#nakkuruih Instagram Photos & Videos

nakkuruih - 1.6k posts

Hashtag Popularity

2.1
average comments
130.5
average likes

Latest #nakkuruih Posts

  • Masih raguΒ² dgn bizziboddy????
.
Jgn risau, #bizziboddy tak kan buatkan korang cerry berry atau tak sedap perut dan sebagainya. .
Korang akan takde rasa lapar dan tak ingt pun nak atur mkn kt mana lepas blk keje nnt... .
Weight and inch loss dgn #bizziboddy, rugi klau korang tak try!
.
D A P A T K A N S E K A R A N G!!
.
Rm79.90 sebotol
.
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamtitanium #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus
  • Masih raguΒ² dgn bizziboddy????
    .
    Jgn risau, #bizziboddy tak kan buatkan korang cerry berry atau tak sedap perut dan sebagainya. .
    Korang akan takde rasa lapar dan tak ingt pun nak atur mkn kt mana lepas blk keje nnt... .
    Weight and inch loss dgn #bizziboddy, rugi klau korang tak try!
    .
    D A P A T K A N S E K A R A N G!!
    .
    Rm79.90 sebotol
    .
    #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamtitanium #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus

  •  2  0  4 April, 2020
  • TUMPANG LALU πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€
TUMPANG LALU πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€
TUMPANG LALU πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€ KAKI CANTIK TEA SETβ€Όβ€Όβ€Ό new packahinv πŸ’–Slimming Detox Tea
πŸ’–Kaki Cantiq Tea πŸ˜₯Niat nak kurus tapi malas exercise?😩
Susah nak turun berat?😭
Nak kurus dengan modal yang murah dan kesan cepat?😨 Hanya dengan, SLIMMING DETOX TEA dapat membantu untuk mengempiskan perut yang boroi dan melangsingkan badan anda!πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ Peha dan lengan yang menggeleber juga dapat dikecilkan dengan KAKI CANTIQ TEA 😍😍😍 Nak kesan dan hasil lagi letops dapatkn set combo
SLIMMING DETOX TEA + KAKI CANTIK TEA
πŸ˜˜πŸ‘.. dapatkan sekarang!!
BARANG VIRAL TAPI KAMI NAK BAGI HARGA BIASA BIASA JE ! 
LOW PRICE
LOW PRICE
LOW PRICE
LOW PRICE
 JOM DM ATAU WASAP KAMI SEKARANG ! JANGAN LEPASKAN PELUANG INI ! 
htpp://www.wasap.my/+61093399745
#medinadesire #kakicantikadvance #nakkuruih #tehkurus #herbadetox #slim #kctadvance #kctadvanceshahalam #kctadvanceputrajaya #pemborongmurah #jamu #suplement
  • TUMPANG LALU πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€
    TUMPANG LALU πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€
    TUMPANG LALU πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€πŸƒβ€β™€ KAKI CANTIK TEA SETβ€Όβ€Όβ€Ό new packahinv πŸ’–Slimming Detox Tea
    πŸ’–Kaki Cantiq Tea πŸ˜₯Niat nak kurus tapi malas exercise?😩
    Susah nak turun berat?😭
    Nak kurus dengan modal yang murah dan kesan cepat?😨 Hanya dengan, SLIMMING DETOX TEA dapat membantu untuk mengempiskan perut yang boroi dan melangsingkan badan anda!πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ Peha dan lengan yang menggeleber juga dapat dikecilkan dengan KAKI CANTIQ TEA 😍😍😍 Nak kesan dan hasil lagi letops dapatkn set combo
    SLIMMING DETOX TEA + KAKI CANTIK TEA
    πŸ˜˜πŸ‘.. dapatkan sekarang!!
    BARANG VIRAL TAPI KAMI NAK BAGI HARGA BIASA BIASA JE !
    LOW PRICE
    LOW PRICE
    LOW PRICE
    LOW PRICE
    JOM DM ATAU WASAP KAMI SEKARANG ! JANGAN LEPASKAN PELUANG INI !
    htpp://www.wasap.my/+61093399745
    #medinadesire #kakicantikadvance #nakkuruih #tehkurus #herbadetox #slim #kctadvance #kctadvanceshahalam #kctadvanceputrajaya #pemborongmurah #jamu #suplement

  •  1  0  13 March, 2020
  • How i start 2020, yup with sweat πŸ’¦.
Let's start our day with healthier lifestyleπŸ’ͺ🏼. Who's with me? #nakkuruih #nakpadu
  • How i start 2020, yup with sweat πŸ’¦.
    Let's start our day with healthier lifestyleπŸ’ͺ🏼. Who's with me? #nakkuruih #nakpadu

  •  108  11  1 January, 2020
  • CHECKLIST HARIAN UTK KEMPISKAN PERUT
.
.
Dah banyak kisah suka duka orang turun berat kita hadam, dan berpuluh puluh meal org dah turun berat dan gambar senaman perut yang kita dah share di facebook,
.

