#mukaberminyak Instagram Photos & Videos

mukaberminyak - 79.1k posts

Hashtag Popularity

13.6
average comments
973.1
average likes

Latest #mukaberminyak Posts

  • .
Rajin dan rutin pakai sabun bamboo hasilnya akan kelihatan.

So jangan pake pas lagi ingat aja ya, jangan kebanyakan magernya.
Ntar hasilnya gak maksimal.

Info & Pemesanan:
WhatsApp 0812-7025-9449
  • .
    Rajin dan rutin pakai sabun bamboo hasilnya akan kelihatan.

    So jangan pake pas lagi ingat aja ya, jangan kebanyakan magernya.
    Ntar hasilnya gak maksimal.

    Info & Pemesanan:
    WhatsApp 0812-7025-9449

  •  1  1  7 minutes ago
  • .
Selain bamboo batang/bamboo padat, kita juga ada sabun bamboo cair ya.

Sabun Bamboo Cair
Kemasan baru sabun bambo dari MSI praktis dibawa bepergian.
Enak dipakai, wajah jadi kenyal.

Selain serbuk arang Bamboo, ada jg kandungan colagen, aloevera, vitamin B3.

Pilih yang batang atau yang cair?
Atau keduanya?

Yang batang sensasinya bikin kulit terasa bersih berdecit, keset gitu.
Klo yg cair lebih mild, terasa lembut dan kenyal dikulit.

Pakai selang-seling juga oke banget.

Info Order:
WhatsApp 0812-7205-9449
  • .
    Selain bamboo batang/bamboo padat, kita juga ada sabun bamboo cair ya.

    Sabun Bamboo Cair
    Kemasan baru sabun bambo dari MSI praktis dibawa bepergian.
    Enak dipakai, wajah jadi kenyal.

    Selain serbuk arang Bamboo, ada jg kandungan colagen, aloevera, vitamin B3.

    Pilih yang batang atau yang cair?
    Atau keduanya?

    Yang batang sensasinya bikin kulit terasa bersih berdecit, keset gitu.
    Klo yg cair lebih mild, terasa lembut dan kenyal dikulit.

    Pakai selang-seling juga oke banget.

    Info Order:
    WhatsApp 0812-7205-9449

  •  1  1  12 minutes ago
  • SESIAPA YG GERAM TENGOK TESTIMONI VSL USER ! TERUTAMA YG ADE MASALAH JERAWAT BATU , PASIR, / JERAGAT / KUSAM / DRY / OILY OILY or NAK PUDARKAN PARUT2 Dekat muka ! 
.
.
Untuk beginner boleh try set ni 
Dalam setiap set sy syor kan amik 4 in 1 terus sbb ade night cream skali . 
Harga rm 110 ringgit 4 in 1 .
.
.
Dalam set ni ade 
- SABUN PENCUCI MUKA ( sabun dia tahan  lama , sabun tu petak empat segi just potong kecik2 then pakai skit2 je , berbaloi guna ) 
- TONER ( yeahhh my favv. Sbb toner la yg membantu membuang kulit2 matihhhhh ! , cara pakai toner tuang 3 or 4 tetek sahaja ) 
- DAY CREAM ( mesti pakai hari2 sbb day cream ade spf 30 . So dia cover skin korang dari cahaya2 dan sinaran uv yg boleh merosakkan skin cu alls ) 
- NIGHT CREAM ( untuk begginer pakai after 14 dayss! Why after 14 days . Sbb step dia mmg mcm tu ! Haha 😆) .
Nak tahu step lebih lanjut boleh try or dm me . I will guide smpaj jadi. Sbb yg guide i pun sampai jadi . ! 
.
.

IM USER & AGENT VSLBEAUTYCARE BY YL (yanaliana)
COD : Shah Alam , subang , puchong , klang .
.
.
SELF PICK UP : Seksyen 7 / Seksyen 8 
.
.
WHATSAPP : www.wasap.my/60178810934
----------------------------------------------
* To hot for make up 😘
.
.
#vsl #vslbeautycare
#vslbeautycare
#maskervsl #vslbeautyanaliana #vslskincare #vslbeauty #iloveishare #letsFlawless  #MeTimeplowless 
#BeautyWithsideIncome #iLoveToGuideWhoWantToTry #BaseMyExperience #vslteamanggunayunie #vslbeautycarebydeqtul #vslshahalam #vslselangorkl #vslshahalamklang #jerawatkronik #kurus #cantiksihat #jeragat #acne #mukaberminyak #mukaberjeragat #codshahalam #tohotformakeup
  • SESIAPA YG GERAM TENGOK TESTIMONI VSL USER ! TERUTAMA YG ADE MASALAH JERAWAT BATU , PASIR, / JERAGAT / KUSAM / DRY / OILY OILY or NAK PUDARKAN PARUT2 Dekat muka !
    .
    .
    Untuk beginner boleh try set ni
    Dalam setiap set sy syor kan amik 4 in 1 terus sbb ade night cream skali .
    Harga rm 110 ringgit 4 in 1 .
    .
    .
    Dalam set ni ade
    - SABUN PENCUCI MUKA ( sabun dia tahan lama , sabun tu petak empat segi just potong kecik2 then pakai skit2 je , berbaloi guna )
    - TONER ( yeahhh my favv. Sbb toner la yg membantu membuang kulit2 matihhhhh ! , cara pakai toner tuang 3 or 4 tetek sahaja )
    - DAY CREAM ( mesti pakai hari2 sbb day cream ade spf 30 . So dia cover skin korang dari cahaya2 dan sinaran uv yg boleh merosakkan skin cu alls )
    - NIGHT CREAM ( untuk begginer pakai after 14 dayss! Why after 14 days . Sbb step dia mmg mcm tu ! Haha 😆) .
    Nak tahu step lebih lanjut boleh try or dm me . I will guide smpaj jadi. Sbb yg guide i pun sampai jadi . !
    .
    .

