#munirahzakaria Instagram Photos & Videos

munirahzakaria - 142 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
10.4
average likes

Latest #munirahzakaria Posts

  • DALAM BOLASEPAK
cara bertahan paling baik adalah menyerang tanpa henti

DALAM BISNES
Cara bertahan paling baik adalah
 💝PROMOSI TANPA HENTI💝

Iklan KFC dari kita kecik sampai sekarang hari2 ada dekat tv , youtube , kat tengah2 pekan , pamplet , banyakla . Macam-macam promosi diorang buat tak berhenti walaupun semua orang dah tau KFC jual ayam goreng❗

Berbeza dengan kita. Baru nk start bisnes. Iklan baru buat 3 kali. Tu pun sehari sekali je. Pastu takde orang PM, susah hati. Teriak. 😭 Cakap takde orang nak beli.

Jom dftar ahli 😅😅😅😅

Wasap terus di
017 6926171
017 6926171
017 6926171

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#covid19 #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #AgenWanted #duitpoket #tambahduit
  • DALAM BOLASEPAK
    cara bertahan paling baik adalah menyerang tanpa henti

    DALAM BISNES
    Cara bertahan paling baik adalah
    💝PROMOSI TANPA HENTI💝

    Iklan KFC dari kita kecik sampai sekarang hari2 ada dekat tv , youtube , kat tengah2 pekan , pamplet , banyakla . Macam-macam promosi diorang buat tak berhenti walaupun semua orang dah tau KFC jual ayam goreng❗

    Berbeza dengan kita. Baru nk start bisnes. Iklan baru buat 3 kali. Tu pun sehari sekali je. Pastu takde orang PM, susah hati. Teriak. 😭 Cakap takde orang nak beli.

    Jom dftar ahli 😅😅😅😅

    Wasap terus di
    017 6926171
    017 6926171
    017 6926171

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #covid19 #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #AgenWanted #duitpoket #tambahduit

  •  9  0  1 July, 2020
  • Filled with botanicals and powerful ingredients for a moist and dewey complexion. It breaks down into a hydra-infused carrier to provide powerful soothing and moisturizing for combination skin. #sonyaskincare #thealoeveracompany ✔ Collagen to improve the appearance of skin ✔ Over 10 natural plant extracts and oils including jojoba esters and olive oil, orange peel oil, mandarin orange peel oil 🍊, roman chamomile flower oil, geranium flower oil and bergamot fruit oil
✔ A hydra-infused moisture carrier 💦

Dipenuhi dengan botani dan bahan-bahan yang hebat untuk kulit yang lembap dan berseri. Ia adalah pembawa hidra untuk menyediakan gabungan penenang dan pelembap kulit. #sonyaskincare #thealoeveracompany ✔ Kolagen untuk meningkatkan penampilan kulit ✔ Lebih 10 jenis ekstrak tumbuhan semulajadi dan minyak termasuk ester jojoba dan minyak zaitun, minyak kulit oren, minyak kulit buah mandarin 🍊, minyak bunga roman chamomile , minyak bunga geranium dan minyak buah bergamot
✔ Memberikan kelembapan kulit berpanjangan 💦

Dm me
For fast response boleh klik no di Bio.

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #AgenWanted #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #JuneMagik
  • Filled with botanicals and powerful ingredients for a moist and dewey complexion. It breaks down into a hydra-infused carrier to provide powerful soothing and moisturizing for combination skin. #sonyaskincare #thealoeveracompany ✔ Collagen to improve the appearance of skin ✔ Over 10 natural plant extracts and oils including jojoba esters and olive oil, orange peel oil, mandarin orange peel oil 🍊, roman chamomile flower oil, geranium flower oil and bergamot fruit oil
    ✔ A hydra-infused moisture carrier 💦

    Dipenuhi dengan botani dan bahan-bahan yang hebat untuk kulit yang lembap dan berseri. Ia adalah pembawa hidra untuk menyediakan gabungan penenang dan pelembap kulit. #sonyaskincare #thealoeveracompany ✔ Kolagen untuk meningkatkan penampilan kulit ✔ Lebih 10 jenis ekstrak tumbuhan semulajadi dan minyak termasuk ester jojoba dan minyak zaitun, minyak kulit oren, minyak kulit buah mandarin 🍊, minyak bunga roman chamomile , minyak bunga geranium dan minyak buah bergamot
    ✔ Memberikan kelembapan kulit berpanjangan 💦

    Dm me
    For fast response boleh klik no di Bio.

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #AgenWanted #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #JuneMagik

  •  3  0  29 June, 2020
  • Sejukkk mata ni tengok forever sediakan poster2 muslimah time cengginikan. Alhamdulillah suatu usaha yang harus dipuji😍

Kakmun ambik 4 biji pollen pagi tadi masa sahur. Amboi steady berjaga tak sempat lelap pun siang tadi pagi.

Bertenaga bila telan bee pollen ni. Suami kak mun pulak ambik 4 biji juga lahh. Sebab harini keje. Lagi2 duk kejenya di hospital. Badan kena kuat. Minda kena tahan dengan macam3 emosi. Bukan mudahkan 🤣🤣 aloe vera terbaik time ni.

So, saja nak kabo kalau nak menten bertenaga. Wajib dapatkan bee pollen nih. 🤗

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Sejukkk mata ni tengok forever sediakan poster2 muslimah time cengginikan. Alhamdulillah suatu usaha yang harus dipuji😍

    Kakmun ambik 4 biji pollen pagi tadi masa sahur. Amboi steady berjaga tak sempat lelap pun siang tadi pagi.

    Bertenaga bila telan bee pollen ni. Suami kak mun pulak ambik 4 biji juga lahh. Sebab harini keje. Lagi2 duk kejenya di hospital. Badan kena kuat. Minda kena tahan dengan macam3 emosi. Bukan mudahkan 🤣🤣 aloe vera terbaik time ni.

    So, saja nak kabo kalau nak menten bertenaga. Wajib dapatkan bee pollen nih. 🤗

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  7  0  24 April, 2020
  • Selamat pagi puan. Lin nak share tanda2 kolestrol. Rata2 rakyat malaysia ni ada tanda2 kolestrol. Puan boleh cek ya ada tak 7 tanda kolestrol ni dekat puan😉

7 tanda KOLESTROL TINGGI 😱 😣Kaki sering berasa kebas
➡Terjadi kerana darah bergumpal 😣Mudah letih & cepat mengantuk
➡Aliran darah membawa oksigen ke otak terhalang membuatkan cepat mengantuk 😣Senak dada sebelah kiri
➡Tanda pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat 😣Sering sakit kepala, rasa berat & tegang di bahagian leher
➡Arteri semakin sempit membuatkan aliran darah ke otak berkurangan 😣Kaki membengkak
➡Pembuluh darah semakin sempit dan kaki adalah bahagian paling sedikit mendapat darah 😣Timbul bintik-bintik putih (biji lemak)
➡Di bahagian bawah mata, kawasan wajah atau leher 😣Tanda kuning muda
➡Pada tengah atau hujung kelopak mata. Ada juga alami benjolan padat pada siku, tumit atau lutut

Kalau ada puan, jangan lupa amalkan avg dan articsea ya! Memang bagus sangat tau nak turunkan kolestrol.😁 #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Selamat pagi puan. Lin nak share tanda2 kolestrol. Rata2 rakyat malaysia ni ada tanda2 kolestrol. Puan boleh cek ya ada tak 7 tanda kolestrol ni dekat puan😉

    7 tanda KOLESTROL TINGGI 😱 😣Kaki sering berasa kebas
    ➡Terjadi kerana darah bergumpal 😣Mudah letih & cepat mengantuk
    ➡Aliran darah membawa oksigen ke otak terhalang membuatkan cepat mengantuk 😣Senak dada sebelah kiri
    ➡Tanda pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat 😣Sering sakit kepala, rasa berat & tegang di bahagian leher
    ➡Arteri semakin sempit membuatkan aliran darah ke otak berkurangan 😣Kaki membengkak
    ➡Pembuluh darah semakin sempit dan kaki adalah bahagian paling sedikit mendapat darah 😣Timbul bintik-bintik putih (biji lemak)
    ➡Di bahagian bawah mata, kawasan wajah atau leher 😣Tanda kuning muda
    ➡Pada tengah atau hujung kelopak mata. Ada juga alami benjolan padat pada siku, tumit atau lutut

    Kalau ada puan, jangan lupa amalkan avg dan articsea ya! Memang bagus sangat tau nak turunkan kolestrol.😁 #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  5  0  16 April, 2020
  • Ada orang makan Omega untuk kawal kolesterol,

Ada orang makan untuk otak, yelah muda-muda lagi dah dapat short term memory loss 😝, Ada orang makan untuk kulit cantik,

Ada orang makan untuk sakit sendi,

Ada orang makan untuk awet muda,

Ada orang makan untuk bakar lelemak bersepah kat badan,

Ada orang makan untuk emosi tak stabil,

Ada orang makan saja suka-suka, takda sebab😆

Apa pun sebabnya kita makan Omega, yang pastinya semua fungsi di atas ada dalam sebiji Omega 3 Artic Sea Forever gaisss.💃 #ForeverLivingMalaysia 
#pengedarsah 
#munirahzakaria 
#detox
#kolestrol #diabetes #migrain 
#minyakikanminyakzaitun #oliveoil #seremban #negerisembilan
  • Ada orang makan Omega untuk kawal kolesterol,

    Ada orang makan untuk otak, yelah muda-muda lagi dah dapat short term memory loss 😝, Ada orang makan untuk kulit cantik,

    Ada orang makan untuk sakit sendi,

    Ada orang makan untuk awet muda,

    Ada orang makan untuk bakar lelemak bersepah kat badan,

    Ada orang makan untuk emosi tak stabil,

    Ada orang makan saja suka-suka, takda sebab😆

    Apa pun sebabnya kita makan Omega, yang pastinya semua fungsi di atas ada dalam sebiji Omega 3 Artic Sea Forever gaisss.💃 #ForeverLivingMalaysia
    #pengedarsah
    #munirahzakaria
    #detox
    #kolestrol #diabetes #migrain
    #minyakikanminyakzaitun #oliveoil #seremban #negerisembilan

  •  7  0  13 April, 2020
  • Posto📮📮
Posto📮📮
Posto📮📮 ❗Perintah kawalan pergerakan ❗Kerajaan #menggalakkan rakyat membuat pembelian secara atas talian.

