada TANDA AWAL ni wajib utk cepat2 rawat, sebelum terlambat, sebab penyakit mati pucuk memang tak ada rawatannya, kecuali pembedahan. Follow ig di atas 👆 kalau nak rawat masalah ni sekarang sebelum terlambat! 
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi
  • [ Tag member kunyit tu ] Risau kena mati pucuk tnpa sedar? Slide atau Follow @minyaklintah.tradisi kalau nak rawat 😄
    .
    @minyaklintah.tradisi
    @minyaklintah.tradisi
    @minyaklintah.tradisi
    .
    .
    Sebenarnya, ramai yg dah ada TANDA AWAL PENYAKIT MATI PUCUK tapi tak tahu itu adalah tanda awal mati pucuk. Dan akhirnya bila dah kena mati pucuk barulah menyesal. Antara tanda awal adalah, bila boboi keras tapi tak keras macam dulu, kencing tak puas rasa macam ada sisa lagi, jarang morning wood & cepat pancut 😨 Kalau korang dah ada TANDA AWAL ni wajib utk cepat2 rawat, sebelum terlambat, sebab penyakit mati pucuk memang tak ada rawatannya, kecuali pembedahan. Follow ig di atas 👆 kalau nak rawat masalah ni sekarang sebelum terlambat!
    .
    .
    .
    #lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

  •  179  11  1 hour ago

Top #nakpickupline Posts

  • Tak sangka, Hari bahagia bertukar hari air mata, memang sangat berat untuk kita terima. 😓 Tapi segala apa yang terjadi, semuanya pasti ada hikmah yang tersembunyi.😖😭
.
Benar kata Allah dalam surah al-A'raf ayat 34; “Dan bagi tiap-tiap umat ada tempoh (yang telah ditetapkan). Maka apabila datang tempohnya, tidak dapat mereka kemudiankan dan tidak pula dapat mereka dahulukan walau sesaat pun.”
.
Hidup perlu diteruskan, yang di tangan jangan pula dilepaskan, jaga baik2, hargai baik2. Dan sayangi mereka sehabis baik.
.
Tag orang yang korang sayang.
.
Spread the love! .
.
Nak dapatkan buku inche_lebah? Boleh terus tekan link di bio @bangkitdaripadasedih sekarang! Atau boleh beli di shoppe.
.
#inchelebah #cintaislamicc #cintaislamic #cinta .
.
#muhasabahdiri #atukpesan #igersmalaya #quotestoliveby #seribusatucerita #malaysia #indonesia #tausyiah #tausiah #nakbebel #nakpesan #nakpickupline #nakfakta #cinta #katakata #katakatacinta #katakatamutiara #katakataindah #jentikhati #tarbiahsentap
  • Tak sangka, Hari bahagia bertukar hari air mata, memang sangat berat untuk kita terima. 😓 Tapi segala apa yang terjadi, semuanya pasti ada hikmah yang tersembunyi.😖😭
    .
    Benar kata Allah dalam surah al-A'raf ayat 34; “Dan bagi tiap-tiap umat ada tempoh (yang telah ditetapkan). Maka apabila datang tempohnya, tidak dapat mereka kemudiankan dan tidak pula dapat mereka dahulukan walau sesaat pun.”
    .
    Hidup perlu diteruskan, yang di tangan jangan pula dilepaskan, jaga baik2, hargai baik2. Dan sayangi mereka sehabis baik.
    .
    Tag orang yang korang sayang.
    .
    Spread the love! .
    .
    Nak dapatkan buku inche_lebah? Boleh terus tekan link di bio @bangkitdaripadasedih sekarang! Atau boleh beli di shoppe.
    .
    #inchelebah #cintaislamicc #cintaislamic #cinta .
    .
    #muhasabahdiri #atukpesan #igersmalaya #quotestoliveby #seribusatucerita #malaysia #indonesia #tausyiah #tausiah #nakbebel #nakpesan #nakpickupline #nakfakta #cinta #katakata #katakatacinta #katakatamutiara #katakataindah #jentikhati #tarbiahsentap

  •  25,275  77  22 hours ago
  • Jangan sebab couple, hancur persahabatan. Jangan sebab couple, hancur pelajaran, dan jangan sebab couple, hancur kehidupan. 🤧
.
Stop couple sebelum nikah, tambah lagi masih belajar. Fokus dengan pelajaran, banyak lagi liku2 kehidupan yang belum ditelan.
.
Couple waktu sekolah ni manisnya sementara, masamnya terasa sampai kita dewasa. Stop! Dan fokus ye! 💪
.
Tag kawan baik korang.
.
Spread the awareness! .
.
Nak dapatkan buku inche_lebah? Boleh terus tekan link di bio @bangkitdaripadasedih sekarang! ..
.
#inchelebah #cintaislamicc #cintaislamic #cinta .
.
#muhasabahdiri #atukpesan #igersmalaya #quotestoliveby #seribusatucerita #malaysia #indonesia #tausyiah #tausiah #nakbebel #nakpesan #nakpickupline #nakfakta #cinta #katakata #katakatacinta #katakatamutiara #katakataindah #jentikhati #tarbiahsentap
  • Jangan sebab couple, hancur persahabatan. Jangan sebab couple, hancur pelajaran, dan jangan sebab couple, hancur kehidupan. 🤧
    .
    Stop couple sebelum nikah, tambah lagi masih belajar. Fokus dengan pelajaran, banyak lagi liku2 kehidupan yang belum ditelan.
    .
    Couple waktu sekolah ni manisnya sementara, masamnya terasa sampai kita dewasa. Stop! Dan fokus ye! 💪
    .
    Tag kawan baik korang.
    .
    Spread the awareness! .
    .
    Nak dapatkan buku inche_lebah? Boleh terus tekan link di bio @bangkitdaripadasedih sekarang! ..
    .
    #inchelebah #cintaislamicc #cintaislamic #cinta .
    .
    #muhasabahdiri #atukpesan #igersmalaya #quotestoliveby #seribusatucerita #malaysia #indonesia #tausyiah #tausiah #nakbebel #nakpesan #nakpickupline #nakfakta #cinta #katakata #katakatacinta #katakatamutiara #katakataindah #jentikhati #tarbiahsentap

  •  35,310  346  25 July, 2020