    IM USER & AGENT VSLBEAUTYCARE BY YL (yanaliana)
    COD : Shah Alam , subang , puchong , klang .
    .
    .
    SELF PICK UP : Seksyen 7 / Seksyen 8
    .
    .
    WHATSAPP : www.wasap.my/60178810934
    ----------------------------------------------
    * To hot for make up 😘
    .
    .
    #vsl #vslbeautycare
    #vslbeautycare
    #maskervsl #vslbeautyanaliana #vslskincare #vslbeauty #iloveishare #letsFlawless #MeTimeplowless
    #BeautyWithsideIncome #iLoveToGuideWhoWantToTry #BaseMyExperience #vslteamanggunayunie #vslbeautycarebydeqtul #vslshahalam #vslselangorkl #vslshahalamklang #jerawatkronik #kurus #cantiksihat #jeragat #acne #mukaberminyak #mukaberjeragat #codshahalam #tohotformakeup

  •  0  0  1 hour ago
  • Hola Diamond🌸
⁣⁣
Diamond Sakura adalah simbol ketangguhan, keindahan dan kecantikan seorang wanita✨⁣
⁣⁣
Diamond Sakura Soap pertama dengan formula khusus dari 6 bahan ekstrak alami berkualitas :⁣
⁣
-Bunga sakura⁣
-Black Wallet⁣
-Spirulina⁣
-Aloevera⁣
-Olive Oil⁣
-Gamat⁣
⁣
Dengan banyak manfaat untuk membantu masalah kulit wajah dan sangat baik untuk menutrisi kulit😍⁣
⁣
Bentuk segi 8 dengan aroma ekstrak Bunga Sakura⁣
⁣
Isi 40gr⁣
untuk pemakaian 3-4 minggu⁣

#diamond#maskerjerawat#mukanatural#mukaberminyak
  • Hola Diamond🌸
    ⁣⁣
    Diamond Sakura adalah simbol ketangguhan, keindahan dan kecantikan seorang wanita✨⁣
    ⁣⁣
    Diamond Sakura Soap pertama dengan formula khusus dari 6 bahan ekstrak alami berkualitas :⁣

    -Bunga sakura⁣
    -Black Wallet⁣
    -Spirulina⁣
    -Aloevera⁣
    -Olive Oil⁣
    -Gamat⁣

    Dengan banyak manfaat untuk membantu masalah kulit wajah dan sangat baik untuk menutrisi kulit😍⁣

    Bentuk segi 8 dengan aroma ekstrak Bunga Sakura⁣

    Isi 40gr⁣
    untuk pemakaian 3-4 minggu⁣

    #diamond #maskerjerawat #mukanatural #mukaberminyak

  •  2  0  1 hour ago
  • Hola Diamond🌸
⁣⁣
Diamond Sakura adalah simbol ketangguhan, keindahan dan kecantikan seorang wanita✨⁣
⁣⁣
Diamond Sakura Soap pertama dengan formula khusus dari 6 bahan ekstrak alami berkualitas :⁣
⁣
-Bunga sakura⁣
-Black Wallet⁣
-Spirulina⁣
-Aloevera⁣
-Olive Oil⁣
-Gamat⁣
⁣
Dengan banyak manfaat untuk membantu masalah kulit wajah dan sangat baik untuk menutrisi kulit😍⁣
⁣
Bentuk segi 8 dengan aroma ekstrak Bunga Sakura⁣
⁣
Isi 40gr⁣
untuk pemakaian 3-4 minggu⁣

#diamond#maskerjerawat#mukanatural#mukaberminyak
  • Hola Diamond🌸
    ⁣⁣
    Diamond Sakura adalah simbol ketangguhan, keindahan dan kecantikan seorang wanita✨⁣
    ⁣⁣
    Diamond Sakura Soap pertama dengan formula khusus dari 6 bahan ekstrak alami berkualitas :⁣

    -Bunga sakura⁣
    -Black Wallet⁣
    -Spirulina⁣
    -Aloevera⁣
    -Olive Oil⁣
    -Gamat⁣

    Dengan banyak manfaat untuk membantu masalah kulit wajah dan sangat baik untuk menutrisi kulit😍⁣

    Bentuk segi 8 dengan aroma ekstrak Bunga Sakura⁣

    Isi 40gr⁣
    untuk pemakaian 3-4 minggu⁣

    #diamond #maskerjerawat #mukanatural #mukaberminyak

  •  1  0  1 hour ago
  • Hola Diamond🌸
⁣⁣
Diamond Sakura adalah simbol ketangguhan, keindahan dan kecantikan seorang wanita✨⁣
⁣⁣
Diamond Sakura Soap pertama dengan formula khusus dari 6 bahan ekstrak alami berkualitas :⁣
⁣
-Bunga sakura⁣
-Black Wallet⁣
-Spirulina⁣
-Aloevera⁣
-Olive Oil⁣
-Gamat⁣
⁣
Dengan banyak manfaat untuk membantu masalah kulit wajah dan sangat baik untuk menutrisi kulit😍⁣
⁣
Bentuk segi 8 dengan aroma ekstrak Bunga Sakura⁣
⁣
Isi 40gr⁣
untuk pemakaian 3-4 minggu⁣

#diamond#maskerjerawat#mukanatural#mukaberminyak
  • Hola Diamond🌸
    ⁣⁣
    Diamond Sakura adalah simbol ketangguhan, keindahan dan kecantikan seorang wanita✨⁣
    ⁣⁣
    Diamond Sakura Soap pertama dengan formula khusus dari 6 bahan ekstrak alami berkualitas :⁣

    -Bunga sakura⁣
    -Black Wallet⁣
    -Spirulina⁣
    -Aloevera⁣
    -Olive Oil⁣
    -Gamat⁣

    Dengan banyak manfaat untuk membantu masalah kulit wajah dan sangat baik untuk menutrisi kulit😍⁣

    Bentuk segi 8 dengan aroma ekstrak Bunga Sakura⁣

    Isi 40gr⁣
    untuk pemakaian 3-4 minggu⁣

    #diamond #maskerjerawat #mukanatural #mukaberminyak

  •  3  0  1 hour ago
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
sementara dan ketergantungan ?

STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

FREE Konsultasi 😯

WA : 0878-8322-7500

Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
.
.#jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #coronavirus #realmasker.cantik
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

    Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
    sementara dan ketergantungan ?

    STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
    7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
    1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
    2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
    3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
    4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
    5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
    6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
    7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

    FREE Konsultasi 😯

    WA : 0878-8322-7500

    Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
    .
    . #jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #coronavirus #realmasker.cantik

  •  1  0  2 hours ago
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
sementara dan ketergantungan ?

STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

FREE Konsultasi 😯

WA : 0878-8322-7500

Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
.
.#jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #covid19 #realmasker.cantik
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

    Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
    sementara dan ketergantungan ?

    STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
    7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
    1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
    2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
    3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
    4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
    5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
    6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
    7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

    FREE Konsultasi 😯

    WA : 0878-8322-7500

    Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
    .
    . #jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #covid19 #realmasker.cantik

  •  0  0  2 hours ago
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
sementara dan ketergantungan ?

STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

FREE Konsultasi 😯

WA : 0878-8322-7500

Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
.
.#jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #lockdown #realmasker.cantik
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

    Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
    sementara dan ketergantungan ?

    STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
    7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
    1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
    2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
    3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
    4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
    5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
    6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
    7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

    FREE Konsultasi 😯

    WA : 0878-8322-7500

    Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
    .
    . #jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #lockdown #realmasker.cantik

  •  0  0  2 hours ago
  • W H I T E F L U F F Y
.
Ha ni Syafinie nak share sikit cara cara nak pakai WhiteFluffy as pencuci muka❤️
.
2 kebaikan dalam satu harga?
Haaa harga tetap sama iaitu, HANYA RM35 sahaja! 😍Tapi korang boleh jadikan ianya sebagai pencuci muka dan juga mask tau!!
. 
Yang penting, korang kena jaga waktu tidur, jaga pemakanan, jaga emosi, jaga hidrasi dan kesihatan badan anda
.
Dan yang paling penting, KORANG KENA KONSISTEN mencuci wajah menggunakan WhiteFluffy! 🤗
.
Untuk order boleh WhatsApp 01110423003 atau klik link di bio🌼
.
#whitefluffy #teamwhitefluffy #jomcantik  #skincare #mask #beauty #malaysia #susukambing #kayadenganvitamina #aloevera #mukaberminyak #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkombinasi #kulitnormal #kulitkering #membantumencerahkankulitwajah #whitefluffysungaibuloh #whitefluffyrawang #whitefluffyshahalam #whitefluffypuncakalam #whitefluffydamansara
  • W H I T E F L U F F Y
    .
    Ha ni Syafinie nak share sikit cara cara nak pakai WhiteFluffy as pencuci muka❤️
    .
    2 kebaikan dalam satu harga?
    Haaa harga tetap sama iaitu, HANYA RM35 sahaja! 😍Tapi korang boleh jadikan ianya sebagai pencuci muka dan juga mask tau!!
    .
    Yang penting, korang kena jaga waktu tidur, jaga pemakanan, jaga emosi, jaga hidrasi dan kesihatan badan anda
    .
    Dan yang paling penting, KORANG KENA KONSISTEN mencuci wajah menggunakan WhiteFluffy! 🤗
    .
    Untuk order boleh WhatsApp 01110423003 atau klik link di bio🌼
    .
    #whitefluffy #teamwhitefluffy #jomcantik #skincare #mask #beauty #malaysia #susukambing #kayadenganvitamina #aloevera #mukaberminyak #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkombinasi #kulitnormal #kulitkering #membantumencerahkankulitwajah #whitefluffysungaibuloh #whitefluffyrawang #whitefluffyshahalam #whitefluffypuncakalam #whitefluffydamansara

  •  3  0  5 hours ago
  • GLOWING NYA MUKA 😍😍 BEZA SANGAT DARI DULU 😱

Gabungan Oil Free Hydrating Gel dgn Botanical Effects memang terbaik laa 👍🏼

Botanical Effects adalah set skincare yang tidak berbuih dan hanya mengandungi bahan botani. Sangat sesuai untuk muka yang berjerawat, kulit kusam dan yang pernah pakai product mercury. 

Guna pulak dengan OFHG ni yang mmg boleh sooth kan jerawat dan melembapkan kulit.. Mmg terbaik sangat gabungan tu 😍😍

💓OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG) 💓

Supplement terbaik untuk yang mempunyai kulit wajah yang sensitif, normal & berminyak.
Anda wajib mencuba Mary Kay Oil Free Hydrating Gel.👍🏻

Kebaikan OFHG :

💞 mengurangkan iritasi dan kemerahan-merahan pada kulit disebabkan penggunaan produk bermerkuri 
💞 sebagai base makeup ( makeup tahan lebih lama) 
💞 mengawal minyak pada muka 
💞 memberi effect sejuk serta merta
💞 melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak 

Amazing kan? 😙😙 Apa tunggu lagi. Jom whatsapp Nadh +601111264613 sekarang

FREE POSTAGE ✅.
FREE SAMPLE ✅.
FREE CONSULTATION ✅.
FREE GIFT ✅.