Hahhh‼️ Molek sangat tu gais.

Currier kami pun masih jalan seperti biasa. Jom pilih je produk apa korang perlukan.

Supplemen pemakanan kesihatan ka. Supplement bantu boost imun sistem ka.

Keperluan peribadi macam ubat gigi, sabun muka dan badan, eh hand soap pun ada. Skincare juga ada.

Dekat forever ni boleh kata semua belaka ada.

Tengok gambar tu pilih mana satu berkenan. Kita ejas sampai jadi lah!

Nak harga less lagi pun bulehhhh. Dm je kak mun tau.
Barang terus kepada anda.💋 Dm me now! 
Untuk dapatkan segera
+6018246088

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #coronavid19 #magnetrezeki #cegahsakit #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar #virus
  • Posto📮📮
    Posto📮📮
    Posto📮📮 ❗Perintah kawalan pergerakan ❗Kerajaan #menggalakkan rakyat membuat pembelian secara atas talian.

    Hahhh‼️ Molek sangat tu gais.

    Currier kami pun masih jalan seperti biasa. Jom pilih je produk apa korang perlukan.

    Supplemen pemakanan kesihatan ka. Supplement bantu boost imun sistem ka.

    Keperluan peribadi macam ubat gigi, sabun muka dan badan, eh hand soap pun ada. Skincare juga ada.

    Dekat forever ni boleh kata semua belaka ada.

    Tengok gambar tu pilih mana satu berkenan. Kita ejas sampai jadi lah!

    Nak harga less lagi pun bulehhhh. Dm je kak mun tau.
    Barang terus kepada anda.💋 Dm me now!
    Untuk dapatkan segera
    +6018246088

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #coronavid19 #magnetrezeki #cegahsakit #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar #virus

  •  3  0  31 March, 2020
  • Toksah bergaduh nak makan supplement mana lagi baik.

Yang penting pilih yang SELAMAT. Dan kalau saya, yang berbaloi dengan setiap sen kita keluarkan 😅 sebab bukan senang suami kita cari rezeki kan. So nak beli tu kena la yang berrrbaloi

Takpayah bergaduh la supplement mana lagi baik lagi bagus.

Panduan WAJIB selama 8 tahun saya amal supplement, suap anak-anak dan suami sekali ialah

1. Organic. Maksudnya telan atau sapu hari hari tak bahaya. Jauh lebih selamat dari fast food, teh tarik, soft drinks. Ni syarat utama. 
Kat dunia ni banyak je syarikat supplement. Dan setiap syarikat besar akan lock speciality mereka dengan patent. Tu yang menjadikan mereka special. Badan manusia ni berbeza. Ikutlah sesuai yang mana.

Janji bukan supplement merapu bersembunyi di balik bahan yg bahaya.

2. Pastikan supplement tu dikeluarkan oleh syarikat BESAR dan dah LAMA di pasaran. Sebab nak proses benda ORGANIC modalnya besar kawan. Dan syarikat yang bertahan lama insyaAllah takde masalah ingredients, halal dan isu keselamatan. Lama means puluhan tahun tau.

3. Make sure syarikat global, sebab nak jual benda organic ke pasaran dunia mesti kena lalui banyak proses pengiktirafan. Atau yang jelas bahannya tak merbahaya. 
4. Bagi pulangan. Ramai suka beli dengan syarikat MLM mcm Forever, Shaklee, Amway, Young Living sebab depa bagi benefit pada pelanggan. Cuma pandai la tengok pulangan paling berbaloi untuk setiap sen mcm saya cakap td. Kalau saya, saya suka yang bagi kita boleh redeem balik dalam bentuk product. Atau makin banyak beli, makin murah dapat. Sebab hantu supplement kan. Baru berbaloi spend tiap bulan.

Ni pendapat mun lah. Setuju alhamdulillah tak setuju boleh tambah 😆

Sekian, jangan bergaduh, jangan berebut.
Hargai persamaan, 
Raikan perbezaan.

At the end of the day, kita semua nak sihat, nak kaya, nak tolong orang, nak dapat pahala, nak jadi baik, nak jadi inspirasi. Kan?

#munirahzakaria #jutawan #ForeverLivingMalaysia #TheAloeveraCompany #bonusdirect #NoMaintain #aloeveraseremban #aloeverasenawang #aloeveranegerisembilan #foreverlivingseremban #ampangan #detox
  • Toksah bergaduh nak makan supplement mana lagi baik.

    Yang penting pilih yang SELAMAT. Dan kalau saya, yang berbaloi dengan setiap sen kita keluarkan 😅 sebab bukan senang suami kita cari rezeki kan. So nak beli tu kena la yang berrrbaloi

    Takpayah bergaduh la supplement mana lagi baik lagi bagus.

    Panduan WAJIB selama 8 tahun saya amal supplement, suap anak-anak dan suami sekali ialah

    1. Organic. Maksudnya telan atau sapu hari hari tak bahaya. Jauh lebih selamat dari fast food, teh tarik, soft drinks. Ni syarat utama.
    Kat dunia ni banyak je syarikat supplement. Dan setiap syarikat besar akan lock speciality mereka dengan patent. Tu yang menjadikan mereka special. Badan manusia ni berbeza. Ikutlah sesuai yang mana.

    Janji bukan supplement merapu bersembunyi di balik bahan yg bahaya.

    2. Pastikan supplement tu dikeluarkan oleh syarikat BESAR dan dah LAMA di pasaran. Sebab nak proses benda ORGANIC modalnya besar kawan. Dan syarikat yang bertahan lama insyaAllah takde masalah ingredients, halal dan isu keselamatan. Lama means puluhan tahun tau.

    3. Make sure syarikat global, sebab nak jual benda organic ke pasaran dunia mesti kena lalui banyak proses pengiktirafan. Atau yang jelas bahannya tak merbahaya.
    4. Bagi pulangan. Ramai suka beli dengan syarikat MLM mcm Forever, Shaklee, Amway, Young Living sebab depa bagi benefit pada pelanggan. Cuma pandai la tengok pulangan paling berbaloi untuk setiap sen mcm saya cakap td. Kalau saya, saya suka yang bagi kita boleh redeem balik dalam bentuk product. Atau makin banyak beli, makin murah dapat. Sebab hantu supplement kan. Baru berbaloi spend tiap bulan.

    Ni pendapat mun lah. Setuju alhamdulillah tak setuju boleh tambah 😆

    Sekian, jangan bergaduh, jangan berebut.
    Hargai persamaan,
    Raikan perbezaan.

    At the end of the day, kita semua nak sihat, nak kaya, nak tolong orang, nak dapat pahala, nak jadi baik, nak jadi inspirasi. Kan?

    #munirahzakaria #jutawan #ForeverLivingMalaysia #TheAloeveraCompany #bonusdirect #NoMaintain #aloeveraseremban #aloeverasenawang #aloeveranegerisembilan #foreverlivingseremban #ampangan #detox

  •  15  0  15 February, 2020
  • عصير الصبار بالنكتار لتنقية الكلى والمسالك البولية و لتنظيم الدورة الشهرية] 
يتضمن ألوبيري نكتار على جميع الفيتامينات والمعادن والأحماض الأمينيه والأنزيمات (الخمائر) الموجوده في الألوفيرا جل إضافه إلى الطعم الرائع للتوت البري (العنبيه) والتفاح.
عرفة العنبيه فائدتها في تطهير المسالك البوليه والكليتين كما أنها تمد الجسم بكميه كبيره من فيتانين (C) أضف إلى أن إحتوائها على البيكنوجينول المضاد للأكسده يجعل ألوبيري نكتار منتج فعال في الحفاظ على الكولاجين في البشره. كما أن عصير التفاح يحتوي على فيتامين (A) (C) ويضفي نكهه لذيذه للألوبيري نكتار. يمكن شوربه مع الوجبات اليوميه أو خارجها في الصباح أو المساء. نكهة العنبيه والتفاح طبيعيه بالكامل من إضافة فاكهه طازجه. أضفنا سكر الفواكه الطبيعي (الفركتوز) للحصول على مذاق لذيذ للأطفال والراشدين.
المكونات: هلام الآلوفيرا المستقر، فروكتوز (سكر فواكه)، مركز العنبيه (التوت البري) وعصير التفاح الطبيعي (نكهة)، حمض الأسكوربيك (فيتامينC ) (مضاد للأكسده)، حمض الستريك، سوربات البوتاسيوم، بنزوات الصوديوم، صمغ الزانثان، توكو فيرول (فيتامين E)
(مضاد للأكسده). السعه: لتر واحد

طريقة الاستعمال:

تخض العبوه جيداً ويؤخذ من 60إلى 120 مللتر مره إلى ثلاث مرات في اليوم.
يمكن حفظ العبوة مغلقة لفترة 4 سنوات وبعد فتحها 3 أشهر في الثلاجه.