Hari ini saya hadiahkan senarai checklist harian mudah nak kempiskan perut.
.
Anda boleh save gambar, tgk sebagai panduan dan to-do list setiap hari.
.
Cuba disiplin 21 hari, lihat perubahan yang berlaku pada diri anda. Hampa mesti syiok punyaa lah..
.
Jangan lupa!! Check setiap hari.. dah buat ke belum?
.

Coach Shila
+6017 5880193

#hlf #nakkuruih #nakslim #weightlossmotivation #cauloriecounting #calories #macros #flexibledieting  #weightlosstransformation #weightlossjourney #fooddiary #lowcarb #keto #slimmingworld #fatloss #fitnessjourney #weightwatchers #dieting #diet #transformation #paleo #wholefoods #mealprep #beforeandafter #protein #losingweight
  • CHECKLIST HARIAN UTK KEMPISKAN PERUT
    .
    .
    Dah banyak kisah suka duka orang turun berat kita hadam, dan berpuluh puluh meal org dah turun berat dan gambar senaman perut yang kita dah share di facebook,
    .

    Hari ini saya hadiahkan senarai checklist harian mudah nak kempiskan perut.
    .
    Anda boleh save gambar, tgk sebagai panduan dan to-do list setiap hari.
    .
    Cuba disiplin 21 hari, lihat perubahan yang berlaku pada diri anda. Hampa mesti syiok punyaa lah..
    .
    Jangan lupa!! Check setiap hari.. dah buat ke belum?
    .

    Coach Shila
    +6017 5880193

    #hlf #nakkuruih #nakslim #weightlossmotivation #cauloriecounting #calories #macros #flexibledieting #weightlosstransformation #weightlossjourney #fooddiary #lowcarb #keto #slimmingworld #fatloss #fitnessjourney #weightwatchers #dieting #diet #transformation #paleo #wholefoods #mealprep #beforeandafter #protein #losingweight

  •  5  0  14 December, 2019
  • PASTIKAN PASANGAN AWK TERKEJUT DGN PERUBAHAN AWK!!
.
Dah penat makan macam macam tapi takde perubahan? 
Dah cuba bersenam tapi tak boleh konsisten? Dah cuba diet tp takde hasil?
.
Awk tonton video ni smpai habis, tgk sendiri testimoni mereka yg dh berjaya. Bukan janji kosong, tapi PASTI BERHASIL! .
Perubahan yg boleh nampak dlm masa 7 hari je, yg penting awk kena konsisten minum dan amalkan. .
Utk yg SERIOUS NK BACAN CANTIK je, boleh terus contact @as_legacy.partner.klang .
Nak postage percuma???cpt2 pm no d bwahπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
>>> whatsapp +60172372328
.
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019
  • PASTIKAN PASANGAN AWK TERKEJUT DGN PERUBAHAN AWK!!
    .
    Dah penat makan macam macam tapi takde perubahan?
    Dah cuba bersenam tapi tak boleh konsisten? Dah cuba diet tp takde hasil?
    .
    Awk tonton video ni smpai habis, tgk sendiri testimoni mereka yg dh berjaya. Bukan janji kosong, tapi PASTI BERHASIL! .
    Perubahan yg boleh nampak dlm masa 7 hari je, yg penting awk kena konsisten minum dan amalkan. .
    Utk yg SERIOUS NK BACAN CANTIK je, boleh terus contact @as_legacy.partner.klang .
    Nak postage percuma???cpt2 pm no d bwahπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    .
    >>> whatsapp +60172372328
    .
    #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019

  •  9  0  17 November, 2019
  • Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari . 
Alamak, kenapa ada bau semacam je kat β€˜Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

Memang serba tak kena dan kurang selesa jika β€˜Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang
.
Nak order wasap 60133122076
.

bizziboddy  #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia  #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara  #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan
  • Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari .
    Alamak, kenapa ada bau semacam je kat β€˜Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

    Memang serba tak kena dan kurang selesa jika β€˜Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

    Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang
    .
    Nak order wasap 60133122076
    .

    bizziboddy #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan

  •  28  0  2 September, 2019
  • ...
Cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? Mandian bidara  boleh mencerahkan kulit,scrub, panau, ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus..
.
Wasap 0133122076 .
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch
  • ...
    Cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? Mandian bidara boleh mencerahkan kulit,scrub, panau, ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus..
    .
    Wasap 0133122076 .
    #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch

  •  0  0  29 July, 2019
  • Anda pernah cuba #pucukharumnita dari #aslegacy ? 
Anda merupakan seorang yg sangat bertuah kerana telah menikmati luar biasa penangan Pucuk Harumnita ni, bukan sahaja dpt memberikan kecantikan dalaman malah aura dan seri dari dalam itu terzahir di luar menjadikan anda seorang wanita yg anggun dan lebih sempurna..<3

#askitchen #asbeauty #beautydevice #beautydevicemalaysia #mesincucimuka #refleksologi #kurusselamat #kurussihat
#reflexology #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan
  • Anda pernah cuba #pucukharumnita dari #aslegacy ?
    Anda merupakan seorang yg sangat bertuah kerana telah menikmati luar biasa penangan Pucuk Harumnita ni, bukan sahaja dpt memberikan kecantikan dalaman malah aura dan seri dari dalam itu terzahir di luar menjadikan anda seorang wanita yg anggun dan lebih sempurna..<3

    #askitchen #asbeauty #beautydevice #beautydevicemalaysia #mesincucimuka #refleksologi #kurusselamat #kurussihat
    #reflexology #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan

  •  5  0  29 July, 2019
  • Anda pernah cuba #pucukharumnita dari #aslegacy ? 
Anda merupakan seorang yg sangat bertuah kerana telah menikmati luar biasa penangan Pucuk Harumnita ni, bukan sahaja dpt memberikan kecantikan dalaman malah aura dan seri dari dalam itu terzahir di luar menjadikan anda seorang wanita yg anggun dan lebih sempurna..<3

#askitchen #asbeauty #beautydevice #beautydevicemalaysia #mesincucimuka #refleksologi #kurusselamat #kurussihat
#reflexology #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan
  • Anda pernah cuba #pucukharumnita dari #aslegacy ?
    Anda merupakan seorang yg sangat bertuah kerana telah menikmati luar biasa penangan Pucuk Harumnita ni, bukan sahaja dpt memberikan kecantikan dalaman malah aura dan seri dari dalam itu terzahir di luar menjadikan anda seorang wanita yg anggun dan lebih sempurna..<3

    #askitchen #asbeauty #beautydevice #beautydevicemalaysia #mesincucimuka #refleksologi #kurusselamat #kurussihat
    #reflexology #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan

  •  4  0  29 July, 2019
  • Anda pernah cuba #pucukharumnita dari #aslegacy ? 
Anda merupakan seorang yg sangat bertuah kerana telah menikmati luar biasa penangan Pucuk Harumnita ni, bukan sahaja dpt memberikan kecantikan dalaman malah aura dan seri dari dalam itu terzahir di luar menjadikan anda seorang wanita yg anggun dan lebih sempurna..<3

#askitchen #asbeauty #beautydevice #beautydevicemalaysia #mesincucimuka #refleksologi #kurusselamat #kurussihat
#reflexology #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan
  • Anda pernah cuba #pucukharumnita dari #aslegacy ?
    Anda merupakan seorang yg sangat bertuah kerana telah menikmati luar biasa penangan Pucuk Harumnita ni, bukan sahaja dpt memberikan kecantikan dalaman malah aura dan seri dari dalam itu terzahir di luar menjadikan anda seorang wanita yg anggun dan lebih sempurna..<3

    #askitchen #asbeauty #beautydevice #beautydevicemalaysia #mesincucimuka #refleksologi #kurusselamat #kurussihat
    #reflexology #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan

  •  5  0  29 July, 2019
  • Terdapat pelbagai khasisat daripada produk Harumnita yang khususnya dibuat untuk para
@as.legacymalaysia wanita diluar sana.
.
Harumnita Feminine Wash dapat membantu untuk menyelesaikan pelbagai masalah dalam wanita yang boleh membantu anda secepat mungkin. Tak rugi kalau anda guna sampai 10 botol. Nanti encik suami bertambah sayang πŸ’—
.
Dapatkan Harumnita Feminine Wash sekarang πŸ™ŒπŸΌπŸ’œ
.
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch
  • Terdapat pelbagai khasisat daripada produk Harumnita yang khususnya dibuat untuk para
    @as.legacymalaysia wanita diluar sana.
    .
    Harumnita Feminine Wash dapat membantu untuk menyelesaikan pelbagai masalah dalam wanita yang boleh membantu anda secepat mungkin. Tak rugi kalau anda guna sampai 10 botol. Nanti encik suami bertambah sayang πŸ’—
    .
    Dapatkan Harumnita Feminine Wash sekarang πŸ™ŒπŸΌπŸ’œ
    .
    #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch

  •  4  0  27 July, 2019
  • Terdapat pelbagai khasisat daripada produk Harumnita yang khususnya dibuat untuk para
@as.legacymalaysia wanita diluar sana.
.
Harumnita Feminine Wash dapat membantu untuk menyelesaikan pelbagai masalah dalam wanita yang boleh membantu anda secepat mungkin. Tak rugi kalau anda guna sampai 10 botol. Nanti encik suami bertambah sayang πŸ’—
.
Dapatkan Harumnita Feminine Wash sekarang πŸ™ŒπŸΌπŸ’œ
.
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch
  • Terdapat pelbagai khasisat daripada produk Harumnita yang khususnya dibuat untuk para
    @as.legacymalaysia wanita diluar sana.
    .
    Harumnita Feminine Wash dapat membantu untuk menyelesaikan pelbagai masalah dalam wanita yang boleh membantu anda secepat mungkin. Tak rugi kalau anda guna sampai 10 botol. Nanti encik suami bertambah sayang πŸ’—
    .
    Dapatkan Harumnita Feminine Wash sekarang πŸ™ŒπŸΌπŸ’œ
    .
    #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch

  •  2  0  27 July, 2019
  • Terdapat pelbagai khasisat daripada produk Harumnita yang khususnya dibuat untuk para
@as.legacymalaysia wanita diluar sana.
.
Harumnita Feminine Wash dapat membantu untuk menyelesaikan pelbagai masalah dalam wanita yang boleh membantu anda secepat mungkin. Tak rugi kalau anda guna sampai 10 botol. Nanti encik suami bertambah sayang πŸ’—
.
Dapatkan Harumnita Feminine Wash sekarang πŸ™ŒπŸΌπŸ’œ
.
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch
  • Terdapat pelbagai khasisat daripada produk Harumnita yang khususnya dibuat untuk para
    @as.legacymalaysia wanita diluar sana.
    .
    Harumnita Feminine Wash dapat membantu untuk menyelesaikan pelbagai masalah dalam wanita yang boleh membantu anda secepat mungkin. Tak rugi kalau anda guna sampai 10 botol. Nanti encik suami bertambah sayang πŸ’—
    .
    Dapatkan Harumnita Feminine Wash sekarang πŸ™ŒπŸΌπŸ’œ
    .
    #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch

  •  2  0  27 July, 2019
  • CHECKLIST HARIAN UTK KEMPISKAN PERUT
.
.
Dah banyak kisah suka duka orang turun berat kita hadam, dan berpuluh puluh meal org dah turun berat dan gambar senaman perut yang kita dah share di facebook,
.

Hari ini saya hadiahkan senarai checklist harian mudah nak kempiskan perut.
.
Anda boleh save gambar, tgk sebagai panduan dan to-do list setiap hari.
.
Cuba disiplin 21 hari, lihat perubahan yang berlaku pada diri anda. Hampa mesti syiok punyaa lah..
.
Jangan lupa!! Check setiap hari.. dah buat ke belum?
.

Coach Shila
+6017 5880193

#hlf #nakkuruih #nakslim #weightlossmotivation #cauloriecounting #calories #macros #flexibledieting  #weightlosstransformation #weightlossjourney #fooddiary #lowcarb #keto #slimmingworld #fatloss #fitnessjourney #weightwatchers #dieting #diet #transformation #paleo #wholefoods #mealprep #beforeandafter #protein #losingweight
  • CHECKLIST HARIAN UTK KEMPISKAN PERUT
    .
    .
    Dah banyak kisah suka duka orang turun berat kita hadam, dan berpuluh puluh meal org dah turun berat dan gambar senaman perut yang kita dah share di facebook,
    .

    Hari ini saya hadiahkan senarai checklist harian mudah nak kempiskan perut.
    .
    Anda boleh save gambar, tgk sebagai panduan dan to-do list setiap hari.
    .
    Cuba disiplin 21 hari, lihat perubahan yang berlaku pada diri anda. Hampa mesti syiok punyaa lah..
    .
    Jangan lupa!! Check setiap hari.. dah buat ke belum?
    .