#jerawatbatu 
#radangkulit 
#mukakering
#mukasensitif 
#kulitsensitive 
#mukaberminyak 
#pedihmuka 
#bestmoisturizermalaysia 
#bestskincaremalaysia 
#oilfreehydratinggel 
#oilfreehydratinggelmalaysia 
#oilfreehydratinggelmarykay 
#marykaypasirgudang 
#marykaykulai 
#kecutkanjerawat 
#marykaylarkin 
#marykaysenai 
#marykaypulai 
#marykaybbu 
#marykaymasai 
#marykayjb 
#marykayskudai 
#marykayjohor 
#marykayjohorbahru 
#hilangkantinybumps
#hilangkanjerawat 
#tinybump
#mukabernanah 
#setjerawat 
#jerawatnanah
  • GLOWING NYA MUKA 😍😍 BEZA SANGAT DARI DULU 😱

    Gabungan Oil Free Hydrating Gel dgn Botanical Effects memang terbaik laa 👍🏼

    Botanical Effects adalah set skincare yang tidak berbuih dan hanya mengandungi bahan botani. Sangat sesuai untuk muka yang berjerawat, kulit kusam dan yang pernah pakai product mercury.

    Guna pulak dengan OFHG ni yang mmg boleh sooth kan jerawat dan melembapkan kulit.. Mmg terbaik sangat gabungan tu 😍😍

    💓OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG) 💓

    Supplement terbaik untuk yang mempunyai kulit wajah yang sensitif, normal & berminyak.
    Anda wajib mencuba Mary Kay Oil Free Hydrating Gel.👍🏻

    Kebaikan OFHG :

    💞 mengurangkan iritasi dan kemerahan-merahan pada kulit disebabkan penggunaan produk bermerkuri
    💞 sebagai base makeup ( makeup tahan lebih lama)
    💞 mengawal minyak pada muka
    💞 memberi effect sejuk serta merta
    💞 melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak

    Amazing kan? 😙😙 Apa tunggu lagi. Jom whatsapp Nadh +601111264613 sekarang

    FREE POSTAGE ✅.
    FREE SAMPLE ✅.
    FREE CONSULTATION ✅.
    FREE GIFT ✅.

    #jerawatbatu
    #radangkulit
    #mukakering
    #mukasensitif
    #kulitsensitive
    #mukaberminyak
    #pedihmuka
    #bestmoisturizermalaysia
    #bestskincaremalaysia
    #oilfreehydratinggel
    #oilfreehydratinggelmalaysia
    #oilfreehydratinggelmarykay
    #marykaypasirgudang
    #marykaykulai
    #kecutkanjerawat
    #marykaylarkin
    #marykaysenai
    #marykaypulai
    #marykaybbu
    #marykaymasai
    #marykayjb
    #marykayskudai
    #marykayjohor
    #marykayjohorbahru
    #hilangkantinybumps
    #hilangkanjerawat
    #tinybump
    #mukabernanah
    #setjerawat
    #jerawatnanah

  •  0  0  7 hours ago
  • BAGUS OFHG NI 😍 MINYAK DEKAT MUKA PUN SIKIT SANGAT TAK MACAM BIASA 😙

Real testimony guys 😋. OFHG water based moisturiser ni dah terbukti dapat membantu mengawal minyak. Sangat sesuai untuk muka berminyak. 

Siapa cakap muka berminyak tak perlu pakai moisturiser? Muka berminyak pun kena pakai moisturiser tau. Dengan pakai moisturiser laa, baru minyak muka dapat dikawal. Ehh macam mana tu? Yelaa bila kita tak pakai moisturiser, sebenarnye muka kira tak cukup hydration jadi minyak telah dikeluarkan secara paksa untuk menggantikan air yang sepatutnya. Tak caya cuba pakai 😬

FREE POSTAGE ✅.
FREE SAMPLE ✅.
FREE CONSULTATION ✅.
FREE GIFT ✅.
.
Whatsapp +601111264613.
Nadh.
Your Professional Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#jerawatbatu 
#radangkulit 
#mukakering
#mukasensitif 
#kulitsensitive 
#mukaberminyak 
#pedihmuka 
#bestmoisturizermalaysia 
#bestskincaremalaysia 
#oilfreehydratinggel 
#oilfreehydratinggelmalaysia 
#oilfreehydratinggelmarykay 
#marykaypasirgudang 
#marykaykulai 
#kecutkanjerawat 
#marykaylarkin 
#marykaysenai 
#marykaypulai 
#marykaybbu 
#marykaymasai 
#marykayjb 
#marykayskudai 
#marykayjohor 
#marykayjohorbahru 
#hilangkantinybumps
#hilangkanjerawat 
#tinybump
#mukabernanah 
#setjerawat 
#jerawatnanah
  • BAGUS OFHG NI 😍 MINYAK DEKAT MUKA PUN SIKIT SANGAT TAK MACAM BIASA 😙

    Real testimony guys 😋. OFHG water based moisturiser ni dah terbukti dapat membantu mengawal minyak. Sangat sesuai untuk muka berminyak.

    Siapa cakap muka berminyak tak perlu pakai moisturiser? Muka berminyak pun kena pakai moisturiser tau. Dengan pakai moisturiser laa, baru minyak muka dapat dikawal. Ehh macam mana tu? Yelaa bila kita tak pakai moisturiser, sebenarnye muka kira tak cukup hydration jadi minyak telah dikeluarkan secara paksa untuk menggantikan air yang sepatutnya. Tak caya cuba pakai 😬

    FREE POSTAGE ✅.
    FREE SAMPLE ✅.
    FREE CONSULTATION ✅.
    FREE GIFT ✅.
    .
    Whatsapp +601111264613.
    Nadh.
    Your Professional Beauty Consultant
    Mary Kay Malaysia

    #jerawatbatu
    #radangkulit
    #mukakering
    #mukasensitif
    #kulitsensitive
    #mukaberminyak
    #pedihmuka
    #bestmoisturizermalaysia
    #bestskincaremalaysia
    #oilfreehydratinggel
    #oilfreehydratinggelmalaysia
    #oilfreehydratinggelmarykay
    #marykaypasirgudang
    #marykaykulai
    #kecutkanjerawat
    #marykaylarkin
    #marykaysenai
    #marykaypulai
    #marykaybbu
    #marykaymasai
    #marykayjb
    #marykayskudai
    #marykayjohor
    #marykayjohorbahru
    #hilangkantinybumps
    #hilangkanjerawat
    #tinybump
    #mukabernanah
    #setjerawat
    #jerawatnanah

  •  0  0  8 hours ago
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
sementara dan ketergantungan ?

STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

FREE Konsultasi 😯

WA : 0878-8322-7500

Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
.
.#jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #psbb #realmasker.cantik
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

    Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
    sementara dan ketergantungan ?

    STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
    7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
    1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
    2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
    3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
    4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
    5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
    6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
    7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

    FREE Konsultasi 😯

    WA : 0878-8322-7500

    Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
    .
    . #jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #psbb #realmasker.cantik

  •  2  0  11 hours ago
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
sementara dan ketergantungan ?

STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

FREE Konsultasi 😯

WA : 0878-8322-7500

Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
.
.#jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #corona #realmasker.cantik
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

    Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
    sementara dan ketergantungan ?

    STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
    7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
    1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
    2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
    3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
    4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
    5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
    6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
    7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

    FREE Konsultasi 😯

    WA : 0878-8322-7500

    Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
    .
    . #jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #corona #realmasker.cantik

  •  0  0  11 hours ago
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
sementara dan ketergantungan ?

STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

FREE Konsultasi 😯

WA : 0878-8322-7500

Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
.
.#jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #covid19 #realmasker.cantik
  • Sudah capek pake perawatan apapun untuk kulit tetapi hasilnya NIHIL ?

    Udah habis biaya untuk perawatan pake cream kimia, obat-obatan, suntik putih dll tetapi hasil
    sementara dan ketergantungan ?

    STOP Perawatan kimia! Ganti dengan perawatan alam
    7 Keunggulan Paket Perfect Mask :
    1. Mencerahkan dan memutihkan kulit
    2. Membersihkan jerawat, flek serta bekasnya
    3. Masker organik untuk meregenerasi kulit kamu
    4. Dapat digunakan untuk Masker dan Lulur (Menyeluruh)
    5. Dijamin tidak ada efek samping dan ketergantungan
    6. Hasil TERLIHAT dan TERBUKTI dalam hitungan hari
    7. Bersertifikat BPOM, GMP, MUI

    FREE Konsultasi 😯

    WA : 0878-8322-7500

    Tag teman kamu yang kulitnya kusam dan berjerawat Semoga bermanfaat ya :) .
    .
    . #jerawat #parutjerawat #jerawatpasir #cerah #flek #poribesar #jerawatbatu #flekhitamwajah #mukaberminyak #solusijerawat #kulitbersih #l4l #tampan #l4like #minyak #gadiscantik #bopeng #flekhitam #krimsiang #krimmalam #kerutan #bekasjerawat #lfl #like4like #perawatanwajahalami #bebasflekhitam #menghilangkanflek #skincareartis #covid19 #realmasker.cantik

  •  1  1  11 hours ago
  • • • • • • •
Zawra DD Cushion Bukan DD Cushion Biasa
?
. 
Diformulasikan dengan Teknologi Fishield™️ yang diinovasi serta diperkaya dengan bahan mineral tinggi dari sumber laut yang sesuai untuk semua warna kulit dan juga membantu melindungi, menghidrat, melembapkan, serta mencerahkan kulit menjadikan wajah kelihatan lebih muda 💕
.
. 
Anda belum dapatkan lagi? Jom dapatkan sekarang dan rasai keunikannya 🤗
.
. 
Jom singgah dan follow :
_
@iqa.sisfelmelaka
 @iqa.sisfelmelaka
 @iqa.sisfelmelaka
 @iqa.sisfelmelaka
_
Berminat kan produk sisfel ? 😉
_
BERBALOI BALOI ‼️
_
Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer 😘❤️
_
#doublecleanse #cleansingoil #cleansingwater #skinhealth #skincare #skincareroutine #skincareproducts #jerawat #blackheadremoval #whiteheadremoval #jerawatpudar #skinglow #cleanser #facecleanser #doublecleansing #mukaberminyak #mukabersih #mukaglowing #mukacantik #mukacerah #mukaberseri #mukacantik #muka #mukasehat #tipsmukacantik #skincareroutine #skincaretips #skinglow #skintips 
#limitededition 
#kitajagakita#ZawraDDCushion
#BukanDDCushionBiasa
  • • • • • • •
    Zawra DD Cushion Bukan DD Cushion Biasa
    ?
    .
    Diformulasikan dengan Teknologi Fishield™️ yang diinovasi serta diperkaya dengan bahan mineral tinggi dari sumber laut yang sesuai untuk semua warna kulit dan juga membantu melindungi, menghidrat, melembapkan, serta mencerahkan kulit menjadikan wajah kelihatan lebih muda 💕
    .
    .
    Anda belum dapatkan lagi? Jom dapatkan sekarang dan rasai keunikannya 🤗
    .
    .
    Jom singgah dan follow :
    _
    @iqa.sisfelmelaka
    @iqa.sisfelmelaka
    @iqa.sisfelmelaka
    @iqa.sisfelmelaka
    _
    Berminat kan produk sisfel ? 😉
    _
    BERBALOI BALOI ‼️
    _
    Jom whatsapp +011 55200309 atau tekan link di bio jer 😘❤️
    _
    #doublecleanse #cleansingoil #cleansingwater #skinhealth #skincare #skincareroutine #skincareproducts #jerawat #blackheadremoval #whiteheadremoval #jerawatpudar #skinglow #cleanser #facecleanser #doublecleansing #mukaberminyak #mukabersih #mukaglowing #mukacantik #mukacerah #mukaberseri #mukacantik #muka #mukasehat #tipsmukacantik #skincareroutine #skincaretips #skinglow #skintips
    #limitededition
    #kitajagakita#ZawraDDCushion
    #BukanDDCushionBiasa