الفوائد والمزايا الرئيسية: * كل فوائد الألوفيرا ممزوجه مع مذاق رائع.
* مفيد لمن يعانون من إحتباس البول والتهاب المثانه وحصوات الكلى. *

مفيد للحفاظ على مناعه عاليه، بشرة نضرة وشعر صحي لإحتوائه على مضادات أكسدة فعالة.
* البكتين وفيتامين سي الموجودين في التفاح يساهمان على تنقية الكبد والكليتين والمسالك البوليه.
* ذو فوائد إضافيه للسيدات أثناء آثار الدوره الشهريه. 
الكلمات الدليليلة : منتجات طبيعية, مشاكل الكلى, انتظام الدورة الشهرية, عصير الصبار, صبار, فوريفر,
#aloeberrynectar #aloevera #foreverlivingproducts #foreverliving #aloeveragel #thealoeveracompany #forever #foreverproud #aloepeaches #berrynectar #supplement #foreveraloeberrynectar #foreverfreedom #aloeveraforever #munirahzakaria #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #helpmorepeople #madu
  • عصير الصبار بالنكتار لتنقية الكلى والمسالك البولية و لتنظيم الدورة الشهرية]
    يتضمن ألوبيري نكتار على جميع الفيتامينات والمعادن والأحماض الأمينيه والأنزيمات (الخمائر) الموجوده في الألوفيرا جل إضافه إلى الطعم الرائع للتوت البري (العنبيه) والتفاح.
    عرفة العنبيه فائدتها في تطهير المسالك البوليه والكليتين كما أنها تمد الجسم بكميه كبيره من فيتانين (C) أضف إلى أن إحتوائها على البيكنوجينول المضاد للأكسده يجعل ألوبيري نكتار منتج فعال في الحفاظ على الكولاجين في البشره. كما أن عصير التفاح يحتوي على فيتامين (A) (C) ويضفي نكهه لذيذه للألوبيري نكتار. يمكن شوربه مع الوجبات اليوميه أو خارجها في الصباح أو المساء. نكهة العنبيه والتفاح طبيعيه بالكامل من إضافة فاكهه طازجه. أضفنا سكر الفواكه الطبيعي (الفركتوز) للحصول على مذاق لذيذ للأطفال والراشدين.
    المكونات: هلام الآلوفيرا المستقر، فروكتوز (سكر فواكه)، مركز العنبيه (التوت البري) وعصير التفاح الطبيعي (نكهة)، حمض الأسكوربيك (فيتامينC ) (مضاد للأكسده)، حمض الستريك، سوربات البوتاسيوم، بنزوات الصوديوم، صمغ الزانثان، توكو فيرول (فيتامين E)
    (مضاد للأكسده). السعه: لتر واحد

    طريقة الاستعمال:

    تخض العبوه جيداً ويؤخذ من 60إلى 120 مللتر مره إلى ثلاث مرات في اليوم.
    يمكن حفظ العبوة مغلقة لفترة 4 سنوات وبعد فتحها 3 أشهر في الثلاجه.

    الفوائد والمزايا الرئيسية: * كل فوائد الألوفيرا ممزوجه مع مذاق رائع.
    * مفيد لمن يعانون من إحتباس البول والتهاب المثانه وحصوات الكلى. *

    مفيد للحفاظ على مناعه عاليه، بشرة نضرة وشعر صحي لإحتوائه على مضادات أكسدة فعالة.
    * البكتين وفيتامين سي الموجودين في التفاح يساهمان على تنقية الكبد والكليتين والمسالك البوليه.
    * ذو فوائد إضافيه للسيدات أثناء آثار الدوره الشهريه.
    الكلمات الدليليلة : منتجات طبيعية, مشاكل الكلى, انتظام الدورة الشهرية, عصير الصبار, صبار, فوريفر,
    #aloeberrynectar #aloevera #foreverlivingproducts #foreverliving #aloeveragel #thealoeveracompany #forever #foreverproud #aloepeaches #berrynectar #supplement #foreveraloeberrynectar #foreverfreedom #aloeveraforever #munirahzakaria #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #helpmorepeople #madu

  •  17  1  6 February, 2020
  • Info sharing dikala musim virus
Langkah pencegahan amalkan satu famili.

Amal ambil madu setiap hari
Amal minum AVG tiap hari (untuk kesihatan usus)
Ambil suplemen Vit C (imuniti)

Nota dari Tuan Hafiz 
Madu, habbatussauda, minyak zaitun, oregano mempunyai peroxide yang berupaya  membunuh kuman sangat kuat tak dapat dibunuh antibiotik dan antiviral.

Jaga kesihatan usus. Usus ialah pusat imuniti badan. Kuman baik itu bak askar yang mengawal di benteng pertahanan badan kita. Lapisan usus adalah benteng pertahanan terpenting imuniti badan

Vit C untuk kuatkan imuniti. Vitamin C juga bantu pemulihan dan menguatkan usus. Ia juga membantu organ detox utama iaitu organ hati.serta  membantu sistem pertahanan setiap sel badan Sudah tentu kerana vitamin C ini banyak kajian-kajian manfaatnya kepada imuniti. 🤭🤭🤭🤭
Mujurla sis ada ID Forever
Forever ada AVG (aloeveragel) untuk kesihatan usus, ada absorbent C(vit C) , ada madu tulen (Bee Honey) sukahati beli dengan harga murah 🤣🤣 Klik di Bio sis. +60182464088

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #seremban #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #aloeverasenawang #aloeveraampangan #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Info sharing dikala musim virus
    Langkah pencegahan amalkan satu famili.

    Amal ambil madu setiap hari
    Amal minum AVG tiap hari (untuk kesihatan usus)
    Ambil suplemen Vit C (imuniti)

    Nota dari Tuan Hafiz
    Madu, habbatussauda, minyak zaitun, oregano mempunyai peroxide yang berupaya membunuh kuman sangat kuat tak dapat dibunuh antibiotik dan antiviral.

    Jaga kesihatan usus. Usus ialah pusat imuniti badan. Kuman baik itu bak askar yang mengawal di benteng pertahanan badan kita. Lapisan usus adalah benteng pertahanan terpenting imuniti badan

    Vit C untuk kuatkan imuniti. Vitamin C juga bantu pemulihan dan menguatkan usus. Ia juga membantu organ detox utama iaitu organ hati.serta membantu sistem pertahanan setiap sel badan Sudah tentu kerana vitamin C ini banyak kajian-kajian manfaatnya kepada imuniti. 🤭🤭🤭🤭
    Mujurla sis ada ID Forever
    Forever ada AVG (aloeveragel) untuk kesihatan usus, ada absorbent C(vit C) , ada madu tulen (Bee Honey) sukahati beli dengan harga murah 🤣🤣 Klik di Bio sis. +60182464088

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #seremban #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #aloeverasenawang #aloeveraampangan #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  5  0  6 February, 2020
  • Nampak tak buih-buih lautan delima tu?

Hebatnya rasa buah delima ni.
Hb sepanjang pregnant #MrAdam dulu, elokje maintain bak kata orangnya. Ujian darahpun cantik. Gulapun cantik. 
Lagi 1 bak kata orang,
Sticker kat buku pink kita sticker putih tau. Anak no 4. Takda hijau, takda kuning. tak merah.

Susu badan penuh sampai 2tahun ni. Alhamdulillah rezeki. Umurpun makin naikkan. So ambillah yang boleh bantu untuk masalah semasa mengandung umi, mama ye.

Inilah amalan kak mun 2tahun lepas hinggalah sekarang.

Sharing from heart

#delima
#pomegranate
#aloeveraseremban
#aloeveranegerisembilan
#FOREVERLIVINGSEREMBAN
#Munirahzakaria

TheAloeveraCompany
  • Nampak tak buih-buih lautan delima tu?

    Hebatnya rasa buah delima ni.
    Hb sepanjang pregnant #MrAdam dulu, elokje maintain bak kata orangnya. Ujian darahpun cantik. Gulapun cantik.
    Lagi 1 bak kata orang,
    Sticker kat buku pink kita sticker putih tau. Anak no 4. Takda hijau, takda kuning. tak merah.

    Susu badan penuh sampai 2tahun ni. Alhamdulillah rezeki. Umurpun makin naikkan. So ambillah yang boleh bantu untuk masalah semasa mengandung umi, mama ye.

    Inilah amalan kak mun 2tahun lepas hinggalah sekarang.