    Coach Shila
    +6017 5880193

    #hlf #nakkuruih #nakslim #weightlossmotivation #cauloriecounting #calories #macros #flexibledieting #weightlosstransformation #weightlossjourney #fooddiary #lowcarb #keto #slimmingworld #fatloss #fitnessjourney #weightwatchers #dieting #diet #transformation #paleo #wholefoods #mealprep #beforeandafter #protein #losingweight

  •  7  0  26 July, 2019
  • Badan dh kurus tapi ada pulak lemak2 menggelebeh, flabby kat bwh lengan, bwh dagu, peha dan punggung

Apa kata korang try Bizzi Boddy Contour Cream ni? Hot cream ni boleh bantu shape kan body korang tauuu. Sapu2 je kat tempat yg insecure then kalau nak kesan yg lebih pantas, balutkan dgn girdle/bengkung lepas sapu cream ni. 😍😍 jom order sekarang!! πŸ“ anda blh klik link/πŸ“WhatsApp SEKARANG!!! ig: @as_legacy_lailasabliela 
fb: Sabliela Laila  http://www.wasap.my/60142915157

#bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan
  • Badan dh kurus tapi ada pulak lemak2 menggelebeh, flabby kat bwh lengan, bwh dagu, peha dan punggung

    Apa kata korang try Bizzi Boddy Contour Cream ni? Hot cream ni boleh bantu shape kan body korang tauuu. Sapu2 je kat tempat yg insecure then kalau nak kesan yg lebih pantas, balutkan dgn girdle/bengkung lepas sapu cream ni. 😍😍 jom order sekarang!! πŸ“ anda blh klik link/πŸ“WhatsApp SEKARANG!!! ig: @as_legacy_lailasabliela
    fb: Sabliela Laila http://www.wasap.my/60142915157

    #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan

  •  4  1  26 July, 2019
  • Badan dh kurus tapi ada pulak lemak2 menggelebeh, flabby kat bwh lengan, bwh dagu, peha dan punggung

Apa kata korang try Bizzi Boddy Contour Cream ni? Hot cream ni boleh bantu shape kan body korang tauuu. Sapu2 je kat tempat yg insecure then kalau nak kesan yg lebih pantas, balutkan dgn girdle/bengkung lepas sapu cream ni. 😍😍 jom order sekarang!! #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan
  • Badan dh kurus tapi ada pulak lemak2 menggelebeh, flabby kat bwh lengan, bwh dagu, peha dan punggung

    Apa kata korang try Bizzi Boddy Contour Cream ni? Hot cream ni boleh bantu shape kan body korang tauuu. Sapu2 je kat tempat yg insecure then kalau nak kesan yg lebih pantas, balutkan dgn girdle/bengkung lepas sapu cream ni. 😍😍 jom order sekarang!! #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan

  •  7  0  26 July, 2019
  • Badan dh kurus tapi ada pulak lemak2 menggelebeh, flabby kat bwh lengan, bwh dagu, peha dan punggung

Apa kata korang try Bizzi Boddy Contour Cream ni? Hot cream ni boleh bantu shape kan body korang tauuu. Sapu2 je kat tempat yg insecure then kalau nak kesan yg lebih pantas, balutkan dgn girdle/bengkung lepas sapu cream ni. 😍😍 jom order sekarang!! #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan
  • Badan dh kurus tapi ada pulak lemak2 menggelebeh, flabby kat bwh lengan, bwh dagu, peha dan punggung

    Apa kata korang try Bizzi Boddy Contour Cream ni? Hot cream ni boleh bantu shape kan body korang tauuu. Sapu2 je kat tempat yg insecure then kalau nak kesan yg lebih pantas, balutkan dgn girdle/bengkung lepas sapu cream ni. 😍😍 jom order sekarang!! #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan

  •  6  0  26 July, 2019
  • Badan dh kurus tapi ada pulak lemak2 menggelebeh, flabby kat bwh lengan, bwh dagu, peha dan punggung

Apa kata korang try Bizzi Boddy Contour Cream ni? Hot cream ni boleh bantu shape kan body korang tauuu. Sapu2 je kat tempat yg insecure then kalau nak kesan yg lebih pantas, balutkan dgn girdle/bengkung lepas sapu cream ni. 😍😍 jom order sekarang!! #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan
  • Badan dh kurus tapi ada pulak lemak2 menggelebeh, flabby kat bwh lengan, bwh dagu, peha dan punggung