  •  1  0  15 hours ago
  • EEIIII MUKA BERMINYAK SAMPAI BOLEH TUMPANG GORENG TELUR LAH SIS 🥴
▪️
Ohmaigadddd, mulut orang memang kita tak boleh nak tutup sampai bila-bila. Tapi takkan kita takde effort nak selesaikan masalah kat muka kita tu kan? 🤷🏻‍♀️
▪️
Buat korang yang ada masalah muka cepat berminyak, PLEASE PLEASE PLEASE cuba loose powder terbaru daripada obsess cosmetics ni:
✅Blurring
✅Smoothing
✅Poreless
✅Long-lasting makeup
▪️
Wajib set loose powder ni dekat muka tu kalau nak makeup tahan dari pagi sampai ke petang. Nak pakai loose powder sahaja tapi taknak pakai foundation pun takde hal lah 😍 Whatsapp atau dm qila segera untuk sebarang pembelian. Nak tanya-tanya dulu pun boleh. Nak fast respond? Tekan link biru dekat bio profile qila 📲💕

#qilafairy #squadsyiera #waniempire  #maisquad #obsess #obsesscosmetics  #obsesscosmeticsmalaysia #loosepowder #oilyface #oilyfaceproblems #glowingskin #glowingmakeup #makeuplooks #easymakeup #mukaberminyak #obsesscosmeticsterengganu #codterengganu #freecod #codunisza #codumt #codgongbadak #codkualanerus #postage #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupsimple #makeupnaturallook #simplemakeup #makeupideas #makeupcantik
  • EEIIII MUKA BERMINYAK SAMPAI BOLEH TUMPANG GORENG TELUR LAH SIS 🥴
    ▪️
    Ohmaigadddd, mulut orang memang kita tak boleh nak tutup sampai bila-bila. Tapi takkan kita takde effort nak selesaikan masalah kat muka kita tu kan? 🤷🏻‍♀️
    ▪️
    Buat korang yang ada masalah muka cepat berminyak, PLEASE PLEASE PLEASE cuba loose powder terbaru daripada obsess cosmetics ni:
    ✅Blurring
    ✅Smoothing
    ✅Poreless
    ✅Long-lasting makeup
    ▪️
    Wajib set loose powder ni dekat muka tu kalau nak makeup tahan dari pagi sampai ke petang. Nak pakai loose powder sahaja tapi taknak pakai foundation pun takde hal lah 😍 Whatsapp atau dm qila segera untuk sebarang pembelian. Nak tanya-tanya dulu pun boleh. Nak fast respond? Tekan link biru dekat bio profile qila 📲💕

    #qilafairy #squadsyiera #waniempire #maisquad #obsess #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #loosepowder #oilyface #oilyfaceproblems #glowingskin #glowingmakeup #makeuplooks #easymakeup #mukaberminyak #obsesscosmeticsterengganu #codterengganu #freecod #codunisza #codumt #codgongbadak #codkualanerus #postage #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupsimple #makeupnaturallook #simplemakeup #makeupideas #makeupcantik

  •  7  0  17 hours ago
  • .
Mencuci wajah itu rutinitas wajib yang dilakukan semua orang setiap orang.

Sudahkah kamu mencuci wajah dengan benar?

Sebelum mencuci wajah, pastikan kamu mencuci tangan terlebih dahulu ya!
Agar tangan lebih bersih dan bebas kuman.

Gunakan sabun wajah secukupnya dan pijat wajah dengan lembut.

Jangan diamkan busa sabun terlalu lama pada wajah,
Kemudian bilas dengan air sampai bersih dan lap dengan kain/handuk bersih.

Untuk yang ingin memiliki kulit wajah kenyal, lembut, bebas minyak dan jerawat rekomended cuci muka pakai sabun bamboo original dari Msi.

Info & Pemesanan:
WhatsApp 0812-7205-9449
  • .
    Mencuci wajah itu rutinitas wajib yang dilakukan semua orang setiap orang.

    Sudahkah kamu mencuci wajah dengan benar?

    Sebelum mencuci wajah, pastikan kamu mencuci tangan terlebih dahulu ya!
    Agar tangan lebih bersih dan bebas kuman.

    Gunakan sabun wajah secukupnya dan pijat wajah dengan lembut.

    Jangan diamkan busa sabun terlalu lama pada wajah,
    Kemudian bilas dengan air sampai bersih dan lap dengan kain/handuk bersih.

    Untuk yang ingin memiliki kulit wajah kenyal, lembut, bebas minyak dan jerawat rekomended cuci muka pakai sabun bamboo original dari Msi.