    Sharing from heart

    #delima
    #pomegranate
    #aloeveraseremban
    #aloeveranegerisembilan
    #FOREVERLIVINGSEREMBAN
    #Munirahzakaria

    TheAloeveraCompany

  •  8  0  6 February, 2020
  • Alhamdulillah, terbaiklah peserta clean9 ni.
Turun hampir 2 kg dalam masa 9 hari. Ok sangat kan. Lagi beza dalaman badan pun sama2 sihat selain badan rasa lebih ringan.

Yang paling best banyak inchoss mengecut tau. Body makin fit.
Food craving semakin hilang. Yang best lagi, sugar craving sudah semakin kurang.

Detoks overhaul body selama 9 hari. Ada juga nak stat clean9, jom 😘

Pm me
+6018246088
Munirah

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Alhamdulillah, terbaiklah peserta clean9 ni.
    Turun hampir 2 kg dalam masa 9 hari. Ok sangat kan. Lagi beza dalaman badan pun sama2 sihat selain badan rasa lebih ringan.

    Yang paling best banyak inchoss mengecut tau. Body makin fit.
    Food craving semakin hilang. Yang best lagi, sugar craving sudah semakin kurang.

    Detoks overhaul body selama 9 hari. Ada juga nak stat clean9, jom 😘

    Pm me
    +6018246088
    Munirah

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  2  0  4 February, 2020
  • MESTI BOLEH.... 🔥🔥🔥
.
RM50/ Per KG
.
Masa yang sangat tepat nak menguruskan berat badan... Rm50 e voucher untuk 1 kg yang hilang....
.
.
Loss
Minimum: bermula dari: 
2kg » rm100
3kg » rm150
4kg » rm200
5kg » rm250
.
.
🔥
.
Yang nak slim, sihat, bertenaga 
Highly recommended kita review 
tentang clean 9 program ni .
.
✔ CLEAN 9 PROGRAM
.
😊 Langkah pertama untuk memperoleh 
tubuh yang bersih adalah dengan mengawal pengambilan : .
🔴 BAHAN PENGAWET
🔴 BAHAN KIMIA BAHAYA
.
😃 CLEAN 9 adalah 1 program 9 Hari yg menyediakan kita dengan alat2 perlu bagi membersihkan badan .
😃 membantu menyingkirkn toxin yang terkumpul serta
😃 meng"urus"kan berat badan secara SIHAT
😃 & menggalakkan anda mengikuti 1 gaya hidup yang lebih sihat & bahagia
.
.
Hargai tubuh badan anda
Jom clean 9

Dm me
+60176926171
Munirah

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • MESTI BOLEH.... 🔥🔥🔥
    .
    RM50/ Per KG
    .
    Masa yang sangat tepat nak menguruskan berat badan... Rm50 e voucher untuk 1 kg yang hilang....
    .
    .
    Loss
    Minimum: bermula dari:
    2kg » rm100
    3kg » rm150
    4kg » rm200
    5kg » rm250
    .
    .
    🔥
    .
    Yang nak slim, sihat, bertenaga
    Highly recommended kita review
    tentang clean 9 program ni .
    .
    ✔ CLEAN 9 PROGRAM
    .
    😊 Langkah pertama untuk memperoleh
    tubuh yang bersih adalah dengan mengawal pengambilan : .
    🔴 BAHAN PENGAWET
    🔴 BAHAN KIMIA BAHAYA
    .
    😃 CLEAN 9 adalah 1 program 9 Hari yg menyediakan kita dengan alat2 perlu bagi membersihkan badan .
    😃 membantu menyingkirkn toxin yang terkumpul serta
    😃 meng"urus"kan berat badan secara SIHAT
    😃 & menggalakkan anda mengikuti 1 gaya hidup yang lebih sihat & bahagia
    .
    .
    Hargai tubuh badan anda
    Jom clean 9

    Dm me
    +60176926171
    Munirah

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  8  0  4 February, 2020
  • Sedap je Aloe Vera Gel ni. Boleh mix with any kind of juices. Jangan clorox sudah 🤦🏽‍♂️ 100% Aloe Vera Gel yang distabilkan dan organik tulen; tiada ditambah air - lebih nilai untuk wang!

Proses penstabilan berpaten - lembut pada perut sesuai untuk semua golongan

Menggunakan spesis aloe vera terbaik dunia - Aloe Barbadensis Miller

Perladangan organik sendiri - ladang aloe vera Forever Living adalah terbesar di dunia

Mengandungi 200 sebatian, 20 mineral, 12 vitamin dan 18 asid amino penting dari aloe vera

Pelopor minuman Aloe Vera Gel di dunia - lebih 41 tahun berada dalam pasaran.

Dm me :
+60176926171

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Sedap je Aloe Vera Gel ni. Boleh mix with any kind of juices. Jangan clorox sudah 🤦🏽‍♂️ 100% Aloe Vera Gel yang distabilkan dan organik tulen; tiada ditambah air - lebih nilai untuk wang!

    Proses penstabilan berpaten - lembut pada perut sesuai untuk semua golongan

    Menggunakan spesis aloe vera terbaik dunia - Aloe Barbadensis Miller

    Perladangan organik sendiri - ladang aloe vera Forever Living adalah terbesar di dunia

    Mengandungi 200 sebatian, 20 mineral, 12 vitamin dan 18 asid amino penting dari aloe vera

    Pelopor minuman Aloe Vera Gel di dunia - lebih 41 tahun berada dalam pasaran.

    Dm me :
    +60176926171

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  5  0  30 January, 2020
  • Kenapa ada sesetengah orang yang minum #aloeveragel rasa serasi dan dapat kesannya dengan cepat, tetapi sesetengah orang pula kesannya agak lambat?
.
.
Dan ada juga sesetengah orang yang minum tak rasa apa2 atau pendek kata tak berkesan langsung?
.
.
Haih! 😪😪
Jangan frust dulu yer ~~~
.
.
Tanya diri anda sendiri..... Bagaimanakah tahap masalah kesihatan (cth:jerawat, sakit lutut,migrain, period tak teratur etc) yang sedang anda alami?

Seteruk mana atau selama mana ia telah 'menghantui' status kesihatan anda?

Jika tempoh masalah kesihatan yang anda alami ni sejak berkurun lama.... jangan lah expect masalah anda BOLEH selesai dalam masa 3 hari pula! 😅😅
.
.
Kena beri tempoh pada sistem badan untuk dibaikpulih dan dirawat dari dalam.

Perlu lalui fasa detox, fasa repair dan fasa recovery.

Segala-galanya ada proses....
Nak berjaya pun ada proses....
Nak sehat pun kena lalui proses...
.
.
Sel-sel kulit kita perlu 28 hari untuk lengkap kitarannya... Ini kan pula sel-sel bagi sistem organ yang lain.
.
.
Jadi.... nak makan supplement apa pun mestilah rujuk pada yang pakar.
Kena selalu bersabar dan konsisten amalkan. 
Itu yang terbaik 👍🏼👍🏼👍🏼 Insya Allah 💕

Renung-renungkan yer 😊😊😊 #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Kenapa ada sesetengah orang yang minum #aloeveragel rasa serasi dan dapat kesannya dengan cepat, tetapi sesetengah orang pula kesannya agak lambat?
    .
    .
    Dan ada juga sesetengah orang yang minum tak rasa apa2 atau pendek kata tak berkesan langsung?
    .
    .
    Haih! 😪😪
    Jangan frust dulu yer ~~~
    .
    .
    Tanya diri anda sendiri..... Bagaimanakah tahap masalah kesihatan (cth:jerawat, sakit lutut,migrain, period tak teratur etc) yang sedang anda alami?

    Seteruk mana atau selama mana ia telah 'menghantui' status kesihatan anda?

    Jika tempoh masalah kesihatan yang anda alami ni sejak berkurun lama.... jangan lah expect masalah anda BOLEH selesai dalam masa 3 hari pula! 😅😅
    .
    .
    Kena beri tempoh pada sistem badan untuk dibaikpulih dan dirawat dari dalam.

    Perlu lalui fasa detox, fasa repair dan fasa recovery.

    Segala-galanya ada proses....
    Nak berjaya pun ada proses....
    Nak sehat pun kena lalui proses...
    .
    .
    Sel-sel kulit kita perlu 28 hari untuk lengkap kitarannya... Ini kan pula sel-sel bagi sistem organ yang lain.
    .
    .
    Jadi.... nak makan supplement apa pun mestilah rujuk pada yang pakar.
    Kena selalu bersabar dan konsisten amalkan.
    Itu yang terbaik 👍🏼👍🏼👍🏼 Insya Allah 💕

    Renung-renungkan yer 😊😊😊 #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  11  0  30 January, 2020
  • ALOE VERA NI ORI KE TIRUAN??
=====
Aloe Vera Gel ni ada yang TIRUAN ke?
MACAM MANA na kenal yang ori ke yang tiruan?
Kat **** harga MURAH tu original ke?
====
MACAM MANA NAK PASTIKAN?
====
1. BELI DENGAN AGEN BERDAFTAR. Minta no ID keahlian.
2. Pastikan minuman Aloe Vera Gel yang anda beli PEKAT 
3. Pastikan ada penutup silver (SEAL) pada penutup botol
4. Pastikan ada no pendaftaran KKM pada botol
5. Pastikan ada logo IASC (International Aloe Science Council) yang menunjukkan ketulenan Aloe Vera
6. Pastikan ada HOLOGRAM pengesahan ketulenan yang boleh discan pada botol.
Belilah Dengan Agen Yang Sah..
Agen sah boleh berikan servis dan konsultan terbaik utk anda.