    Apa kata korang try Bizzi Boddy Contour Cream ni? Hot cream ni boleh bantu shape kan body korang tauuu. Sapu2 je kat tempat yg insecure then kalau nak kesan yg lebih pantas, balutkan dgn girdle/bengkung lepas sapu cream ni. 😍😍 jom order sekarang!! #bizziboddy #aslegacybrunei #aslegacyindonesia #aslegacykl #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysingapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan

  •  3  0  26 July, 2019

Top #nakkuruih Posts

  • How i start 2020, yup with sweat πŸ’¦.
Let's start our day with healthier lifestyleπŸ’ͺ🏼. Who's with me? #nakkuruih #nakpadu
  • How i start 2020, yup with sweat πŸ’¦.
    Let's start our day with healthier lifestyleπŸ’ͺ🏼. Who's with me? #nakkuruih #nakpadu

  •  108  11  1 January, 2020
  • PASTIKAN PASANGAN AWK TERKEJUT DGN PERUBAHAN AWK!!
.
Dah penat makan macam macam tapi takde perubahan? 
Dah cuba bersenam tapi tak boleh konsisten? Dah cuba diet tp takde hasil?
.
Awk tonton video ni smpai habis, tgk sendiri testimoni mereka yg dh berjaya. Bukan janji kosong, tapi PASTI BERHASIL! .
Perubahan yg boleh nampak dlm masa 7 hari je, yg penting awk kena konsisten minum dan amalkan. .
Utk yg SERIOUS NK BACAN CANTIK je, boleh terus contact master parter dan mobile partner #aslegacyteampegasus
 @aslegacy.iylia @aslegacy.iylia @aslegacy.iylia ,
.
>>> whatsapp +6013 4297777 >>> whatsapp +6013 4297777 >>> whatsapp +6013 4297777 .
Atau, boleh direct contact dgn agen2 berdaftar #teampegasus ❀

SINGAPORE
Nini
+65 81524236
@aslegacy.instocks

BRUNEI
Mallyna
+6738271449
@yarazzaqmallyna

KLANG, SELANGOR
Yusliana
+60129304189
@yusliana

KOTA DAMANSARA, SEL
Nurul
+601124775144
@syukriyah_shamshul

DAMANSARA UTAMA, SEL
Reni
+60126834373
@reni_astuti_7

SUNGAI PETANI, KEDAH
Lieza
+60195115121

PASIR GUDANG, JOHOR
Maslina
+601111684512
@linnajohari
.
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019
  • PASTIKAN PASANGAN AWK TERKEJUT DGN PERUBAHAN AWK!!
    .
    Dah penat makan macam macam tapi takde perubahan?
    Dah cuba bersenam tapi tak boleh konsisten? Dah cuba diet tp takde hasil?
    .
    Awk tonton video ni smpai habis, tgk sendiri testimoni mereka yg dh berjaya. Bukan janji kosong, tapi PASTI BERHASIL! .
    Perubahan yg boleh nampak dlm masa 7 hari je, yg penting awk kena konsisten minum dan amalkan. .
    Utk yg SERIOUS NK BACAN CANTIK je, boleh terus contact master parter dan mobile partner #aslegacyteampegasus
    @aslegacy.iylia @aslegacy.iylia @aslegacy.iylia ,
    .
    >>> whatsapp +6013 4297777 >>> whatsapp +6013 4297777 >>> whatsapp +6013 4297777 .
    Atau, boleh direct contact dgn agen2 berdaftar #teampegasus ❀

    SINGAPORE
    Nini
    +65 81524236
    @aslegacy.instocks

    BRUNEI
    Mallyna
    +6738271449
    @yarazzaqmallyna

    KLANG, SELANGOR
    Yusliana
    +60129304189
    @yusliana

    KOTA DAMANSARA, SEL
    Nurul
    +601124775144
    @syukriyah_shamshul

    DAMANSARA UTAMA, SEL
    Reni
    +60126834373
    @reni_astuti_7

    SUNGAI PETANI, KEDAH
    Lieza
    +60195115121

    PASIR GUDANG, JOHOR
    Maslina
    +601111684512
    @linnajohari
    .
    #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019