    Info & Pemesanan:
    WhatsApp 0812-7205-9449

  •  5  1  20 hours ago

Top #mukaberminyak Posts

  • Sakit gk yaaa kek gitu!? 😭😭⁣
.⁣
Tag temenmu yg banyak komedonya ya sist.. 😬😅🙏⁣
• ⁣
Credit @dr_nogerov 😊⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Jangan Lupa 💓 semua tips & tutorial makeup di akun @tutorialmakeupkece 😉⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Semoga menginspirasi, 😊 share ke temenmu yg lagi nyari referensi makeup juga yaa. 😉⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Follow @tutorialmakeupkece 💓⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Follow @tutorialmakeupkece 💓⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
👉Follow @tutorialmakeupkece 💓⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
⁣
.⁣
#tutorialmakeupkece #tutorialmakeup #tutorialmakeupkorea #tutorialmakeupcantik #tutorialmakeupnatural #beautyvloggerindonesia #facial #komedo #jerawat #kulitcerah #kulitbersih #kecantikan #produkkecantikan #kulitglowing #tipskecantikan #maskerwajah #kosmetik #kulitberjerawat #antijerawat #kulitberminyak #kulitsehat #mukaglowing #flekhitam #jerawathilang #jerawatkecut #awetmuda #kulit #serummuka #jerawatbadan #mukaberminyak
  • Sakit gk yaaa kek gitu!? 😭😭⁣
    .⁣
    Tag temenmu yg banyak komedonya ya sist.. 😬😅🙏⁣
    • ⁣
    Credit @dr_nogerov 😊⁣
    .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Jangan Lupa 💓 semua tips & tutorial makeup di akun @tutorialmakeupkece 😉⁣⁣
    .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Semoga menginspirasi, 😊 share ke temenmu yg lagi nyari referensi makeup juga yaa. 😉⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    👉Follow @tutorialmakeupkece 💓⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    👉Follow @tutorialmakeupkece 💓⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    👉Follow @tutorialmakeupkece 💓⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣


    .⁣
    #tutorialmakeupkece #tutorialmakeup #tutorialmakeupkorea #tutorialmakeupcantik #tutorialmakeupnatural #beautyvloggerindonesia #facial #komedo #jerawat #kulitcerah #kulitbersih #kecantikan #produkkecantikan #kulitglowing #tipskecantikan #maskerwajah #kosmetik #kulitberjerawat #antijerawat #kulitberminyak #kulitsehat #mukaglowing #flekhitam #jerawathilang #jerawatkecut #awetmuda #kulit #serummuka #jerawatbadan #mukaberminyak

  •  2,297  167  26 April, 2020
  • #MissCindyRecommendation 
Yang mengaku Geng Milenial atau Geng Pemuda Pemudi Indonesia 🤭🤭 pasti nya butuh bedakan juga dong... iya kaann... 💯
Tapi masih bingung nyari bedak yang cocok biar gak terasa berat untuk kegiatan sehari-hari.
--
5 Rekomendasi bedak yang harga nya pas untuk kantong remaja 😉
.
.
.
#miss #cindy #rekomendasi #bedak #bedakmurah #produklokal #beauty #beautysolution #beautytips #solusicantik #solusikulitsehat #solusiwajahglowing #mukaberminyak #makeupseharihari #makeuptutorial #makeuproutine #skincare #produkkorea #koreanbeauty #koreanproduct #koreanbrand #skincarekorea
  • #MissCindyRecommendation
    Yang mengaku Geng Milenial atau Geng Pemuda Pemudi Indonesia 🤭🤭 pasti nya butuh bedakan juga dong... iya kaann... 💯
    Tapi masih bingung nyari bedak yang cocok biar gak terasa berat untuk kegiatan sehari-hari.
    --
    5 Rekomendasi bedak yang harga nya pas untuk kantong remaja 😉
    .
    .
    .
    #miss #cindy #rekomendasi #bedak #bedakmurah #produklokal #beauty #beautysolution #beautytips #solusicantik #solusikulitsehat #solusiwajahglowing #mukaberminyak #makeupseharihari #makeuptutorial #makeuproutine #skincare #produkkorea #koreanbeauty #koreanproduct #koreanbrand #skincarekorea

  •  25,006  202  10 January, 2020
  • KULIT KUSAM? GELAP, TONA TAK SEKATA? PORI BESAR?

Sis tak pernah claim bila korang pakai produk ni, skin terus jadi flawless dalam masa 3 hari, jerawat tak naik langsung, muka putih gebu gebas, kulit licin macam telur rebus, pori² lenyap dari muka 🤭

Skincare selamat pasti ambik masa untuk berkesan. Slowly but surely 👍

Cuma yang sis boleh cakap lepas sis sendiri guna. Skin akan nampak makin bersih, sihat dan berseri. Jerawat yang naik, InsyaAllah cepat kecut, parut² baru cepat pudar. Untuk parut lama dan jeragat ambik masa ya, sebab benda tu pun dah lama bertapak kat skin kan? So sabar konsisten je kuncinya.

Ok dah boleh move on, try skincare NpBeauty pulak. Mana tau serasi dengan skin awak. Masalah skin selesai, bajet serendah RM75.00 sahaja

Sis ada tawaran menarik nak bagi 😎
WhatsApp 0143801930 
#sisgunasispakaibarusisjual 
#instaboomakademi #batch33 #skincareworiginal #tumeric #skincareselamat #skincaredaily #parutjerawat #bebasjerawat #kulitberjerawat #mukaberminyak #mukakusam #penghilangjerawat #kulitcerah #kulitcantik #thefacemagiccream #konsisten #rajin #rawat
  • KULIT KUSAM? GELAP, TONA TAK SEKATA? PORI BESAR?

    Sis tak pernah claim bila korang pakai produk ni, skin terus jadi flawless dalam masa 3 hari, jerawat tak naik langsung, muka putih gebu gebas, kulit licin macam telur rebus, pori² lenyap dari muka 🤭

    Skincare selamat pasti ambik masa untuk berkesan. Slowly but surely 👍

    Cuma yang sis boleh cakap lepas sis sendiri guna. Skin akan nampak makin bersih, sihat dan berseri. Jerawat yang naik, InsyaAllah cepat kecut, parut² baru cepat pudar. Untuk parut lama dan jeragat ambik masa ya, sebab benda tu pun dah lama bertapak kat skin kan? So sabar konsisten je kuncinya.