Pm sis tau nak original depan pintu rumah tunggu ye. +60176926171

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • ALOE VERA NI ORI KE TIRUAN??
    =====
    Aloe Vera Gel ni ada yang TIRUAN ke?
    MACAM MANA na kenal yang ori ke yang tiruan?
    Kat **** harga MURAH tu original ke?
    ====
    MACAM MANA NAK PASTIKAN?
    ====
    1. BELI DENGAN AGEN BERDAFTAR. Minta no ID keahlian.
    2. Pastikan minuman Aloe Vera Gel yang anda beli PEKAT
    3. Pastikan ada penutup silver (SEAL) pada penutup botol
    4. Pastikan ada no pendaftaran KKM pada botol
    5. Pastikan ada logo IASC (International Aloe Science Council) yang menunjukkan ketulenan Aloe Vera
    6. Pastikan ada HOLOGRAM pengesahan ketulenan yang boleh discan pada botol.
    Belilah Dengan Agen Yang Sah..
    Agen sah boleh berikan servis dan konsultan terbaik utk anda.

    Pm sis tau nak original depan pintu rumah tunggu ye. +60176926171

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  5  0  20 January, 2020
  • *Forever Ginkgo Plus* adalah campuran 4 herba cina termasuk Ginkgo Biloba, kulat Reishi, beri Schisandra dan Cured Fo-ti.

Kelebihan: 🌺Makanan untuk otak, melancarkan aliran darah dalam otak 🌺Anti-oksidan, anti-penuaan, anti-tekanan, dan anti-depresi 🌺Mengurangkan risiko penyakit Alzeimer 🌺Meningkatkan oxygen ke jantung, otak, dan seluru badan 🌺Menstabilkan kandungan gula dalam darah dan tekanan darah. 🌺Membantu merawat vertigo, kehilangan pendengaran, mati pucuk, tinnitus, urat varikos, buasir. 🌺Melegakan kekejangan otot 🌺Mengelakkan rambut putih 🌺Merawat letih, tumor, cancer, migrane.

Wasap : +60176926171

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • *Forever Ginkgo Plus* adalah campuran 4 herba cina termasuk Ginkgo Biloba, kulat Reishi, beri Schisandra dan Cured Fo-ti.

    Kelebihan: 🌺Makanan untuk otak, melancarkan aliran darah dalam otak 🌺Anti-oksidan, anti-penuaan, anti-tekanan, dan anti-depresi 🌺Mengurangkan risiko penyakit Alzeimer 🌺Meningkatkan oxygen ke jantung, otak, dan seluru badan 🌺Menstabilkan kandungan gula dalam darah dan tekanan darah. 🌺Membantu merawat vertigo, kehilangan pendengaran, mati pucuk, tinnitus, urat varikos, buasir. 🌺Melegakan kekejangan otot 🌺Mengelakkan rambut putih 🌺Merawat letih, tumor, cancer, migrane.

    Wasap : +60176926171

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  6  0  20 January, 2020
  • Sebelum masuk beradu kejab lagi, sempat lagi haaaa meneguk “air sabun” nih 😂

Tau ke tak?
Lignin dalam Aloevera Gel berkesan membawa nutrient lebih jauh ke dalam tubuh. 
Ianya membantu daya  penyerapan lebih tinggi.

Usus ni,
Dia macam span.
Semua dia serap.
Bayangkan span tu dah kotor, dah penuh air... Dia tak leh nak menyerap dah.

So itulah fungsi lignin ni membantu penyerapan di usus dengan lebih bagus apabila “DETOX”. Bila masa usus dah cantik. 
Usus mudah nak serap segala zat yang kita makan atau minum.

No wonder lah, 
Yang dah minum AVG ni ada effect kulit yang fresh, kulit glowing , dah tak kusam...
Ada juga time tulah kuar bintik2 toksin dalam badan. Jerawat pun setahun sekali susah nak timbul kikikiki.

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #aloeveraseremban #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Sebelum masuk beradu kejab lagi, sempat lagi haaaa meneguk “air sabun” nih 😂

    Tau ke tak?
    Lignin dalam Aloevera Gel berkesan membawa nutrient lebih jauh ke dalam tubuh.
    Ianya membantu daya penyerapan lebih tinggi.

    Usus ni,
    Dia macam span.
    Semua dia serap.
    Bayangkan span tu dah kotor, dah penuh air... Dia tak leh nak menyerap dah.

    So itulah fungsi lignin ni membantu penyerapan di usus dengan lebih bagus apabila “DETOX”. Bila masa usus dah cantik.
    Usus mudah nak serap segala zat yang kita makan atau minum.

    No wonder lah,
    Yang dah minum AVG ni ada effect kulit yang fresh, kulit glowing , dah tak kusam...
    Ada juga time tulah kuar bintik2 toksin dalam badan. Jerawat pun setahun sekali susah nak timbul kikikiki.

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #aloeveraseremban #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  26  0  16 January, 2020
  • JANTUNG YANG SIHAT 
Makan Lemak yang Baik

Pastikan kita memakan lemak yang baik seperti minyak zaitun, minyak kanola, minyak ikan omega-3, avokado, kekacang dan pelbagai makanan lain yang merupakan sumber-sumber lemak yang sihat. 
Kita juga perlu mendapatkan lebih banyak serat melalui bijirin dan sayur-sayuran iaitu sebanyak 25 gram serat setiap hari! 
Serat dapat mengekalkan jantung dengan mengurangkan tahap kolesterol, dan membantu kita berasa lebih kenyang, dan seterusnya berkemampuan untuk menurunkan berat badan. 
Seperti yang kita sudah tahu, apabila kita mengurangkan berat badan, badan dapat berfungsi dengan lebih efisien. •• DIET SIHAT, JANTUNG SIHAT
Memakan diet yang seimbang dan berkhasiat boleh membantu mengelakkan pembekuan arteri, iaitu satu risiko utama penyakit jantung.

1. ASID LEMAK OMEGA-3
Asid lemak Omega-3, yang didapati dalam minyak ikan, memberikan pengurangan yang ketara dalam tahap trigliserida dan peningkatan ketara dalam kolesterol baik HDL. 
Ciri-ciri anti-keradangannya menyebabkannya menjadi satu suplemen yang penting untuk kesihatan jantung. Keradangan adalah penyebab untuk pelbagai penyakit, termasuk penyakit jantung dan penyakit Alzheimer.

2. MINYAK ZAITUN
Minyak zaitun kaya dengan lemak sihat, khususnya lemak mono-tidak tepu, asid oleik. 
Dalam sesetengah kajian, minyak zaitun dikaitkan dengan penambahbaikan faktor risiko kardiovaskular, termasuk penurunan tahap trigliserida, keradangan dan pembekuan darah. •• FOREVER ARCTIC-SEA 
Menggabungkan Omega-3 (minyak ikan laut dalam) dengan Omega-9 (minyak zaitun), boleh membantu MEMPERBAIKI SISTEM PEREDARAN dan PENGALIRAN DARAH serta mengurangkan tahap lipid dalam darah dan meningkatkan tahap HDL (kolestrol baik)

Ditambah dengan vitamin E untuk mengelakkan pengoksidaan asid lemak. Mengandungi 750 mg minyak ikan dan 250 mg minyak zaitun setiap kapsul.

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat
  • JANTUNG YANG SIHAT
    Makan Lemak yang Baik

    Pastikan kita memakan lemak yang baik seperti minyak zaitun, minyak kanola, minyak ikan omega-3, avokado, kekacang dan pelbagai makanan lain yang merupakan sumber-sumber lemak yang sihat.
    Kita juga perlu mendapatkan lebih banyak serat melalui bijirin dan sayur-sayuran iaitu sebanyak 25 gram serat setiap hari!
    Serat dapat mengekalkan jantung dengan mengurangkan tahap kolesterol, dan membantu kita berasa lebih kenyang, dan seterusnya berkemampuan untuk menurunkan berat badan.
    Seperti yang kita sudah tahu, apabila kita mengurangkan berat badan, badan dapat berfungsi dengan lebih efisien. •• DIET SIHAT, JANTUNG SIHAT
    Memakan diet yang seimbang dan berkhasiat boleh membantu mengelakkan pembekuan arteri, iaitu satu risiko utama penyakit jantung.

    1. ASID LEMAK OMEGA-3
    Asid lemak Omega-3, yang didapati dalam minyak ikan, memberikan pengurangan yang ketara dalam tahap trigliserida dan peningkatan ketara dalam kolesterol baik HDL.
    Ciri-ciri anti-keradangannya menyebabkannya menjadi satu suplemen yang penting untuk kesihatan jantung. Keradangan adalah penyebab untuk pelbagai penyakit, termasuk penyakit jantung dan penyakit Alzheimer.