  •  1,691  40  23 January, 2019
  • ADA YG DAH NK TUKAR SIZE DARI L KE M, M KE S, 😱😱KORANG BILA LAGI ??
.
Amalkan 1tablet #beauteaskinny , 10-15min before breakfast setiap hari nk kunyah2 boleh nk telan terus pun blh. Rasa coklat tau! Sedappp.. yg penting NO CHEMICAL🌸🌸
#kunyahkunyahkurus
.
Jaminan wang dikembalikan klau korang tak turun berat, yg penting kena konsisten! Whatsapp +6013 4297777 dan follow ig dorang utk dptkan special promo πŸ’• @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld .
#jomkurus #autokurus #bukancakapjer #nakkuruskunyahbeauteaskinny #kunyahkunyahkurus #samasamaslim #kurusbukancakapjer #kurusdalam7hari #beautea #beauteaskinny #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalhgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus
.
🌸🌸Jaminan wang dikembalikan klau korang tak turun berat, yg penting kena konsisten! 🌸🌸🌸🌸
Whatsapp +6013 4297777 dan follow ig dorang utk dptkan special promo πŸ’• @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld
.
#jomkurus #autokurus #bukancakapjer #nakkuruskunyahbeauteaskinny #kunyahkunyahkurus #samasamaslim #kurusbukancakapjer #kurusdalam7hari #beautea #beauteaskinny #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalhgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #paidreviewmurah #giftreview
  • ADA YG DAH NK TUKAR SIZE DARI L KE M, M KE S, 😱😱KORANG BILA LAGI ??
    .
    Amalkan 1tablet #beauteaskinny , 10-15min before breakfast setiap hari nk kunyah2 boleh nk telan terus pun blh. Rasa coklat tau! Sedappp.. yg penting NO CHEMICAL🌸🌸
    #kunyahkunyahkurus
    .
    Jaminan wang dikembalikan klau korang tak turun berat, yg penting kena konsisten! Whatsapp +6013 4297777 dan follow ig dorang utk dptkan special promo πŸ’• @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld .
    #jomkurus #autokurus #bukancakapjer #nakkuruskunyahbeauteaskinny #kunyahkunyahkurus #samasamaslim #kurusbukancakapjer #kurusdalam7hari #beautea #beauteaskinny #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalhgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus
    .
    🌸🌸Jaminan wang dikembalikan klau korang tak turun berat, yg penting kena konsisten! 🌸🌸🌸🌸
    Whatsapp +6013 4297777 dan follow ig dorang utk dptkan special promo πŸ’• @beauteaworld @beauteaworld @beauteaworld
    .
    #jomkurus #autokurus #bukancakapjer #nakkuruskunyahbeauteaskinny #kunyahkunyahkurus #samasamaslim #kurusbukancakapjer #kurusdalam7hari #beautea #beauteaskinny #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalhgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #paidreviewmurah #giftreview

  •  1,092  1  24 July, 2018
  • SPECIAL COMBO SET!!!
.
1 btl #bizziboddy
1 btl #bizziboddycontourcream
.
FOR ONLY RM122!!
βœ… FREE postage
βœ… FREE shaker
βœ… FREE gift limited edition 😍
.
Whatsapp 01111684512 atau malas sgt nk save no?? Tekan je link kt bio, terus direct blh whatsapp πŸ’œ
.
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch
  • SPECIAL COMBO SET!!!
    .
    1 btl #bizziboddy
    1 btl #bizziboddycontourcream
    .
    FOR ONLY RM122!!
    βœ… FREE postage
    βœ… FREE shaker
    βœ… FREE gift limited edition 😍
    .
    Whatsapp 01111684512 atau malas sgt nk save no?? Tekan je link kt bio, terus direct blh whatsapp πŸ’œ
    .
    #aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019 #puffysmooch

  •  10  2  7 February, 2019
  • Azam 2016 ?? Nak TURUN BERAT BADAN !

Ada beberapa bulan sahaja lagi sebelum tahun 2016 pergi meninggalkan kita. 
Azam tahun ni NAK TURUN BERAT BADAN sekian Kg tapi xda tindakan lagi ?? .
Masa akan terus berlalu, hasil tak nampak lgi. Impian hanya tinggal impian sahaja, tahun lepas azam nak turun 3kg , tahun ni pun nak turun 3 kg, adakah tahun depan masih still berkira2 nak turun 3 kg ??? .
Jum jadikan impian anda jadi realiti. Hanya ubah tabiat pemakanan dan turun berat badan secara sihat. .
Pengambilan Program WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE MUSIM BARU. TERHAD BEBERAPA PESERTA SAHAJA. 
COACH ASMAH πŸ“² +60178611226

#coachasmah #turunberatbadan #turun5kgsebulan #weightloss #weightlosschallengeonline #weightlosstransformation #weightlossmotivation #turun5kgsebulan #jk1m #jomkurus #jomkurus1malaysia #nakkuruih #nakkurus #fitness #abs #azam2016 #azambaru #kurusselepasraya #kurussebelumkahwin #student #kualalumpur #coachturunberatbadan #nutritionforabetterlife
  • Azam 2016 ?? Nak TURUN BERAT BADAN !