    Ok dah boleh move on, try skincare NpBeauty pulak. Mana tau serasi dengan skin awak. Masalah skin selesai, bajet serendah RM75.00 sahaja

    Sis ada tawaran menarik nak bagi 😎
    WhatsApp 0143801930
    #sisgunasispakaibarusisjual
    #instaboomakademi #batch33 #skincareworiginal #tumeric #skincareselamat #skincaredaily #parutjerawat #bebasjerawat #kulitberjerawat #mukaberminyak #mukakusam #penghilangjerawat #kulitcerah #kulitcantik #thefacemagiccream #konsisten #rajin #rawat

  •  155  3  2 November, 2019
  • Hi ouls 😘
.
.
Jangan lupa rawat kulit wajah uols dengan produk saya @dejaymagicwhite Unisex Skincare supaya kulit uols putih bersih, gebu dan tegang. Bebas dari JERAWAT, JERAGAT, KUSAM, TONA TAK SEKATA, PORI TERBUKA dan BERMINYAK.. .
.
Yang penting TIADA PENGELUPASAN dan TIADA MERKURI dengan KELULUSAN KKM kerana ia di perbuat dari estrak buah -buahan dan tumbuh -tumbuhan.. SELAMAT DI GUNAKAN walaupun untuk IBU MENGANDUNG.. Sesuai untuk lelaki dan perempuan.. .
.
Nanti kulit wajah uols akan FLAWLESS dan AWET MUDA bila kulit muka SIHAT.. Bebas dari sebarang bahan kimia.. Lepas ni, uols dah payah lagi pakai filter bila berselfie seperti kebanyakan yang saya jumpa sebab tak yakin dengan kulit wajah sendiri.. Takut tak cantik katanya kalau tak pakai filter 🙈🙈🙈..So kalau uols nak cantik.. Jom bertukar kepada skincare 
@dejaymagicwhite 
@dejaymagicwhite 
@dejaymagicwhite .
.
📱012-9248251
📱012-9248251
📱012-9248251
.
.
Hebat Bukan? 
#artismalaysia #nakputih #nakcerah #jerawat #jeragathilangcepat #mukacerah #mukabebasjerawat #mukaberminyak #tonataksekata #kelulusankkm #buatanmalaysia #hargamampumilik #pengasas #pengasaskosmetik
  • Hi ouls 😘
    .
    .
    Jangan lupa rawat kulit wajah uols dengan produk saya @dejaymagicwhite Unisex Skincare supaya kulit uols putih bersih, gebu dan tegang. Bebas dari JERAWAT, JERAGAT, KUSAM, TONA TAK SEKATA, PORI TERBUKA dan BERMINYAK.. .
    .
    Yang penting TIADA PENGELUPASAN dan TIADA MERKURI dengan KELULUSAN KKM kerana ia di perbuat dari estrak buah -buahan dan tumbuh -tumbuhan.. SELAMAT DI GUNAKAN walaupun untuk IBU MENGANDUNG.. Sesuai untuk lelaki dan perempuan.. .
    .
    Nanti kulit wajah uols akan FLAWLESS dan AWET MUDA bila kulit muka SIHAT.. Bebas dari sebarang bahan kimia.. Lepas ni, uols dah payah lagi pakai filter bila berselfie seperti kebanyakan yang saya jumpa sebab tak yakin dengan kulit wajah sendiri.. Takut tak cantik katanya kalau tak pakai filter 🙈🙈🙈..So kalau uols nak cantik.. Jom bertukar kepada skincare
    @dejaymagicwhite
    @dejaymagicwhite
    @dejaymagicwhite .
    .
    📱012-9248251
    📱012-9248251
    📱012-9248251
    .
    .
    Hebat Bukan?
    #artismalaysia #nakputih #nakcerah #jerawat #jeragathilangcepat #mukacerah #mukabebasjerawat #mukaberminyak #tonataksekata #kelulusankkm #buatanmalaysia #hargamampumilik #pengasas #pengasaskosmetik

  •  3,151  58  16 February, 2018
  • ❤@dejaymagicwhite Unisex Skincare. .Anda boleh lihat hasilnya sendiri tanpa kaedah suntikan atau pemakanan tetapi masih mampu mendapatkan kulit wajah yang putih, bersih dan gebu tanpa pengelupasan seperti yang anda inginkan kerana @dejaymagicwhite Unisex Skincare mampu merawat dan melindungi kulit wajah anda. 
Cepat dapatkan produk kami yang di fomulasikan oleh aktress Jasmin Hamid sendiri iaitu @dejaymagicwhite Unisex Skincare Sekarang! 
Whatsapp talian HOTLINE DE-JAY 0129248251 untuk keterangan lanjut. .
Hebat Bukan? 
#beauty #love #happy #holiday #fresh #fabulous #power #destiny #hebatbukan #cantik #fashion #nakcantik #mother #meletop #skincare #fabulous #beauty #tambahpendapatan #syukurselalu #sayajualskincaremurah #mukacerah #mukaputih #bebasmerkuri #bebasjeragat #bebasjerawat #organik #mukabersih #mukaberminyak #kelulusankkm #nakcerah
  • @dejaymagicwhite Unisex Skincare. .Anda boleh lihat hasilnya sendiri tanpa kaedah suntikan atau pemakanan tetapi masih mampu mendapatkan kulit wajah yang putih, bersih dan gebu tanpa pengelupasan seperti yang anda inginkan kerana @dejaymagicwhite Unisex Skincare mampu merawat dan melindungi kulit wajah anda.
    Cepat dapatkan produk kami yang di fomulasikan oleh aktress Jasmin Hamid sendiri iaitu @dejaymagicwhite Unisex Skincare Sekarang!
    Whatsapp talian HOTLINE DE-JAY 0129248251 untuk keterangan lanjut. .
    Hebat Bukan?
    #beauty #love #happy #holiday #fresh #fabulous #power #destiny #hebatbukan #cantik #fashion #nakcantik #mother #meletop #skincare #fabulous #beauty #tambahpendapatan #syukurselalu #sayajualskincaremurah #mukacerah #mukaputih #bebasmerkuri #bebasjeragat #bebasjerawat #organik #mukabersih #mukaberminyak #kelulusankkm #nakcerah

  •  1,223  41  22 September, 2018