    2. MINYAK ZAITUN
    Minyak zaitun kaya dengan lemak sihat, khususnya lemak mono-tidak tepu, asid oleik.
    Dalam sesetengah kajian, minyak zaitun dikaitkan dengan penambahbaikan faktor risiko kardiovaskular, termasuk penurunan tahap trigliserida, keradangan dan pembekuan darah. •• FOREVER ARCTIC-SEA
    Menggabungkan Omega-3 (minyak ikan laut dalam) dengan Omega-9 (minyak zaitun), boleh membantu MEMPERBAIKI SISTEM PEREDARAN dan PENGALIRAN DARAH serta mengurangkan tahap lipid dalam darah dan meningkatkan tahap HDL (kolestrol baik)

    Ditambah dengan vitamin E untuk mengelakkan pengoksidaan asid lemak. Mengandungi 750 mg minyak ikan dan 250 mg minyak zaitun setiap kapsul.

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat

  •  7  0  5 January, 2020
  • Bee pollen, dubbed a ‘miracle food’, is a nutritionally-rich substance that provides bees with everything they need to survive. Forever sources its pollen from a pollution-free desert using a patented pollen trap which collects pollen without destroying the colony. This pollen has then been combined with honey and royal jelly to create Forever Bee Pollen, a fresh and potent supplement.

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Bee pollen, dubbed a ‘miracle food’, is a nutritionally-rich substance that provides bees with everything they need to survive. Forever sources its pollen from a pollution-free desert using a patented pollen trap which collects pollen without destroying the colony. This pollen has then been combined with honey and royal jelly to create Forever Bee Pollen, a fresh and potent supplement.

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  7  0  4 January, 2020
  • Alhamdulillah sebelum ke Puchong, kita belikan dulu permintaan ramai ni.

Awal 2020 Januari, 
3 ahli alhamdulillah.

Yang lama tinggalkan, tiba-tiba datang call suruh cod aloevera gel dan arcticsea. Servis depan pintu. Yang pastinya konsultan free dan 24 jam. Mesej je, kak mun pasti balas.

Jangan lihat sahaja dari jauh. Kita nak tambah nilai kesihatan dan sihat poket. Hari ini Rm2000 sales. Gaji harini 33%. Ada yang pandai kira? 
Terima kasih Allah.

Semakin bersama forever, semakin bahagia. Kerja bersama, bantu bersama.

Pm ye. Terbuka pada kawan lama dan semestinya kawan baru.😘 wasap.my/60176926171
Munirah binti Zakaria

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Alhamdulillah sebelum ke Puchong, kita belikan dulu permintaan ramai ni.

    Awal 2020 Januari,
    3 ahli alhamdulillah.

    Yang lama tinggalkan, tiba-tiba datang call suruh cod aloevera gel dan arcticsea. Servis depan pintu. Yang pastinya konsultan free dan 24 jam. Mesej je, kak mun pasti balas.

    Jangan lihat sahaja dari jauh. Kita nak tambah nilai kesihatan dan sihat poket. Hari ini Rm2000 sales. Gaji harini 33%. Ada yang pandai kira?
    Terima kasih Allah.

    Semakin bersama forever, semakin bahagia. Kerja bersama, bantu bersama.

    Pm ye. Terbuka pada kawan lama dan semestinya kawan baru.😘 wasap.my/60176926171
    Munirah binti Zakaria

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  12  2  2 January, 2020
  • BEKALAN UNTUK SEBULAN 😍

Kajian menunjukkan lebih daripada 80% penyakit adalah berpunca daripada usus. 
Rajin jaga usus dengan sempurna setiap hari, pasti dapat bantu tubuh serap nutrien dan zat baru dengan lebih baik! •• Di Malaysia penyakit arteri koronari disenaraikan sebagai penyakit pembunuh nombor satu! Kenapa? Kerana kandungan kolesterol di dalam darah tinggi!

Servis dan jaga saluran darah dengan sempurna setiap hari. Dapat bantu tubuh lebih segar dan bertenaga. •• The Detoxifier ALOE VERA GEL
Medium untuk membuang toksin di dalam badan

The Fat Burner ARCTIC-SEA
Medium untuk memberi tenaga dengan mencuci saluran darah di dalam badan. +60176926171
#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • BEKALAN UNTUK SEBULAN 😍

    Kajian menunjukkan lebih daripada 80% penyakit adalah berpunca daripada usus.
    Rajin jaga usus dengan sempurna setiap hari, pasti dapat bantu tubuh serap nutrien dan zat baru dengan lebih baik! •• Di Malaysia penyakit arteri koronari disenaraikan sebagai penyakit pembunuh nombor satu! Kenapa? Kerana kandungan kolesterol di dalam darah tinggi!

    Servis dan jaga saluran darah dengan sempurna setiap hari. Dapat bantu tubuh lebih segar dan bertenaga. •• The Detoxifier ALOE VERA GEL
    Medium untuk membuang toksin di dalam badan

    The Fat Burner ARCTIC-SEA
    Medium untuk memberi tenaga dengan mencuci saluran darah di dalam badan. +60176926171
    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  13  0  10 December, 2019
  • Aloe Vera Gel  Forever Living ni lama dah berkenan nak try. 
Tapi banyak pulak halangan menanti kat depan. Halangan sebab hati tak teguh mcm tembok cina jer sebenarnya. Sekali nak cuba..sekali tak nak. Biasalah 😈👿 ni kalau menghasut mesti ke negatif Jawabnya sampai ke sekarang tak terbeli apa lagi nak rasa padu atau tak av  nya tu.

Alang-alang sekarang bayar ahli RM90 free sebotol si yellow ni. Takkan kita nak lepaskan peluangkan. Rembat terus.

Dah jadi ahli ni paham-pahamlah banyak faedah yang kita dapat. Itu cerita lain hari lah yer.

Nak bagitahu nya setelah sekian lama pendam nak try...ini kali terlaksana sudaaa✌️ Kak mun suka duk dalam banyak kuarga bisnes. Siapa yang spesis Kak mun suka jadi pengguna kepada produk yang boleh buat income juga. 
Pm kak mun tau
+60176926171

#Forever
#Gara_garaResdung
#Detox
#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Aloe Vera Gel Forever Living ni lama dah berkenan nak try.
    Tapi banyak pulak halangan menanti kat depan. Halangan sebab hati tak teguh mcm tembok cina jer sebenarnya. Sekali nak cuba..sekali tak nak. Biasalah 😈👿 ni kalau menghasut mesti ke negatif Jawabnya sampai ke sekarang tak terbeli apa lagi nak rasa padu atau tak av nya tu.

    Alang-alang sekarang bayar ahli RM90 free sebotol si yellow ni. Takkan kita nak lepaskan peluangkan. Rembat terus.

    Dah jadi ahli ni paham-pahamlah banyak faedah yang kita dapat. Itu cerita lain hari lah yer.

    Nak bagitahu nya setelah sekian lama pendam nak try...ini kali terlaksana sudaaa✌️ Kak mun suka duk dalam banyak kuarga bisnes. Siapa yang spesis Kak mun suka jadi pengguna kepada produk yang boleh buat income juga.
    Pm kak mun tau
    +60176926171

    #Forever
    #Gara_garaResdung
    #Detox
    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  15  0  17 November, 2019
  • Hujan
Panas

Tidur lewat
Bangun awal

Tak sempat makan
Tak sempat bersenam

Sian kat badan kita sob sob sob
Kalau tak cukup vitamin dari makanan, boleh start ambil set daily nutrition forever ini

3 geng
3 fungsi

Jaga 3 organ penting
Paru paru
Salur darah
Jantung

Beli dari kak mun tau.
Yang pasti ianya original
Ada diskaun
Ada free gift
Ada free postage *t&c apply

Boleh call/ whatsapp di
+60176926171

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Hujan
    Panas

    Tidur lewat
    Bangun awal

    Tak sempat makan
    Tak sempat bersenam

    Sian kat badan kita sob sob sob
    Kalau tak cukup vitamin dari makanan, boleh start ambil set daily nutrition forever ini

    3 geng
    3 fungsi

    Jaga 3 organ penting
    Paru paru
    Salur darah
    Jantung

    Beli dari kak mun tau.
    Yang pasti ianya original
    Ada diskaun
    Ada free gift
    Ada free postage *t&c apply

    Boleh call/ whatsapp di
    +60176926171

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  8  0  16 November, 2019

Top #munirahzakaria Posts

  • Sejukkk mata ni tengok forever sediakan poster2 muslimah time cengginikan. Alhamdulillah suatu usaha yang harus dipuji😍

Kakmun ambik 4 biji pollen pagi tadi masa sahur. Amboi steady berjaga tak sempat lelap pun siang tadi pagi.

Bertenaga bila telan bee pollen ni. Suami kak mun pulak ambik 4 biji juga lahh. Sebab harini keje. Lagi2 duk kejenya di hospital. Badan kena kuat. Minda kena tahan dengan macam3 emosi. Bukan mudahkan 🤣🤣 aloe vera terbaik time ni.

So, saja nak kabo kalau nak menten bertenaga. Wajib dapatkan bee pollen nih. 🤗

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Sejukkk mata ni tengok forever sediakan poster2 muslimah time cengginikan. Alhamdulillah suatu usaha yang harus dipuji😍

    Kakmun ambik 4 biji pollen pagi tadi masa sahur. Amboi steady berjaga tak sempat lelap pun siang tadi pagi.