    Ada beberapa bulan sahaja lagi sebelum tahun 2016 pergi meninggalkan kita.
    Azam tahun ni NAK TURUN BERAT BADAN sekian Kg tapi xda tindakan lagi ?? .
    Masa akan terus berlalu, hasil tak nampak lgi. Impian hanya tinggal impian sahaja, tahun lepas azam nak turun 3kg , tahun ni pun nak turun 3 kg, adakah tahun depan masih still berkira2 nak turun 3 kg ??? .
    Jum jadikan impian anda jadi realiti. Hanya ubah tabiat pemakanan dan turun berat badan secara sihat. .
    Pengambilan Program WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE MUSIM BARU. TERHAD BEBERAPA PESERTA SAHAJA.
    COACH ASMAH πŸ“² +60178611226

    #coachasmah #turunberatbadan #turun5kgsebulan #weightloss #weightlosschallengeonline #weightlosstransformation #weightlossmotivation #turun5kgsebulan #jk1m #jomkurus #jomkurus1malaysia #nakkuruih #nakkurus #fitness #abs #azam2016 #azambaru #kurusselepasraya #kurussebelumkahwin #student #kualalumpur #coachturunberatbadan #nutritionforabetterlife

  •  112  2  15 August, 2016
  • Kategori makanan yg boleh bakar lemak dan dapat meningkatkan metabolisma
.
Ini salah satu pilihan makanan yg bole kita masukkan dlm pelan pemakanan diet harian kita. . 
Utk turun berat badan perlu buat pilihan makanan yg sihat, walaupun jika kita makan di tahap kalori yg stabil tpi makanan tersebut tidak mengandungi zat dan nutrient yg membantu utk penurunan berat badan, ianya sama sahaja tidak akan membantu utk penurunan berat badan. .
Seperti musim2 yg lepas dan juga pada musim yg akan datang ni, kepada bakal2 peserta wlc online musim ke 13 akan dibekalkan pelan pemakanan yg lengkap utk membantu penurunan berat badan selama 30 hari. .
PENGAMBILAN UTK PROGRAM WLC ONLINE MUSIM KE 13 NI MASIH DIBUKA. 
COACH ASMAH πŸ“² +60178611226 
#coachasmah #weightloss #weightlosschallengeonline #turunberatbadan #turun5kgsebulan #jomkurus #jk1m #jomkurus1malaysia #nakkuruih #nakkurus #coachturunberatbadan #kurusselepasraya #kurussecarasihat #kurussebelumkahwin #azam2016 #azambaru #student #kurusmudah #tipsdiet #kualalumpur
  • Kategori makanan yg boleh bakar lemak dan dapat meningkatkan metabolisma
    .
    Ini salah satu pilihan makanan yg bole kita masukkan dlm pelan pemakanan diet harian kita. .
    Utk turun berat badan perlu buat pilihan makanan yg sihat, walaupun jika kita makan di tahap kalori yg stabil tpi makanan tersebut tidak mengandungi zat dan nutrient yg membantu utk penurunan berat badan, ianya sama sahaja tidak akan membantu utk penurunan berat badan. .
    Seperti musim2 yg lepas dan juga pada musim yg akan datang ni, kepada bakal2 peserta wlc online musim ke 13 akan dibekalkan pelan pemakanan yg lengkap utk membantu penurunan berat badan selama 30 hari. .
    PENGAMBILAN UTK PROGRAM WLC ONLINE MUSIM KE 13 NI MASIH DIBUKA.
    COACH ASMAH πŸ“² +60178611226
    #coachasmah #weightloss #weightlosschallengeonline #turunberatbadan #turun5kgsebulan #jomkurus #jk1m #jomkurus1malaysia #nakkuruih #nakkurus #coachturunberatbadan #kurusselepasraya #kurussecarasihat #kurussebelumkahwin #azam2016 #azambaru #student #kurusmudah #tipsdiet #kualalumpur

  •  142  5  15 August, 2016