    Bertenaga bila telan bee pollen ni. Suami kak mun pulak ambik 4 biji juga lahh. Sebab harini keje. Lagi2 duk kejenya di hospital. Badan kena kuat. Minda kena tahan dengan macam3 emosi. Bukan mudahkan 🤣🤣 aloe vera terbaik time ni.

    So, saja nak kabo kalau nak menten bertenaga. Wajib dapatkan bee pollen nih. 🤗

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  7  0  24 April, 2020
  • Selamat pagi puan. Lin nak share tanda2 kolestrol. Rata2 rakyat malaysia ni ada tanda2 kolestrol. Puan boleh cek ya ada tak 7 tanda kolestrol ni dekat puan😉

7 tanda KOLESTROL TINGGI 😱 😣Kaki sering berasa kebas
➡Terjadi kerana darah bergumpal 😣Mudah letih & cepat mengantuk
➡Aliran darah membawa oksigen ke otak terhalang membuatkan cepat mengantuk 😣Senak dada sebelah kiri
➡Tanda pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat 😣Sering sakit kepala, rasa berat & tegang di bahagian leher
➡Arteri semakin sempit membuatkan aliran darah ke otak berkurangan 😣Kaki membengkak
➡Pembuluh darah semakin sempit dan kaki adalah bahagian paling sedikit mendapat darah 😣Timbul bintik-bintik putih (biji lemak)
➡Di bahagian bawah mata, kawasan wajah atau leher 😣Tanda kuning muda
➡Pada tengah atau hujung kelopak mata. Ada juga alami benjolan padat pada siku, tumit atau lutut

Kalau ada puan, jangan lupa amalkan avg dan articsea ya! Memang bagus sangat tau nak turunkan kolestrol.😁 #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Selamat pagi puan. Lin nak share tanda2 kolestrol. Rata2 rakyat malaysia ni ada tanda2 kolestrol. Puan boleh cek ya ada tak 7 tanda kolestrol ni dekat puan😉

    7 tanda KOLESTROL TINGGI 😱 😣Kaki sering berasa kebas
    ➡Terjadi kerana darah bergumpal 😣Mudah letih & cepat mengantuk
    ➡Aliran darah membawa oksigen ke otak terhalang membuatkan cepat mengantuk 😣Senak dada sebelah kiri
    ➡Tanda pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat 😣Sering sakit kepala, rasa berat & tegang di bahagian leher
    ➡Arteri semakin sempit membuatkan aliran darah ke otak berkurangan 😣Kaki membengkak
    ➡Pembuluh darah semakin sempit dan kaki adalah bahagian paling sedikit mendapat darah 😣Timbul bintik-bintik putih (biji lemak)
    ➡Di bahagian bawah mata, kawasan wajah atau leher 😣Tanda kuning muda
    ➡Pada tengah atau hujung kelopak mata. Ada juga alami benjolan padat pada siku, tumit atau lutut

    Kalau ada puan, jangan lupa amalkan avg dan articsea ya! Memang bagus sangat tau nak turunkan kolestrol.😁 #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  5  0  16 April, 2020
  • Ada orang makan Omega untuk kawal kolesterol,

Ada orang makan untuk otak, yelah muda-muda lagi dah dapat short term memory loss 😝, Ada orang makan untuk kulit cantik,

Ada orang makan untuk sakit sendi,

Ada orang makan untuk awet muda,

Ada orang makan untuk bakar lelemak bersepah kat badan,

Ada orang makan untuk emosi tak stabil,

Ada orang makan saja suka-suka, takda sebab😆

Apa pun sebabnya kita makan Omega, yang pastinya semua fungsi di atas ada dalam sebiji Omega 3 Artic Sea Forever gaisss.💃 #ForeverLivingMalaysia 
#pengedarsah 
#munirahzakaria 
#detox
#kolestrol #diabetes #migrain 
#minyakikanminyakzaitun #oliveoil #seremban #negerisembilan
  • Ada orang makan Omega untuk kawal kolesterol,

    Ada orang makan untuk otak, yelah muda-muda lagi dah dapat short term memory loss 😝, Ada orang makan untuk kulit cantik,

    Ada orang makan untuk sakit sendi,

    Ada orang makan untuk awet muda,

    Ada orang makan untuk bakar lelemak bersepah kat badan,

    Ada orang makan untuk emosi tak stabil,

    Ada orang makan saja suka-suka, takda sebab😆

    Apa pun sebabnya kita makan Omega, yang pastinya semua fungsi di atas ada dalam sebiji Omega 3 Artic Sea Forever gaisss.💃 #ForeverLivingMalaysia
    #pengedarsah
    #munirahzakaria
    #detox
    #kolestrol #diabetes #migrain
    #minyakikanminyakzaitun #oliveoil #seremban #negerisembilan

  •  7  0  13 April, 2020
  • Alhamdulillah. Di doakan semoga Allah memberkati segala rezeki, memakbulkan setiap doa-doa dan mengampunkan semua dosa-dosa kita seperti yang kita harapkan Ramadhan yang lalu. 
Selamat Hari Raya Aidlfitri dan Maaf Zahir dan Batin. 0-0 ye.😍😘 #munirahzakaria
#teamrayakualapilah1439H
#teamforeverliving
  • Alhamdulillah. Di doakan semoga Allah memberkati segala rezeki, memakbulkan setiap doa-doa dan mengampunkan semua dosa-dosa kita seperti yang kita harapkan Ramadhan yang lalu.
    Selamat Hari Raya Aidlfitri dan Maaf Zahir dan Batin. 0-0 ye.😍😘 #munirahzakaria
    #teamrayakualapilah1439H
    #teamforeverliving

  •  40  4  17 June, 2018
  • Toksah bergaduh nak makan supplement mana lagi baik.

Yang penting pilih yang SELAMAT. Dan kalau saya, yang berbaloi dengan setiap sen kita keluarkan 😅 sebab bukan senang suami kita cari rezeki kan. So nak beli tu kena la yang berrrbaloi

Takpayah bergaduh la supplement mana lagi baik lagi bagus.

Panduan WAJIB selama 8 tahun saya amal supplement, suap anak-anak dan suami sekali ialah

1. Organic. Maksudnya telan atau sapu hari hari tak bahaya. Jauh lebih selamat dari fast food, teh tarik, soft drinks. Ni syarat utama. 
Kat dunia ni banyak je syarikat supplement. Dan setiap syarikat besar akan lock speciality mereka dengan patent. Tu yang menjadikan mereka special. Badan manusia ni berbeza. Ikutlah sesuai yang mana.

Janji bukan supplement merapu bersembunyi di balik bahan yg bahaya.

2. Pastikan supplement tu dikeluarkan oleh syarikat BESAR dan dah LAMA di pasaran. Sebab nak proses benda ORGANIC modalnya besar kawan. Dan syarikat yang bertahan lama insyaAllah takde masalah ingredients, halal dan isu keselamatan. Lama means puluhan tahun tau.

3. Make sure syarikat global, sebab nak jual benda organic ke pasaran dunia mesti kena lalui banyak proses pengiktirafan. Atau yang jelas bahannya tak merbahaya. 
4. Bagi pulangan. Ramai suka beli dengan syarikat MLM mcm Forever, Shaklee, Amway, Young Living sebab depa bagi benefit pada pelanggan. Cuma pandai la tengok pulangan paling berbaloi untuk setiap sen mcm saya cakap td. Kalau saya, saya suka yang bagi kita boleh redeem balik dalam bentuk product. Atau makin banyak beli, makin murah dapat. Sebab hantu supplement kan. Baru berbaloi spend tiap bulan.

Ni pendapat mun lah. Setuju alhamdulillah tak setuju boleh tambah 😆

Sekian, jangan bergaduh, jangan berebut.
Hargai persamaan, 
Raikan perbezaan.

At the end of the day, kita semua nak sihat, nak kaya, nak tolong orang, nak dapat pahala, nak jadi baik, nak jadi inspirasi. Kan?

#munirahzakaria #jutawan #ForeverLivingMalaysia #TheAloeveraCompany #bonusdirect #NoMaintain #aloeveraseremban #aloeverasenawang #aloeveranegerisembilan #foreverlivingseremban #ampangan #detox
  • Toksah bergaduh nak makan supplement mana lagi baik.

    Yang penting pilih yang SELAMAT. Dan kalau saya, yang berbaloi dengan setiap sen kita keluarkan 😅 sebab bukan senang suami kita cari rezeki kan. So nak beli tu kena la yang berrrbaloi

    Takpayah bergaduh la supplement mana lagi baik lagi bagus.

    Panduan WAJIB selama 8 tahun saya amal supplement, suap anak-anak dan suami sekali ialah

    1. Organic. Maksudnya telan atau sapu hari hari tak bahaya. Jauh lebih selamat dari fast food, teh tarik, soft drinks. Ni syarat utama.
    Kat dunia ni banyak je syarikat supplement. Dan setiap syarikat besar akan lock speciality mereka dengan patent. Tu yang menjadikan mereka special. Badan manusia ni berbeza. Ikutlah sesuai yang mana.

    Janji bukan supplement merapu bersembunyi di balik bahan yg bahaya.

    2. Pastikan supplement tu dikeluarkan oleh syarikat BESAR dan dah LAMA di pasaran. Sebab nak proses benda ORGANIC modalnya besar kawan. Dan syarikat yang bertahan lama insyaAllah takde masalah ingredients, halal dan isu keselamatan. Lama means puluhan tahun tau.

    3. Make sure syarikat global, sebab nak jual benda organic ke pasaran dunia mesti kena lalui banyak proses pengiktirafan. Atau yang jelas bahannya tak merbahaya.
    4. Bagi pulangan. Ramai suka beli dengan syarikat MLM mcm Forever, Shaklee, Amway, Young Living sebab depa bagi benefit pada pelanggan. Cuma pandai la tengok pulangan paling berbaloi untuk setiap sen mcm saya cakap td. Kalau saya, saya suka yang bagi kita boleh redeem balik dalam bentuk product. Atau makin banyak beli, makin murah dapat. Sebab hantu supplement kan. Baru berbaloi spend tiap bulan.

    Ni pendapat mun lah. Setuju alhamdulillah tak setuju boleh tambah 😆

    Sekian, jangan bergaduh, jangan berebut.
    Hargai persamaan,
    Raikan perbezaan.

    At the end of the day, kita semua nak sihat, nak kaya, nak tolong orang, nak dapat pahala, nak jadi baik, nak jadi inspirasi. Kan?

    #munirahzakaria #jutawan #ForeverLivingMalaysia #TheAloeveraCompany #bonusdirect #NoMaintain #aloeveraseremban #aloeverasenawang #aloeveranegerisembilan #foreverlivingseremban #ampangan #detox

  •  15  0  15 February, 2020
  • Sebelum masuk beradu kejab lagi, sempat lagi haaaa meneguk “air sabun” nih 😂

Tau ke tak?
Lignin dalam Aloevera Gel berkesan membawa nutrient lebih jauh ke dalam tubuh. 
Ianya membantu daya  penyerapan lebih tinggi.

Usus ni,
Dia macam span.
Semua dia serap.
Bayangkan span tu dah kotor, dah penuh air... Dia tak leh nak menyerap dah.

So itulah fungsi lignin ni membantu penyerapan di usus dengan lebih bagus apabila “DETOX”. Bila masa usus dah cantik. 
Usus mudah nak serap segala zat yang kita makan atau minum.

No wonder lah, 
Yang dah minum AVG ni ada effect kulit yang fresh, kulit glowing , dah tak kusam...
Ada juga time tulah kuar bintik2 toksin dalam badan. Jerawat pun setahun sekali susah nak timbul kikikiki.

#munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
#foreverlivingproducts #aloeveraseremban #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar
  • Sebelum masuk beradu kejab lagi, sempat lagi haaaa meneguk “air sabun” nih 😂

    Tau ke tak?
    Lignin dalam Aloevera Gel berkesan membawa nutrient lebih jauh ke dalam tubuh.
    Ianya membantu daya penyerapan lebih tinggi.

    Usus ni,
    Dia macam span.
    Semua dia serap.
    Bayangkan span tu dah kotor, dah penuh air... Dia tak leh nak menyerap dah.

    So itulah fungsi lignin ni membantu penyerapan di usus dengan lebih bagus apabila “DETOX”. Bila masa usus dah cantik.
    Usus mudah nak serap segala zat yang kita makan atau minum.

    No wonder lah,
    Yang dah minum AVG ni ada effect kulit yang fresh, kulit glowing , dah tak kusam...
    Ada juga time tulah kuar bintik2 toksin dalam badan. Jerawat pun setahun sekali susah nak timbul kikikiki.

    #munirahzakaria #foreverliving #thealoecompany #foreverglobalhq #foreverlivingmalaysia #foreverlivingnegerisembilan
    #foreverlivingproducts #aloeveraseremban #testimoni #tipskurus #tips #bodygoal #foreverproud #helpmorepeople #madu #clean9 #ramadhanpack #setkurus #setkulitcantik #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #weightmanagement #kulitcantik #sihat #supplement #business #usahawanjutawan #aloeberrynectar

  •  26  0  16 January, 2020
  • TEKNIK PALING BERKESAN UNTUK MEMECAHKAN KOLESTROL BAGI JANTUNG ANDA SECARA SEMULA JADI

Tanda-tanda sakit jantung: ☑ Kebas Tangan Kiri
☑ Rasa bimbang tanpa sebab
☑ Rasa sakit pada dada
☑ Sakit merebak ke tangan
☑ Batuk tiba2
☑ Badan rasa tidak seimbang
☑ Letih sepanjang masa
☑ Nafas pendek
☑ Berpeluh tiba-tiba

Punca utama sakit jantung disebabkan KOLESTROL❕❕❕ Kandungan kolestrol dalam badan hanya dapat dikesan apabila ia telah mencecah 70% dalam badan. ❕❕❕❕Ini bermaksud, risiko untuk terkena serangan jantung, strok, hipertensi dan penyakit pembunuh lain adalah tinggi. 
Apa perlu dilakukan untuk buang kolestrol❔ ☑ Guna Artic Sea(Minyak Ikan Lautan Artik + Minyak Zaitun) ☑ Ia dihasilkan daripada minyak ikan semulajadi yang kaya dengan asid lemak penting, Omega 3 dan Omega 9, 100% untuk keperluan tubuh badan kita. ☑ Keistimewaan Arctic-Sea berbanding minyak ikan lain di pasaran adalah gabungannya dengan minyak zaitun yang dipatenkan dan tidak boleh ditiru oleh mana-mana pengeluar lain.

Fungsi Arctic Sea: ☑ Lancarkan saluran darah
☑ Cegah Kolestrol dlm darah
☑ Kawal Darah Tinggi
☑ Cerdaskan Otak
☑ Cantikkan Kulit
☑ Cerah Penglihatan
☑ Buang cacing dalam badan.

Arctic Sea adalah produk antarabangsa yang diiktiraf seluruh DUNIA

Berdaftar dan disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (Reg. No.= MAL06121023TC)

Sebotol mengandungi 60 biji ✅Follow Instagram: 
foreverliving_negerisembilan

www.wasap.my/60176926171

#munirahzakaria #testimonialoeveragel
#bodygoal #sexybody #tipskurus #foreverproud #foreverlivingproducts #clean9 #setkulit #weightmanagement
#foreverlivingseremban #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #usahawan #usahawanjutawan
#aloeberynectar #aloevera #detox
#foreverliving #kulitcantik #kurus #sihat #supplement #detox #jomcantik #jomkurus #raya #bazarpaknil #madu #maduasli
  • TEKNIK PALING BERKESAN UNTUK MEMECAHKAN KOLESTROL BAGI JANTUNG ANDA SECARA SEMULA JADI

    Tanda-tanda sakit jantung: ☑ Kebas Tangan Kiri
    ☑ Rasa bimbang tanpa sebab
    ☑ Rasa sakit pada dada
    ☑ Sakit merebak ke tangan
    ☑ Batuk tiba2
    ☑ Badan rasa tidak seimbang
    ☑ Letih sepanjang masa
    ☑ Nafas pendek
    ☑ Berpeluh tiba-tiba

    Punca utama sakit jantung disebabkan KOLESTROL❕❕❕ Kandungan kolestrol dalam badan hanya dapat dikesan apabila ia telah mencecah 70% dalam badan. ❕❕❕❕Ini bermaksud, risiko untuk terkena serangan jantung, strok, hipertensi dan penyakit pembunuh lain adalah tinggi.
    Apa perlu dilakukan untuk buang kolestrol❔ ☑ Guna Artic Sea(Minyak Ikan Lautan Artik + Minyak Zaitun) ☑ Ia dihasilkan daripada minyak ikan semulajadi yang kaya dengan asid lemak penting, Omega 3 dan Omega 9, 100% untuk keperluan tubuh badan kita. ☑ Keistimewaan Arctic-Sea berbanding minyak ikan lain di pasaran adalah gabungannya dengan minyak zaitun yang dipatenkan dan tidak boleh ditiru oleh mana-mana pengeluar lain.

    Fungsi Arctic Sea: ☑ Lancarkan saluran darah
    ☑ Cegah Kolestrol dlm darah
    ☑ Kawal Darah Tinggi
    ☑ Cerdaskan Otak
    ☑ Cantikkan Kulit
    ☑ Cerah Penglihatan
    ☑ Buang cacing dalam badan.

    Arctic Sea adalah produk antarabangsa yang diiktiraf seluruh DUNIA

    Berdaftar dan disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (Reg. No.= MAL06121023TC)

    Sebotol mengandungi 60 biji ✅Follow Instagram:
    foreverliving_negerisembilan

    www.wasap.my/60176926171

    #munirahzakaria #testimonialoeveragel
    #bodygoal #sexybody #tipskurus #foreverproud #foreverlivingproducts #clean9 #setkulit #weightmanagement
    #foreverlivingseremban #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #usahawan #usahawanjutawan
    #aloeberynectar #aloevera #detox
    #foreverliving #kulitcantik #kurus #sihat #supplement #detox #jomcantik #jomkurus #raya #bazarpaknil #madu #maduasli

  •  19  2  12 September, 2018